an online Instagram web viewer
  • dyxylovely.my
    DYXY for you ❤
    @dyxylovely.my

Images by dyxylovely.my

FIBER MASCARA MESRA WUDUK
.
✅Melebatkan bulu mata
✅Memanjangkan bulu mata
.
✅Mudah tanggal
✅Tidak menghitamkan bawah mata
.
🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝

#myhananifamily 
#dyxycosmetics
#hanani3legacy
#dyxy
#teamhananifamily
#trustedseller
#dyxycosmetics
#mascara
#mascaradyxy
📣 SET BEAUTY
💕 BC Cream DYXY
💕 Facemist DYXY
💕 Brush DYXY
💕 Mascara DYXY
.
📣CAN GET LUCKY DRAW ITEM EVERY MONTH FROM TEAM #MYHANANIFAMILY + GET 2 PCS EXCLUSIVE GREENTEA CLEANSING WIPES.. *HADIAH 1*
🎁 Perfume from AVON 50ml
🎁 Eyecurler from Morphie
🎁 Makeup Beg 📣
.
* HADIAH 2*
🎁 Eyebrow from Tony Lady with Brush
🎁 Eyeshadow 8 pallet with Mirror from TARTE
🎁 3 pcs Shapes of Eyebrow

Postage saya tanggung ye 🙋🏻‍♀
#dyxy
#dyxycosmetics 
#setcombo
#teamhananifamily 
#hanani3legacy 
#trustedseller 
#makeupmurah
#berkualiti
📣 SET BEAUTY 💕 BC Cream DYXY 💕 Facemist DYXY 💕 Brush DYXY 💕 Mascara DYXY . 📣CAN GET LUCKY DRAW ITEM EVERY MONTH FROM TEAM #MYHANANIFAMILY  + GET 2 PCS EXCLUSIVE GREENTEA CLEANSING WIPES.. *HADIAH 1* 🎁 Perfume from AVON 50ml 🎁 Eyecurler from Morphie 🎁 Makeup Beg 📣 . * HADIAH 2* 🎁 Eyebrow from Tony Lady with Brush 🎁 Eyeshadow 8 pallet with Mirror from TARTE 🎁 3 pcs Shapes of Eyebrow Postage saya tanggung ye 🙋🏻‍♀ #dyxy  #dyxycosmetics  #setcombo  #teamhananifamily  #hanani3legacy  #trustedseller  #makeupmurah  #berkualiti 
Tutorial bersihkan Mascara Dyxy! Wuduk Friendly ye! Tak perlu nak tonyoh2 kuat! Mudah tanggal & tak comot pun! 😍😍😍😎
.
.
Mudah nye nak bawak travel, takyah nak rasa ragu-ragu time semayang fikirkan mascara still ada lagi ke tak🙏🏻💜💜💜
.
.

#teamhananifamily
#hanani3legacy
#dyxy
#makeup
#tutorial
#mascaradyxy
#mascara
#dyxycosmetics
APA ITU FACE MIST?! KENAPA PERLU FACE MIST?? 🤷🏻‍♀️ Tak kira lah perempuan atau lelaki, semua sebenarnye perlukan #FACEMIST❗️
.
.
Face mist adalah sejenis air/cecair yang boleh bantu untuk #Segarkan kulit wajah ketika stress/ akibat pantulan cahaya matahari yang boleh menyebabkan 👇🏻👇🏻
❌ KULIT KERING
❌ KULIT KUSAM
❌KULIT TIDAK BERMAYA
Dan juga yang selalu kerja bawah aircon boleh sebabkan kulit kering. .
.
Kenapa perlu guna FACE MIST?? Sebab...
✅ Menenangkan kulit. (lagi2 lepas facial)
✅ Dijadikan sebagai toner.. sebelum apply krim muka pun boleh.
✅ Mengurangkan alahan pada kulit.
✅ Penyegar muka & makeup.
✅ Kekalkan kelembapan kulit. .
.
Ada ape dengan GREEN TEA FACE MIST DYXY?? Sebab Face Mist DYXY mengandungi 🍃 Ekstrak Green Tea
🍃Albumen
🍃Vitamin C dan E

