an online Instagram web viewer
  • ha.beautystore
    Serigroup | Kayman Beauty
    @ha.beautystore

Images by ha.beautystore

SERINAARA ini elok sangat sebab bahan2 semua dihasilkan dr bahan yg terbaik terbaik seperti tomato , lavender , olive , vitamin C & E yang mana bertindak sebagai anti-penuaan dalam membantu penghasilan kolagen dan menghaluskan garis dan kedutan pada wajah. .
.

Selain dari melindungi kulit, ia juga membantu menjaga keanjalan kulit supaya nampak lebih muda. .
.

Harga serum ini berpatutan dan mampu milik hanya RM60 (20ML) , namun mampu memberikan kesan yang sangat bagus utk korang! ❀️
SERINAARA ini elok sangat sebab bahan2 semua dihasilkan dr bahan yg terbaik terbaik seperti tomato , lavender , olive , vitamin C & E yang mana bertindak sebagai anti-penuaan dalam membantu penghasilan kolagen dan menghaluskan garis dan kedutan pada wajah. . . Selain dari melindungi kulit, ia juga membantu menjaga keanjalan kulit supaya nampak lebih muda. . . Harga serum ini berpatutan dan mampu milik hanya RM60 (20ML) , namun mampu memberikan kesan yang sangat bagus utk korang! ❀️
Selepas 6 bulan++ @bellealyahya pakai sendiri serum ni, akhirnya dah boleh release untuk korang pulak rasai sendiri betapa bestnya serum berasaskan tomato & lavender ni. Serius best!! Korang pun patut cuba πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Selepas 6 bulan++ @bellealyahya pakai sendiri serum ni, akhirnya dah boleh release untuk korang pulak rasai sendiri betapa bestnya serum berasaskan tomato & lavender ni. Serius best!! Korang pun patut cuba πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Kalau ini rutin kak @bellealyahya sebelum tidur, inilah rutin korang kena buat jugak pagi2 hehe! Perfect combo tau u olls untuk kulit yang sihat, cantik dan berseri2! Mula2 kita guna Serisoap Sabun Tomato untuk buang segala kotoran memang best la deep cleansing! Lepastu barulah kita apply SeriNaara Serum Tomato ni agar kulit sentiasa nampak awet muda, lembap & glowing u olls! Nak ke tak? Meh whatsapp Sis Tomato cepattt 😘😘😘
Kalau ini rutin kak @bellealyahya sebelum tidur, inilah rutin korang kena buat jugak pagi2 hehe! Perfect combo tau u olls untuk kulit yang sihat, cantik dan berseri2! Mula2 kita guna Serisoap Sabun Tomato untuk buang segala kotoran memang best la deep cleansing! Lepastu barulah kita apply SeriNaara Serum Tomato ni agar kulit sentiasa nampak awet muda, lembap & glowing u olls! Nak ke tak? Meh whatsapp Sis Tomato cepattt 😘😘😘
Berita baik untuk semua peminat gold mask!
.

Mulai πŸ”₯1-30 APRIL 2018πŸ”₯
Kami akan memberikan PERCUMA eye gold mask untuk setiap pembelian gold mask tau! .

