an online Instagram web viewer
 • matveyslavin
  M Λ T V E Y S L Λ V I N
  @matveyslavin

Images by matveyslavin

"From B To A" (120 x 90 cm) er udført i teknikken akryl på presenning og er fra serien "Engraving Paintings" - Graveringssmalerier.
Set på afstand kan dette værk ligne et stykke papyrus eller pergament eller måske en tavle belagt med lyserød voks. 
Kommer man nærmere, kan man se ridser i malingen - ophobninger af linjer, der tilsammen danner et slags net, og hvor talrige detaljer pibler frem. Værket viser en situation fra Schwertes klatreskov, hvor jeg denne sommer ofte gik på motivjagt. Træer bøjes som slanger og strækker sig i højden og ud af det vertikale billedformat. Rebstiger hænger i træerne, og en siddende menneskelig figur i luften transporteres fra det ene træ til det andet på en kabelbane. Nydelsen af naturen her er ikke kun et passivt syn, men en aktiv handling. Naturen er en slags legeplads og fitnesscenter, hvor såvel motion som mobilitet og transport bliver mulig og synlig. Billedet "From B To A" og andre værker kan ses i udstillingen IMAGE HUNTER til den 11.01.2019 kunstmix København.
"From B To A" (120 x 90 cm) er udført i teknikken akryl på presenning og er fra serien "Engraving Paintings" - Graveringssmalerier. Set på afstand kan dette værk ligne et stykke papyrus eller pergament eller måske en tavle belagt med lyserød voks. Kommer man nærmere, kan man se ridser i malingen - ophobninger af linjer, der tilsammen danner et slags net, og hvor talrige detaljer pibler frem. Værket viser en situation fra Schwertes klatreskov, hvor jeg denne sommer ofte gik på motivjagt. Træer bøjes som slanger og strækker sig i højden og ud af det vertikale billedformat. Rebstiger hænger i træerne, og en siddende menneskelig figur i luften transporteres fra det ene træ til det andet på en kabelbane. Nydelsen af naturen her er ikke kun et passivt syn, men en aktiv handling. Naturen er en slags legeplads og fitnesscenter, hvor såvel motion som mobilitet og transport bliver mulig og synlig. Billedet "From B To A" og andre værker kan ses i udstillingen IMAGE HUNTER til den 11.01.2019 kunstmix København.
Today I had a talk with Inge Schjødt about my installation "Hat By Hat" 🎤 
@ingeschjoedt
#matveyslavin #talk #ingeschjødt #installation #hatbyhat #hat #seven #colorful #colorfulhats #hats #sevenhats #hatcollection #hatlover #exhibition #imagehunter
Jeg malede billedet "A Painting A Day Keeps The Doctor Away" i 2018, akryl på presenning, 90 x 120 cm i løbet af mit 3-måneders legatophold i Schwerte, Tyskland.
Mit maleri er en fri bearbejdning af værket "The Skeleton Painter" af den belgiske maler James Ensor fra 1896.
Billedet viser en kunstner, der koncentrerer sig om sit værk i atelieret. Han har en hat på, så det kunne være mig - et selvportræt i atelieret. Ved nærmere iagttagelse ser man hans groteske ansigt, der ligner et kranium med et karakteristisk grin.
Beskueren bliver til en voyeur og observerer kunstneren i det intime øjeblik for værkets tilblivelse, mens maleren tilstræber at opfylde sin kreative trang og har travlt med skabelsen af det endelige værk, før han selv bliver til et skelet.
På gulvet og op ad væggene læner og hænger halvfærdige og færdige kunstværker. To billeder viser forskellige dele af et landskab (fra skoven i Schwerte) i sort og hvidt. Andre billeder er kun ridset i akrylfarven eller er helt transparente.
Rummets farve changerer mellem lyseblå og ultramarin gående til violet og lyserød.
Titlen "A Painting A Day Keeps The Doctor Away" stammer fra de velkendte ord "An Apple A Day Keeps The Doctor Away".
Ligesom det, at spise et æble hver dag kan holde sygdomme fra døren, kan også et maleri for kunstneren holde ham mentalt og fysisk sund...før han dør. 
IMAGE HUNTER kan ses indtil 11.01.2019 i Kunstmix i København.

