an online Instagram web viewer
  • mswilllovelyboutique
    FB: Mswill Lovely Boutique
    @mswilllovelyboutique

Images by mswilllovelyboutique

.
KANDUNGAN GREENTEA BUBBLE MASK
.
🌿Glycerine
.
🌿Magnesium Aluminium Silicate
Mineral derived from clay
sebagai moisturizer for skin
.
🌿Titanium Dioxide
Sumber mineral sebagai pencerah, penebal dan pelindung dari sinaran UV
.
🌿Pineapple Extract
Anti-aging, boleh menegangkan kulit.
enzim dlm nenas (bromaelin) boleh mengangkut sel2 mati dari kulit
.
🌿Passion Fruit Extract (markisa)
Vitamin c, karoten, riboflavin, mineral, dan juga anti-oksidan. mampu untuk mengencangkan kulit, meningkatkan sirkulasi sel darah merah, dan mengurangkan atau mencegah kedutan pada wajah
.
🌿Greentea Extract
Boleh hilangkan jerawat dan parutnya. Hilangkan kantung mata (eyebag) dan atasi kulit kering
.
🌿Sugarcane Extract
Berfungsi untuk mengangkat sel-sel kulit mati pada permukaan kulit. Mengandung anti radang dan antiseptik which dapat digunakan untuk menghilangkan jerawat pada wajah, serta memudarkan noda hitam bekas jerawat dengan mencerahkan kulit (rangsang sel baru)
.
🌿 Vitamin C
Bertindak sebagai pengeluar kolagen dan protein. Melindungi kulit dari sinar UV
.
.
.
📲 WhatsApp 0149686023
FB:Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#TitanAngels
#greenteabublemask
#greenteamintscrub
. KANDUNGAN GREENTEA BUBBLE MASK . 🌿Glycerine . 🌿Magnesium Aluminium Silicate Mineral derived from clay sebagai moisturizer for skin . 🌿Titanium Dioxide Sumber mineral sebagai pencerah, penebal dan pelindung dari sinaran UV . 🌿Pineapple Extract Anti-aging, boleh menegangkan kulit. enzim dlm nenas (bromaelin) boleh mengangkut sel2 mati dari kulit . 🌿Passion Fruit Extract (markisa) Vitamin c, karoten, riboflavin, mineral, dan juga anti-oksidan. mampu untuk mengencangkan kulit, meningkatkan sirkulasi sel darah merah, dan mengurangkan atau mencegah kedutan pada wajah . 🌿Greentea Extract Boleh hilangkan jerawat dan parutnya. Hilangkan kantung mata (eyebag) dan atasi kulit kering . 🌿Sugarcane Extract Berfungsi untuk mengangkat sel-sel kulit mati pada permukaan kulit. Mengandung anti radang dan antiseptik which dapat digunakan untuk menghilangkan jerawat pada wajah, serta memudarkan noda hitam bekas jerawat dengan mencerahkan kulit (rangsang sel baru) . 🌿 Vitamin C Bertindak sebagai pengeluar kolagen dan protein. Melindungi kulit dari sinar UV . . . 📲 WhatsApp 0149686023 FB:Mswill Lovely Boutique . #mswill  #TitanAngels  #greenteabublemask  #greenteamintscrub 
.
TEMYRACLE PEACH FACE SCRUB (55g)
RM42
.
KELEBIHAN:
🍂Menghaluskan kulit
🍂Menanggalkan sel kulit mati
🍂Melembapkan kulit
🍂Mencerahkan kulit secara serata
🍂Melicinkan kulit agar solekan lebih sempurna
.
CARA GUNA:
Gaulkan scrub secara sebati. Ambil sedikit lali gosokkan pada permukaan kulit. Boleh dijadikan sebagai masker untuk 15-30 minit dan bilas dengan air bersih.
.
.
