an online Instagram web viewer
  • nzna_igshop
    NzNa_DyxyKajang (M-0011972)
    @nzna_igshop

Images by nzna_igshop

โ€ผ KORANG WAJIB BACA โ€ผ .
.
๐ŸŽ‰ SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป .
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
โ™ฅ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers ๐Ÿ“ข LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
.
.
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT ๐Ÿ“ข

Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian..
.
.
untuk order ws @ dm
๐Ÿ“ฑ0174833716
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxykajang
#dyxysemenyih
#dyxyfeedback
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreamfoundation
#dyxyoriginal
#greenteafacemist
โ€ผ KORANG WAJIB BACA โ€ผ . . ๐ŸŽ‰ SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . โ™ฅ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers ๐Ÿ“ข LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA . . GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT ๐Ÿ“ข Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . . untuk order ws @ dm ๐Ÿ“ฑ0174833716 . . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxykajang  #dyxysemenyih  #dyxyfeedback  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxyoriginal  #greenteafacemist 
Hitam itu menawan
.
.
๐Ÿ’‹ Boleh selesaikan masalah muka uolls dengan hanya satu sapuan sahaja.
.
.
Apa yang bestnya mengenai BC CREAM DYXY ni sebab FOUNDATION + BC CREAM + CONCEALER
.
.
ALL IN ONE UOLLS ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
cepatยฒ ws @ dm saya untuk order  BC Cream DYXY yang sangat best ni ๐Ÿค—
.
.
๐Ÿ“ฑ 0174833716
.
.
#dyxybccream 
#dyxyfeedback 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxybc 
#dyxyoriginal 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxyteam 
#dyxyhalal 
#dyxyviral 
#dyxyselangor 
#dyxylipstick 
#dyxybydyana 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyset 
#dyxycosmetics 
#cantikbydyxy
#dyxy
Hitam itu menawan . . ๐Ÿ’‹ Boleh selesaikan masalah muka uolls dengan hanya satu sapuan sahaja. . . Apa yang bestnya mengenai BC CREAM DYXY ni sebab FOUNDATION + BC CREAM + CONCEALER . . ALL IN ONE UOLLS ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . cepatยฒ ws @ dm saya untuk order BC Cream DYXY yang sangat best ni ๐Ÿค— . . ๐Ÿ“ฑ 0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxybrush  #dyxybc  #dyxyoriginal  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxyteam  #dyxyhalal  #dyxyviral  #dyxyselangor  #dyxylipstick  #dyxybydyana  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyset  #dyxycosmetics  #cantikbydyxy  #dyxy 
Sale October dah tamat ๐Ÿ˜ข
tak sempat nak grab?? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
don worry sisยฒ semua sebab HQ DYXY bermurah hati nak buat sale baru sempena bulan November ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š
.
.
DYXY VIC SALE
๐Ÿ˜LIMITED 10K UNIT SAHAJA๐Ÿ˜
.
Promosi Sekali Setahun HQ buat..2 kali ganda murah2..jom grab sementara stok masih ada..
.
.
untuk order ws @ dm
๐Ÿ“ฑ0174833716
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxykajang
#dyxysemenyih
#dyxyfeedback
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreamfoundation
#dyxyoriginal
#greenteafacemist
Sale October dah tamat ๐Ÿ˜ข tak sempat nak grab?? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . don worry sisยฒ semua sebab HQ DYXY bermurah hati nak buat sale baru sempena bulan November ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š . . DYXY VIC SALE ๐Ÿ˜LIMITED 10K UNIT SAHAJA๐Ÿ˜ . Promosi Sekali Setahun HQ buat..2 kali ganda murah2..jom grab sementara stok masih ada.. . . untuk order ws @ dm ๐Ÿ“ฑ0174833716 . . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxykajang  #dyxysemenyih  #dyxyfeedback  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxyoriginal  #greenteafacemist 
๐Ÿ’–KELEBIHAN BRUSH DYXY
โœ”Bulunya sintetik
โœ”xsama mcm brush lain
โœ”bulu2 dia x mudah tercabut
โœ”bulu lembut
โœ”cara nak guna hanya perlu dap dap je
โœ”bccream lebih jimat bila guna dyxy brush
โœ”lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush
.