Selain menenangkan, menyegarkan dan melembapkan kulit... Bahan2 ini boleh tolong korang jaga kulit muka seperti...
.
✅Membantu hilangkan garis halus di muka. ✅Membantu kecutkan jerawat..
✅Tegangkan kulit muka..
✅Menstabilkan kadar minyak berlebihan di muka.
✅Melindungi kulit sensitif..
.
Mau lagi hebat?! DYXY keluar kan face mist baru yang mengunakan TEKNOLOGI #NANO SPRAY.. dimana ia akan membantu untuk..
🍃 Mendapatkan kesan #GLOWING yang lebih effektif dan lama. 🍃 #MAKEUP tahan lebih lama. 🍃 Lebih #JIMAT. 🍃 Cepat meresap ke dalam kulit. .
.
Malaysia ni panas dan kadang2 cuaca tidak menentu.. So, spray facemist DYXY ni sangat best tau, segar terus... 😍👍🏻👍🏻 #myhananifamily 
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY 
#trustedseller
#facemist
#dyxyfacemist
#kecutjerawat
#dyxy
APA ITU FACE MIST?! KENAPA PERLU FACE MIST?? 🤷🏻‍♀️ Tak kira lah perempuan atau lelaki, semua sebenarnye perlukan #FACEMIST ❗️ . . Face mist adalah sejenis air/cecair yang boleh bantu untuk #Segarkan  kulit wajah ketika stress/ akibat pantulan cahaya matahari yang boleh menyebabkan 👇🏻👇🏻 ❌ KULIT KERING ❌ KULIT KUSAM ❌KULIT TIDAK BERMAYA Dan juga yang selalu kerja bawah aircon boleh sebabkan kulit kering. . . Kenapa perlu guna FACE MIST?? Sebab... ✅ Menenangkan kulit. (lagi2 lepas facial) ✅ Dijadikan sebagai toner.. sebelum apply krim muka pun boleh. ✅ Mengurangkan alahan pada kulit. ✅ Penyegar muka & makeup. ✅ Kekalkan kelembapan kulit. . . Ada ape dengan GREEN TEA FACE MIST DYXY?? Sebab Face Mist DYXY mengandungi 🍃 Ekstrak Green Tea 🍃Albumen 🍃Vitamin C dan E Selain menenangkan, menyegarkan dan melembapkan kulit... Bahan2 ini boleh tolong korang jaga kulit muka seperti... . ✅Membantu hilangkan garis halus di muka. ✅Membantu kecutkan jerawat.. ✅Tegangkan kulit muka.. ✅Menstabilkan kadar minyak berlebihan di muka. ✅Melindungi kulit sensitif.. . Mau lagi hebat?! DYXY keluar kan face mist baru yang mengunakan TEKNOLOGI #NANO  SPRAY.. dimana ia akan membantu untuk.. 🍃 Mendapatkan kesan #GLOWING  yang lebih effektif dan lama. 🍃 #MAKEUP  tahan lebih lama. 🍃 Lebih #JIMAT . 🍃 Cepat meresap ke dalam kulit. . . Malaysia ni panas dan kadang2 cuaca tidak menentu.. So, spray facemist DYXY ni sangat best tau, segar terus... 😍👍🏻👍🏻 #myhananifamily  #dyxycosmetics  #usahawanDYXY  #trustedseller  #facemist  #dyxyfacemist  #kecutjerawat  #dyxy 
📣 SET PRETTY .
💕 BC Cream DYXY..
💕 Facemist DYXY..
💕 Lipstick DYXY..
📣CAN GET LUCKY DRAW ITEM EVERY MONTH FROM TEAM #MYHANANIFAMILY + GET 1 PCS EXCLUSIVE GREENTEA CLEANSING WIPES
.
📣 *HADIAH 1*
🎁 Perfume Secret Lady from Lisa 50ml
🎁 Lipstick Peel Off New Trend 🎁 Makeup Beg
. 📣 *HADIAH 2*
🎁 Eyebrow from Tony Lady with Brush
🎁 Eyeshadow Nudes Matte 8 pallet with Brush
🎁 3 pcs Shapes of Eyebrow
🎁 Eyeliner from MAC

