an online Instagram web viewer
  • marlie_franssen
    Marlie Franssen
    @marlie_franssen

Images by marlie_franssen

Mijn hart zingt het al een tijdje, alleen mijn hoofd luisterde nog niet....
'Loop je eigen pad... doe wat je écht wilt doen en luister minder naar 'hoe het hoort' of wat anderen doen...' Mag ik het op mijn manier doen?

Keuzes. Vanuit je hart. Vanuit je hoofd? Mijn hart maakt een keuze en vervolgens stormt het een tijdje in mijn hoofd. 'Ja, maar hoe dan', 'dat kan toch niet'.
Maar het vindt altijd een weg, de goede kant op. De weg die ik wil, omdat daar mijn kennis en kunde, passie en plezier zit. Als ik het tijd geef.

En soms betekent dat opnieuw kiezen. Afscheid nemen van het 'oude'. Loslaten.  Niet gemakkelijk, wel nodig om je hart te volgen. Als ik vast zit in bepaalde structuren en dingen die moeten, krijg ik jeuk.

Ik zocht een manier om mijn passie voor schrijven, natuur, het gevoel van vrijheid en NLP te combineren tot iets nieuws.
Want als je liefst elke dag buiten bent, waarom dan daar niet je werk van maken? Dus ik ging aan de slag met mijn wens.

En dan is daar weer het moment: het klopt.  Dit is wat ik wil. 
Schrijven, natuur, NLP. Alles met elkaar verweven. Dé manier om je wensen en dromen te ontdekken en te realiseren. Stap voor stap. 
Stormt het in jouw hoofd? Wil jij andere keuzes maken in werk en leven? Dan loop ik graag een stukje mee op jouw pad, voor de nodige juiste vragen, het maken keuzes en krijgen van duidelijkheid. Terug naar de basis, terug naar jou. En ook naar eenvoud vaak, want o wat maken we het onszelf moeilijk. Durf anders te zijn!

Vanaf nu werken we veel samen buiten in de natuur, bijvoorbeeld met de coachwandeling. Hup naar buiten, beweging! Niet zomaar een wandeling, maar eentje waar je met inzichten en een stappenplan naar huis gaat. En zo wordt werken aan jezelf wel heel erg leuk! 😉
Mijn hart zingt het al een tijdje, alleen mijn hoofd luisterde nog niet.... 'Loop je eigen pad... doe wat je écht wilt doen en luister minder naar 'hoe het hoort' of wat anderen doen...' Mag ik het op mijn manier doen? Keuzes. Vanuit je hart. Vanuit je hoofd? Mijn hart maakt een keuze en vervolgens stormt het een tijdje in mijn hoofd. 'Ja, maar hoe dan', 'dat kan toch niet'. Maar het vindt altijd een weg, de goede kant op. De weg die ik wil, omdat daar mijn kennis en kunde, passie en plezier zit. Als ik het tijd geef. En soms betekent dat opnieuw kiezen. Afscheid nemen van het 'oude'. Loslaten. Niet gemakkelijk, wel nodig om je hart te volgen. Als ik vast zit in bepaalde structuren en dingen die moeten, krijg ik jeuk. Ik zocht een manier om mijn passie voor schrijven, natuur, het gevoel van vrijheid en NLP te combineren tot iets nieuws. Want als je liefst elke dag buiten bent, waarom dan daar niet je werk van maken? Dus ik ging aan de slag met mijn wens. En dan is daar weer het moment: het klopt. Dit is wat ik wil. Schrijven, natuur, NLP. Alles met elkaar verweven. Dé manier om je wensen en dromen te ontdekken en te realiseren. Stap voor stap. Stormt het in jouw hoofd? Wil jij andere keuzes maken in werk en leven? Dan loop ik graag een stukje mee op jouw pad, voor de nodige juiste vragen, het maken keuzes en krijgen van duidelijkheid. Terug naar de basis, terug naar jou. En ook naar eenvoud vaak, want o wat maken we het onszelf moeilijk. Durf anders te zijn! Vanaf nu werken we veel samen buiten in de natuur, bijvoorbeeld met de coachwandeling. Hup naar buiten, beweging! Niet zomaar een wandeling, maar eentje waar je met inzichten en een stappenplan naar huis gaat. En zo wordt werken aan jezelf wel heel erg leuk! 😉
Door alle drukte de afgelopen tijd te weinig gesport... tja, wat is belangrijk? Tijd weer voor een beetje actie! 
#hardlopen #rustinhetkopppie
Door alle drukte de afgelopen tijd te weinig gesport... tja, wat is belangrijk? Tijd weer voor een beetje actie! #hardlopen  #rustinhetkopppie 
Het zal je werkplek maar wezen! Werken met zo'n uitzicht. Da's wel wat anders dan een kantoortuin, toch?😂
#coachwandeling #horst #luckyme #nooitmeerdaarbinnen #buitenishetfijner
De stekker er uit....
Soms lijkt het alsof mijn lichaam me tegenhoudt. In mijn plannen die ik heb. Alsof het wil zeggen 'niet te snel!' Ik weet waar ik naar toe wil, wat ik wil doen. En dan... moet ik stilstaan. Alsof eerst de batterij moet worden aangevuld en opgeladen om weer een stap te zetten.

