an online Instagram web viewer
  • salmanita_othman
    Dunia Aloe Vera Ku
    @salmanita_othman

Images by salmanita_othman

Assalamualaikummm...
Salam Jumaat semua...
Selamat pagi...
Jom DETOKS...
.
#SIHAT_ITU_SATU_ANUGERAH_TERINDAH 
#jomdetoks 
#NitaAmri_0139814100
Assalamualaikummm...
Salam Jumaat semua...
Selamat pagi...
Jom DETOKS...
.
#SIHAT_ITU_SATU_ANUGERAH_TERINDAH 
#jomdetoks 
#NitaAmri_0139814100
Assalamualaikummm...
Salam Jumaat semua...
Selamat pagi...
Jom DETOKS...
.
#SIHAT_ITU_SATU_ANUGERAH_TERINDAH 
#jomdetoks 
#NitaAmri_0139814100
🎗Forever Bee Honey🎗
🐝Dari Gurun Sonoran, Arizona
🐝Hampir tiada pencemaran udara
🐝Kandungan air dalam madu - kurang 17%
🐝Sumber dari 3000-7000 jenis bunga + tumbuhan
🐝100% madu TULEN SEMULAJADI tanpa gula tambahan
🐝Pure madu - tidak dimasak, ditapis + diproses
🐝Tiada bahan pengawet, perasa @ pewarna tambahan 💟Manfaatnya pada kita👇
●Enzim - membantu penghadaman
●Makanan beralkali - membaikpulih keasidan perut @ gastrik
●Mineral + vitamin - pembekal tenaga semulajadi
●Meningkatkan fungsi imun
●Pemanis semulajadi ●Insomnia @ membantu kualiti tidur
●Penyembuhan ulser
●Mudah dicerna + diserap oleh badan
.
#beehoney_foreverliving 
#maduasli_madugurun
#NitaAmri_0139814100
🎗Forever Bee Honey🎗 🐝Dari Gurun Sonoran, Arizona 🐝Hampir tiada pencemaran udara 🐝Kandungan air dalam madu - kurang 17% 🐝Sumber dari 3000-7000 jenis bunga + tumbuhan 🐝100% madu TULEN SEMULAJADI tanpa gula tambahan 🐝Pure madu - tidak dimasak, ditapis + diproses 🐝Tiada bahan pengawet, perasa @ pewarna tambahan 💟Manfaatnya pada kita👇 ●Enzim - membantu penghadaman ●Makanan beralkali - membaikpulih keasidan perut @ gastrik ●Mineral + vitamin - pembekal tenaga semulajadi ●Meningkatkan fungsi imun ●Pemanis semulajadi ●Insomnia @ membantu kualiti tidur ●Penyembuhan ulser ●Mudah dicerna + diserap oleh badan . #beehoney_foreverliving  #maduasli_madugurun  #NitaAmri_0139814100 
🎗Forever Bee Honey🎗
🐝Dari Gurun Sonoran, Arizona
🐝Hampir tiada pencemaran udara
🐝Kandungan air dalam madu - kurang 17%
🐝Sumber dari 3000-7000 jenis bunga + tumbuhan
🐝100% madu TULEN SEMULAJADI tanpa gula tambahan
🐝Pure madu - tidak dimasak, ditapis + diproses
🐝Tiada bahan pengawet, perasa @ pewarna tambahan 💟Manfaatnya pada kita👇
●Enzim - membantu penghadaman
●Makanan beralkali - membaikpulih keasidan perut @ gastrik
●Mineral + vitamin - pembekal tenaga semulajadi
●Meningkatkan fungsi imun