So, kalau uolls beli 10 gold mask akan dapat 10 eye gold mask hah!
.
wowπŸ”₯ wowπŸ”₯wowπŸ”₯wowπŸ”₯
.
Bermula 1-30 April 2018 ✨
Berita baik untuk semua peminat gold mask! . Mulai πŸ”₯1-30 APRIL 2018πŸ”₯ Kami akan memberikan PERCUMA eye gold mask untuk setiap pembelian gold mask tau! . So, kalau uolls beli 10 gold mask akan dapat 10 eye gold mask hah! . wowπŸ”₯ wowπŸ”₯wowπŸ”₯wowπŸ”₯ . Bermula 1-30 April 2018 ✨
Ada yg DM tanya harga PEEL OFF GOLD MASK ni berapa, nah sis tomato bagi terus harga 🀩
.
HOT SELLING sangat sekarang 🀩🀩
PELL OFF GOLD MASK 24K
.πŸ™ƒπŸ˜ƒ
.
Now dah boleh buat rawatan Emas 24k sendiri di rumah dengan kos RM39 sahaja ⚜. Apa kebaikan PEEL OFF GOLD MASK SUGARBELLE yang mengandungi Emas 24k ni?
.
βœ…Menanggalkan sel kulit mati.
βœ…Menanggalkan whiteheads.
βœ…Menanggalkan blackheads.
βœ…Memudarkan parut jerawat
βœ…Mencerahkan kulit
βœ…Memperbaharui sel kulit
βœ…IT'S PARABEN FREEEE
.
.
Dapatkan sekarang! Whatsapp atau klik link di bio ✨
Ada yg DM tanya harga PEEL OFF GOLD MASK ni berapa, nah sis tomato bagi terus harga 🀩 . HOT SELLING sangat sekarang 🀩🀩 PELL OFF GOLD MASK 24K .πŸ™ƒπŸ˜ƒ . Now dah boleh buat rawatan Emas 24k sendiri di rumah dengan kos RM39 sahaja ⚜. Apa kebaikan PEEL OFF GOLD MASK SUGARBELLE yang mengandungi Emas 24k ni? . βœ…Menanggalkan sel kulit mati. βœ…Menanggalkan whiteheads. βœ…Menanggalkan blackheads. βœ…Memudarkan parut jerawat βœ…Mencerahkan kulit βœ…Memperbaharui sel kulit βœ…IT'S PARABEN FREEEE . . Dapatkan sekarang! Whatsapp atau klik link di bio ✨
Berita baik bagi peminat setia peel off gold mask hehehe. Sepanjang April ni setiap purchase gold mask ni dapat FREE EYE MASK... Wohooooo ✨✨✨
Berita baik bagi peminat setia peel off gold mask hehehe. Sepanjang April ni setiap purchase gold mask ni dapat FREE EYE MASK... Wohooooo ✨✨✨
"Beauty Sleep” yang selalu u olls dengar adalah benar! Bila u olls kurang tidur, kulit nampak letih, wujud eye-bag, dan hilang seri pada wajah!😱😱
.
.
Semasa u olls tidur, kulit u olls akan memperbaharui diri. Sel-sel kulit baru mula tumbuh dan menggantikan sel-sel yang lebih tua!😍😍 .
.
So, tak kira sesibuk mana pon u olls, makesure jangan abaikan masa tidur pada waktu malam tau! Tidur cukup, kulit pon berseri dan cantik je nanti!😘😘 #serigroup #serisoap #tipscantikserisoap
"Beauty Sleep” yang selalu u olls dengar adalah benar! Bila u olls kurang tidur, kulit nampak letih, wujud eye-bag, dan hilang seri pada wajah!😱😱 . . Semasa u olls tidur, kulit u olls akan memperbaharui diri. Sel-sel kulit baru mula tumbuh dan menggantikan sel-sel yang lebih tua!😍😍 . . So, tak kira sesibuk mana pon u olls, makesure jangan abaikan masa tidur pada waktu malam tau! Tidur cukup, kulit pon berseri dan cantik je nanti!😘😘 #serigroup  #serisoap  #tipscantikserisoap 
Konsisten! Dalam erti kata lain istiqomah. Hehe. Tak mudah, tapi tak mustahil kan? 😊
.
.
Boleh tak apa2 sahaja perkara positif yang kita nak capai lepasni utamakan konsistensi? Sama juga dalam mendapatkan kulit yang cantik, konsisten itu penting supaya kulit sentiasa terjaga dan bersih! Tiada apa yang mustahil, siapa sini cantik? 😍😍 #serigroup #serisoap #sabuntomato #qotd
Konsisten! Dalam erti kata lain istiqomah. Hehe. Tak mudah, tapi tak mustahil kan? 😊 . . Boleh tak apa2 sahaja perkara positif yang kita nak capai lepasni utamakan konsistensi? Sama juga dalam mendapatkan kulit yang cantik, konsisten itu penting supaya kulit sentiasa terjaga dan bersih! Tiada apa yang mustahil, siapa sini cantik? 😍😍 #serigroup  #serisoap  #sabuntomato  #qotd 