.
jom order sekarang ๐Ÿ˜Š
.
ws @ dm ๐Ÿ“ฑ 0174833716
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxysemenyih
#dyxymantop
#dyxyperfume
#dyxykajang
#muabella
#dyxybccreamfoundation
#dyxywanted
#dyxyoriginal
#dyxyviral
#greenteafacemist
๐Ÿ’–KELEBIHAN BRUSH DYXY โœ”Bulunya sintetik โœ”xsama mcm brush lain โœ”bulu2 dia x mudah tercabut โœ”bulu lembut โœ”cara nak guna hanya perlu dap dap je โœ”bccream lebih jimat bila guna dyxy brush โœ”lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush . . jom order sekarang ๐Ÿ˜Š . ws @ dm ๐Ÿ“ฑ 0174833716 . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxysemenyih  #dyxymantop  #dyxyperfume  #dyxykajang  #muabella  #dyxybccreamfoundation  #dyxywanted  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #greenteafacemist 
DYXY VIC SALE
๐Ÿ˜LIMITED 10K UNIT SAHAJA๐Ÿ˜
.
Promosi Sekali Setahun HQ buat..2 kali ganda murah2..jom grab sementara stok masih ada..
.
.
untuk order ws @ dm
๐Ÿ“ฑ0174833716
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxykajang
#dyxysemenyih
#dyxyfeedback
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreamfoundation
#dyxyoriginal
#greenteafacemist
DYXY VIC SALE ๐Ÿ˜LIMITED 10K UNIT SAHAJA๐Ÿ˜ . Promosi Sekali Setahun HQ buat..2 kali ganda murah2..jom grab sementara stok masih ada.. . . untuk order ws @ dm ๐Ÿ“ฑ0174833716 . . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxykajang  #dyxysemenyih  #dyxyfeedback  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxyoriginal  #greenteafacemist 
Wow ni produk DYXY yang paling besstttt sekali ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Nak bulu mata lentik macam Che ta tapi tak nak pakai bulu mata palsu??
.
.
Mascara DYXY la jawapannya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’‹
.
.
Kenapa uolls kena dapatkan Mascara DYXY ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
โœ” Waterproof
โœ” Senang cuci
โœ” Melentik dengan pantas
โœ” Tahan 12 jam
โœ” Berus tebal
โœ” Melebatkan bulu mata
โœ” Mudah di bawa ke mana sahaja
โœ” Boleh digunakan di bawah mata โŽ tidak mengatalkan mata
โŽ tidak menanggalkan bulu mata
โŽ tidak hitamkan bawah mata
.
.
Mai la sisยฒ semua ws @ dm saya lajuยฒ untuk dapatkan Mascara DYXY yang best ni ๐ŸŒธ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฑ0174833716
.
.

#dyxybccream
#dyxyfeedback
#coddyxysemenyih 
#dyxymalaysia 
#dyxysemenyih 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxylipstick 
#dyxybrush 
#dyxyselangor 
#dyxym #bccreamfoundationmaalaysia 
#dyxyoriginal 
#dyxyviral 
#dyxybydyana 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxy 
#dyxycosmetics
#dyxyteam
Wow ni produk DYXY yang paling besstttt sekali ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Nak bulu mata lentik macam Che ta tapi tak nak pakai bulu mata palsu?? . . Mascara DYXY la jawapannya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’‹ . . Kenapa uolls kena dapatkan Mascara DYXY ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน โœ” Waterproof โœ” Senang cuci โœ” Melentik dengan pantas โœ” Tahan 12 jam โœ” Berus tebal โœ” Melebatkan bulu mata โœ” Mudah di bawa ke mana sahaja โœ” Boleh digunakan di bawah mata โŽ tidak mengatalkan mata โŽ tidak menanggalkan bulu mata โŽ tidak hitamkan bawah mata . . Mai la sisยฒ semua ws @ dm saya lajuยฒ untuk dapatkan Mascara DYXY yang best ni ๐ŸŒธ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฑ0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #coddyxysemenyih  #dyxymalaysia  #dyxysemenyih  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxyselangor  #dyxym  #bccreamfoundationmaalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #dyxybydyana  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyteam 
DYXY VIC SALE
๐Ÿ˜LIMITED 10K UNIT SAHAJA๐Ÿ˜
.
Promosi Sekali Setahun HQ buat..2 kali ganda murah2..jom grab sementara stok masih ada..
.
.
untuk order ws @ dm
๐Ÿ“ฑ0174833716
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxykajang
#dyxysemenyih
#dyxyfeedback
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreamfoundation
#dyxyoriginal
#greenteafacemist
DYXY VIC SALE ๐Ÿ˜LIMITED 10K UNIT SAHAJA๐Ÿ˜ . Promosi Sekali Setahun HQ buat..2 kali ganda murah2..jom grab sementara stok masih ada.. . . untuk order ws @ dm ๐Ÿ“ฑ0174833716 . . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxykajang  #dyxysemenyih  #dyxyfeedback  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxyoriginal  #greenteafacemist 
DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED
.