. 📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#temyraclepeachscrub 
#temyraclesayamesticari
. TEMYRACLE PEACH FACE SCRUB (55g) RM42 . KELEBIHAN: 🍂Menghaluskan kulit 🍂Menanggalkan sel kulit mati 🍂Melembapkan kulit 🍂Mencerahkan kulit secara serata 🍂Melicinkan kulit agar solekan lebih sempurna . CARA GUNA: Gaulkan scrub secara sebati. Ambil sedikit lali gosokkan pada permukaan kulit. Boleh dijadikan sebagai masker untuk 15-30 minit dan bilas dengan air bersih. . . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswill  #temyraclepeachscrub  #temyraclesayamesticari 
🍊Vitamin C Gentle Cleanser🍊
.
Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
Fungsi VCGC :
🔹Memelihara dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit
.
Arahan Penggunaan :
💆Untuk membersihkan wajah, ratakan pada wajah menggunakan jari atau span.
💆Bilas dengan air.
💆Gunakan bersama Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream untuk kesan lebih baik.
.
Kelebihan VCGC :
🔻No SLS / SLES
🔻No Parabens
🔻No Alcohol
🔻No Pewangi Tiruan
🔻No Pewarna Tiruan
.
.
. 📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
.
#mswil
#vcsannona
#vitamincserum
🍊Vitamin C Gentle Cleanser🍊 . Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. . Fungsi VCGC : 🔹Memelihara dan Melindungi Kulit 🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit 🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah 🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit . Arahan Penggunaan : 💆Untuk membersihkan wajah, ratakan pada wajah menggunakan jari atau span. 💆Bilas dengan air. 💆Gunakan bersama Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream untuk kesan lebih baik. . Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens 🔻No Alcohol 🔻No Pewangi Tiruan 🔻No Pewarna Tiruan . . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill . #mswil  #vcsannona  #vitamincserum 
.
.
Perempuan ni memang gilakan bag, macam2 jenis bag dia ada. Tapi, satu jer bag dia benci iaitu 'EYEBAG'!
.
Siapa la yang sukakan eyebag kan. Jadi, jorang wajib cuba GREEN TEA MINT SCRUB ni. Hanya RM38 sebotol. Boleh tahan berbulan bulan lagi. Jimat!
.
.
.
📲 WhatsApp 0149686023
FB:Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#TitanAngels
#greenteamintscrub
. . Perempuan ni memang gilakan bag, macam2 jenis bag dia ada. Tapi, satu jer bag dia benci iaitu 'EYEBAG'! . Siapa la yang sukakan eyebag kan. Jadi, jorang wajib cuba GREEN TEA MINT SCRUB ni. Hanya RM38 sebotol. Boleh tahan berbulan bulan lagi. Jimat! . . . 📲 WhatsApp 0149686023 FB:Mswill Lovely Boutique . #mswill  #TitanAngels  #greenteamintscrub 
.
Temyracle Coffee Scrub
🌺RM29
. 
Sesiapa di sini ada masalah parut degil elok la try Temyracle Coffee Scrub ni.
.
Dalam coffee scrub temyracle ni ada high concentration of caffeine yang boleh membantu mencerahkan kulit dan memudarkan parut. Bukan sahaja boleh gunakan pada muka malah nak scrub badan pun boleh yunk! 2 in 1 gitew..
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#temyracle
#coffeescrub
#temyraclesayamesticari
. Temyracle Coffee Scrub 🌺RM29 . Sesiapa di sini ada masalah parut degil elok la try Temyracle Coffee Scrub ni. . Dalam coffee scrub temyracle ni ada high concentration of caffeine yang boleh membantu mencerahkan kulit dan memudarkan parut. Bukan sahaja boleh gunakan pada muka malah nak scrub badan pun boleh yunk! 2 in 1 gitew.. . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswill  #temyracle  #coffeescrub  #temyraclesayamesticari 
.
.
Temyracle Sugar Lipscrub
RM23 
FREE Silicone Brush 💖
.
Scrub lips before tido tau. Bangun pagi esok mesti bibir korang plump, smooth, & pink!
. 
Boleh pilih sama ada:
🌸Coco madness
🌸Sweet passion
🌸Very berry
.
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#lipscrub
#temyraclesayamesticari
. . Temyracle Sugar Lipscrub RM23 FREE Silicone Brush 💖 . Scrub lips before tido tau. Bangun pagi esok mesti bibir korang plump, smooth, & pink! . Boleh pilih sama ada: 🌸Coco madness 🌸Sweet passion 🌸Very berry . . . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswill  #lipscrub  #temyraclesayamesticari 
.
