an online Instagram web viewer
  • organic_tomato_soap
    GhoulyBeautyHomemadeSoap
    @organic_tomato_soap

Images by organic_tomato_soap

.
Good Morning
HAPPY WORKING πŸ˜‰
. Good Morning HAPPY WORKING πŸ˜‰
.
Hai... Dah bermasker blom... Syok wo pakai tebal2 mcmni.. 😁😁 .
.
Amalkan seminggu sekali atau 4hari sekali bg yg kulit berminyak... .
.
Kalau nak buat sbgai scrub pon boleh... Boleh buat setiap hari sbb serbuk Tomato clay masker ni sgt halus mcm tepung... .
.
Ade yg kate.. CLAY hanya sesuai utk kulit berminyak shj...
Ye betol.... Utk org kulit berminyak sgt2 bagus guna clay... Tp CLAY ade mcm2 jenis.... Dan CLAY GB ade lah clay yg sgt lembut... Tidak menarik minyak terlalu kuat mcm clay2 lain.... .
.
Sebab tu TOMATO CLAY MASKER ni sesuai je utk semua jnis kulit... β€οΈπŸ…πŸ˜˜πŸ˜˜ .
.
#SabunTomato 
#GhoulyBeauty 
#TrustedSeller
#AgenPermatangPauh
. Hai... Dah bermasker blom... Syok wo pakai tebal2 mcmni.. 😁😁 . . Amalkan seminggu sekali atau 4hari sekali bg yg kulit berminyak... . . Kalau nak buat sbgai scrub pon boleh... Boleh buat setiap hari sbb serbuk Tomato clay masker ni sgt halus mcm tepung... . . Ade yg kate.. CLAY hanya sesuai utk kulit berminyak shj... Ye betol.... Utk org kulit berminyak sgt2 bagus guna clay... Tp CLAY ade mcm2 jenis.... Dan CLAY GB ade lah clay yg sgt lembut... Tidak menarik minyak terlalu kuat mcm clay2 lain.... . . Sebab tu TOMATO CLAY MASKER ni sesuai je utk semua jnis kulit... β€οΈπŸ…πŸ˜˜πŸ˜˜ . . #SabunTomato  #GhoulyBeauty  #TrustedSeller  #AgenPermatangPauh 
.
Assalamualaikum semua
Selamat Berhujung Minggu
. Assalamualaikum semua Selamat Berhujung Minggu
NIGHTzZ ❀
NIGHTzZ ❀
.
Produk ghouly beauty ni xdk org laki pakai ke..
.
Ada aihhhh...
Depa malu2 kucing nak share testimoni ...
.
Laki malas pakai segala toner krim bagai .. maka sabun pun dah cukup helokk la ...
.
Tenyeh hari2 tuptap membe tegoq..aii xkan hg pakai produk kt muka pelan cerahh nampak ..
.
Mana daaa aku pakai sabun tomato ni ja pun...
.
#SabunTomato 
#GhoulyBeauty 
#AgenPermatangPauh
. Produk ghouly beauty ni xdk org laki pakai ke.. . Ada aihhhh... Depa malu2 kucing nak share testimoni ... . Laki malas pakai segala toner krim bagai .. maka sabun pun dah cukup helokk la ... . Tenyeh hari2 tuptap membe tegoq..aii xkan hg pakai produk kt muka pelan cerahh nampak .. . Mana daaa aku pakai sabun tomato ni ja pun... . #SabunTomato  #GhoulyBeauty  #AgenPermatangPauh 
.
Siti..boleh x beli produk GB secara loose ??? .
.
Boleh yunk ade je jual loose..pilih yg mana mau...
Nak beli set trial pun boleh πŸ˜‰
Set Normal pun boleh 😊
.
Rasa mampu hat mana pilih ja ..
Nak try sabun dulu pun boleh πŸ’†
.
Rojer mai saja πŸ“² http://sabuntomato.wasap.my
. Siti..boleh x beli produk GB secara loose ??? . . Boleh yunk ade je jual loose..pilih yg mana mau... Nak beli set trial pun boleh πŸ˜‰ Set Normal pun boleh 😊 . Rasa mampu hat mana pilih ja .. Nak try sabun dulu pun boleh πŸ’† . Rojer mai saja πŸ“² http://sabuntomato.wasap.my
.
Salam Sabtu
Selamat Bekerja & Selamat Berniaga 
Mulakan hari dengan Bismillah
. Salam Sabtu Selamat Bekerja & Selamat Berniaga Mulakan hari dengan Bismillah
.
Haaaaa.... .
.
Ni testimoni sendiri bg tips apa dia buat cara nak hilangkan parut nye...
.
Testimoni ni ambil TOMATO CLAY MASKER...
Dia buat scrub kt muka sehari 3 kali...
Clay mmg bgus dlm memudarkan jeragat parut dan atasi masalah sunburn... Jd x heran lah kalau testimoni ni berjaya hilangkan parut hitam dia.. .
.
Testimoni ni jugak dia sblm ni ade masalah hormon n kulit muka berjerawat dgn tiba2...byk sgt...
