an online Instagram web viewer
  • syahmimi.demica.sureglow
    DEMICA
    @syahmimi.demica.sureglow

Images by syahmimi.demica.sureglow

Korang minat pergi gym atau zumba tapi takde masa?? Nak kurus dalam masa yg sama nak body cantik bagi perempuan & sado bagi lelaki kan?💃🏻🕺🏻
.
Alaaahai apa susah2 tak perlu risau sebab korang boleh consume je #Demica . Demica mampu mengawal nafsu makan & nyahkan toksin dalam badan korang.
.
Lelaki & perempuan berumur 12 tahun ke atas dah boleh consume. Ibu menyusu pn sesuai, takde kesan utk baby pn🙂.
.
Nak cuba tak??
Whatsapp 019-9711321 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Korang minat pergi gym atau zumba tapi takde masa?? Nak kurus dalam masa yg sama nak body cantik bagi perempuan & sado bagi lelaki kan?💃🏻🕺🏻 . Alaaahai apa susah2 tak perlu risau sebab korang boleh consume je #Demica  . Demica mampu mengawal nafsu makan & nyahkan toksin dalam badan korang. . Lelaki & perempuan berumur 12 tahun ke atas dah boleh consume. Ibu menyusu pn sesuai, takde kesan utk baby pn🙂. . Nak cuba tak?? Whatsapp 019-9711321 now! . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
MAKAN BAYAM UTK SIHAT MACAM POPEYE 💪💪
.
Bila cakap pasal bayam mesti kita terbayangkan Popeye kan?
.
✅Antara kandungan penting dalam bayam adalah zat besi,kalsium,vitamin A,fosforus dan vitamin B1.
.
✅Bayam mempunyai kandungan air yang tinggi
.
🛑Seperti yang kita tau,badan kita memerlukan air yang sgt tinggi kerana 70% badan kita adalah air.
🛑Bayam mempunyai kandungan air yang sgt tinggi dan akan diproses dalam badan kita setelah dimakan.
.
✅Rendah kalori
.
🛑Kandungan kalori dalam bayam teramatlah rendah & sesuai utk kesihatan badan. Kandungan kalori rendah ini dapat menghalang  pengumpulan kalori di dalam badan kita.
.
✅Kandungan serat tinggi
.
🛑Kandungan serat dalam bayam sangat tinggi & baik utk proses pencernaan.
.
#TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus
MAKAN BAYAM UTK SIHAT MACAM POPEYE 💪💪 . Bila cakap pasal bayam mesti kita terbayangkan Popeye kan? . ✅Antara kandungan penting dalam bayam adalah zat besi,kalsium,vitamin A,fosforus dan vitamin B1. . ✅Bayam mempunyai kandungan air yang tinggi . 🛑Seperti yang kita tau,badan kita memerlukan air yang sgt tinggi kerana 70% badan kita adalah air. 🛑Bayam mempunyai kandungan air yang sgt tinggi dan akan diproses dalam badan kita setelah dimakan. . ✅Rendah kalori . 🛑Kandungan kalori dalam bayam teramatlah rendah & sesuai utk kesihatan badan. Kandungan kalori rendah ini dapat menghalang pengumpulan kalori di dalam badan kita. . ✅Kandungan serat tinggi . 🛑Kandungan serat dalam bayam sangat tinggi & baik utk proses pencernaan. . #TipsDiet  #TipsKurus  #InfoDiet  #InfoKurus 
🔥BARU CONSUME LOSE 4KG🔥

DARI 73KG ➡️ 69KG
.
Nampak tak akak ni ada inch loss kat lengan tu?? Lepas ni takde dah sangkut2 pakai baju bila lemak kat lengan & badan dah lari.
.
Haaaa kalau korang nak tahu #Demica bukan hanya dapat turunkan berat badan, tp dapat kurangkan inci badan korang juga tau. Best tak??😉
.
Nak kecikkan lengan & slimkan paha??
.