@matveyslavin 
#apaintingadaykeepsthedoctoraway
#germanartist #matveyslavin #imagehunter #violet #violetpopdada #popdada #bluepopdada #blue #bluepainting #contemporarypainting #jamesensor #ensor #thesceletonpainter #sceletonpainter #doctor #doktor #contemporaryart #artnow #copenhagen #supportlivingartists #buyart #kunsmix #buyartfromlivingartists #kunstmixcph #odensegade #østerbro
Jeg malede billedet "A Painting A Day Keeps The Doctor Away" i 2018, akryl på presenning, 90 x 120 cm i løbet af mit 3-måneders legatophold i Schwerte, Tyskland. Mit maleri er en fri bearbejdning af værket "The Skeleton Painter" af den belgiske maler James Ensor fra 1896. Billedet viser en kunstner, der koncentrerer sig om sit værk i atelieret. Han har en hat på, så det kunne være mig - et selvportræt i atelieret. Ved nærmere iagttagelse ser man hans groteske ansigt, der ligner et kranium med et karakteristisk grin. Beskueren bliver til en voyeur og observerer kunstneren i det intime øjeblik for værkets tilblivelse, mens maleren tilstræber at opfylde sin kreative trang og har travlt med skabelsen af det endelige værk, før han selv bliver til et skelet. På gulvet og op ad væggene læner og hænger halvfærdige og færdige kunstværker. To billeder viser forskellige dele af et landskab (fra skoven i Schwerte) i sort og hvidt. Andre billeder er kun ridset i akrylfarven eller er helt transparente. Rummets farve changerer mellem lyseblå og ultramarin gående til violet og lyserød. Titlen "A Painting A Day Keeps The Doctor Away" stammer fra de velkendte ord "An Apple A Day Keeps The Doctor Away". Ligesom det, at spise et æble hver dag kan holde sygdomme fra døren, kan også et maleri for kunstneren holde ham mentalt og fysisk sund...før han dør. IMAGE HUNTER kan ses indtil 11.01.2019 i Kunstmix i København. @matveyslavin #apaintingadaykeepsthedoctoraway  #germanartist  #matveyslavin  #imagehunter  #violet  #violetpopdada  #popdada  #bluepopdada  #blue  #bluepainting  #contemporarypainting  #jamesensor  #ensor  #thesceletonpainter  #sceletonpainter  #doctor  #doktor  #contemporaryart  #artnow  #copenhagen  #supportlivingartists  #buyart  #kunsmix  #buyartfromlivingartists  #kunstmixcph  #odensegade  #østerbro 
Julegaveidé 🎀
Signeret udstillingsplakat str. A3 uden eller med indramning. 200 kr / 400 kr Oplag 15

@gallerikunstmix

Åbningstider: tirsdage og torsdage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 13-16. Julelukket 22.12.-03.01.
Julegaveidé 🎀 Signeret udstillingsplakat str. A3 uden eller med indramning. 200 kr / 400 kr Oplag 15 @gallerikunstmix Åbningstider: tirsdage og torsdage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 13-16. Julelukket 22.12.-03.01.
#Repost @gallerikunstmix
• • •
Julegaveidé? 🎁
1. Katalog [Matvey Slavin - Image Hunter] med værkafbildninger og tekst (tysk) kan købes i Kunstmix for 200 kr. 
Odensegade 26B, 2100 København Ø 🛵🛴🚜🚋🚕🚲🚤🚁🚢🚟
Åbningstider: tirsdage og torsdage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 13-16. Julelukket 22.12.-03.01.
.
.
.
#julegaveide #katalog #imagehunter #plakat #thelanding #matveyslavin #kunstmixcph
#Repost  @gallerikunstmix • • • Julegaveidé? 🎁 1. Katalog [Matvey Slavin - Image Hunter] med værkafbildninger og tekst (tysk) kan købes i Kunstmix for 200 kr. Odensegade 26B, 2100 København Ø 🛵🛴🚜🚋🚕🚲🚤🚁🚢🚟 Åbningstider: tirsdage og torsdage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 13-16. Julelukket 22.12.-03.01. . . . #julegaveide  #katalog  #imagehunter  #plakat  #thelanding  #matveyslavin  #kunstmixcph 
Wishing you a great second advent!
Pack Mich Aus! 2018 🎁
42x30 cm, acrylic on paper
.

SOLO IMAGE HUNTER 🐎🚓🚲🚜🛴🛵⛵
.
Åben i dag: 09.12. SØN KL. 13-16
kunstmix, Odensegade 26B Ø
.