Kemudian dia ikut nasihat doc supaya free kn kulit jgn pkai sebarang skin care...
Dia free kn kulit beberapa bulan kemudian pkai semula sabun tomato.. .
.
Alhamdulillah.. Skin recover cpt... N ramai kwn2 tny dia pakai apa...lps dr tu dia pon dpt oder byk dr kwn2 yg tgk kulit muka dia dr teruk now dah cantik.. .
.
Haaa.. Nampak x penangan produk semulajadi #GhoulyBeauty.. Kaya dgn bahan aktif taw!! Bukan sekadar ade shj... ❀️😘
. Haaaaa.... . . Ni testimoni sendiri bg tips apa dia buat cara nak hilangkan parut nye... . Testimoni ni ambil TOMATO CLAY MASKER... Dia buat scrub kt muka sehari 3 kali... Clay mmg bgus dlm memudarkan jeragat parut dan atasi masalah sunburn... Jd x heran lah kalau testimoni ni berjaya hilangkan parut hitam dia.. . . Testimoni ni jugak dia sblm ni ade masalah hormon n kulit muka berjerawat dgn tiba2...byk sgt... Kemudian dia ikut nasihat doc supaya free kn kulit jgn pkai sebarang skin care... Dia free kn kulit beberapa bulan kemudian pkai semula sabun tomato.. . . Alhamdulillah.. Skin recover cpt... N ramai kwn2 tny dia pakai apa...lps dr tu dia pon dpt oder byk dr kwn2 yg tgk kulit muka dia dr teruk now dah cantik.. . . Haaa.. Nampak x penangan produk semulajadi #GhoulyBeauty .. Kaya dgn bahan aktif taw!! Bukan sekadar ade shj... ❀️😘
Jom check balik betul x cara kita pakai selama ni ❗
Jom check balik betul x cara kita pakai selama ni ❗
.
Yg penting konsisten..bukan baru seketol pakai da mengharap kulit licin peloles tanpa cela πŸ™ŠπŸ™Š .
.
Sabun Tomato 100% berasaskan ekstrak bahan semulajadi 😊 .
.
Nak cuba .. Maiii rojer2 πŸ“ž
. Yg penting konsisten..bukan baru seketol pakai da mengharap kulit licin peloles tanpa cela πŸ™ŠπŸ™Š . . Sabun Tomato 100% berasaskan ekstrak bahan semulajadi 😊 . . Nak cuba .. Maiii rojer2 πŸ“ž
.
Ready stock ❗❗❗ .
Direct whatsApp siti πŸ“² http://sabuntomato.wasap.my
. Ready stock ❗❗❗ . Direct whatsApp siti πŸ“² http://sabuntomato.wasap.my
.
Xsemestinya produk tu xterkenal tak berkesan ❗❗❗ .
Belum cuba belum tahu ..
Makin ramai yang dah mula jatuh ❀ dgn sabun tomato Ghouly Beauty ..
.
Kulit muka semakin bersih & sihat dgn produk natural bebas kimia πŸ’ͺ
. Xsemestinya produk tu xterkenal tak berkesan ❗❗❗ . Belum cuba belum tahu .. Makin ramai yang dah mula jatuh ❀ dgn sabun tomato Ghouly Beauty .. . Kulit muka semakin bersih & sihat dgn produk natural bebas kimia πŸ’ͺ
.
Selain sedap utk dimakan dan berkhasiat...
Ia juga bagus utk ditenyeh ke kulit setiap hari... .
.
Kalau malas... Dapat kan kotak cantik tu... Ibu segala kecantikan❀️😘 .
.
Ghouly Beauty
Cantik secara Sihat
. Selain sedap utk dimakan dan berkhasiat... Ia juga bagus utk ditenyeh ke kulit setiap hari... . . Kalau malas... Dapat kan kotak cantik tu... Ibu segala kecantikan❀️😘 . . Ghouly Beauty Cantik secara Sihat
.
Baru dapat feedback meletop dari agent GB. .
.
Set trial boleh tahan 2 bulan😱😱😱😱
Ikut cara pemakaian masingΒ² juga. Ada yg jenis tak puas hati, di letakkannya kemain banyak. Memang ler cepat habis πŸ˜‚ .
.
http://sabuntomato.wasap.my
. Baru dapat feedback meletop dari agent GB. . . Set trial boleh tahan 2 bulan😱😱😱😱 Ikut cara pemakaian masingΒ² juga. Ada yg jenis tak puas hati, di letakkannya kemain banyak. Memang ler cepat habis πŸ˜‚ . . http://sabuntomato.wasap.my
.
FAKTA KEISTIMEWAAN TOMATO.
πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…
.
1. Buang lingkaran 'EYE BAG'.
2. Kecutkan benjolan batu yang bernanah.
3. Hilangkan jeragat yang macam kesan terbakar.
4. Tutup liang pori yang terbuka.
5. Tambah kelembapan kulit.
6. Sekatakan tona kulit yang bercapuk.
.
EKSTRAK TOMATO merupakan bahan utama Sabun Tomato Ghouly Beauty. Ekstrak ini mempunyai banyak khasiat seperti yang dikatakan di atas. . .
.