Komen NAK kat bawah ni,
atau
utk fast respond terus Whatsapp admin 019-9711321
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥BARU CONSUME LOSE 4KG🔥 DARI 73KG ➡️ 69KG . Nampak tak akak ni ada inch loss kat lengan tu?? Lepas ni takde dah sangkut2 pakai baju bila lemak kat lengan & badan dah lari. . Haaaa kalau korang nak tahu #Demica  bukan hanya dapat turunkan berat badan, tp dapat kurangkan inci badan korang juga tau. Best tak??😉 . Nak kecikkan lengan & slimkan paha?? . Komen NAK kat bawah ni, atau utk fast respond terus Whatsapp admin 019-9711321 . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
Hai semua! Korang tahu tak #Demica mengandungi oat fiber. Oat fiber tu fungsi utamanya utk bagi kita kenyang walaupn kita makan sedikit.
.
Seeloknya selepas bancuh Demica, biarkan dlm 5 minit utk bagi oat fiber mengembang lepas tu baru minum. Kalau korang nak kurus bukan kena skip makan tau, tp makan secara kerap dlm kuantiti sedikit.
.
Sis ada banyak lagi tips nak share dengan korang tau.
.
Whatsapp admin ke 📲019-9711321
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Hai semua! Korang tahu tak #Demica  mengandungi oat fiber. Oat fiber tu fungsi utamanya utk bagi kita kenyang walaupn kita makan sedikit. . Seeloknya selepas bancuh Demica, biarkan dlm 5 minit utk bagi oat fiber mengembang lepas tu baru minum. Kalau korang nak kurus bukan kena skip makan tau, tp makan secara kerap dlm kuantiti sedikit. . Sis ada banyak lagi tips nak share dengan korang tau. . Whatsapp admin ke 📲019-9711321 . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
Kenapa ibu mengandung tak digalakkan utk consume #Demica ?
.
Ibu mengandung perlu utamakan keperluan bayi yg dikandung dari utamakan nak turun berat. Kalau perlu turunkan berat minta pendapat doktor atau turunkan berat tanpa consume produk.
.
Good luck semua! Semoga berjaya kurus tahun ni 😍
.
Whatsapp 📲019-9711321
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Kenapa ibu mengandung tak digalakkan utk consume #Demica  ? . Ibu mengandung perlu utamakan keperluan bayi yg dikandung dari utamakan nak turun berat. Kalau perlu turunkan berat minta pendapat doktor atau turunkan berat tanpa consume produk. . Good luck semua! Semoga berjaya kurus tahun ni 😍 . Whatsapp 📲019-9711321 . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
🔥LEPAS SEMINGGU, BAJU LAMA MUAT BALIK🔥
.
Wowww bestnya dear mesti dah banyak inch loss sampaikan boleh sarung balik baju2 lama. Amboiii best laa tahun ni body dah dapat size dulu 😍.
.
Apa itu inch loss??
Inch loss (pengurangan inci) adalah apabila size ukur lilit bahagian badan seseorang makin mengecil jika diukur menggunakan tali inci. Berat mungkin turun sedikit je tp orang nampak kita kurus 😉💙.
.
Haa sape lagi nak kurus dengan #Demica??
Cepat klik link pada bio!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥LEPAS SEMINGGU, BAJU LAMA MUAT BALIK🔥 . Wowww bestnya dear mesti dah banyak inch loss sampaikan boleh sarung balik baju2 lama. Amboiii best laa tahun ni body dah dapat size dulu 😍. . Apa itu inch loss?? Inch loss (pengurangan inci) adalah apabila size ukur lilit bahagian badan seseorang makin mengecil jika diukur menggunakan tali inci. Berat mungkin turun sedikit je tp orang nampak kita kurus 😉💙. . Haa sape lagi nak kurus dengan #Demica ?? Cepat klik link pada bio! . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
Hai 😊 Dah dinner kan? Posting ni sis nak share 3 TIPS CEPAT KURUS:
.
1️⃣BERI 100% KOMITMEN PADA TUJUAN ASAL ‘NAK KURUS’
🎯kena konsisten atau ‘istiqamah‘ dalam melakukan sesuatu untuk kebaikan diri sendiri.
.
2️⃣JANGAN BERLAPAR DALAM PEMAKANAN
🎯Makanan memberi kita tenaga dan bila kita menggunakan tenaga kurang dari apa yang kita ambil, tubuh akan terkejut.
🎯Tubuh akan mula membakar ‘muscle'(otot) untuk menggantikan makanan. Ini menyebabkan kadar metabolisma tubuh menjadi rendah.
.
