an online Instagram web viewer
  • syed.ahmad.sapian.suri

    @syed.ahmad.sapian.suri

Images by syed.ahmad.sapian.suri

Aktiviti wajib dalam bidang sales

Follow up & cold calling

p/s - pembantu tetap masa buat kerja,ikut je pi kemana2 sementara tok umi pi kursus di langkawi... #publicmutualbhd #schemeepf #schemeprs #schemecash #newlife #kerjakosong #kerjamudah
"JOM BELI"

Kenapa model PERODUA !!!!!
👉kereta mampu milik
👉bulanan tidak membebankan
👉sesuai untuk yg baru mula bekerja
👉kereta second car
👉mudah parking
👉compact car
👉pengunaan minyak yg rendah
👉yang penting dpt subsidi tahun depan

Kenapa beli dengan SAPIAN !!!!!
💪full Loan 100% 💪perkhidmatan selepas jualan terbaik
💪kecekapan melakukan kerja
💪masalah loan sebab komitmen tinggi
💪mahir untuk dapat loan approver
💪terima trade in car
💪stock kereta dpt cepat
💪service pintu ke pintu

Boleh cuba apply loan dulu free dan mudah hanya watshap dokumen dgn jelas,dokumen yg perlu !!!!!
📑ic & lesen memandu
📑slip gaji 3 bulan
📑statement bank 3bulan
📑statement EPF yg terkini
📑daftar niaga (SSM) kerja sendiri

Segala pertanyaan terperinci atau mahu watshap dokumen boleh terus ke no di bawah !!!!!
http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/

#peroduamalaysia #peroduautara #alza #myvi #axia #bezza
"JOM BELI" Kenapa model PERODUA !!!!! 👉kereta mampu milik 👉bulanan tidak membebankan 👉sesuai untuk yg baru mula bekerja 👉kereta second car 👉mudah parking 👉compact car 👉pengunaan minyak yg rendah 👉yang penting dpt subsidi tahun depan Kenapa beli dengan SAPIAN !!!!! 💪full Loan 100% 💪perkhidmatan selepas jualan terbaik 💪kecekapan melakukan kerja 💪masalah loan sebab komitmen tinggi 💪mahir untuk dapat loan approver 💪terima trade in car 💪stock kereta dpt cepat 💪service pintu ke pintu Boleh cuba apply loan dulu free dan mudah hanya watshap dokumen dgn jelas,dokumen yg perlu !!!!! 📑ic & lesen memandu 📑slip gaji 3 bulan 📑statement bank 3bulan 📑statement EPF yg terkini 📑daftar niaga (SSM) kerja sendiri Segala pertanyaan terperinci atau mahu watshap dokumen boleh terus ke no di bawah !!!!! http://www.wasap.my/+60164156155/ http://www.wasap.my/+60164156155/ http://www.wasap.my/+60164156155/ http://www.wasap.my/+60164156155/ http://www.wasap.my/+60164156155/ #peroduamalaysia  #peroduautara  #alza  #myvi  #axia  #bezza 
All - New Camry [BEAUTIFUL MONSTER]

PM/DM @ Watshap for more detail..
http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/

#toyotamalaysia #allnewcamry #vios #altis #avanza #hilux #fortuner #harrier #chr #sienta #allnewrush #vellfire #alphard #rebate #promotion
Alhamdulillah.. Close dua client yg mahu maksimakan akaun satu KW&P di booth Mydin Mall.. Client pertama mmg pernah dengar pasal unit trust investment tetapi tidak berpeluang untuk berjumpa dan bertanya pasal kebaikan unit trust invest, apabila diterangkan dgn lebih jelas alhamdulilah terus ambik borang signs dan cop jari.. Client kedua pernah invest guna EPF dr syarikat x tetapi tiada apa2 info dan berita dr agent tersebut, apabila diterangkan kelebihan syarikat public mutual no.1 dalam malaysia terus ambik borang sign dan cop jari.. Client ketiga bila ditegur tak mahu langsung nak respon atau mahu mendengar kebaikan investment unit trust,apabila diberi penerangan detail terus lari.. Client mana yang mana satu rugi???
Anda duduk di client mana satu??? Kalau nak jadi macam client pertama dan kedua cepat2 PM/DM @ watshap ke link dibawah

