an online Instagram web viewer
  • kakcikmaz
    💥Pengedar Shaklee Shah Alam💝
    @kakcikmaz

Images by kakcikmaz

Pernah tak you all pergi ke restoran dengan kawan-kawan ke atau boyfriend ke, tetiba pelayan kedai panggil you "makcik atau auntie atau puan". Euww.. umur you belum masuk 30-an pun lagi dah dapat gelaran tu dan lagi... You masih single la.. 😠 Sakit hatikan.. sakit sampai ke hati yang paling dalam. Depan boyfriend, depan kawan-kawan pula tu. Hangin je.. Shaklee ada penyelesaiannya.. yang pasti you all akan kembali nampak muda jelita 10 tahun dari usia sebenar. Wowww... Macam video ni, mamat baju hitam tu pelayan restoran boleh dia panggil akak berdua tu kakak padahal mereka ber-3 sebaya. Kesian 🤦

So, jangan sedih-sedih ya.. tekan terus link 👇 ni untuk more detail atau nak dapatkan pesanan anda.

www.wasap.my/60126568548/YouthShaklee
www.wasap.my/60126568548/YouthShaklee

#lookyounger
#100percentvegan #semulajadi #skincareviral #skincare #awekmuda #wajahcantik #setskincare #youth #princess #terbuktiberkesan #setjerawat #setcantikshaklee #setcantik #setjeragat #jeragatpudar
Pernah tak you all pergi ke restoran dengan kawan-kawan ke atau boyfriend ke, tetiba pelayan kedai panggil you "makcik atau auntie atau puan". Euww.. umur you belum masuk 30-an pun lagi dah dapat gelaran tu dan lagi... You masih single la.. 😠 Sakit hatikan.. sakit sampai ke hati yang paling dalam. Depan boyfriend, depan kawan-kawan pula tu. Hangin je.. Shaklee ada penyelesaiannya.. yang pasti you all akan kembali nampak muda jelita 10 tahun dari usia sebenar. Wowww... Macam video ni, mamat baju hitam tu pelayan restoran boleh dia panggil akak berdua tu kakak padahal mereka ber-3 sebaya. Kesian 🤦 So, jangan sedih-sedih ya.. tekan terus link 👇 ni untuk more detail atau nak dapatkan pesanan anda. www.wasap.my/60126568548/YouthShaklee www.wasap.my/60126568548/YouthShaklee #lookyounger  #100percentvegan  #semulajadi  #skincareviral  #skincare  #awekmuda  #wajahcantik  #setskincare  #youth  #princess  #terbuktiberkesan  #setjerawat  #setcantikshaklee  #setcantik  #setjeragat  #jeragatpudar 
Sebelum tido suplemen ini tak pernah kakcik lupa. Sebagai seorang ibu, isteri dan konfem kakcik seorang wanita, perempuan memang akan mengalami Kehilangan kalsium setiap bulan.

Ini tak termasuk lagi, masa mengandung, bersalin dan menyusu. Kehilangan kalsium berganda.

Sebab itu ada kajian yang mengatakan mereka yang tinggi mendapat osteoporosis adalah wanita. Bongkok ketika meniti usia emas. Atau pun skang ni belum masuk kategori itu pun dah bongkok, makin rendah, tulang makin tak kuat.

Ostematrix sangat membantu kakcik, dari kaki kakcik krem/kejang memanjang, gusi berdarah je, gusi bengkak, gigi rapuh, gigi bergoyang dan banyak lagi tanda kekurangan kalsium yang telah kakcik alami. So jangan lupa amalkan suplemen ini ya.