En dus, is dit mijn gezelschap... tot later!...
De stekker er uit.... Soms lijkt het alsof mijn lichaam me tegenhoudt. In mijn plannen die ik heb. Alsof het wil zeggen 'niet te snel!' Ik weet waar ik naar toe wil, wat ik wil doen. En dan... moet ik stilstaan. Alsof eerst de batterij moet worden aangevuld en opgeladen om weer een stap te zetten. En dus, is dit mijn gezelschap... tot later!...
Altijd een 'heilig' moment, aan een vers en nieuw dagboek beginnen. Herkenbaar? Welke verhalen zullen er in komen?.... ik laat me verrassen... Dit geweldig mooie boek, met reliëf is van Peter Pauper Press. 
Achterop een mooi citaat:
'Happiness: it lies in the joy of achievement, in the thrill of creative effort' - Vincent van Gogh
van Gogh's painting inspires our creative souls to blossom.

Ik had het niet mooier kunnen zeggen😊

Het boek herinnert me ook een beetje aan een schilderstijl die ik vroeger mooi vond: het impressionisme. Die heerlijke, dromerige, losse stijl van waarnemen en schilderen. Uren kon ik er naar kijken, heb er zelfs een groot werkstuk op de middelbare aan gewijd...❤ Dank collega's van The Happy at Work Agency voor dit mooie kado. Ik kreeg het ter afscheid toen ik toch weer mijn eigen weg vervolgde... #schrijven #dagboekschrijven #coaching #natuur #horst
Altijd een 'heilig' moment, aan een vers en nieuw dagboek beginnen. Herkenbaar? Welke verhalen zullen er in komen?.... ik laat me verrassen... Dit geweldig mooie boek, met reliëf is van Peter Pauper Press. Achterop een mooi citaat: 'Happiness: it lies in the joy of achievement, in the thrill of creative effort' - Vincent van Gogh van Gogh's painting inspires our creative souls to blossom. Ik had het niet mooier kunnen zeggen😊 Het boek herinnert me ook een beetje aan een schilderstijl die ik vroeger mooi vond: het impressionisme. Die heerlijke, dromerige, losse stijl van waarnemen en schilderen. Uren kon ik er naar kijken, heb er zelfs een groot werkstuk op de middelbare aan gewijd...❤ Dank collega's van The Happy at Work Agency voor dit mooie kado. Ik kreeg het ter afscheid toen ik toch weer mijn eigen weg vervolgde... #schrijven  #dagboekschrijven  #coaching  #natuur  #horst 
DURF IK EEN ANDERE WEG TE GAAN?.... lesje loslaten en vertrouwen

Ja, ik heb zo mijn eigen uitdagingen, zoals vanmorgen. In de startblokken voor een coachdag in Arnhem met iemand die ik begeleid. Ik weet de weg, maar voordat ik vertrek check ik even hoe lang ik rijd. Normaal iets van een uurtje.

