an online Instagram web viewer
  • ricardchulia
    Ricard Chulià
    @ricardchulia

Images by ricardchulia

#Alcoi té costeres i ponts i música d’@elpetitdecaleril a @cerveseslluna
#Alcoi  té costeres i ponts i música d’@elpetitdecaleril a @cerveseslluna
Postals per a l’endemà de l’apocalipsi.

Em fascina veure com s’obri pas la natura entre les constuccions humanes efímeres. (He intentat dir-ho d’una manera més pedant, però no he pogut. A propòsit, #SenseFiltres #nifaltaquefan #noFilter).
Postals per a l’endemà de l’apocalipsi. Em fascina veure com s’obri pas la natura entre les constuccions humanes efímeres. (He intentat dir-ho d’una manera més pedant, però no he pogut. A propòsit, #SenseFiltres  #nifaltaquefan  #noFilter ).
Molaria fer una galeria de fotos amb el títol “Postals per a després de l’apocalipsi”.
Molaria fer una galeria de fotos amb el títol “Postals per a després de l’apocalipsi”.
3/7 La portada d’un llibre sense cap comentari (i #SenseFiltres #nofilter)
Els gals només tenim por d’una cosa: que ens caiga el cel al cap. Tenint en compte com és Bretanya, voleu dir que no eren molt poregosos? 
Des de la Perenxisa, la fi del món té el seu què #SenseFiltres
Els gals només tenim por d’una cosa: que ens caiga el cel al cap. Tenint en compte com és Bretanya, voleu dir que no eren molt poregosos? Des de la Perenxisa, la fi del món té el seu què #SenseFiltres 
7 dies amb 7 portades de llibres sense cap comentari.

@camarronda, t’hi animes?
7 dies amb 7 portades de llibres sense cap comentari. @camarronda, t’hi animes?
E quan vim nostra senyera sus en l’olivera descavalgam del caval, e endreçam-nos ves orient, e ploram de nostres uils, e besam la terra per la gran mercé que Deus nos havia feyta #9Octubre
E quan vim nostra senyera sus en l’olivera descavalgam del caval, e endreçam-nos ves orient, e ploram de nostres uils, e besam la terra per la gran mercé que Deus nos havia feyta #9Octubre 
La #Perenxisa sense filtres, ni falta que fan.
La #Perenxisa  sense filtres, ni falta que fan.
1979. Lluís Llach editava el disc “El meu amic el mar”. En el disseny tan bonic, les lletres estaven en català -lògicament- i amb traducció a la resta de llengües oficials de l’Estat espanyol -que eixe mateix any acabaven d’estrenar-la en els seus estatuts (el gallec l’any següent, crec recordar)-. M’ha vingut al cap un pensament intuïtiu que sempre m’ha rondat. Ni recorde les vegades que m’han dit que era “anti-espanyol”, que odiava Espanya i més i més. Des de sempre.

Parle català i castellà perfectament, són les meues llengües “maternes”. He estudiat portugués i crec que el domine amb solvència. Miracles de la vida, no he estudiat gallec, que tots sabem que és una llengua diferent i que res hi té a veure. Tot i això, si és de veres que són dues llengües, les domine les dues i, doncs, parle gallec amb solvència.

En la Facultat vaig fer un curs d’euskera. No em dóna per mantindre-hi una conversa, clar, però en tinc unes nocions mínimes. No, els senyals de trànsit a Hernani no em sonen a xinès.

A més a més, tinc un cert control de l’occità, l’asturià i l’aragonés, la resta de llengües “espanyoles” amb un reconeixement menor.

Això. Pensava que era un “anti-espanyol” ben estrany. Més encara quan eixos muy españoles y mucho españoles només parlaven el seu castellà.

I, clar, Lluís Llach i jo som “separatistas”. Quina manera més curiosa de “separar” i quina manera més curiosa d’”unir”.
1979. Lluís Llach editava el disc “El meu amic el mar”. En el disseny tan bonic, les lletres estaven en català -lògicament- i amb traducció a la resta de llengües oficials de l’Estat espanyol -que eixe mateix any acabaven d’estrenar-la en els seus estatuts (el gallec l’any següent, crec recordar)-. M’ha vingut al cap un pensament intuïtiu que sempre m’ha rondat. Ni recorde les vegades que m’han dit que era “anti-espanyol”, que odiava Espanya i més i més. Des de sempre. Parle català i castellà perfectament, són les meues llengües “maternes”. He estudiat portugués i crec que el domine amb solvència. Miracles de la vida, no he estudiat gallec, que tots sabem que és una llengua diferent i que res hi té a veure. Tot i això, si és de veres que són dues llengües, les domine les dues i, doncs, parle gallec amb solvència. En la Facultat vaig fer un curs d’euskera. No em dóna per mantindre-hi una conversa, clar, però en tinc unes nocions mínimes. No, els senyals de trànsit a Hernani no em sonen a xinès. A més a més, tinc un cert control de l’occità, l’asturià i l’aragonés, la resta de llengües “espanyoles” amb un reconeixement menor. Això. Pensava que era un “anti-espanyol” ben estrany. Més encara quan eixos muy españoles y mucho españoles només parlaven el seu castellà. I, clar, Lluís Llach i jo som “separatistas”. Quina manera més curiosa de “separar” i quina manera més curiosa d’”unir”.
M’agrada l’olor de la terra mullada de matí. Fa olor de... victòria? WTF? #SenseFiltres #NiFaltaQueFan
Vaig plantar la garrofera quan era menut #uelo #SenseFiltres #NiFaltaQueFan
A Torrent, les formigues són basques.
A Torrent, les formigues són basques.
Bonig diu que el Botànic és l’apocalipsi. Jo ara mateix no tinc arguments per rebatre-la.
Bonig diu que el Botànic és l’apocalipsi. Jo ara mateix no tinc arguments per rebatre-la.