๐Ÿ’„ Moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„ Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
๐Ÿ’„ Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi
๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
untuk order ws @ dm
๐Ÿ“ฑ0174833716
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxykajang
#dyxysemenyih
#dyxyfeedback
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreamfoundation
#dyxyoriginal
#greenteafacemist
DYXY LIPSTICK . SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED . ๐Ÿ’„ Moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„ Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ๐Ÿ’„ Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . untuk order ws @ dm ๐Ÿ“ฑ0174833716 . . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxykajang  #dyxysemenyih  #dyxyfeedback  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxyoriginal  #greenteafacemist 
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Cepatยฒ grab DYXY COSMETIC sementara OCTOBER SALES FOR DYXY COSMETICS STILL ON ๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
.
UOLLS ON KE TAK ON? 
Harga sangatยฒ lah best ๐Ÿ˜˜
.
.
Cepatยฒ grab DYXY COSMETICS sebelum promotion tamat ๐Ÿ˜ญ
.
.
ws @ dm saya for order
๐Ÿ“ฑ 0174833716
.
.
#dyxybccream 
#dyxyfeedback 
#dyxywanted 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxybc 
#dyxyoriginal 
#dyxykajang 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxylipstick 
#dyxyteam 
#dyxyhalal 
#dyxysemenyih 
#dyxybccreambydyana 
#dyxymalaysia 
#dyxyselangor 
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyset 
#dyxybccreamnatural 
#dyxycleansingwipes 
#dyxycosmetic 
#dyxyviral
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Cepatยฒ grab DYXY COSMETIC sementara OCTOBER SALES FOR DYXY COSMETICS STILL ON ๐Ÿ’“๐Ÿ’“ . . UOLLS ON KE TAK ON? Harga sangatยฒ lah best ๐Ÿ˜˜ . . Cepatยฒ grab DYXY COSMETICS sebelum promotion tamat ๐Ÿ˜ญ . . ws @ dm saya for order ๐Ÿ“ฑ 0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxywanted  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxybrush  #dyxybc  #dyxyoriginal  #dyxykajang  #dyxygreenteafacemist  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxylipstick  #dyxyteam  #dyxyhalal  #dyxysemenyih  #dyxybccreambydyana  #dyxymalaysia  #dyxyselangor  #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyset  #dyxybccreamnatural  #dyxycleansingwipes  #dyxycosmetic  #dyxyviral 
DYXY Cleansing Wipes
.
.
๐Ÿƒ Tisu tebal
๐ŸƒTak pedihkan mata
๐ŸƒMuka akan rasa lebih segar
๐ŸƒBau green tea yang wangi
๐ŸƒMelembapkan kulit kering
๐ŸƒMampu menanggalkan mekap kalis air
๐ŸƒBoleh digunakan termasuk tangan dan leher
๐ŸƒCukup digunakan sehelai untuk menanggalkan mekap satu muka
.
.
jangan lupa w/s @ dm saya untuk order ๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ“ฑ0174833716
.
.
#dyxybccream 
#dyxyfeedback 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxybc 
#dyxyoriginal 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxyteam 
#dyxyhalal 
#dyxyviral 
#dyxyselangor 
#dyxylipstick 
#dyxybydyana 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyset 
#dyxycosmetics 
#cantikbydyxy
#dyxy
DYXY Cleansing Wipes . . ๐Ÿƒ Tisu tebal ๐ŸƒTak pedihkan mata ๐ŸƒMuka akan rasa lebih segar ๐ŸƒBau green tea yang wangi ๐ŸƒMelembapkan kulit kering ๐ŸƒMampu menanggalkan mekap kalis air ๐ŸƒBoleh digunakan termasuk tangan dan leher ๐ŸƒCukup digunakan sehelai untuk menanggalkan mekap satu muka . . jangan lupa w/s @ dm saya untuk order ๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ“ฑ0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxybrush  #dyxybc  #dyxyoriginal  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxyteam  #dyxyhalal  #dyxyviral  #dyxyselangor  #dyxylipstick  #dyxybydyana  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyset  #dyxycosmetics  #cantikbydyxy  #dyxy 
๐Ÿ’–KELEBIHAN BRUSH DYXY
โœ”Bulunya sintetik
โœ”xsama mcm brush lain
โœ”bulu2 dia x mudah tercabut
โœ”bulu lembut
โœ”cara nak guna hanya perlu dap dap je
โœ”bccream lebih jimat bila guna dyxy brush
โœ”lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush
.
