an online Instagram web viewer
  • nisha_hanis

    @nisha_hanis

Images by nisha_hanis

.
.
Lagu tiga kupang
Saku penuh padi
Enam ekor burung
Masuk dalam kuali

Bila sudah masak
Burung nyanyi saja
Tentu sedap makan
Beri pada raja

Raja dalam rumah
Buat kira-kira
Suri dalam dapur
Makan roti gula hey !

Dayang tepi kolam
Mahu jemur tepung
Datang burung hitam
Pagut batang hidung

Ehhh ! Nyanyi ke tu ? hehehe ^_^
.
.
#naturephoto #watchthisinstagood #artofvisuals #awesome_earthpix #landscape_captures #rsa_rural #natureaddict #nature_wizards #awesomeearth #naturediversity #ourplanetdaily #earth_deluxe #instanaturelover #nature_prefection #allnatureshots #gottalove_a_ #nature_brilliance #EarthVisuals #fantastic_earth #unlimitedplanet #sawah #gemas
. . Lagu tiga kupang Saku penuh padi Enam ekor burung Masuk dalam kuali Bila sudah masak Burung nyanyi saja Tentu sedap makan Beri pada raja Raja dalam rumah Buat kira-kira Suri dalam dapur Makan roti gula hey ! Dayang tepi kolam Mahu jemur tepung Datang burung hitam Pagut batang hidung Ehhh ! Nyanyi ke tu ? hehehe ^_^ . . #naturephoto  #watchthisinstagood  #artofvisuals  #awesome_earthpix  #landscape_captures  #rsa_rural  #natureaddict  #nature_wizards  #awesomeearth  #naturediversity  #ourplanetdaily  #earth_deluxe  #instanaturelover  #nature_prefection  #allnatureshots  #gottalove_a_  #nature_brilliance  #EarthVisuals  #fantastic_earth  #unlimitedplanet  #sawah  #gemas 
Let it go ~ 
Let it go ~
Uitm da memanggil ~

Lepas nie jadi cctv tgok org post view dalam gp ... Banyak gambar sampai keliru siapa yang snap gambar nie , rasa macam sendiri snap tapi x ingat , kalau bukan sendiri mohon cc kat komen hehehe (^^)
.
.
#hiking #hikers #santaihikers #santaihikerscommunity #view #scenery #photography #photogenic #photooftheday #naturephoto #watchthisinstagood #artofvisuals #landscape_captures #rsa_rural #natureaddict #nature_wizards #awesomeearth #naturediversity #ourplanetdaily #instanaturelover #nature_prefection #allnatureshots #gottalove_a_ #nature_brilliance #hikersmalaya #hikersmalaysia #hiker #hikergirl #hikingadventures
Let it go ~ Let it go ~ Uitm da memanggil ~ Lepas nie jadi cctv tgok org post view dalam gp ... Banyak gambar sampai keliru siapa yang snap gambar nie , rasa macam sendiri snap tapi x ingat , kalau bukan sendiri mohon cc kat komen hehehe (^^) . . #hiking  #hikers  #santaihikers  #santaihikerscommunity  #view  #scenery  #photography  #photogenic  #photooftheday  #naturephoto  #watchthisinstagood  #artofvisuals  #landscape_captures  #rsa_rural  #natureaddict  #nature_wizards  #awesomeearth  #naturediversity  #ourplanetdaily  #instanaturelover  #nature_prefection  #allnatureshots  #gottalove_a_  #nature_brilliance  #hikersmalaya  #hikersmalaysia  #hiker  #hikergirl  #hikingadventures 
Lepas ni g Extreme Warrior pulakkk ... #skytrex #skytrexmelaka #tripadvisor #extreme #extremesports #visitmalaysia #visitmelaka
Nawaitu Souma Ghaddin A'n Adaie fardu ramadhaana hazihissanatilillahitaa'la ...
.
.
Cutilah kejap lepas nie kita beraksi lagi ... Gunung Ledang paling dekat tapi x terpergi lagi , sape nak join angkat tiak ? Hee... .
.
#gunungledang #hiking #run #ramadhan #ramadhankareem #1ramadhan1438h
Fuhhh... Kaki bangku dah mula jadi kaki meja ehhh... .

#run
#zombierun
Fuhhh... Kaki bangku dah mula jadi kaki meja ehhh... . #run  #zombierun 
Masih bertatih dalam perjalanan hidup anda ?
.
Mengenal jejak langkah yang patut diimbangi...
.
Walaupun jatuh banyak kali tetapi tidak pernah pasrah malah tetap bangkit semula berulang kali ...
.
Capture by : @miizaaa_
Masih bertatih dalam perjalanan hidup anda ? . Mengenal jejak langkah yang patut diimbangi... . Walaupun jatuh banyak kali tetapi tidak pernah pasrah malah tetap bangkit semula berulang kali ... . Capture by : @miizaaa_