an online Instagram web viewer
  • tambakdvillage
    Al-Hilmi Agrotourism Sdn Bhd
    @tambakdvillage

Images by tambakdvillage

Hello, salam semua semoga hari ni kita dan keluarga diberkati oleh Allah dalam apa jua yang kita lakukan, So Weekend nanti dah ada plan nak kemana-mana ke belum?
.
Tambak D'Village nak bagitahu ni, kalau korang jenis suka aktiviti sukan lasak dan sambil tu nak rasa udara sejuk dalam kampung dengan makanan ala ala kampung memang Tambak D'Village lah tempat yang sesuai untuk korang. Bukan saja sesuai untuk keluarga, malah kalau nak chill solo ranger pun boleh juga.
.
Lepas White Water Rafting kalau pekena Nasi Buluh dan lauk pauk di tepi sungai.? wowwwww !! Apa lagi datang la ke Tambak D' Village. hubungi kami sekarang dan harga tempahan hanya serendah RM70 ringgit sahaja!.
.
Tambak D'Village
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Hello, salam semua semoga hari ni kita dan keluarga diberkati oleh Allah dalam apa jua yang kita lakukan, So Weekend nanti dah ada plan nak kemana-mana ke belum? . Tambak D'Village nak bagitahu ni, kalau korang jenis suka aktiviti sukan lasak dan sambil tu nak rasa udara sejuk dalam kampung dengan makanan ala ala kampung memang Tambak D'Village lah tempat yang sesuai untuk korang. Bukan saja sesuai untuk keluarga, malah kalau nak chill solo ranger pun boleh juga. . Lepas White Water Rafting kalau pekena Nasi Buluh dan lauk pauk di tepi sungai.? wowwwww !! Apa lagi datang la ke Tambak D' Village. hubungi kami sekarang dan harga tempahan hanya serendah RM70 ringgit sahaja!. . Tambak D'Village . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Without inner peace, outer peace is impossible.
.
Siapa yang setuju dengan ayat atas ni? kalau dalaman kita tak rasa tenang macam mana luaran pun nak tenang. Lupakan segala masalah kerja anda dengan aktiviti yang boleh menenangkan  hati. Pernah rasa pengalaman menaiki white water rafting?
.
Jom lah ke Tambak D'Village untuk rasai sendiri pengalaman berharga ini, nak ketenangan jiwa? cabar diri anda dan lihat sendiri kepuasannya.
.
Tambak D'Village
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Without inner peace, outer peace is impossible. . Siapa yang setuju dengan ayat atas ni? kalau dalaman kita tak rasa tenang macam mana luaran pun nak tenang. Lupakan segala masalah kerja anda dengan aktiviti yang boleh menenangkan hati. Pernah rasa pengalaman menaiki white water rafting? . Jom lah ke Tambak D'Village untuk rasai sendiri pengalaman berharga ini, nak ketenangan jiwa? cabar diri anda dan lihat sendiri kepuasannya. . Tambak D'Village . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Terokai hari anda dengan mengembara ke alam yang penuh ketenangan di Tambak D'Village. Hujung minggu anda inginkan perkara yang mencabar?
.
Jom sertai aktiviti kami bersama keluarga anda untuk merasai sendiri pengalaman:
~ White Water Rafting
~ Plantation Tour
~ Aktiviti menaiki Mountain Bike
~ Jungle Trekking
~ Flying Fox
~ Motorcross/ATV
.
Selalu kita bawa keluarga kita ke shopping mall untuk merasa selesa, sekali sekala kita dedahkan keluarga kita dengan suasana "mother earth" pun apa salahnya kan?
.
Hubungi kami
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
Tempahan bilik adalah terhad!
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Terokai hari anda dengan mengembara ke alam yang penuh ketenangan di Tambak D'Village. Hujung minggu anda inginkan perkara yang mencabar? . Jom sertai aktiviti kami bersama keluarga anda untuk merasai sendiri pengalaman: ~ White Water Rafting ~ Plantation Tour ~ Aktiviti menaiki Mountain Bike ~ Jungle Trekking ~ Flying Fox ~ Motorcross/ATV . Selalu kita bawa keluarga kita ke shopping mall untuk merasa selesa, sekali sekala kita dedahkan keluarga kita dengan suasana "mother earth" pun apa salahnya kan? . Hubungi kami . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . Tempahan bilik adalah terhad! . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Hujung minggu anda sekeluarga ada dimana? duduk rumah je?. Memang seronok duduk rumah sambil bersama keluarga, semua orang nakkan ketenangan bila hujung minggu kan?
.