Ada yang rasa nak cuba untuk dapatkan kalsium hebat ni, boleh je terus hubungi kakcik ya. +6012 6568 548
Mazffalainey
#shakleeshahalam 
#sayagunasayajual #kalsium #kalsiumshaklee #osteoporosis #tulangrapuh #tulangpatah #setmenyusushaklee #setberpantang #sethamil
Sebelum tido suplemen ini tak pernah kakcik lupa. Sebagai seorang ibu, isteri dan konfem kakcik seorang wanita, perempuan memang akan mengalami Kehilangan kalsium setiap bulan. Ini tak termasuk lagi, masa mengandung, bersalin dan menyusu. Kehilangan kalsium berganda. Sebab itu ada kajian yang mengatakan mereka yang tinggi mendapat osteoporosis adalah wanita. Bongkok ketika meniti usia emas. Atau pun skang ni belum masuk kategori itu pun dah bongkok, makin rendah, tulang makin tak kuat. Ostematrix sangat membantu kakcik, dari kaki kakcik krem/kejang memanjang, gusi berdarah je, gusi bengkak, gigi rapuh, gigi bergoyang dan banyak lagi tanda kekurangan kalsium yang telah kakcik alami. So jangan lupa amalkan suplemen ini ya. Ada yang rasa nak cuba untuk dapatkan kalsium hebat ni, boleh je terus hubungi kakcik ya. +6012 6568 548 Mazffalainey #shakleeshahalam  #sayagunasayajual  #kalsium  #kalsiumshaklee  #osteoporosis  #tulangrapuh  #tulangpatah  #setmenyusushaklee  #setberpantang  #sethamil 
Kegunaan seluruh ruang rumah.. Terbaik bagi mereka yang sensitif dengan sabun, peluntur, atau sabun mandi. Dengan adanya basic H, semua kerja jadi lebih mudah.

Tak ada lagi tangan panas, mengelupas, kuku patah selepas mengemas rumah, mencuci bilik air, menyental lantai.. So, buat mereka yang ada masalah kulit sensitif ni, sila dapatkan basic H yang serbaguna ni untuk korang hidup lebih selesa.

Jangan lupa klik je link 👇 untuk dapatkan dengan segera ya.

www.wasap.my/60126568548/basicH
www.wasap.my/60126568548/basicH

#shakleeshahalam #pencuciserbaguna #sabunlantai #pencucilantai #kemasrumah #rumahbersih #tiadabahankimia #shakleeseluruhmalaysia #basuhsayur #sayagunasayajual #kulitsensitif #sabunterbaik #sesuaiuntukkulitsensitif
Kegunaan seluruh ruang rumah.. Terbaik bagi mereka yang sensitif dengan sabun, peluntur, atau sabun mandi. Dengan adanya basic H, semua kerja jadi lebih mudah. Tak ada lagi tangan panas, mengelupas, kuku patah selepas mengemas rumah, mencuci bilik air, menyental lantai.. So, buat mereka yang ada masalah kulit sensitif ni, sila dapatkan basic H yang serbaguna ni untuk korang hidup lebih selesa. Jangan lupa klik je link 👇 untuk dapatkan dengan segera ya. www.wasap.my/60126568548/basicH www.wasap.my/60126568548/basicH #shakleeshahalam  #pencuciserbaguna  #sabunlantai  #pencucilantai  #kemasrumah  #rumahbersih  #tiadabahankimia  #shakleeseluruhmalaysia  #basuhsayur  #sayagunasayajual  #kulitsensitif  #sabunterbaik  #sesuaiuntukkulitsensitif 
Ada yang sudah bertuan dan ada yang masih menanti tuan baru untuk dapatkannya. Adakah anda antara tuan baru yang berminat #sihatdenganshaklee .. Stok ni tidak akan bertahan lama. Anda cepat anda dapat rasa kehebatan setiap fungsi suplemen yang awesome ini. 
#cleanseryouth tu antara barang hot kakcik kini. Bukan dah abis betul cuma kakcik takut bila habis tak sempat pergi beli, so kakcik siap-siap standby stok. Ehh tapi kalu korang nak, jangan segan-segan bagitau kakcik ya.

