an online Instagram web viewer
  • teroliukkonen
    Tero Liukkonen
    @teroliukkonen

Images by teroliukkonen

#Misokeitto, ruoka joka hoitaa sielua ja ruumista. Viime viikolla ravintolassa tarjoilija kysyi minulta, oliko tofu hyvin maustettu. Yleinen käsitys on, että tofu ei maistu paljon miltään. Minusta tofu kuuluukin maustaa miedosti: suppilovahveroita, sipulia, porkkanaa, parsakaalia, runsaassa oliiviöjyssä kuullotettuja tofupaloja ja runsaasti ohramisoa. Ei tarvitse ”maustaa”.
#Misokeitto , ruoka joka hoitaa sielua ja ruumista. Viime viikolla ravintolassa tarjoilija kysyi minulta, oliko tofu hyvin maustettu. Yleinen käsitys on, että tofu ei maistu paljon miltään. Minusta tofu kuuluukin maustaa miedosti: suppilovahveroita, sipulia, porkkanaa, parsakaalia, runsaassa oliiviöjyssä kuullotettuja tofupaloja ja runsaasti ohramisoa. Ei tarvitse ”maustaa”.
#Matcha time. Aika kiva vaahto vaikka itse sanonkin. 
#tee #te #tea #thé #cha #chai
Borgå gymnasium och #Laudatur. Porvoon kymnaasi ja Laudatur. 
#runebergskandidaterna #litteratur #böcker #borgå #runebergehdokkaat #kirjallisuus #kirjat #porvoo
Borgå. Det är varken höst, vinter eller vår. 
#årstider
Borgå. Det är varken höst, vinter eller vår. #årstider 
Aarre lattian alla – meditaation ja intuitiivisen kirjoittamisen kurssi Porvoossa kevätkaudella 2017. Syventymistä, jakamista, löytämistä. 
#kirjoittaminen #meditaatio #porvoo 
http://scribe.fi/aarre-lattian-alla/
Aarre lattian alla – meditaation ja intuitiivisen kirjoittamisen kurssi Porvoossa kevätkaudella 2017. Syventymistä, jakamista, löytämistä. #kirjoittaminen  #meditaatio  #porvoo  http://scribe.fi/aarre-lattian-alla/
My liberation is here and now – in the chocolate bar I just ate. 
Vapaudun syömällä suklaata ja juomalla kahvia. 
#chocolate #coffee #hereandnow #suklaa #kahvi #tässäjanyt
Sakta Farten, Borgå
Sakta Farten, Borgå
Elämää Porvoon keskustassa: lämmityskauden polttopuut tilattu ja pinottu liiteriin jo nyt. Parhaat klapit menevät ensiksi. 
#porvoo #liiteri #polttopuut #talvisaatulla #firewood
”Isä, ovatko kaikki nuo lasit tosiaan tarpeen?”
”Kyllä, lapseni. Siinä on kahdet lukulasit, toiset ylä- ja toiset alakertaan, yhdet kaksiteholasit  työhön ja askareisiin, kahdet uudentyyppiset kakkulat lenkille ja juhlapuvun taskuun sekä suurennuslasi ja aurinkolasit. Tällä hetkellä mikään niistä ei ole hukassa.”
#silmälasit #keskiikä #ikänäkö #ainavaantätä
”Isä, ovatko kaikki nuo lasit tosiaan tarpeen?” ”Kyllä, lapseni. Siinä on kahdet lukulasit, toiset ylä- ja toiset alakertaan, yhdet kaksiteholasit työhön ja askareisiin, kahdet uudentyyppiset kakkulat lenkille ja juhlapuvun taskuun sekä suurennuslasi ja aurinkolasit. Tällä hetkellä mikään niistä ei ole hukassa.” #silmälasit  #keskiikä  #ikänäkö  #ainavaantätä 
Toin mökiltä Suonteen muikkuja ja leppäklapeja, ja halstraushommiinhan sitä oli heti ryhdyttävä. 
#suonteenmuikku #leppähiilet #vielätarkenee #kesä2016
#ohnothimagen #whitefish #summer2016
Onpa helpottavaa, ettei haasteta kertomaan seitsemää viimeistä työtehtävää. 
#firstsevenjobs 
pesulatyöntekijä
voimalaitosharjoittelija
vahtimestari
autonkuljettaja
tutkimusavustaja
senttari
kustannustoimittaja
Onpa helpottavaa, ettei haasteta kertomaan seitsemää viimeistä työtehtävää. #firstsevenjobs  pesulatyöntekijä voimalaitosharjoittelija vahtimestari autonkuljettaja tutkimusavustaja senttari kustannustoimittaja
Tähän kohtaan sopii kupillinen napolilaista oman joogasalin uudessa toimistossa. 
#scuronapoli #caffe #summer2016
Kalle Päätalolla on kirjoissaan sanonta ”silmä sairastaa”. Tunnen pahoinvointia joka kerran, kun kuljen kotikaupungissani August Eklöfin puiston halki. Miksi kaunis ja viihtyisä puisto on linjattu päin arkkitehdin takalistoa. 
#kesä2016 #summer2016 #porvoo #arkkitehtuuri #architecture #päätalonkalle