an online Instagram web viewer
  • shaklee.anis
    Shaklee Shah Alam Subang Klang
    @shaklee.anis

Images by shaklee.anis

Pori pori besar? 😱
β €β €β €β €
Pakai make up pun tak boleh cover pori pori tu? πŸ˜…
β €β €β €β €
Kulit selalu sensitif dan gatal?
β €β €β €β €
Jerawat di muka tak pernah surut?
β €β €β €β €
Nak kulit muka bebas dari sebarang chemical?
β €β €β €β €
Hehe jangan risau, kaknis ada solution dia! Untuk mereka yang selalu ada masalah resdung, eczema, alahan seafood atau habuk, sensitif dan ada jerawat jenis batu batu tu kaknis memamg suggest awak try set ESP + Vita C + Alfafa ni:
β €β €β €β €
β€’ Radang akan berkurang
β€’ Kecutkan jerawat
β€’ Meredakan bersin & selsema
β€’ Pudarkan parut
β€’ Membina protein dalam tubuh
β€’ Membuang toksin dari badan
β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna
β€’ Membantu merawat asthma
β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema
β€’ Cerahkan kulit semula jadi
β€’ Menggantikan tisu yang rosak
β€’ Menyembuhkan luka
β€’ Membantu pembentukan kolagen
β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#jerawat #parut #parutgelap #parutberlubang #kulitcerah #resdung #jerawatkritikal #jerawatnanah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway #shakleeSAS #shakleepoliteknikshahalam #shakleepolishahalam
Pori pori besar? 😱 β €β €β €β € Pakai make up pun tak boleh cover pori pori tu? πŸ˜… β €β €β €β € Kulit selalu sensitif dan gatal? β €β €β €β € Jerawat di muka tak pernah surut? β €β €β €β € Nak kulit muka bebas dari sebarang chemical? β €β €β €β € Hehe jangan risau, kaknis ada solution dia! Untuk mereka yang selalu ada masalah resdung, eczema, alahan seafood atau habuk, sensitif dan ada jerawat jenis batu batu tu kaknis memamg suggest awak try set ESP + Vita C + Alfafa ni: β €β €β €β € β€’ Radang akan berkurang β€’ Kecutkan jerawat β€’ Meredakan bersin & selsema β€’ Pudarkan parut β€’ Membina protein dalam tubuh β€’ Membuang toksin dari badan β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna β€’ Membantu merawat asthma β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema β€’ Cerahkan kulit semula jadi β€’ Menggantikan tisu yang rosak β€’ Menyembuhkan luka β€’ Membantu pembentukan kolagen β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal β €β €β €β € Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 β €β €β €β € Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ β €β €β €β € ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 β €β €β €β € #jerawat  #parut  #parutgelap  #parutberlubang  #kulitcerah  #resdung  #jerawatkritikal  #jerawatnanah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway  #shakleeSAS  #shakleepoliteknikshahalam  #shakleepolishahalam 
Set paling famous diantara customer yang ada masalah:
β €β €β €β €
1. Parut berlubang
2. Pori besar
3. Kulit sensitif
4. Jerawat jenis besar / berketul
5. Resdung / Alahan
6. Eczema
β €β €β €β €
Apa kelebihan yang ada untuk Set ESP + Vita C + Alfafa ni?