Postage saya tanggung ye 🙋🏻‍♀
📣 SET PRETTY . 💕 BC Cream DYXY.. 💕 Facemist DYXY.. 💕 Lipstick DYXY.. 📣CAN GET LUCKY DRAW ITEM EVERY MONTH FROM TEAM #MYHANANIFAMILY  + GET 1 PCS EXCLUSIVE GREENTEA CLEANSING WIPES . 📣 *HADIAH 1* 🎁 Perfume Secret Lady from Lisa 50ml 🎁 Lipstick Peel Off New Trend 🎁 Makeup Beg . 📣 *HADIAH 2* 🎁 Eyebrow from Tony Lady with Brush 🎁 Eyeshadow Nudes Matte 8 pallet with Brush 🎁 3 pcs Shapes of Eyebrow 🎁 Eyeliner from MAC Postage saya tanggung ye 🙋🏻‍♀
EXCLUSIVE sangat uolllsss 😍
.
💖DYXY BC CREAM yang tersangat selesa bila pakai tak melekit tahan lebih dari 8 jam💕
.
💖DYXY FACE MIST GREEN TEA yang segar bugar dan buat make up tahan lama & glowing
.
💖DYXY BRUSH yang lembut gebu senang nak ratakan bc cream memang jimat ada brush
.
💖DYXY MATTE LIPSTIK yang selesa dipakai ringan tak melekit bau fruity yang wangi.
.
DYXY LOVERS 💓
.
Yang belum ada DYXY COSMETIC ni perlu beli sebab korang akan rasa jatuh cinta tu macam mana gituuuu😆😆
.
#dyxycosmetic #dropshipdyxy #bccreambydyana #facemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #murah #cantik #foundation #bangi #kajang #cheras #foundationviral #muacheras #muakajang #muakl #agentwanted #dropshipwanted #bazarpaknil 
#makeup
#makeuptutorial
EXCLUSIVE sangat uolllsss 😍 . 💖DYXY BC CREAM yang tersangat selesa bila pakai tak melekit tahan lebih dari 8 jam💕 . 💖DYXY FACE MIST GREEN TEA yang segar bugar dan buat make up tahan lama & glowing . 💖DYXY BRUSH yang lembut gebu senang nak ratakan bc cream memang jimat ada brush . 💖DYXY MATTE LIPSTIK yang selesa dipakai ringan tak melekit bau fruity yang wangi. . DYXY LOVERS 💓 . Yang belum ada DYXY COSMETIC ni perlu beli sebab korang akan rasa jatuh cinta tu macam mana gituuuu😆😆 . #dyxycosmetic  #dropshipdyxy  #bccreambydyana  #facemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #murah  #cantik  #foundation  #bangi  #kajang  #cheras  #foundationviral  #muacheras  #muakajang  #muakl  #agentwanted  #dropshipwanted  #bazarpaknil  #makeup  #makeuptutorial 
[ BC CREAM FOUNDATION]
---------------------------------------------
BB CREAM + CONCEALER = BC CREAM
.
Bc cream merupakan foundation yg bertekstur "MOUSSE CREAM". .
Kelebihan foundation jenis mousse cream ialah, ianya ❌melekit dan ❌kesat pada muka.
.
BC cream bersifat 'waterproof' tetapi ianya TIDAK MENGANDUNGI SILIKON yg boleh menyebabkan pori2 muka tertutup. .
Kandungan BC CREAM hanyalah :
●waterbased
●mineral
●vitamin E
●arbuten
●shea butter
.
BC CREAM juga mudah dicuci, hnya guna
●pencuci muka..
●makeup remover
●wet tissue 
Hanya dengan BC CREAM, U all will always look pretty flawless n glowing at d end of the day.. .
.
#myhananifamily
#hanani3legacy
#dyxycosmetics
#trustedseller
#bccream 
#bcc 
#dyxyfoundation
#dyxyfoundation #bccreamkorea 
#bccreamdyxy 
#bccreammurah 
#dyxymurah 
#bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteammysarah #bccreamfoundation #bccreamoriginal
[ BC CREAM FOUNDATION] --------------------------------------------- BB CREAM + CONCEALER = BC CREAM . Bc cream merupakan foundation yg bertekstur "MOUSSE CREAM". . Kelebihan foundation jenis mousse cream ialah, ianya ❌melekit dan ❌kesat pada muka. . BC cream bersifat 'waterproof' tetapi ianya TIDAK MENGANDUNGI SILIKON yg boleh menyebabkan pori2 muka tertutup. . Kandungan BC CREAM hanyalah : ●waterbased ●mineral ●vitamin E ●arbuten ●shea butter . BC CREAM juga mudah dicuci, hnya guna ●pencuci muka.. ●makeup remover ●wet tissue Hanya dengan BC CREAM, U all will always look pretty flawless n glowing at d end of the day.. . . #myhananifamily  #hanani3legacy  #dyxycosmetics  #trustedseller  #bccream  #bcc  #dyxyfoundation  #dyxyfoundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #bccreammurah  #dyxymurah  #bccreambydyana  #bccreammalaysia  #dyxyteammysarah  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal 
📣 SET EXTRAKISS.
💕 Greentea CLEANSING Wipes DYXY..
💕 Lipsticks DYXY
.
📣CAN GET LUCKY DRAW ITEM EVERY MONTH FROM TEAM #MYHANANIFAMILY + GET 1 PCS EXCLUSIVE GREENTEA CLEANSING WIPES .. 📣 *HADIAH 1*
🎁 Eyecurler from Morphie
🎁 Lipstick Peel Off New Trend 📣 *HADIAH 2*
🎁 Eyebrow from Tony Lady with Brush
🎁 Eyeliner from MAC
🎁 3 pcs Shapes of Eyebrow