#setcantikshaklee , #setmenyusushaklee #krimserbaguna , semua boleh dapat dengan mudah. Sebab stok memang kat tangan. Ehh nak ratu suplemen Shaklee "ViVix" pun ada.. cuma ratu kan dia di simpan di peti ais. Kasi sejuk sokmo hehehe.. Kulit tak cantik, kusam, tak sekata, semua boleh setel dengan shaklee. Bawah ni link kakcik kalau korang rasa nak hubungi kakcik ya.

www.wasap.my/60126568548/shaklee
www.wasap.my/60126568548/shaklee
www.wasap.my/60126568548/shaklee

#cantik #kulitsekata #kulitputih #jeragatpudar #jerawathilang #hilangkancela #jerawat #susumakinmeriah #bertenaga #kulitkusam #nakcantik #nakflawless #nakkulitglowing #gebu
Ada yang sudah bertuan dan ada yang masih menanti tuan baru untuk dapatkannya. Adakah anda antara tuan baru yang berminat #sihatdenganshaklee  .. Stok ni tidak akan bertahan lama. Anda cepat anda dapat rasa kehebatan setiap fungsi suplemen yang awesome ini. #cleanseryouth  tu antara barang hot kakcik kini. Bukan dah abis betul cuma kakcik takut bila habis tak sempat pergi beli, so kakcik siap-siap standby stok. Ehh tapi kalu korang nak, jangan segan-segan bagitau kakcik ya. #setcantikshaklee  , #setmenyusushaklee  #krimserbaguna  , semua boleh dapat dengan mudah. Sebab stok memang kat tangan. Ehh nak ratu suplemen Shaklee "ViVix" pun ada.. cuma ratu kan dia di simpan di peti ais. Kasi sejuk sokmo hehehe.. Kulit tak cantik, kusam, tak sekata, semua boleh setel dengan shaklee. Bawah ni link kakcik kalau korang rasa nak hubungi kakcik ya. www.wasap.my/60126568548/shaklee www.wasap.my/60126568548/shaklee www.wasap.my/60126568548/shaklee #cantik  #kulitsekata  #kulitputih  #jeragatpudar  #jerawathilang  #hilangkancela  #jerawat  #susumakinmeriah  #bertenaga  #kulitkusam  #nakcantik  #nakflawless  #nakkulitglowing  #gebu 
Kemana pun ibu pergi sekarang ibu kena bawa adik. Sebab adik fully breastfeeding.. Nak tinggal ngan mok alang, pengsan mok alang.. tinggal kat papa sampai sakit belakang sebab tidur dia tak mahu letak. Jadi adik dah jadi anak manja ibu dahla ni. Kakak dah besar.. dah pandai urus diri, jadi sokmola kena tinggal.

Tapi arini sebenarnya kakak ada plan tengok wayang ngan ayah dan mak @eima_sa . Minggu lepas lagi duk bercakap. Nak pergi jalan.

Adik tido lena bila dapat susu ibu.. almaklumla susu penuh nutrisi hahaha.. sebab ibu dia suka telan suplemen Shaklee nak sihat, nak susu adik tanpa masalah, nak terus aktif.. ni nanti bangun dia ni lapo la.. #shakleeshahalam #sayagunasayajual #suplemen
Kemana pun ibu pergi sekarang ibu kena bawa adik. Sebab adik fully breastfeeding.. Nak tinggal ngan mok alang, pengsan mok alang.. tinggal kat papa sampai sakit belakang sebab tidur dia tak mahu letak. Jadi adik dah jadi anak manja ibu dahla ni. Kakak dah besar.. dah pandai urus diri, jadi sokmola kena tinggal. Tapi arini sebenarnya kakak ada plan tengok wayang ngan ayah dan mak @eima_sa . Minggu lepas lagi duk bercakap. Nak pergi jalan. Adik tido lena bila dapat susu ibu.. almaklumla susu penuh nutrisi hahaha.. sebab ibu dia suka telan suplemen Shaklee nak sihat, nak susu adik tanpa masalah, nak terus aktif.. ni nanti bangun dia ni lapo la.. #shakleeshahalam  #sayagunasayajual  #suplemen 
Allah lebih hebat perancangannya.. Alhamdulillah dapat mudahkan sikit urusan sahabat-sahabat. Walau sebenarnya tujuan kita nak ke tempat lain, Allah lebih dorongkan untuk ke sini.

So, nanti kita minta encik suami belanja special sket ya. Tinggal kakak-kakak ngan mok alang tadi.