http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/

#publicmutualbhd ##schemeepf #schemecash #schemeprs #newlife #kerjakosong #kerjamudah #joinme
Alhamdulillah.. Close dua client yg mahu maksimakan akaun satu KW&P di booth Mydin Mall.. Client pertama mmg pernah dengar pasal unit trust investment tetapi tidak berpeluang untuk berjumpa dan bertanya pasal kebaikan unit trust invest, apabila diterangkan dgn lebih jelas alhamdulilah terus ambik borang signs dan cop jari.. Client kedua pernah invest guna EPF dr syarikat x tetapi tiada apa2 info dan berita dr agent tersebut, apabila diterangkan kelebihan syarikat public mutual no.1 dalam malaysia terus ambik borang sign dan cop jari.. Client ketiga bila ditegur tak mahu langsung nak respon atau mahu mendengar kebaikan investment unit trust,apabila diberi penerangan detail terus lari.. Client mana yang mana satu rugi??? Anda duduk di client mana satu??? Kalau nak jadi macam client pertama dan kedua cepat2 PM/DM @ watshap ke link dibawah http://www.wasap.my/+60164156155/ http://www.wasap.my/+60164156155/ #publicmutualbhd  ##schemeepf  #schemecash  #schemeprs  #newlife  #kerjakosong  #kerjamudah  #joinme 
"Aktiviti booth"

Perlukan nasihat kewangan untuk masa depan yg selesa boleh jumpa saya di Mydin Mall Bukit Mertajam dari pukul 10am ~ 4pm harini.. Simpan RM100 sebulan selama 30thun boleh dapat pulangan sehingga RM300K, tak kan RM100 pun kita tak mampu untuk masa depan sendiri.. Jika ada akaun satu KW&P pun boleh invest untuk masa depan untuk plan pencen tak perlu gunakan duit poket.. Mahukan insentif dr gov RM1000 sampai hujung tahun ni sahaja untuk yg berumur 20thn sehingga 30thn sahaja.. Cepat ambil peluang selagi yg ada,nak lebih lanjut boleh PM/DM atau watshap ke no dibawah.. http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/

#publicmutualbhd #schemeepf #schemecash #schemeprs #newlife #kerjakosong #kerjamudah #jomjoin
"Aktiviti booth" Perlukan nasihat kewangan untuk masa depan yg selesa boleh jumpa saya di Mydin Mall Bukit Mertajam dari pukul 10am ~ 4pm harini.. Simpan RM100 sebulan selama 30thun boleh dapat pulangan sehingga RM300K, tak kan RM100 pun kita tak mampu untuk masa depan sendiri.. Jika ada akaun satu KW&P pun boleh invest untuk masa depan untuk plan pencen tak perlu gunakan duit poket.. Mahukan insentif dr gov RM1000 sampai hujung tahun ni sahaja untuk yg berumur 20thn sehingga 30thn sahaja.. Cepat ambil peluang selagi yg ada,nak lebih lanjut boleh PM/DM atau watshap ke no dibawah.. http://www.wasap.my/+60164156155/ http://www.wasap.my/+60164156155/ #publicmutualbhd  #schemeepf  #schemecash  #schemeprs  #newlife  #kerjakosong  #kerjamudah  #jomjoin 
"Ngopi @ kangar"