β €β €β €β €
β€’ Radang akan berkurang
β€’ Kecutkan jerawat
β€’ Meredakan bersin & selsema
β€’ Pudarkan parut
β€’ Membina protein dalam tubuh
β€’ Membuang toksin dari badan
β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna
β€’ Membantu merawat asthma
β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema
β€’ Cerahkan kulit semula jadi
β€’ Menggantikan tisu yang rosak
β€’ Menyembuhkan luka
β€’ Membantu pembentukan kolagen
β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#jerawat #parut #parutgelap #parutberlubang #kulitcerah #resdung #jerawatkritikal #jerawatnanah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway #shakleeSAS #shakleepoliteknikshahalam #shakleepolishahalam
Set paling famous diantara customer yang ada masalah: β €β €β €β € 1. Parut berlubang 2. Pori besar 3. Kulit sensitif 4. Jerawat jenis besar / berketul 5. Resdung / Alahan 6. Eczema β €β €β €β € Apa kelebihan yang ada untuk Set ESP + Vita C + Alfafa ni? β €β €β €β € β€’ Radang akan berkurang β€’ Kecutkan jerawat β€’ Meredakan bersin & selsema β€’ Pudarkan parut β€’ Membina protein dalam tubuh β€’ Membuang toksin dari badan β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna β€’ Membantu merawat asthma β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema β€’ Cerahkan kulit semula jadi β€’ Menggantikan tisu yang rosak β€’ Menyembuhkan luka β€’ Membantu pembentukan kolagen β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal β €β €β €β € Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 β €β €β €β € Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ β €β €β €β € ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 β €β €β €β € #jerawat  #parut  #parutgelap  #parutberlubang  #kulitcerah  #resdung  #jerawatkritikal  #jerawatnanah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway  #shakleeSAS  #shakleepoliteknikshahalam  #shakleepolishahalam 
Siapa yang ada bajet kecil tapi ada problem seperti di bawah:
β €β €β €β €
❌ Parut berlubang
❌ Resdung
❌ Kerap bersin
❌ Kulit sensitif (eg: tak boleh kena habuk)
❌ Jerawat batu / nanah
❌ Pori pori besar
β €β €β €β €
Boleh ikhtiar untuk try set parut resdung ni! Rata rata customer kita yang consume set ni mesti akan repeat order sebab dah nampak effect shaklee pada diri sendiri 😊 yang penting jimat & kulit makin cantik secara sihat sebab produk shaklee adalah 100% organic & natural & clinically proven 😍
β €β €β €β €
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
β €β €β €β €
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
🐀 cerahkan kulit wajah & badan
🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
🐀 jerawat akan berkurang
🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
β €β €β €β €
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐀 cerahkan kulit
🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐀 bantu kurangkan sunburn
🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐀 tingkatkan imunisasi
β €β €β €β €
3. Alfafa (330 biji - max tahan dalam 2 bulan)
🐀 membuang toksin dalam badan
🐀 bersihkan usus dari segala toksin, lemak, lendir
🐀 menyingkirkan lemak + kolestrol
🐀 sesuai untuk mereka yang ada alergik
🐀 bertindak sebagai pembersih darah & colon
🐀 membantu merawat asthma
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#jerawat #parut #parutgelap #parutberlubang #kulitcerah #resdung #jerawatkritikal #jerawatnanah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway #shakleeSAS #shakleepoliteknikshahalam #shakleepolishahalam
Siapa yang ada bajet kecil tapi ada problem seperti di bawah: β €β €β €β € ❌ Parut berlubang ❌ Resdung ❌ Kerap bersin ❌ Kulit sensitif (eg: tak boleh kena habuk) ❌ Jerawat batu / nanah ❌ Pori pori besar β €β €β €β € Boleh ikhtiar untuk try set parut resdung ni! Rata rata customer kita yang consume set ni mesti akan repeat order sebab dah nampak effect shaklee pada diri sendiri 😊 yang penting jimat & kulit makin cantik secara sihat sebab produk shaklee adalah 100% organic & natural & clinically proven 😍 β €β €β €β € Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: β €β €β €β € 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang 🐀 cerahkan kulit wajah & badan 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit 🐀 jerawat akan berkurang 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu β €β €β €β € 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐀 cerahkan kulit 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐀 bantu kurangkan sunburn 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐀 tingkatkan imunisasi β €β €β €β € 3. Alfafa (330 biji - max tahan dalam 2 bulan) 🐀 membuang toksin dalam badan 🐀 bersihkan usus dari segala toksin, lemak, lendir 🐀 menyingkirkan lemak + kolestrol 🐀 sesuai untuk mereka yang ada alergik 🐀 bertindak sebagai pembersih darah & colon 🐀 membantu merawat asthma β €β €β €β € Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 β €β €β €β € Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ β €β €β €β € ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 β €β €β €β € #jerawat  #parut  #parutgelap  #parutberlubang  #kulitcerah  #resdung  #jerawatkritikal  #jerawatnanah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway  #shakleeSAS  #shakleepoliteknikshahalam  #shakleepolishahalam 
Pori pori besar? 😱
β €β €β €β €
Pakai make up pun tak boleh cover pori pori tu? πŸ˜…
β €β €β €β €
Kulit selalu sensitif dan gatal?
