an online Instagram web viewer
  • lonnsjocoaching
    Kristin Lönnsjö
    @lonnsjocoaching

Images by lonnsjocoaching

Ett av delmålen i min stora dröm är alla roliga föreläsningar inför underbara människor i olika städer. 
Så här såg det ut utanför föreläsningen i Jönköping igår. Magiskt, kungligt och lyxigt. Precis som jag vill ha det <3

Vad gör du för att nå ditt mål? Vilka delmål har du framför dig?
Ett av delmålen i min stora dröm är alla roliga föreläsningar inför underbara människor i olika städer. Så här såg det ut utanför föreläsningen i Jönköping igår. Magiskt, kungligt och lyxigt. Precis som jag vill ha det <3 Vad gör du för att nå ditt mål? Vilka delmål har du framför dig?
Teaterbion i Jönköping är redo för 100%DU!

Kom hit kl 18 så kör  vi <3
Teaterbion i Jönköping är redo för 100%DU! Kom hit kl 18 så kör vi <3
TÄVLING!
Vinn biljett till 100%DU i Jönköping nu på måndag 17/9 kl18:00!

Kommentera varför du ska vinna en biljett och vem du vill ta med dig.

#jönköping #tävling #föreläsning #självkänsla #värdefull #100procentdu #kulturhuset #utveckling #mamma #fantastisk #vinn #biljett #vinst #kompis
Nu kommer jag snart till dig i Jönköping och Falköping med föreläsningen 100%DU.

Du får med dig metoder för att bli mer självsäker och hitta ditt värde. Det hjälper dig sedan att stå upp för dig själv, fixa arbetsintervjuer och att kunna slappna av i dig själv.

Jönköping 17/9 18:00
Falköping 24/8 18:00

Boka biljett via länken i min profil <3
Nu kommer jag snart till dig i Jönköping och Falköping med föreläsningen 100%DU. Du får med dig metoder för att bli mer självsäker och hitta ditt värde. Det hjälper dig sedan att stå upp för dig själv, fixa arbetsintervjuer och att kunna slappna av i dig själv. Jönköping 17/9 18:00 Falköping 24/8 18:00 Boka biljett via länken i min profil <3
Utkast till bokomslaget bara för att visa min tanke om hur jag tänker mig.

Vad tycker du? Ge mig dina bästa tips och vad du tycker om det här omslaget :-) Hiss eller diss?
Utkast till bokomslaget bara för att visa min tanke om hur jag tänker mig. Vad tycker du? Ge mig dina bästa tips och vad du tycker om det här omslaget :-) Hiss eller diss?
På företagsfrukosten i Tidaholm fick jag äran att berätta om vilka vinster det är med att ha en coach som ledare och företagare.

#västgötabladet #tidaholm #näringslivsfrukost #företagare #företagarfrukost #coach #professionell #tidning #artikel #utveckling
Coachpaket för utveckling, livsförändring och ett fulländat liv så som du vill ha det. Ska bli superkul att kunna presentera allt när det är klart :-)
Coachpaket för utveckling, livsförändring och ett fulländat liv så som du vill ha det. Ska bli superkul att kunna presentera allt när det är klart :-)
De oerhört vackra rosorna jag fick av maken efter premiärföreläsningen i måndags sprider glädje i hemmet. 
Min man och jag älskar att ge varandra blommor. Hur visar du de du älskar uppskattning?
De oerhört vackra rosorna jag fick av maken efter premiärföreläsningen i måndags sprider glädje i hemmet. Min man och jag älskar att ge varandra blommor. Hur visar du de du älskar uppskattning?
Idag har jag äran att träffa fantastiska hjältar. 7 personer tog hand om mig under dagens operation. Så skönt att vara i trygga händer.

Nu dröjer det ett tag innan jag är uppe och hoppar i en föreläsning, men till Jönköping17/9 är jag redo :-)
Idag har jag äran att träffa fantastiska hjältar. 7 personer tog hand om mig under dagens operation. Så skönt att vara i trygga händer. Nu dröjer det ett tag innan jag är uppe och hoppar i en föreläsning, men till Jönköping17/9 är jag redo :-)
En underbar premiär med fantastisk och engagerad publik. Så lycklig över en sprudlande kväll med fart och fläkt, tankesmedja och diskussioner. Tack!

#föreläsning #inspiration #glädje #publik #diskussioner #självkänsla #självsäker #100procentdu #hellidensfolkhögskola #tidaholm #coach #fakeittillyoumakeit
Att leva som man lär. Nu är finstassen från föreläsningen av och mjukbrallorna på, soffan och seriedax. Och jag känner mig awesome precis som jag är.

