an online Instagram web viewer
  • feverglamcosmetic.my
    Makeup Murah Malaysia
    @feverglamcosmetic.my

Images by feverglamcosmetic.my

Sale ni extended sampai 23/7/2018 k gaiss. Tak lama lagi tu, kot ada yang nak tambah koleksi lipmatte uols, ni la masanya. After 23 jangan merayu kepada ku lagi ya. πŸ˜†

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara #terapiinstagram #bazaarpaknil
Sale ni extended sampai 23/7/2018 k gaiss. Tak lama lagi tu, kot ada yang nak tambah koleksi lipmatte uols, ni la masanya. After 23 jangan merayu kepada ku lagi ya. πŸ˜† WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara  #terapiinstagram  #bazaarpaknil 
Sale ni extended sampai 23/7/2018 k gaiss. Tak lama lagi tu, kot ada yang nak tambah koleksi lipmatte uols, ni la masanya. After 23 jangan merayu kepada ku lagi ya. πŸ˜†

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara #terapiinstagram #bazaarpaknil
Sale ni extended sampai 23/7/2018 k gaiss. Tak lama lagi tu, kot ada yang nak tambah koleksi lipmatte uols, ni la masanya. After 23 jangan merayu kepada ku lagi ya. πŸ˜† WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara  #terapiinstagram  #bazaarpaknil 
Sale ni extended sampai 23/7/2018 k gaiss. Tak lama lagi tu, kot ada yang nak tambah koleksi lipmatte uols, ni la masanya. After 23 jangan merayu kepada ku lagi ya. πŸ˜†

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara #terapiinstagram #bazaarpaknil
Sale ni extended sampai 23/7/2018 k gaiss. Tak lama lagi tu, kot ada yang nak tambah koleksi lipmatte uols, ni la masanya. After 23 jangan merayu kepada ku lagi ya. πŸ˜† WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara  #terapiinstagram  #bazaarpaknil 
Tahu tak lipstick memainkan peranan penting dalam penampilan uols? Haa, kalau tak pakai lipstick muka nampak pucat lesi, tak berseri.

Pakai la baju cantik mana pun, tudung lawa mana pun, bila muka tak berseri semua pun nampak tak cantik. Betul?

So kakak nak tanya ni, dah ada ke lipstick nak pakai raya nanti? Kalau belum, meh pilih nak yang mana, pastu gegau kakak dekat whatsapp please.

Lagi satu kakak nak pesan, sementara tengah buat sale ni, rugi nau nau kalau korang beli seketul je. Lebih afdal bolot 3 sekali. Ye, tau bibir ada satu je, tapi boring lah kalau hari-hari pakai lipmatte warna yg sama je jah.

Jangan lupa pilih tau 😘😘
-
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara #terapiinstagram #bazaarpaknil
Tahu tak lipstick memainkan peranan penting dalam penampilan uols? Haa, kalau tak pakai lipstick muka nampak pucat lesi, tak berseri. Pakai la baju cantik mana pun, tudung lawa mana pun, bila muka tak berseri semua pun nampak tak cantik. Betul? So kakak nak tanya ni, dah ada ke lipstick nak pakai raya nanti? Kalau belum, meh pilih nak yang mana, pastu gegau kakak dekat whatsapp please. Lagi satu kakak nak pesan, sementara tengah buat sale ni, rugi nau nau kalau korang beli seketul je. Lebih afdal bolot 3 sekali. Ye, tau bibir ada satu je, tapi boring lah kalau hari-hari pakai lipmatte warna yg sama je jah. Jangan lupa pilih tau 😘😘 - WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara  #terapiinstagram  #bazaarpaknil 
Tahu tak lipstick memainkan peranan penting dalam penampilan uols? Haa, kalau tak pakai lipstick muka nampak pucat lesi, tak berseri.

Pakai la baju cantik mana pun, tudung lawa mana pun, bila muka tak berseri semua pun nampak tak cantik. Betul?

So kakak nak tanya ni, dah ada ke lipstick nak pakai raya nanti? Kalau belum, meh pilih nak yang mana, pastu gegau kakak dekat whatsapp please.

Lagi satu kakak nak pesan, sementara tengah buat sale ni, rugi nau nau kalau korang beli seketul je. Lebih afdal bolot 3 sekali. Ye, tau bibir ada satu je, tapi boring lah kalau hari-hari pakai lipmatte warna yg sama je jah.