β €β €β €β €
Jerawat di muka tak pernah surut?
β €β €β €β €
Nak kulit muka bebas dari sebarang chemical?
β €β €β €β €
Hehe jangan risau, kaknis ada solution dia! Untuk mereka yang selalu ada masalah resdung, eczema, alahan seafood atau habuk, sensitif dan ada jerawat jenis batu batu tu kaknis memamg suggest awak try set ESP + Vita C + Alfafa ni:
β €β €β €β €
β€’ Radang akan berkurang
β€’ Kecutkan jerawat
β€’ Meredakan bersin & selsema
β€’ Pudarkan parut
β€’ Membina protein dalam tubuh
β€’ Membuang toksin dari badan
β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna
β€’ Membantu merawat asthma
β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema
β€’ Cerahkan kulit semula jadi
β€’ Menggantikan tisu yang rosak
β€’ Menyembuhkan luka
β€’ Membantu pembentukan kolagen
β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#jerawat #parut #parutgelap #parutberlubang #kulitcerah #resdung #jerawatkritikal #jerawatnanah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway #shakleeSAS #shakleepoliteknikshahalam #shakleepolishahalam
Pori pori besar? 😱 β €β €β €β € Pakai make up pun tak boleh cover pori pori tu? πŸ˜… β €β €β €β € Kulit selalu sensitif dan gatal? β €β €β €β € Jerawat di muka tak pernah surut? β €β €β €β € Nak kulit muka bebas dari sebarang chemical? β €β €β €β € Hehe jangan risau, kaknis ada solution dia! Untuk mereka yang selalu ada masalah resdung, eczema, alahan seafood atau habuk, sensitif dan ada jerawat jenis batu batu tu kaknis memamg suggest awak try set ESP + Vita C + Alfafa ni: β €β €β €β € β€’ Radang akan berkurang β€’ Kecutkan jerawat β€’ Meredakan bersin & selsema β€’ Pudarkan parut β€’ Membina protein dalam tubuh β€’ Membuang toksin dari badan β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna β€’ Membantu merawat asthma β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema β€’ Cerahkan kulit semula jadi β€’ Menggantikan tisu yang rosak β€’ Menyembuhkan luka β€’ Membantu pembentukan kolagen β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal β €β €β €β € Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 β €β €β €β € Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ β €β €β €β € ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 β €β €β €β € #jerawat  #parut  #parutgelap  #parutberlubang  #kulitcerah  #resdung  #jerawatkritikal  #jerawatnanah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway  #shakleeSAS  #shakleepoliteknikshahalam  #shakleepolishahalam 
Siapa yang ada bajet kecil tapi ada problem seperti di bawah:
β €β €β €β €
❌ Parut berlubang
❌ Resdung
❌ Kerap bersin
❌ Kulit sensitif (eg: tak boleh kena habuk)
❌ Jerawat batu / nanah
❌ Pori pori besar
β €β €β €β €
Boleh ikhtiar untuk try set parut resdung ni! Rata rata customer kita yang consume set ni mesti akan repeat order sebab dah nampak effect shaklee pada diri sendiri 😊 yang penting jimat & kulit makin cantik secara sihat sebab produk shaklee adalah 100% organic & natural & clinically proven 😍
β €β €β €β €
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
β €β €β €β €
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
🐀 cerahkan kulit wajah & badan
🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
🐀 jerawat akan berkurang
🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
β €β €β €β €
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐀 cerahkan kulit
🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐀 bantu kurangkan sunburn
🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐀 tingkatkan imunisasi
β €β €β €β €
3. Alfafa (330 biji - max tahan dalam 2 bulan)
