an online Instagram web viewer
  • demica_melaka.seremban
    DEMICA 2X GANDA LEBIH KURUS
    @demica_melaka.seremban

Images by demica_melaka.seremban

Salam sahur semua! Alhamdulillah #DoneSahur ๐Ÿ˜‡
.
Sunnah utk kita lambat-lambatkan sahur & percepatkan berbuka puasa bila sampai waktunya.
.
Pagi ni sis nk share tips minum air 8 gelas sehari di bulan puasa. Kalau nak minum 16 gelas, korang just minum 2 gelas utk setiap waktu kat atas ni ya ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป.
.
Good luck utk misi kurus sebelum raya dengan #DemicaSupplement & #DemicaBengkung !๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ช๐Ÿป
#demicamelaka #demicaseremban
Salam sahur semua! Alhamdulillah #DoneSahur  ๐Ÿ˜‡ . Sunnah utk kita lambat-lambatkan sahur & percepatkan berbuka puasa bila sampai waktunya. . Pagi ni sis nk share tips minum air 8 gelas sehari di bulan puasa. Kalau nak minum 16 gelas, korang just minum 2 gelas utk setiap waktu kat atas ni ya ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. . Good luck utk misi kurus sebelum raya dengan #DemicaSupplement  & #DemicaBengkung  !๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ช๐Ÿป #demicamelaka  #demicaseremban 
Salam 14 Ramadhan!๐Ÿ˜˜
.
Mesti ada dlm kalangan korang timbang berat hari2 & ada jgk yg timbang berat 1 minggu sekali.
.
Jangan risau sebab dua2 cara timbangan ni ada kelebihannya.
.
Good luck utk korang yg serius nak kurus sebelum raya!
Salam 14 Ramadhan!๐Ÿ˜˜ . Mesti ada dlm kalangan korang timbang berat hari2 & ada jgk yg timbang berat 1 minggu sekali. . Jangan risau sebab dua2 cara timbangan ni ada kelebihannya. . Good luck utk korang yg serius nak kurus sebelum raya!
Morning korang!๐Ÿง•๐Ÿป
.
Korang dah tahu ke Syahmimi Beauty dah keluarkan DEMICA BENGKUNG??
.
Demica Bengkung ada 5 size;
S, M, L, XL & XXL .
.
Bila pakai Demica bengkung + consume Demica supplement kesannya memang terbaik! Seminggu dah nampak kesan kurus ๐Ÿ˜๐ŸŽ€โค๏ธ.
.
Nak cuba??
Cepat Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 .
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurussebelomraya #kurussihat #nakkuruskanbadan #bengkungbersalin #kuruscepat #kurusebelomraya #demicamelaka #demicaseremban
Morning korang!๐Ÿง•๐Ÿป . Korang dah tahu ke Syahmimi Beauty dah keluarkan DEMICA BENGKUNG?? . Demica Bengkung ada 5 size; S, M, L, XL & XXL . . Bila pakai Demica bengkung + consume Demica supplement kesannya memang terbaik! Seminggu dah nampak kesan kurus ๐Ÿ˜๐ŸŽ€โค๏ธ. . Nak cuba?? Cepat Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 . . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkung  #demicabengkung  #kurussebelomraya  #kurussihat  #nakkuruskanbadan  #bengkungbersalin  #kuruscepat  #kurusebelomraya  #demicamelaka  #demicaseremban 
Salam 13 Ramadhan!
.
Petang ni sis nk share mengenai โš ๏ธWEIGHT LOSS VS FAT LOSSโš ๏ธ Baca pada gambar ni sampai habis ya ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป.
.
Untuk info lanjut berkaitan #NakKurus boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurahmalaysia #kurussebelomraya #kurussihat #nakkuruskanbadan #dailymotivation #bengkungbersalin #demicamelaka #demicaseremban
Salam 13 Ramadhan! . Petang ni sis nk share mengenai โš ๏ธWEIGHT LOSS VS FAT LOSSโš ๏ธ Baca pada gambar ni sampai habis ya ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. . Untuk info lanjut berkaitan #NakKurus  boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051. . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #bengkung  #bengkungmoden  #bengkungmurahmalaysia  #kurussebelomraya  #kurussihat  #nakkuruskanbadan  #dailymotivation  #bengkungbersalin  #demicamelaka  #demicaseremban 
๐Ÿ”ฅ1 KOTAK TURUN 8KG๐Ÿ”ฅ
.