#shakleeshahalam #pindahrumah
Allah lebih hebat perancangannya.. Alhamdulillah dapat mudahkan sikit urusan sahabat-sahabat. Walau sebenarnya tujuan kita nak ke tempat lain, Allah lebih dorongkan untuk ke sini. So, nanti kita minta encik suami belanja special sket ya. Tinggal kakak-kakak ngan mok alang tadi. #shakleeshahalam  #pindahrumah 
Kulit makin cerah bersih u ols.. "sunburn" pun dah tak ada.
💃💃💃 Adik kakak yang masih runsing nak buat camne ngan kulit berjerawat tompok-tompok tu, kulit kusam, jerawat halus, atau pun muka dah macam jalan TAR, cubalah amalkan at least 1biji sehari SR Vita C Shaklee ni. Memang best.

Keyakinan makin tinggi.. Pakwe lama duk usha kembali adik kakak oii. Wajah berserilah.. badan kita ni bukan boleh simpan lama pun vitamin dalam badan, tapi dengan sistem yang ada pada Vitamin C Shaklee, badan kita akan dapat vitamin C 100g setiap jam.. itu pentingnya sustained release ni.

So, pada adik kakak yang nak cari penyelesaian pada kulit wajah tu, boleh roger kakcik tau. Bulan ni ada penjimatan sebanyak 5% dengan pembelian 3botol vitamin C. Hah, sila ajak kawan-kawan, mak, kakak untuk join beli sekali ya.

www.wasap.my/60126568548/srvitaCpromo
www.wasap.my/60126568548/srvitaCpromo
www.wasap.my/60126568548/srvitaCpromo

#kulitsekata #kulitputih #kulitkusam #jerawat #jeragatpudar #jerawathilang #awekmuda #setkulitcantik #setcantikshaklee #setjerawat #beautiful #beauty #princess #shakleeshahalam #sayajual #sayajualshaklee #sayagunasayajual #shakleeseluruhmalaysia
Kulit makin cerah bersih u ols.. "sunburn" pun dah tak ada. 💃💃💃 Adik kakak yang masih runsing nak buat camne ngan kulit berjerawat tompok-tompok tu, kulit kusam, jerawat halus, atau pun muka dah macam jalan TAR, cubalah amalkan at least 1biji sehari SR Vita C Shaklee ni. Memang best. Keyakinan makin tinggi.. Pakwe lama duk usha kembali adik kakak oii. Wajah berserilah.. badan kita ni bukan boleh simpan lama pun vitamin dalam badan, tapi dengan sistem yang ada pada Vitamin C Shaklee, badan kita akan dapat vitamin C 100g setiap jam.. itu pentingnya sustained release ni. So, pada adik kakak yang nak cari penyelesaian pada kulit wajah tu, boleh roger kakcik tau. Bulan ni ada penjimatan sebanyak 5% dengan pembelian 3botol vitamin C. Hah, sila ajak kawan-kawan, mak, kakak untuk join beli sekali ya. www.wasap.my/60126568548/srvitaCpromo www.wasap.my/60126568548/srvitaCpromo www.wasap.my/60126568548/srvitaCpromo #kulitsekata  #kulitputih  #kulitkusam  #jerawat  #jeragatpudar  #jerawathilang  #awekmuda  #setkulitcantik  #setcantikshaklee  #setjerawat  #beautiful  #beauty  #princess  #shakleeshahalam  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayagunasayajual  #shakleeseluruhmalaysia 
Start dari tahun 2013 kakcik amalkan vitamin C Shaklee ni.. Alhamdulillah banyak membantu kakcik dari segi kesihatan, alahan dan kecantikan kulit.

Kakcik ni jenis dulu cepat sangat berjangkit dengan orang lain. Orang baru saja bersin, kakcik dah selsema kat sini. Kakcik ni boleh kata tiap-tiap bulan demam dan sakit kepala. Tapi sejak ambil suplemen vitamin C ni, alhamdulillah jarang dah selsema, demam dan sakit kepala.