🐀 membuang toksin dalam badan
🐀 bersihkan usus dari segala toksin, lemak, lendir
🐀 menyingkirkan lemak + kolestrol
🐀 sesuai untuk mereka yang ada alergik
🐀 bertindak sebagai pembersih darah & colon
🐀 membantu merawat asthma
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#jerawat #parut #parutgelap #parutberlubang #kulitcerah #resdung #jerawatkritikal #jerawatnanah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway #shakleeSAS #shakleepoliteknikshahalam #shakleepolishahalam
Siapa yang ada bajet kecil tapi ada problem seperti di bawah: β €β €β €β € ❌ Parut berlubang ❌ Resdung ❌ Kerap bersin ❌ Kulit sensitif (eg: tak boleh kena habuk) ❌ Jerawat batu / nanah ❌ Pori pori besar β €β €β €β € Boleh ikhtiar untuk try set parut resdung ni! Rata rata customer kita yang consume set ni mesti akan repeat order sebab dah nampak effect shaklee pada diri sendiri 😊 yang penting jimat & kulit makin cantik secara sihat sebab produk shaklee adalah 100% organic & natural & clinically proven 😍 β €β €β €β € Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: β €β €β €β € 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang 🐀 cerahkan kulit wajah & badan 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit 🐀 jerawat akan berkurang 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu β €β €β €β € 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐀 cerahkan kulit 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐀 bantu kurangkan sunburn 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐀 tingkatkan imunisasi β €β €β €β € 3. Alfafa (330 biji - max tahan dalam 2 bulan) 🐀 membuang toksin dalam badan 🐀 bersihkan usus dari segala toksin, lemak, lendir 🐀 menyingkirkan lemak + kolestrol 🐀 sesuai untuk mereka yang ada alergik 🐀 bertindak sebagai pembersih darah & colon 🐀 membantu merawat asthma β €β €β €β € Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 β €β €β €β € Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ β €β €β €β € ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 β €β €β €β € #jerawat  #parut  #parutgelap  #parutberlubang  #kulitcerah  #resdung  #jerawatkritikal  #jerawatnanah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway  #shakleeSAS  #shakleepoliteknikshahalam  #shakleepolishahalam 
Pori pori besar? 😱
β €β €β €β €
Pakai make up pun tak boleh cover pori pori tu? πŸ˜…
β €β €β €β €
Kulit selalu sensitif dan gatal?
β €β €β €β €
Jerawat di muka tak pernah surut?
β €β €β €β €
Nak kulit muka bebas dari sebarang chemical?
β €β €β €β €
Hehe jangan risau, kaknis ada solution dia! Untuk mereka yang selalu ada masalah resdung, eczema, alahan seafood atau habuk, sensitif dan ada jerawat jenis batu batu tu kaknis memamg suggest awak try set ESP + Vita C + Alfafa ni:
β €β €β €β €
β€’ Radang akan berkurang
β€’ Kecutkan jerawat
β€’ Meredakan bersin & selsema
β€’ Pudarkan parut
β€’ Membina protein dalam tubuh
β€’ Membuang toksin dari badan
β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna
β€’ Membantu merawat asthma
β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema
β€’ Cerahkan kulit semula jadi
β€’ Menggantikan tisu yang rosak
β€’ Menyembuhkan luka
β€’ Membantu pembentukan kolagen
β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#jerawat #parut #parutgelap #parutberlubang #kulitcerah #resdung #jerawatkritikal #jerawatnanah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway #shakleeSAS #shakleepoliteknikshahalam #shakleepolishahalam