Huh? Bijna 2 uur? Wat klopt er niet? Ik zie dat er een ongeluk is gebeurd. Alweer. Vorige week stond ik ook al een uur in de file.
Ik besluit op weg te gaan. De totale verwachte reistijd loopt op: 2,5 uur. O, help, dan is de morgen voorbij! 'Pling!'
Een bericht dat er een alternatieve route met minder reistijd is. Of ik die wil nemen?

Mijn eerste reactie: ik sluit wel gewoon aan in de file, god weet waar je anders terecht komt. En hoe lang het duurt. Ik wacht wel af.

En ineens denk ik: ik doe het. Wat als het inderdaad veel sneller is?
Daar dachten andere mensen ook zo over, want ik sluit direct aan in een lange rij.
Was dit een goed idee? Ik besluit het maar zo te laten, en rustig door te rijden. En ik blijf rijden. Niet snel, maar ik ben in beweging.

Tot ik op een gegeven moment denk: dit is een veel mooiere route! Veel te zien, door de stad Arnhem waar ik op kamers heb gewoond, met als klap op de vuurpijl de prachtige natuur nét buiten Arnhem!

En maar 20 minuutjes 'te laat' tref ik mijn afspraak.

Ok, mijn les is duidelijk. De bekende weg kiezen kan als gevolg hebben dat je vastloopt. Terwijl er altijd een andere route is, die misschien wel minstens zo mooi is of mooier zelfs! En ook nog sneller....
Waarom houden we dan toch vaak vast aan wat we weten?

#vertrouwen #coaching #natuur #loslaten #schrijven #andereweg
DURF IK EEN ANDERE WEG TE GAAN?.... lesje loslaten en vertrouwen Ja, ik heb zo mijn eigen uitdagingen, zoals vanmorgen. In de startblokken voor een coachdag in Arnhem met iemand die ik begeleid. Ik weet de weg, maar voordat ik vertrek check ik even hoe lang ik rijd. Normaal iets van een uurtje. Huh? Bijna 2 uur? Wat klopt er niet? Ik zie dat er een ongeluk is gebeurd. Alweer. Vorige week stond ik ook al een uur in de file. Ik besluit op weg te gaan. De totale verwachte reistijd loopt op: 2,5 uur. O, help, dan is de morgen voorbij! 'Pling!' Een bericht dat er een alternatieve route met minder reistijd is. Of ik die wil nemen? Mijn eerste reactie: ik sluit wel gewoon aan in de file, god weet waar je anders terecht komt. En hoe lang het duurt. Ik wacht wel af. En ineens denk ik: ik doe het. Wat als het inderdaad veel sneller is? Daar dachten andere mensen ook zo over, want ik sluit direct aan in een lange rij. Was dit een goed idee? Ik besluit het maar zo te laten, en rustig door te rijden. En ik blijf rijden. Niet snel, maar ik ben in beweging. Tot ik op een gegeven moment denk: dit is een veel mooiere route! Veel te zien, door de stad Arnhem waar ik op kamers heb gewoond, met als klap op de vuurpijl de prachtige natuur nét buiten Arnhem! En maar 20 minuutjes 'te laat' tref ik mijn afspraak. Ok, mijn les is duidelijk. De bekende weg kiezen kan als gevolg hebben dat je vastloopt. Terwijl er altijd een andere route is, die misschien wel minstens zo mooi is of mooier zelfs! En ook nog sneller.... Waarom houden we dan toch vaak vast aan wat we weten? #vertrouwen  #coaching  #natuur  #loslaten  #schrijven  #andereweg 
'Word niet verliefd op je methode, het gaat om het resultaat!', zegt mijn businesscoach. Te laat.... ik ben het al😊🤓. Schrijven, je pen op papier en gaan.... ik weet inmiddels ook hoeveel anderen het insprireert, om bij diepere gedachten en verlangens uit te komen.

En een verliefdheid houd je niet tegen, sterker nog: het is een houden van geworden! Ik kan er niet meer omheeb, ik kan het niet ontkennen, het is er gewoon.

En nee, het gaat niet om die pen als middel, maar om het resultaat. En het resultaat is dat je er je dromen mee waar maakt. Echt. 
Dat lukte me eerder niet, omdat ik in mijn hoofd bleef ronddraaien.

En ook nu als ik er niet uit kom, pak ik mijn boek en kom ik op andere resultaten uit als waar ik mee startte. Vanmorgen? Teksten voor op mijn site geschreven. Vanuit mijn hart, niet mijn hoofd. 
Schrijf jij ook? En helpt het je bij het realiseren van wat jij wilt? Laat weten wat het jou brengt!

PS. Elke keer dat ik een nieuw notitieboek in handen heb, maakt mijn hart een sprongetje ❤😊 #schrijven #dagboek #journal #resultaat #elkemorgen6uur
'Word niet verliefd op je methode, het gaat om het resultaat!', zegt mijn businesscoach. Te laat.... ik ben het al😊🤓. Schrijven, je pen op papier en gaan.... ik weet inmiddels ook hoeveel anderen het insprireert, om bij diepere gedachten en verlangens uit te komen. En een verliefdheid houd je niet tegen, sterker nog: het is een houden van geworden! Ik kan er niet meer omheeb, ik kan het niet ontkennen, het is er gewoon. En nee, het gaat niet om die pen als middel, maar om het resultaat. En het resultaat is dat je er je dromen mee waar maakt. Echt. Dat lukte me eerder niet, omdat ik in mijn hoofd bleef ronddraaien. En ook nu als ik er niet uit kom, pak ik mijn boek en kom ik op andere resultaten uit als waar ik mee startte. Vanmorgen? Teksten voor op mijn site geschreven. Vanuit mijn hart, niet mijn hoofd. Schrijf jij ook? En helpt het je bij het realiseren van wat jij wilt? Laat weten wat het jou brengt! PS. Elke keer dat ik een nieuw notitieboek in handen heb, maakt mijn hart een sprongetje ❤😊 #schrijven  #dagboek  #journal  #resultaat  #elkemorgen6uur 
Deze morgens zijn de beste...
Voordat de wereld wakker wordt, al buiten zijn...
Deze morgens zijn de beste... Voordat de wereld wakker wordt, al buiten zijn...
Vroege vogelochtend
#stil
Vroege vogelochtend #stil 
Als ik op mijn rug op de grond lig in mijn coachruimte, is dit mijn uitzicht.
Bij mij schijnt áltijd de zon!😊
Hoe fijn is dat?
#coaching #horst #natuur
Als ik op mijn rug op de grond lig in mijn coachruimte, is dit mijn uitzicht. Bij mij schijnt áltijd de zon!😊 Hoe fijn is dat? #coaching  #horst  #natuur 
Hoe loopt jouw pad?
#kiezen #licht #natuur #richting #coaching #horst
Mooi plekje om even uit te rusten❤🧚‍♀️
#natuur #dichtbij #horst
Wat ik zoal deed met dit weer deze zomer? 😊☀️
#relax #talent
Wat ik zoal deed met dit weer deze zomer? 😊☀️ #relax  #talent 
Voor als je wat meer peper in je reet nodig hebt 🌶🌶🌶🏃‍♀️🏃‍♂️ 😁
Voor als je wat meer peper in je reet nodig hebt 🌶🌶🌶🏃‍♀️🏃‍♂️ 😁
Ochtendgeluk. Relaxed opstarten. Fijne dag!
#rust #introvert #introvertondernemen #horst
Sinds ik mezelf beter ken, kijk ik nergens meer van op. 'Ik vind het gewoon fijn om in een doos te zitten met gamen, mama' 🤔😂 #cocoonen #introvert #introvertondernemen
Het lijkt wel vakantie zo!🍹
#thuisindetuin