an online Instagram web viewer
  • lieynfaeza
    M R S. R A M Z U L ⚽️✈️
    @lieynfaeza

Images by lieynfaeza

LAST CALLING !
Ada yg nk selit order lg x ...pm cepat2 deh ...esok sis last list order ...😘
#swarovskiBracelet
#byLF
#gelangBling2
OMG ! LUPAAAAAAAAAA ! 😅
Happy 4th Anniversary baba syg ! Moga hbgan kita kekal selamanya laa yer  @ram22ulzahini aminnn ..thanks jgk fr d first time remind me about today 😂 mybe simtom2 a mother jadi pelupa..dia mai oyk td..'ehh arini kito nikoh' 😁 💋throw pic zaman mudi2 sekali 🤗 
#RzLFAnniversary
#4thAnniversary
#endlessLove
#9october2014
OMG ! LUPAAAAAAAAAA ! 😅 Happy 4th Anniversary baba syg ! Moga hbgan kita kekal selamanya laa yer @ram22ulzahini aminnn ..thanks jgk fr d first time remind me about today 😂 mybe simtom2 a mother jadi pelupa..dia mai oyk td..'ehh arini kito nikoh' 😁 💋throw pic zaman mudi2 sekali 🤗 #RzLFAnniversary  #4thAnniversary  #endlessLove  #9october2014 
Yakinlah bahawa ada sesuatu menantimu slps byk kesabaran yg kamu jalani yg membuat kamu gembira shgga kamu lupa pedihnya rasa sebuah sakit , KERANA SAAT SATU PINTU TERTUTUP, YAKINLAH BAHAWA ADA JUTAAN PINTU MASIH TERBUKA LUAS 🤗 ~Umar Bin Khatab 
#swarovskiBracelet
#byLieynfaeza
#gelangBling2
#jomJangoksBlako
Yakinlah bahawa ada sesuatu menantimu slps byk kesabaran yg kamu jalani yg membuat kamu gembira shgga kamu lupa pedihnya rasa sebuah sakit , KERANA SAAT SATU PINTU TERTUTUP, YAKINLAH BAHAWA ADA JUTAAN PINTU MASIH TERBUKA LUAS 🤗 ~Umar Bin Khatab #swarovskiBracelet  #byLieynfaeza  #gelangBling2  #jomJangoksBlako 
Alhamdulillah xputus2 order Swarovski Bracelet masuk ... Bare comey sapo xse kan..yg berjiwa wanite shja tergoda bnda ni 😂cepat2 gais ! Pasni xambik order dah.. Last order on 10/10 yerr...😘😘😘
#swarovskiBracelet
#byLieynfaeza
#comeyyDooh
#bling2
#acuJangoksGakEtep
Ada ni haaaa duk shooting bracelet sep2 awk ni 😂 tQ cuJang @shfznfza sbb relo perit2 mato ambik pic.. diamond bling2 dooh etep 💎 bare sis buke hk diamond buto bo2 napok deh.. kecek beringat sikitt lamo kei xleh kecek doh pahni 🙄 sis jual bare muroh xpo asal comeyy n puas ati deh 😏😏😏 10/10 closed order.. cepat2 ‼️
#swarovskiBracelet
#byLieynFaeza
#nokClosedOrderDohNi
#cepat2Laa
#jangeBengapSgt
Ada ni haaaa duk shooting bracelet sep2 awk ni 😂 tQ cuJang @shfznfza sbb relo perit2 mato ambik pic.. diamond bling2 dooh etep 💎 bare sis buke hk diamond buto bo2 napok deh.. kecek beringat sikitt lamo kei xleh kecek doh pahni 🙄 sis jual bare muroh xpo asal comeyy n puas ati deh 😏😏😏 10/10 closed order.. cepat2 ‼️ #swarovskiBracelet  #byLieynFaeza  #nokClosedOrderDohNi  #cepat2Laa  #jangeBengapSgt 
Ni kaler limited deh ...RedBlack & RedGold ...so cepat2, sis hnya ambik 30pcs kiriman shja.. rugi tauu sbb bracelet ni sgt2 lawa n murah giler ... 10/10 sis close order yer.. nk kirim pm cepat2 .. 😘😘😘
#SwarovskiBracelet
#byLieynFaeza
#jomLawaBersama
#LF
Ni kaler limited deh ...RedBlack & RedGold ...so cepat2, sis hnya ambik 30pcs kiriman shja.. rugi tauu sbb bracelet ni sgt2 lawa n murah giler ... 10/10 sis close order yer.. nk kirim pm cepat2 .. 😘😘😘 #SwarovskiBracelet  #byLieynFaeza  #jomLawaBersama  #LF 
