an online Instagram web viewer
  • lonnsjocoaching
    Kristin Lönnsjö
    @lonnsjocoaching

Images by lonnsjocoaching

På plats i Åmål för kvällens föreläsning 100%DU 18:00 :-) #åmål #biblioteket #självkänsla #tillbaka #föreläsning
Arbetar med nya projekt. Bästa julklappen ;-) #nytt #framåt #egentid #lyx #älskadig #julklapp #utveckling #event #coachning #stil #slott
Den viktigaste människan, pappan till mina barn, mitt stöd och min bästa vän firas idag.

När barnen var nattade avslutade vi med alkoholfrittbubbel, chokladprovning och roliga frågor.

Hur firades du eller hur firade du papporna i ditt liv idag?

#farsdag #kärlek #trygghet #stöd #bästavän #livspartner #pappa #barn #choklad #bubbel #alkoholfritt #mys #fira #sovandebarn
Har du funderat på vad du vill få ut av nästa år och satt några mål?

Jag menar såna där bra mål som kommer att motivera dig ändå fram.

Ett tag framöver kommer jag fokusera på bra och starka mål för att hjälpa dig att skapa dina egna. 
Kommentera gärna med det som du behöver hjälp med i målsättningen.

#mål #framtid #2019 #starkamål #lyckas #önskan #väg #skog #hinder #backe #coachning
Har du funderat på vad du vill få ut av nästa år och satt några mål? Jag menar såna där bra mål som kommer att motivera dig ändå fram. Ett tag framöver kommer jag fokusera på bra och starka mål för att hjälpa dig att skapa dina egna. Kommentera gärna med det som du behöver hjälp med i målsättningen. #mål  #framtid  #2019  #starkamål  #lyckas  #önskan  #väg  #skog  #hinder  #backe  #coachning 
Idag har Lönnsjö Coaching fått äran att coacha Carin Söder som är den fantastiska vd:n till Ordhuset ab. 
Företagscoachning handlar lika mycket om att få ordning på framtidsplaner som att kunna arbeta på tankar och beteenden.  Att hitta nya vinklar och komma pp nya lösningar.

#coachning #ordhuset #framgång #planer #mål #nycklar #verktyg #lösningar #växa #lönnsjöcoaching
En bra start på dagen <3 En härlig grön shake full med energi. Hur ser din start ut?
En bra start på dagen <3 En härlig grön shake full med energi. Hur ser din start ut?
Nästa vecka har jag fått äran att assistera på den fantastiska coachutbildningen Professionell Coach på Gothia Akademi. 
Passar på att friska upp minnet i väntan på att få träffa alla underbara blivande coacher.

#gothiaakademi #professionellcoach #göteborg #assistent #coach #utbildning #bok #läsa
Hur hittar du glädje i vardagen? Vilka saker kan du lätt göra som du vet gör dig glad?

För mig var lyckan total igår när jag hittade vörtbröd i affären. Idag avnjuter jag det i skenet av julljus. Supermysigt och definitivt lätt att fixa den här tiden på året ;-) Ha en underbar helg
Hur hittar du glädje i vardagen? Vilka saker kan du lätt göra som du vet gör dig glad? För mig var lyckan total igår när jag hittade vörtbröd i affären. Idag avnjuter jag det i skenet av julljus. Supermysigt och definitivt lätt att fixa den här tiden på året ;-) Ha en underbar helg
Idag kom den här pinsen på posten. PCC certifiering har varit ett viktigt mål och jag kommer bära den ned stolthet. 
Den står för min driftighet, all tid jag lagt ned, alla stunder då man kämpar på trots att varje fiber i kroppen säger "Ge upp!". Den står för alla gånger jag lyssnat och litat på mig själv och vågat strunta i nejsägarna. 
Den står för att jag kan om jag vill ... och det är klart att jag vill ;-) Vilka är dina milstenar? Och vad betyder de för dig?
Idag kom den här pinsen på posten. PCC certifiering har varit ett viktigt mål och jag kommer bära den ned stolthet. Den står för min driftighet, all tid jag lagt ned, alla stunder då man kämpar på trots att varje fiber i kroppen säger "Ge upp!". Den står för alla gånger jag lyssnat och litat på mig själv och vågat strunta i nejsägarna. Den står för att jag kan om jag vill ... och det är klart att jag vill ;-) Vilka är dina milstenar? Och vad betyder de för dig?
BAM!!! Nu är PCC-certifieringen klar! Yes!
BAM!!! Nu är PCC-certifieringen klar! Yes!
Det är inte alltid på topp. Saker händer i livet och varje händelse påverkar oss olika mycket. Allt hänger ihop med vad du har för erfarenheter, tron på hur saker ska lösa sig sedan och hur allt annat runt omkring dig ser ut just nu.

