an online Instagram web viewer
  • syahmimibeauty_stokis
    DEMICA KURUS 2X GANDA BERKESAN
    @syahmimibeauty_stokis

Images by syahmimibeauty_stokis

LOSE 4KG LEPAS CONSUME DEMICA
.
Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je..😁 .
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. OR tekan je BIO dekat atas tu k
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
LOSE 4KG LEPAS CONSUME DEMICA . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je..😁 . . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. OR tekan je BIO dekat atas tu k . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
@elfiraloy pun minum demica???
.
Sebab el suka minum demica
.
💙 melawaskan. Yes demica memang boleh membantu dalam proses kita buang air besar. Dia x akan menyebabkan kita cirit birit taw.. Sekali je terus buang segala mak nenek dekat dlm usus kita.. Lepas tu settle laa.. Xde la rasa kembung or x selesa pada perut.. BEST KAN.. .
💙Rasa demica sedap tau.. Jus demica ni berperisa mix berry.. Campuran buah seperti strawberry, delima, raspberry, dan lemon. .
💙Minum on off pun boleh turun 2kg, kalau ikut betul2 ap yang leen guide agak2 brape kg ya akan turun😍
.
Berminat nak dapatkan FREE GIFT jom dapatkan demica sekarang.. Whatsapp 'DEMICA ELFIRALOY' ke 0133246417 .
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
@elfiraloy pun minum demica??? . Sebab el suka minum demica . 💙 melawaskan. Yes demica memang boleh membantu dalam proses kita buang air besar. Dia x akan menyebabkan kita cirit birit taw.. Sekali je terus buang segala mak nenek dekat dlm usus kita.. Lepas tu settle laa.. Xde la rasa kembung or x selesa pada perut.. BEST KAN.. . 💙Rasa demica sedap tau.. Jus demica ni berperisa mix berry.. Campuran buah seperti strawberry, delima, raspberry, dan lemon. . 💙Minum on off pun boleh turun 2kg, kalau ikut betul2 ap yang leen guide agak2 brape kg ya akan turun😍 . Berminat nak dapatkan FREE GIFT jom dapatkan demica sekarang.. Whatsapp 'DEMICA ELFIRALOY' ke 0133246417 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
LOSE 10KG LEPAS CONSUME DEMICA
.
Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je..😁 .
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. OR tekan je BIO dekat atas tu k
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
LOSE 10KG LEPAS CONSUME DEMICA . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je..😁 . . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. OR tekan je BIO dekat atas tu k . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
💥💥 TURUN 7KG DENGAN HANYA 1 BOX DEMICA💥💥
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik
💥💥 TURUN 7KG DENGAN HANYA 1 BOX DEMICA💥💥 . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je. . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurusdancantik 
⚠️7 MANFAAT yang kita perolehi apabila minum air dengan secukupnya⚠️
.
1️⃣Boleh membantu mempercepatkan penurunan berat badan anda.
2️⃣Mengurangkan rasa lapar
3️⃣Kekal bertenaga
4️⃣Membantu melancarkan sistem penghadaman.
5️⃣Awet muda.
6️⃣Mengurangkan kekejangan otot ketika bersenam.
7️⃣Mengurangkan keletihan
.
Haaa dah tahu kan kenapa perlu minum air paling kurang 2liter sehari? So lepasni boleh la kurangkan minum air manis.
.
Nak #TeamDemica guide sampai kurus??
Whatsapp 0133246417 sekarang!
.
#TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus
⚠️7 MANFAAT yang kita perolehi apabila minum air dengan secukupnya⚠️ . 1️⃣Boleh membantu mempercepatkan penurunan berat badan anda. 2️⃣Mengurangkan rasa lapar 3️⃣Kekal bertenaga 4️⃣Membantu melancarkan sistem penghadaman. 5️⃣Awet muda. 6️⃣Mengurangkan kekejangan otot ketika bersenam. 7️⃣Mengurangkan keletihan . Haaa dah tahu kan kenapa perlu minum air paling kurang 2liter sehari? So lepasni boleh la kurangkan minum air manis. . Nak #TeamDemica  guide sampai kurus?? Whatsapp 0133246417 sekarang! . #TipsDiet  #TipsKurus  #InfoDiet  #InfoKurus 
LOSE 5KG LEPAS CONSUME DEMICA
.
Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je..😁 .
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. OR tekan je BIO dekat atas tu k
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
LOSE 5KG LEPAS CONSUME DEMICA . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je..😁 . . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. OR tekan je BIO dekat atas tu k . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
💥💥 TURUN 21KG DENGAN HANYA 1 BOX DEMICA💥💥
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik
💥💥 TURUN 21KG DENGAN HANYA 1 BOX DEMICA💥💥 . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je. . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurusdancantik 
Agent ?
