an online Instagram web viewer
  • waniz_abdrahim
    YOUNG ENTREPRENEUR
    @waniz_abdrahim

Images by waniz_abdrahim

Ibu-ibu dan bakal ibu jangan lupa sebelum tidur minum #seriummi πŸ‘°πŸ»πŸ€°πŸΌπŸ€±πŸΌ
.
Antara manfaat Seriummi✨
πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Membantu mencantikkan serta menyihatkan kulit ibu dan bayi
πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Membekalkan tenaga buat ibu sepanjang mengandung
πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Mencegah rasa mual
πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Mengawal paras gula dalam darah ibu
πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Membantu memperbanyakkan susu badan ibu
πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Memberi tenaga dan kecantikan kulit buat wanita dewasa walaupun tidak hamil dan menyusukan anak.
.
Dapatkan Seriummi berharga RM49 (exclude postage)
.
DmπŸ“©/πŸ“²0196770025
.
#seriummi #susucoklat #milkbooster #susucantikkankulit #mengenyangkan #tambahsusubadan #memberitenaga #seriummiselangor #seriummiklang #seriummikapar #seriummipuncakalam #seriummimelaka #seriummisetiaalam #seriummimeru #codmeru #codsetiaalam #codmeru #meruklang #codkapar #codpuncakalam #melaka #posseluruhmalaysia #singapore #seriempirenerry
Ibu-ibu dan bakal ibu jangan lupa sebelum tidur minum #seriummi  πŸ‘°πŸ»πŸ€°πŸΌπŸ€±πŸΌ . Antara manfaat Seriummi✨ πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Membantu mencantikkan serta menyihatkan kulit ibu dan bayi πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Membekalkan tenaga buat ibu sepanjang mengandung πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Mencegah rasa mual πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Mengawal paras gula dalam darah ibu πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Membantu memperbanyakkan susu badan ibu πŸ’πŸ»β€β™€οΈ Memberi tenaga dan kecantikan kulit buat wanita dewasa walaupun tidak hamil dan menyusukan anak. . Dapatkan Seriummi berharga RM49 (exclude postage) . DmπŸ“©/πŸ“²0196770025 . #seriummi  #susucoklat  #milkbooster  #susucantikkankulit  #mengenyangkan  #tambahsusubadan  #memberitenaga  #seriummiselangor  #seriummiklang  #seriummikapar  #seriummipuncakalam  #seriummimelaka  #seriummisetiaalam  #seriummimeru  #codmeru  #codsetiaalam  #codmeru  #meruklang  #codkapar  #codpuncakalam  #melaka  #posseluruhmalaysia  #singapore  #seriempirenerry 
#SERIBELLAFEEDBACK - APA DAH JADI NII?!! SERIOUSLY?? 2 BULAN JE ⁉️
.
.
Jerawat cepat kecut, kulit makin smooth! Pakai makeup pun nampak natural sbb dah tak bercapuk... Hehehe 😍😍😍
.
.
Jom cantik dgn Seribella? Cepat start consume, cepatlah dpt hasil ☺️☺️☺️
.
.
DM atau Whatsapp ke 0196770025 skrg! πŸ’‹
.
.
#seribella #seribellafeedback #seribellatestimoni #supplementkulit #kulitcantik #kulitflawless #kulitlembap #sunburn #hilangparutjerawat #wanita #milkbooster #seribellameru #seribellakapar #seribellamelaka #seribellapuncakalam #klang #meruklang #setiaalam #kapar #puncakalam #melaka #selangor #codsetiaalam #codmeru #codkapar #codpuncakalam #posseluruhmalaysia #singapore #seriempirenerry
#SERIBELLAFEEDBACK  - APA DAH JADI NII?!! SERIOUSLY?? 2 BULAN JE ⁉️ . . Jerawat cepat kecut, kulit makin smooth! Pakai makeup pun nampak natural sbb dah tak bercapuk... Hehehe 😍😍😍 . . Jom cantik dgn Seribella? Cepat start consume, cepatlah dpt hasil ☺️☺️☺️ . . DM atau Whatsapp ke 0196770025 skrg! πŸ’‹ . . #seribella  #seribellafeedback  #seribellatestimoni  #supplementkulit  #kulitcantik  #kulitflawless  #kulitlembap  #sunburn  #hilangparutjerawat  #wanita  #milkbooster  #seribellameru  #seribellakapar  #seribellamelaka  #seribellapuncakalam  #klang  #meruklang  #setiaalam  #kapar  #puncakalam  #melaka  #selangor  #codsetiaalam  #codmeru  #codkapar  #codpuncakalam  #posseluruhmalaysia  #singapore  #seriempirenerry 
#SERIBELLAFEEDBACK - PUTIH GEBUS GEBAS DGN GULA2 TOMATO πŸ…πŸ…πŸ…
.
