an online Instagram web viewer
  • herv.togelskin
    HERV Natural with SyaZ
    @herv.togelskin

Images by herv.togelskin

Nahh video gaisss,
Heavy makeup, light makeup
Kulit Fresh serta merta , 
Hilang habis makeup / daki / kotor kat kulit
.
Nak kulit sihat? Jom join .
Nahh video gaisss, Heavy makeup, light makeup Kulit Fresh serta merta , Hilang habis makeup / daki / kotor kat kulit . Nak kulit sihat? Jom join .
💕 nak kulit sihat tak? 
Uolls boleh tgk ramai yang suka makeup pilih herv. Sebab apa? Herv product keluaran yang selamat digunakan & herv bertindak untuk mengeluarkan segala kotoran yang tersumbat di ruang kulit muka kita. Tak percaya? Cuba dulu dear...
.
#hervkl #hervklang #hervwangsamaju  #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervbanting #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
💕 nak kulit sihat tak? Uolls boleh tgk ramai yang suka makeup pilih herv. Sebab apa? Herv product keluaran yang selamat digunakan & herv bertindak untuk mengeluarkan segala kotoran yang tersumbat di ruang kulit muka kita. Tak percaya? Cuba dulu dear... . #hervkl  #hervklang  #hervwangsamaju  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervbanting  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Eyka “uishh tanggal daki serta merta ! Bagusnya exfoliator nie”

Ucapan Selamat hari raya dari @eykafarhana ❤️❤️❤️ #teamkulitcermin . Video lama tapi nak up jugak!!! .
1.💖OIL CLEANSER💖 
sesuai untuk :
.
*Dry Skin*
💖Foam cleanser tak recommended for dry skin sbb dia akan menyebabkan skin uols lebih kering and irritate . 💖 Bila Dry skin, skin uols akan nampak lebih berusia dari umur sebenar. Dah tak awet muda dah 😔 💖So WAJIB use Oil Cleanser utk moist the skin.
.
*Oily Skin*
💖 Oily Skin PERLU kan Oil Cleanser utk memberi SIGNAL pd lapisan kulit bahawa Skin u all DAH CUKUP HYDRATE and OIL. So stop dari merembeskan lagi oil pada skin.
💖Plus Our Active Ingredients dalam Oil Cleanser is Sunflower Oil which is dia TAK CLOG your PORE but dia lagi CLEANSE your PORE and its PROVEN!
.
- Basically Oil Cleanser mmg AGEN Makeup Meltaway even u pakai Sunscreen.
.
WAJIB cleanse your face dgn Oil Cleanser. .

2.💖EXFOLIATOR💖 
Agen DETOX and Menanggalkan Sel Kulit Mati di skin
.
Tanpa exfoliator , skin u all jadi :
.
- Pore Clogged - Kulit Kusam dek sel kulit mati dok bertenggek atas skin
- Kulit tak sihat and kulit tak glow
- Skincare lain tak dapat memaksimumkan benefitnya sebab skin dah dihalang oleh Dead Skin Cell
- Jerawat ! Dah Clogged pore maka jerawat pun akan say hello pada skin uolss waaa .
Order⤵️
Whatsapp Sue or Zila 
011-1265 6436
.
#hervkl #hervklang #hervwangsamaju  #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervbanting #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Eyka “uishh tanggal daki serta merta ! Bagusnya exfoliator nie” Ucapan Selamat hari raya dari @eykafarhana ❤️❤️❤️ #teamkulitcermin  . Video lama tapi nak up jugak!!! . 1.💖OIL CLEANSER💖 sesuai untuk : . *Dry Skin* 💖Foam cleanser tak recommended for dry skin sbb dia akan menyebabkan skin uols lebih kering and irritate . 💖 Bila Dry skin, skin uols akan nampak lebih berusia dari umur sebenar. Dah tak awet muda dah 😔 💖So WAJIB use Oil Cleanser utk moist the skin. . *Oily Skin* 💖 Oily Skin PERLU kan Oil Cleanser utk memberi SIGNAL pd lapisan kulit bahawa Skin u all DAH CUKUP HYDRATE and OIL. So stop dari merembeskan lagi oil pada skin. 💖Plus Our Active Ingredients dalam Oil Cleanser is Sunflower Oil which is dia TAK CLOG your PORE but dia lagi CLEANSE your PORE and its PROVEN! . - Basically Oil Cleanser mmg AGEN Makeup Meltaway even u pakai Sunscreen. . WAJIB cleanse your face dgn Oil Cleanser. . 2.💖EXFOLIATOR💖 Agen DETOX and Menanggalkan Sel Kulit Mati di skin . Tanpa exfoliator , skin u all jadi : . - Pore Clogged - Kulit Kusam dek sel kulit mati dok bertenggek atas skin - Kulit tak sihat and kulit tak glow - Skincare lain tak dapat memaksimumkan benefitnya sebab skin dah dihalang oleh Dead Skin Cell - Jerawat ! Dah Clogged pore maka jerawat pun akan say hello pada skin uolss waaa . Order⤵️ Whatsapp Sue or Zila 011-1265 6436 . #hervkl  #hervklang  #hervwangsamaju  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervbanting  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Nak skin macam ni ???
Kena lah rajin cuci muka tu dengan Herv. .
Jom Syaz bantu anda jadi cantik licin, flawless & ayu gitu
Nak skin macam ni ??? Kena lah rajin cuci muka tu dengan Herv. . Jom Syaz bantu anda jadi cantik licin, flawless & ayu gitu
Herv Brightening Oil Cleanser

