an online Instagram web viewer
  • jveab
    Joan Vea Badenes
    @jveab

Images by jveab

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba al Concert per la Llibertat d'Expressió a Palma.

Prou censura! Prou repressió! Volem que els presos polítics i els exiliats tornen a casa!
Maria del Mar Bonet i Borja Penalba al Concert per la Llibertat d'Expressió a Palma. Prou censura! Prou repressió! Volem que els presos polítics i els exiliats tornen a casa!
Vesprades de calma i tranquilitat gaudint de la platja a sa roqueta grossa.

#vacances #petitsplaers
Poder estar al sofà de casa i que la tele et parle en la teua llengua. El PP ens va obligar als valencians a viure en l'anomalia de no tindre mitjans en la nostra llengua.

Gràcies a tot l'equip d @apunt_media per l'extraordinària feina de tornar-nos a la normalitat!
Poder estar al sofà de casa i que la tele et parle en la teua llengua. El PP ens va obligar als valencians a viure en l'anomalia de no tindre mitjans en la nostra llengua. Gràcies a tot l'equip d @apunt_media per l'extraordinària feina de tornar-nos a la normalitat!
Des d'Ulldecona a Benifairó, diumenge de trobada entre famílies per gaudir del bon temps a prop de la mar, del menjar i la millor companyia.

#cosesdefamilia #arrosalforn #petitsplaers
Al segon #MemorialLH recordant la figura de la Justa Goicoechea, primera regidora de l'Hospitalet de Llobregat, triada per la llista d'Esquerra Republicana al 1934.

Enguany homenatgem un gran referent, com és la companya Anna Simó, un exemple de dona lluitadora que durant molts anys ens ha representat de manera inmillorable a la primera línia política.
Al segon #MemorialLH  recordant la figura de la Justa Goicoechea, primera regidora de l'Hospitalet de Llobregat, triada per la llista d'Esquerra Republicana al 1934. Enguany homenatgem un gran referent, com és la companya Anna Simó, un exemple de dona lluitadora que durant molts anys ens ha representat de manera inmillorable a la primera línia política.
Acabem les festes de #primaveralh amb l'espectacle de la nit del foc, que ha acabat en una cremà improvisada al balcó de l'Ajuntament
Acabem les festes de #primaveralh  amb l'espectacle de la nit del foc, que ha acabat en una cremà improvisada al balcó de l'Ajuntament
Com cada any, eixim al carrer per commemorar la batalla d'Almansa i reclamar els nostres drets com a poble.

Enguany amb els presos i les exiliades polítiques a la ment i reclamant la seua llibertat.

#25dabril #paisvalencia #llibertat #presospolitics
Com cada any, eixim al carrer per commemorar la batalla d'Almansa i reclamar els nostres drets com a poble. Enguany amb els presos i les exiliades polítiques a la ment i reclamant la seua llibertat. #25dabril  #paisvalencia  #llibertat  #presospolitics 
Aquesta vesprada hem estat amb els companys d'Esquerra- Horta parlant amb @elochamarro, Francesc Marco i Montse Cañameras sobre el País Valencià, la situació actual i els reptes de futur.

Ha estat molt interessant i inclús ens hem trobat una faurera entre el públic!
Aquesta vesprada hem estat amb els companys d'Esquerra- Horta parlant amb @elochamarro, Francesc Marco i Montse Cañameras sobre el País Valencià, la situació actual i els reptes de futur. Ha estat molt interessant i inclús ens hem trobat una faurera entre el públic!
Ple fins a la bandera a la Biblioteca del barri de la Florida de l'Hospitalet! 
Avui Igor Meltxor i Gabriel Rufian fan la presentació del llibre "Gabriel Rufian. La voz de la calle".
Ple fins a la bandera a la Biblioteca del barri de la Florida de l'Hospitalet! Avui Igor Meltxor i Gabriel Rufian fan la presentació del llibre "Gabriel Rufian. La voz de la calle".
Matins de tradicions familiars fent suspiros amb la iaia.

#petitsplaers #cosesdefamilia #tradicions #pasqua #reposteria #pastetes
Vesprades de diumenge conservant tradicions familiars. En vespres de Pasqua toca fer pastes. Avui platanets amb la col•laboració de @silviacasola. 
#petitsplaers #platanets #coses de familia
Vesprades de diumenge conservant tradicions familiars. En vespres de Pasqua toca fer pastes. Avui platanets amb la col•laboració de @silviacasola. #petitsplaers  #platanets  #coses  de familia
Em deixen sol a casa i què he de fer sinó cuidar-me?

#tellines #solacasa
I després de massa temps, avui el País Valencià pot tornar a escoltar la informació del que passa al nostre territori i la resta del món en valencià, des de la ràdio pública.

Enhorabona a @apunt_media!

#ràdio #valencià
I després de massa temps, avui el País Valencià pot tornar a escoltar la informació del que passa al nostre territori i la resta del món en valencià, des de la ràdio pública. Enhorabona a @apunt_media! #ràdio  #valencià 
Després d'acabar els examnes del màster deconnectem amb Reincidentes a l'Hospitalet
Després d'acabar els examnes del màster deconnectem amb Reincidentes a l'Hospitalet
Avui veiem a la @silviacasola a la pantalla, parlant sobre desigualtat i feminisme
Avui veiem a la @silviacasola a la pantalla, parlant sobre desigualtat i feminisme
Tot a punt per a la #reAMUNTada! #ValenciaCF
Avui estem a la Farga de l'Hospitalet escoltant els candidats d'Esquerra Republicana. Acte a acte, encartellada a encartellada, anem a guanyar les eleccions del dia 21 per defensar la República.
Avui estem a la Farga de l'Hospitalet escoltant els candidats d'Esquerra Republicana. Acte a acte, encartellada a encartellada, anem a guanyar les eleccions del dia 21 per defensar la República.
Deuxième jour à la #fetedeslumieres a Lyon #sensefiltres #lyon