Setelah lebih 7 tahun tak jumpa akhirnya pertemuan disini rupanya..Tq sahabat @anisfaron sudi luang masa jumpa walaupun sekejap.. Bila jumpa banyak sembang pasal bidang sales masing2 family ckit2 dan kawan pun ckit2. Sebab bidang sales adalah pekerjaan yg sesuai untuk kami berdua... Kenapa pilihan kami bidang sales sebab masa yg flexible untuk family,income unlimated atas usaha sendiri lagi bnyk usaha lagi bnyak income dan mahu jadi bos atas diri sendiri sebab tiada org atasan nak arah2 dan marah.. #publicmutualbhd #schemecash #schemecash #schemeprs
#kerjakosong #kerjamudah #newlife
"Ngopi @ kangar" Setelah lebih 7 tahun tak jumpa akhirnya pertemuan disini rupanya..Tq sahabat @anisfaron sudi luang masa jumpa walaupun sekejap.. Bila jumpa banyak sembang pasal bidang sales masing2 family ckit2 dan kawan pun ckit2. Sebab bidang sales adalah pekerjaan yg sesuai untuk kami berdua... Kenapa pilihan kami bidang sales sebab masa yg flexible untuk family,income unlimated atas usaha sendiri lagi bnyk usaha lagi bnyak income dan mahu jadi bos atas diri sendiri sebab tiada org atasan nak arah2 dan marah.. #publicmutualbhd  #schemecash  #schemecash  #schemeprs  #kerjakosong  #kerjamudah  #newlife 
"Perunding unit amanah anda"

Perlukan nasihat bagaimana cara mengandakan duit simpanan dengan pelaburan minima hanya RM100 sebulan sahaja dalam masa 30thun boleh mencapai hampir RM300K.. Mengetahui peluang duit percuma RM1000 insentif dr kerajaan untuk yg berumur 20thn ke 30thn sampai hujung tahun ni sahaja.. Mai jumpa saya di Mydin Bukit Mertajam pada 26,29 & 31/10/18 dr pukul 10am hingga 10pm. Boleh PM/DM @ Watshap ke no di bawah... http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/

#publicmutualberhad #schemeepf #schemecash #schemeprs #kerjakosong #kerjamudah
"Perunding unit amanah anda" Perlukan nasihat bagaimana cara mengandakan duit simpanan dengan pelaburan minima hanya RM100 sebulan sahaja dalam masa 30thun boleh mencapai hampir RM300K.. Mengetahui peluang duit percuma RM1000 insentif dr kerajaan untuk yg berumur 20thn ke 30thn sampai hujung tahun ni sahaja.. Mai jumpa saya di Mydin Bukit Mertajam pada 26,29 & 31/10/18 dr pukul 10am hingga 10pm. Boleh PM/DM @ Watshap ke no di bawah... http://www.wasap.my/+60164156155/ http://www.wasap.my/+60164156155/ #publicmutualberhad  #schemeepf  #schemecash  #schemeprs  #kerjakosong  #kerjamudah 
Bermimpi untuk persaraan yang selesa apabila anda meninggalkan pekerjaan untuk kebaikan? Mimpi itu mungkin akan putus lebih awal dari yang dijangkakan jika anda hanya mempunyai satu sumber untuk dana persaraan anda. Mempelbagaikan dana persaraan anda sekarang dan biarkan ia berkembang supaya anda dapat memperoleh faedah kemudian hari.

#publicmutualberhad #unittrust #schemeepf #schemecash #schemeprs #youngincentive #grabopportunities #kerjamudah #kerjakosong
"Breakfast with Abhar"

Ibu xdpt join pagi ni sebab work..jadi kita dating berdua jelah..Nanti free kita dating bertiga plak..Maaf na ibu 😎

#syedabhar #newlifestyle #unittrust #publicmutualberhad #schemeepf #schemecash #schemeprs #kerjakosong #carikerjamudah
All new Toyota Rush 🚘
S variant 98k
G variant 93k 👉7 seater
👉360 panoramic camera
👉Integrated Dashcam
👉Blindspot warning
👉Rear cross traffic alert
👉Pre collision warning
👉Pre collision braking
👉6 airbags
👉Auto LED front/rear lamps
👉Keyless entry
👉Push start button
👉Smartphone mirroring
👉13 cupholders
👉Teh tarik hooks
👉USB port for rear passengers
👉Handbag snatch proof lock