Anda kekurangan satu lagi sumber ketenangan selain dengan keluarga. Ketenangan yang jauh dari bunyi bising di bandar, jomlah ke Tambak D'Village dengan harga tempahan hanya RM70 sahaja anda berpeluang untuk menikmati hujung minggu anda dengan lebih bermakna bersama dengan kami.
.
Pakej yang berbaloi untuk ketenangan jiwa anda, Kunjungi Tambak D'Village hari ini!
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
Tempahan adalah terhad!
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Hujung minggu anda sekeluarga ada dimana? duduk rumah je?. Memang seronok duduk rumah sambil bersama keluarga, semua orang nakkan ketenangan bila hujung minggu kan? . Anda kekurangan satu lagi sumber ketenangan selain dengan keluarga. Ketenangan yang jauh dari bunyi bising di bandar, jomlah ke Tambak D'Village dengan harga tempahan hanya RM70 sahaja anda berpeluang untuk menikmati hujung minggu anda dengan lebih bermakna bersama dengan kami. . Pakej yang berbaloi untuk ketenangan jiwa anda, Kunjungi Tambak D'Village hari ini! . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . Tempahan adalah terhad! . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Orang kata tak kenal maka tak cinta.
.
Macam tulah kalau anda dah merasai sendiri ketenangan dan keseronokan aktiviti di Tambak D'Village ini. Suasana yang nyaman dan paling penting tak jauh daripada kotaraya Kuala Lumpur yang buatkan tempat ini lagi menarik untuk dicuba.
.
Anda sukakan suasana yang tenang dan jauh daripada stress bersama keluarga anda? Tambak D'Village adalah jawapan untuk anda.
.
Sekarang ini Tambak D'Village ada tawarkan tempahan serendah RM70, macam mana nak dapatkan? Jom hubungi kami sekarang untuk sebarang maklumat lanjut.
.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
Tempahan bilik adalah terhad!
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Orang kata tak kenal maka tak cinta. . Macam tulah kalau anda dah merasai sendiri ketenangan dan keseronokan aktiviti di Tambak D'Village ini. Suasana yang nyaman dan paling penting tak jauh daripada kotaraya Kuala Lumpur yang buatkan tempat ini lagi menarik untuk dicuba. . Anda sukakan suasana yang tenang dan jauh daripada stress bersama keluarga anda? Tambak D'Village adalah jawapan untuk anda. . Sekarang ini Tambak D'Village ada tawarkan tempahan serendah RM70, macam mana nak dapatkan? Jom hubungi kami sekarang untuk sebarang maklumat lanjut. . 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . Tempahan bilik adalah terhad! . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Sejuknya angin sepoi-sepoi di kampung, kalaulah dapat selalu ada rasa macam ni mesti rasa macam tak nak duduk dah dekat bandar.
.
Alah apa susahnya, Tambak D'Village ni tak jauh pun dari bandar kalau rasa stress anda boleh
je datang ke sini untuk tenangkan fikiran kan?
.
Dengan kemudahan dan aktiviti yang menarik disini akan membuatkan anda rasa tenang dan
damai. Pakej dengan tempahan hanya serendah RM70 sahaja?
.
Aktiviti menarik seperti
~ Berkelah
~ Mountain bike
~ Jungle trekking
Dan banyak lagi aktiviti lain yang boleh anda terokai disini.
.
Tunggu apa lagi? jom hubungi kami hari ini!
.
http://www.wasap.my/60122795725
http://www.wasap.my/60122795725
http://www.wasap.my/60122795725
.
Atau
.
012-2795725
017-2594556
.
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #Travel #Perak #travelgram
Sejuknya angin sepoi-sepoi di kampung, kalaulah dapat selalu ada rasa macam ni mesti rasa macam tak nak duduk dah dekat bandar. . Alah apa susahnya, Tambak D'Village ni tak jauh pun dari bandar kalau rasa stress anda boleh je datang ke sini untuk tenangkan fikiran kan? . Dengan kemudahan dan aktiviti yang menarik disini akan membuatkan anda rasa tenang dan damai. Pakej dengan tempahan hanya serendah RM70 sahaja? . Aktiviti menarik seperti ~ Berkelah ~ Mountain bike ~ Jungle trekking Dan banyak lagi aktiviti lain yang boleh anda terokai disini. . Tunggu apa lagi? jom hubungi kami hari ini! . http://www.wasap.my/60122795725 http://www.wasap.my/60122795725 http://www.wasap.my/60122795725 . Atau . 012-2795725 017-2594556 . Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #Travel  #Perak  #travelgram 
Anda yang masih mencari tempat yang sesuai untuk team building mahupun corporate training atau Hari Keluarga.