Postage saya tanggung ye 🙋🏻‍♀
📣 SET EXTRAKISS. 💕 Greentea CLEANSING Wipes DYXY.. 💕 Lipsticks DYXY . 📣CAN GET LUCKY DRAW ITEM EVERY MONTH FROM TEAM #MYHANANIFAMILY  + GET 1 PCS EXCLUSIVE GREENTEA CLEANSING WIPES .. 📣 *HADIAH 1* 🎁 Eyecurler from Morphie 🎁 Lipstick Peel Off New Trend 📣 *HADIAH 2* 🎁 Eyebrow from Tony Lady with Brush 🎁 Eyeliner from MAC 🎁 3 pcs Shapes of Eyebrow Postage saya tanggung ye 🙋🏻‍♀
TAHU KAH ANDA DYXY BCC CREAM IALAH MERUPAKAN "Water Based Product"???
.
.
Dalam dunia kosmetik akan ada beberapa bahan digunakan seperti 'oil-based' , 'water-based' atau 'silicone'. Namun penggunaan bahan berasaskan air sangat popular terutamanya dalam kalangan wanita di negara korea. .
Sebab itu kulit mereka kelihatan lembap sentiasa. Produk berasakan air sebenarnya sangat baik kerana : .
💧Tidak melekit. 💧Membantu melembapkan kulit. 💧 Sesuai untuk kulit SENSITIF atau ALLERGIC. 💧Penyelesaian masalah kulit berminyak. 💧Produk boleh dicuci dengan AIR sahaja. 💧Mesra Wuduk dan Mesra Solat. .
Nakkan kulit yang sihat tanpa berminyak??
Jom segera dapatkan satu set Dyxy sekarang
.
#dyxycosmetics
#myhananifamily 
#usahawanDYXY 
#trustedseller
#dyxytutorial
#dyxy
#dyxycosmetic
#makeuptutorial
#makeup
#simplemakeup
TAHU KAH ANDA DYXY BCC CREAM IALAH MERUPAKAN "Water Based Product"??? . . Dalam dunia kosmetik akan ada beberapa bahan digunakan seperti 'oil-based' , 'water-based' atau 'silicone'. Namun penggunaan bahan berasaskan air sangat popular terutamanya dalam kalangan wanita di negara korea. . Sebab itu kulit mereka kelihatan lembap sentiasa. Produk berasakan air sebenarnya sangat baik kerana : . 💧Tidak melekit. 💧Membantu melembapkan kulit. 💧 Sesuai untuk kulit SENSITIF atau ALLERGIC. 💧Penyelesaian masalah kulit berminyak. 💧Produk boleh dicuci dengan AIR sahaja. 💧Mesra Wuduk dan Mesra Solat. . Nakkan kulit yang sihat tanpa berminyak?? Jom segera dapatkan satu set Dyxy sekarang . #dyxycosmetics  #myhananifamily  #usahawanDYXY  #trustedseller  #dyxytutorial  #dyxy  #dyxycosmetic  #makeuptutorial  #makeup  #simplemakeup 
Siapa kata lipstick dyxy tak hebat ❓❗ .
.
3 IN 1 Eyeshadow --> Blusher --> Lipstick 💄 Jom try beli satu² dlu, nak repeat colour lain kemudian pon boleh 🤘
. 
JANJI anda TELAH MENCUBA LISPTICK DYXY ❗❗💄👄 rugila tak try,  creamy je. Tak melekat pd cawan pon. Takpayah nak touchup byk kali taw uollsss.. 💕
.
.
#myhananifamily
#dyxycosmetics
#hanani3legacy 
#makeuptutorial 
#makeup
#mattelipstick
#lipstick
#dyxy
#dyxycosmetics
📣 SET COMPLETE.
💕 BC Cream DYXY.
💕 Facemist DYXY.
💕 Brush DYXY.
💕 Lisptick DYXY.
💕 Mascara DYXY.
.
📣CAN GET LUCKY DRAW ITEM EVERY MONTH FROM TEAM #MYHANANIFAMILY + GET 2 PCS EXCLUSIVE GREENTEA CLEANSING WIPES
.
📣 *HADIAH 1*
🎁 Perfume from AVON 50ml
🎁 Lipstick Peel Off New Trend
🎁 Eyecurler from Morphie
🎁 Makeup Beg
.
📣 *HADIAH 2*
🎁 Eyebrow from Tony Lady with Brush
🎁 Eyeshadow 8 pallet with Mirror from TARTE
🎁 3 pcs Shapes of Eyebrow
🎁 Eyeliner from MAC

