an online Instagram web viewer
  • yunittadm
    Yuni Puspita
    @yunittadm

Images by yunittadm

31-08-2018
31-08-2018
31- 08 - 2018 ❤Alhamdulillah,terimakasih untuk keluarga,sahabat,dan crew2 dibalik acara 😊😊
.
Make up by: @dikadicho 
Backdrop : @lamaran_rustic 📷 by : @dipta_photo
31- 08 - 2018 ❤Alhamdulillah,terimakasih untuk keluarga,sahabat,dan crew2 dibalik acara 😊😊 . Make up by: @dikadicho Backdrop : @lamaran_rustic 📷 by : @dipta_photo
📷 @brightlyphotostudio 
Touch by @lina_dsilver
📷 @brightlyphotostudio Touch by @lina_dsilver
Hallo guys.. nih yang mau tunangan,ultah,tedak siten,photobooth,dll acara dan foto kalian bakal makin kece dengan pakek backdrop rustic nih dari @lamaran_rustic . Dijamin murah krna masih ada promo menarik
Yukk langsung follow aja .
@lamaran_rustic 
@lamaran_rustic 
@lamaran_rustic 
BURUAN BOOKING DARI SEKARANG .
#photobooth#photoboothrustic#photoboothtedaksiten#pitonan#lamaran#lamaranrustic#lamaranrustictulungagung#dekorrustictulungagung#backdroptulungagung#backdroprustictulungagung#ultahrustic#rustictulungagung#lamarankece
Hallo guys.. nih yang mau tunangan,ultah,tedak siten,photobooth,dll acara dan foto kalian bakal makin kece dengan pakek backdrop rustic nih dari @lamaran_rustic . Dijamin murah krna masih ada promo menarik Yukk langsung follow aja . @lamaran_rustic @lamaran_rustic @lamaran_rustic BURUAN BOOKING DARI SEKARANG . #photobooth #photoboothrustic #photoboothtedaksiten #pitonan #lamaran #lamaranrustic #lamaranrustictulungagung #dekorrustictulungagung #backdroptulungagung #backdroprustictulungagung #ultahrustic #rustictulungagung #lamarankece 
Repost @kacamata_tulungagung Heh... Seng biasa ngatung ae ra gelem kerjo... Ra isin karo mbahe iki? Jik panggah ngroso kurang ae karo nikmat seng wes mok duweni?

Sawangen to iki. Mbahe trimo ape nggolek upo ae kudu mlaku sedino bleng, malah kadang dagangane yora payu blass sak undil ae 😭
.
BAYANGNO KUWI BAPAKMU UTOWO MBAHMU CAH BAYANGNO 😭😭😭
Wong seng ndak kenal udan opo panas terus berjuang kanggo anak putune ben iso mangan, ben iso sekolah. Ngunu yoo kok enek seng ngepehne omongane bapak'e.

Asmane, Mbah Kuseni. Mbahe seng daleme Gondang iki kerep mlaku ngetan  moro neng Ngunut. Pehno, wes sepuh, ora malah ngatung nyuwun belas kasihane wong. Beliau malah tansoyo semangat kerjo. Sikile terus njangkah alon-alon tapi pasti gek yakin Gusti Allah wes ngatur rizqi kanggo si mbah.

Obrok seng didol kuwi hasil tangane mbahe dewe. Bayangno ae piye angele nggae kuwi, secara yuswone wes sepuh ngunu kae.

Lek sampeyan ketemu si mbahkung iki neng ndalan, yoh cah diumbas. Regane mekgur 5000 elo. Mourah bianget. Arang kading mimin prazo rapopo ngendorse si mbah, cah?

Mugo-mugo sehat terus nggih Mbah Kuseni. Panjang umur, laris dagangane gek mugi-mugi rizqine barokah. Aamiin.