DULU 60KG โžก๏ธ SEKARANG 52KG
.
Meh sis nak share testimoni adik ni, lose 8KG uolsss ๐Ÿ˜ Lemak2 kat pipi, dagu, lengan & peha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal, ramai pulak puji makin selim. Senang je, korang just kena ikut apa yang #TeamDemica guide.
.
Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE COACHING??
.
Jom cepat2 komen NAK KURUS kat bawah ni atau terus contact admin 010-4315051 .
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #kurussihat #kurussebelomraya #nakkuruskanbadan #dailymotivation #bengkungbersalin #demicamelaka #demicaseremban
๐Ÿ”ฅ1 KOTAK TURUN 8KG๐Ÿ”ฅ . DULU 60KG โžก๏ธ SEKARANG 52KG . Meh sis nak share testimoni adik ni, lose 8KG uolsss ๐Ÿ˜ Lemak2 kat pipi, dagu, lengan & peha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal, ramai pulak puji makin selim. Senang je, korang just kena ikut apa yang #TeamDemica  guide. . Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE COACHING?? . Jom cepat2 komen NAK KURUS kat bawah ni atau terus contact admin 010-4315051 . . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #kurussihat  #kurussebelomraya  #nakkuruskanbadan  #dailymotivation  #bengkungbersalin  #demicamelaka  #demicaseremban 
๐Ÿ”ฅPROMOSI COMBO!๐Ÿ”ฅ
.
Promosi sah sehingga 12 Jun 2018!โณ
.
Jom dapatkan Demica Supplement + Demica Bengkung utk dapatkan body shape lentik bak Rozita Che Wan raya ni! Hehe.
.
Demica supplement boleh consume lepas sahur & lepas berbuka.
.
Demica bengkung pakai masa korang keluar/ nak tidur/ atau boleh pakai bila2 pn korang mahu. Semestinya harga mampu milik!
.
Berminat??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 ๐Ÿ’•.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #kurussihat #kurussebelomraya #nakkuruskanbadan #dailymotivation #kuruscepat #bengkungbersalin #bengkungsajat #bengkungmoden #bengkungviral
๐Ÿ”ฅPROMOSI COMBO!๐Ÿ”ฅ . Promosi sah sehingga 12 Jun 2018!โณ . Jom dapatkan Demica Supplement + Demica Bengkung utk dapatkan body shape lentik bak Rozita Che Wan raya ni! Hehe. . Demica supplement boleh consume lepas sahur & lepas berbuka. . Demica bengkung pakai masa korang keluar/ nak tidur/ atau boleh pakai bila2 pn korang mahu. Semestinya harga mampu milik! . Berminat?? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 ๐Ÿ’•. . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #kurussihat  #kurussebelomraya  #nakkuruskanbadan  #dailymotivation  #kuruscepat  #bengkungbersalin  #bengkungsajat  #bengkungmoden  #bengkungviral 
Salam 12 Ramadhan..
.
Sape rasa dah tak tahu nak berbuka dgn lauk apa??๐Ÿ˜‡ Haaa kalau macam tu cuba buat jadual makan berbuka pula.
.
So takdelah bosan je lauk sama..kita kena bijak merancang baru hati senang ๐Ÿ˜‰.
Salam 12 Ramadhan.. . Sape rasa dah tak tahu nak berbuka dgn lauk apa??๐Ÿ˜‡ Haaa kalau macam tu cuba buat jadual makan berbuka pula. . So takdelah bosan je lauk sama..kita kena bijak merancang baru hati senang ๐Ÿ˜‰.
๐Ÿ”ฅPROMOSI HANGAT!๐Ÿ”ฅ
.
Promosi Sah sehingga 16 Jun 2018!
.
Jom dapatkan Demica Supplement + Demica Bengkung utk dapatkan body shape lentik bak Rozita Che Wan raya ni! Hehe.
