an online Instagram web viewer
  • duycker
    Poppodium Duycker
    @duycker

Images by duycker

De programmeurs van Duycker hebben voor de Frisse Duyck van 20 december weer opkomend talent uit de kast getrokken. #TapeToy, #Nemsis en #LetricLetric. Aankomende Frisse Duyck wordt weer compleet anders dan de voorgaande edities!
De programmeurs van Duycker hebben voor de Frisse Duyck van 20 december weer opkomend talent uit de kast getrokken. #TapeToy , #Nemsis  en #LetricLetric . Aankomende Frisse Duyck wordt weer compleet anders dan de voorgaande edities!
Na een avondje jammen besloot de gitarist van #Oystra deze vriendengroep op te geven voor een optreden. Het succes van het optreden motiveerde de leden om de band te starten en eigen nummers te gaan schrijven. De blues/rockband is te zien tijdens ‘Project Cover: The Christmas Edition’ op 21 december.

https://www.duycker.nl/agenda/project-cover-the-christmas-edition/
Na een avondje jammen besloot de gitarist van #Oystra  deze vriendengroep op te geven voor een optreden. Het succes van het optreden motiveerde de leden om de band te starten en eigen nummers te gaan schrijven. De blues/rockband is te zien tijdens ‘Project Cover: The Christmas Edition’ op 21 december. https://www.duycker.nl/agenda/project-cover-the-christmas-edition/
Wat een prachtresultaat!! Dank je wel @spatzuiver ons #duyckercafe staat er mooier bij dan ooit :)
Wat een prachtresultaat!! Dank je wel @spatzuiver ons #duyckercafe  staat er mooier bij dan ooit :)
Work in progress in ons #duyckercafe! Het resultaat van @spatzuiver heeft al meerdere malen een prachtig resultaat opgeleverd :)
Work in progress in ons #duyckercafe ! Het resultaat van @spatzuiver heeft al meerdere malen een prachtig resultaat opgeleverd :)
De coverband @dontmatterband maakt een verbinding tussen pop en rock door bekende nummers in een eigen jasje te gieten. Van @paramore tot @offichialalterbridge. ‘Don’t Matter’ belooft ons tijdens ‘Project Cover: The Christmas Edition’ mee te nemen door de wereld van de onbekende rockmuziek. Dat een nummer niet bekend is betekent niet dat het niet goed is! Dat zal je horen op 21 december.  https://www.duycker.nl/agenda/project-cover-the-christmas-edition/
De coverband @dontmatterband maakt een verbinding tussen pop en rock door bekende nummers in een eigen jasje te gieten. Van @paramore tot @offichialalterbridge. ‘Don’t Matter’ belooft ons tijdens ‘Project Cover: The Christmas Edition’ mee te nemen door de wereld van de onbekende rockmuziek. Dat een nummer niet bekend is betekent niet dat het niet goed is! Dat zal je horen op 21 december. https://www.duycker.nl/agenda/project-cover-the-christmas-edition/
@djdano_leeflang is benoemd tot één van de grondleggers van het genre hardcore. Na 4 awards voor beste hardcore DJ treed hij zaterdag 15 december op in Duycker tijdens het festival Net FF Anders! 
https://www.duycker.nl/agenda/net-ff-anders-2/