Jangan lupa pilih tau 😘😘
-
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara #terapiinstagram
Tahu tak lipstick memainkan peranan penting dalam penampilan uols? Haa, kalau tak pakai lipstick muka nampak pucat lesi, tak berseri. Pakai la baju cantik mana pun, tudung lawa mana pun, bila muka tak berseri semua pun nampak tak cantik. Betul? So kakak nak tanya ni, dah ada ke lipstick nak pakai raya nanti? Kalau belum, meh pilih nak yang mana, pastu gegau kakak dekat whatsapp please. Lagi satu kakak nak pesan, sementara tengah buat sale ni, rugi nau nau kalau korang beli seketul je. Lebih afdal bolot 3 sekali. Ye, tau bibir ada satu je, tapi boring lah kalau hari-hari pakai lipmatte warna yg sama je jah. Jangan lupa pilih tau 😘😘 - WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara  #terapiinstagram 
Tahu tak lipstick memainkan peranan penting dalam penampilan uols? Haa, kalau tak pakai lipstick muka nampak pucat lesi, tak berseri.

Pakai la baju cantik mana pun, tudung lawa mana pun, bila muka tak berseri semua pun nampak tak cantik. Betul?

So kakak nak tanya ni, dah ada ke lipstick nak pakai raya nanti? Kalau belum, meh pilih nak yang mana, pastu gegau kakak dekat whatsapp please.

Lagi satu kakak nak pesan, sementara tengah buat sale ni, rugi nau nau kalau korang beli seketul je. Lebih afdal bolot 3 sekali. Ye, tau bibir ada satu je, tapi boring lah kalau hari-hari pakai lipmatte warna yg sama je jah.

Jangan lupa pilih tau 😘😘
-
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara #terapiinstagram
Tahu tak lipstick memainkan peranan penting dalam penampilan uols? Haa, kalau tak pakai lipstick muka nampak pucat lesi, tak berseri. Pakai la baju cantik mana pun, tudung lawa mana pun, bila muka tak berseri semua pun nampak tak cantik. Betul? So kakak nak tanya ni, dah ada ke lipstick nak pakai raya nanti? Kalau belum, meh pilih nak yang mana, pastu gegau kakak dekat whatsapp please. Lagi satu kakak nak pesan, sementara tengah buat sale ni, rugi nau nau kalau korang beli seketul je. Lebih afdal bolot 3 sekali. Ye, tau bibir ada satu je, tapi boring lah kalau hari-hari pakai lipmatte warna yg sama je jah. Jangan lupa pilih tau 😘😘 - WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara  #terapiinstagram 
SALES FEVER GLAM SETAHUN SEKALI DAH KEMBALI!

Awakkkk..sales Fever Glam ni ekslusipppp gila taw. Bukannya hari ni sales, bulan depan sales lagi, birthday pun ada sales, 10 kali raya pun sales.

Tak mungkin! Maka, sambar lah promosi yang ada selagi stok masih ada. Yelahhh ada set yang awak jimat sehingga RM68.00 taw. Boleh beli skirt kembang sehelai!
.
πŸ¦„ 3pcs Lipmatte : RM90 (Jimat RM18.00)
πŸ¦„ Set Eyeliner : RM46 (Jimat RM26.00)
πŸ¦„ Acne Fighting Foundation : RM50 + FREE Unicorn Blending Sponge (Jimat RM29.00)
πŸ¦„ Double Design Mascara : RM80 + FREE Pell Off Eyeliner (Jimat RM48.00)
.
πŸ¦„ COMBO 1
πŸ¦„ COMBO 2
πŸ¦„ COMBO 3

Pilih jelahh nak yang mana sebab semuanyaa konfemm berbaloi gila! Tekan link kat bio sepantas mungkin tawww 😍

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
SALES FEVER GLAM SETAHUN SEKALI DAH KEMBALI! Awakkkk..sales Fever Glam ni ekslusipppp gila taw. Bukannya hari ni sales, bulan depan sales lagi, birthday pun ada sales, 10 kali raya pun sales. Tak mungkin! Maka, sambar lah promosi yang ada selagi stok masih ada. Yelahhh ada set yang awak jimat sehingga RM68.00 taw. Boleh beli skirt kembang sehelai! . πŸ¦„ 3pcs Lipmatte : RM90 (Jimat RM18.00) πŸ¦„ Set Eyeliner : RM46 (Jimat RM26.00) πŸ¦„ Acne Fighting Foundation : RM50 + FREE Unicorn Blending Sponge (Jimat RM29.00) πŸ¦„ Double Design Mascara : RM80 + FREE Pell Off Eyeliner (Jimat RM48.00) . πŸ¦„ COMBO 1 πŸ¦„ COMBO 2 πŸ¦„ COMBO 3 Pilih jelahh nak yang mana sebab semuanyaa konfemm berbaloi gila! Tekan link kat bio sepantas mungkin tawww 😍 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
SALES FEVER GLAM SETAHUN SEKALI DAH KEMBALI!