.
Demica supplement boleh consume lepas sahur & lepas berbuka.
.
Demica bengkung pakai masa korang keluar/ nak tidur/ atau boleh pakai bila2 pn korang mahu. Semestinya harga mampu milik!
.
Berminat??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 .
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #bengkung #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #kurussebelomraya #nakkuruskanbadan #dailymotivation #kuruscepat #bengkungmurahmalaysia #bengkungbersalin #bengkungviral
๐Ÿ”ฅPROMOSI HANGAT!๐Ÿ”ฅ . Promosi Sah sehingga 16 Jun 2018! . Jom dapatkan Demica Supplement + Demica Bengkung utk dapatkan body shape lentik bak Rozita Che Wan raya ni! Hehe. . Demica supplement boleh consume lepas sahur & lepas berbuka. . Demica bengkung pakai masa korang keluar/ nak tidur/ atau boleh pakai bila2 pn korang mahu. Semestinya harga mampu milik! . Berminat?? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 . . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmodenmurah  #kurussebelomraya  #nakkuruskanbadan  #dailymotivation  #kuruscepat  #bengkungmurahmalaysia  #bengkungbersalin  #bengkungviral 
Dah naik badan selepas beranak? Jangan risau. Jom cuba #Demica Metabolism Booster dahulu kemudian tengok keberkesanannya..
.
100% daripada buah-buahan yang selamat untuk ibu menyusu bayi & ibu selepas pantang.
.
Untuk kesan lagi power, consume Demica supplement + pakai Demica bengkung sekali๐Ÿ”ฅ, meletopsss sgt body sis jamin!
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 untuk pertanyaan lanjut โค๏ธ.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #dailymotivation #kurussihat #kurussebelomraya #nakkuruskanbadan #kuruscepat #demicamelaka #demicaseremban
Dah naik badan selepas beranak? Jangan risau. Jom cuba #Demica  Metabolism Booster dahulu kemudian tengok keberkesanannya.. . 100% daripada buah-buahan yang selamat untuk ibu menyusu bayi & ibu selepas pantang. . Untuk kesan lagi power, consume Demica supplement + pakai Demica bengkung sekali๐Ÿ”ฅ, meletopsss sgt body sis jamin! . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 untuk pertanyaan lanjut โค๏ธ. . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #dailymotivation  #kurussihat  #kurussebelomraya  #nakkuruskanbadan  #kuruscepat  #demicamelaka  #demicaseremban 
Salam 11 Ramadhan!๐Ÿ’ก
.
Sebaik-baik masakan adalah masakan dari rumah.๐Ÿ˜„
.
Tak pandai masak?? Alaahai boleh belajar tau..lagi2 masakan utk diet sangat simple tapi berkhasiat.
.
So cuba lah masak sendiri..jangan hari2 beli kat kedai pula kalau ada kesempatan utk masak sendiri..โ˜บ๏ธ
Salam 11 Ramadhan!๐Ÿ’ก . Sebaik-baik masakan adalah masakan dari rumah.๐Ÿ˜„ . Tak pandai masak?? Alaahai boleh belajar tau..lagi2 masakan utk diet sangat simple tapi berkhasiat. . So cuba lah masak sendiri..jangan hari2 beli kat kedai pula kalau ada kesempatan utk masak sendiri..โ˜บ๏ธ
PROMOSI PELANCARAN BENGKUNGโ€ผ๏ธ
.
Hari yang ditunggu-tunggu kini tiba. Istimewa untuk anda sempena menyambut HARI RAYA AIDILFITRI 2018, memperkenalkan
.
๐ŸŽŠDEMICA BODY SHAPER (BENGKUNG)๐ŸŽ‰,
.
produk terbaru dari Syahmimi Beauty untuk anda yg ada masalah seperti berikut:
.
โ€ขperut buncit ๐Ÿ˜ž
โ€ขperut menggeleber๐Ÿ˜ซ
โ€ขselulit๐Ÿ˜“
.
.
Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2.๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ•บ๐Ÿป
.
Cepat komen NAK!