Postage saya tanggung ye 🙋🏻‍♀
📣 SET COMPLETE. 💕 BC Cream DYXY. 💕 Facemist DYXY. 💕 Brush DYXY. 💕 Lisptick DYXY. 💕 Mascara DYXY. . 📣CAN GET LUCKY DRAW ITEM EVERY MONTH FROM TEAM #MYHANANIFAMILY  + GET 2 PCS EXCLUSIVE GREENTEA CLEANSING WIPES . 📣 *HADIAH 1* 🎁 Perfume from AVON 50ml 🎁 Lipstick Peel Off New Trend 🎁 Eyecurler from Morphie 🎁 Makeup Beg . 📣 *HADIAH 2* 🎁 Eyebrow from Tony Lady with Brush 🎁 Eyeshadow 8 pallet with Mirror from TARTE 🎁 3 pcs Shapes of Eyebrow 🎁 Eyeliner from MAC Postage saya tanggung ye 🙋🏻‍♀
HARGAI MASA DENGAN DYXY COSMETIC💖
.
Eh, awak semua tau tak dyxy dapat menjimatkan masa korang. Mana tak nye, Selalunya nak pergi kerja mesti kena tepek 2 3 lapis krim + bedak dulu. Ambil masa yang lama tau.🤔 TAPI...TAPI...TAPI...😱😱 Dengan Dyxy awak semua tak perlu risau tau😍. Hanya apply *bc cream + green tea facemist* sahaja tak sampai 5 minit dah siap tau.😁 Yang paling penting makeup dapat *tahan sehingga 8 Jam*😎. Tanpa rase melekit, berminyak, bercapuk .😘 cantik sambil merawat.. Awak semua mesti cuba, try, test  DYXY COSMETICS. Tak rugi punye...compom repeat order

#myhananifamily 
#hanani3legacy
#dyxycosmetic
#trustedseller
#dyxy
#makeup
#makeuptutorial
HARGAI MASA DENGAN DYXY COSMETIC💖 . Eh, awak semua tau tak dyxy dapat menjimatkan masa korang. Mana tak nye, Selalunya nak pergi kerja mesti kena tepek 2 3 lapis krim + bedak dulu. Ambil masa yang lama tau.🤔 TAPI...TAPI...TAPI...😱😱 Dengan Dyxy awak semua tak perlu risau tau😍. Hanya apply *bc cream + green tea facemist* sahaja tak sampai 5 minit dah siap tau.😁 Yang paling penting makeup dapat *tahan sehingga 8 Jam*😎. Tanpa rase melekit, berminyak, bercapuk .😘 cantik sambil merawat.. Awak semua mesti cuba, try, test DYXY COSMETICS. Tak rugi punye...compom repeat order #myhananifamily  #hanani3legacy  #dyxycosmetic  #trustedseller  #dyxy  #makeup  #makeuptutorial 
Easy to blend and can be use for any makeup products 
#dyxy
#dyxycosmetics 
#dyxybrush
#hanani3legacy 
#teamhananifamily 
#trustedseller
Set plg disukai ramai
📣 SET BASIC
💕 BC Cream DYXY .
💕 Facemist DYXY.
💕 Brush DYXY .
.
📣CAN GET LUCKY DRAW ITEM EVERY MONTH FROM TEAM #MYHANANIFAMILY + GET 1 PCS EXCLUSIVE GREENTEA CLEANSING WIPES 📣 *HADIAH 1*
🎁 Perfume Secret Lady from Lisa 50ml
🎁 Lipstick Peel Off New Trend
🎁 Makeup Beg 📣 *HADIAH 2*
🎁 Eyebrow from Tony Lady with Brush
🎁 Eyeshadow Nudes Matte 8 pallet with Brush
🎁 3 pcs Shapes of Eyebrow
🎁 Eyeliner from MAC