●Pemanis semulajadi ●Insomnia @ membantu kualiti tidur
●Penyembuhan ulser
●Mudah dicerna + diserap oleh badan
.
#beehoney_foreverliving 
#maduasli_madugurun
#NitaAmri_0139814100
🎗Forever Bee Honey🎗 🐝Dari Gurun Sonoran, Arizona 🐝Hampir tiada pencemaran udara 🐝Kandungan air dalam madu - kurang 17% 🐝Sumber dari 3000-7000 jenis bunga + tumbuhan 🐝100% madu TULEN SEMULAJADI tanpa gula tambahan 🐝Pure madu - tidak dimasak, ditapis + diproses 🐝Tiada bahan pengawet, perasa @ pewarna tambahan 💟Manfaatnya pada kita👇 ●Enzim - membantu penghadaman ●Makanan beralkali - membaikpulih keasidan perut @ gastrik ●Mineral + vitamin - pembekal tenaga semulajadi ●Meningkatkan fungsi imun ●Pemanis semulajadi ●Insomnia @ membantu kualiti tidur ●Penyembuhan ulser ●Mudah dicerna + diserap oleh badan . #beehoney_foreverliving  #maduasli_madugurun  #NitaAmri_0139814100 
🎗Forever Bee Honey🎗
🐝Dari Gurun Sonoran, Arizona
🐝Hampir tiada pencemaran udara
🐝Kandungan air dalam madu - kurang 17%
🐝Sumber dari 3000-7000 jenis bunga + tumbuhan
🐝100% madu TULEN SEMULAJADI tanpa gula tambahan
🐝Pure madu - tidak dimasak, ditapis + diproses
🐝Tiada bahan pengawet, perasa @ pewarna tambahan 💟Manfaatnya pada kita👇
●Enzim - membantu penghadaman
●Makanan beralkali - membaikpulih keasidan perut @ gastrik
●Mineral + vitamin - pembekal tenaga semulajadi
●Meningkatkan fungsi imun
●Pemanis semulajadi ●Insomnia @ membantu kualiti tidur
●Penyembuhan ulser
●Mudah dicerna + diserap oleh badan
.
#beehoney_foreverliving 
#maduasli_madugurun
#NitaAmri_0139814100
🎗Forever Bee Honey🎗 🐝Dari Gurun Sonoran, Arizona 🐝Hampir tiada pencemaran udara 🐝Kandungan air dalam madu - kurang 17% 🐝Sumber dari 3000-7000 jenis bunga + tumbuhan 🐝100% madu TULEN SEMULAJADI tanpa gula tambahan 🐝Pure madu - tidak dimasak, ditapis + diproses 🐝Tiada bahan pengawet, perasa @ pewarna tambahan 💟Manfaatnya pada kita👇 ●Enzim - membantu penghadaman ●Makanan beralkali - membaikpulih keasidan perut @ gastrik ●Mineral + vitamin - pembekal tenaga semulajadi ●Meningkatkan fungsi imun ●Pemanis semulajadi ●Insomnia @ membantu kualiti tidur ●Penyembuhan ulser ●Mudah dicerna + diserap oleh badan . #beehoney_foreverliving  #maduasli_madugurun  #NitaAmri_0139814100 
Pening  nak  pilih  supplement untuk  ikhitar sihat? 
Daily  Nutrition Pack, Forever Living Product ini sangat sesuai untuk seisi keluarga. 
Apakah keperluan asas untuk sihat? -usus yang sihat. -sistem darah yang baik .

