an online Instagram web viewer
  • teroliukkonen
    Tero Liukkonen
    @teroliukkonen

Images by teroliukkonen

#Misokeitto, ruoka joka hoitaa sielua ja ruumista. Viime viikolla ravintolassa tarjoilija kysyi minulta, oliko tofu hyvin maustettu. Yleinen käsitys on, että tofu ei maistu paljon miltään. Minusta tofu kuuluukin maustaa miedosti: suppilovahveroita, sipulia, porkkanaa, parsakaalia, runsaassa oliiviöjyssä kuullotettuja tofupaloja ja runsaasti ohramisoa. Ei tarvitse ”maustaa”.
#Misokeitto , ruoka joka hoitaa sielua ja ruumista. Viime viikolla ravintolassa tarjoilija kysyi minulta, oliko tofu hyvin maustettu. Yleinen käsitys on, että tofu ei maistu paljon miltään. Minusta tofu kuuluukin maustaa miedosti: suppilovahveroita, sipulia, porkkanaa, parsakaalia, runsaassa oliiviöjyssä kuullotettuja tofupaloja ja runsaasti ohramisoa. Ei tarvitse ”maustaa”.
#Matcha time. Aika kiva vaahto vaikka itse sanonkin. 
#tee #te #tea #thé #cha #chai
Borgå gymnasium och #Laudatur. Porvoon kymnaasi ja Laudatur. 
#runebergskandidaterna #litteratur #böcker #borgå #runebergehdokkaat #kirjallisuus #kirjat #porvoo
Kiinteistönvälittäjän olkipukit. 
#porvoo #borgå #eipäyllätäyhtään
Borgå. Det är varken höst, vinter eller vår. 
#årstider
Borgå. Det är varken höst, vinter eller vår. #årstider 
Aarre lattian alla – meditaation ja intuitiivisen kirjoittamisen kurssi Porvoossa kevätkaudella 2017. Syventymistä, jakamista, löytämistä. 
#kirjoittaminen #meditaatio #porvoo 
http://scribe.fi/aarre-lattian-alla/
Aarre lattian alla – meditaation ja intuitiivisen kirjoittamisen kurssi Porvoossa kevätkaudella 2017. Syventymistä, jakamista, löytämistä. #kirjoittaminen  #meditaatio  #porvoo  http://scribe.fi/aarre-lattian-alla/
#SKS lähetti jäsenilleen seinäkalenterin vuodelle #2017. Minun tapauksessani se on turhaa ja tuhlausta, koska olennaiset toiminnot ovat jo pilvessä. Mutta eikö vain tässä kuvassa Martti Haavio tsekkaa instat ja snäpit bussia odotellessaan. 
#kirjallisuus #kansanrunous
#SKS  lähetti jäsenilleen seinäkalenterin vuodelle #2017 . Minun tapauksessani se on turhaa ja tuhlausta, koska olennaiset toiminnot ovat jo pilvessä. Mutta eikö vain tässä kuvassa Martti Haavio tsekkaa instat ja snäpit bussia odotellessaan. #kirjallisuus  #kansanrunous 
My liberation is here and now – in the chocolate bar I just ate. 
Vapaudun syömällä suklaata ja juomalla kahvia. 
#chocolate #coffee #hereandnow #suklaa #kahvi #tässäjanyt
Sakta Farten, Borgå
Sakta Farten, Borgå
Elämää Porvoon keskustassa: lämmityskauden polttopuut tilattu ja pinottu liiteriin jo nyt. Parhaat klapit menevät ensiksi. 
#porvoo #liiteri #polttopuut #talvisaatulla #firewood