Awakkkk..sales Fever Glam ni ekslusipppp gila taw. Bukannya hari ni sales, bulan depan sales lagi, birthday pun ada sales, 10 kali raya pun sales.

Tak mungkin! Maka, sambar lah promosi yang ada selagi stok masih ada. Yelahhh ada set yang awak jimat sehingga RM68.00 taw. Boleh beli skirt kembang sehelai!
.
πŸ¦„ 3pcs Lipmatte : RM90 (Jimat RM18.00)
πŸ¦„ Set Eyeliner : RM46 (Jimat RM26.00)
πŸ¦„ Acne Fighting Foundation : RM50 + FREE Unicorn Blending Sponge (Jimat RM29.00)
πŸ¦„ Double Design Mascara : RM80 + FREE Pell Off Eyeliner (Jimat RM48.00)
.
πŸ¦„ COMBO 1
πŸ¦„ COMBO 2
πŸ¦„ COMBO 3

Pilih jelahh nak yang mana sebab semuanyaa konfemm berbaloi gila! Tekan link kat bio sepantas mungkin tawww 😍

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
SALES FEVER GLAM SETAHUN SEKALI DAH KEMBALI! Awakkkk..sales Fever Glam ni ekslusipppp gila taw. Bukannya hari ni sales, bulan depan sales lagi, birthday pun ada sales, 10 kali raya pun sales. Tak mungkin! Maka, sambar lah promosi yang ada selagi stok masih ada. Yelahhh ada set yang awak jimat sehingga RM68.00 taw. Boleh beli skirt kembang sehelai! . πŸ¦„ 3pcs Lipmatte : RM90 (Jimat RM18.00) πŸ¦„ Set Eyeliner : RM46 (Jimat RM26.00) πŸ¦„ Acne Fighting Foundation : RM50 + FREE Unicorn Blending Sponge (Jimat RM29.00) πŸ¦„ Double Design Mascara : RM80 + FREE Pell Off Eyeliner (Jimat RM48.00) . πŸ¦„ COMBO 1 πŸ¦„ COMBO 2 πŸ¦„ COMBO 3 Pilih jelahh nak yang mana sebab semuanyaa konfemm berbaloi gila! Tekan link kat bio sepantas mungkin tawww 😍 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
SALES FEVER GLAM SETAHUN SEKALI DAH KEMBALI!

Awakkkk..sales Fever Glam ni ekslusipppp gila taw. Bukannya hari ni sales, bulan depan sales lagi, birthday pun ada sales, 10 kali raya pun sales.

Tak mungkin! Maka, sambar lah promosi yang ada selagi stok masih ada. Yelahhh ada set yang awak jimat sehingga RM68.00 taw. Boleh beli skirt kembang sehelai!
.
πŸ¦„ 3pcs Lipmatte : RM90 (Jimat RM18.00)
πŸ¦„ Set Eyeliner : RM46 (Jimat RM26.00)
πŸ¦„ Acne Fighting Foundation : RM50 + FREE Unicorn Blending Sponge (Jimat RM29.00)
πŸ¦„ Double Design Mascara : RM80 + FREE Pell Off Eyeliner (Jimat RM48.00)
.
πŸ¦„ COMBO 1
πŸ¦„ COMBO 2
πŸ¦„ COMBO 3

Pilih jelahh nak yang mana sebab semuanyaa konfemm berbaloi gila! Tekan link kat bio sepantas mungkin tawww 😍