Sape yang jenis nak cepat, senang dan jimat masa bersiap pergi keje, memang sesuai sangat guna set ni.
.
Cara guna pun mudah, cuci dan sapu je di wajah. Anda wajib cuba!
. 
Btw produk ni dari ahli farmasi bertauliah ini iaitu Pn. Ony Nurhusni. Memang tak yah nak ragu sebab ia memang #selamat dan beliau menerima Anugerah Ikon usahawan Kosmetik Kedah 2018 bebaru ni.
❌ No Mercury
❌ No Hidrokuinon
❌ No Paraben
❌ No SLS
❌ No Alcohol
❌ No Artificial Fragrance & Colourant
.
. .
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswil
#vcsannona
#vitamincserum
. Sape yang jenis nak cepat, senang dan jimat masa bersiap pergi keje, memang sesuai sangat guna set ni. . Cara guna pun mudah, cuci dan sapu je di wajah. Anda wajib cuba! . Btw produk ni dari ahli farmasi bertauliah ini iaitu Pn. Ony Nurhusni. Memang tak yah nak ragu sebab ia memang #selamat  dan beliau menerima Anugerah Ikon usahawan Kosmetik Kedah 2018 bebaru ni. ❌ No Mercury ❌ No Hidrokuinon ❌ No Paraben ❌ No SLS ❌ No Alcohol ❌ No Artificial Fragrance & Colourant . . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswil  #vcsannona  #vitamincserum 
.
PEACH FACE SCRUB 55G
🍑RM42
.
. 
Nak scrub, nak tanggalkan sel kulit mati. Tapi taknak yang kasar. Nak yang texture halus, tapi still berkesan.
. 
Look no further! PEACH FACE SCRUB TEMYRACLE 🍑 is the answer!
.
Scrub ni kan, bila kita gosok kat muka dia terus cair. So masa kita gosok tu rasa sangat lembut. Tak rasa sakit pun. Sebab tu peach face scrub ni sesuai sangat untuk orang yang ada kulit sensitif 💕
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#temyracle
#temyraclepeachscrub
#temyraclesayamesticari
. PEACH FACE SCRUB 55G 🍑RM42 . . Nak scrub, nak tanggalkan sel kulit mati. Tapi taknak yang kasar. Nak yang texture halus, tapi still berkesan. . Look no further! PEACH FACE SCRUB TEMYRACLE 🍑 is the answer! . Scrub ni kan, bila kita gosok kat muka dia terus cair. So masa kita gosok tu rasa sangat lembut. Tak rasa sakit pun. Sebab tu peach face scrub ni sesuai sangat untuk orang yang ada kulit sensitif 💕 . . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswill  #temyracle  #temyraclepeachscrub  #temyraclesayamesticari 
.
🌿Greentea Mint Face Scrub🌿
RM38
.
Kulit macam mana yang boleh guna scrub sejuk?
.
Semua jenis kulit sesuai guna scrub sejuk. Kulit berminyak boleh guna 2 kali seminggu & kulit kering pula boleh guna sekali seminggu.
.
Untuk kulit yang ada masalah jerawat boleh jadi masker ataupun gosok secara perlahan ikut putaran jam.
.
.
.
📲 WhatsApp 0149686023
FB:Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#TitanAngels
#greenteamintscrub
. 🌿Greentea Mint Face Scrub🌿 RM38 . Kulit macam mana yang boleh guna scrub sejuk? . Semua jenis kulit sesuai guna scrub sejuk. Kulit berminyak boleh guna 2 kali seminggu & kulit kering pula boleh guna sekali seminggu. . Untuk kulit yang ada masalah jerawat boleh jadi masker ataupun gosok secara perlahan ikut putaran jam. . . . 📲 WhatsApp 0149686023 FB:Mswill Lovely Boutique . #mswill  #TitanAngels  #greenteamintscrub 
.
TEMYRACLE WHITENING BODY SCRUB (350g)
🌸RM20
. 
Jom mandi dengan whitening scrub ni. My favourite semestinya perisa tomato.
.