Postage saya tanggung ye 🙋🏻‍♀
Set plg disukai ramai 📣 SET BASIC 💕 BC Cream DYXY . 💕 Facemist DYXY. 💕 Brush DYXY . . 📣CAN GET LUCKY DRAW ITEM EVERY MONTH FROM TEAM #MYHANANIFAMILY  + GET 1 PCS EXCLUSIVE GREENTEA CLEANSING WIPES 📣 *HADIAH 1* 🎁 Perfume Secret Lady from Lisa 50ml 🎁 Lipstick Peel Off New Trend 🎁 Makeup Beg 📣 *HADIAH 2* 🎁 Eyebrow from Tony Lady with Brush 🎁 Eyeshadow Nudes Matte 8 pallet with Brush 🎁 3 pcs Shapes of Eyebrow 🎁 Eyeliner from MAC Postage saya tanggung ye 🙋🏻‍♀
DARIPADA BIASA BIASA TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA 😍
.
.
🎀Tak perlu barang makeup mahal
🎀Tak perlu makeup tebal tebal tau
.
.
Cukup dengan pakai makeup daripada Dyxy cosmetics je❤ Mak2 pon bole jadi mak dara oi..💋
.
.
Spray spray cantikkk
Dap dap glowingggg
.
Tak sampai 5 minit siap,
.
Fuhhh...Dengan DYXY,
.
Muka bersinar memancorr giteww 🔥
.
Nak percaya atau tak kena lah cuba sendiri baru rasa best ke tak best ☺️☺️☺️
.
HARGA X MASUK AKAL❗

#dyxycosmetics 
#myhananifamily 
#hanani3legacy 
#trustedseller
#dyxy
#makeup
#makeuptutorial
#glamlook
DARIPADA BIASA BIASA TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA 😍 . . 🎀Tak perlu barang makeup mahal 🎀Tak perlu makeup tebal tebal tau . . Cukup dengan pakai makeup daripada Dyxy cosmetics je❤ Mak2 pon bole jadi mak dara oi..💋 . . Spray spray cantikkk Dap dap glowingggg . Tak sampai 5 minit siap, . Fuhhh...Dengan DYXY, . Muka bersinar memancorr giteww 🔥 . Nak percaya atau tak kena lah cuba sendiri baru rasa best ke tak best ☺️☺️☺️ . HARGA X MASUK AKAL❗ #dyxycosmetics  #myhananifamily  #hanani3legacy  #trustedseller  #dyxy  #makeup  #makeuptutorial  #glamlook 
Keterangan
____
Mineral Green Tea Facemist adalah semburan wajah yang semulajadi dan fresh yang mampu mengekalkan makeup tahan lebih 8 jam di samping boleh membantu merawat kulit muka kerana ekstrak green tea dan vitamin E. Facemist boleh menggantikan toner muka dan mengekalkan kelembapan kulit.

Kandungan
____
● Vitamin C
● Vitamin E
● Green Tea Extract Fluid
● Arbutin
● Minerals

Ciri-Ciri Utama
_______
1.Melembapkan muka
2.Memberi effect glowing pada wajah serta merta
3.Bau teh hijau yang wangi dan segar
4.Makeup tahan lebih lama
5.Boleh dijadikan makeup based
6.Mengandungi zat mineral
7.Membantu mengurangkan alahan
8.Membantu mengecutkan jerawat
9.Sesuai untuk lelaki dan perempuan
10.Boleh digunakan pada bila-bila masa