Kulit makin cantikla. Itu yang syok bila terus konsisten ambil ni. Best.. #srvitaCshaklee #vitaminc #setkulitcantik #kulitsekata #kulitputih #jeragatpudar #jerawat #jerawathilang #tingkatkanimunisasi
Start dari tahun 2013 kakcik amalkan vitamin C Shaklee ni.. Alhamdulillah banyak membantu kakcik dari segi kesihatan, alahan dan kecantikan kulit. Kakcik ni jenis dulu cepat sangat berjangkit dengan orang lain. Orang baru saja bersin, kakcik dah selsema kat sini. Kakcik ni boleh kata tiap-tiap bulan demam dan sakit kepala. Tapi sejak ambil suplemen vitamin C ni, alhamdulillah jarang dah selsema, demam dan sakit kepala. Kulit makin cantikla. Itu yang syok bila terus konsisten ambil ni. Best.. #srvitaCshaklee  #vitaminc  #setkulitcantik  #kulitsekata  #kulitputih  #jeragatpudar  #jerawat  #jerawathilang  #tingkatkanimunisasi 
Siapa yang ada biji-biji bawah mata tu. Dah cuba pelbagai cara untuk hapuskannya. Boleh cuba skincare YOUTH.

Ada testimoni yang berjaya hilangkan atau kecilkan biji tu. Memangla tak menyakitkan, tapi mengganggu dan membuatkan wajah nampak tua.

Youth memang dapat membantu anda selesaikan masalah biji tu dan buatkan kulit wajah lebih anjal, gebu dan cerah berseri. Lagipun YOUTH paling best sebab diperbuat dari tumbuh-tumbuhan dan terbukti secara klinikal bebas 1.5K bahan kimia merbahaya.

Hah tunggu apa lagi jom dapatkan skincare Youth anda sekarang.. di talian😍👉 +60126568548
Atau
www.wasap.my/60126568548/SetYOUTH

#setcantikshaklee #skincareviral #skincare #skincareyouth #gebu
Siapa yang ada biji-biji bawah mata tu. Dah cuba pelbagai cara untuk hapuskannya. Boleh cuba skincare YOUTH. Ada testimoni yang berjaya hilangkan atau kecilkan biji tu. Memangla tak menyakitkan, tapi mengganggu dan membuatkan wajah nampak tua. Youth memang dapat membantu anda selesaikan masalah biji tu dan buatkan kulit wajah lebih anjal, gebu dan cerah berseri. Lagipun YOUTH paling best sebab diperbuat dari tumbuh-tumbuhan dan terbukti secara klinikal bebas 1.5K bahan kimia merbahaya. Hah tunggu apa lagi jom dapatkan skincare Youth anda sekarang.. di talian😍👉 +60126568548 Atau www.wasap.my/60126568548/SetYOUTH #setcantikshaklee  #skincareviral  #skincare  #skincareyouth  #gebu 
Assalamualaikum dan selamat pagi semua ❤️ Mulakan langkah pagi ini dengan kesyukuran, dengan kecerian dan penuh rasa kebahagian.

Semoga Allah mempermudahkan kita dalam mencari rezeki yang halal yang penuh keberkatan.

#lindungisuamikuyaallah #permudahkanlah #berkatilah #terimakasihallah #syukurselalu #alhamdulillah #Allahsayang
Amboi adik... Baru setahun umonya dah main gigit jari kaki.

Kalu ikut orang-orang lama, bila adik dah start gigit kami tu dia dah nak 'mintak'.. uish mintak jauhla ye adik. Kang papa awak semput nak kejar WO dia gara-gara kena tambah income lagi.

Hehehe, inshaa Allah adik dah boleh jalan, bisness Shaklee ibu makin bertambah-tambah maju, ibu fikir-fikirkan ya.😉 Alhamdulillah adik makin sihat, berat dah 9kilo dah naik sado ibu dan papa dokong dia. Makan nasi lauk ayam ikan carrot. Dulu pernah cuak jugak bila berat adik tak naik dan adik cam selalu tak sihat, tapi konsisten ibu amik suplemen #setmenyusushaklee dan adik fully breastfeeding naik cantik beratnya.

Adik makin bijak dan makin aktif. Doakan adik sihat sentiasa ya semua.