.
jom order sekarang ๐Ÿ˜Š
.
ws @ dm ๐Ÿ“ฑ 0174833716
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxysemenyih
#dyxymantop
#dyxyperfume
#dyxykajang
#muabella
#dyxybccreamfoundation
#dyxywanted
#dyxyoriginal
#dyxyviral
#greenteafacemist
๐Ÿ’–KELEBIHAN BRUSH DYXY โœ”Bulunya sintetik โœ”xsama mcm brush lain โœ”bulu2 dia x mudah tercabut โœ”bulu lembut โœ”cara nak guna hanya perlu dap dap je โœ”bccream lebih jimat bila guna dyxy brush โœ”lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush . . jom order sekarang ๐Ÿ˜Š . ws @ dm ๐Ÿ“ฑ 0174833716 . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxysemenyih  #dyxymantop  #dyxyperfume  #dyxykajang  #muabella  #dyxybccreamfoundation  #dyxywanted  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #greenteafacemist 
๐Ÿ’–KELEBIHAN BRUSH DYXY
โœ”Bulunya sintetik
โœ”xsama mcm brush lain
โœ”bulu2 dia x mudah tercabut
โœ”bulu lembut
โœ”cara nak guna hanya perlu dap dap je
โœ”bccream lebih jimat bila guna dyxy brush
โœ”lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush
.
.
jom order sekarang ๐Ÿ˜Š
.
ws @ dm ๐Ÿ“ฑ 0174833716
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxysemenyih
#dyxymantop
#dyxyperfume
#dyxykajang
#muabella
#dyxybccreamfoundation
#dyxywanted
#dyxyoriginal
#dyxyviral
#greenteafacemist
๐Ÿ’–KELEBIHAN BRUSH DYXY โœ”Bulunya sintetik โœ”xsama mcm brush lain โœ”bulu2 dia x mudah tercabut โœ”bulu lembut โœ”cara nak guna hanya perlu dap dap je โœ”bccream lebih jimat bila guna dyxy brush โœ”lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush . . jom order sekarang ๐Ÿ˜Š . ws @ dm ๐Ÿ“ฑ 0174833716 . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxysemenyih  #dyxymantop  #dyxyperfume  #dyxykajang  #muabella  #dyxybccreamfoundation  #dyxywanted  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #greenteafacemist 
Cepatยฒ promotion OCTOBER tinggal beberapa hari je lagi ๐Ÿ“ข๐Ÿ˜ข
.
.

Bersempena bulan oktober, Special Offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics ๐Ÿ˜˜
.
.
Confirm tak cari yang lain..
.
.
๐ŸŒธ ws/dm saya untuk order :
.
.
๐Ÿ“ฑ0174833716 โ€ผ๏ธCEPATยฒ GRAB SEBELUM PROMOTION HABIS ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜Š #dyxybccream
#dyxyfeedback
#coddyxysemenyih 
#dyxymalaysia 
#dyxysemenyih 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxylipstick 
#dyxybrush 
#dyxyselangor 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyoriginal 
#dyxyviral 
#dyxybydyana 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxy 
#dyxycosmetics
#dyxyteam
Cepatยฒ promotion OCTOBER tinggal beberapa hari je lagi ๐Ÿ“ข๐Ÿ˜ข . . Bersempena bulan oktober, Special Offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics ๐Ÿ˜˜ . . Confirm tak cari yang lain.. . . ๐ŸŒธ ws/dm saya untuk order : . . ๐Ÿ“ฑ0174833716 โ€ผ๏ธCEPATยฒ GRAB SEBELUM PROMOTION HABIS ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜Š #dyxybccream  #dyxyfeedback  #coddyxysemenyih  #dyxymalaysia  #dyxysemenyih  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxyselangor  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #dyxybydyana  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyteam 
Wow ni produk DYXY yang paling besstttt sekali ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Nak bulu mata lentik macam Che ta tapi tak nak pakai bulu mata palsu??
.
.
Mascara DYXY la jawapannya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’‹
.
.
Kenapa uolls kena dapatkan Mascara DYXY ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
โœ” Waterproof
โœ” Senang cuci
โœ” Melentik dengan pantas
โœ” Tahan 12 jam
โœ” Berus tebal
โœ” Melebatkan bulu mata
โœ” Mudah di bawa ke mana sahaja
โœ” Boleh digunakan di bawah mata โŽ tidak mengatalkan mata
โŽ tidak menanggalkan bulu mata
โŽ tidak hitamkan bawah mata
.