Makeup Melts Away + Pore luminous 
100 ml / 3.3 fi. oz.

The most important benefit of oil cleansing is being able to remove impurities without stripping the skin or leaving it feeling dry. Herv Brightening Oil Cleanser contain essential oils which are highly moisturizing. Just because your skin is oily, doesn't mean you shouldn't hydrate it! Oil cleansing is great for anyone who feels like their pores are easily clogged, because the emulsified oils remove these impurities. These essential oils are also great for dry skin as they moisturize, prevent wrinkles and won't block pores.

Benefits: 
Makeup Melts Away Pore Luminous

Skin Type: 
Suitable for all skin types

Suggested Use: 
Pump 4 times on DRY palm 
Apply on face (with or without makeup) 
Rub gentle in circular motions 
Pump 2 times and mix with water to wash the face

Ingredients: 
Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis (Castor Seed Oil), Polysorbate 80, Soybean Oil, Grapeseed Oil, Chamomillia Reccutia, Calendula Officinalis, Rosmarinus Leaf, Rosemary Leaf, Calendula Flower, Chamomile Flower, Sunflower Seed Oil Infusion, Essential Oil (Tacopherol)
Herv Brightening Oil Cleanser Makeup Melts Away + Pore luminous 100 ml / 3.3 fi. oz. The most important benefit of oil cleansing is being able to remove impurities without stripping the skin or leaving it feeling dry. Herv Brightening Oil Cleanser contain essential oils which are highly moisturizing. Just because your skin is oily, doesn't mean you shouldn't hydrate it! Oil cleansing is great for anyone who feels like their pores are easily clogged, because the emulsified oils remove these impurities. These essential oils are also great for dry skin as they moisturize, prevent wrinkles and won't block pores. Benefits: Makeup Melts Away Pore Luminous Skin Type: Suitable for all skin types Suggested Use: Pump 4 times on DRY palm Apply on face (with or without makeup) Rub gentle in circular motions Pump 2 times and mix with water to wash the face Ingredients: Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis (Castor Seed Oil), Polysorbate 80, Soybean Oil, Grapeseed Oil, Chamomillia Reccutia, Calendula Officinalis, Rosmarinus Leaf, Rosemary Leaf, Calendula Flower, Chamomile Flower, Sunflower Seed Oil Infusion, Essential Oil (Tacopherol)
Kenapalah muka ni selalu naik jerawat ???
Macam-macam krim dah cuba..
Tapi hasilnya masih mengecewakan. Sedih tau.
.
Sebenarnya... Kita silap selama ni.
Muka ni perlu dicuci bersih hingga ke liang-liang roma & rongga tu. Bila ianya tersumbat, tu yg senang naik jerawat.
Bukan setakat hidung jer boleh tersumbat, liang rongga kulit kita pun blh tersumbat.
.
Jadi ... Nak kulit cantik ???
Scroll lagi posting @herv.togelskin .
Ada step utk kulit lebih cantik dgn  Double Cleansing ..
.
Bila kulit bersih !!!
Ia jadi lebih sihat dan bermaya ..
Takyah makeup lagi dah ..
Natural beauty tu lagi menawan ye dok ??? #hervessence #hervessencekl #skincaremalaysia #skincaremalaysiaoriginal #skincaremalaysiaselamat #nakcantik #nakcantikcarisaya #koreaskincaremalaysia #hervcosmetic #hervskincare #hervnatural #hervskincare #syazherv