It's Sundayyy 🌸 Masa untuk rehat 😚 Rehat pon rehat juga u olls, tapi penjagaan kulit muka jangan dilupakan tau! Kulit kena konsisten "handle with care" tak kiralah bila2 masa pon πŸ˜‰
.
.
Tiap kali lepas mandi & cuci muka dengan Serisoap, jangan lupa buat #tipscantikserisoap macam yang yang Sis Seri share ni okay?
It's Sundayyy 🌸 Masa untuk rehat 😚 Rehat pon rehat juga u olls, tapi penjagaan kulit muka jangan dilupakan tau! Kulit kena konsisten "handle with care" tak kiralah bila2 masa pon πŸ˜‰ . . Tiap kali lepas mandi & cuci muka dengan Serisoap, jangan lupa buat #tipscantikserisoap  macam yang yang Sis Seri share ni okay?
Haa..ramai mommies yang tanya soalan camni.. πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
150ml tu banyak mana? Alah kami beritahu pon u olls still tak dapat nak agak kan? Nak senangkan kerja u olls lepasni, apa kata grab promo ni! Sebab apa? Sebab u olls dapat free tumbler siap ada cetakan sukatan lagi dekat tumbler tu u olls!
.
.
Tapi awas! dilarang menangguhkan pembelian. Sebab this month sampai 18 March aje promo cenggini u olls. Entah ada lagi free tumbler kalau u olls tunggu next next month 😚😚 #serigroup #serigroupmarchpromo #marchvelous #seriummi
Haa..ramai mommies yang tanya soalan camni.. πŸ‘‡πŸ‘‡ . . 150ml tu banyak mana? Alah kami beritahu pon u olls still tak dapat nak agak kan? Nak senangkan kerja u olls lepasni, apa kata grab promo ni! Sebab apa? Sebab u olls dapat free tumbler siap ada cetakan sukatan lagi dekat tumbler tu u olls! . . Tapi awas! dilarang menangguhkan pembelian. Sebab this month sampai 18 March aje promo cenggini u olls. Entah ada lagi free tumbler kalau u olls tunggu next next month 😚😚 #serigroup  #serigroupmarchpromo  #marchvelous  #seriummi 
Special bulan March 2018 ni kami bawakan March-velous promo untuk u olls! .
.
Apa yang March-velous nya? March-velous nyaa bila kami datangkan promo penjimatan untuk kesayangan setia @serigroup 😘😘
.
.
Nak tahu berapa u olls dapat jimat dengan March-velous? Refer post sebelum & selepas ni okay u olls! 😚😚 #serigroup #serigroupmarchpromo
Special bulan March 2018 ni kami bawakan March-velous promo untuk u olls! . . Apa yang March-velous nya? March-velous nyaa bila kami datangkan promo penjimatan untuk kesayangan setia @serigroup 😘😘 . . Nak tahu berapa u olls dapat jimat dengan March-velous? Refer post sebelum & selepas ni okay u olls! 😚😚 #serigroup  #serigroupmarchpromo 
Sabun SeriSoap sangat best tau..jom cuba ☺
Sabun SeriSoap sangat best tau..jom cuba ☺
Ada yg terlepas promo semalam? Sobs make sure lepas ni kalau ada promo grab terus okay πŸ™ˆ
Ada yg terlepas promo semalam? Sobs make sure lepas ni kalau ada promo grab terus okay πŸ™ˆ
Harini 9 Mac tau! Maknanya apa? Maknanya "Women's International Day Sale" masih berlangsung! Yayyy 😚😚
.
.
Ada dua hari lagi untuk u olls berpeluang menikmati diskaun sebanyak 10%! Fuhhh..taknak ke? 😎😎 #serigroup #womensdaysale #serigroupmarchprom
Harini 9 Mac tau! Maknanya apa? Maknanya "Women's International Day Sale" masih berlangsung! Yayyy 😚😚 . . Ada dua hari lagi untuk u olls berpeluang menikmati diskaun sebanyak 10%! Fuhhh..taknak ke? 😎😎 #serigroup  #womensdaysale  #serigroupmarchprom 
"Women's International Day Sale" berjalan from 8 - 10 Mac tau! 10% diskaun tu bukan sikit, banyak u olls boleh jimat dekat situ! 😍😍
.
.
Nikmati diskaun sementara tawaran masih sah! 😘