#video ko hene @cakbudi_
#KacamataTulungagung #Tulungagung #suisbapeduli  #mbahkuseni #KacamataPeduliKasih
Repost @kacamata_tulungagung Heh... Seng biasa ngatung ae ra gelem kerjo... Ra isin karo mbahe iki? Jik panggah ngroso kurang ae karo nikmat seng wes mok duweni? Sawangen to iki. Mbahe trimo ape nggolek upo ae kudu mlaku sedino bleng, malah kadang dagangane yora payu blass sak undil ae 😭 . BAYANGNO KUWI BAPAKMU UTOWO MBAHMU CAH BAYANGNO 😭😭😭 Wong seng ndak kenal udan opo panas terus berjuang kanggo anak putune ben iso mangan, ben iso sekolah. Ngunu yoo kok enek seng ngepehne omongane bapak'e. Asmane, Mbah Kuseni. Mbahe seng daleme Gondang iki kerep mlaku ngetan moro neng Ngunut. Pehno, wes sepuh, ora malah ngatung nyuwun belas kasihane wong. Beliau malah tansoyo semangat kerjo. Sikile terus njangkah alon-alon tapi pasti gek yakin Gusti Allah wes ngatur rizqi kanggo si mbah. Obrok seng didol kuwi hasil tangane mbahe dewe. Bayangno ae piye angele nggae kuwi, secara yuswone wes sepuh ngunu kae. Lek sampeyan ketemu si mbahkung iki neng ndalan, yoh cah diumbas. Regane mekgur 5000 elo. Mourah bianget. Arang kading mimin prazo rapopo ngendorse si mbah, cah? Mugo-mugo sehat terus nggih Mbah Kuseni. Panjang umur, laris dagangane gek mugi-mugi rizqine barokah. Aamiin. #video  ko hene @cakbudi_ #KacamataTulungagung  #Tulungagung  #suisbapeduli   #mbahkuseni  #KacamataPeduliKasih 
Piyee lurr wes nyoblos opo urung?? Ayo gek ndang nyobloss.
.
TPS 03 DESA GEMPOLAN,KEC. PAKEL, KAB. TULUNGAGUNG
#AkuGembiraNyoblos #SingNyoblosJoss  #PilkadaTulungagung2018 
#kputulungagung
Ayoo lurr jadi warga negara yang baik. Ayo nyobloss luurr ben genah uripmu .
TPS 03 DESA GEMPOLAN, KEC.PAKEL. TULUNGAGUNG
#AkuGembiraNyoblos #SingNyoblosJoss#PilkadaTulungagung2018
#kputulungagung
Ikutan bikin yang lagi viral 
DONAT INDOMIE 
bahan:
1 bungkus indomie goreng
2 butir telur
3 sdm tepung panir/tepung roti

Cara membuat:
Rebus mie lalu campurkan bumbunya
Tambahkan 1 butir telur aduk rata
Masukkan ke cetakan dan kukus
Gulingkan ke telur lalu ke tepung panir dan goreng
.
#donatindomie
#donatindomiegoreng
Ikutan bikin yang lagi viral DONAT INDOMIE bahan: 1 bungkus indomie goreng 2 butir telur 3 sdm tepung panir/tepung roti Cara membuat: Rebus mie lalu campurkan bumbunya Tambahkan 1 butir telur aduk rata Masukkan ke cetakan dan kukus Gulingkan ke telur lalu ke tepung panir dan goreng . #donatindomie  #donatindomiegoreng 
Hair service.nya tetep sama dan semakin bagus dari tahun ke tahun😍😍 thank you so much @luxe_hairnmua
#lorealextenso#lorealindonesia#salontulungagung
Smooth natural shine by LUXE. Buat yg punya problem rambut,Kalian harus kesini dan cobain sendiri treatment.nya deh. Love bgt. Krna udah setahun aku langganan sama hair studio ini dan aku selalu suka hasilnya
Thank you cc @luxe_hairnmua
Lokasinya: gang samping Apollo Superstore ke timur - nanti selatan jalan ada plakat LUXE rumah pagar hijau 
#salontulungagung#hairstylishtulungagung#smoothingtreatment#smoothingshinenatural#naturalsmoothing#tulungagung#hairstyles#hitstulungagung#lorealextenso#lorealindonesia#loreal
Smooth natural shine by LUXE. Buat yg punya problem rambut,Kalian harus kesini dan cobain sendiri treatment.nya deh. Love bgt. Krna udah setahun aku langganan sama hair studio ini dan aku selalu suka hasilnya Thank you cc @luxe_hairnmua Lokasinya: gang samping Apollo Superstore ke timur - nanti selatan jalan ada plakat LUXE rumah pagar hijau #salontulungagung #hairstylishtulungagung #smoothingtreatment #smoothingshinenatural #naturalsmoothing #tulungagung #hairstyles #hitstulungagung #lorealextenso #lorealindonesia #loreal 
Ini yg lagi happening bgt. Tempe Jeletot. Mau tau bahan2nya?? GESER ➡️➡️
#cooking#resepindonesia#masakanrumah#masakanrumahan#resepmasakanindonesia#doyancooking
Happy wedding @riskioktavi sakinah mawadah warohmah 😘 btw itu nyak babe gue trnyata temennya ibukmu ya. Tau gitu aku td ikut deh..
Happy wedding @riskioktavi sakinah mawadah warohmah 😘 btw itu nyak babe gue trnyata temennya ibukmu ya. Tau gitu aku td ikut deh..