Selamat Hari Jumaat ... pagi2 ni belek2 pic anak rasa sooooo calm .. i love u baby @baby_qyqy ❤️
#RZLFstory
#babyQyQy
#mySweetFamily
#rizQyAdam
#LieynFaeza
#RamzulZahini
Okayyy ni kaler2 hk ada ...ni semua fav kaler sis ..nama pn collections sis kn.. ad lg x nk order,,cepat2 pm deh sbb sis close order hari Rabu ni (10 october 2018 ) ..serious buyer only deh.. pilih kaler hk awk keney then wasap sis pic tuu ..xsoh kecek byk 😅 
#swarovskiBracelet
#LieynFaeza
#murah2jer
Okayyy ni kaler2 hk ada ...ni semua fav kaler sis ..nama pn collections sis kn.. ad lg x nk order,,cepat2 pm deh sbb sis close order hari Rabu ni (10 october 2018 ) ..serious buyer only deh.. pilih kaler hk awk keney then wasap sis pic tuu ..xsoh kecek byk 😅 #swarovskiBracelet  #LieynFaeza  #murah2jer 
Cantikss kannn ..diamond dia bling2 .. my lil sista @shfznfza xse v jual dia kata tkt nt ramai pkai bracelet ni,,klu blh dia nk dia sore jah ada 😂 perangaiiiii btol 😏
If ada yg nk order oyak deh..dlm tempoh smggu ni shja ..bukan utk dijual sepenuh masa,,sis cuma ambik utk kiriman shja.. nt tarikh last order sis update plok ..
#swarovskiBracelet
#LieynFaeza
#myCollections
Cantikss kannn ..diamond dia bling2 .. my lil sista @shfznfza xse v jual dia kata tkt nt ramai pkai bracelet ni,,klu blh dia nk dia sore jah ada 😂 perangaiiiii btol 😏 If ada yg nk order oyak deh..dlm tempoh smggu ni shja ..bukan utk dijual sepenuh masa,,sis cuma ambik utk kiriman shja.. nt tarikh last order sis update plok .. #swarovskiBracelet  #LieynFaeza  #myCollections 
Agak2 kalau sis open order utk Swarovski Bracelet ni On ke x ? 
Actly ni half of collection sis,klu prsan g mane2 mmg sis akn pakai sbb simple jah..tp if korg nak pn blh sbb next week sis nk g shopping,,so alang2 blh laa klu sep awk nk kirim sekali deh ..bling2 😍
#swarovskiBracelet
#LieynFaeza
#nokPm
Agak2 kalau sis open order utk Swarovski Bracelet ni On ke x ? Actly ni half of collection sis,klu prsan g mane2 mmg sis akn pakai sbb simple jah..tp if korg nak pn blh sbb next week sis nk g shopping,,so alang2 blh laa klu sep awk nk kirim sekali deh ..bling2 😍 #swarovskiBracelet  #LieynFaeza  #nokPm 
Bgun pagi kne nyanyi dluuuuu 😂🎶
Rambut tu mmg pesen lgu tu,,nk sipe pnjg klu xdgr kata senang paka tarik jah 😏
#babyQyQy
#rizQyAdam
#gOodBoy
#ksygnMumyBaba
#RZLFjr
Ada ni tgh test dagu baru pas cocok 😅 uiiiii runcing nauu daguuu ni,,tanjat sis 😂
#beautyWaterByLF
#comingSoon
#LFstory
#mumyQyQy
Panas2 pn tido dulu laaa 👵🏻
Pinjam gelebus tokma kejap 😂
#rizQyAdam
#babyQyQy
#ksygnMumyBaba
HAT  YAI  TRiP 2018 
DAY  1 
6 .30 AM - btolak dr rumah ke Rantau Panjang (ko pegi time cuti umum so ko kena laa gerak awal pg sbb nt kan dkt imigresen,Que dia ya ampunnn pnjg mcm ular 🐍) 7.00 AM - tibanya di Imigresen Rantau Panjang,, cr tempat parking keta semua then bgerak ramai2 (kami 30 org ) utk proses cop mengecop passport/ border pass .. (part sini complicated sikit sbb kne g kehulu kehilir isi borang laa cop laa beratur laa ) - Masa ni pn dh ramai sgguh org yg nk masuk thailand 😌 