#serigroup #womensday #serigroupmarchpromo
"Women's International Day Sale" berjalan from 8 - 10 Mac tau! 10% diskaun tu bukan sikit, banyak u olls boleh jimat dekat situ! 😍😍 . . Nikmati diskaun sementara tawaran masih sah! 😘 #serigroup  #womensday  #serigroupmarchpromo 
Masya Allah sistur! Betul2 lah ini ke yang March-velous promosi @serigroup kasi this month? 😱😱
.
.
Sudahlah dua kotak Seriummi harganya RM90 aje, di baginya pulak free tumbler! Sungguh2 la ni? 😱😱
.
.
Iya u olls, promo valid from 5 March sampai 18 March aje tau! Dapatkan segera sementara promosi masih sah! Acewahhh πŸ˜†πŸ˜‚ #serigroup #marchvelous #serigroupmarchpromo #seriummi #promoseriummi
Masya Allah sistur! Betul2 lah ini ke yang March-velous promosi @serigroup kasi this month? 😱😱 . . Sudahlah dua kotak Seriummi harganya RM90 aje, di baginya pulak free tumbler! Sungguh2 la ni? 😱😱 . . Iya u olls, promo valid from 5 March sampai 18 March aje tau! Dapatkan segera sementara promosi masih sah! Acewahhh πŸ˜†πŸ˜‚ #serigroup  #marchvelous  #serigroupmarchpromo  #seriummi  #promoseriummi 
Ini bukan Marvelous! Ini March-velous! Ape itu March-velous? 😱
.
.
March-velous lah promo @serigroup tawarkan buat u olls this month! Hihihi πŸ™Š
.
.
March-velous penjimatan yang jarang2 ada, tapi sekali kalau ada dia, bikin u olls terpana! Tak percaya? Tengok post sebelum dan selepas pleaseee u olls! 😘 #serigroup #marchvelous #serigroupmarchpromo
Ini bukan Marvelous! Ini March-velous! Ape itu March-velous? 😱 . . March-velous lah promo @serigroup tawarkan buat u olls this month! Hihihi πŸ™Š . . March-velous penjimatan yang jarang2 ada, tapi sekali kalau ada dia, bikin u olls terpana! Tak percaya? Tengok post sebelum dan selepas pleaseee u olls! 😘 #serigroup  #marchvelous  #serigroupmarchpromo 
Sekotak RM29, maka.. 2 kotak seharusnya RM58 la kan u olls? .
.
Tapi tapi tapi...! @serigroup dengan berbesar hati bagi u olls jimat RM4 itupon kalau u olls juga dengan berbesar hati ambik 2 kotak Serisoap! Wahhh lagi RM4 tu boleh lah masuk tabung! .
.
Tapi... promo valid from 5 March sampai 18 March aje tau! Tau ke? Kalau dah tau, haa cepatlah grab promo ni u olls! 😘😘
Sekotak RM29, maka.. 2 kotak seharusnya RM58 la kan u olls? . . Tapi tapi tapi...! @serigroup dengan berbesar hati bagi u olls jimat RM4 itupon kalau u olls juga dengan berbesar hati ambik 2 kotak Serisoap! Wahhh lagi RM4 tu boleh lah masuk tabung! . . Tapi... promo valid from 5 March sampai 18 March aje tau! Tau ke? Kalau dah tau, haa cepatlah grab promo ni u olls! 😘😘