bagaimana untuk dapatkan  2 pekara ini? 
cukup dengan daily nutrition pack. 
siap dapat beg  pouch  forever free ❤DAILY NUTRITION PACK❤
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️3 x Aloe Vera Gel
➡️1 x Forever Arctic Sea
➡️1 x Forever Absorbent-C •• 🌷ALOE VERA GEL
Kaya dengan saponins, sejenis agen pembersih semulajadi yang menghasilkan buih kecil, justeru boleh membantu membersihkan usus dan meningkatkan pergerakan usus. Sistem pencernaan yang bersih mengurangkan beban hati dan membolehkan hati memetabolismekan lemak dengan lebih efisien 🌷FOREVER ARCTIC-SEA
Mengandungi asid lemak perlu, EPA, DHA, dan asid oleik yang baik untuk mengurangkan kolesterol tidak baik (LDL) dan meningkatkan tahap kolesterol baik (HDL). 🌷FOREVER ABSORBENT-C
Vitamin C boleh membantu menguatkan kolagen, dengan ini menjadikan saluran darah lebih fleksibel. Satu antioksidan vitamin yang kuat, yang dapat membantu untuk mengurangkan kerosakan radikal bebas pada saluran darah

Info & order hubungi NitaAmri⤵
📲 http://www.wasap.my/60139814100

#DailyNutritionPackForever
#penggunaansebulan
#aloeveragel
#arcticsea
#absorbentC
#NitaAmri_0139814100
Pening nak pilih supplement untuk ikhitar sihat? Daily Nutrition Pack, Forever Living Product ini sangat sesuai untuk seisi keluarga. Apakah keperluan asas untuk sihat? -usus yang sihat. -sistem darah yang baik . bagaimana untuk dapatkan 2 pekara ini? cukup dengan daily nutrition pack. siap dapat beg pouch forever free ❤DAILY NUTRITION PACK❤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️3 x Aloe Vera Gel ➡️1 x Forever Arctic Sea ➡️1 x Forever Absorbent-C •• 🌷ALOE VERA GEL Kaya dengan saponins, sejenis agen pembersih semulajadi yang menghasilkan buih kecil, justeru boleh membantu membersihkan usus dan meningkatkan pergerakan usus. Sistem pencernaan yang bersih mengurangkan beban hati dan membolehkan hati memetabolismekan lemak dengan lebih efisien 🌷FOREVER ARCTIC-SEA Mengandungi asid lemak perlu, EPA, DHA, dan asid oleik yang baik untuk mengurangkan kolesterol tidak baik (LDL) dan meningkatkan tahap kolesterol baik (HDL). 🌷FOREVER ABSORBENT-C Vitamin C boleh membantu menguatkan kolagen, dengan ini menjadikan saluran darah lebih fleksibel. Satu antioksidan vitamin yang kuat, yang dapat membantu untuk mengurangkan kerosakan radikal bebas pada saluran darah Info & order hubungi NitaAmri⤵ 📲 http://www.wasap.my/60139814100 #DailyNutritionPackForever  #penggunaansebulan  #aloeveragel  #arcticsea  #absorbentC  #NitaAmri_0139814100 
Pening  nak  pilih  supplement untuk  ikhitar sihat? 
Daily  Nutrition Pack, Forever Living Product ini sangat sesuai untuk seisi keluarga. 
Apakah keperluan asas untuk sihat? -usus yang sihat. -sistem darah yang baik .

bagaimana untuk dapatkan  2 pekara ini? 
cukup dengan daily nutrition pack. 
siap dapat beg  pouch  forever free ❤DAILY NUTRITION PACK❤
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️3 x Aloe Vera Gel
➡️1 x Forever Arctic Sea
➡️1 x Forever Absorbent-C •• 🌷ALOE VERA GEL
Kaya dengan saponins, sejenis agen pembersih semulajadi yang menghasilkan buih kecil, justeru boleh membantu membersihkan usus dan meningkatkan pergerakan usus. Sistem pencernaan yang bersih mengurangkan beban hati dan membolehkan hati memetabolismekan lemak dengan lebih efisien 🌷FOREVER ARCTIC-SEA
Mengandungi asid lemak perlu, EPA, DHA, dan asid oleik yang baik untuk mengurangkan kolesterol tidak baik (LDL) dan meningkatkan tahap kolesterol baik (HDL). 🌷FOREVER ABSORBENT-C
Vitamin C boleh membantu menguatkan kolagen, dengan ini menjadikan saluran darah lebih fleksibel. Satu antioksidan vitamin yang kuat, yang dapat membantu untuk mengurangkan kerosakan radikal bebas pada saluran darah

Info & order hubungi NitaAmri⤵
📲 http://www.wasap.my/60139814100

#DailyNutritionPackForever
#penggunaansebulan
#aloeveragel
#arcticsea
#absorbentC
#NitaAmri_0139814100
Pening nak pilih supplement untuk ikhitar sihat? Daily Nutrition Pack, Forever Living Product ini sangat sesuai untuk seisi keluarga. Apakah keperluan asas untuk sihat? -usus yang sihat. -sistem darah yang baik . bagaimana untuk dapatkan 2 pekara ini? cukup dengan daily nutrition pack. siap dapat beg pouch forever free ❤DAILY NUTRITION PACK❤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️3 x Aloe Vera Gel ➡️1 x Forever Arctic Sea ➡️1 x Forever Absorbent-C •• 🌷ALOE VERA GEL Kaya dengan saponins, sejenis agen pembersih semulajadi yang menghasilkan buih kecil, justeru boleh membantu membersihkan usus dan meningkatkan pergerakan usus. Sistem pencernaan yang bersih mengurangkan beban hati dan membolehkan hati memetabolismekan lemak dengan lebih efisien 🌷FOREVER ARCTIC-SEA Mengandungi asid lemak perlu, EPA, DHA, dan asid oleik yang baik untuk mengurangkan kolesterol tidak baik (LDL) dan meningkatkan tahap kolesterol baik (HDL). 🌷FOREVER ABSORBENT-C Vitamin C boleh membantu menguatkan kolagen, dengan ini menjadikan saluran darah lebih fleksibel. Satu antioksidan vitamin yang kuat, yang dapat membantu untuk mengurangkan kerosakan radikal bebas pada saluran darah Info & order hubungi NitaAmri⤵ 📲 http://www.wasap.my/60139814100 #DailyNutritionPackForever  #penggunaansebulan  #aloeveragel  #arcticsea  #absorbentC  #NitaAmri_0139814100 
Pening  nak  pilih  supplement untuk  ikhitar sihat? 
Daily  Nutrition Pack, Forever Living Product ini sangat sesuai untuk seisi keluarga. 
Apakah keperluan asas untuk sihat? -usus yang sihat. -sistem darah yang baik .