#shakleeshahalam #sayajualshaklee #anakshaklee #anakbijak #setkulitcantik #setberpantang #setanakbijak #geniusfoods #menyusu #breastfeeding #fullybreastfeed #anakhebat
Amboi adik... Baru setahun umonya dah main gigit jari kaki. Kalu ikut orang-orang lama, bila adik dah start gigit kami tu dia dah nak 'mintak'.. uish mintak jauhla ye adik. Kang papa awak semput nak kejar WO dia gara-gara kena tambah income lagi. Hehehe, inshaa Allah adik dah boleh jalan, bisness Shaklee ibu makin bertambah-tambah maju, ibu fikir-fikirkan ya.😉 Alhamdulillah adik makin sihat, berat dah 9kilo dah naik sado ibu dan papa dokong dia. Makan nasi lauk ayam ikan carrot. Dulu pernah cuak jugak bila berat adik tak naik dan adik cam selalu tak sihat, tapi konsisten ibu amik suplemen #setmenyusushaklee  dan adik fully breastfeeding naik cantik beratnya. Adik makin bijak dan makin aktif. Doakan adik sihat sentiasa ya semua. #shakleeshahalam  #sayajualshaklee  #anakshaklee  #anakbijak  #setkulitcantik  #setberpantang  #setanakbijak  #geniusfoods  #menyusu  #breastfeeding  #fullybreastfeed  #anakhebat 
Yum..yum.. Cerita mee Kari balik dari seminar semalam. Penuh isi, sedap. Inilah hasilnya Bila mok alang beraksi di dapur.

Dah makan Mee Kasi yang lemak berkrim tu, supplement janganla lupa ya. Membantu pembuangan toksik dalam badan, tukarkan makanan pada tenaga, kurangkan Kolesterol Dan membantu untuk proses pembuangannya jugak.

Terima kasih mok alang. kenyang sampai Hari ni.

#makan #meekarihomemade #shakleeshahalam #cheatday #suplemenjanganlupa
Yum..yum.. Cerita mee Kari balik dari seminar semalam. Penuh isi, sedap. Inilah hasilnya Bila mok alang beraksi di dapur. Dah makan Mee Kasi yang lemak berkrim tu, supplement janganla lupa ya. Membantu pembuangan toksik dalam badan, tukarkan makanan pada tenaga, kurangkan Kolesterol Dan membantu untuk proses pembuangannya jugak. Terima kasih mok alang. kenyang sampai Hari ni. #makan  #meekarihomemade  #shakleeshahalam  #cheatday  #suplemenjanganlupa 
Cuaca panas harini memang sangat memerlukan kakcik konsisten guna moisturizer ni nak memastikan kulit kakcik lebih sekata, lebih berseri, mengurangkan jeragat yang banyak bertapa kat kulit mukA ni.

Walaupun kakcik hanya lepak Kat rumah, tetap perlu konsisten gunakan #moisturizer yang mengandung SPF50 ni kerana dijamin 100% vegan dan bebas 1.5K bahan Kimia merbahaya.

Hah, Sapa yang tengah ushA-usha skincare semulajadi, sila pilih set YOUTH, ia memang sangat sesuai untuk semua JENIS kulit mukA. Berbaloii.. Tak tahu nak order camne, boleh je klik link 👇 ni ye. Senang aje.

www.wasap.my/60126568548
www.wasap.my/60126568548
www.wasap.my/60126568548

#skincare #youth #kulitbebasjerawat #bebasjeragat #jeragatpudar #kulitcantik #kulitputih #kulitsekata #beauty #shakleeshahalam #sayajualshaklee #nakkulitcantik #kulitkusam #beautiful #skincareviral
Cuaca panas harini memang sangat memerlukan kakcik konsisten guna moisturizer ni nak memastikan kulit kakcik lebih sekata, lebih berseri, mengurangkan jeragat yang banyak bertapa kat kulit mukA ni. Walaupun kakcik hanya lepak Kat rumah, tetap perlu konsisten gunakan #moisturizer  yang mengandung SPF50 ni kerana dijamin 100% vegan dan bebas 1.5K bahan Kimia merbahaya. Hah, Sapa yang tengah ushA-usha skincare semulajadi, sila pilih set YOUTH, ia memang sangat sesuai untuk semua JENIS kulit mukA. Berbaloii.. Tak tahu nak order camne, boleh je klik link 👇 ni ye. Senang aje. www.wasap.my/60126568548 www.wasap.my/60126568548 www.wasap.my/60126568548 #skincare  #youth  #kulitbebasjerawat  #bebasjeragat  #jeragatpudar  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsekata  #beauty  #shakleeshahalam  #sayajualshaklee  #nakkulitcantik  #kulitkusam  #beautiful  #skincareviral 
Berada dalam kalangan mereka yang hebat untuk nak langkah sama seperti mereka.