#great #secondadvent #advant #matveyslavin #redpopdada #blackwhitepainting #contemporarypainting
BΛCK TO THE ROOTS 
2O18
8O X 1OO CM
ΛCRYLIC ON TΛRPΛULIN

#matveyslavin #blackpopdada #backtotheroots
I maj 2018 "landede" jeg i det katolske akademi i Schwerte i det tyske Ruhr-distrikt til et tre-måneders arbejdslegat. "The Landing", 120 x 90 cm, akrylmaleri på presenning, 2018, er et af de vigtigste værker i den røde serie. Det giver mange forskellige associationer. Billedet viser en landing i en skov - den svævende hat kan minde om en militær drone, en UFO eller en indgang til en anden verden camoufleret i sort-hvid. Hatten svæver i røde omgivelser, og man kan komme til at tænke på den aktuelle mission "InSight Mars Lander", der landede den 26. november i år med det formål at udforske den røde planets egenskaber. Den røde farve peger også på den særlig varme sommer, hvor skovbrande hærgede på verdensplan.
De eksistentielle spørgsmål "Hvor kommer jeg fra?" og "Hvor skal jeg hen?" førte mig til den grundlæggende idé, at naturen er min baggrund og dermed mit hovedmotiv. Billedet indeholder også selvbiografiske aspekter. Som teenager har jeg som plein-air-maler undersøgt motiver i blæst, regn og sne. Vi er afhængige af naturen og i vores digitale tidsalder er menneskeheden tvunget til at finde en måde at komme tilbage til naturen, ellers opstår yderligere katastrofer, og mennesket mister kontakten med sine rødder.
Hatten er en direkte henvisning til min præference til hatte. En hat er til for at holde gode motiver og ideer fast i tankerne, så de ikke falder ud.
Selve skovmotiverne er baseret på snapshots fra min smartphone i Schwerte. Titlen på udstillingen i Schwerte var "Image Hunter" (billedjæger), og udstillingen med samme titel er nu kommet til København. Værket "The Landing" og et udvalg af andre billeder kan ses i kunstmix indtil 11.01.2019.
I maj 2018 "landede" jeg i det katolske akademi i Schwerte i det tyske Ruhr-distrikt til et tre-måneders arbejdslegat. "The Landing", 120 x 90 cm, akrylmaleri på presenning, 2018, er et af de vigtigste værker i den røde serie. Det giver mange forskellige associationer. Billedet viser en landing i en skov - den svævende hat kan minde om en militær drone, en UFO eller en indgang til en anden verden camoufleret i sort-hvid. Hatten svæver i røde omgivelser, og man kan komme til at tænke på den aktuelle mission "InSight Mars Lander", der landede den 26. november i år med det formål at udforske den røde planets egenskaber. Den røde farve peger også på den særlig varme sommer, hvor skovbrande hærgede på verdensplan. De eksistentielle spørgsmål "Hvor kommer jeg fra?" og "Hvor skal jeg hen?" førte mig til den grundlæggende idé, at naturen er min baggrund og dermed mit hovedmotiv. Billedet indeholder også selvbiografiske aspekter. Som teenager har jeg som plein-air-maler undersøgt motiver i blæst, regn og sne. Vi er afhængige af naturen og i vores digitale tidsalder er menneskeheden tvunget til at finde en måde at komme tilbage til naturen, ellers opstår yderligere katastrofer, og mennesket mister kontakten med sine rødder. Hatten er en direkte henvisning til min præference til hatte. En hat er til for at holde gode motiver og ideer fast i tankerne, så de ikke falder ud. Selve skovmotiverne er baseret på snapshots fra min smartphone i Schwerte. Titlen på udstillingen i Schwerte var "Image Hunter" (billedjæger), og udstillingen med samme titel er nu kommet til København. Værket "The Landing" og et udvalg af andre billeder kan ses i kunstmix indtil 11.01.2019.
Wishing you a great first advent!
Shake Your Bon-Bon 2018 🍥
42x30 cm, acrylic on paper

SOLO IMAGE HUNTER 🐎🚓🚲
Åben i dag: 02.12. SØN KL. 13-16
kunstmix, Odensegade 26B Ø
Wishing you a great first advent! Shake Your Bon-Bon 2018 🍥 42x30 cm, acrylic on paper SOLO IMAGE HUNTER 🐎🚓🚲 Åben i dag: 02.12. SØN KL. 13-16 kunstmix, Odensegade 26B Ø
This painting has found its home 🏠Thanks to the collector 🙏 Happy collector, happy artist! 😃 "KLARE BIRNE" ACRYLIC ON PAPER, 2018 .
.
.