Kami di tambak d'village sedia membantu.
Kami juga menyediakan pakej menarik dengan tawaran seperti :
.
> Harga yang menarik
> Pakej yang berpatutan
> Pelbagai kemudahan disediakan
> Suasana damai penginapan desa

Jom kita tempah sekarang!!!
Tawaran harga serendah RM70

Hubungi kami di Tambak D'Village.
012-2795725
017-2594556
Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my
.
#tambakdvillage #Perak #TourismMalaysia #tourismperak #Travel #Perak #travelgram
Anda yang masih mencari tempat yang sesuai untuk team building mahupun corporate training atau Hari Keluarga. Kami di tambak d'village sedia membantu. Kami juga menyediakan pakej menarik dengan tawaran seperti : . > Harga yang menarik > Pakej yang berpatutan > Pelbagai kemudahan disediakan > Suasana damai penginapan desa Jom kita tempah sekarang!!! Tawaran harga serendah RM70 Hubungi kami di Tambak D'Village. 012-2795725 017-2594556 Email : sani.iskandar@al-hilmi.com.my . #tambakdvillage  #Perak  #TourismMalaysia  #tourismperak  #Travel  #Perak  #travelgram 
Mahu menikmati suasana kampung yang nyaman dan selesa?
Dekat Jer !!! Kami di SLIM RIVER

Tempahan dibuka,Harga serendah RM 70.00 semalam ditawarkan.

Pelbagai aktiviti disediakan: * Plantation Tour
* White Water Rafting
* Mandi manda di sungai
*Jungle Trekking
* BBQ

Ada KAWAN / RELATIVE korang yang berminat?
Hubungi kami di Tambak D'Village.
.
012 - 279 5725 & 017 - 259 4556
Email: sani.iskandar@al-hilmi.com.my