Är allt bra och något sker kan det vara lättare att landa på fötter. Men om mattan, golvet och marken försvinner samtidigt kan det bli tufft att komma ur oskadd.

När du faller kan du skapa en mental fallskärm och ta dig ur det med blåmärken. Men ibland orkar man bara inte. Då vill du ha dina människor nära, låt dem ta emot dig!

Den här veckan stannar jag i mental fosterställning och håller krampaktigt fast i de jag älskar. Rädslan av att förlora en närastående är mer än skrämmande och den här veckan får mina människor hjälpa mig med de ljusa tankarna.

Ta hand om er och krama de du älskar extra mycket! 
#kärlek #fuckcancer #krama #rädsla #falla #kramar #familj #alltärintebrajämt #detblirbättre #hållatummarna
Det är inte alltid på topp. Saker händer i livet och varje händelse påverkar oss olika mycket. Allt hänger ihop med vad du har för erfarenheter, tron på hur saker ska lösa sig sedan och hur allt annat runt omkring dig ser ut just nu. Är allt bra och något sker kan det vara lättare att landa på fötter. Men om mattan, golvet och marken försvinner samtidigt kan det bli tufft att komma ur oskadd. När du faller kan du skapa en mental fallskärm och ta dig ur det med blåmärken. Men ibland orkar man bara inte. Då vill du ha dina människor nära, låt dem ta emot dig! Den här veckan stannar jag i mental fosterställning och håller krampaktigt fast i de jag älskar. Rädslan av att förlora en närastående är mer än skrämmande och den här veckan får mina människor hjälpa mig med de ljusa tankarna. Ta hand om er och krama de du älskar extra mycket! #kärlek  #fuckcancer  #krama  #rädsla  #falla  #kramar  #familj  #alltärintebrajämt  #detblirbättre  #hållatummarna 
Eftertanke, reflektion och nyplanering i min lilla vackra stad.

#tidaholm #coaching #reflektion #vatten #nyvecka #ladda
Första provtrycket landade i brevlådan igår. Det var en hel del trycktekniska delar som väntar på lösning från sättning och tryckeri. Men snaaaart är den här!
Första provtrycket landade i brevlådan igår. Det var en hel del trycktekniska delar som väntar på lösning från sättning och tryckeri. Men snaaaart är den här!
Måndag. Tummen upp för möjligheter, erfarenheter och mysiga stunder som veckan kommer att ge.

Tiden rullar på utan hänsyn till vad som sker och då är det viktigt att du får så mycket ut av dagen och veckan som möjligt. Känner du det som att du står på perrongen och väntar på ditt liv eller sitter du på tåget?
Måndag. Tummen upp för möjligheter, erfarenheter och mysiga stunder som veckan kommer att ge. Tiden rullar på utan hänsyn till vad som sker och då är det viktigt att du får så mycket ut av dagen och veckan som möjligt. Känner du det som att du står på perrongen och väntar på ditt liv eller sitter du på tåget?
Men alltså...blir rörd och galet stolt!!! Haha I MADE THIS!

Nu inväntar jag sista tillrättningen och anpassning av framsidan så kan boken laddas upp för beställning.

#starstruck #jagrockar #stolt #rörd #boken #minbok #100procentdu #coachning #självkänsla #mål #awesome
Tack Skövde för ikväll!

Älskar att se insikter falla på plats och gnistor tändas.

#föreläsning #kärlek #självkänsla #insikt #skövde #100procentdu
Coachning av en fantastisk VD innan föreläsningen ikväll.

Kom till kulturhuset i Skövde i kväll!
Coachning av en fantastisk VD innan föreläsningen ikväll. Kom till kulturhuset i Skövde i kväll!