#happycollectorhappyartist #imagehunter #matveyslavin #contemporaryart #artcollectors
I Know No Beuys And No Weekend.😉
(Ich kenne keinen Beuys und kein Wochenende.)
Work in Progress... #iknownobeuysandnoweekend
#ichkennekeinenbeuysundkeinwochenende
#workinprogress
#matveyslavin
02.12. SØN KL. 13- 16
04.12. TIR KL. 15 - 18
06.12. TOR KL. 15 - 18
09.12. SØN KL. 13- 16
11.12. TIR KL. 15 - 18
13.12. TOR KL. 15 - 18
15.12. LØR KL. 13- 16
16.12. SØN KL. 13- 16
18.12. TIR KL. 15 - 18
20.12. TOR KL. 15 - 18
05.01. LØR KL 13-16 
06.01. SØN KL. 13-16
08.01. TIR KL. 15 - 18
10.01. TOR KL. 15 - 18
11.01. FRE KL. 17 - 20 🏁
.
.
.
@gallerikunstmix
#soloshow #imagehunter #matveyslavin #red #redpopdada #kunstmixcph #installation #hatbyhat #hats #flyinghats #artexhibition #contemporsryart #artnow #odensegade #østerbro #københavn
02.12. SØN KL. 13- 16 04.12. TIR KL. 15 - 18 06.12. TOR KL. 15 - 18 09.12. SØN KL. 13- 16 11.12. TIR KL. 15 - 18 13.12. TOR KL. 15 - 18 15.12. LØR KL. 13- 16 16.12. SØN KL. 13- 16 18.12. TIR KL. 15 - 18 20.12. TOR KL. 15 - 18 05.01. LØR KL 13-16 06.01. SØN KL. 13-16 08.01. TIR KL. 15 - 18 10.01. TOR KL. 15 - 18 11.01. FRE KL. 17 - 20 🏁 . . . @gallerikunstmix #soloshow  #imagehunter  #matveyslavin  #red  #redpopdada  #kunstmixcph  #installation  #hatbyhat  #hats  #flyinghats  #artexhibition  #contemporsryart  #artnow  #odensegade  #østerbro  #københavn 
Congratulations with the mars landing! 😀💫👏You can see the painting "The Landing" on earth - Copenhagen 🌍
.
.
.
@gallerikunstmix 
29.11. TOR KL. 15 - 18👈
01.12. LØR KL. 13- 16👈
02.12. SØN KL. 13- 16👈
04.12. TIR KL. 15 - 18👈
06.12. TOR KL. 15 - 18👈
09.12. SØN KL. 13- 16👈
11.12. TIR KL. 15 - 18👈
13.12. TOR KL. 15 - 18👈
15.12. LØR KL. 13- 16👈
16.12. SØN KL. 13- 16👈
18.12. TIR KL. 15 - 18👈
20.12. TOR KL. 15 - 18👈
05.01. LØR KL 13-16 👈
06.01. SØN KL. 13-16👈
08.01. TIR KL. 15 - 18👈
10.01. TOR KL. 15 - 18👈
11.01. FRE KL. 17 - 20 🏁
.
.
.
#marslanding #insightmission #thelanding #insightmissiontomars #mars #marco #matveyslavin #popdada #redpopdada #imagehunter #contemporaryart
Congratulations with the mars landing! 😀💫👏You can see the painting "The Landing" on earth - Copenhagen 🌍 . . . @gallerikunstmix 29.11. TOR KL. 15 - 18👈 01.12. LØR KL. 13- 16👈 02.12. SØN KL. 13- 16👈 04.12. TIR KL. 15 - 18👈 06.12. TOR KL. 15 - 18👈 09.12. SØN KL. 13- 16👈 11.12. TIR KL. 15 - 18👈 13.12. TOR KL. 15 - 18👈 15.12. LØR KL. 13- 16👈 16.12. SØN KL. 13- 16👈 18.12. TIR KL. 15 - 18👈 20.12. TOR KL. 15 - 18👈 05.01. LØR KL 13-16 👈 06.01. SØN KL. 13-16👈 08.01. TIR KL. 15 - 18👈 10.01. TOR KL. 15 - 18👈 11.01. FRE KL. 17 - 20 🏁 . . . #marslanding  #insightmission  #thelanding  #insightmissiontomars  #mars  #marco  #matveyslavin  #popdada  #redpopdada  #imagehunter  #contemporaryart 
Alles dreht sich im Kreis 💫
42 x 30 cm, acrylic on paper 2018
Now exhibited in @gallerikunstmix
.