#Introduce #tambakdvillage #tourismperak #dekatjer #tourismmalaysia #suasanakampung
Mahu menikmati suasana kampung yang nyaman dan selesa? Dekat Jer !!! Kami di SLIM RIVER Tempahan dibuka,Harga serendah RM 70.00 semalam ditawarkan. Pelbagai aktiviti disediakan: * Plantation Tour * White Water Rafting * Mandi manda di sungai *Jungle Trekking * BBQ Ada KAWAN / RELATIVE korang yang berminat? Hubungi kami di Tambak D'Village. . 012 - 279 5725 & 017 - 259 4556 Email: sani.iskandar@al-hilmi.com.my #Introduce  #tambakdvillage  #tourismperak  #dekatjer  #tourismmalaysia  #suasanakampung 
Hello anda dah kunjungi ke MATTA FAIR, jangan lupa esok merupakan hari terakhir kami berada di MATTA FAIR ni. .
Matta Fair 2018
Tarikh : 7-9 September 2018
Tempat : Hall 5, Tourism Perak Pavilion, PWTC KL .
Promosi potongan sebanyak 20% masih lagi berjalan dan sekiranya anda berminat boleh datang ke booth kami dan menikmati pelbagai aktiviti menarik yang disediakan. Peluang memenangi hadiah misteri sekiranya anda menyertai aktiviti ini.
.
Tempahan dengan serendah RM50 sahaja, cepat sebelum anda terlambat!
.
#MattaFair #TravelFair #Travel #Perak #PWTC #TourismMalaysia #toursimperak #Matta #mattamy #travelgram
Hello anda dah kunjungi ke MATTA FAIR, jangan lupa esok merupakan hari terakhir kami berada di MATTA FAIR ni. . Matta Fair 2018 Tarikh : 7-9 September 2018 Tempat : Hall 5, Tourism Perak Pavilion, PWTC KL . Promosi potongan sebanyak 20% masih lagi berjalan dan sekiranya anda berminat boleh datang ke booth kami dan menikmati pelbagai aktiviti menarik yang disediakan. Peluang memenangi hadiah misteri sekiranya anda menyertai aktiviti ini. . Tempahan dengan serendah RM50 sahaja, cepat sebelum anda terlambat! . #MattaFair  #TravelFair  #Travel  #Perak  #PWTC  #TourismMalaysia  #toursimperak  #Matta  #mattamy  #travelgram 
Assalamualaikum dan hello semua,
.
Kami akan berada di Matta Fair bermula daripada:
.
Matta Fair 2018
Tarikh : 7-9 September 2018
Tempat : Hall 5, Tourism Perak Pavilion, PWTC KL
.
Jom jumpa kami di booth untuk tawaran dan pakej penginapan beserta aktiviti yang menarik. Hadiah misteri akan diberikan kepada yang menempah di MATTA FAIR,
.
Potongan 20% akan diberikan pada mereka yang menempah.
.
Booking dengan serendah RM 50? Cepat rebut peluang sebelum terlambat!
.
#MattaFair #TravelFair #Travel #Perak #PWTC #TourismMalaysia #Matta #mattamy #travelgram
Assalamualaikum dan hello semua, . Kami akan berada di Matta Fair bermula daripada: . Matta Fair 2018 Tarikh : 7-9 September 2018 Tempat : Hall 5, Tourism Perak Pavilion, PWTC KL . Jom jumpa kami di booth untuk tawaran dan pakej penginapan beserta aktiviti yang menarik. Hadiah misteri akan diberikan kepada yang menempah di MATTA FAIR, . Potongan 20% akan diberikan pada mereka yang menempah. . Booking dengan serendah RM 50? Cepat rebut peluang sebelum terlambat! . #MattaFair  #TravelFair  #Travel  #Perak  #PWTC  #TourismMalaysia  #Matta  #mattamy  #travelgram 
Assalammualaikum,

Dah buat list nak buat apa bila dapat gaji? Apa kata bulan ni kita berkongsi bahagian korban. *MAJLIS KORBAN Al-HILMI DIURUSKAN OLEH PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK-ANAK YATIM BAITUL AL-HILMI*

Jom sebarkan kepada kaum kerabat, saudara mara, kawan2 dan semua group whatsapp, telegram

Saham akhirat hanya di hujung JARI sahaja πŸ€—
Assalammualaikum, Dah buat list nak buat apa bila dapat gaji? Apa kata bulan ni kita berkongsi bahagian korban. *MAJLIS KORBAN Al-HILMI DIURUSKAN OLEH PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK-ANAK YATIM BAITUL AL-HILMI* Jom sebarkan kepada kaum kerabat, saudara mara, kawan2 dan semua group whatsapp, telegram Saham akhirat hanya di hujung JARI sahaja πŸ€—
DURIAN & FOOD ADVENTURE
Anda suka Raja Buah?
JOM MAKAN DURIAN sambil menikmati suasana kampung yang indah dan permai di Tambak D' Village,Slim River.PERAK
Pelbagai aktiviti yang boleh anda lakukan disana.
Tarikh: 28th and 29th Julai 2018
Contact Person:
Sani Iskandar Md Ali (012-279 5725)
Nor Hanisah Abd Rahman (017-259 4556)
DURIAN & FOOD ADVENTURE Anda suka Raja Buah? JOM MAKAN DURIAN sambil menikmati suasana kampung yang indah dan permai di Tambak D' Village,Slim River.PERAK Pelbagai aktiviti yang boleh anda lakukan disana. Tarikh: 28th and 29th Julai 2018 Contact Person: Sani Iskandar Md Ali (012-279 5725) Nor Hanisah Abd Rahman (017-259 4556)
Tambak D’Village akan bersiaran di Perak FM selama sejam bermula 8.15 pagi esok. Ikuti kami di πŸ“‘πŸ“‘ frekunsi 95.6 FM untuk mengetahui tarikan dan pakej serta aktiviti yang di tawarkan oleh Tambak D' Village. Bagi mereka yang berada di luar kawasan Ipoh frekuansi anda adalah:πŸ“ŸπŸ“Ÿ
97.3/89.6 - Perak Selatan
94.7 - Gunung Brinchang
97.3 - Changkat Rembian
94.2 - Lenggong
96.1 - Grik dan 104.1 - Bukit Larut.
ONLINE: πŸ’»πŸ’»
http://perakfm.rtm.gov.my
http://liveonlineradio.net/malaysia/perak.fm.html
πŸ™‹πŸ™‹ Jangan lupa temujanji anda bersama kami ye.
Pastikan anda melekat bersama Perak FM
" RADIO UNTUK KOME JE"
#tourismmalaysia
#tourismperak2017
#perakfm
#tambakdvillage