https://www.facebook.com/events/756473668024686/
@djdano_leeflang is benoemd tot één van de grondleggers van het genre hardcore. Na 4 awards voor beste hardcore DJ treed hij zaterdag 15 december op in Duycker tijdens het festival Net FF Anders! https://www.duycker.nl/agenda/net-ff-anders-2/ https://www.facebook.com/events/756473668024686/
Na het opbreken van #DeGigantjes, de huisband van #VARA’SNachtshow in de jaren 80, begon #PPEverts, de toetsenist, voor zichzelf. Na gespeeld te hebben in verschillende bands heeft hij zijn plek gevonden als toetsenist van @mimilemusic. Mimile treedt vrijdag 14 december op voor #ProfessorNomad die een ode brengt aan @thecure.official
Na het opbreken van #DeGigantjes , de huisband van #VARA ’SNachtshow in de jaren 80, begon #PPEverts , de toetsenist, voor zichzelf. Na gespeeld te hebben in verschillende bands heeft hij zijn plek gevonden als toetsenist van @mimilemusic. Mimile treedt vrijdag 14 december op voor #ProfessorNomad  die een ode brengt aan @thecure.official
De bands @johnnyfeelgoodblues en @rainbreakersoffichial halen in iedereen de bluesfan naar boven. Samen met @bobrocken en #DuoGumbo maken ze Duycker’s BluesFest op zondag 13 januari tot het allereerste Bluesfestival in Ducykercafé.
De bands @johnnyfeelgoodblues en @rainbreakersoffichial halen in iedereen de bluesfan naar boven. Samen met @bobrocken en #DuoGumbo  maken ze Duycker’s BluesFest op zondag 13 januari tot het allereerste Bluesfestival in Ducykercafé.
#Judith& Jordy delen naast de liefde voor een lekker biertje ook de liefde voor muziek. In hun bijzondere samenspel vertolken ze winterse klassiekers op akoestisch wijze. #Judith&Jordy zetten samen een warm sfeertje neer tijdens ‘Project Cover: The Christmas Edition’ op 21 december.  https://www.duycker.nl/agenda/project-cover-the-christmas-edition/
#Judith & Jordy delen naast de liefde voor een lekker biertje ook de liefde voor muziek. In hun bijzondere samenspel vertolken ze winterse klassiekers op akoestisch wijze. #Judith &Jordy zetten samen een warm sfeertje neer tijdens ‘Project Cover: The Christmas Edition’ op 21 december. https://www.duycker.nl/agenda/project-cover-the-christmas-edition/
Aanstaande morgen gaan we terug naar de tijd van felle kleuren, glitters, wilde haren en weide broekspijpen met de Rollerdisco!
Het is een strijd tussen gescheurde slimfits en broeken met weide pijpen. Zaterdag 8 december komen old en new-school muziek samen in de vorm van een spectaculaire Rollerdisco. Iedereen is welkom om te dansen op “September” van @earthwindandfire of “Shake your moneymaker” van DJ @throttle.