. 
BUY MORE CONTEMPORARY ART.
.
.
#allesdrehtsichimkreis #contemporaryart #redpopdada #brownpopdada #red #brown #popdada #kunstmix #exhibitionnow #imagehunter #matveyslavin #kunstmixcph #naturelovers #artcollectors #buymorecontempiraryart #supportcontemporaryart
#Repost @gallerikunstmix
• • •
SE SE SE!!! 👀
SOLO SHOW 💥
MATVEY SLAVIN
IMAGE HUNTER 🕵️
.
GO GO GO! 🏃💨
@gallerikunstmix
.
ÅBNINGSTIDER: 
29.11. TOR KL. 15 - 18👈
01.12. LØR KL. 13- 16👈
02.12. SØN KL. 13- 16👈
04.12. TIR KL. 15 - 18👈
06.12. TOR KL. 15 - 18👈
09.12. SØN KL. 13- 16👈
11.12. TIR KL. 15 - 18👈
13.12. TOR KL. 15 - 18👈
15.12. LØR KL. 13- 16👈
16.12. SØN KL. 13- 16👈
18.12. TIR KL. 15 - 18👈
20.12. TOR KL. 15 - 18👈
05.01. LØR KL 13-16 👈
06.01. SØN KL. 13-16👈
08.01. TIR KL. 15 - 18👈
10.01. TOR KL. 15 - 18👈
11.01. FRE KL. 17 - 20 🏁
.
#gogogo #sesese #soloshow #imagehunter #germanartist #matveyslavin #gallerikunstmix #østerbro #copenhagen #københavn #denmark🇩🇰
#danmark #thanks #artcollectors❤️ #buymoreart #contemporaryart #popdada
#Repost  @gallerikunstmix • • • SE SE SE!!! 👀 SOLO SHOW 💥 MATVEY SLAVIN IMAGE HUNTER 🕵️ . GO GO GO! 🏃💨 @gallerikunstmix . ÅBNINGSTIDER: 29.11. TOR KL. 15 - 18👈 01.12. LØR KL. 13- 16👈 02.12. SØN KL. 13- 16👈 04.12. TIR KL. 15 - 18👈 06.12. TOR KL. 15 - 18👈 09.12. SØN KL. 13- 16👈 11.12. TIR KL. 15 - 18👈 13.12. TOR KL. 15 - 18👈 15.12. LØR KL. 13- 16👈 16.12. SØN KL. 13- 16👈 18.12. TIR KL. 15 - 18👈 20.12. TOR KL. 15 - 18👈 05.01. LØR KL 13-16 👈 06.01. SØN KL. 13-16👈 08.01. TIR KL. 15 - 18👈 10.01. TOR KL. 15 - 18👈 11.01. FRE KL. 17 - 20 🏁 . #gogogo  #sesese  #soloshow  #imagehunter  #germanartist  #matveyslavin  #gallerikunstmix  #østerbro  #copenhagen  #københavn  #denmark 🇩🇰 #danmark  #thanks  #artcollectors ❤️ #buymoreart  #contemporaryart  #popdada 
Thanks to all who were at the opening and supported me! ❤️ Come and see the exhibition! Here are the opening hours: 
24.11. LØR KL. 13- 16 
25.11. SØN KL. 13- 16
27.11. TIR KL. 15 - 18👈
29.11. TOR KL. 15 - 18👈
01.12. LØR KL. 13- 16👈
02.12. SØN KL. 13- 16👈
04.12. TIR KL. 15 - 18👈
06.12. TOR KL. 15 - 18👈
09.12. SØN KL. 13- 16👈
11.12. TIR KL. 15 - 18👈
13.12. TOR KL. 15 - 18👈
15.12. LØR KL. 13- 16👈
16.12. SØN KL. 13- 16👈
18.12. TIR KL. 15 - 18👈
20.12. TOR KL. 15 - 18👈
05.01. LØR KL 13-16 👈
06.01. SØN KL. 13-16👈
08.01. TIR KL. 15 - 18👈
10.01. TOR. KL. 15 - 18👈
11.01. FRE KL. 17 - 20 🏁
.