3️⃣MINUM SEKURANG-KURANGNYA 8 GELAS AIR KOSONG SETIAP HARI
🎯Air mengurangkan selera makan anda secara semulajadi dan membantu badan memetabolisma simpanan lemak di dalam tubuh.
.
Nak lebih tips cepat kurus?
Jom Whatsapp admin ke 📲019-9711321
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Hai 😊 Dah dinner kan? Posting ni sis nak share 3 TIPS CEPAT KURUS: . 1️⃣BERI 100% KOMITMEN PADA TUJUAN ASAL ‘NAK KURUS’ 🎯kena konsisten atau ‘istiqamah‘ dalam melakukan sesuatu untuk kebaikan diri sendiri. . 2️⃣JANGAN BERLAPAR DALAM PEMAKANAN 🎯Makanan memberi kita tenaga dan bila kita menggunakan tenaga kurang dari apa yang kita ambil, tubuh akan terkejut. 🎯Tubuh akan mula membakar ‘muscle'(otot) untuk menggantikan makanan. Ini menyebabkan kadar metabolisma tubuh menjadi rendah. . 3️⃣MINUM SEKURANG-KURANGNYA 8 GELAS AIR KOSONG SETIAP HARI 🎯Air mengurangkan selera makan anda secara semulajadi dan membantu badan memetabolisma simpanan lemak di dalam tubuh. . Nak lebih tips cepat kurus? Jom Whatsapp admin ke 📲019-9711321 . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
📌Tips Cara Memasak Dengan Sihat
.
Selamat pagi semua..😘 Salah satu masakan yg sihat & sesuai utk diet adalah memasak makanan berkuah. Berkuah jgn lebihkan minyak pula ya..paling sesuai adalah rebus atau singgang.
.
#TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus
📌Tips Cara Memasak Dengan Sihat . Selamat pagi semua..😘 Salah satu masakan yg sihat & sesuai utk diet adalah memasak makanan berkuah. Berkuah jgn lebihkan minyak pula ya..paling sesuai adalah rebus atau singgang. . #TipsDiet  #TipsKurus  #InfoDiet  #InfoKurus 
🔥SEKOTAK TURUN 5KG🔥
.
DARI 55KG ➡️ 50KG
.
Alhamdulillah adik ni dapat turun 5KG dari 55KG kepada 50KG even diet sikit2 je katanya 😱 . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, peha, lengan & pinggul pun turut lari 💃 .
.
Sampai bila asyik meleleh air liur tengok orang lain je yang kurus?? Korang bila lagi?hehe🤔
.
Nak cuba set combo #Demica + #DemicaBengkung??
.
Cepat Whatsapp 019-9711321
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #demicabengkung #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus
🔥SEKOTAK TURUN 5KG🔥 . DARI 55KG ➡️ 50KG . Alhamdulillah adik ni dapat turun 5KG dari 55KG kepada 50KG even diet sikit2 je katanya 😱 . Bila berat dah turun double chin serta lemak2 pada perut, peha, lengan & pinggul pun turut lari 💃 . . Sampai bila asyik meleleh air liur tengok orang lain je yang kurus?? Korang bila lagi?hehe🤔 . Nak cuba set combo #Demica  + #DemicaBengkung ?? . Cepat Whatsapp 019-9711321 . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #bengkung  #demicabengkung  #kurusdenganselamat  #kurusdalam2minggu  #kurussebelumraya  #nakkurus  #produkkurus  #sayanakkurus 
Cuba hayati lirik lagu dari Sufian Suhaimi ni dan cuba korang tag kawan-kawan yang ada masalah berat badan berlebihan. Goodluck korang 💪🏻❤️
.
Jom kurus dengan #Demica !
.
Whatsapp 📲019-9711321
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Cuba hayati lirik lagu dari Sufian Suhaimi ni dan cuba korang tag kawan-kawan yang ada masalah berat badan berlebihan. Goodluck korang 💪🏻❤️ . Jom kurus dengan #Demica  ! . Whatsapp 📲019-9711321 . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
📌KACANG KUDA SEDAP & SIHAT
.
Anda pernah terfikir makanan snacking yang baik untuk kesihatan & sihat? Kacang kuda adalah sumber protein,vitamin & mineral yang sgt diperlukan oleh diet seimbang. Antara kebaikan kacang kuda adalah:
.