10.00 AM - Then settle lah semuanyaa so ape lagi ! BON VAYAGE THAILAND ! 😜 Kami sewa 2biji van (driver dah mcm tour guide ) (sgt baik hati ) so dia laa yg akn bwk kitorg ke tempat2 best ,,tempat makan,,shopping semua .. so if nk g mane2 pn senang sbb driver dah alert ngn psekitaran sini and xpyh dah nk drive2 cari waze semua ..senang ! - Settle g kat money changer -Settle buat insurans kereta -beli simkad (hak ni kami lupa 🤣) (nasib ada wifi dlm van n hotel je 🤗) -Waktu Tai sejam lewat 
4.30 PM - Selepas stop mkn mnum,bcerita spnjg pjlnan..kami dah bwk siap2 org dr thailand n tau asal usul sejarah thai ni (cikLa ) nt kan sng proses pembelian spnjg kt sana (kt sna bkn semua blh phm english n malay, nt xdela main angguk2 je ngn owner kedai 😂)
-check in hotel -Rest n unpack items

7.15 PM - kitorang ke ASEAN NIGHT MARKET ! Kat sini blh mkn2 n terus shopping sbb tempat ni luas n mcm2 ada ..for first mmg xbkedip wei tgk mknn dia sedap2, bulat ank mata tgk mknn 🙄 
Hahhaha.. lesai mkn,ktorg pn sight seeing lerr kedai2 yg ada wlpn terhimpit2 dek org yg sgt ramai.. sempat gak laa beli baju n accessories..kt sini brg mmg murah sgt ! Rasa mcm nk angkut market ni bwk blk Msia ...eh 😄

10.30 PM - Balik ke hotel ..Bwk balik perut berat so ape lg maka tidur laaa kami semua dlm kdaan kekenyangan 😜
Semua tdur bdengkur 😂 ( espclly QyQy dan Baba ) ..tQ hero kecik mumy fr behave 😘
HAT YAI TRiP 2018 DAY 1 6 .30 AM - btolak dr rumah ke Rantau Panjang (ko pegi time cuti umum so ko kena laa gerak awal pg sbb nt kan dkt imigresen,Que dia ya ampunnn pnjg mcm ular 🐍) 7.00 AM - tibanya di Imigresen Rantau Panjang,, cr tempat parking keta semua then bgerak ramai2 (kami 30 org ) utk proses cop mengecop passport/ border pass .. (part sini complicated sikit sbb kne g kehulu kehilir isi borang laa cop laa beratur laa ) - Masa ni pn dh ramai sgguh org yg nk masuk thailand 😌 10.00 AM - Then settle lah semuanyaa so ape lagi ! BON VAYAGE THAILAND ! 😜 Kami sewa 2biji van (driver dah mcm tour guide ) (sgt baik hati ) so dia laa yg akn bwk kitorg ke tempat2 best ,,tempat makan,,shopping semua .. so if nk g mane2 pn senang sbb driver dah alert ngn psekitaran sini and xpyh dah nk drive2 cari waze semua ..senang ! - Settle g kat money changer -Settle buat insurans kereta -beli simkad (hak ni kami lupa 🤣) (nasib ada wifi dlm van n hotel je 🤗) -Waktu Tai sejam lewat 4.30 PM - Selepas stop mkn mnum,bcerita spnjg pjlnan..kami dah bwk siap2 org dr thailand n tau asal usul sejarah thai ni (cikLa ) nt kan sng proses pembelian spnjg kt sana (kt sna bkn semua blh phm english n malay, nt xdela main angguk2 je ngn owner kedai 😂) -check in hotel -Rest n unpack items 7.15 PM - kitorang ke ASEAN NIGHT MARKET ! Kat sini blh mkn2 n terus shopping sbb tempat ni luas n mcm2 ada ..for first mmg xbkedip wei tgk mknn dia sedap2, bulat ank mata tgk mknn 🙄 Hahhaha.. lesai mkn,ktorg pn sight seeing lerr kedai2 yg ada wlpn terhimpit2 dek org yg sgt ramai.. sempat gak laa beli baju n accessories..kt sini brg mmg murah sgt ! Rasa mcm nk angkut market ni bwk blk Msia ...eh 😄 10.30 PM - Balik ke hotel ..Bwk balik perut berat so ape lg maka tidur laaa kami semua dlm kdaan kekenyangan 😜 Semua tdur bdengkur 😂 ( espclly QyQy dan Baba ) ..tQ hero kecik mumy fr behave 😘
Aku xmampu utk puaskan hati SEMUA org,kerana aku bknlah insan yg SEMPURNA..