#thanks #visitors #artist #matveyslavin #soloshow #imagehunter #gallerikunstmix #østerbro #acrylicpainting #hats #hatinstallation #contemporaryart #red #popdada #redpopdada #copenhagen #københhavn #denmark #danmark
Thanks to all who were at the opening and supported me! ❤️ Come and see the exhibition! Here are the opening hours: 24.11. LØR KL. 13- 16 25.11. SØN KL. 13- 16 27.11. TIR KL. 15 - 18👈 29.11. TOR KL. 15 - 18👈 01.12. LØR KL. 13- 16👈 02.12. SØN KL. 13- 16👈 04.12. TIR KL. 15 - 18👈 06.12. TOR KL. 15 - 18👈 09.12. SØN KL. 13- 16👈 11.12. TIR KL. 15 - 18👈 13.12. TOR KL. 15 - 18👈 15.12. LØR KL. 13- 16👈 16.12. SØN KL. 13- 16👈 18.12. TIR KL. 15 - 18👈 20.12. TOR KL. 15 - 18👈 05.01. LØR KL 13-16 👈 06.01. SØN KL. 13-16👈 08.01. TIR KL. 15 - 18👈 10.01. TOR. KL. 15 - 18👈 11.01. FRE KL. 17 - 20 🏁 . #thanks  #visitors  #artist  #matveyslavin  #soloshow  #imagehunter  #gallerikunstmix  #østerbro  #acrylicpainting  #hats  #hatinstallation  #contemporaryart  #red  #popdada  #redpopdada  #copenhagen  #københhavn  #denmark  #danmark 
#Repost @gallerikunstmix
• • •
😀 😀 🎉 🎉 Tusind tak til alle jer der kom forbi igår og var med til at fejre åbningen af soloudstillingen Image Hunter af Matvey Slavin 🎉 🎉 😀 😀 .
.
.
.
Åbningstider: 
24.11. LØR KL. 13- 16 
25.11. SØN KL. 13- 16👈
27.11. TIR KL. 15 - 18👈
29.11. TOR KL. 15 - 18👈
01.12. LØR KL. 13- 16👈
02.12. SØN KL. 13- 16👈
04.12. TIR KL. 15 - 18👈
06.12. TOR KL. 15 - 18👈
09.12. SØN KL. 13- 16👈
11.12. TIR KL. 15 - 18👈
13.12. TOR KL. 15 - 18👈
15.12. LØR KL. 13- 16👈
16.12. SØN KL. 13- 16👈
18.12. TIR KL. 15 - 18👈
20.12. TOR KL. 15 - 18👈
05.01. LØR KL 13-16 👈
06.01. SØN KL. 13-16👈
08.01. TIR KL. 15 - 18👈
10.01. TOR. KL. 15 - 18👈
11.01. FRE KL. 17 - 20 🏁 .
.
.
#åbning #opening #soloshow #matveyslavin #imagehunter #contemporaryart #kunstmixcph #kunstmixkbh #østerbro
#Repost  @gallerikunstmix • • • 😀 😀 🎉 🎉 Tusind tak til alle jer der kom forbi igår og var med til at fejre åbningen af soloudstillingen Image Hunter af Matvey Slavin 🎉 🎉 😀 😀 . . . . Åbningstider: 24.11. LØR KL. 13- 16 25.11. SØN KL. 13- 16👈 27.11. TIR KL. 15 - 18👈 29.11. TOR KL. 15 - 18👈 01.12. LØR KL. 13- 16👈 02.12. SØN KL. 13- 16👈 04.12. TIR KL. 15 - 18👈 06.12. TOR KL. 15 - 18👈 09.12. SØN KL. 13- 16👈 11.12. TIR KL. 15 - 18👈 13.12. TOR KL. 15 - 18👈 15.12. LØR KL. 13- 16👈 16.12. SØN KL. 13- 16👈 18.12. TIR KL. 15 - 18👈 20.12. TOR KL. 15 - 18👈 05.01. LØR KL 13-16 👈 06.01. SØN KL. 13-16👈 08.01. TIR KL. 15 - 18👈 10.01. TOR. KL. 15 - 18👈 11.01. FRE KL. 17 - 20 🏁 . . . #åbning  #opening  #soloshow  #matveyslavin  #imagehunter  #contemporaryart  #kunstmixcph  #kunstmixkbh  #østerbro 
Who is Image Hunter? 🕵️
.
.
.
Check the link out:
http://www.komkunst.dk/2018/11/12/image-hunter-matvey-slavin/

Thanks to: #komkunst @ingeschjoedt
Who is Image Hunter? 🕵️ . . . Check the link out: http://www.komkunst.dk/2018/11/12/image-hunter-matvey-slavin/ Thanks to: #komkunst  @ingeschjoedt