an online Instagram web viewer
  • nagagom
    Nacho Garrido Gomez
    @nagagom

Images by nagagom

#perspective #creative #geography De vegades un nou enfocament és suficient per trobar solucions
#horesdesol #canvihora Així és com podria quedar l'eixida i posta de Sol si deixem l'hora tal i com la tenim i no apliquem cap canvi horari ( proposta ja feta a UE i que cada país ha d'estudiar ). Important com afecta també això a les nostres rutines diàries ( menjars, horaris obertures tendes, act esportives...)
#horesdesol  #canvihora  Així és com podria quedar l'eixida i posta de Sol si deixem l'hora tal i com la tenim i no apliquem cap canvi horari ( proposta ja feta a UE i que cada país ha d'estudiar ). Important com afecta també això a les nostres rutines diàries ( menjars, horaris obertures tendes, act esportives...)
#paisvalencià #infraestructures #convergencia #equilibri. Només a les nostres comarques costaneres ( exclusivament les que tenen costa ) viuen vora 4 milions d'habitants amb una densitat d'uns 430 hab/km2. És l'únic espai físic on poden desenvolupar- se la major part de les infraestructures de comunicació a causa del relleu. Doncs bé, no hi ha a l'Estat espanyol un territori tan poblat al que històricament se li haja tractat tan mal des dels diferents governs centrals.
#paisvalencià  #infraestructures  #convergencia  #equilibri . Només a les nostres comarques costaneres ( exclusivament les que tenen costa ) viuen vora 4 milions d'habitants amb una densitat d'uns 430 hab/km2. És l'únic espai físic on poden desenvolupar- se la major part de les infraestructures de comunicació a causa del relleu. Doncs bé, no hi ha a l'Estat espanyol un territori tan poblat al que històricament se li haja tractat tan mal des dels diferents governs centrals.
#gasolina #convergència #Europa #qualitylive En esta imatge apareixen els litres de gasolina que es podien comprar amb un sou mensual en cada país.Les dades corresponen a març del 2018. Encara que no és molt rigoròs dóna peu a una comparativa interessant.
#gasolina  #convergència  #Europa  #qualitylive  En esta imatge apareixen els litres de gasolina que es podien comprar amb un sou mensual en cada país.Les dades corresponen a març del 2018. Encara que no és molt rigoròs dóna peu a una comparativa interessant.
#time #sun #europe Ara només cal quadrar l' hora al nostre fus horari : meridià de Greenwich ( longitud 0 ). És a dir, compartir hora amb Regne Unit i Portugal. Les hores de sol són sempre les mateixes, es tracta de no fer artificial una relació natura- humanitat que funcionava abans dels rellotges.
#time  #sun  #europe  Ara només cal quadrar l' hora al nostre fus horari : meridià de Greenwich ( longitud 0 ). És a dir, compartir hora amb Regne Unit i Portugal. Les hores de sol són sempre les mateixes, es tracta de no fer artificial una relació natura- humanitat que funcionava abans dels rellotges.
#onu #food #insectes L'ONU ve avisant que en el futur haurem de menjar més insectes per sobreviure com a espècie. Molts països ja ho fan per cultura o per necessitat. Hi ha 2 imatges d'animalets..un ja se'l mengem.
#onu  #food  #insectes  L'ONU ve avisant que en el futur haurem de menjar més insectes per sobreviure com a espècie. Molts països ja ho fan per cultura o per necessitat. Hi ha 2 imatges d'animalets..un ja se'l mengem.
#liniaxyz #guerracivil #patrimoni Des d'Almenara fins a Terol la línia xyz fou un conjunt de trinxeres i búnquers que construiren els republicans. No era una trinxera a l'ús sinó que estava dissenyada per ser invisible als bombardejos, per ser impracticable per als tancs i per evitar un atac de l'artilleria. Tenia també sistemes de comunicació propis. Encara que l'administració mai l'ha posat en valor hi ha moltes pàgines web amb molta informació per poder visitar-les i convertir una ruta de cap de setmana en alguna cosa més. #domingueros
#liniaxyz  #guerracivil  #patrimoni  Des d'Almenara fins a Terol la línia xyz fou un conjunt de trinxeres i búnquers que construiren els republicans. No era una trinxera a l'ús sinó que estava dissenyada per ser invisible als bombardejos, per ser impracticable per als tancs i per evitar un atac de l'artilleria. Tenia també sistemes de comunicació propis. Encara que l'administració mai l'ha posat en valor hi ha moltes pàgines web amb molta informació per poder visitar-les i convertir una ruta de cap de setmana en alguna cosa més. #domingueros 
#tourism #territory #integration Cal recordar que no tot és el mateix i valorar positivament models diferents d'organitzacions polítiques i territorials. Recordeu que Gales, Escòcia o Anglaterra tenen seleccions pròpies de futbol però que, per exemple, a les Olimpiades competixen tots baix la bandera del Regne Unit/ Britain
#tourism  #territory  #integration  Cal recordar que no tot és el mateix i valorar positivament models diferents d'organitzacions polítiques i territorials. Recordeu que Gales, Escòcia o Anglaterra tenen seleccions pròpies de futbol però que, per exemple, a les Olimpiades competixen tots baix la bandera del Regne Unit/ Britain
#geopolitical #geography #migration #war Provoque conflictes, els alimente i els controle. Després dic que la immigració és un problema i torne a començar.