Peduli apo aku ngn hati ore,kuk mu ati mu..wei xguno klu idup ni semata2 nk jago hati ore lain jah tp ati mu sdiri xpuas duk tkurung.. jadi lah mcm aku xajim ambik port ore nk kato mace2 psl aku (wlpn aku tau jah gapo n sapo duk kato blake aku ) ignore them sbb nya wat serabut ontaks sahaja..get out of my mind wahai negative people 😜 chill ✌🏻 #LuahanHatiAku
#sekadarPesanan
#LieynFaeza
#seorangInsanBiasa
Aku xmampu utk puaskan hati SEMUA org,kerana aku bknlah insan yg SEMPURNA.. Peduli apo aku ngn hati ore,kuk mu ati mu..wei xguno klu idup ni semata2 nk jago hati ore lain jah tp ati mu sdiri xpuas duk tkurung.. jadi lah mcm aku xajim ambik port ore nk kato mace2 psl aku (wlpn aku tau jah gapo n sapo duk kato blake aku ) ignore them sbb nya wat serabut ontaks sahaja..get out of my mind wahai negative people 😜 chill ✌🏻 #LuahanHatiAku  #sekadarPesanan  #LieynFaeza  #seorangInsanBiasa 
Mummy suh tgk depan tgk camera,,blh plk dia tgk mumy ngn muka gitu 🙄 
#HatYai
#MerdekaTrip
#cuti2HatYai
#RZLFholiday
#orgRamaiMcmSemut
HAT  YAI  TRIP 👒💋👠😎
(DAY 3) 
Byk lg ni pic n video bakal diupload 😂 
Saje nk buat memory kei 😜

#HatYai
#MerdekaTrip
#RZLFholiday
#vivavideo 
#orgRamaiMcmSemut
HAT  YAI  TRIP 👒👠👗🎒😎
( DAY  2) 💋 Mumy xde mood time ni sbb xleh iron baju,tdung,msk nasi QyQy 😌sbb lupa kt sini plug international (2 lubang ) ..so mumy rembat je pakai tdg butterfly 😂tp mujurrr lah mlm tu Ojaa dpt cr kedai yg jual plug 3 lubang 😂 so hari seterusnya make me feel so happy 😘

#HatYaiTrip
#MerdekaTrip
#cuti2HatYai
#RZLFholiday
#vivavideo 
#orgRamaiMcmSemut
HAT YAI TRIP 👒👠👗🎒😎 ( DAY 2) 💋 Mumy xde mood time ni sbb xleh iron baju,tdung,msk nasi QyQy 😌sbb lupa kt sini plug international (2 lubang ) ..so mumy rembat je pakai tdg butterfly 😂tp mujurrr lah mlm tu Ojaa dpt cr kedai yg jual plug 3 lubang 😂 so hari seterusnya make me feel so happy 😘 #HatYaiTrip  #MerdekaTrip  #cuti2HatYai  #RZLFholiday  #vivavideo  #orgRamaiMcmSemut