Kenapalah muka ni selalu naik jerawat ??? Macam-macam krim dah cuba.. Tapi hasilnya masih mengecewakan. Sedih tau. . Sebenarnya... Kita silap selama ni. Muka ni perlu dicuci bersih hingga ke liang-liang roma & rongga tu. Bila ianya tersumbat, tu yg senang naik jerawat. Bukan setakat hidung jer boleh tersumbat, liang rongga kulit kita pun blh tersumbat. . Jadi ... Nak kulit cantik ??? Scroll lagi posting @herv.togelskin . Ada step utk kulit lebih cantik dgn Double Cleansing .. . Bila kulit bersih !!! Ia jadi lebih sihat dan bermaya .. Takyah makeup lagi dah .. Natural beauty tu lagi menawan ye dok ??? #hervessence  #hervessencekl  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiaoriginal  #skincaremalaysiaselamat  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #koreaskincaremalaysia  #hervcosmetic  #hervskincare  #hervnatural  #hervskincare  #syazherv 
Hi guys ...
Syaz pengguna setia Herv.
Alhamdulliah .. Skin semakin licin, bersih dan ayu gitu. !!!
Rasa makin confident nk berdepan dgn org ramai ...
#hervKL #herv #togelskin
#hervessence #hervessencekl #skincaremalaysia #skincaremalaysiaoriginal #skincaremalaysiaselamat #nakcantik #nakcantikcarisaya #koreaskincaremalaysia #hervcosmetic #hervskincare #hervnatural #hervskincare #syazherv
Follow tau
Follow tau
Apa itu HERV essence ?? Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum. 
Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat

Certain orang yang alah / sensitive pada  serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat . 
Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , 
kita menumpukan untuk : - BRIGHTENING Effect.

Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan 
dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya. .
.
Skin Activating Treatment 
Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN - Youth Essence 
Ini adalahh IMPIAN setiap orang kan ? 
So kenapa Herv punya essence tu beza daripada yang lain? 
Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia
.
.

#hervessence #hervessencekl #skincaremalaysia #skincaremalaysiaoriginal #skincaremalaysiaselamat #nakcantik #nakcantikcarisaya #koreaskincaremalaysia #hervcosmetic #hervskincare #hervnatural #hervskincare #syazherv
Apa itu HERV essence ?? Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum. Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk : - BRIGHTENING Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya. . . Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN - Youth Essence Ini adalahh IMPIAN setiap orang kan ? So kenapa Herv punya essence tu beza daripada yang lain? Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia . . #hervessence  #hervessencekl  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiaoriginal  #skincaremalaysiaselamat  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #koreaskincaremalaysia  #hervcosmetic  #hervskincare  #hervnatural  #hervskincare  #syazherv 
Betulkan ???
Jadi .. Hargai kulit wajah uolls dgn penjagaan yg lebih rapi & baik serta teratur
Betulkan ??? Jadi .. Hargai kulit wajah uolls dgn penjagaan yg lebih rapi & baik serta teratur
Biasa org dok kata oil penyebab Miss j, Syaz pun seram gak dengar. tapi lepas tahu kesedaran double cleansing baru faham.

WAJIB buat Deep Double Cleansing with HERV 
Bila dah keluar daki, Kotoran, Dead Skin Cell, baru Moisturizer senang nak penetrate dalam kulit . Kalau tak buang dulu kekotoran, serum, Moisturizer, Toner susahh nak penetrate and lambat berkesan.