Anda juga boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai Tambak D' Village melalui:
FB: tambakdvillage
IG: tambakdvillage atau boleh tweet kami di tambakdvillage

Selain itu melalui email kami
πŸ’» tambakdvillage@al-hilmi.com.my atau
☎: 05-4520050 / 03-4147 2790

Ingat...Janji temu anda bersama kami di Perak FM....Jumpa disana.
Tambak D’Village akan bersiaran di Perak FM selama sejam bermula 8.15 pagi esok. Ikuti kami di πŸ“‘πŸ“‘ frekunsi 95.6 FM untuk mengetahui tarikan dan pakej serta aktiviti yang di tawarkan oleh Tambak D' Village. Bagi mereka yang berada di luar kawasan Ipoh frekuansi anda adalah:πŸ“ŸπŸ“Ÿ 97.3/89.6 - Perak Selatan 94.7 - Gunung Brinchang 97.3 - Changkat Rembian 94.2 - Lenggong 96.1 - Grik dan 104.1 - Bukit Larut. ONLINE: πŸ’»πŸ’» http://perakfm.rtm.gov.my http://liveonlineradio.net/malaysia/perak.fm.html πŸ™‹πŸ™‹ Jangan lupa temujanji anda bersama kami ye. Pastikan anda melekat bersama Perak FM " RADIO UNTUK KOME JE" #tourismmalaysia  #tourismperak2017  #perakfm  #tambakdvillage  Anda juga boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai Tambak D' Village melalui: FB: tambakdvillage IG: tambakdvillage atau boleh tweet kami di tambakdvillage Selain itu melalui email kami πŸ’» tambakdvillage@al-hilmi.com.my atau ☎: 05-4520050 / 03-4147 2790 Ingat...Janji temu anda bersama kami di Perak FM....Jumpa disana.
Sesi temuduga oleh WOWMalaysia.com bersama Big Boss Tambak D'Village #wowmalaysiacom 
#tourismmalaysia 
#tourismperak2017 
#mitatravelfair 
#backtonature
#teambuilding 
Tambak D'Village....Dekat Je...!!!!
Assalamualaikum.. & good morning

Mencari tempat baru untuk merasai suasana ala kampung? 
Ingin merasai tinggal di rumah buluh? 
Day 2..
Are you ready? 
Lets meet us and join us for today!!!!!! #mitatravelfair #mitatravelfair2108 #mitec #perak #slimriver #agrotourism
Ready for action...
Jemput semua ke MITA Travel  2018 pada 19th hingga 21st Januari 2018 di MiTEC Kuala Lumpur.See you guys there...
Ready for action... Jemput semua ke MITA Travel 2018 pada 19th hingga 21st Januari 2018 di MiTEC Kuala Lumpur.See you guys there...
Ingin mengenali kami dengan lebih dekat?  Ingin merasai tinggal di rumah buluh?  Jom jumpa kami untuk tawaran penginapan & aktiviti yang menarik

#mitatravelfair2018 #mitatravelfair #mitec #perak #rumahbuluh
MITA FAIR 2018
https://issuu.com/integratedinfo/docs/mita.fair.2018
Look up for RasAgarwood & Tambak DVillage
Do visit us at MITA Travel 2018, 19th till 21st Jan 2018 at MiTEC, Kuala Lumpur.
See you there....
MITA FAIR 2018 https://issuu.com/integratedinfo/docs/mita.fair.2018 Look up for RasAgarwood & Tambak DVillage Do visit us at MITA Travel 2018, 19th till 21st Jan 2018 at MiTEC, Kuala Lumpur. See you there....