1️⃣Membantu mengawal paras gula dalam darah
-khasiat kacang kuda termasuk kanji yang dijadikan pembakaran karbohidrat yag berlaku secara perlahan-lahan. Kanji mempunyai kandungan gula smula jadi yg dipanggil glukosa dimana tubuh akan menggunakannya untuk fungsi-fungsi asas tubuh.
.
2️⃣Meningkatkan rasa kenyang dan membantu mengurangkan berat badan
- kacang kuda sgt kaya dengan protein & serat yang membantu menjadikan anda rasa kenyang & mengelakkan anda daripada makan berlebihan
.
3️⃣Membantu proses pencernaan disebabkan kandungan serat yang tinggi
- Serat berfungsi memberikan proses pencernaan yang sihat dengan cara membuang dengan segera makanan melalui proses pencernaan serta memngurangkan simptom sembelit.
.
4️⃣Membantu mengelakkan penyakit jantung & kanser
- kacang kuda telah terbukti menyimbangkan paras kolestrol yang tdk sihat,mengurangkan hipertensi & mengelakkan & mengelakkan penyakit dalam pelbagai cara.
.
Whatsapp 📲019-9711321 untuk pertanyaan lanjut.
.
#TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus
📌KACANG KUDA SEDAP & SIHAT . Anda pernah terfikir makanan snacking yang baik untuk kesihatan & sihat? Kacang kuda adalah sumber protein,vitamin & mineral yang sgt diperlukan oleh diet seimbang. Antara kebaikan kacang kuda adalah: . 1️⃣Membantu mengawal paras gula dalam darah -khasiat kacang kuda termasuk kanji yang dijadikan pembakaran karbohidrat yag berlaku secara perlahan-lahan. Kanji mempunyai kandungan gula smula jadi yg dipanggil glukosa dimana tubuh akan menggunakannya untuk fungsi-fungsi asas tubuh. . 2️⃣Meningkatkan rasa kenyang dan membantu mengurangkan berat badan - kacang kuda sgt kaya dengan protein & serat yang membantu menjadikan anda rasa kenyang & mengelakkan anda daripada makan berlebihan . 3️⃣Membantu proses pencernaan disebabkan kandungan serat yang tinggi - Serat berfungsi memberikan proses pencernaan yang sihat dengan cara membuang dengan segera makanan melalui proses pencernaan serta memngurangkan simptom sembelit. . 4️⃣Membantu mengelakkan penyakit jantung & kanser - kacang kuda telah terbukti menyimbangkan paras kolestrol yang tdk sihat,mengurangkan hipertensi & mengelakkan & mengelakkan penyakit dalam pelbagai cara. . Whatsapp 📲019-9711321 untuk pertanyaan lanjut. . #TipsDiet  #TipsKurus  #InfoDiet  #InfoKurus 
🔥1 KOTAK TURUN 3KG🔥
.
DARI 58KG ➡️ 55KG
.
Hai korang..jom baca testimoni adik ni. Walaupun skip masa puasa, dia sambung lepas puasa & Alhamdulillah berjaya turun 3KG tau. Tahniah dear! Jangan give up, teruskan misi diet sampai capai target 🎯.
.
Jom Whatsapp 📲019-9711321 utk info lanjut.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥1 KOTAK TURUN 3KG🔥 . DARI 58KG ➡️ 55KG . Hai korang..jom baca testimoni adik ni. Walaupun skip masa puasa, dia sambung lepas puasa & Alhamdulillah berjaya turun 3KG tau. Tahniah dear! Jangan give up, teruskan misi diet sampai capai target 🎯. . Jom Whatsapp 📲019-9711321 utk info lanjut. . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
.
Tak perlu pening² #Demica kan ada?? Demica dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama² nanti selim melim la koranggg 😍
.
Jom Whatsapp 019-9711321 laju², sis nak bagi FREE COACHING, FREE SHAKER & beberapa lagi perkara FREE.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔 . Tak perlu pening² #Demica  kan ada?? Demica dirumuskan khas utk sedut & perangkap lemak tau. Lama² nanti selim melim la koranggg 😍 . Jom Whatsapp 019-9711321 laju², sis nak bagi FREE COACHING, FREE SHAKER & beberapa lagi perkara FREE. . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
🔥MEMBER LADYBOSS TURUN 7KG🔥
.