Tack alla i Tidaholm som var på föreläsningen 100%DU <3
Att leva som man lär. Nu är finstassen från föreläsningen av och mjukbrallorna på, soffan och seriedax. Och jag känner mig awesome precis som jag är. Tack alla i Tidaholm som var på föreläsningen 100%DU <3
Ungefär så här känns det idag när det äntligen är dags för föreläsningen 100%DU i Tidaholm kl 18:00.

Att våga hoppa, just do it!

Du kommer väl dit! Köp biljett innan det är försent på www.lonnsjocoaching.se

Kram <3

#tidaholm #föreläsning #självkänsla #selfesteem #älska #växa #våga #mod #måbra
Behind the scen. Livesändning med Veronika från Change is Beautiful. Bakom scenen är det barn, katt, teknikutrustning och vardagsstök.

#live #mittilivet #egenföretagare #barn #mamma #katt #ljus #teknik #changeisbeautiful #lönnsjöcoaching #verkligheten
Redrum redrum. Shining-känsla under bokskrivandet hahaha

Ha en fin söndag!
Redrum redrum. Shining-känsla under bokskrivandet hahaha Ha en fin söndag!
Att jobba med självkänsla och självförtroende i vardagen som mamma. Att hjälpa treåringen att komma över sin rädsla för toaletten, att få henne att tro på att hon kan sova utan blöja och sedan fira både torr säng och resultat på toa.

Tvååringen går igenom andra tvivel: sova i stor säng och testa pottan. 
Hur viktigt det än är att hjälpa så många som möjligt att må bra så är ändå min lilla klan de som kommer först. Mina barn, min man. Den viktigaste gåvan jag kan ge bredvid ovillkorlig kärlek är självkänsla och trygghet i sig själva. Och det börjar redan vid pottan.

Hjälp ditt barn genom att börja med dig.

#självsäker #uppfostran #lära #kärlek #trygghet #potta #säng #fira #vardag #rädsla #mamma #företagare #tidaholm
Att jobba med självkänsla och självförtroende i vardagen som mamma. Att hjälpa treåringen att komma över sin rädsla för toaletten, att få henne att tro på att hon kan sova utan blöja och sedan fira både torr säng och resultat på toa. Tvååringen går igenom andra tvivel: sova i stor säng och testa pottan. Hur viktigt det än är att hjälpa så många som möjligt att må bra så är ändå min lilla klan de som kommer först. Mina barn, min man. Den viktigaste gåvan jag kan ge bredvid ovillkorlig kärlek är självkänsla och trygghet i sig själva. Och det börjar redan vid pottan. Hjälp ditt barn genom att börja med dig. #självsäker  #uppfostran  #lära  #kärlek  #trygghet  #potta  #säng  #fira  #vardag  #rädsla  #mamma  #företagare  #tidaholm 
Efter en högintensiv vecka är jag helt slut. Och helt beslutad att vila, ligga i soffan, mysa med familjen och bara vara. 
Inte ens jag har energi och driv hela tiden. Hur varvar du bäst ned när du är sliten?

Ha en fin helg!
/Kristin

#nofilter #trött #vila #ledig #ladda #familj #hemma #mys
Efter en högintensiv vecka är jag helt slut. Och helt beslutad att vila, ligga i soffan, mysa med familjen och bara vara. Inte ens jag har energi och driv hela tiden. Hur varvar du bäst ned när du är sliten? Ha en fin helg! /Kristin #nofilter  #trött  #vila  #ledig  #ladda  #familj  #hemma  #mys 
Självkänsla och stå emot andras viljor och ord eller osäkerhet och ta emot både andras och din egna mentala misshandel?

Jag vill hjälpa dig till att få ett fylligt och starkt liv! På föreläsningen 100%DU lär du dig metoder och verktyg som du lätt kan använda i vardagen. Det gör att du kommer att våga stå upp för dig i löneförhandlingar, säga ifrån när du blir trampad på och en kärlek till dig själv.

Den 3 september startar turnen på Hellidinsslott i Tidaholm. Kom dit och inspireras!
Självkänsla och stå emot andras viljor och ord eller osäkerhet och ta emot både andras och din egna mentala misshandel? Jag vill hjälpa dig till att få ett fylligt och starkt liv! På föreläsningen 100%DU lär du dig metoder och verktyg som du lätt kan använda i vardagen. Det gör att du kommer att våga stå upp för dig i löneförhandlingar, säga ifrån när du blir trampad på och en kärlek till dig själv. Den 3 september startar turnen på Hellidinsslott i Tidaholm. Kom dit och inspireras!