https://www.duycker.nl/agenda/rollerdisco-12/
Aanstaande morgen gaan we terug naar de tijd van felle kleuren, glitters, wilde haren en weide broekspijpen met de Rollerdisco! Het is een strijd tussen gescheurde slimfits en broeken met weide pijpen. Zaterdag 8 december komen old en new-school muziek samen in de vorm van een spectaculaire Rollerdisco. Iedereen is welkom om te dansen op “September” van @earthwindandfire of “Shake your moneymaker” van DJ @throttle. https://www.duycker.nl/agenda/rollerdisco-12/
“Soundsystems zijn niet te vergelijken, ze zijn allemaal uniek op een eigen manier”. Volgens @kingshilohsoundsystem ontwikkelt elk soundsystem zich op een geheel eigen manier. Geen enkele shows is hetzelfde. Dat ga je merken op zaterdag 12 januari. Hun zelf gebouwde, vette, gigantische, geluidsysteem gaat mee onze grote zaal in zodat jij het nieuwe jaar dansend kan starten. Tickets via: www.duycker.nl
“Soundsystems zijn niet te vergelijken, ze zijn allemaal uniek op een eigen manier”. Volgens @kingshilohsoundsystem ontwikkelt elk soundsystem zich op een geheel eigen manier. Geen enkele shows is hetzelfde. Dat ga je merken op zaterdag 12 januari. Hun zelf gebouwde, vette, gigantische, geluidsysteem gaat mee onze grote zaal in zodat jij het nieuwe jaar dansend kan starten. Tickets via: www.duycker.nl
De vierde editie van PROG INVASION is een festival. A British Prog Invasion XL. Met optredens van onder andere #TheDame (NL), #MilkyWayGasStation (NL), @kyrosoffichial (UK), #GU-RU (UK), #HeKz (UK), @moonparticlemusic (UK) en @io.Earth (UK)! Houd het event in de gaten voor de definitieve line-up, het randprogramma en het laatste prog nieuws.
De vierde editie van PROG INVASION is een festival. A British Prog Invasion XL. Met optredens van onder andere #TheDame  (NL), #MilkyWayGasStation  (NL), @kyrosoffichial (UK), #GU -RU (UK), #HeKz  (UK), @moonparticlemusic (UK) en @io.Earth (UK)! Houd het event in de gaten voor de definitieve line-up, het randprogramma en het laatste prog nieuws.
Hij werd bekend met zijn “domme raps” op soundcloud. @cryingpablo heeft de smaak te pakken en voor Headlines smaakt dat naar meer. Vrijdag 7 december staat CRY op het podium tijdens ons hiphop event Headlines, waar hij alle nummers zal zingen van zijn laatst uitgebrachte album.
Hij werd bekend met zijn “domme raps” op soundcloud. @cryingpablo heeft de smaak te pakken en voor Headlines smaakt dat naar meer. Vrijdag 7 december staat CRY op het podium tijdens ons hiphop event Headlines, waar hij alle nummers zal zingen van zijn laatst uitgebrachte album.
Bassist en zangeres @emilie_blom werd bekend als lid van #TheScene dat in 1990 door brak met de hit ‘Iedereen is van de wereld’. Nu speelt Emilie de lead in de band #Mimile, die vrijdag 14 december samen met de band #professornomad een dubbelprogramma vormt.
Bassist en zangeres @emilie_blom werd bekend als lid van #TheScene  dat in 1990 door brak met de hit ‘Iedereen is van de wereld’. Nu speelt Emilie de lead in de band #Mimile , die vrijdag 14 december samen met de band #professornomad  een dubbelprogramma vormt.
Na de #Popronde te hebben afgerond op 24 november staat de band @tapetoyofficial stil. @thedailyindie noemt de band dreigend, meeslepend, verleidend en vooral erg aanstekelijk. @tapetoyofficial is donderdag 20 december één van drie veelbelovende bands tijdens Frisse Duyck.
Na de #Popronde  te hebben afgerond op 24 november staat de band @tapetoyofficial stil. @thedailyindie noemt de band dreigend, meeslepend, verleidend en vooral erg aanstekelijk. @tapetoyofficial is donderdag 20 december één van drie veelbelovende bands tijdens Frisse Duyck.
Hier alvast een voorproefje van de moves die kan zien tijdens de Rollerdisco van zaterdag 8 december waar #StefanSeedorf en #DJBFunk je laten dansen op de lekkerste nummers!!Wil je dit ook leren? Kom dan naar de workshop die die dag gegeven wordt!
Hier alvast een voorproefje van de moves die kan zien tijdens de Rollerdisco van zaterdag 8 december waar #StefanSeedorf  en #DJBFunk  je laten dansen op de lekkerste nummers!!Wil je dit ook leren? Kom dan naar de workshop die die dag gegeven wordt!
Toesenist #PatrickVanHerrikhuyzen is een gepassioneerd muzikant zonder grenzen. Na samengewerkt te hebben met verschillende artiesten zoals #NielsGeusebroek en #PaulDeMunnik is Patrick zich aan het specialiseren als film componist. Vrijdag 29 december treedt de veelzijdige toesenist op als lid van de band #ProfessorNomad.
De Amsterdamse singer/songwriter #BartelBartels kwam in de aandacht door het voorprogramma van #VanDikHout te verzorgen. Geïnspireerd door onder andere de #Beatles en #WillyDeville, schrijft hij zijn eigen nummers en begon een paar jaar geleden de cover band #ProfessorNomad. Vrijdag 14 december treed hij weer op met een ode aan #thecure.
De Amsterdamse singer/songwriter #BartelBartels  kwam in de aandacht door het voorprogramma van #VanDikHout  te verzorgen. Geïnspireerd door onder andere de #Beatles  en #WillyDeville , schrijft hij zijn eigen nummers en begon een paar jaar geleden de cover band #ProfessorNomad . Vrijdag 14 december treed hij weer op met een ode aan #thecure .