an online Instagram web viewer
  • jordi_richart
    JORDI RICHART
    @jordi_richart

Images by jordi_richart

L'univers del meu ser, la meva ànima, la meva magia. Soc vida en estat pur, en constant expansió i evolució.
L'univers del meu ser, la meva ànima, la meva magia. Soc vida en estat pur, en constant expansió i evolució.
🤘This is me🤘
🤘This is me🤘
🌬MARE TERRA🌍🌎🌏
No hi ha mes deessa que tu
ni major milacre que la vida.
Tot ho pots, tot ho ets.
Per molt que ho creiem,
no t'hi podem res.
🌬MARE TERRA🌍🌎🌏 No hi ha mes deessa que tu ni major milacre que la vida. Tot ho pots, tot ho ets. Per molt que ho creiem, no t'hi podem res.
🔥EVITERN🔥
Soc la fermesa d'un vell roure
que mai ningú podra tombar.
Soc la saviesa, d'aquells avis eterns,
que dia a dia m'ensenya a avançar.
Soc la vivor del jove cadell
que fa de viure una aventura.
Soc la tendresa d'aquells vius amants,
que incita a gaudir la passió de cada instant.
Soc l'amor dels dolços pares,
que de l'infern fa un calid indret.
Soc l'art d'un escriptor inquiet, 
que dibuixa universos amb seus versos.
Soc la vocació d'aquella mestra,
que imagina futurs apassionants.
Soc el sentiment d'un poble unit,
que lluita per la seva història.
Soc l'espelma que balla a la nit,
sota la màgia d'un cel estrelat.
Soc la bella lluna,
i seu vivaç fulgor.
#diania
🔥EVITERN🔥 Soc la fermesa d'un vell roure que mai ningú podra tombar. Soc la saviesa, d'aquells avis eterns, que dia a dia m'ensenya a avançar. Soc la vivor del jove cadell que fa de viure una aventura. Soc la tendresa d'aquells vius amants, que incita a gaudir la passió de cada instant. Soc l'amor dels dolços pares, que de l'infern fa un calid indret. Soc l'art d'un escriptor inquiet, que dibuixa universos amb seus versos. Soc la vocació d'aquella mestra, que imagina futurs apassionants. Soc el sentiment d'un poble unit, que lluita per la seva història. Soc l'espelma que balla a la nit, sota la màgia d'un cel estrelat. Soc la bella lluna, i seu vivaç fulgor. #diania 
"Mucha gente pequeña en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas pueden cambiar el mundo" - Eduardo Galeano
 Ha sido un finde increible con la gran familia de voluntas de @greenpeace_esp . Gente increible, formaciones interesantísimas y un lugar ideal. Me quedo con todo lo aprendido tanto de las personas como de las formaciones.
"Mucha gente pequeña en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas pueden cambiar el mundo" - Eduardo Galeano Ha sido un finde increible con la gran familia de voluntas de @greenpeace_esp . Gente increible, formaciones interesantísimas y un lugar ideal. Me quedo con todo lo aprendido tanto de las personas como de las formaciones.
😍Momentos geniales😍 #dapo #playa #donosti #platja #magic @laia_valtu21
Over it - @macklemore ft. @donnamissal (Green Room Sessions) 
PURE FEELING
Over it - @macklemore ft. @donnamissal (Green Room Sessions) PURE FEELING
POLVO🌍🌎🌏
Cada vez que observo estas paredes BLANCAS me infunden una sensación de PAZ, y cuando fijo la mirada en tan LARGOS pasillos pienso en una magnífica LONGEVIDAD. 
Y solo hace que venir a mi cabeza algo tan PEQUEÑO, tan DEBIL... una tiza, si, una tiza.
Y lo que ocurre es lo siguiente, si una persona pone las manos sobre esa tiza, si ejerce sobre ella un poco más de fuerza de la que debe, consigue, sin excesiva dificultad partir la tiza en dos. Pero dos trozos de tiza aun son útiles, aún se pueden romper más. 
Señoras y señores, el mundo está hecho pedazos. El ser humano parece estar obsesionado en dejar su huella allá por donde pasa y si pisas un pedacito de tiza, lo unico que quedará será POLVO.
#world #dust #universe #photography #ecology
