an online Instagram web viewer
  • marlie_franssen
    Marlie Franssen
    @marlie_franssen

Images by marlie_franssen

Het uitzicht voor vandaag. Wat houd ik er van. De regen tikt, de bladeren vallen en ik geniet. Gewoon van deze kleine dingen.

Het leven hoeft niet altijd fantástisch,  geweldig en uitdagend te zijn. Soms is dit ook al voldoende om helemaal op te laden. Het gevoel te hebben dat je leeft.

Fijne zondag... #coachwandeling #coachinghorst #natuur  #nlp #gewoon #flow #vandaagistraag
Het uitzicht voor vandaag. Wat houd ik er van. De regen tikt, de bladeren vallen en ik geniet. Gewoon van deze kleine dingen. Het leven hoeft niet altijd fantástisch, geweldig en uitdagend te zijn. Soms is dit ook al voldoende om helemaal op te laden. Het gevoel te hebben dat je leeft. Fijne zondag... #coachwandeling  #coachinghorst  #natuur  #nlp  #gewoon  #flow  #vandaagistraag 
GROEI=GROEI

we hoeven niet allemaal in een rechte lijn te groeien. Dat bewijst de natuur ook maar eens.

Soms maak je een omweg, soms een kronkel. En je ziet: het groeit evengoed.

Mooi.

#natuur #natuurcoaching #coachwandeling #horst
GROEI=GROEI we hoeven niet allemaal in een rechte lijn te groeien. Dat bewijst de natuur ook maar eens. Soms maak je een omweg, soms een kronkel. En je ziet: het groeit evengoed. Mooi. #natuur  #natuurcoaching  #coachwandeling  #horst 
MEZELF ZIJN.

Twee jaar geleden heb ik mezelf beloofd: ik ga nooit meer in de systemen van anderen meelopen als dat niet volledig past bij mij. 
Systemen kom je overal tegen. In vele varianten. Soms biedt het veiligheid, en kun je lekker meelopen en achterover leunen. Je werk, je sociale kring, je familie.

Je kunt er ook in vastlopen. Zo erg dat je jezelf niet meer terug kent. Niet meer weet wat past bij jou. Jezelf kwijt raakt.

Dat is het allerergste wat je kan overkomen. Je hebt jezelf maar één keer in dit leven. Leef niet het leven van een ander, want hoe echt heb je dan geleefd?

Ik beloofde mezelf: je mag het echt op jouw manier doen. En weet je? Leven wordt dan een stuk gemakkelijker, loslaten ook. Ik weet namelijk wat past bij mij. 
Is het altijd gemakkelijk? Dat zeker niet. Het is telkens uitvogelen, ontdekken en bijschaven. Soms alleen lopen (nu kan ik daar goed tegen 😊). Vallen en weer opstaan. 'Nee' zeggen. Tot ontdekking komen dat het klopt. En vertrouwen. Dat het leven is wat jij er van maakt. 
Niet de gemakkelijkste, maar wel mijn eigen weg. Mezelf zijn. Ik wil later kunnen zeggen: ik heb er wat van gemaakt.
Hoe is dat voor jou?
MEZELF ZIJN. Twee jaar geleden heb ik mezelf beloofd: ik ga nooit meer in de systemen van anderen meelopen als dat niet volledig past bij mij. Systemen kom je overal tegen. In vele varianten. Soms biedt het veiligheid, en kun je lekker meelopen en achterover leunen. Je werk, je sociale kring, je familie. Je kunt er ook in vastlopen. Zo erg dat je jezelf niet meer terug kent. Niet meer weet wat past bij jou. Jezelf kwijt raakt. Dat is het allerergste wat je kan overkomen. Je hebt jezelf maar één keer in dit leven. Leef niet het leven van een ander, want hoe echt heb je dan geleefd? Ik beloofde mezelf: je mag het echt op jouw manier doen. En weet je? Leven wordt dan een stuk gemakkelijker, loslaten ook. Ik weet namelijk wat past bij mij. Is het altijd gemakkelijk? Dat zeker niet. Het is telkens uitvogelen, ontdekken en bijschaven. Soms alleen lopen (nu kan ik daar goed tegen 😊). Vallen en weer opstaan. 'Nee' zeggen. Tot ontdekking komen dat het klopt. En vertrouwen. Dat het leven is wat jij er van maakt. Niet de gemakkelijkste, maar wel mijn eigen weg. Mezelf zijn. Ik wil later kunnen zeggen: ik heb er wat van gemaakt. Hoe is dat voor jou?
Je 🔥 volgen.... Enkele jaren geleden besloot ik mijn eigen voorwaarden voor mijn leven te maken. Doordat ik die nu zo helder heb, is het telkens een kwestie van keuzes maken en het verlangen volgen. Stappen zetten wordt daarmee een stuk gemakkelijker.
Het brengt me ook dichter bij mezelf. 
Mijn voorwaarde 'vrijheid' bracht me vandaag op het strand voor een opleidingsdag. Niet verkeerd!
Dit stukje vrijheid vul ik namelijk binnenkort ook in in mijn manier van werken, als Telecoach: online, in jouw tijd, jouw tempo, ongeacht afstand. Voor mij betekent dit een combinatie van drie dingen: coachen, schrijven en vrijheid van werken, op elke plek. Win-win!

Moeite met het invullen van jouw voorwaarden voor je leven? Ik begeleid je graag. Eenmaal helder, wordt het leven écht van jou!

#coaching #coach #telecoach #horst #coachwandeling
Je 🔥 volgen.... Enkele jaren geleden besloot ik mijn eigen voorwaarden voor mijn leven te maken. Doordat ik die nu zo helder heb, is het telkens een kwestie van keuzes maken en het verlangen volgen. Stappen zetten wordt daarmee een stuk gemakkelijker. Het brengt me ook dichter bij mezelf. Mijn voorwaarde 'vrijheid' bracht me vandaag op het strand voor een opleidingsdag. Niet verkeerd! Dit stukje vrijheid vul ik namelijk binnenkort ook in in mijn manier van werken, als Telecoach: online, in jouw tijd, jouw tempo, ongeacht afstand. Voor mij betekent dit een combinatie van drie dingen: coachen, schrijven en vrijheid van werken, op elke plek. Win-win! Moeite met het invullen van jouw voorwaarden voor je leven? Ik begeleid je graag. Eenmaal helder, wordt het leven écht van jou! #coaching  #coach  #telecoach  #horst  #coachwandeling 
EEN STORM DIE RAASDE... Afgelopen maand barstte een storm in mezelf los. Mijn dieseltrein kwam luid piepend tot stilstand. Ik liep tegen mijn eigen grenzen aan en mijn hoofd liet dit duidelijk merken.

Ik bleek totaal uit balans. Liep ik zelf nog op de juiste weg? Of was ik ergens in verdwaald? Gedachten en overtuigingen die tot dit punt hadden geleid?

Mijn lijf liet me stil staan om letterlijk alles los te laten. Dat bleek bijzonder moeilijk te zijn. Ongemerkt was ik beland in 'ik moet, en ik moet doorgaan, anders loopt het fout.' Toen barstte de storm in alle hevigheid los. Durfde ik in alle eerlijkheid naar mezelf te kijken? Bovenstaande gedachte bleek niet waar te zijn, want het liep niet fout. De wereld draaide gewoon door.

Er bleek nog wat innerlijk werk te doen, en daar zocht ik hulp bij. De rust keert weer terug nu, na een paar belangrijke keuzes waar ik daarvoor andere gedachten over had:
- ik hoef niets meer in/met het bedrijfsleven te doen, ik wil het allerliefste gewoon met jou buiten aan het werk met je eigen vraagstuk, richting geven aan jouw toekomst
- ik hoef geen trainingen bij bedrijven te geven, ik werk vanuit mijn eigen plek of aan de keukentafel thuis in kleine groepjes
- ik hoef niet de expert te zijn die allerlei tips geeft in blogs, ik deel veel liever mijn eigen struggles (in blogs) omdat jij daar ook van leert

Elke keer dat ik vastloop, is een uitnodiging om weer naar mezelf te kijken en af te vragen 'wat wil IK?'
Mijn passie voor NLP, schrijven en natuur wint het van de ratio. Dit zet ik in om jouw doelen en wensen te realiseren.

En dus vervolg ik weer mijn weg, met wat minder belasting en verwachtingen voor mezelf. Dat geeft weer ruimte voor nieuwe dingen en richtingen!

Verwachtingen loslaten heeft tijd nodig. Keuzes maken ook. 
De vraag is: durf jij in alle eerlijkheid en kwetsbaarheid naar jezelf te kijken?

Leef je leven zelf, en bewandel je eigen pad. ❤️🌿 #coachinghorst #coachwandeling #horst #voluitleven #jezelfzijn #herfst #loslaten
EEN STORM DIE RAASDE... Afgelopen maand barstte een storm in mezelf los. Mijn dieseltrein kwam luid piepend tot stilstand. Ik liep tegen mijn eigen grenzen aan en mijn hoofd liet dit duidelijk merken. Ik bleek totaal uit balans. Liep ik zelf nog op de juiste weg? Of was ik ergens in verdwaald? Gedachten en overtuigingen die tot dit punt hadden geleid? Mijn lijf liet me stil staan om letterlijk alles los te laten. Dat bleek bijzonder moeilijk te zijn. Ongemerkt was ik beland in 'ik moet, en ik moet doorgaan, anders loopt het fout.' Toen barstte de storm in alle hevigheid los. Durfde ik in alle eerlijkheid naar mezelf te kijken? Bovenstaande gedachte bleek niet waar te zijn, want het liep niet fout. De wereld draaide gewoon door. Er bleek nog wat innerlijk werk te doen, en daar zocht ik hulp bij. De rust keert weer terug nu, na een paar belangrijke keuzes waar ik daarvoor andere gedachten over had: - ik hoef niets meer in/met het bedrijfsleven te doen, ik wil het allerliefste gewoon met jou buiten aan het werk met je eigen vraagstuk, richting geven aan jouw toekomst - ik hoef geen trainingen bij bedrijven te geven, ik werk vanuit mijn eigen plek of aan de keukentafel thuis in kleine groepjes - ik hoef niet de expert te zijn die allerlei tips geeft in blogs, ik deel veel liever mijn eigen struggles (in blogs) omdat jij daar ook van leert Elke keer dat ik vastloop, is een uitnodiging om weer naar mezelf te kijken en af te vragen 'wat wil IK?' Mijn passie voor NLP, schrijven en natuur wint het van de ratio. Dit zet ik in om jouw doelen en wensen te realiseren. En dus vervolg ik weer mijn weg, met wat minder belasting en verwachtingen voor mezelf. Dat geeft weer ruimte voor nieuwe dingen en richtingen! Verwachtingen loslaten heeft tijd nodig. Keuzes maken ook. De vraag is: durf jij in alle eerlijkheid en kwetsbaarheid naar jezelf te kijken? Leef je leven zelf, en bewandel je eigen pad. ❤️🌿 #coachinghorst  #coachwandeling  #horst  #voluitleven  #jezelfzijn  #herfst  #loslaten 
Werkt het niet zoals je wilt? Doe het dan anders
#CHOOSE! #voluitleven #jijbeslist
Want er is niemand die met een blije lach bij je aanbelt 'ik heb een pakketje 💫magic💫 voor jou!'
Zie in elke dag wat 💫magic💫 en maak er zelf iets moois van... #zellufdoen #coach #coachinghorst #horst #natuurcoaching #datkunjij #dehandremeraf
Fijne werkplek, het bos, ik wil niet meer altijd tussen 4 muren werken. Dus ben ik elke dag buiten te vinden, en het is er altijd anders.🍁 Op deze mooie plek loop ik de coachwandeling, niet zomaar een goed gesprek, maar gericht op nieuwe oplossingen, uitzichten en richtingen. Voor als je vast zit en een duwtje in de rug nodig hebt. 
Toen ik vorige maand zelf even vastliep, was dit mijn plek om alles even te laten voor wat het was. Ook toen gaf deze omgeving de ruimte die soms nodig is om tot nieuwe keuzes te komen. Die maak je hier gemakkelijker dan tussen 4 muren.... 🔥🌰🍁🍂 #horst #coaching #wandelcoaching #buiten #vrijheid #natuur
Fijne werkplek, het bos, ik wil niet meer altijd tussen 4 muren werken. Dus ben ik elke dag buiten te vinden, en het is er altijd anders.🍁 Op deze mooie plek loop ik de coachwandeling, niet zomaar een goed gesprek, maar gericht op nieuwe oplossingen, uitzichten en richtingen. Voor als je vast zit en een duwtje in de rug nodig hebt. Toen ik vorige maand zelf even vastliep, was dit mijn plek om alles even te laten voor wat het was. Ook toen gaf deze omgeving de ruimte die soms nodig is om tot nieuwe keuzes te komen. Die maak je hier gemakkelijker dan tussen 4 muren.... 🔥🌰🍁🍂 #horst  #coaching  #wandelcoaching  #buiten  #vrijheid  #natuur 
Mijn hart zingt het al een tijdje, alleen mijn hoofd luisterde nog niet....
'Loop je eigen pad... doe wat je écht wilt doen en luister minder naar 'hoe het hoort' of wat anderen doen...' Mag ik het op mijn manier doen?

Keuzes. Vanuit je hart. Vanuit je hoofd? Mijn hart maakt een keuze en vervolgens stormt het een tijdje in mijn hoofd. 'Ja, maar hoe dan', 'dat kan toch niet'.
Maar het vindt altijd een weg, de goede kant op. De weg die ik wil, omdat daar mijn kennis en kunde, passie en plezier zit. Als ik het tijd geef.

En soms betekent dat opnieuw kiezen. Afscheid nemen van het 'oude'. Loslaten.  Niet gemakkelijk, wel nodig om je hart te volgen. Als ik vast zit in bepaalde structuren en dingen die moeten, krijg ik jeuk.

Ik zocht een manier om mijn passie voor schrijven, natuur, het gevoel van vrijheid en NLP te combineren tot iets nieuws.
Want als je liefst elke dag buiten bent, waarom dan daar niet je werk van maken? Dus ik ging aan de slag met mijn wens.

En dan is daar weer het moment: het klopt.  Dit is wat ik wil. 
Schrijven, natuur, NLP. Alles met elkaar verweven. Dé manier om je wensen en dromen te ontdekken en te realiseren. Stap voor stap. 
Stormt het in jouw hoofd? Wil jij andere keuzes maken in werk en leven? Dan loop ik graag een stukje mee op jouw pad, voor de nodige juiste vragen, het maken keuzes en krijgen van duidelijkheid. Terug naar de basis, terug naar jou. En ook naar eenvoud vaak, want o wat maken we het onszelf moeilijk. Durf anders te zijn!

Vanaf nu werken we veel samen buiten in de natuur, bijvoorbeeld met de coachwandeling. Hup naar buiten, beweging! Niet zomaar een wandeling, maar eentje waar je met inzichten en een stappenplan naar huis gaat. En zo wordt werken aan jezelf wel heel erg leuk! 😉
Mijn hart zingt het al een tijdje, alleen mijn hoofd luisterde nog niet.... 'Loop je eigen pad... doe wat je écht wilt doen en luister minder naar 'hoe het hoort' of wat anderen doen...' Mag ik het op mijn manier doen? Keuzes. Vanuit je hart. Vanuit je hoofd? Mijn hart maakt een keuze en vervolgens stormt het een tijdje in mijn hoofd. 'Ja, maar hoe dan', 'dat kan toch niet'. Maar het vindt altijd een weg, de goede kant op. De weg die ik wil, omdat daar mijn kennis en kunde, passie en plezier zit. Als ik het tijd geef. En soms betekent dat opnieuw kiezen. Afscheid nemen van het 'oude'. Loslaten. Niet gemakkelijk, wel nodig om je hart te volgen. Als ik vast zit in bepaalde structuren en dingen die moeten, krijg ik jeuk. Ik zocht een manier om mijn passie voor schrijven, natuur, het gevoel van vrijheid en NLP te combineren tot iets nieuws. Want als je liefst elke dag buiten bent, waarom dan daar niet je werk van maken? Dus ik ging aan de slag met mijn wens. En dan is daar weer het moment: het klopt. Dit is wat ik wil. Schrijven, natuur, NLP. Alles met elkaar verweven. Dé manier om je wensen en dromen te ontdekken en te realiseren. Stap voor stap. Stormt het in jouw hoofd? Wil jij andere keuzes maken in werk en leven? Dan loop ik graag een stukje mee op jouw pad, voor de nodige juiste vragen, het maken keuzes en krijgen van duidelijkheid. Terug naar de basis, terug naar jou. En ook naar eenvoud vaak, want o wat maken we het onszelf moeilijk. Durf anders te zijn! Vanaf nu werken we veel samen buiten in de natuur, bijvoorbeeld met de coachwandeling. Hup naar buiten, beweging! Niet zomaar een wandeling, maar eentje waar je met inzichten en een stappenplan naar huis gaat. En zo wordt werken aan jezelf wel heel erg leuk! 😉
Door alle drukte de afgelopen tijd te weinig gesport... tja, wat is belangrijk? Tijd weer voor een beetje actie! 
#hardlopen #rustinhetkopppie
Door alle drukte de afgelopen tijd te weinig gesport... tja, wat is belangrijk? Tijd weer voor een beetje actie! #hardlopen  #rustinhetkopppie 
Het zal je werkplek maar wezen! Werken met zo'n uitzicht. Da's wel wat anders dan een kantoortuin, toch?😂
#coachwandeling #horst #luckyme #nooitmeerdaarbinnen #buitenishetfijner
De stekker er uit....
Soms lijkt het alsof mijn lichaam me tegenhoudt. In mijn plannen die ik heb. Alsof het wil zeggen 'niet te snel!' Ik weet waar ik naar toe wil, wat ik wil doen. En dan... moet ik stilstaan. Alsof eerst de batterij moet worden aangevuld en opgeladen om weer een stap te zetten.

En dus, is dit mijn gezelschap... tot later!...
De stekker er uit.... Soms lijkt het alsof mijn lichaam me tegenhoudt. In mijn plannen die ik heb. Alsof het wil zeggen 'niet te snel!' Ik weet waar ik naar toe wil, wat ik wil doen. En dan... moet ik stilstaan. Alsof eerst de batterij moet worden aangevuld en opgeladen om weer een stap te zetten. En dus, is dit mijn gezelschap... tot later!...
Altijd een 'heilig' moment, aan een vers en nieuw dagboek beginnen. Herkenbaar? Welke verhalen zullen er in komen?.... ik laat me verrassen... Dit geweldig mooie boek, met reliëf is van Peter Pauper Press. 
Achterop een mooi citaat:
'Happiness: it lies in the joy of achievement, in the thrill of creative effort' - Vincent van Gogh
van Gogh's painting inspires our creative souls to blossom.

Ik had het niet mooier kunnen zeggen😊

Het boek herinnert me ook een beetje aan een schilderstijl die ik vroeger mooi vond: het impressionisme. Die heerlijke, dromerige, losse stijl van waarnemen en schilderen. Uren kon ik er naar kijken, heb er zelfs een groot werkstuk op de middelbare aan gewijd...❤ Dank collega's van The Happy at Work Agency voor dit mooie kado. Ik kreeg het ter afscheid toen ik toch weer mijn eigen weg vervolgde... #schrijven #dagboekschrijven #coaching #natuur #horst
Altijd een 'heilig' moment, aan een vers en nieuw dagboek beginnen. Herkenbaar? Welke verhalen zullen er in komen?.... ik laat me verrassen... Dit geweldig mooie boek, met reliëf is van Peter Pauper Press. Achterop een mooi citaat: 'Happiness: it lies in the joy of achievement, in the thrill of creative effort' - Vincent van Gogh van Gogh's painting inspires our creative souls to blossom. Ik had het niet mooier kunnen zeggen😊 Het boek herinnert me ook een beetje aan een schilderstijl die ik vroeger mooi vond: het impressionisme. Die heerlijke, dromerige, losse stijl van waarnemen en schilderen. Uren kon ik er naar kijken, heb er zelfs een groot werkstuk op de middelbare aan gewijd...❤ Dank collega's van The Happy at Work Agency voor dit mooie kado. Ik kreeg het ter afscheid toen ik toch weer mijn eigen weg vervolgde... #schrijven  #dagboekschrijven  #coaching  #natuur  #horst 
DURF IK EEN ANDERE WEG TE GAAN?.... lesje loslaten en vertrouwen

Ja, ik heb zo mijn eigen uitdagingen, zoals vanmorgen. In de startblokken voor een coachdag in Arnhem met iemand die ik begeleid. Ik weet de weg, maar voordat ik vertrek check ik even hoe lang ik rijd. Normaal iets van een uurtje.

Huh? Bijna 2 uur? Wat klopt er niet? Ik zie dat er een ongeluk is gebeurd. Alweer. Vorige week stond ik ook al een uur in de file.
Ik besluit op weg te gaan. De totale verwachte reistijd loopt op: 2,5 uur. O, help, dan is de morgen voorbij! 'Pling!'
Een bericht dat er een alternatieve route met minder reistijd is. Of ik die wil nemen?

Mijn eerste reactie: ik sluit wel gewoon aan in de file, god weet waar je anders terecht komt. En hoe lang het duurt. Ik wacht wel af.

En ineens denk ik: ik doe het. Wat als het inderdaad veel sneller is?
Daar dachten andere mensen ook zo over, want ik sluit direct aan in een lange rij.
Was dit een goed idee? Ik besluit het maar zo te laten, en rustig door te rijden. En ik blijf rijden. Niet snel, maar ik ben in beweging.

Tot ik op een gegeven moment denk: dit is een veel mooiere route! Veel te zien, door de stad Arnhem waar ik op kamers heb gewoond, met als klap op de vuurpijl de prachtige natuur nét buiten Arnhem!

En maar 20 minuutjes 'te laat' tref ik mijn afspraak.

Ok, mijn les is duidelijk. De bekende weg kiezen kan als gevolg hebben dat je vastloopt. Terwijl er altijd een andere route is, die misschien wel minstens zo mooi is of mooier zelfs! En ook nog sneller....
Waarom houden we dan toch vaak vast aan wat we weten?

#vertrouwen #coaching #natuur #loslaten #schrijven #andereweg
DURF IK EEN ANDERE WEG TE GAAN?.... lesje loslaten en vertrouwen Ja, ik heb zo mijn eigen uitdagingen, zoals vanmorgen. In de startblokken voor een coachdag in Arnhem met iemand die ik begeleid. Ik weet de weg, maar voordat ik vertrek check ik even hoe lang ik rijd. Normaal iets van een uurtje. Huh? Bijna 2 uur? Wat klopt er niet? Ik zie dat er een ongeluk is gebeurd. Alweer. Vorige week stond ik ook al een uur in de file. Ik besluit op weg te gaan. De totale verwachte reistijd loopt op: 2,5 uur. O, help, dan is de morgen voorbij! 'Pling!' Een bericht dat er een alternatieve route met minder reistijd is. Of ik die wil nemen? Mijn eerste reactie: ik sluit wel gewoon aan in de file, god weet waar je anders terecht komt. En hoe lang het duurt. Ik wacht wel af. En ineens denk ik: ik doe het. Wat als het inderdaad veel sneller is? Daar dachten andere mensen ook zo over, want ik sluit direct aan in een lange rij. Was dit een goed idee? Ik besluit het maar zo te laten, en rustig door te rijden. En ik blijf rijden. Niet snel, maar ik ben in beweging. Tot ik op een gegeven moment denk: dit is een veel mooiere route! Veel te zien, door de stad Arnhem waar ik op kamers heb gewoond, met als klap op de vuurpijl de prachtige natuur nét buiten Arnhem! En maar 20 minuutjes 'te laat' tref ik mijn afspraak. Ok, mijn les is duidelijk. De bekende weg kiezen kan als gevolg hebben dat je vastloopt. Terwijl er altijd een andere route is, die misschien wel minstens zo mooi is of mooier zelfs! En ook nog sneller.... Waarom houden we dan toch vaak vast aan wat we weten? #vertrouwen  #coaching  #natuur  #loslaten  #schrijven  #andereweg 
'Word niet verliefd op je methode, het gaat om het resultaat!', zegt mijn businesscoach. Te laat.... ik ben het al😊🤓. Schrijven, je pen op papier en gaan.... ik weet inmiddels ook hoeveel anderen het insprireert, om bij diepere gedachten en verlangens uit te komen.

En een verliefdheid houd je niet tegen, sterker nog: het is een houden van geworden! Ik kan er niet meer omheeb, ik kan het niet ontkennen, het is er gewoon.

En nee, het gaat niet om die pen als middel, maar om het resultaat. En het resultaat is dat je er je dromen mee waar maakt. Echt. 
Dat lukte me eerder niet, omdat ik in mijn hoofd bleef ronddraaien.

En ook nu als ik er niet uit kom, pak ik mijn boek en kom ik op andere resultaten uit als waar ik mee startte. Vanmorgen? Teksten voor op mijn site geschreven. Vanuit mijn hart, niet mijn hoofd. 
Schrijf jij ook? En helpt het je bij het realiseren van wat jij wilt? Laat weten wat het jou brengt!

PS. Elke keer dat ik een nieuw notitieboek in handen heb, maakt mijn hart een sprongetje ❤😊 #schrijven #dagboek #journal #resultaat #elkemorgen6uur
'Word niet verliefd op je methode, het gaat om het resultaat!', zegt mijn businesscoach. Te laat.... ik ben het al😊🤓. Schrijven, je pen op papier en gaan.... ik weet inmiddels ook hoeveel anderen het insprireert, om bij diepere gedachten en verlangens uit te komen. En een verliefdheid houd je niet tegen, sterker nog: het is een houden van geworden! Ik kan er niet meer omheeb, ik kan het niet ontkennen, het is er gewoon. En nee, het gaat niet om die pen als middel, maar om het resultaat. En het resultaat is dat je er je dromen mee waar maakt. Echt. Dat lukte me eerder niet, omdat ik in mijn hoofd bleef ronddraaien. En ook nu als ik er niet uit kom, pak ik mijn boek en kom ik op andere resultaten uit als waar ik mee startte. Vanmorgen? Teksten voor op mijn site geschreven. Vanuit mijn hart, niet mijn hoofd. Schrijf jij ook? En helpt het je bij het realiseren van wat jij wilt? Laat weten wat het jou brengt! PS. Elke keer dat ik een nieuw notitieboek in handen heb, maakt mijn hart een sprongetje ❤😊 #schrijven  #dagboek  #journal  #resultaat  #elkemorgen6uur 
Deze morgens zijn de beste...
Voordat de wereld wakker wordt, al buiten zijn...
Deze morgens zijn de beste... Voordat de wereld wakker wordt, al buiten zijn...
Vroege vogelochtend
#stil
Vroege vogelochtend #stil 
Als ik op mijn rug op de grond lig in mijn coachruimte, is dit mijn uitzicht.
Bij mij schijnt áltijd de zon!😊
Hoe fijn is dat?
#coaching #horst #natuur
Als ik op mijn rug op de grond lig in mijn coachruimte, is dit mijn uitzicht. Bij mij schijnt áltijd de zon!😊 Hoe fijn is dat? #coaching  #horst  #natuur