Atau
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 utk dapatkan Demica Bengkung SEKARANG!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #bengkung #bengkungmurahmalaysia #kurussebelomraya #nakkuruskanbadan #kuruscepat #kurussihat #dailymotivation #demicamelaka #demicaseremban #bengkung #bengkungmoden
PROMOSI PELANCARAN BENGKUNGโ€ผ๏ธ . Hari yang ditunggu-tunggu kini tiba. Istimewa untuk anda sempena menyambut HARI RAYA AIDILFITRI 2018, memperkenalkan . ๐ŸŽŠDEMICA BODY SHAPER (BENGKUNG)๐ŸŽ‰, . produk terbaru dari Syahmimi Beauty untuk anda yg ada masalah seperti berikut: . โ€ขperut buncit ๐Ÿ˜ž โ€ขperut menggeleber๐Ÿ˜ซ โ€ขselulit๐Ÿ˜“ . . Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2.๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ•บ๐Ÿป . Cepat komen NAK! Atau Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 utk dapatkan Demica Bengkung SEKARANG! . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #bengkung  #bengkungmurahmalaysia  #kurussebelomraya  #nakkuruskanbadan  #kuruscepat  #kurussihat  #dailymotivation  #demicamelaka  #demicaseremban  #bengkung  #bengkungmoden 
Salam Subuh! Sape yang kurus tapi perut tak kurus aka buncit ๐Ÿ˜…๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
.
Haaa jangan risau, raya ni korang boleh raya dengan selamat tanpa risaukan perut anda yang kedepan mengalahkan orang pregnant ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜.
.
.
#Demica dah ada adik baru iaitu #DemicaBengkung , tengah hari ni Mimi launch ya, nak bagi harga special! On tak Onzzz uolls? ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
.
Yang best bengkung ni ada 16tulang, memang body uolls akan melentik macam anak dara 16 tahun ๐Ÿ˜
.
P/s: Tengah hari ni take note kat ig tau.. Launching Demica Bengkung!
Salam Subuh! Sape yang kurus tapi perut tak kurus aka buncit ๐Ÿ˜…๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . Haaa jangan risau, raya ni korang boleh raya dengan selamat tanpa risaukan perut anda yang kedepan mengalahkan orang pregnant ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜. . . #Demica  dah ada adik baru iaitu #DemicaBengkung  , tengah hari ni Mimi launch ya, nak bagi harga special! On tak Onzzz uolls? ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . Yang best bengkung ni ada 16tulang, memang body uolls akan melentik macam anak dara 16 tahun ๐Ÿ˜ . P/s: Tengah hari ni take note kat ig tau.. Launching Demica Bengkung!
Salam 10 Ramadhan ๐Ÿ˜‡
.
Cepatnyaaa masa berlalu tak lama lagi nak raya dah. Dah capai ke target berat uols idamkan tu??
.
Nah sis share tips hari ke-10 Ramadhan utk uols. Ingat ya jangan membazir, membazir tu amalan syaitan.
.
Ada sesiapa nak grab #Demica ??
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 now!!
Salam 10 Ramadhan ๐Ÿ˜‡ . Cepatnyaaa masa berlalu tak lama lagi nak raya dah. Dah capai ke target berat uols idamkan tu?? . Nah sis share tips hari ke-10 Ramadhan utk uols. Ingat ya jangan membazir, membazir tu amalan syaitan. . Ada sesiapa nak grab #Demica  ?? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 now!!
Hai korang dah ada yang cuba #Demica ??
.
Dah cuba?? Tahniah utk anda ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Anda selangkah lagi utk kurus! Kalau belum cuba kena cepat2 grab Demica supaya azam kurus 2018 tercapai ๐Ÿ˜.
.
Senang je nak consume Demica ni ada 2 cara;
1)Bancuh dgn 150ml air kosong
Atau
2)Kemam2 je macam gula2.
.
Yang penting kena consume 1 sachet, 15 minit selepas breakfast/ lunch/ dinner.
.
Nak dapatkan FREE COACHING berserta 6 PERKARA FREE?
.