START FOR BOOKING NOW

FOR MORE DETAIL
http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/

#toyotamalaysia #toyotaperlis #toyotautara #newrush #newvios #newcamry #velfire #alphard #harrier #fortuner #hilux #chr #altis #avanza #hiace
All new Toyota Rush 🚘 S variant 98k G variant 93k 👉7 seater 👉360 panoramic camera 👉Integrated Dashcam 👉Blindspot warning 👉Rear cross traffic alert 👉Pre collision warning 👉Pre collision braking 👉6 airbags 👉Auto LED front/rear lamps 👉Keyless entry 👉Push start button 👉Smartphone mirroring 👉13 cupholders 👉Teh tarik hooks 👉USB port for rear passengers 👉Handbag snatch proof lock START FOR BOOKING NOW FOR MORE DETAIL http://www.wasap.my/+60164156155/ http://www.wasap.my/+60164156155/ #toyotamalaysia  #toyotaperlis  #toyotautara  #newrush  #newvios  #newcamry  #velfire  #alphard  #harrier  #fortuner  #hilux  #chr  #altis  #avanza  #hiace 
"Done delivery"

Terima kasih en.azmi sebab beli dan percaya dengan saya atas urusan jual beli kereta NEW Innova X..
Semoga perjalanan esok ke johor selamat sampai pergi dan balik... Sapa yg mahukan kereta toyota boleh PM/DM @ watshap dokumen dan cuba apply loan free sahaja..
special promotion dan rebat untuk tahun ni mmg terbaik.. http://www.wasap.my/+60164156155/
http://www.wasap.my/+60164156155/

#toyotaperlis #toyotautara #innovax
#vellfire #altis #newrush #newvios #harrier #newcamry #chr #alphard #hilux
#fortuner
"Done delivery" Terima kasih en.azmi sebab beli dan percaya dengan saya atas urusan jual beli kereta NEW Innova X.. Semoga perjalanan esok ke johor selamat sampai pergi dan balik... Sapa yg mahukan kereta toyota boleh PM/DM @ watshap dokumen dan cuba apply loan free sahaja.. special promotion dan rebat untuk tahun ni mmg terbaik.. http://www.wasap.my/+60164156155/ http://www.wasap.my/+60164156155/ #toyotaperlis  #toyotautara  #innovax  #vellfire  #altis  #newrush  #newvios  #harrier  #newcamry  #chr  #alphard  #hilux  #fortuner 
"Print Geran & Roadtax Customer"

Alhamdulillah selesai sudah
Petang ni dah boleh deliver NEW Innova X (🚐💨💨💨) #toyotamalaysia #toyotaperlis #toyotautara #innovax #newrush #newvios2018 #hiluxrocco #altis #camrynew #toyotasienta #vellfire #alphard #avanza #chr #harrier #specialrebate #promotion #2018
Sapa nak order sushi lekaih..tokey tgh bz ni kerja sorang2 🍱🍣
PM @ DM untuk COD esok 😁

#syedabhar #1year8months #mylifestyle #kerjakosong #kerjamudah #publicmutualberhad
"Cold Cooling"

Aktiviti wajib kene buat..semoga rakan2 sekalian dimurahkan rezeki selalu,aminnn 😎

#publicmutualberhad #unittrust #investment #publicmutualalorstar #schemeepf #schemeprscash #schemeprs #kerjakosong #kerjamudah #newlife
Menu sarapan pagi tadi

Nasi kandar al saggof mmg terbaik
Tempat wajib dikunjungi seisi keluarga bila sampai disini...
Macam2 ada tokey nasi kandar pun sempoi bak hang 😁.. #nasikandar #nasikandarperlis #nasikandaralsagoff #sarapanpagi #mmgsempoi #terangkat #publicmutualberhad #newlife #kerjakosong #kerjamudah #schemeepf #schemecash #schemeprs