Yang mana belum tahu, dalam Sabun Tomato Ghouly Beauty ni juga ada bahanΒ² organik yang lain seperti Habatussauda, kayu kulit manis, Jojoba oil, Vco, Vitamin C dan banyak lagi. Sebab itu ianya di panggil Natural Skincare. . .
.
Tidak perlu risau lagi kerana ianya selamat untuk dipakai. βœ…
Telah diluluskan oleh KKMβœ…
Lab testβœ…
Bebas bahan kimia bahayaβœ…
.
"JOM CANTIK SEMULAJADI"
.
#SabunTomatoGb
#GhoulyBeauty 
#AgenPermatangPauh
. FAKTA KEISTIMEWAAN TOMATO. πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ… . 1. Buang lingkaran 'EYE BAG'. 2. Kecutkan benjolan batu yang bernanah. 3. Hilangkan jeragat yang macam kesan terbakar. 4. Tutup liang pori yang terbuka. 5. Tambah kelembapan kulit. 6. Sekatakan tona kulit yang bercapuk. . EKSTRAK TOMATO merupakan bahan utama Sabun Tomato Ghouly Beauty. Ekstrak ini mempunyai banyak khasiat seperti yang dikatakan di atas. . . . Yang mana belum tahu, dalam Sabun Tomato Ghouly Beauty ni juga ada bahanΒ² organik yang lain seperti Habatussauda, kayu kulit manis, Jojoba oil, Vco, Vitamin C dan banyak lagi. Sebab itu ianya di panggil Natural Skincare. . . . Tidak perlu risau lagi kerana ianya selamat untuk dipakai. βœ… Telah diluluskan oleh KKMβœ… Lab testβœ… Bebas bahan kimia bahayaβœ… . "JOM CANTIK SEMULAJADI" . #SabunTomatoGb  #GhoulyBeauty  #AgenPermatangPauh 
.
Dah cuba set trial sabun merah ...
Dia mula risik2 sabun biru pulak πŸ€—
.
Bila dah fall in love mmg mcm ni penangannya ..
.
Xpernah puas pakai ...
Habis je nak lagi ..
.
Pakai la hampa sampai muka macam artis cocok botox ..
.
Tapi ori hokay only with our GB Products ..
. Dah cuba set trial sabun merah ... Dia mula risik2 sabun biru pulak πŸ€— . Bila dah fall in love mmg mcm ni penangannya .. . Xpernah puas pakai ... Habis je nak lagi .. . Pakai la hampa sampai muka macam artis cocok botox .. . Tapi ori hokay only with our GB Products ..
.
Antara produk2 yg ada dalam Ghouly Beauty ..
.
Semua ada "power"tersendiri taw ..
. Antara produk2 yg ada dalam Ghouly Beauty .. . Semua ada "power"tersendiri taw ..
.
MENTHOL.
πŸ’™ MENGURANGKAN MINYAK 
Pengunaan menthol yg diguna kan dapat mengurangi pengeluaran hasil kelenjar minyak dari kelenjar sebaceous pada kulit sehingga minyak pada kulit dapat berkurang secara alami.
.
πŸ’™MENGECUTKAN JERAWAT
Menthol mampu mengatasi timbulnya jerawat. Rasa dingin yang dihasilkan dari menthol menjadi pendingin bagi kulit dan menghilangkan jerawat, karena vitamin A yang terkandung dalam menthol mampu mengatasi minyak berlebih pada kulit sehingga menimbulkan jerawat pada kulit wajah 😍.
.
πŸ’™ Mengatasi peradangan pada kulit
Menthol yang memiliki sifat anti inflamasi ini dapat mengatasi peradangan pada kulit, kulit yang mengalami iritasi yang disebabkan oleh gigitan serangga atau karena luka bakar dapat diatasi dengan menthol.
.
πŸ’™ MENGHILANGKAN BEKAS JERAWAT
Menthol mampu meregenarasi kulit sehingga kulit seperti kondisi awal sebelumnya sebelum adanya jerawat.
. MENTHOL. πŸ’™ MENGURANGKAN MINYAK Pengunaan menthol yg diguna kan dapat mengurangi pengeluaran hasil kelenjar minyak dari kelenjar sebaceous pada kulit sehingga minyak pada kulit dapat berkurang secara alami. . πŸ’™MENGECUTKAN JERAWAT Menthol mampu mengatasi timbulnya jerawat. Rasa dingin yang dihasilkan dari menthol menjadi pendingin bagi kulit dan menghilangkan jerawat, karena vitamin A yang terkandung dalam menthol mampu mengatasi minyak berlebih pada kulit sehingga menimbulkan jerawat pada kulit wajah 😍. . πŸ’™ Mengatasi peradangan pada kulit Menthol yang memiliki sifat anti inflamasi ini dapat mengatasi peradangan pada kulit, kulit yang mengalami iritasi yang disebabkan oleh gigitan serangga atau karena luka bakar dapat diatasi dengan menthol. . πŸ’™ MENGHILANGKAN BEKAS JERAWAT Menthol mampu meregenarasi kulit sehingga kulit seperti kondisi awal sebelumnya sebelum adanya jerawat.