Pori pori besar? 😱 β €β €β €β € Pakai make up pun tak boleh cover pori pori tu? πŸ˜… β €β €β €β € Kulit selalu sensitif dan gatal? β €β €β €β € Jerawat di muka tak pernah surut? β €β €β €β € Nak kulit muka bebas dari sebarang chemical? β €β €β €β € Hehe jangan risau, kaknis ada solution dia! Untuk mereka yang selalu ada masalah resdung, eczema, alahan seafood atau habuk, sensitif dan ada jerawat jenis batu batu tu kaknis memamg suggest awak try set ESP + Vita C + Alfafa ni: β €β €β €β € β€’ Radang akan berkurang β€’ Kecutkan jerawat β€’ Meredakan bersin & selsema β€’ Pudarkan parut β€’ Membina protein dalam tubuh β€’ Membuang toksin dari badan β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna β€’ Membantu merawat asthma β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema β€’ Cerahkan kulit semula jadi β€’ Menggantikan tisu yang rosak β€’ Menyembuhkan luka β€’ Membantu pembentukan kolagen β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal β €β €β €β € Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 β €β €β €β € Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ β €β €β €β € ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 β €β €β €β € #jerawat  #parut  #parutgelap  #parutberlubang  #kulitcerah  #resdung  #jerawatkritikal  #jerawatnanah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway  #shakleeSAS  #shakleepoliteknikshahalam  #shakleepolishahalam 
Set paling famous diantara customer yang ada masalah:
β €β €β €β €
1. Parut berlubang
2. Pori besar
3. Kulit sensitif
4. Jerawat jenis besar / berketul
5. Resdung / Alahan
6. Eczema
β €β €β €β €
Apa kelebihan yang ada untuk Set ESP + Vita C + Alfafa ni?
β €β €β €β €
β€’ Radang akan berkurang
β€’ Kecutkan jerawat
β€’ Meredakan bersin & selsema
β€’ Pudarkan parut
β€’ Membina protein dalam tubuh
β€’ Membuang toksin dari badan
β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna
β€’ Membantu merawat asthma
β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema
β€’ Cerahkan kulit semula jadi
β€’ Menggantikan tisu yang rosak
β€’ Menyembuhkan luka
β€’ Membantu pembentukan kolagen
β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#jerawat #parut #parutgelap #parutberlubang #kulitcerah #resdung #jerawatkritikal #jerawatnanah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway #shakleeSAS #shakleepoliteknikshahalam #shakleepolishahalam
Set paling famous diantara customer yang ada masalah: β €β €β €β € 1. Parut berlubang 2. Pori besar 3. Kulit sensitif 4. Jerawat jenis besar / berketul 5. Resdung / Alahan 6. Eczema β €β €β €β € Apa kelebihan yang ada untuk Set ESP + Vita C + Alfafa ni? β €β €β €β € β€’ Radang akan berkurang β€’ Kecutkan jerawat β€’ Meredakan bersin & selsema β€’ Pudarkan parut β€’ Membina protein dalam tubuh β€’ Membuang toksin dari badan β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna β€’ Membantu merawat asthma β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema β€’ Cerahkan kulit semula jadi β€’ Menggantikan tisu yang rosak β€’ Menyembuhkan luka β€’ Membantu pembentukan kolagen β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal β €β €β €β € Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 β €β €β €β € Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ β €β €β €β € ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 β €β €β €β € #jerawat  #parut  #parutgelap  #parutberlubang  #kulitcerah  #resdung  #jerawatkritikal  #jerawatnanah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway  #shakleeSAS  #shakleepoliteknikshahalam  #shakleepolishahalam 
Siapa yang ada bajet kecil tapi ada problem seperti di bawah:
β €β €β €β €
❌ Parut berlubang
❌ Resdung
❌ Kerap bersin