KELEBIHAN:
🌹 Menghaluskan kulit
🌹 Menangggalkan sel kulit mati
🌹 Melembapkan kulit
🌹Mencerahkan serta meratakan tona kulit
🌹 Menghilangkan Daki
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#temyracle
#temyraclebodyscrub
#temyraclesayamesticari
. TEMYRACLE WHITENING BODY SCRUB (350g) 🌸RM20 . Jom mandi dengan whitening scrub ni. My favourite semestinya perisa tomato. . KELEBIHAN: 🌹 Menghaluskan kulit 🌹 Menangggalkan sel kulit mati 🌹 Melembapkan kulit 🌹Mencerahkan serta meratakan tona kulit 🌹 Menghilangkan Daki . . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswill  #temyracle  #temyraclebodyscrub  #temyraclesayamesticari 
.
MALINIS SUGAR WAX
RM25
.
BERSIH, LICIN & BEBAS BULU
Rahsia kulit cantik dan pencukuran tanpa pisau cukur dan luka??
.
Kebaikan malinis wax ni :
🌸Memperbaiki struktur kulit
🌸Melembut serta melicinkan kulit
🌸Bertindak sebagai Anti septik
🌸Meredakan kemerahan pada kulit
🌸Mengurangkan acne marks
🌸Mengembalikan keyakinan diri
🌸 melambat proces pertumbuhan bulu
🌸 Bertindak mencabut bulu hingga ke akar dengan lebih mudah dan pantas. Buulu hanya tumbuh selepas 2-3 minggu
🌸sesuai digunakan utk lelaki dan perempuan dan juga pregnant lady
🌸sesuai digunakan diseluruh anggota badan
🌸boleh dimakan..(bukan maksud leh telan hbs sebotol na hihi...)
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#bodyhairwax
#malinissugarwax
. MALINIS SUGAR WAX RM25 . BERSIH, LICIN & BEBAS BULU Rahsia kulit cantik dan pencukuran tanpa pisau cukur dan luka?? . Kebaikan malinis wax ni : 🌸Memperbaiki struktur kulit 🌸Melembut serta melicinkan kulit 🌸Bertindak sebagai Anti septik 🌸Meredakan kemerahan pada kulit 🌸Mengurangkan acne marks 🌸Mengembalikan keyakinan diri 🌸 melambat proces pertumbuhan bulu 🌸 Bertindak mencabut bulu hingga ke akar dengan lebih mudah dan pantas. Buulu hanya tumbuh selepas 2-3 minggu 🌸sesuai digunakan utk lelaki dan perempuan dan juga pregnant lady 🌸sesuai digunakan diseluruh anggota badan 🌸boleh dimakan..(bukan maksud leh telan hbs sebotol na hihi...) . . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswill  #bodyhairwax  #malinissugarwax 
.
.
Siapa sini ada masalah blackhead dan whitehead? Jom nyahkan semua tu dengan Green Tea Mint scrub kami. Sure licin muka uolls lepas tu. Sejuk2 lagi.
.
Dapatkan dengan harga RM38 sebotol. Boleh tahan berbulan bulan lagi. Jimat!
.
.
.
📲 WhatsApp 0149686023
FB:Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#TitanAngels
#greenteamintscrub
. . Siapa sini ada masalah blackhead dan whitehead? Jom nyahkan semua tu dengan Green Tea Mint scrub kami. Sure licin muka uolls lepas tu. Sejuk2 lagi. . Dapatkan dengan harga RM38 sebotol. Boleh tahan berbulan bulan lagi. Jimat! . . . 📲 WhatsApp 0149686023 FB:Mswill Lovely Boutique . #mswill  #TitanAngels  #greenteamintscrub 
.
.
TEMYRACLE COFFEE SCRUB (100g)
RM29
.
KELEBIHAN:
💝Mengurangkan parut
💝 Menanggalkan sel kulit mati
💝Membersihkan pori, blackhead dan whitehead
💝Membantu mengurangkan jerawat
💝Menghilangkan sunburn
💝Melembapkan kulit
💝Boleh digunakan pada wajah dan badan
.
CARA GUNA:
Basahkan muka atau badan kemudian letakkan sedikit coffee scrub atas tapak tangan. Titiskan sedikit air pada coffee scrub tersebut dan campurkan sehingga menghasilkan paste yang sedikit cair. Gosokkan coffee scrub pada muka atau badan kemudian bila dengan air bersih. Basuh muka seperti biasa.