Thats why produk ribu riban pon tak onz ngan kulit kita 😭 bukan sebab produk tak bagus, tapi kita yang tak tahu cara yang betul

Ok, now dah tahu kan? Jom road to muka licin kulit telor with Herv😁
#herv
#hervnatural
#hervbrighteningoilcleanser
#doublecleansingmethod
#deepcleansing
#hervdeepglowexfoliator
#hervexfoliator
#hervluxeessenceadvance
#hervsetcombo
#hervnaturalmurah
#koreanskincare
#roadtoglassskin
Biasa org dok kata oil penyebab Miss j, Syaz pun seram gak dengar. tapi lepas tahu kesedaran double cleansing baru faham. WAJIB buat Deep Double Cleansing with HERV Bila dah keluar daki, Kotoran, Dead Skin Cell, baru Moisturizer senang nak penetrate dalam kulit . Kalau tak buang dulu kekotoran, serum, Moisturizer, Toner susahh nak penetrate and lambat berkesan. Thats why produk ribu riban pon tak onz ngan kulit kita 😭 bukan sebab produk tak bagus, tapi kita yang tak tahu cara yang betul Ok, now dah tahu kan? Jom road to muka licin kulit telor with Herv😁 #herv  #hervnatural  #hervbrighteningoilcleanser  #doublecleansingmethod  #deepcleansing  #hervdeepglowexfoliator  #hervexfoliator  #hervluxeessenceadvance  #hervsetcombo  #hervnaturalmurah  #koreanskincare  #roadtoglassskin 
Step 3 : Exfoliate

Sebut je exfoliate, pasti akan terbayang scrub kan? Okay step ni sangat penting untuk buang semua sel kulit mati kat muka kita. Bayangkan kalau kita tak pernah exfoliate muka kita, betapa banyaknya sel kulit mati yang terkumpul dan ini yang menyebabkan kulit muka jadi kusam tau. Lepas tu kulit pun tak dapat serap produk lain dengan effective.

Bila kita buat exfoliation, sel kulit mati akan dibuang and then barulah sel kulit baru dapat dihasilkan dan seterusnya meningkatkan kadar penyerapan kulit.

Exfoliation ni ada dua jenis iaitu physical exfoliation dan chemical exfoliation. Yang korang terbayang scrub ada biji-biji tu, that is physical exfoliation. Chemical exfoliation pula lebih gentle daripada physical exfoliation – guna bantuan acid untuk membuang sel kulit mati. Contohnya AHA (Alpha Hydroxy Acid) dan BHA (Beta Hydroxy Acid). Apa beza AHA dan BHA? Next post.

Contoh ingredients yang bagus dalam exfoliator : Black sugar, Salicylic acid, Lactic acid.
#hervessence #hervessencekl #skincaremalaysia #skincaremalaysiaoriginal #skincaremalaysiaselamat #nakcantik #nakcantikcarisaya #koreaskincaremalaysia #hervcosmetic #hervskincare #hervnatural #hervskincare
#syazherv
Step 3 : Exfoliate Sebut je exfoliate, pasti akan terbayang scrub kan? Okay step ni sangat penting untuk buang semua sel kulit mati kat muka kita. Bayangkan kalau kita tak pernah exfoliate muka kita, betapa banyaknya sel kulit mati yang terkumpul dan ini yang menyebabkan kulit muka jadi kusam tau. Lepas tu kulit pun tak dapat serap produk lain dengan effective. Bila kita buat exfoliation, sel kulit mati akan dibuang and then barulah sel kulit baru dapat dihasilkan dan seterusnya meningkatkan kadar penyerapan kulit. Exfoliation ni ada dua jenis iaitu physical exfoliation dan chemical exfoliation. Yang korang terbayang scrub ada biji-biji tu, that is physical exfoliation. Chemical exfoliation pula lebih gentle daripada physical exfoliation – guna bantuan acid untuk membuang sel kulit mati. Contohnya AHA (Alpha Hydroxy Acid) dan BHA (Beta Hydroxy Acid). Apa beza AHA dan BHA? Next post. Contoh ingredients yang bagus dalam exfoliator : Black sugar, Salicylic acid, Lactic acid. #hervessence  #hervessencekl  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiaoriginal  #skincaremalaysiaselamat  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #koreaskincaremalaysia  #hervcosmetic  #hervskincare  #hervnatural  #hervskincare  #syazherv 
Step 3 : Exfoliate

Sebut je exfoliate, pasti akan terbayang scrub kan? Okay step ni sangat penting untuk buang semua sel kulit mati kat muka kita. Bayangkan kalau kita tak pernah exfoliate muka kita, betapa banyaknya sel kulit mati yang terkumpul dan ini yang menyebabkan kulit muka jadi kusam tau. Lepas tu kulit pun tak dapat serap produk lain dengan effective.