❌ Kulit sensitif (eg: tak boleh kena habuk)
❌ Jerawat batu / nanah
❌ Pori pori besar
β €β €β €β €
Boleh ikhtiar untuk try set parut resdung ni! Rata rata customer kita yang consume set ni mesti akan repeat order sebab dah nampak effect shaklee pada diri sendiri 😊 yang penting jimat & kulit makin cantik secara sihat sebab produk shaklee adalah 100% organic & natural & clinically proven 😍
β €β €β €β €
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
β €β €β €β €
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐀 pudarkan parut hitam / berlubang
🐀 cerahkan kulit wajah & badan
🐀 sesuai untuk semua jenis kulit
🐀 jerawat akan berkurang
🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
β €β €β €β €
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐀 cerahkan kulit
🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐀 bantu kurangkan sunburn
🐀 mengawal pertumbuhan jerawat
🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐀 tingkatkan imunisasi
β €β €β €β €
3. Alfafa (330 biji - max tahan dalam 2 bulan)
🐀 membuang toksin dalam badan
🐀 bersihkan usus dari segala toksin, lemak, lendir
🐀 menyingkirkan lemak + kolestrol
🐀 sesuai untuk mereka yang ada alergik
🐀 bertindak sebagai pembersih darah & colon
🐀 membantu merawat asthma
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#jerawat #parut #parutgelap #parutberlubang #kulitcerah #resdung #jerawatkritikal #jerawatnanah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway #shakleeSAS #shakleepoliteknikshahalam #shakleepolishahalam
Siapa yang ada bajet kecil tapi ada problem seperti di bawah: β €β €β €β € ❌ Parut berlubang ❌ Resdung ❌ Kerap bersin ❌ Kulit sensitif (eg: tak boleh kena habuk) ❌ Jerawat batu / nanah ❌ Pori pori besar β €β €β €β € Boleh ikhtiar untuk try set parut resdung ni! Rata rata customer kita yang consume set ni mesti akan repeat order sebab dah nampak effect shaklee pada diri sendiri 😊 yang penting jimat & kulit makin cantik secara sihat sebab produk shaklee adalah 100% organic & natural & clinically proven 😍 β €β €β €β € Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: β €β €β €β € 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐀 pudarkan parut hitam / berlubang 🐀 cerahkan kulit wajah & badan 🐀 sesuai untuk semua jenis kulit 🐀 jerawat akan berkurang 🐀 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu β €β €β €β € 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐀 cerahkan kulit 🐀 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐀 bantu kurangkan sunburn 🐀 mengawal pertumbuhan jerawat 🐀 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐀 tingkatkan imunisasi β €β €β €β € 3. Alfafa (330 biji - max tahan dalam 2 bulan) 🐀 membuang toksin dalam badan 🐀 bersihkan usus dari segala toksin, lemak, lendir 🐀 menyingkirkan lemak + kolestrol 🐀 sesuai untuk mereka yang ada alergik 🐀 bertindak sebagai pembersih darah & colon 🐀 membantu merawat asthma β €β €β €β € Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 β €β €β €β € Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ β €β €β €β € ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 β €β €β €β € #jerawat  #parut  #parutgelap  #parutberlubang  #kulitcerah  #resdung  #jerawatkritikal  #jerawatnanah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway  #shakleeSAS  #shakleepoliteknikshahalam  #shakleepolishahalam 
Pori pori besar? 😱
β €β €β €β €
Pakai make up pun tak boleh cover pori pori tu? πŸ˜…
β €β €β €β €
Kulit selalu sensitif dan gatal?
β €β €β €β €
Jerawat di muka tak pernah surut?
β €β €β €β €
Nak kulit muka bebas dari sebarang chemical?