.
.
. 📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#temyracle
#coffeescrub
. . TEMYRACLE COFFEE SCRUB (100g) RM29 . KELEBIHAN: 💝Mengurangkan parut 💝 Menanggalkan sel kulit mati 💝Membersihkan pori, blackhead dan whitehead 💝Membantu mengurangkan jerawat 💝Menghilangkan sunburn 💝Melembapkan kulit 💝Boleh digunakan pada wajah dan badan . CARA GUNA: Basahkan muka atau badan kemudian letakkan sedikit coffee scrub atas tapak tangan. Titiskan sedikit air pada coffee scrub tersebut dan campurkan sehingga menghasilkan paste yang sedikit cair. Gosokkan coffee scrub pada muka atau badan kemudian bila dengan air bersih. Basuh muka seperti biasa. . . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswill  #temyracle  #coffeescrub 
.
🌿Greentea Mint Face Scrub🌿
RM38
.
.
Ramai dah jatuh hati dengan SCRUB HOT MELETOP ni!
.
✔Menyingkirkan sel kulit mati & kusam
✔Membersihkan kotoran dari dalam liang pori
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Mengecutkan & merawat jerawat
✔ Memudarkan parut jerawat/jeragat
✔ Menanggalkan white/blackhead
✔ Mencerah, melembutkan & melembabkan kulit
.
Bahan yang digunakan tersangat lah BERKUALITI
✔EXTRA Green Tea
✔EXTRA Argan Oil
✔EXTRA Walnut
✔EXTRA Stemcell
✔EXTRA Peppermint
.
🍀Semestinya LULUS KKM
.
.
.
📲 WhatsApp 0149686023
FB:Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#TitanAngels
#greenteamintscrub
. 🌿Greentea Mint Face Scrub🌿 RM38 . . Ramai dah jatuh hati dengan SCRUB HOT MELETOP ni! . ✔Menyingkirkan sel kulit mati & kusam ✔Membersihkan kotoran dari dalam liang pori ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Mengecutkan & merawat jerawat ✔ Memudarkan parut jerawat/jeragat ✔ Menanggalkan white/blackhead ✔ Mencerah, melembutkan & melembabkan kulit . Bahan yang digunakan tersangat lah BERKUALITI ✔EXTRA Green Tea ✔EXTRA Argan Oil ✔EXTRA Walnut ✔EXTRA Stemcell ✔EXTRA Peppermint . 🍀Semestinya LULUS KKM . . . 📲 WhatsApp 0149686023 FB:Mswill Lovely Boutique . #mswill  #TitanAngels  #greenteamintscrub 
.
🌻Super 8 Hair Tonic🌻
RM34
.
★ Kelebihan ★
- Melebatkan rambut dengan cepat
- Membuatkan rambut lebih berkilau
- Mengatasi masalah rambut gugur
- Mengatasi masalah kelemumur
- Menghitamkan rambut
- Merawat uban
- Merawat rambut kering
- Menguatkan & melembutkan rambut - Mewangikan rambut
- Menyejukkan kulit kepala terutama wanita bertudung
- Merawat kulit kepala
- Melindungi kepala dari sinaran UV
.
Nota : Penggunaan PENGERING RAMBUT selepas sapu Super 8 Hair Tonic dapat membantu untuk dapatkan kesan yang lebih cepat & maksimum.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#hairserum
#superhairserum
. 🌻Super 8 Hair Tonic🌻 RM34 . ★ Kelebihan ★ - Melebatkan rambut dengan cepat - Membuatkan rambut lebih berkilau - Mengatasi masalah rambut gugur - Mengatasi masalah kelemumur - Menghitamkan rambut - Merawat uban - Merawat rambut kering - Menguatkan & melembutkan rambut - Mewangikan rambut - Menyejukkan kulit kepala terutama wanita bertudung - Merawat kulit kepala - Melindungi kepala dari sinaran UV . Nota : Penggunaan PENGERING RAMBUT selepas sapu Super 8 Hair Tonic dapat membantu untuk dapatkan kesan yang lebih cepat & maksimum. . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswill  #hairserum  #superhairserum 
.