.
Seribella tablet tomato yg diperkaya dgn vitamin C, Strawberry dan kolagen membantu mencerahkan kulit dan memudarkan parut.. ✨✨✨
.
.
#seribella #seribellafeedback #seribellatestimoni #supplementkulit #kulitcantik #kulitflawless #kulitlembap #sunburn #hilangparutjerawat #wanita #milkbooster #seribellameru #seribellakapar #seribellamelaka #seribellapuncakalam #klang #meruklang #setiaalam #kapar #puncakalam #melaka #selangor #codsetiaalam #codmeru #codkapar #codpuncakalam #posseluruhmalaysia #singapore #seriempirenerry
#SERIBELLAFEEDBACK  - PUTIH GEBUS GEBAS DGN GULA2 TOMATO πŸ…πŸ…πŸ… . . Seribella tablet tomato yg diperkaya dgn vitamin C, Strawberry dan kolagen membantu mencerahkan kulit dan memudarkan parut.. ✨✨✨ . . #seribella  #seribellafeedback  #seribellatestimoni  #supplementkulit  #kulitcantik  #kulitflawless  #kulitlembap  #sunburn  #hilangparutjerawat  #wanita  #milkbooster  #seribellameru  #seribellakapar  #seribellamelaka  #seribellapuncakalam  #klang  #meruklang  #setiaalam  #kapar  #puncakalam  #melaka  #selangor  #codsetiaalam  #codmeru  #codkapar  #codpuncakalam  #posseluruhmalaysia  #singapore  #seriempirenerry 
#SERIBELLAFEEDBACK - β€œNMPAK LA PERUBAHAN DIA.. KITA SUKAA πŸ˜πŸ˜πŸ˜β€
.
.
Mmg terbukti Seribella membekalkan tenaga dan melembapkan kulit... πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
Kalau tak percaya lagi, kena cuba sendiri lerr.. 🀭🀭
.
.
#seribella #seribellafeedback #seribellatestimoni #supplementkulit #kulitcantik #kulitflawless #kulitlembap #sunburn #hilangparutjerawat #wanita #milkbooster #seribellameru #seribellakapar #seribellamelaka #seribellapuncakalam #klang #meruklang #setiaalam #kapar #puncakalam #melaka #selangor #codsetiaalam #codmeru #codkapar #codpuncakalam #posseluruhmalaysia #singapore #seriempirenerry
#SERIBELLAFEEDBACK  - β€œNMPAK LA PERUBAHAN DIA.. KITA SUKAA πŸ˜πŸ˜πŸ˜β€ . . Mmg terbukti Seribella membekalkan tenaga dan melembapkan kulit... πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . . Kalau tak percaya lagi, kena cuba sendiri lerr.. 🀭🀭 . . #seribella  #seribellafeedback  #seribellatestimoni  #supplementkulit  #kulitcantik  #kulitflawless  #kulitlembap  #sunburn  #hilangparutjerawat  #wanita  #milkbooster  #seribellameru  #seribellakapar  #seribellamelaka  #seribellapuncakalam  #klang  #meruklang  #setiaalam  #kapar  #puncakalam  #melaka  #selangor  #codsetiaalam  #codmeru  #codkapar  #codpuncakalam  #posseluruhmalaysia  #singapore  #seriempirenerry 
Jom tengok apa Kebaikan Seribella πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
🌸Mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan
🌸Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat
🌸Melembabkan & menaikkan seri kulit
🌸Anti penuaan & atasi masalah jeragat
🌸Diperkaya dengan vitamin,  mineral & antioksida
🌸Memberi tenaga sepanjang hari
.