Topup ilmu. Duk dalam Shaklee ni memang sentiasa kena topup ilmu. Sentiasa tambah ilmu sebab kena recharge energy. Recharge semangat.

#shakleeshahalam #sayajualshaklee
#jomsihat #jomshaklee #bisnesshebat #bisnessuntukanakcucu #sihatdenganshaklee #tambahilmu #instagram #facebook #blogger #bloggerstyle
Jagalah solat.. kerana dengan solat Kita mampu merubah diri menjadi baik dan lebih baik.

Dengan solat, hidup lebih teratur dan diri lebih tenang.

#semogamendapathidayahallah 
#Allahsayang #shakleeshahalam
#sayangallah #tazkirahringkas
Inilah supplemen yang terbaik untuk kulit anda. Bukan sekadar luaran perlu di jaga, tapi sebenarnya dalaman sangat penting untuk diberi lebih perhatian.

Antioksida yang Tinggi, membantu melindungi kulit dari sinar uv yang berbahaya. Membantu dalam proses penghasilan kolagen pada tubuh, sekaligus membuatkan kulit lebih cerah, jerawat hilang, jeragat pudar Dan paling syok... Tubuh lebih aktif Dan kulit Makin cantik.

Mereka yang kerap atau terdedah lebih lama bawah sinaran cahaya matahari atau lampu, sila amalkan supplemen ini ya.. Vita E complex Dan SR Vita C gabungan yang paling kebaboom.

www.wasap.my/60126568548
www.wasap.my/60126568548
www.wasap.my/60126568548

Jangan lupa klik link ☝️ ya.. #jerawathilang #jeragatpudar #parutpudar #kulitputih #kulitcantik #setkulitcantik #beauty #antiaging #antioksidan #hilangkancela #jerawat
Inilah supplemen yang terbaik untuk kulit anda. Bukan sekadar luaran perlu di jaga, tapi sebenarnya dalaman sangat penting untuk diberi lebih perhatian. Antioksida yang Tinggi, membantu melindungi kulit dari sinar uv yang berbahaya. Membantu dalam proses penghasilan kolagen pada tubuh, sekaligus membuatkan kulit lebih cerah, jerawat hilang, jeragat pudar Dan paling syok... Tubuh lebih aktif Dan kulit Makin cantik. Mereka yang kerap atau terdedah lebih lama bawah sinaran cahaya matahari atau lampu, sila amalkan supplemen ini ya.. Vita E complex Dan SR Vita C gabungan yang paling kebaboom. www.wasap.my/60126568548 www.wasap.my/60126568548 www.wasap.my/60126568548 Jangan lupa klik link ☝️ ya.. #jerawathilang  #jeragatpudar  #parutpudar  #kulitputih  #kulitcantik  #setkulitcantik  #beauty  #antiaging  #antioksidan  #hilangkancela  #jerawat 
Bangun dengan badan yang lebih bertenaga.. inilah supplemen yang terbaik. Kalsium dan minyak ikan dari Shaklee.

Disebabkan kakcik ni Ada masalah sengal tulang, Gigi rapuh Dan sakit sendi-sendi jugak, ini lah supplement yang terbaik Dan selamat. Ostematrix merupakan Kalsium Dan Omega guard minyak ikan yang banyak membantu kakcik bergerak lebih selesa sekarang ni.

Kalsium yang bergabung dengan magnesium,vitamin D, Boron, manga , tembaga dan Zink memberikan penyerapan Kalsium pada tulang menjadi lebih baik. Kepadatan tulang lebih hebat.

Minyak ikan Omega Guard jugak membantu mengurangkan Kolesterol dalam badan. Malah membantu mengurangkan masalah sakit sendi.