Apa itu Agent ?
.
💙Agent akan mendapat keuntungan lebih berbanding dropship
.
💙Agent akan berurusan terus dengan customer dari A-Z
.
💙Agent boleh ada dropship dibawahnya dan mempunyai tean sendiri
.
💙Senang mendapat customer untuk COD .
Ada sesiapa berminat nak join Agent Syahmimi Beauty??
Whatsapp 📲013-3246417
Agent ? Apa itu Agent ? . 💙Agent akan mendapat keuntungan lebih berbanding dropship . 💙Agent akan berurusan terus dengan customer dari A-Z . 💙Agent boleh ada dropship dibawahnya dan mempunyai tean sendiri . 💙Senang mendapat customer untuk COD . Ada sesiapa berminat nak join Agent Syahmimi Beauty?? Whatsapp 📲013-3246417
💥💥 13KG TURUN LEPAS MINUM DEMICA💥💥
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik
💥💥 13KG TURUN LEPAS MINUM DEMICA💥💥 . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je. . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurusdancantik 
💥💥 TURUN 12KG DENGAN HANYA 2 BOX DEMICA💥💥
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik
💥💥 TURUN 12KG DENGAN HANYA 2 BOX DEMICA💥💥 . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je. . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurusdancantik 
Dropship ?
Apa itu dropship ?
.
💙dropship merupakan orang yang meniaga tetapi dia tak pegang stock, dan dia tak perlu keluarkan modal yang banyak untuk beli stock.
.
💙Dropship merupakan orang tengah antara supplier dan customer.
.
💙Dropship tak perlu nak pack barang dan pos pada customer.
.
Ada sesiapa berminat nak join dropship Syahmimi Beauty??
Whatsapp 📲013-3246417
Dropship ? Apa itu dropship ? . 💙dropship merupakan orang yang meniaga tetapi dia tak pegang stock, dan dia tak perlu keluarkan modal yang banyak untuk beli stock. . 💙Dropship merupakan orang tengah antara supplier dan customer. . 💙Dropship tak perlu nak pack barang dan pos pada customer. . Ada sesiapa berminat nak join dropship Syahmimi Beauty?? Whatsapp 📲013-3246417
💥💥 29KG TURUN LEPAS MINUM DEMICA💥💥
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik
💥💥 29KG TURUN LEPAS MINUM DEMICA💥💥 . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je. . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurusdancantik 
💥💥 TURUN 5KG DENGAN HANYA 1 BOX DEMICA💥💥
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik
💥💥 TURUN 5KG DENGAN HANYA 1 BOX DEMICA💥💥 . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je. . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurusdancantik 
⚠️JANGAN LAKUKAN 5 PERKARA INI JIKA NAK DIET⚠️
.
❌Jangan makan terlalu banyak makanan pedas
.
-makan makanan pedas tidak salah,tetapi jika terlalu banyak akan menyebabkan masalah pencernaan & merosakkan perut
.
❌Jangan hanya minum air shj
.
- jangan kerana diet,anda hanya minum air kosing shj. Hal ini akan menyebabkan anda lemas & pengsan kerana tiada bahan bakar atau nutrisi yang masuk
.
❌Jangan jadikan hari minggu atau cuti untuk makan banyak
.
- Walaupun pada hari minggu anda anggap sebagai cheat day, namun jaga cara makan anda juga kerana jika anda makan terlalu banyak pada hujung minggu,ia akan merosakkan proses diet anda.
.
❌Tidak jaga kuantiti makanan
.
- anda kena ingat bahawa setiap makanan mempunyai kalorinya tersendiri. So pastikan makan dengan portion kecil sahaja tetapi kerap
.
❌Jangan terlalu banyak makan makanan berserat
.
-makanan serat tinggi memang akan melancarkan sistem pencernaan anda & membuat anda kenyang lebih lama. Tapi makanan berserat tinggi berlebihan akan cenderung utk mendapat masalah sembelit
.
Jom Whatsapp 📲0133246417 utk pertanyaan lanjut.
.
#TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus
⚠️JANGAN LAKUKAN 5 PERKARA INI JIKA NAK DIET⚠️ . ❌Jangan makan terlalu banyak makanan pedas . -makan makanan pedas tidak salah,tetapi jika terlalu banyak akan menyebabkan masalah pencernaan & merosakkan perut . ❌Jangan hanya minum air shj . - jangan kerana diet,anda hanya minum air kosing shj. Hal ini akan menyebabkan anda lemas & pengsan kerana tiada bahan bakar atau nutrisi yang masuk . ❌Jangan jadikan hari minggu atau cuti untuk makan banyak . - Walaupun pada hari minggu anda anggap sebagai cheat day, namun jaga cara makan anda juga kerana jika anda makan terlalu banyak pada hujung minggu,ia akan merosakkan proses diet anda. . ❌Tidak jaga kuantiti makanan . - anda kena ingat bahawa setiap makanan mempunyai kalorinya tersendiri. So pastikan makan dengan portion kecil sahaja tetapi kerap . ❌Jangan terlalu banyak makan makanan berserat . -makanan serat tinggi memang akan melancarkan sistem pencernaan anda & membuat anda kenyang lebih lama. Tapi makanan berserat tinggi berlebihan akan cenderung utk mendapat masalah sembelit . Jom Whatsapp 📲0133246417 utk pertanyaan lanjut. . #TipsDiet  #TipsKurus  #InfoDiet  #InfoKurus 
💥💥 4KG TURUN LEPAS MINUM DEMICA💥💥
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik
💥💥 4KG TURUN LEPAS MINUM DEMICA💥💥 . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je. . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurusdancantik 
💥💥 TURUN 8KG DENGAN HANYA 1 BOX DEMICA💥💥
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik
💥💥 TURUN 8KG DENGAN HANYA 1 BOX DEMICA💥💥 . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je. . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurusdancantik 
⚠️BERSEDERHANA KETIKA BERDIET⚠️
.
Hidup kita mestilah bersederhana dalam setiap hal. Proses diet juga tidak terkecuali kerana terlalu banyak khasiat juga akan menyebabkan benda tidak elok.
.
Contohnya...
.
❣️TERLALU BANYAK MAKAN BERSERAT......
.
➡️Kelebihan: perut akan lebih kenyang & melancarkan sistem pencernaan
.
➡️Kekurangan: terlalu banyak akan terdedah kepada sembelit
.
❣️TERLALU BANYAK KOLESTROL...
.
➡️Kelebihan: kolestrol membantu pembentukan dinding sel tubuh,pembentukan hormon,pembetukan vitamin D & merupakan sumber tenaga bagi tubuh
.
➡️Kekurangan: terlebih kolestrol akan menyebabkan saluran darah tersumbat & mampu menyebabkan darah tinggi.
.
❣️TERLALU BANYAK KALSIUM..
.
➡️Kelebihan: kalsium diperlukan untuk pertumbuhan tulang dan sistem saraf
.
➡️Kekurangan: terlebih kalsium akan menyebabkan tubuh cepat terasa lemah,terdedah kepada sembelit,terasa sakit ketika mebuang air kecil
.
#TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus
⚠️BERSEDERHANA KETIKA BERDIET⚠️ . Hidup kita mestilah bersederhana dalam setiap hal. Proses diet juga tidak terkecuali kerana terlalu banyak khasiat juga akan menyebabkan benda tidak elok. . Contohnya... . ❣️TERLALU BANYAK MAKAN BERSERAT...... . ➡️Kelebihan: perut akan lebih kenyang & melancarkan sistem pencernaan . ➡️Kekurangan: terlalu banyak akan terdedah kepada sembelit . ❣️TERLALU BANYAK KOLESTROL... . ➡️Kelebihan: kolestrol membantu pembentukan dinding sel tubuh,pembentukan hormon,pembetukan vitamin D & merupakan sumber tenaga bagi tubuh . ➡️Kekurangan: terlebih kolestrol akan menyebabkan saluran darah tersumbat & mampu menyebabkan darah tinggi. . ❣️TERLALU BANYAK KALSIUM.. . ➡️Kelebihan: kalsium diperlukan untuk pertumbuhan tulang dan sistem saraf . ➡️Kekurangan: terlebih kalsium akan menyebabkan tubuh cepat terasa lemah,terdedah kepada sembelit,terasa sakit ketika mebuang air kecil . #TipsDiet  #TipsKurus  #InfoDiet  #InfoKurus 
💥💥 3KG TURUN LEPAS MINUM DEMICA💥💥
.

Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica !
.
Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je.
.

Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurusdancantik
💥💥 3KG TURUN LEPAS MINUM DEMICA💥💥 . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Demica  ! . Haaa korang nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Demica rasa sedap mcm minum air ribena je. . Whatsapp 0133246417 utk order atau pertanyaan lanjut. . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurusdancantik