an online Instagram web viewer
  • makeupbyyatty
    YATTY MAKEUP & BEAUTY STATION
    @makeupbyyatty

Images by makeupbyyatty

Harini dah start SALE NRC! Sale selama 15 hari ladiesss
.
Korang pun tau NRC jarang2 bt sale, jd tunggu ape lagi cpt2 simpan stok brg panas ni
.
Yg mana dah lama usya brg2 NRC tu ni lah peluang korg utk try produk dri NRC. Semuanya best2 belakaaa👍🏻👍🏻
.
#nrccosmetics #nrccosmeticskl #nrccosmetic #nrccosmeticselangor #nrcfoundation #nrctreatmentfoundation #nrcfacemist #nrccompactpowder #nrcampang #nrccheras
Harini dah start SALE NRC! Sale selama 15 hari ladiesss
.
Korang pun tau NRC jarang2 bt sale, jd tunggu ape lagi cpt2 simpan stok brg panas ni
.
Yg mana dah lama usya brg2 NRC tu ni lah peluang korg utk try produk dri NRC. Semuanya best2 belakaaa👍🏻👍🏻
.
#nrccosmetics #nrccosmeticskl #nrccosmetic #nrccosmeticselangor #nrcfoundation #nrctreatmentfoundation #nrcfacemist #nrccompactpowder #nrcampang #nrccheras
Harini dah start SALE NRC! Sale selama 15 hari ladiesss
.
Korang pun tau NRC jarang2 bt sale, jd tunggu ape lagi cpt2 simpan stok brg panas ni
.
Yg mana dah lama usya brg2 NRC tu ni lah peluang korg utk try produk dri NRC. Semuanya best2 belakaaa👍🏻👍🏻
.
#nrccosmetics #nrccosmeticskl #nrccosmetic #nrccosmeticselangor #nrcfoundation #nrctreatmentfoundation #nrcfacemist #nrccompactpowder #nrcampang #nrccheras
Harini dah start SALE NRC! Sale selama 15 hari ladiesss
.
Korang pun tau NRC jarang2 bt sale, jd tunggu ape lagi cpt2 simpan stok brg panas ni
.
Yg mana dah lama usya brg2 NRC tu ni lah peluang korg utk try produk dri NRC. Semuanya best2 belakaaa👍🏻👍🏻
.
#nrccosmetics #nrccosmeticskl #nrccosmetic #nrccosmeticselangor #nrcfoundation #nrctreatmentfoundation #nrcfacemist #nrccompactpowder #nrcampang #nrccheras
Harini dah start SALE NRC! Sale selama 15 hari ladiesss
.
Korang pun tau NRC jarang2 bt sale, jd tunggu ape lagi cpt2 simpan stok brg panas ni
.
Yg mana dah lama usya brg2 NRC tu ni lah peluang korg utk try produk dri NRC. Semuanya best2 belakaaa👍🏻👍🏻
.
#nrccosmetics #nrccosmeticskl #nrccosmetic #nrccosmeticselangor #nrcfoundation #nrctreatmentfoundation #nrcfacemist #nrccompactpowder #nrcampang #nrccheras
Harini dah start SALE NRC! Sale selama 15 hari ladiesss
.
Korang pun tau NRC jarang2 bt sale, jd tunggu ape lagi cpt2 simpan stok brg panas ni
.
Yg mana dah lama usya brg2 NRC tu ni lah peluang korg utk try produk dri NRC. Semuanya best2 belakaaa👍🏻👍🏻
.
#nrccosmetics #nrccosmeticskl #nrccosmetic #nrccosmeticselangor #nrcfoundation #nrctreatmentfoundation #nrcfacemist #nrccompactpowder #nrcampang #nrccheras
Pretty girl donning fame cosmetic code HOT CORAL! Spe penggemar nude boleh try code HOT CORAL
.
Code ni dh sold out kat hq tau. Kat kami tinggal beberapa pcs je, so tunggu ape lg cptlah order😆
.
#famecosmetics #famecosmeticsmy #famekl #fameselangor #fameampang #famecheras #famelipmatte #famemascara #fameeyeliner #famepandanindah #lipmatte #promo
Fame lipmatte CODE TOPAZ (siapa sukakan brown2 lips topaz ni memang gojes, light to tanned skin pun sesuai)
.
Clearance sale RM25 only
.
#famecosmetics #famecosmeticsmy #famekl #fameselangor #fameampang #famecheras #famelipmatte #famemascara #fameeyeliner #famepandanindah #lipmatte #promo
Fame cosmetic CLEARANCE SALE PROMO‼️PROMO‼️
.
Sehingga 31december ni
.
🚗COD AMPANG & CHERAS
#famecosmetics #famecosmeticsmy #famekl #fameselangor #fameampang #famecheras #famelipmatte #famemascara #fameeyeliner #famepandanindah #lipmatte #promo
Brown eyes with red lips👄
.
Mehh yatty nak habaq makeup look gini sesuai utk dinner, event2 tgh malam tau. Jauh2 lagi org dh nmpak kite sbb makeup glowing mowing pastu nampak lampu isyarat merah kat bibiaqq🤣
.
Nak nampak gojes & nk pikat hati encik somi? Meh ws yatty utk booking makeup service.. tkyah risau la ceq tak caj mahal mcm org lain🤣🤣 produk bukan sebarangan ye, spe ckp yatty pakai makeup fake tu aku cili mulut ang tu! Meh tgk dpn mata yatty pakai brg makeup ape la😝😝
.
.
#muamalaysia #makeupartistmalaysia #muaampang #muacheras #muakl #muaselangor #muawangsamaju #muatamanmelawati #muapuchong #muashahalam #muakeramat #mua #muamurah #muadinner #muaevent #muadinnermurah #muatunang #muanikah #muasanding #muaconvo #makeupgraduasi #makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupevent #makeupphotoshoot
Brown eyes with red lips👄 . Mehh yatty nak habaq makeup look gini sesuai utk dinner, event2 tgh malam tau. Jauh2 lagi org dh nmpak kite sbb makeup glowing mowing pastu nampak lampu isyarat merah kat bibiaqq🤣 . Nak nampak gojes & nk pikat hati encik somi? Meh ws yatty utk booking makeup service.. tkyah risau la ceq tak caj mahal mcm org lain🤣🤣 produk bukan sebarangan ye, spe ckp yatty pakai makeup fake tu aku cili mulut ang tu! Meh tgk dpn mata yatty pakai brg makeup ape la😝😝 . . #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #muaampang  #muacheras  #muakl  #muaselangor  #muawangsamaju  #muatamanmelawati  #muapuchong  #muashahalam  #muakeramat  #mua  #muamurah  #muadinner  #muaevent  #muadinnermurah  #muatunang  #muanikah  #muasanding  #muaconvo  #makeupgraduasi  #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupevent  #makeupphotoshoot 
Brown eyes with red lips👄
.
Mehh yatty nak habaq makeup look gini sesuai utk dinner, event2 tgh malam tau. Jauh2 lagi org dh nmpak kite sbb makeup glowing mowing pastu nampak lampu isyarat merah kat bibiaqq🤣
.
Nak nampak gojes & nk pikat hati encik somi? Meh ws yatty utk booking makeup service.. tkyah risau la ceq tak caj mahal mcm org lain🤣🤣 produk bukan sebarangan ye, spe ckp yatty pakai makeup fake tu aku cili mulut ang tu! Meh tgk dpn mata yatty pakai brg makeup ape la😝😝
.
.
#muamalaysia #makeupartistmalaysia #muaampang #muacheras #muakl #muaselangor #muawangsamaju #muatamanmelawati #muapuchong #muashahalam #muakeramat #mua #muamurah #muadinner #muaevent #muadinnermurah #muatunang #muanikah #muasanding #muaconvo #makeupgraduasi #makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupevent #makeupphotoshoot
Brown eyes with red lips👄 . Mehh yatty nak habaq makeup look gini sesuai utk dinner, event2 tgh malam tau. Jauh2 lagi org dh nmpak kite sbb makeup glowing mowing pastu nampak lampu isyarat merah kat bibiaqq🤣 . Nak nampak gojes & nk pikat hati encik somi? Meh ws yatty utk booking makeup service.. tkyah risau la ceq tak caj mahal mcm org lain🤣🤣 produk bukan sebarangan ye, spe ckp yatty pakai makeup fake tu aku cili mulut ang tu! Meh tgk dpn mata yatty pakai brg makeup ape la😝😝 . . #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #muaampang  #muacheras  #muakl  #muaselangor  #muawangsamaju  #muatamanmelawati  #muapuchong  #muashahalam  #muakeramat  #mua  #muamurah  #muadinner  #muaevent  #muadinnermurah  #muatunang  #muanikah  #muasanding  #muaconvo  #makeupgraduasi  #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupevent  #makeupphotoshoot 
Brown eyes with red lips👄
.
Mehh yatty nak habaq makeup look gini sesuai utk dinner, event2 tgh malam tau. Jauh2 lagi org dh nmpak kite sbb makeup glowing mowing pastu nampak lampu isyarat merah kat bibiaqq🤣
.
Nak nampak gojes & nk pikat hati encik somi? Meh ws yatty utk booking makeup service.. tkyah risau la ceq tak caj mahal mcm org lain🤣🤣 produk bukan sebarangan ye, spe ckp yatty pakai makeup fake tu aku cili mulut ang tu! Meh tgk dpn mata yatty pakai brg makeup ape la😝😝
.
.
#muamalaysia #makeupartistmalaysia #muaampang #muacheras #muakl #muaselangor #muawangsamaju #muatamanmelawati #muapuchong #muashahalam #muakeramat #mua #muamurah #muadinner #muaevent #muadinnermurah #muatunang #muanikah #muasanding #muaconvo #makeupgraduasi #makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupevent #makeupphotoshoot
Brown eyes with red lips👄 . Mehh yatty nak habaq makeup look gini sesuai utk dinner, event2 tgh malam tau. Jauh2 lagi org dh nmpak kite sbb makeup glowing mowing pastu nampak lampu isyarat merah kat bibiaqq🤣 . Nak nampak gojes & nk pikat hati encik somi? Meh ws yatty utk booking makeup service.. tkyah risau la ceq tak caj mahal mcm org lain🤣🤣 produk bukan sebarangan ye, spe ckp yatty pakai makeup fake tu aku cili mulut ang tu! Meh tgk dpn mata yatty pakai brg makeup ape la😝😝 . . #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #muaampang  #muacheras  #muakl  #muaselangor  #muawangsamaju  #muatamanmelawati  #muapuchong  #muashahalam  #muakeramat  #mua  #muamurah  #muadinner  #muaevent  #muadinnermurah  #muatunang  #muanikah  #muasanding  #muaconvo  #makeupgraduasi  #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupevent  #makeupphotoshoot 
Wake Up Your Make Up •Nk makeup nmpk smooth and cantik? •Nk tutup cela?
•Nk hilangkan lingkaran gelap bwh mata?
•Nk nmpk natural & skin nmpk sekata?
•Nk concealer yg boleh lembab kan kulit? •Yang boleh multi-function dan menjimatkan?
.
.
TruConceal drp @trulooks_malaysia ni fawerrr gais rugi x cuba tau 😉

Concealer yg mengandungi agen2 pelembab yg menjaga kelembapan kulit. 
Diformulasi dgn bahan berkualiti seperti Argan oil, Apricot Seeds oil, vit E, jojoba oil dan bnyk lagi

Wow kan? Jom try 🤗
.
#trulooks #trulooksmalaysia #trulooksconcealer #trueconceal #trulookskl #trulooksselangor #trulooksampang #trulookscheras #trulookstintedmoisturizer #trulooksconcealermalaysia #makeupartistmalaysia #muaampang #muacheras #muakl
Wake Up Your Make Up •Nk makeup nmpk smooth and cantik? •Nk tutup cela? •Nk hilangkan lingkaran gelap bwh mata? •Nk nmpk natural & skin nmpk sekata? •Nk concealer yg boleh lembab kan kulit? •Yang boleh multi-function dan menjimatkan? . . TruConceal drp @trulooks_malaysia ni fawerrr gais rugi x cuba tau 😉 Concealer yg mengandungi agen2 pelembab yg menjaga kelembapan kulit. Diformulasi dgn bahan berkualiti seperti Argan oil, Apricot Seeds oil, vit E, jojoba oil dan bnyk lagi Wow kan? Jom try 🤗 . #trulooks  #trulooksmalaysia  #trulooksconcealer  #trueconceal  #trulookskl  #trulooksselangor  #trulooksampang  #trulookscheras  #trulookstintedmoisturizer  #trulooksconcealermalaysia  #makeupartistmalaysia  #muaampang  #muacheras  #muakl 
Wake Up Your Make Up •Nk makeup nmpk smooth and cantik? •Nk tutup cela?
•Nk hilangkan lingkaran gelap bwh mata?
•Nk nmpk natural & skin nmpk sekata?
•Nk concealer yg boleh lembab kan kulit? •Yang boleh multi-function dan menjimatkan?
.
.
TruConceal drp @trulooks_malaysia ni fawerrr gais rugi x cuba tau 😉

Concealer yg mengandungi agen2 pelembab yg menjaga kelembapan kulit. 
Diformulasi dgn bahan berkualiti seperti Argan oil, Apricot Seeds oil, vit E, jojoba oil dan bnyk lagi

Wow kan? Jom try 🤗
.
#trulooks #trulooksmalaysia #trulooksconcealer #trueconceal #trulookskl #trulooksselangor #trulooksampang #trulookscheras #trulookstintedmoisturizer #trulooksconcealermalaysia #makeupartistmalaysia #muaampang #muacheras #muakl
Wake Up Your Make Up •Nk makeup nmpk smooth and cantik? •Nk tutup cela? •Nk hilangkan lingkaran gelap bwh mata? •Nk nmpk natural & skin nmpk sekata? •Nk concealer yg boleh lembab kan kulit? •Yang boleh multi-function dan menjimatkan? . . TruConceal drp @trulooks_malaysia ni fawerrr gais rugi x cuba tau 😉 Concealer yg mengandungi agen2 pelembab yg menjaga kelembapan kulit. Diformulasi dgn bahan berkualiti seperti Argan oil, Apricot Seeds oil, vit E, jojoba oil dan bnyk lagi Wow kan? Jom try 🤗 . #trulooks  #trulooksmalaysia  #trulooksconcealer  #trueconceal  #trulookskl  #trulooksselangor  #trulooksampang  #trulookscheras  #trulookstintedmoisturizer  #trulooksconcealermalaysia  #makeupartistmalaysia  #muaampang  #muacheras  #muakl 
Wake Up Your Make Up •Nk makeup nmpk smooth and cantik? •Nk tutup cela?
•Nk hilangkan lingkaran gelap bwh mata?
•Nk nmpk natural & skin nmpk sekata?
•Nk concealer yg boleh lembab kan kulit? •Yang boleh multi-function dan menjimatkan?
.
.
TruConceal drp @trulooks_malaysia ni fawerrr gais rugi x cuba tau 😉

Concealer yg mengandungi agen2 pelembab yg menjaga kelembapan kulit. 
Diformulasi dgn bahan berkualiti seperti Argan oil, Apricot Seeds oil, vit E, jojoba oil dan bnyk lagi

Wow kan? Jom try 🤗
.
#trulooks #trulooksmalaysia #trulooksconcealer #trueconceal #trulookskl #trulooksselangor #trulooksampang #trulookscheras #trulookstintedmoisturizer #trulooksconcealermalaysia
Wake Up Your Make Up •Nk makeup nmpk smooth and cantik? •Nk tutup cela? •Nk hilangkan lingkaran gelap bwh mata? •Nk nmpk natural & skin nmpk sekata? •Nk concealer yg boleh lembab kan kulit? •Yang boleh multi-function dan menjimatkan? . . TruConceal drp @trulooks_malaysia ni fawerrr gais rugi x cuba tau 😉 Concealer yg mengandungi agen2 pelembab yg menjaga kelembapan kulit. Diformulasi dgn bahan berkualiti seperti Argan oil, Apricot Seeds oil, vit E, jojoba oil dan bnyk lagi Wow kan? Jom try 🤗 . #trulooks  #trulooksmalaysia  #trulooksconcealer  #trueconceal  #trulookskl  #trulooksselangor  #trulooksampang  #trulookscheras  #trulookstintedmoisturizer  #trulooksconcealermalaysia 
Kak Nana | 24.11.2018 | Interview for flight attendant | Taman Melawati
.
Ni makeup paling awal dalam sejarah! Pukul 330 pagi dah keluar rumah pergi makeup kak nana. Sampai kak nana tertidur dgn lena atas kerusi sambil dibelai2 mukanya🤣🤣
.
Thank u so much sebab percaya touch adikk! Setiap kali event mesti helo kat adik utk makeup♥️
.
#muamalaysia #makeupartistmalaysia #muaampang #muacheras #muakl #muaselangor #muawangsamaju #muatamanmelawati #muapuchong #muashahalam #muakeramat #mua #muamurah #muadinner #muaevent #muadinnermurah #muatunang #muanikah #muasanding #muaconvo #makeupgraduasi #makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupevent #makeupphotoshoot
Kak Nana | 24.11.2018 | Interview for flight attendant | Taman Melawati . Ni makeup paling awal dalam sejarah! Pukul 330 pagi dah keluar rumah pergi makeup kak nana. Sampai kak nana tertidur dgn lena atas kerusi sambil dibelai2 mukanya🤣🤣 . Thank u so much sebab percaya touch adikk! Setiap kali event mesti helo kat adik utk makeup♥️ . #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #muaampang  #muacheras  #muakl  #muaselangor  #muawangsamaju  #muatamanmelawati  #muapuchong  #muashahalam  #muakeramat  #mua  #muamurah  #muadinner  #muaevent  #muadinnermurah  #muatunang  #muanikah  #muasanding  #muaconvo  #makeupgraduasi  #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupevent  #makeupphotoshoot 
Kak Nana | 24.11.2018 | Interview for flight attendant | Taman Melawati
.
Ni makeup paling awal dalam sejarah! Pukul 330 pagi dah keluar rumah pergi makeup kak nana. Sampai kak nana tertidur dgn lena atas kerusi sambil dibelai2 mukanya🤣🤣
.
Thank u so much sebab percaya touch adikk! Setiap kali event mesti helo kat adik utk makeup♥️
.
#muamalaysia #makeupartistmalaysia #muaampang #muacheras #muakl #muaselangor #muawangsamaju #muatamanmelawati #muapuchong #muashahalam #muakeramat #mua #muamurah #muadinner #muaevent #muadinnermurah #muatunang #muanikah #muasanding #muaconvo #makeupgraduasi #makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupevent #makeupphotoshoot
Kak Nana | 24.11.2018 | Interview for flight attendant | Taman Melawati . Ni makeup paling awal dalam sejarah! Pukul 330 pagi dah keluar rumah pergi makeup kak nana. Sampai kak nana tertidur dgn lena atas kerusi sambil dibelai2 mukanya🤣🤣 . Thank u so much sebab percaya touch adikk! Setiap kali event mesti helo kat adik utk makeup♥️ . #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #muaampang  #muacheras  #muakl  #muaselangor  #muawangsamaju  #muatamanmelawati  #muapuchong  #muashahalam  #muakeramat  #mua  #muamurah  #muadinner  #muaevent  #muadinnermurah  #muatunang  #muanikah  #muasanding  #muaconvo  #makeupgraduasi  #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupevent  #makeupphotoshoot 
Kak Nana | 24.11.2018 | Interview for flight attendant | Taman Melawati
.
Ni makeup paling awal dalam sejarah! Pukul 330 pagi dah keluar rumah pergi makeup kak nana. Sampai kak nana tertidur dgn lena atas kerusi sambil dibelai2 mukanya🤣🤣
.
Thank u so much sebab percaya touch adikk! Setiap kali event mesti helo kat adik utk makeup♥️
.
#muamalaysia #makeupartistmalaysia #muaampang #muacheras #muakl #muaselangor #muawangsamaju #muatamanmelawati #muapuchong #muashahalam #muakeramat #mua #muamurah #muadinner #muaevent #muadinnermurah #muatunang #muanikah #muasanding #muaconvo #makeupgraduasi #makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupevent #makeupphotoshoot
Kak Nana | 24.11.2018 | Interview for flight attendant | Taman Melawati . Ni makeup paling awal dalam sejarah! Pukul 330 pagi dah keluar rumah pergi makeup kak nana. Sampai kak nana tertidur dgn lena atas kerusi sambil dibelai2 mukanya🤣🤣 . Thank u so much sebab percaya touch adikk! Setiap kali event mesti helo kat adik utk makeup♥️ . #muamalaysia  #makeupartistmalaysia  #muaampang  #muacheras  #muakl  #muaselangor  #muawangsamaju  #muatamanmelawati  #muapuchong  #muashahalam  #muakeramat  #mua  #muamurah  #muadinner  #muaevent  #muadinnermurah  #muatunang  #muanikah  #muasanding  #muaconvo  #makeupgraduasi  #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupevent  #makeupphotoshoot