bagaimana untuk dapatkan  2 pekara ini? 
cukup dengan daily nutrition pack. 
siap dapat beg  pouch  forever free ❤DAILY NUTRITION PACK❤
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️3 x Aloe Vera Gel
➡️1 x Forever Arctic Sea
➡️1 x Forever Absorbent-C •• 🌷ALOE VERA GEL
Kaya dengan saponins, sejenis agen pembersih semulajadi yang menghasilkan buih kecil, justeru boleh membantu membersihkan usus dan meningkatkan pergerakan usus. Sistem pencernaan yang bersih mengurangkan beban hati dan membolehkan hati memetabolismekan lemak dengan lebih efisien 🌷FOREVER ARCTIC-SEA
Mengandungi asid lemak perlu, EPA, DHA, dan asid oleik yang baik untuk mengurangkan kolesterol tidak baik (LDL) dan meningkatkan tahap kolesterol baik (HDL). 🌷FOREVER ABSORBENT-C
Vitamin C boleh membantu menguatkan kolagen, dengan ini menjadikan saluran darah lebih fleksibel. Satu antioksidan vitamin yang kuat, yang dapat membantu untuk mengurangkan kerosakan radikal bebas pada saluran darah

Info & order hubungi NitaAmri⤵
📲 http://www.wasap.my/60139814100

#DailyNutritionPackForever
#penggunaansebulan
#aloeveragel
#arcticsea
#absorbentC
#NitaAmri_0139814100
Pening nak pilih supplement untuk ikhitar sihat? Daily Nutrition Pack, Forever Living Product ini sangat sesuai untuk seisi keluarga. Apakah keperluan asas untuk sihat? -usus yang sihat. -sistem darah yang baik . bagaimana untuk dapatkan 2 pekara ini? cukup dengan daily nutrition pack. siap dapat beg pouch forever free ❤DAILY NUTRITION PACK❤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️3 x Aloe Vera Gel ➡️1 x Forever Arctic Sea ➡️1 x Forever Absorbent-C •• 🌷ALOE VERA GEL Kaya dengan saponins, sejenis agen pembersih semulajadi yang menghasilkan buih kecil, justeru boleh membantu membersihkan usus dan meningkatkan pergerakan usus. Sistem pencernaan yang bersih mengurangkan beban hati dan membolehkan hati memetabolismekan lemak dengan lebih efisien 🌷FOREVER ARCTIC-SEA Mengandungi asid lemak perlu, EPA, DHA, dan asid oleik yang baik untuk mengurangkan kolesterol tidak baik (LDL) dan meningkatkan tahap kolesterol baik (HDL). 🌷FOREVER ABSORBENT-C Vitamin C boleh membantu menguatkan kolagen, dengan ini menjadikan saluran darah lebih fleksibel. Satu antioksidan vitamin yang kuat, yang dapat membantu untuk mengurangkan kerosakan radikal bebas pada saluran darah Info & order hubungi NitaAmri⤵ 📲 http://www.wasap.my/60139814100 #DailyNutritionPackForever  #penggunaansebulan  #aloeveragel  #arcticsea  #absorbentC  #NitaAmri_0139814100 
Haaa...🙄
Baju putih, tp kat bhgn ketiak kuning...
Berbau pulak tu...
Hmmm... Ni lah antara masalah bila kena pakai baju putih...
Mcm mn nk atasi?
Mudah sgt, baju bersih, bdn pun tk berbau...
.
Amalkan selalu ALOE EVER SHIELDS DEODORENT STICK.😍
.
#aloeevershields
#deodorentstick
#pelbagaiguna
#jimatsangat
#NitaAmri_0139814100
.
Haaa...🙄
Baju putih, tp kat bhgn ketiak kuning...
Berbau pulak tu...
Hmmm... Ni lah antara masalah bila kena pakai baju putih...
Mcm mn nk atasi?
Mudah sgt, baju bersih, bdn pun tk berbau...
.
Amalkan selalu ALOE EVER SHIELDS DEODORENT STICK.😍
.
#aloeevershields
#deodorentstick
#pelbagaiguna
#jimatsangat
#NitaAmri_0139814100
.
Haaa...🙄
Baju putih, tp kat bhgn ketiak kuning...
Berbau pulak tu...
Hmmm... Ni lah antara masalah bila kena pakai baju putih...
Mcm mn nk atasi?
Mudah sgt, baju bersih, bdn pun tk berbau...
.
Amalkan selalu ALOE EVER SHIELDS DEODORENT STICK.😍
.
#aloeevershields
#deodorentstick
#pelbagaiguna
#jimatsangat
#NitaAmri_0139814100
.