POLVO🌍🌎🌏 Cada vez que observo estas paredes BLANCAS me infunden una sensación de PAZ, y cuando fijo la mirada en tan LARGOS pasillos pienso en una magnífica LONGEVIDAD. Y solo hace que venir a mi cabeza algo tan PEQUEÑO, tan DEBIL... una tiza, si, una tiza. Y lo que ocurre es lo siguiente, si una persona pone las manos sobre esa tiza, si ejerce sobre ella un poco más de fuerza de la que debe, consigue, sin excesiva dificultad partir la tiza en dos. Pero dos trozos de tiza aun son útiles, aún se pueden romper más. Señoras y señores, el mundo está hecho pedazos. El ser humano parece estar obsesionado en dejar su huella allá por donde pasa y si pisas un pedacito de tiza, lo unico que quedará será POLVO. #world  #dust  #universe  #photography  #ecology 
Jo soc el centre del meu mon d'obscuritat que mai ningú podrà coneixer. Odi, anàlisi, secrets, reflexió, ego, barbarie, catàstrofe, manipulació. L'art que jo soc capaç de crear és únic, explosiu, atòmic. Soc la genialitat personificada, una divinitat. I proclame fermament que jo soc l'univers.
#photography #universe #me #ego
Jo soc el centre del meu mon d'obscuritat que mai ningú podrà coneixer. Odi, anàlisi, secrets, reflexió, ego, barbarie, catàstrofe, manipulació. L'art que jo soc capaç de crear és únic, explosiu, atòmic. Soc la genialitat personificada, una divinitat. I proclame fermament que jo soc l'univers. #photography  #universe  #me  #ego 
F.R.I.E.N.D.S.
Follar
Reir
Insultar
Enamorarse
Nunca
Dejar
Sufrir
F.R.I.E.N.D.S. Follar Reir Insultar Enamorarse Nunca Dejar Sufrir
IMATGES DE VIOLENCIA INDISCRIMINADA A UN ESTAT "DEMOCRATIC" DEL SEGLE XXI, REPRESIÓ CONTRA UN POBLE QUE VOL DECIDIR PACIFICAMENT. Sols el poble salva el poble i avuí els poble català esta donant una lliçó sobre llibertat, pacifisme coratge i poder de poble. Tots els pobles tenen dret a decidir sobre ells mateix. Cap govern ha d'estar per sobre d'un poble. Es hora d'eixir al carrer i reivindicar els nostres drets front a un govern abusiu. AVUI UN POBLE UNIT, ALEGRE I COMBATIU DEMOSTRA EL SEU PODER I VALENTIA FRONT A UN GOVERN DE VERGONYA INTERNACIONAL.
@animesrebels 
@independenciacatalana 
#catalunya #catalanreferendum #catalanreferendum2017 #referèndum2017 #1octubre #dretadecidir #poble
IMATGES DE VIOLENCIA INDISCRIMINADA A UN ESTAT "DEMOCRATIC" DEL SEGLE XXI, REPRESIÓ CONTRA UN POBLE QUE VOL DECIDIR PACIFICAMENT. Sols el poble salva el poble i avuí els poble català esta donant una lliçó sobre llibertat, pacifisme coratge i poder de poble. Tots els pobles tenen dret a decidir sobre ells mateix. Cap govern ha d'estar per sobre d'un poble. Es hora d'eixir al carrer i reivindicar els nostres drets front a un govern abusiu. AVUI UN POBLE UNIT, ALEGRE I COMBATIU DEMOSTRA EL SEU PODER I VALENTIA FRONT A UN GOVERN DE VERGONYA INTERNACIONAL. @animesrebels @independenciacatalana #catalunya  #catalanreferendum  #catalanreferendum2017  #referèndum2017  #1octubre  #dretadecidir  #poble 
Jo mai m'equivoque perque sempre prendre decisions per ser feliç, simplement per agradarme a mi, estar comode a mi mateix. Potser prenc una decisió que al cap d'un temps no em fa feliç, en eixe moment prendre altra que em torne a fer feliç. No es necessari apuntar molt lluny(cap al futur) amb les nostres decisions perque la vida es ara i un moment no gaudit ja no es pot tornar a disfrutar. I açò ho aplique a qualsevol camps de la meva vida ja siguen relacions, estudis o inclos treurem un moc del nas ara mateix si m'apetix o pintarme la cara amb greix de la via del tren(ahir→) perque si.
Jo mai m'equivoque perque sempre prendre decisions per ser feliç, simplement per agradarme a mi, estar comode a mi mateix. Potser prenc una decisió que al cap d'un temps no em fa feliç, en eixe moment prendre altra que em torne a fer feliç. No es necessari apuntar molt lluny(cap al futur) amb les nostres decisions perque la vida es ara i un moment no gaudit ja no es pot tornar a disfrutar. I açò ho aplique a qualsevol camps de la meva vida ja siguen relacions, estudis o inclos treurem un moc del nas ara mateix si m'apetix o pintarme la cara amb greix de la via del tren(ahir→) perque si.
🌛PIERNAS ROTAS🌛