.
Yang takde tu jom whatsapp Wani cepatt cepatt jangan lambatt lambatt πŸ˜†πŸ˜†
.
.
#seribella #tablettomato #beautybooster 
#supplementkulit #skinbooster #energybooster #nakcantik #kulitsunburn #cantiksebelumkahwin #seribellameru #seribellakapar #seribellamelaka #seribellapuncakalam #seribellabukitkapar #meruklang #setiaalam #kapar #puncakalam #melaka #selangor #codsetiaalam #codmeru #codkapar #codpuncakalam #codkapar #posseluruhmalaysia #singapore #trustedseller #seriempirenerry
Jom tengok apa Kebaikan Seribella πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . . 🌸Mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan 🌸Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat 🌸Melembabkan & menaikkan seri kulit 🌸Anti penuaan & atasi masalah jeragat 🌸Diperkaya dengan vitamin, mineral & antioksida 🌸Memberi tenaga sepanjang hari . . Yang takde tu jom whatsapp Wani cepatt cepatt jangan lambatt lambatt πŸ˜†πŸ˜† . . #seribella  #tablettomato  #beautybooster  #supplementkulit  #skinbooster  #energybooster  #nakcantik  #kulitsunburn  #cantiksebelumkahwin  #seribellameru  #seribellakapar  #seribellamelaka  #seribellapuncakalam  #seribellabukitkapar  #meruklang  #setiaalam  #kapar  #puncakalam  #melaka  #selangor  #codsetiaalam  #codmeru  #codkapar  #codpuncakalam  #codkapar  #posseluruhmalaysia  #singapore  #trustedseller  #seriempirenerry 
"Kulit saya cepat sunburn lah. Cemana ek saya nak hilangkan sunburn ni? Bila bukak aje tudung mulalah nampak garisan berbelang dekat muka tu. Aduhai kulit oh kulit..."😣
.
.
Tengah cari cara paling berkesan nak hilangkan sunburn ke u olls? 2 minggu aje boleh nampak kesan tau dengan Seribella ni! Untuk info lanjut boleh search "Seribeauty Seribella" di channel Telegram u olls!😘😘
.
.
#seribella #tablettomato #beautybooster 
#supplementkulit #skinbooster #energybooster #nakcantik #kulitsunburn #cantiksebelumkahwin #seribellameru #seribellakapar #seribellamelaka #seribellapuncakalam #seribellabukitkapar #meruklang #setiaalam #kapar #puncakalam #melaka #selangor #codsetiaalam #codmeru #codkapar #codpuncakalam #codkapar #posseluruhmalaysia #singapore #trustedseller #seriempirenerry
"Kulit saya cepat sunburn lah. Cemana ek saya nak hilangkan sunburn ni? Bila bukak aje tudung mulalah nampak garisan berbelang dekat muka tu. Aduhai kulit oh kulit..."😣 . . Tengah cari cara paling berkesan nak hilangkan sunburn ke u olls? 2 minggu aje boleh nampak kesan tau dengan Seribella ni! Untuk info lanjut boleh search "Seribeauty Seribella" di channel Telegram u olls!😘😘 . . #seribella  #tablettomato  #beautybooster  #supplementkulit  #skinbooster  #energybooster  #nakcantik  #kulitsunburn  #cantiksebelumkahwin  #seribellameru  #seribellakapar  #seribellamelaka  #seribellapuncakalam  #seribellabukitkapar  #meruklang  #setiaalam  #kapar  #puncakalam  #melaka  #selangor  #codsetiaalam  #codmeru  #codkapar  #codpuncakalam  #codkapar  #posseluruhmalaysia  #singapore  #trustedseller  #seriempirenerry 
SIAPA YG PATUT AMBIL SERIBELLA NI? .