.
Mai la sisยฒ semua ws @ dm saya lajuยฒ untuk dapatkan Mascara DYXY yang best ni ๐ŸŒธ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฑ0174833716
.
.

#dyxybccream
#dyxyfeedback
#coddyxysemenyih 
#dyxymalaysia 
#dyxysemenyih 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxylipstick 
#dyxybrush 
#dyxyselangor 
#dyxym #bccreamfoundationmaalaysia 
#dyxyoriginal 
#dyxyviral 
#dyxybydyana 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxy 
#dyxycosmetics
#dyxyteam
Wow ni produk DYXY yang paling besstttt sekali ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Nak bulu mata lentik macam Che ta tapi tak nak pakai bulu mata palsu?? . . Mascara DYXY la jawapannya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’‹ . . Kenapa uolls kena dapatkan Mascara DYXY ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน โœ” Waterproof โœ” Senang cuci โœ” Melentik dengan pantas โœ” Tahan 12 jam โœ” Berus tebal โœ” Melebatkan bulu mata โœ” Mudah di bawa ke mana sahaja โœ” Boleh digunakan di bawah mata โŽ tidak mengatalkan mata โŽ tidak menanggalkan bulu mata โŽ tidak hitamkan bawah mata . . Mai la sisยฒ semua ws @ dm saya lajuยฒ untuk dapatkan Mascara DYXY yang best ni ๐ŸŒธ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฑ0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #coddyxysemenyih  #dyxymalaysia  #dyxysemenyih  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxyselangor  #dyxym  #bccreamfoundationmaalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #dyxybydyana  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyteam 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER ๐Ÿ’˜ tinggal beberapa hari je lagi uolls ๐Ÿ˜ข
.
Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini.
โ™€ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. .
**FREE GIFT MENANTI UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
.
๐ŸŒธ ws/dm saya untuk order :
.
.
๐Ÿ“ฑ0174833716 โ€ผ๏ธCEPATยฒ GRAB SEBELUM PROMOTION HABIS ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜Š #dyxybccream
#dyxyfeedback
#coddyxysemenyih 
#dyxymalaysia 
#dyxysemenyih 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxylipstick 
#dyxybrush 
#dyxyselangor 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyoriginal 
#dyxyviral 
#dyxybydyana 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxy 
#dyxycosmetics
#dyxyteam
#M0011972
#bccream
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER ๐Ÿ’˜ tinggal beberapa hari je lagi uolls ๐Ÿ˜ข . Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini. โ™€ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . **FREE GIFT MENANTI UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . . ๐ŸŒธ ws/dm saya untuk order : . . ๐Ÿ“ฑ0174833716 โ€ผ๏ธCEPATยฒ GRAB SEBELUM PROMOTION HABIS ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜Š #dyxybccream  #dyxyfeedback  #coddyxysemenyih  #dyxymalaysia  #dyxysemenyih  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxyselangor  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #dyxybydyana  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyteam  #M0011972  #bccream 
Hitam itu menawan
.
.
๐Ÿ’‹ Boleh selesaikan masalah muka uolls dengan hanya satu sapuan sahaja.
.
.
Apa yang bestnya mengenai BC CREAM DYXY ni sebab FOUNDATION + BC CREAM + CONCEALER
.
.
ALL IN ONE UOLLS ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
cepatยฒ ws @ dm saya untuk order  BC Cream DYXY yang sangat best ni ๐Ÿค—
.
.
๐Ÿ“ฑ 0174833716
.
.
#dyxybccream 
#dyxyfeedback 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxybc 
#dyxyoriginal 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxyteam 
#dyxyhalal 
#dyxyviral 
#dyxyselangor 
#dyxylipstick 
#dyxybydyana 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyset 
#dyxycosmetics 
#cantikbydyxy
#dyxy
Hitam itu menawan . . ๐Ÿ’‹ Boleh selesaikan masalah muka uolls dengan hanya satu sapuan sahaja. . . Apa yang bestnya mengenai BC CREAM DYXY ni sebab FOUNDATION + BC CREAM + CONCEALER . . ALL IN ONE UOLLS ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . cepatยฒ ws @ dm saya untuk order BC Cream DYXY yang sangat best ni ๐Ÿค— . . ๐Ÿ“ฑ 0174833716 . . #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxybrush  #dyxybc  #dyxyoriginal  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxyteam  #dyxyhalal  #dyxyviral  #dyxyselangor  #dyxylipstick  #dyxybydyana  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyset  #dyxycosmetics  #cantikbydyxy  #dyxy 
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER ๐Ÿ’˜ tinggal beberapa hari je lagi uolls ๐Ÿ˜ข
.
Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini.
โ™€ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. .
**FREE GIFT MENANTI UTK SETIAP PEMBELIAN*
*FREE POSTAGE TO SM*
.
.
๐ŸŒธ ws/dm saya untuk order :
.
.
๐Ÿ“ฑ0174833716 โ€ผ๏ธCEPATยฒ GRAB SEBELUM PROMOTION HABIS ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜Š #dyxybccream
#dyxyfeedback
#coddyxysemenyih 
#dyxymalaysia 
#dyxysemenyih 
#dyxymascara 
#dyxycosmeticmalaysia 
#dyxylipstick 
#dyxybrush 
#dyxyselangor 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#dyxyoriginal 
#dyxyviral 
#dyxybydyana 
#dyxykajang 
#dyxymurah 
#dyxylover 
#dyxy 
#dyxycosmetics
#dyxyteam
#M0011972
#bccream
OCTOBER SALE FOR ALL DYXY LOVER ๐Ÿ’˜ tinggal beberapa hari je lagi uolls ๐Ÿ˜ข . Bersempena bulan Oktober, Special offer untuk cantik flawless dalam sekelip mata semestinya dengan DYXY Cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jom dapatkan set DYXY dengan *MASCARA* paling best dalam abad ini. โ™€ Tak perlu lagi bulu mata palsu untuk effect bulu mata lentik dan panjang menawan.. . **FREE GIFT MENANTI UTK SETIAP PEMBELIAN* *FREE POSTAGE TO SM* . . ๐ŸŒธ ws/dm saya untuk order : . . ๐Ÿ“ฑ0174833716 โ€ผ๏ธCEPATยฒ GRAB SEBELUM PROMOTION HABIS ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜Š #dyxybccream  #dyxyfeedback  #coddyxysemenyih  #dyxymalaysia  #dyxysemenyih  #dyxymascara  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxyselangor  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyviral  #dyxybydyana  #dyxykajang  #dyxymurah  #dyxylover  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyteam  #M0011972  #bccream 
DYXY FACEMIST ๐Ÿƒ
.
No 1 Teknologi micro nano spray utk mist muka yang lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama .
.
๐Ÿ’• Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
๐Ÿ’• Effect Glowing serta merta
๐Ÿ’• Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
๐Ÿ’• Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
๐Ÿ’• Boleh dijadikan makeup based
๐Ÿ’• Mengandungi zat mineral .
๐Ÿ’• Membantu mengurangkan alahan pada muka.
๐Ÿ’• Membantu mengecutkan jerawat pada muka
๐Ÿ’• Sesuai utk lelaki dan perempuan
๐Ÿ’• Boleh digunakan bila2 masa.
.
๐ŸƒSesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. .
.
Jadi tunggu apa lagi, jom dapatkan DYXY Face Mist yang sangat best ni ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒธUntuk order ws @ dm ๐Ÿ“ฑ0174833716
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamsiti
#dyxykajang
#dyxysemenyih
#dyxyfeedback
#dyxycosmeticmalaysia
#dyxybccreamfoundation
#dyxyoriginal
#greenteafacemist
DYXY FACEMIST ๐Ÿƒ . No 1 Teknologi micro nano spray utk mist muka yang lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . ๐Ÿ’• Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ๐Ÿ’• Effect Glowing serta merta ๐Ÿ’• Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ๐Ÿ’• Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ๐Ÿ’• Boleh dijadikan makeup based ๐Ÿ’• Mengandungi zat mineral . ๐Ÿ’• Membantu mengurangkan alahan pada muka. ๐Ÿ’• Membantu mengecutkan jerawat pada muka ๐Ÿ’• Sesuai utk lelaki dan perempuan ๐Ÿ’• Boleh digunakan bila2 masa. . ๐ŸƒSesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . . Jadi tunggu apa lagi, jom dapatkan DYXY Face Mist yang sangat best ni ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒธUntuk order ws @ dm ๐Ÿ“ฑ0174833716 . . #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamsiti  #dyxykajang  #dyxysemenyih  #dyxyfeedback  #dyxycosmeticmalaysia  #dyxybccreamfoundation  #dyxyoriginal  #greenteafacemist