Pilihan yang kakcik buat adalah yang terbaik, selain kawalan pemakanan Dan senaman jugak. Jika Ada antara anda yang bermasalah sama seperti kakcik, ostematrix Dan Omega guard adalah yang terbaik.

#jomsihat #sakitsendi #tulangrapuh #tulangpatah #osteoporosis #gigirapuh  #kalsium #calcium #minyakikanterbaik #kolesterol #
Bangun dengan badan yang lebih bertenaga.. inilah supplemen yang terbaik. Kalsium dan minyak ikan dari Shaklee. Disebabkan kakcik ni Ada masalah sengal tulang, Gigi rapuh Dan sakit sendi-sendi jugak, ini lah supplement yang terbaik Dan selamat. Ostematrix merupakan Kalsium Dan Omega guard minyak ikan yang banyak membantu kakcik bergerak lebih selesa sekarang ni. Kalsium yang bergabung dengan magnesium,vitamin D, Boron, manga , tembaga dan Zink memberikan penyerapan Kalsium pada tulang menjadi lebih baik. Kepadatan tulang lebih hebat. Minyak ikan Omega Guard jugak membantu mengurangkan Kolesterol dalam badan. Malah membantu mengurangkan masalah sakit sendi. Pilihan yang kakcik buat adalah yang terbaik, selain kawalan pemakanan Dan senaman jugak. Jika Ada antara anda yang bermasalah sama seperti kakcik, ostematrix Dan Omega guard adalah yang terbaik. #jomsihat  #sakitsendi  #tulangrapuh  #tulangpatah  #osteoporosis  #gigirapuh  #kalsium  #calcium  #minyakikanterbaik  #kolesterol  #
Tiada lagi mata panda seawal Masa 7hari? 😲😱 Ramai antara Kita yang sedang mencari eye treatment di sebabkan masalah bermata panda. Hitam sekeliling.. eye bag.. dah macam ada isi apa kat mata tu besor aje.
Dan kedutan-kedutan di sekitar mata tu jugak mengganggu penampilan kita semua.

Bulan ni oktober 2018, Shaklee memperkenalkan #eyetreatment YOUTH dipasaran. Hoyeay.. memang berita gembira buat semua yang sedang mencari eye treatment yang selamat Dan berkesan. Ingredients yang digunakan untUK eye treatment ni semuanya dari bahan semulajadi. YOUTH ADALAH 100% VEGE.

Sapa plan nak nikah hujung bulan ni ke, hujung Taun ni, sila la apply cepat-cepat. Tak rugi pun. Makin berseri-seri dengan mata yang cantik. Eh takkan Kita nak tengok pengantin aje yang lawo, Kita pom boleh cepat dapatkannya ya.. www.wasap.my/60126568548
www.wasap.my/60126568548

#youth #eye #matacantik #matapanda #eyebags  #antiaging #awekmuda #lookyounger #shakleeshahalam #sayajual #beauty #segak
Tiada lagi mata panda seawal Masa 7hari? 😲😱 Ramai antara Kita yang sedang mencari eye treatment di sebabkan masalah bermata panda. Hitam sekeliling.. eye bag.. dah macam ada isi apa kat mata tu besor aje. Dan kedutan-kedutan di sekitar mata tu jugak mengganggu penampilan kita semua. Bulan ni oktober 2018, Shaklee memperkenalkan #eyetreatment  YOUTH dipasaran. Hoyeay.. memang berita gembira buat semua yang sedang mencari eye treatment yang selamat Dan berkesan. Ingredients yang digunakan untUK eye treatment ni semuanya dari bahan semulajadi. YOUTH ADALAH 100% VEGE. Sapa plan nak nikah hujung bulan ni ke, hujung Taun ni, sila la apply cepat-cepat. Tak rugi pun. Makin berseri-seri dengan mata yang cantik. Eh takkan Kita nak tengok pengantin aje yang lawo, Kita pom boleh cepat dapatkannya ya.. www.wasap.my/60126568548 www.wasap.my/60126568548 #youth  #eye  #matacantik  #matapanda  #eyebags  #antiaging  #awekmuda  #lookyounger  #shakleeshahalam  #sayajual  #beauty  #segak