.
Uolls ada masalah2 ni tak?
βœ”οΈ Masalah kulit berjerawat
βœ”οΈ Masalah kulit berjeragat
βœ”οΈ Parut jerawat dan jeragat
βœ”οΈ Kulit berminyak
βœ”οΈ Kulit kering .
βœ”οΈ Kulit gelap dan kusam
βœ”οΈ Kurang bertenaga
βœ”οΈ Liang pori besar dan terbuka
.
.
Haa kalau ada, uolls takpayah susah2 dah fikir dan selesaikan mcmana sbb skrg ni dah ada #Seribella 😍
.
.
Hanya Rm60 sahaja. Meh cepat2 whatsapp Wani 019 677 0025.
.
#seribella #tablettomato #beautybooster 
#supplementkulit #skinbooster #energybooster #nakcantik #cantiksebelumkahwin #seribellameru #seribellakapar #seribellamelaka #seribellapuncakalam #seribellabukitkapar #meruklang #setiaalam #kapar #puncakalam #melaka #selangor #codsetiaalam #codmeru #codkapar #codpuncakalam #codkapar #posseluruhmalaysia #singapore #trustedseller #seriempirenerry
SIAPA YG PATUT AMBIL SERIBELLA NI? . . Uolls ada masalah2 ni tak? βœ”οΈ Masalah kulit berjerawat βœ”οΈ Masalah kulit berjeragat βœ”οΈ Parut jerawat dan jeragat βœ”οΈ Kulit berminyak βœ”οΈ Kulit kering . βœ”οΈ Kulit gelap dan kusam βœ”οΈ Kurang bertenaga βœ”οΈ Liang pori besar dan terbuka . . Haa kalau ada, uolls takpayah susah2 dah fikir dan selesaikan mcmana sbb skrg ni dah ada #Seribella  😍 . . Hanya Rm60 sahaja. Meh cepat2 whatsapp Wani 019 677 0025. . #seribella  #tablettomato  #beautybooster  #supplementkulit  #skinbooster  #energybooster  #nakcantik  #cantiksebelumkahwin  #seribellameru  #seribellakapar  #seribellamelaka  #seribellapuncakalam  #seribellabukitkapar  #meruklang  #setiaalam  #kapar  #puncakalam  #melaka  #selangor  #codsetiaalam  #codmeru  #codkapar  #codpuncakalam  #codkapar  #posseluruhmalaysia  #singapore  #trustedseller  #seriempirenerry 
Yuhuuu.. perhatian kepada u olls yang suka campur2 produk sesuka hati tu! U olls kalau sayangkan kulit please please and pleaseee jangan ambil ringan perkara ni tau! Cara u olls jaga muka sangatlah penting dan perlu diambil perhatian serius!😯
.
.
Sebab apa? Sebab kulit muka boleh jadi rosak tau kalau u olls pandai2 buat formula sendiri. Wani pesan ni sebab care dekat u olls, anyway kalau u olls perlukan apa2 tips meh whatsapp Wani now at 019 677 0025 Wani tunggu u olls dekat sana tau! 😘
.
#seribeautyofficial
#tipsjagamuka
#serinaara
#serisoap 
#seribella 
#seriempirenerry
Yuhuuu.. perhatian kepada u olls yang suka campur2 produk sesuka hati tu! U olls kalau sayangkan kulit please please and pleaseee jangan ambil ringan perkara ni tau! Cara u olls jaga muka sangatlah penting dan perlu diambil perhatian serius!😯 . . Sebab apa? Sebab kulit muka boleh jadi rosak tau kalau u olls pandai2 buat formula sendiri. Wani pesan ni sebab care dekat u olls, anyway kalau u olls perlukan apa2 tips meh whatsapp Wani now at 019 677 0025 Wani tunggu u olls dekat sana tau! 😘 . #seribeautyofficial  #tipsjagamuka  #serinaara  #serisoap  #seribella  #seriempirenerry