β €β €β €β €
Hehe jangan risau, kaknis ada solution dia! Untuk mereka yang selalu ada masalah resdung, eczema, alahan seafood atau habuk, sensitif dan ada jerawat jenis batu batu tu kaknis memamg suggest awak try set ESP + Vita C + Alfafa ni:
β €β €β €β €
β€’ Radang akan berkurang
β€’ Kecutkan jerawat
β€’ Meredakan bersin & selsema
β€’ Pudarkan parut
β€’ Membina protein dalam tubuh
β€’ Membuang toksin dari badan
β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna
β€’ Membantu merawat asthma
β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema
β€’ Cerahkan kulit semula jadi
β€’ Menggantikan tisu yang rosak
β€’ Menyembuhkan luka
β€’ Membantu pembentukan kolagen
β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#jerawat #parut #parutgelap #parutberlubang #kulitcerah #resdung #jerawatkritikal #jerawatnanah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway #shakleeSAS #shakleepoliteknikshahalam #shakleepolishahalam
Pori pori besar? 😱 β €β €β €β € Pakai make up pun tak boleh cover pori pori tu? πŸ˜… β €β €β €β € Kulit selalu sensitif dan gatal? β €β €β €β € Jerawat di muka tak pernah surut? β €β €β €β € Nak kulit muka bebas dari sebarang chemical? β €β €β €β € Hehe jangan risau, kaknis ada solution dia! Untuk mereka yang selalu ada masalah resdung, eczema, alahan seafood atau habuk, sensitif dan ada jerawat jenis batu batu tu kaknis memamg suggest awak try set ESP + Vita C + Alfafa ni: β €β €β €β € β€’ Radang akan berkurang β€’ Kecutkan jerawat β€’ Meredakan bersin & selsema β€’ Pudarkan parut β€’ Membina protein dalam tubuh β€’ Membuang toksin dari badan β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna β€’ Membantu merawat asthma β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema β€’ Cerahkan kulit semula jadi β€’ Menggantikan tisu yang rosak β€’ Menyembuhkan luka β€’ Membantu pembentukan kolagen β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal β €β €β €β € Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 β €β €β €β € Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ β €β €β €β € ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 β €β €β €β € #jerawat  #parut  #parutgelap  #parutberlubang  #kulitcerah  #resdung  #jerawatkritikal  #jerawatnanah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway  #shakleeSAS  #shakleepoliteknikshahalam  #shakleepolishahalam 
Set paling famous diantara customer yang ada masalah:
β €β €β €β €
1. Parut berlubang
2. Pori besar
3. Kulit sensitif
4. Jerawat jenis besar / berketul
5. Resdung / Alahan
6. Eczema
β €β €β €β €
Apa kelebihan yang ada untuk Set ESP + Vita C + Alfafa ni?
β €β €β €β €
β€’ Radang akan berkurang
β€’ Kecutkan jerawat
β€’ Meredakan bersin & selsema
β€’ Pudarkan parut
β€’ Membina protein dalam tubuh
β€’ Membuang toksin dari badan
β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna
β€’ Membantu merawat asthma
β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema
β€’ Cerahkan kulit semula jadi
β€’ Menggantikan tisu yang rosak
β€’ Menyembuhkan luka
β€’ Membantu pembentukan kolagen
β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal
β €β €β €β €
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
β €β €β €β €
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰
β €β €β €β €
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
β €β €β €β €
#jerawat #parut #parutgelap #parutberlubang #kulitcerah #resdung #jerawatkritikal #jerawatnanah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway #shakleeSAS #shakleepoliteknikshahalam #shakleepolishahalam
Set paling famous diantara customer yang ada masalah: β €β €β €β € 1. Parut berlubang 2. Pori besar 3. Kulit sensitif 4. Jerawat jenis besar / berketul 5. Resdung / Alahan 6. Eczema β €β €β €β € Apa kelebihan yang ada untuk Set ESP + Vita C + Alfafa ni? β €β €β €β € β€’ Radang akan berkurang β€’ Kecutkan jerawat β€’ Meredakan bersin & selsema β€’ Pudarkan parut β€’ Membina protein dalam tubuh β€’ Membuang toksin dari badan β€’ Memastikan vitamin / supplement diserap dengan sempurna β€’ Membantu merawat asthma β€’ Melawan alahan seperti resdung, ezczema β€’ Cerahkan kulit semula jadi β€’ Menggantikan tisu yang rosak β€’ Menyembuhkan luka β€’ Membantu pembentukan kolagen β€’ Kulit jadi lebih cerah, gebu dan anjal β €β €β €β € Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 β €β €β €β € Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang πŸ˜‰ β €β €β €β € ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 β €β €β €β € #jerawat  #parut  #parutgelap  #parutberlubang  #kulitcerah  #resdung  #jerawatkritikal  #jerawatnanah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway  #shakleeSAS  #shakleepoliteknikshahalam  #shakleepolishahalam 
KULIT MAKIN CERAH BERSERI DENGAN VITAMIN C SHAKLEE 🍊
β €β €β €β €
SEBOTOL YANG SANGAT BERBALOI!