Bila kita buat exfoliation, sel kulit mati akan dibuang and then barulah sel kulit baru dapat dihasilkan dan seterusnya meningkatkan kadar penyerapan kulit.

Exfoliation ni ada dua jenis iaitu physical exfoliation dan chemical exfoliation. Yang korang terbayang scrub ada biji-biji tu, that is physical exfoliation. Chemical exfoliation pula lebih gentle daripada physical exfoliation – guna bantuan acid untuk membuang sel kulit mati. Contohnya AHA (Alpha Hydroxy Acid) dan BHA (Beta Hydroxy Acid). Apa beza AHA dan BHA? Next post.

Contoh ingredients yang bagus dalam exfoliator : Black sugar, Salicylic acid, Lactic acid.
#hervessence #hervessencekl #skincaremalaysia #skincaremalaysiaoriginal #skincaremalaysiaselamat #nakcantik #nakcantikcarisaya #koreaskincaremalaysia #hervcosmetic #hervskincare #hervnatural #hervskincare
Step 3 : Exfoliate Sebut je exfoliate, pasti akan terbayang scrub kan? Okay step ni sangat penting untuk buang semua sel kulit mati kat muka kita. Bayangkan kalau kita tak pernah exfoliate muka kita, betapa banyaknya sel kulit mati yang terkumpul dan ini yang menyebabkan kulit muka jadi kusam tau. Lepas tu kulit pun tak dapat serap produk lain dengan effective. Bila kita buat exfoliation, sel kulit mati akan dibuang and then barulah sel kulit baru dapat dihasilkan dan seterusnya meningkatkan kadar penyerapan kulit. Exfoliation ni ada dua jenis iaitu physical exfoliation dan chemical exfoliation. Yang korang terbayang scrub ada biji-biji tu, that is physical exfoliation. Chemical exfoliation pula lebih gentle daripada physical exfoliation – guna bantuan acid untuk membuang sel kulit mati. Contohnya AHA (Alpha Hydroxy Acid) dan BHA (Beta Hydroxy Acid). Apa beza AHA dan BHA? Next post. Contoh ingredients yang bagus dalam exfoliator : Black sugar, Salicylic acid, Lactic acid. #hervessence  #hervessencekl  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiaoriginal  #skincaremalaysiaselamat  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #koreaskincaremalaysia  #hervcosmetic  #hervskincare  #hervnatural  #hervskincare 
CANTIK DENGAN BUAH OREN 🍊
.
.
Dengar pun macam alahai sedapnya buah oren. Lagi-lagi kalau ada rasa masam-masam manis tu. Kecur air liur tau.
.
.
Eh bukan setakat kita je terliur, muka kita pun terliur jugak. Mana tak terliur, buah oren banyak khasiat okay untuk muka. Kulit boleh jadi sihat glowing toink toink.
.
.
Rasa macam nak pi borong buah oren banyak-banyak je. Eh, kejap! Buat apa pulak susah-susah nak pi borong buah oren, nak kupas lagi. LECEH!
.
.
Kita kan ada #Herv ni. Pump 1, 2, 3 kali dah boleh tenyeh kat seluruh muka. Tambah air sedikit, gosok lagi kat muka. Then, cuci.
.
.
Nikmat yakmat uolls. Rasa macam tepek sebijik buah oren. Silap haribulan pi jilat terus sebab best sangat, dengan baunya segar.
.
.
"Belum cuba belum tahu. Dah cuba, taknak curang dah."
.
.
#Herv #HervNatural #hervKL #hervwangsamaju #hervsrirampai #hervsetiawangsa #hervsetapak
CANTIK DENGAN BUAH OREN 🍊 . . Dengar pun macam alahai sedapnya buah oren. Lagi-lagi kalau ada rasa masam-masam manis tu. Kecur air liur tau. . . Eh bukan setakat kita je terliur, muka kita pun terliur jugak. Mana tak terliur, buah oren banyak khasiat okay untuk muka. Kulit boleh jadi sihat glowing toink toink. . . Rasa macam nak pi borong buah oren banyak-banyak je. Eh, kejap! Buat apa pulak susah-susah nak pi borong buah oren, nak kupas lagi. LECEH! . . Kita kan ada #Herv  ni. Pump 1, 2, 3 kali dah boleh tenyeh kat seluruh muka. Tambah air sedikit, gosok lagi kat muka. Then, cuci. . . Nikmat yakmat uolls. Rasa macam tepek sebijik buah oren. Silap haribulan pi jilat terus sebab best sangat, dengan baunya segar. . . "Belum cuba belum tahu. Dah cuba, taknak curang dah." . . #Herv  #HervNatural  #hervKL  #hervwangsamaju  #hervsrirampai  #hervsetiawangsa  #hervsetapak 
Step 2 : Water-based / Foam cleanser