Kelebihan
__
★Kesan glowing serta merta selepas spray pada muka
★Kesan Makeup tahan lebih 8 jam dan tak bercapuk
★Membantu menghidratkan muka secara natural , boleh digantikan sebagai toner muka
★Membantu mengecutkan jerawat di muka kerana mengandungi Extrak green tea dan vit E
★Bahan selamat digunakan kerana Mengandungi bahan natural
★Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

Tips Untuk Pakai Facemist
___________________
★KULIT KERING : spray sebelum dan selepas sapuan bccream. Spray banyak kali jika perlu
★KULIT BERMINYAK : spray selepas sapuan bccream sahaja bagi mengelakkan kulit muka terlebih lembap
★KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas sapuan bccream dan bila2 masa sahaja
★LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
.
Nk try?? Meh pm cpt

#myhananifamily 
#dyxycosmetics
#dyxy
#trustedseller
Keterangan ____ Mineral Green Tea Facemist adalah semburan wajah yang semulajadi dan fresh yang mampu mengekalkan makeup tahan lebih 8 jam di samping boleh membantu merawat kulit muka kerana ekstrak green tea dan vitamin E. Facemist boleh menggantikan toner muka dan mengekalkan kelembapan kulit. Kandungan ____ ● Vitamin C ● Vitamin E ● Green Tea Extract Fluid ● Arbutin ● Minerals Ciri-Ciri Utama _______ 1.Melembapkan muka 2.Memberi effect glowing pada wajah serta merta 3.Bau teh hijau yang wangi dan segar 4.Makeup tahan lebih lama 5.Boleh dijadikan makeup based 6.Mengandungi zat mineral 7.Membantu mengurangkan alahan 8.Membantu mengecutkan jerawat 9.Sesuai untuk lelaki dan perempuan 10.Boleh digunakan pada bila-bila masa Kelebihan __ ★Kesan glowing serta merta selepas spray pada muka ★Kesan Makeup tahan lebih 8 jam dan tak bercapuk ★Membantu menghidratkan muka secara natural , boleh digantikan sebagai toner muka ★Membantu mengecutkan jerawat di muka kerana mengandungi Extrak green tea dan vit E ★Bahan selamat digunakan kerana Mengandungi bahan natural ★Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif Tips Untuk Pakai Facemist ___________________ ★KULIT KERING : spray sebelum dan selepas sapuan bccream. Spray banyak kali jika perlu ★KULIT BERMINYAK : spray selepas sapuan bccream sahaja bagi mengelakkan kulit muka terlebih lembap ★KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas sapuan bccream dan bila2 masa sahaja ★LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum . Nk try?? Meh pm cpt #myhananifamily  #dyxycosmetics  #dyxy  #trustedseller 
Before VS After Dyxy😍😍😍
.
Canteknya dorang😍
Make up simple ja pun tapi hasilnya vouge giteww🤗🤗🤗
.
Tau tidak dorang make up guna apa??
Opkos guna Dyxy la uollss
Make up dengan Dyxy semudah Abc jer😉
.
#myhananifamily 
#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#trustedseller
#makeup
#dyxy
Jom standby muka flawless glowing gitu setiap hari💕💕 Dengan dyxy cosmetics boleh cover semua ..
✔ kulit berjerawat..
✔ pori2 terbuka..
✔ kulit berminyak..
✔ kulit sun burn..
✔ kulit yang ada kesan parut jerawat..
✔ kulit tona tidak sekata..
✔ kulit kusam..
✔ kulit berjeragat

Dengan dyxy cosmetics semua masalah insyaaallah selesai 😉

Jom cover semua masalah kulit dalam pada masa yang sama insyaaallah DYXY juga merawat ☺

#dyxycosmetics
#trustedseller
#myhananifamily 
#hanani3legacy
#dyxy
#makeup
#makeuptutorial
Jom standby muka flawless glowing gitu setiap hari💕💕 Dengan dyxy cosmetics boleh cover semua .. ✔ kulit berjerawat.. ✔ pori2 terbuka.. ✔ kulit berminyak.. ✔ kulit sun burn.. ✔ kulit yang ada kesan parut jerawat.. ✔ kulit tona tidak sekata.. ✔ kulit kusam.. ✔ kulit berjeragat Dengan dyxy cosmetics semua masalah insyaaallah selesai 😉 Jom cover semua masalah kulit dalam pada masa yang sama insyaaallah DYXY juga merawat ☺ #dyxycosmetics  #trustedseller  #myhananifamily  #hanani3legacy  #dyxy  #makeup  #makeuptutorial