β €β €β €β €
Antara supplement Shaklee yang asal restock je habis, asal habis je restock of course Vitamin C.
β €β €β €β €
Sebab apa tau? Sebab fungsi dia untuk mencerah seluruh badan bukan muka jee putih. Bestkan?
β €β €β €β €
Barulah tona kulit sekata dan cerah seluruh badan bukan muka jer.
β €β €β €β €
Lagi best sebab VITAMIN C ni bagus untuk painkiller jugak.
β €β €β €β €
Kalau korang jenis senang demam, alahan kena habuk sikit je dah selsema, selalu pening kepala ke. Sangatlah sesuai untuk consume VITAMIN C ni okayyy?
β €β €β €β €
Nak dapatkan sebotol Vitamin C?
β €β €β €β €
Boleh whatsapp saya terus untuk order.
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Anis Shaklee | 0176695032
Anis Shaklee | 0176695032
Anis Shaklee | 0176695032
KULIT MAKIN CERAH BERSERI DENGAN VITAMIN C SHAKLEE 🍊 β €β €β €β € SEBOTOL YANG SANGAT BERBALOI! β €β €β €β € Antara supplement Shaklee yang asal restock je habis, asal habis je restock of course Vitamin C. β €β €β €β € Sebab apa tau? Sebab fungsi dia untuk mencerah seluruh badan bukan muka jee putih. Bestkan? β €β €β €β € Barulah tona kulit sekata dan cerah seluruh badan bukan muka jer. β €β €β €β € Lagi best sebab VITAMIN C ni bagus untuk painkiller jugak. β €β €β €β € Kalau korang jenis senang demam, alahan kena habuk sikit je dah selsema, selalu pening kepala ke. Sangatlah sesuai untuk consume VITAMIN C ni okayyy? β €β €β €β € Nak dapatkan sebotol Vitamin C? β €β €β €β € Boleh whatsapp saya terus untuk order. β €β €β €β € β €β €β €β € Anis Shaklee | 0176695032 Anis Shaklee | 0176695032 Anis Shaklee | 0176695032
Vitamin C pilihan ramai! Sebotol tak sampai RM100 punnn! Ada 180 biji so tahan 6 bulan. Super jimat 😘
β €β €β €β €
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
β €β €β €β €
- Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
- Mengurangkan simptom demam dan selsema
- Perlindungan sinar UV
- Mengurangkan kesan SUNBURN
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Melembabkan kulit dari dalam
- Mengurangkan minyak dekat muka
- Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan
- Melindungi badan dari radikal bebas
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
- Merendahkan tekanan darah tinggi
- Memastikan saluran darah mengembang dengan baik
- Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu kelihatan lebih muda
- Membantu untuk kurus
- Merendahkan paras insulin
- Mengekalkan berat yang ideal
- Mengimbangi sistem dalam badan
- Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf
- Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan
- Menghalang terkena serangan jantung
- Mengawal komplikasi diabetes
- Mengawal kelemumur
- Meningkatkan pertumbuhan rambut
- Mengurangkan keguguran rambut
- Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik
- Mengelak daripada uban
β €β €β €β €
β €β €β €β €
Anis Shaklee | 0176695032
Anis Shaklee | 0176695032
Anis Shaklee | 0176695032
Vitamin C pilihan ramai! Sebotol tak sampai RM100 punnn! Ada 180 biji so tahan 6 bulan. Super jimat 😘 β €β €β €β € Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? β €β €β €β € - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban β €β €β €β € β €β €β €β € Anis Shaklee | 0176695032 Anis Shaklee | 0176695032 Anis Shaklee | 0176695032