an online Instagram web viewer
  • shazashukri

    @shazashukri

Images by shazashukri

Since baju dah merah makngah, lipstick kita boh kaler nude cukup dh kot... tu pon dok perasan segak dh kikkkiki πŸ˜œπŸ’‹πŸ’„
.
.
.
.
#motd #potd #igdaily #igers
Since baju dah merah makngah, lipstick kita boh kaler nude cukup dh kot... tu pon dok perasan segak dh kikkkiki πŸ˜œπŸ’‹πŸ’„ . . . . #motd  #potd  #igdaily  #igers 
Mujoq malam ni pi jgk award ceremony #proton1tankadventure . Dapat jumpa @faizdickievp ! Hi hi hi.... selalunya pi meeting muka ituuuuuuu je. Bosan lah sistur! Thank you faiz! Ramahnya hampa! 😘
.
.
.
.
#villagepeople #kaklehabunting #cikyam #sarabanon #naabellahijabis
Team work be like....🀣 Slide ➑️ for part 2
#protonsuvpreview #chakterkdongChallange #chakterkdong #jakterkdongchallenge  #jakterkdong #challenge #viraldance #protonedarkulim #protonkulim #proton #pengangkutansedarsdnbhd #myprotonfamily #myteamisbetterthanyours 
@protoncars @emma_maembongofficial @emanizers @paultancars @hotfm976 @era.je @kini.viral @iglelakivsperempuan_official @iglelakivsperempuan @autoterhibur @lawakxkalut @syoktube
It's been a great day spending time with @juan.kamaruddin and his pretty little sister! ❀ 
#awesomeweekend
It's been a great day spending time with @juan.kamaruddin and his pretty little sister! ❀ #awesomeweekend 
Wonderland πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ
Wonderland πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ
That lady in green is Ah-Fun 😏 #photobomb 
Ruined my #ootd πŸ˜…πŸ€£πŸ˜‚
That lady in green is Ah-Fun 😏 #photobomb  Ruined my #ootd  πŸ˜…πŸ€£πŸ˜‚
Amazing sunset while having a not- so- amazing- food with great company! Still, I had a blast! πŸ€—πŸ˜†πŸ’•πŸ›³βš“
Amazing sunset while having a not- so- amazing- food with great company! Still, I had a blast! πŸ€—πŸ˜†πŸ’•πŸ›³βš“
Saturday Night be like......
#cucukbintang #yamcha #gayajelebih
πŸ§€πŸ₯‚πŸ€πŸ«πŸ‰
πŸ§€πŸ₯‚πŸ€πŸ«πŸ‰
Bright Windy Cold Sydney πŸŒžπŸŒˆπŸŒ»πŸƒ
Bright Windy Cold Sydney πŸŒžπŸŒˆπŸŒ»πŸƒ
Tak boleh move on πŸ˜‚ 
Masaalah ni baru jumpa patung belum orang betul lagi ni πŸ˜‹
Tak boleh move on πŸ˜‚ Masaalah ni baru jumpa patung belum orang betul lagi ni πŸ˜‹
Had a blast "meeting" my idols and ehem... boyfie? πŸ˜‹πŸ˜‹
Had a blast "meeting" my idols and ehem... boyfie? πŸ˜‹πŸ˜‹
Demam tidak menghalang sis untuk bergambar tersenyum kelihatan sihat walafiat! 🀣
Demam tidak menghalang sis untuk bergambar tersenyum kelihatan sihat walafiat! 🀣
What an experience! Sempot jugak la panjat sana sini πŸ˜‚ but paling cuak bila tetiba semua orang hilang dari pandangan!! Terus teringat kisah budak-budak terperangkap dlm gua di Thailand tu! πŸ˜… Uncle tour guide ni pun bukan main nakal dia. Dia tutup semua lampu dalam gua tu so that we all can experience how DARK it is in a cave! Wei lagi gelap dari kau tutup mata kau dalam bilik gelap! Ha macam mana tu! This will be my first and LAST exploring a cave. Kbai.
What an experience! Sempot jugak la panjat sana sini πŸ˜‚ but paling cuak bila tetiba semua orang hilang dari pandangan!! Terus teringat kisah budak-budak terperangkap dlm gua di Thailand tu! πŸ˜… Uncle tour guide ni pun bukan main nakal dia. Dia tutup semua lampu dalam gua tu so that we all can experience how DARK it is in a cave! Wei lagi gelap dari kau tutup mata kau dalam bilik gelap! Ha macam mana tu! This will be my first and LAST exploring a cave. Kbai.
So far not so cold! πŸ‡¦πŸ‡Ί
#sydney
So far not so cold! πŸ‡¦πŸ‡Ί #sydney 
Girl Geng πŸ’•
Girl Geng πŸ’•
Gift all the way from my hometown! πŸŽ‰πŸ’•
kamsahamida @juan.kamaruddin oppa πŸ€ͺ
Gift all the way from my hometown! πŸŽ‰πŸ’• kamsahamida @juan.kamaruddin oppa πŸ€ͺ