This step adalah langkah yang kedua dalam double cleansing method. Seperti oil cleanser, water-based cleanser penting untuk membersihkan water-based impurities seperti habuk dan peluh. Konsepnya adalah minyak menarik minyak dan air menarik air. Then, barulah kulit kita betul-betul bersih. Gunakan cleanser yang sesuai dengan your skin.

Contoh ingredients yang bagus dalam water-based/foam cleanser : Green tea extract, Rice extract, Pearl extract.
#hervessence #hervessencekl #skincaremalaysia #skincaremalaysiaoriginal #skincaremalaysiaselamat #nakcantik #nakcantikcarisaya #koreaskincaremalaysia #hervcosmetic #hervskincare #hervnatural #hervskincare
Step 2 : Water-based / Foam cleanser This step adalah langkah yang kedua dalam double cleansing method. Seperti oil cleanser, water-based cleanser penting untuk membersihkan water-based impurities seperti habuk dan peluh. Konsepnya adalah minyak menarik minyak dan air menarik air. Then, barulah kulit kita betul-betul bersih. Gunakan cleanser yang sesuai dengan your skin. Contoh ingredients yang bagus dalam water-based/foam cleanser : Green tea extract, Rice extract, Pearl extract. #hervessence  #hervessencekl  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiaoriginal  #skincaremalaysiaselamat  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #koreaskincaremalaysia  #hervcosmetic  #hervskincare  #hervnatural  #hervskincare 
Step 2 : Water-based / Foam cleanser

This step adalah langkah yang kedua dalam double cleansing method. Seperti oil cleanser, water-based cleanser penting untuk membersihkan water-based impurities seperti habuk dan peluh. Konsepnya adalah minyak menarik minyak dan air menarik air. Then, barulah kulit kita betul-betul bersih. Gunakan cleanser yang sesuai dengan your skin.

Contoh ingredients yang bagus dalam water-based/foam cleanser : Green tea extract, Rice extract, Pearl extract.
#hervessence #hervessencekl #skincaremalaysia #skincaremalaysiaoriginal #skincaremalaysiaselamat #nakcantik #nakcantikcarisaya #koreaskincaremalaysia #hervcosmetic #hervskincare #hervnatural #hervskincare
Step 2 : Water-based / Foam cleanser This step adalah langkah yang kedua dalam double cleansing method. Seperti oil cleanser, water-based cleanser penting untuk membersihkan water-based impurities seperti habuk dan peluh. Konsepnya adalah minyak menarik minyak dan air menarik air. Then, barulah kulit kita betul-betul bersih. Gunakan cleanser yang sesuai dengan your skin. Contoh ingredients yang bagus dalam water-based/foam cleanser : Green tea extract, Rice extract, Pearl extract. #hervessence  #hervessencekl  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiaoriginal  #skincaremalaysiaselamat  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #koreaskincaremalaysia  #hervcosmetic  #hervskincare  #hervnatural  #hervskincare