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
SALES FEVER GLAM SETAHUN SEKALI DAH KEMBALI! Awakkkk..sales Fever Glam ni ekslusipppp gila taw. Bukannya hari ni sales, bulan depan sales lagi, birthday pun ada sales, 10 kali raya pun sales. Tak mungkin! Maka, sambar lah promosi yang ada selagi stok masih ada. Yelahhh ada set yang awak jimat sehingga RM68.00 taw. Boleh beli skirt kembang sehelai! . πŸ¦„ 3pcs Lipmatte : RM90 (Jimat RM18.00) πŸ¦„ Set Eyeliner : RM46 (Jimat RM26.00) πŸ¦„ Acne Fighting Foundation : RM50 + FREE Unicorn Blending Sponge (Jimat RM29.00) πŸ¦„ Double Design Mascara : RM80 + FREE Pell Off Eyeliner (Jimat RM48.00) . πŸ¦„ COMBO 1 πŸ¦„ COMBO 2 πŸ¦„ COMBO 3 Pilih jelahh nak yang mana sebab semuanyaa konfemm berbaloi gila! Tekan link kat bio sepantas mungkin tawww 😍 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
Kenapa uolls kena pilih foundation jenis Liquid berbanding jenis Foundation lain?
.
1. Liquid foundation sesuai untuk semua jenis #kulit. Dry, Oily atau kombinasi. Senang kan?
.
2. Liquid foundation lebih mudah untuk #blend atau di ratakan walaupun masa ketiadaan brush atau sponge β€” jadi, lebih fleksible. Guna jari pun boleh!
.
3. Medium - full #coverage. Bila gunakan foundation jenis liquid, kita sendiri boleh kawal coverage yang kita nak.
.
Nak light lighttt je? β€” picit sikit
Nak tebal? β€” picit lebih
.
4. Liquid foundation juga dapat isi garis garis di muka atau pori pori dengan baik! Dia fill in gitewww! Tak lah ada bahagian yang #rata ada yang nampak tak nampak foundation nya!
.
5. Memastikan kulit lebih #lembap berbanding foundation jenis lain. Anjallll je muka sepanjang hari!
.
Menarik kan?? Boleh kongsikan kat bawah uolls suka foundation jenis yang macam mana?
.
Klik link di bio untuk order foundation Fever Glam yang masih promo!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
Kenapa uolls kena pilih foundation jenis Liquid berbanding jenis Foundation lain? . 1. Liquid foundation sesuai untuk semua jenis #kulit . Dry, Oily atau kombinasi. Senang kan? . 2. Liquid foundation lebih mudah untuk #blend  atau di ratakan walaupun masa ketiadaan brush atau sponge β€” jadi, lebih fleksible. Guna jari pun boleh! . 3. Medium - full #coverage . Bila gunakan foundation jenis liquid, kita sendiri boleh kawal coverage yang kita nak. . Nak light lighttt je? β€” picit sikit Nak tebal? β€” picit lebih . 4. Liquid foundation juga dapat isi garis garis di muka atau pori pori dengan baik! Dia fill in gitewww! Tak lah ada bahagian yang #rata  ada yang nampak tak nampak foundation nya! . 5. Memastikan kulit lebih #lembap  berbanding foundation jenis lain. Anjallll je muka sepanjang hari! . Menarik kan?? Boleh kongsikan kat bawah uolls suka foundation jenis yang macam mana? . Klik link di bio untuk order foundation Fever Glam yang masih promo! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
Kenapa uolls kena pilih foundation jenis Liquid berbanding jenis Foundation lain?
.
1. Liquid foundation sesuai untuk semua jenis #kulit. Dry, Oily atau kombinasi. Senang kan?
.
2. Liquid foundation lebih mudah untuk #blend atau di ratakan walaupun masa ketiadaan brush atau sponge β€” jadi, lebih fleksible. Guna jari pun boleh!
.
3. Medium - full #coverage. Bila gunakan foundation jenis liquid, kita sendiri boleh kawal coverage yang kita nak.
.
Nak light lighttt je? β€” picit sikit
Nak tebal? β€” picit lebih
.
4. Liquid foundation juga dapat isi garis garis di muka atau pori pori dengan baik! Dia fill in gitewww! Tak lah ada bahagian yang #rata ada yang nampak tak nampak foundation nya!
.
5. Memastikan kulit lebih #lembap berbanding foundation jenis lain. Anjallll je muka sepanjang hari!
.
Menarik kan?? Boleh kongsikan kat bawah uolls suka foundation jenis yang macam mana?
.
Klik link di bio untuk order foundation Fever Glam yang masih promo!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
Kenapa uolls kena pilih foundation jenis Liquid berbanding jenis Foundation lain? . 1. Liquid foundation sesuai untuk semua jenis #kulit . Dry, Oily atau kombinasi. Senang kan? . 2. Liquid foundation lebih mudah untuk #blend  atau di ratakan walaupun masa ketiadaan brush atau sponge β€” jadi, lebih fleksible. Guna jari pun boleh! . 3. Medium - full #coverage . Bila gunakan foundation jenis liquid, kita sendiri boleh kawal coverage yang kita nak. . Nak light lighttt je? β€” picit sikit Nak tebal? β€” picit lebih . 4. Liquid foundation juga dapat isi garis garis di muka atau pori pori dengan baik! Dia fill in gitewww! Tak lah ada bahagian yang #rata  ada yang nampak tak nampak foundation nya! . 5. Memastikan kulit lebih #lembap  berbanding foundation jenis lain. Anjallll je muka sepanjang hari! . Menarik kan?? Boleh kongsikan kat bawah uolls suka foundation jenis yang macam mana? . Klik link di bio untuk order foundation Fever Glam yang masih promo! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
Kenapa uolls kena pilih foundation jenis Liquid berbanding jenis Foundation lain?
.
1. Liquid foundation sesuai untuk semua jenis #kulit. Dry, Oily atau kombinasi. Senang kan?
.
2. Liquid foundation lebih mudah untuk #blend atau di ratakan walaupun masa ketiadaan brush atau sponge β€” jadi, lebih fleksible. Guna jari pun boleh!
.
3. Medium - full #coverage. Bila gunakan foundation jenis liquid, kita sendiri boleh kawal coverage yang kita nak.
.
Nak light lighttt je? β€” picit sikit
Nak tebal? β€” picit lebih
.
4. Liquid foundation juga dapat isi garis garis di muka atau pori pori dengan baik! Dia fill in gitewww! Tak lah ada bahagian yang #rata ada yang nampak tak nampak foundation nya!
.
5. Memastikan kulit lebih #lembap berbanding foundation jenis lain. Anjallll je muka sepanjang hari!
.
Menarik kan?? Boleh kongsikan kat bawah uolls suka foundation jenis yang macam mana?
.
Klik link di bio untuk order foundation Fever Glam yang masih promo!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
Kenapa uolls kena pilih foundation jenis Liquid berbanding jenis Foundation lain? . 1. Liquid foundation sesuai untuk semua jenis #kulit . Dry, Oily atau kombinasi. Senang kan? . 2. Liquid foundation lebih mudah untuk #blend  atau di ratakan walaupun masa ketiadaan brush atau sponge β€” jadi, lebih fleksible. Guna jari pun boleh! . 3. Medium - full #coverage . Bila gunakan foundation jenis liquid, kita sendiri boleh kawal coverage yang kita nak. . Nak light lighttt je? β€” picit sikit Nak tebal? β€” picit lebih . 4. Liquid foundation juga dapat isi garis garis di muka atau pori pori dengan baik! Dia fill in gitewww! Tak lah ada bahagian yang #rata  ada yang nampak tak nampak foundation nya! . 5. Memastikan kulit lebih #lembap  berbanding foundation jenis lain. Anjallll je muka sepanjang hari! . Menarik kan?? Boleh kongsikan kat bawah uolls suka foundation jenis yang macam mana? . Klik link di bio untuk order foundation Fever Glam yang masih promo! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
Is that a fake lashes?