DARI 65KG ➡️ 58KG
.
Alhamdulillah berjaya juga kawan founder #Demica kurus dengan #Demica after 2 box consume. Yeayyy congrats dear. Tq sudi support #Demica. Nanti cuba la #DemicaBengkung utk kesan body lentik lagi power 😍🤗.
.
Korang nak slim cantik atau handsome dgn #Demica cepat-cepat Whatsapp admin tau. Sape lambat dia rugi 😌.
.
📲019-9711321
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🔥MEMBER LADYBOSS TURUN 7KG🔥 . DARI 65KG ➡️ 58KG . Alhamdulillah berjaya juga kawan founder #Demica  kurus dengan #Demica  after 2 box consume. Yeayyy congrats dear. Tq sudi support #Demica . Nanti cuba la #DemicaBengkung  utk kesan body lentik lagi power 😍🤗. . Korang nak slim cantik atau handsome dgn #Demica  cepat-cepat Whatsapp admin tau. Sape lambat dia rugi 😌. . 📲019-9711321 . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
NAK KURUS DALAM 2 MINGGU?🔥
.
#Demica merupakan penyelesaian kepada sesiapa yg mempunyai masalah berat badan dan lemak berlebihan.
.
Tidak perlu diet ketat malah lemak bertukar kepada tenaga. 100% estrak buah-buahan & berperisa mixberry yg sangat menyelerakan.🍇🍏
.
Jom dapatkan #Demica NOW!
Whatsapp terus ke 📲019-9711321 okay 😘.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
NAK KURUS DALAM 2 MINGGU?🔥 . #Demica  merupakan penyelesaian kepada sesiapa yg mempunyai masalah berat badan dan lemak berlebihan. . Tidak perlu diet ketat malah lemak bertukar kepada tenaga. 100% estrak buah-buahan & berperisa mixberry yg sangat menyelerakan.🍇🍏 . Jom dapatkan #Demica  NOW! Whatsapp terus ke 📲019-9711321 okay 😘. . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
Sape dah consume #Demica ?
.
Pernah perah lemon 🍋 ke dlm jus #Demica ? Haaa kalau belum cepat² buat. Mesti result berbeza dari sebelum ni. Rasa pun fresh je tau selain dapat meningkatkan lagi proses pencairan lemak 😉.
.
Klik link pada bio untuk info lanjut mengenai #Demica .
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Sape dah consume #Demica  ? . Pernah perah lemon 🍋 ke dlm jus #Demica  ? Haaa kalau belum cepat² buat. Mesti result berbeza dari sebelum ni. Rasa pun fresh je tau selain dapat meningkatkan lagi proses pencairan lemak 😉. . Klik link pada bio untuk info lanjut mengenai #Demica  . . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadan 
🔥BERJAYA TURUN 10KG🔥
.
Wowww berkat konsisten consume #Demica adik ni berjaya turunkan 10KG. Fuhhh jeles tak? Korang dah cuba macam² produk tapi tak berkesan? Dah fed up kena tahan lapar selalu?
.
Jangan risau..dah tiba masa utk korang cuba #Demica. Rasa mixberry yg sangat menyelerakan akan buat korang ketagih utk minum 🍇😍.
.
Apa tunggu lagi?
Jom kurus dengan #Demica!
.
Whatsapp 019-9711321 now!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadanmalaysia
🔥BERJAYA TURUN 10KG🔥 . Wowww berkat konsisten consume #Demica  adik ni berjaya turunkan 10KG. Fuhhh jeles tak? Korang dah cuba macam² produk tapi tak berkesan? Dah fed up kena tahan lapar selalu? . Jangan risau..dah tiba masa utk korang cuba #Demica . Rasa mixberry yg sangat menyelerakan akan buat korang ketagih utk minum 🍇😍. . Apa tunggu lagi? Jom kurus dengan #Demica ! . Whatsapp 019-9711321 now! . #demica  #demicantik  #IngatKurusIngatDemica  #kurussihat  #jomkurus  #ubatkurus  #tipskurus  #kuruscepat  #kurus  #nakkuruscepat  #ubatkurusmurah  #supplementkurus  #kurusdalam2minggu  #nakkurus  #produkkurusmurah  #sayanakkurus  #produkkurus  #kurusdenganselamat  #nakkuruskanbadanmalaysia