Klik link pada bio now!โค๏ธ
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #kurussihat #dailymotivation #kurussebelomraya #nakkuruskanbadan #kuruscepat #demicamelaka #demicaseremban #demicaportdickson
Hai korang dah ada yang cuba #Demica  ?? . Dah cuba?? Tahniah utk anda ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Anda selangkah lagi utk kurus! Kalau belum cuba kena cepat2 grab Demica supaya azam kurus 2018 tercapai ๐Ÿ˜. . Senang je nak consume Demica ni ada 2 cara; 1)Bancuh dgn 150ml air kosong Atau 2)Kemam2 je macam gula2. . Yang penting kena consume 1 sachet, 15 minit selepas breakfast/ lunch/ dinner. . Nak dapatkan FREE COACHING berserta 6 PERKARA FREE? . Klik link pada bio now!โค๏ธ . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #kurussihat  #dailymotivation  #kurussebelomraya  #nakkuruskanbadan  #kuruscepat  #demicamelaka  #demicaseremban  #demicaportdickson 
โš ๏ธNEW PRODUCTโš ๏ธ
.
BERITA BAIK UTK ANDA YG NAK SLIM SEBELUM RAYAโ€ผ๏ธ
.
Dah penat fikir macam2 cara nak sorok perut??๐Ÿคจ
.
Nantikan ESOK, 27/5/18 pelancaran produk terbaru keluaran Syahmimi Beauty HQ khas utk menyelesaikan masalah perut buncit atau menggeleber.
.
Lepasni dah tiada alasan untuk tak kurus tak kira lelaki atau perempuan! Boleh laa raya ni pakai baju letopss ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ•บ๐Ÿป.
.
.
P/s: Get ready esok dah boleh dapatkan dengan HARGA SPECIAL! Semestinya HARGA MAMPU MILIK๐Ÿ”ฅ.
โš ๏ธNEW PRODUCTโš ๏ธ . BERITA BAIK UTK ANDA YG NAK SLIM SEBELUM RAYAโ€ผ๏ธ . Dah penat fikir macam2 cara nak sorok perut??๐Ÿคจ . Nantikan ESOK, 27/5/18 pelancaran produk terbaru keluaran Syahmimi Beauty HQ khas utk menyelesaikan masalah perut buncit atau menggeleber. . Lepasni dah tiada alasan untuk tak kurus tak kira lelaki atau perempuan! Boleh laa raya ni pakai baju letopss ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ•บ๐Ÿป. . . P/s: Get ready esok dah boleh dapatkan dengan HARGA SPECIAL! Semestinya HARGA MAMPU MILIK๐Ÿ”ฅ.
Salam 9 Ramadhan๐ŸŒฟ
.
Jaga2 mulut, jangan jadi makcik bawang sangat puasa2 ni..kang tak pasal2 sia2 je puasa kita seharian.
Salam 9 Ramadhan๐ŸŒฟ . Jaga2 mulut, jangan jadi makcik bawang sangat puasa2 ni..kang tak pasal2 sia2 je puasa kita seharian.
Hai uolsss..semua dah kenyang berbuka?? Alhamdulillah ๐Ÿ˜˜.
.
Sis nak share dgn korang macam mana #DEMICA ni SEDUT & PERANGKAP LEMAK dlm usus korang.
.
Tak percaya?? Haaa jom tengok video ni sampai habis!๐ŸŽฅ๐Ÿ’…๐Ÿป
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 untuk lebih details.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #dailymotivation #kurussihat #kurussebelomraya #nakkuruskanbadan #kuruscepat #demicamelaka #demicaseremban
Hai uolsss..semua dah kenyang berbuka?? Alhamdulillah ๐Ÿ˜˜. . Sis nak share dgn korang macam mana #DEMICA  ni SEDUT & PERANGKAP LEMAK dlm usus korang. . Tak percaya?? Haaa jom tengok video ni sampai habis!๐ŸŽฅ๐Ÿ’…๐Ÿป . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-4315051 untuk lebih details. . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurussebelumraya  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus  #produkkurusmurah  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan  #dailymotivation  #kurussihat  #kurussebelomraya  #nakkuruskanbadan  #kuruscepat  #demicamelaka  #demicaseremban