No lah. I guna Mascara FeverGlam je uolss. Bulu mata lentik sampai langit, tebal kalah bulu mata pelesu Che Tahhh! 🀭

Siapa suka mascara? Wajib ada mascara Feverglam ni tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
Is that a fake lashes? No lah. I guna Mascara FeverGlam je uolss. Bulu mata lentik sampai langit, tebal kalah bulu mata pelesu Che Tahhh! 🀭 Siapa suka mascara? Wajib ada mascara Feverglam ni tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
Is that a fake lashes?

No lah. I guna Mascara FeverGlam je uolss. Bulu mata lentik sampai langit, tebal kalah bulu mata pelesu Che Tahhh! 🀭

Siapa suka mascara? Wajib ada mascara Feverglam ni tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
Is that a fake lashes? No lah. I guna Mascara FeverGlam je uolss. Bulu mata lentik sampai langit, tebal kalah bulu mata pelesu Che Tahhh! 🀭 Siapa suka mascara? Wajib ada mascara Feverglam ni tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
Is that a fake lashes?

No lah. I guna Mascara FeverGlam je uolss. Bulu mata lentik sampai langit, tebal kalah bulu mata pelesu Che Tahhh! 🀭

Siapa suka mascara? Wajib ada mascara Feverglam ni tau!