Ini dia ♨ HOT SELLING ♨ kami. Banyak customer order #trialpack kami ni..tapi,lepas tu confirm repeat order ambik botol besar plak.
.
#trialpack ni 5ml dan berharga RM39 sahaja satu. Nak jimat grab 3 botol sekali.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Wilhelmina Mswill
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#vcsannona
#vitamincserum
. Ini dia ♨ HOT SELLING ♨ kami. Banyak customer order #trialpack  kami ni..tapi,lepas tu confirm repeat order ambik botol besar plak. . #trialpack  ni 5ml dan berharga RM39 sahaja satu. Nak jimat grab 3 botol sekali. . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Wilhelmina Mswill FB: Mswill Lovely Boutique . #mswill  #vcsannona  #vitamincserum 
.
BESTNYA MANDI GUNA SCRUB NI!
.
Korang dah try mandi guna scrub ni? Sedap baunya, lagi sedap kalau campur sekali ngan coffee scrub. Macam dutch lady coffee.
.
Bukan setakat wangi dan boleh mencerahkan badan, boleh pudarkan parut sekali bila guna bersama dengan coffee scrub.
.
Whitening Body Scrub RM20
Coffee Scrub RM29
.
.
. 📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswill
#temyracle
#temyraclebodyscrub
#temyraclesayamesticari
. BESTNYA MANDI GUNA SCRUB NI! . Korang dah try mandi guna scrub ni? Sedap baunya, lagi sedap kalau campur sekali ngan coffee scrub. Macam dutch lady coffee. . Bukan setakat wangi dan boleh mencerahkan badan, boleh pudarkan parut sekali bila guna bersama dengan coffee scrub. . Whitening Body Scrub RM20 Coffee Scrub RM29 . . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswill  #temyracle  #temyraclebodyscrub  #temyraclesayamesticari 
.
NAK CANTIK TAPI BERKIRA!
.
Nak tunggu kulit tu breakout teruk ke baru nak cari solution? Sanggup ke gadaikan kulit tu guna produk timbang kilo asalkan cantik?
. 
Nak guna kunyit, bawang putih, tomato dan bla bla bla... Persoalannya, rajin sampai bila? Lepas tu stop. Kulit pulak makin lama makin kusam dan breakout.
. 
Apa kata korang melabur sikit untuk dapat kan seketul GREENTEA MINT FACE SCRUB yang best ni.
. 
SCRUB ni mengandungi greentea, argan oil, walnut, dan peppermint yang boleh merawat kulit bermasalah. Teksturnya sangat halus tak menyakitkan kulit langsung! Murah pun murah. Kesannya? Tak menjanjikan 3 hari dah clean and clear macam produk lain, tapi dijamin PUAS HATI. No bahan kimia terlarang! ianya halal dan lulus KKM.
. 
Pikir-pikirkan lah..... 😏
.
.
.
📱WhatsApp 0149686023
FB: Mswill Lovely Boutique
.
#mswil
#scrubsejuk
#greenteamalaysia
. NAK CANTIK TAPI BERKIRA! . Nak tunggu kulit tu breakout teruk ke baru nak cari solution? Sanggup ke gadaikan kulit tu guna produk timbang kilo asalkan cantik? . Nak guna kunyit, bawang putih, tomato dan bla bla bla... Persoalannya, rajin sampai bila? Lepas tu stop. Kulit pulak makin lama makin kusam dan breakout. . Apa kata korang melabur sikit untuk dapat kan seketul GREENTEA MINT FACE SCRUB yang best ni. . SCRUB ni mengandungi greentea, argan oil, walnut, dan peppermint yang boleh merawat kulit bermasalah. Teksturnya sangat halus tak menyakitkan kulit langsung! Murah pun murah. Kesannya? Tak menjanjikan 3 hari dah clean and clear macam produk lain, tapi dijamin PUAS HATI. No bahan kimia terlarang! ianya halal dan lulus KKM. . Pikir-pikirkan lah..... 😏 . . . 📱WhatsApp 0149686023 FB: Mswill Lovely Boutique . #mswil  #scrubsejuk  #greenteamalaysia