Perdut en un efímer
d'aventures i malsons.
Fugint d'aquell infern
que em lligava la rao.

S'escolten allà lluny,
acords de companyia,
de música sincera;
cants de llibertat.

I trobar la pau,
la calidesa del foc;
Travessant les teues llunes,
rebels i tranquiles.

N.A.: Els somnis estan fents per acomplir-los i és per això que aquest poema es per a tu, @laaauuu25 . Uns dies arrere vaig tenir un somni en el qual t'escrivia un poema titolat "Piernas Rotas". I em vaig sentir necessitat de fer-ho realitat.
🌛PIERNAS ROTAS🌛 Perdut en un efímer d'aventures i malsons. Fugint d'aquell infern que em lligava la rao. S'escolten allà lluny, acords de companyia, de música sincera; cants de llibertat. I trobar la pau, la calidesa del foc; Travessant les teues llunes, rebels i tranquiles. N.A.: Els somnis estan fents per acomplir-los i és per això que aquest poema es per a tu, @laaauuu25 . Uns dies arrere vaig tenir un somni en el qual t'escrivia un poema titolat "Piernas Rotas". I em vaig sentir necessitat de fer-ho realitat.
😑ÉS EL QUE HI HA😑
Per a mi la frase del conformisme per excelència. Perque he de d'aguantarme les ganes d'utilitzar la meva llengua o deixar-la en un segon pla? Perque he de fer cas a una  societat que sols fa que llimitar la creativitat i dir-te que seguixques el cami de rejoles grogues? Jo tinc criteri, jo tinc personalitat. No te ningu perque dir-me com viure la meva vida. No hi ha res establert definitivament. Els canvis a millor son evolució.

#conformisme #inconformisme #valencià #educació #educación #perquemapetiadirho
😑ÉS EL QUE HI HA😑 Per a mi la frase del conformisme per excelència. Perque he de d'aguantarme les ganes d'utilitzar la meva llengua o deixar-la en un segon pla? Perque he de fer cas a una societat que sols fa que llimitar la creativitat i dir-te que seguixques el cami de rejoles grogues? Jo tinc criteri, jo tinc personalitat. No te ningu perque dir-me com viure la meva vida. No hi ha res establert definitivament. Els canvis a millor son evolució. #conformisme  #inconformisme  #valencià  #educació  #educación  #perquemapetiadirho 
🔥LA VEU DE LA IMPACIÈNCIA🔥
Passat de la vida
que vas planejar.
Presons d'horaris,
mans a l'esquena,
lligams de societat;
llímits als llavis,
mur al capdavant.

Present de consciència
ja pots decidir.
Si et cuses les dents,
o tombes parets.
Ser lliure de tu,
trencar la gabia,
que no et tombe ningú.

Futur és pergamí,
teua veu es ploma,
un crit de rebeldia,
un gegant que es desploma.
Viure a bots,
segons d'impaciència,
un poble i una herència.

#poema #poesia #poetry #impaciència #veu #poble #paísvalencià #poderdelpoble #lluita #photography #fotografia #picture
🔥LA VEU DE LA IMPACIÈNCIA🔥 Passat de la vida que vas planejar. Presons d'horaris, mans a l'esquena, lligams de societat; llímits als llavis, mur al capdavant. Present de consciència ja pots decidir. Si et cuses les dents, o tombes parets. Ser lliure de tu, trencar la gabia, que no et tombe ningú. Futur és pergamí, teua veu es ploma, un crit de rebeldia, un gegant que es desploma. Viure a bots, segons d'impaciència, un poble i una herència. #poema  #poesia  #poetry  #impaciència  #veu  #poble  #paísvalencià  #poderdelpoble  #lluita  #photography  #fotografia  #picture 
NOSTRE INFERN
Respira i admira
tan titanic espectacle
És nostre infern, 
devorant el paradís.
Tenyirém aquests cels,
amb les porpres tenebres
l'eterna guerra, ara te començ.

Els àngels cauran 
presoners de l'impotència
Nosaltres regnarem,
fills de la luxúria,
dos ardents dimonis,
d'una flama inesgotable.

#poesia #amor #love #morado #fotografia #photography #poetry
NOSTRE INFERN Respira i admira tan titanic espectacle És nostre infern, devorant el paradís. Tenyirém aquests cels, amb les porpres tenebres l'eterna guerra, ara te començ. Els àngels cauran presoners de l'impotència Nosaltres regnarem, fills de la luxúria, dos ardents dimonis, d'una flama inesgotable. #poesia  #amor  #love  #morado  #fotografia  #photography  #poetry 
🔥ESPERIT COMPANY🔥
Ets rostre de confiança,
esperit d'alma tranquila.
Dibuixat al mur de ma existència,
amb les cendres sorgides del foc.
Foguera flamant que consumeix la meva anima,
és calidesa ardent i penetrant en la freda mirada.
Ets un estel protector de tinta cremada, 
que timid s'amaga amb els  raigs del ponent.
#fotografia #photography #sun #shadows #love #fire #foc #fuego #alma #esperit #poesía #poesia #ombres #sombras