#urbanisme #geografia #sostenibilitat  #xàbia Quin dia més memorable quan es va decidir que les muntanyes també és podien vendre...
#multinacional #gatt #omc Ara que ens volen presentar els "manteros" com un problema és interessant reflexionar perquè les grans multinacionals no alcen la veu...
#multinacional  #gatt  #omc  Ara que ens volen presentar els "manteros" com un problema és interessant reflexionar perquè les grans multinacionals no alcen la veu...
#xipre #cyprious De com la política crea solucions o conflictes segons s'interprete.
#xipre  #cyprious  De com la política crea solucions o conflictes segons s'interprete.
#caspiansea #oilrocks El mar caspi en realitat és un llac. De fet, el llac més gran del món.Fa uns anys Rúsia i altres 4 països li canviaren el nom i passà a ser "mar". El motiu ? La legislació marítima permetia beneficiar- se millor dels importants recursos. Un exemple és Oil Rocks, una ciutat artificial en meitat del llac on viuen vora 5000 persones per extraure petroli.
#caspiansea  #oilrocks  El mar caspi en realitat és un llac. De fet, el llac més gran del món.Fa uns anys Rúsia i altres 4 països li canviaren el nom i passà a ser "mar". El motiu ? La legislació marítima permetia beneficiar- se millor dels importants recursos. Un exemple és Oil Rocks, una ciutat artificial en meitat del llac on viuen vora 5000 persones per extraure petroli.
#xenofòbia #migration No cal ser molt avispat per entendre el món com un mega ecosistema que interactua i que busca equilibris. La immigració no és un problema sinó l'única solució per a l'equilibri que hem volgut crear.
#xenofòbia  #migration  No cal ser molt avispat per entendre el món com un mega ecosistema que interactua i que busca equilibris. La immigració no és un problema sinó l'única solució per a l'equilibri que hem volgut crear.
#a63 #france Sistema de feedback amb els/ les clients. Més fàcil impossible.Pulsar un botó i ja. Açò són ganes de saber què pensem d'un servici de veritat.
#a63  #france  Sistema de feedback amb els/ les clients. Més fàcil impossible.Pulsar un botó i ja. Açò són ganes de saber què pensem d'un servici de veritat.
#puy du fou #lesepesses #espaisterciaris . Parc temàtic guardonat com el millor en 2017. Km2 de natura i atraccions històriques increïbles. Poca publicitat malgrat portar quasi 40 anys reinventant-se. Afluència massiva. Diferent
#puy  du fou #lesepesses  #espaisterciaris  . Parc temàtic guardonat com el millor en 2017. Km2 de natura i atraccions històriques increïbles. Poca publicitat malgrat portar quasi 40 anys reinventant-se. Afluència massiva. Diferent
#nantes #alacant Amb poblacions semblants el mode d'urbanització i l'ús de l'espai fa que Nantes ocupe molt més de territori que Alacant ( el tamany de Nantes és la línia blava sobre la imatge d'Alacant ).
#nantes  #alacant  Amb poblacions semblants el mode d'urbanització i l'ús de l'espai fa que Nantes ocupe molt més de territori que Alacant ( el tamany de Nantes és la línia blava sobre la imatge d'Alacant ).
#nigeria #lagos #prejudicis #àfrica Amb quasi 200 milions d'habitants és un país amb molts contrastos. Té tants habitants menors de 15 anys que l'educació i la sanitat són despeses molt complicades de sufragar perquè hi ha un treball molt precari i quasi menys gent per treballar que per mantindre. Igual que Europa però ací amb la gent gran.
#nigeria  #lagos  #prejudicis  #àfrica  Amb quasi 200 milions d'habitants és un país amb molts contrastos. Té tants habitants menors de 15 anys que l'educació i la sanitat són despeses molt complicades de sufragar perquè hi ha un treball molt precari i quasi menys gent per treballar que per mantindre. Igual que Europa però ací amb la gent gran.