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
Is that a fake lashes? No lah. I guna Mascara FeverGlam je uolss. Bulu mata lentik sampai langit, tebal kalah bulu mata pelesu Che Tahhh! 🀭 Siapa suka mascara? Wajib ada mascara Feverglam ni tau! WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
Double Mascara Fever Glam lentikssss seperti buku mata palesu! πŸ‘

Apa yang bestnya Fever Glam Double Mascara ni?? Dalam sebatang mascara ada dua jenis brush berbeza! 
1. Volume buat bulu mata nampak lebih hitam dan banyak.

2. Lengthening buat bulu mata mencanakkkk tumbuh dari 5cm ke 15cm.

Nak bersihkan pun mudah yakmat! Harga murah menangessss bagai pontianak dihutan lipur lata jarum πŸ˜‰

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
Double Mascara Fever Glam lentikssss seperti buku mata palesu! πŸ‘ Apa yang bestnya Fever Glam Double Mascara ni?? Dalam sebatang mascara ada dua jenis brush berbeza! 1. Volume buat bulu mata nampak lebih hitam dan banyak. 2. Lengthening buat bulu mata mencanakkkk tumbuh dari 5cm ke 15cm. Nak bersihkan pun mudah yakmat! Harga murah menangessss bagai pontianak dihutan lipur lata jarum πŸ˜‰ WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
Double Mascara Fever Glam lentikssss seperti buku mata palesu! πŸ‘

Apa yang bestnya Fever Glam Double Mascara ni?? Dalam sebatang mascara ada dua jenis brush berbeza! 
1. Volume buat bulu mata nampak lebih hitam dan banyak.

2. Lengthening buat bulu mata mencanakkkk tumbuh dari 5cm ke 15cm.

Nak bersihkan pun mudah yakmat! Harga murah menangessss bagai pontianak dihutan lipur lata jarum πŸ˜‰

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
Double Mascara Fever Glam lentikssss seperti buku mata palesu! πŸ‘ Apa yang bestnya Fever Glam Double Mascara ni?? Dalam sebatang mascara ada dua jenis brush berbeza! 1. Volume buat bulu mata nampak lebih hitam dan banyak. 2. Lengthening buat bulu mata mencanakkkk tumbuh dari 5cm ke 15cm. Nak bersihkan pun mudah yakmat! Harga murah menangessss bagai pontianak dihutan lipur lata jarum πŸ˜‰ WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara 
Double Mascara Fever Glam lentikssss seperti buku mata palesu! πŸ‘

Apa yang bestnya Fever Glam Double Mascara ni?? Dalam sebatang mascara ada dua jenis brush berbeza! 
1. Volume buat bulu mata nampak lebih hitam dan banyak.

2. Lengthening buat bulu mata mencanakkkk tumbuh dari 5cm ke 15cm.

Nak bersihkan pun mudah yakmat! Harga murah menangessss bagai pontianak dihutan lipur lata jarum πŸ˜‰

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#feverglam #feverglamlipmatte
#salehariraya #raya2018 #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattetahanlama #eyeliner #eyelinermurah #makeupmalaysia #makeuptutorial #foundation #liquidfoundation #acne #jerawat #parutjerawat #sayajualmakeup #muabellaz #beautyblendermurah #nur #neelofa #rozitachewan #pengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #mascara
Double Mascara Fever Glam lentikssss seperti buku mata palesu! πŸ‘ Apa yang bestnya Fever Glam Double Mascara ni?? Dalam sebatang mascara ada dua jenis brush berbeza! 1. Volume buat bulu mata nampak lebih hitam dan banyak. 2. Lengthening buat bulu mata mencanakkkk tumbuh dari 5cm ke 15cm. Nak bersihkan pun mudah yakmat! Harga murah menangessss bagai pontianak dihutan lipur lata jarum πŸ˜‰ WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 WhatsApp 011 3233 8345 #feverglam  #feverglamlipmatte  #salehariraya  #raya2018  #lipmattemurah  #lipmattemalaysia  #lipmattetahanlama  #eyeliner  #eyelinermurah  #makeupmalaysia  #makeuptutorial  #foundation  #liquidfoundation  #acne  #jerawat  #parutjerawat  #sayajualmakeup  #muabellaz  #beautyblendermurah  #nur  #neelofa  #rozitachewan  #pengantinmusimsalju  #isteriuntukdiiktiraf  #mascara