an online Instagram web viewer
  • eetuskai
    eetu
    @eetuskai

Images by eetuskai

lifes a bitch but mines a movie
lifes a bitch but mines a movie
moi. oon eetu, aika tavallinen kohta 16v poika. vielä vuos tai kaks sitte en tienny kuka mie oikeesti oon, mutta oon koko ajan päässy lähemmäs mun omaa identiteettiä, omaa itteäni. 
seiskalla olin se tyttö, joka sattu ihastumaan parhaaseen ystäväänsä joka oli samaa sukupuolta. siitä mut tunnettiin, lesbona, outona ja oksettavana. mulle se rakkaus ja onnellisuus oli kumminki tärkeintä eikä vihakommentit menny mulla tunteisiin.
vasta ihan äskettäin aloin oikeesti miettiä itteäni: kuka mie oon? kyseenalaistin mun koko olemassaolon ja olin kauhea sotku. sillon tajusin, etten oo sellanen ku haluan, mun täytyy muuttua. en halua olla tyttö, en halua olla se kaikkien tuntema lesbo. en oo lesbo, en oo tyttö. välillä on hetkiä ku en luokittele itteeni miksikään, mut sisimmässä tiiän että oon poika. haluan olla poika, koska musta ei tunnu oikealta olla tyttö. oon vaan eksyny sielu väärässä kehossa. mie tykkään tytöistä, joo, mutta en oo myöskään hetero vaikka oonkin poika. 
rakkaat sukulaiset, anteeks etten oo kertonu aiemmin. en vaan oo löytäny oikeaa hetkeä ja mulla on ollu vähän epävarma olo kun en oo tienny miten te suhtaudutte asiaan.
rakkaat ystävät, kiitos. kiitos että ootte tukenu mua ja auttanu mua eteenpäin. ilman teitä en ois uskaltanu edes tulla ulos kaapista kenellekkään. teitte musta avoimemman ja onnellisemman ja autoitte mua tulemaan paremmaks ihmiseks.
tiiän että on ihmisiä jotka ei hyväksy mua tällasena, ymmärrän sen, mutta pyydän, pitäkää se teiän omana tietona. on ihmisiä, jotka ei uskalla tulla ulos kaapista koska ne pelkää jäävänsä yksin. ei hätää, te ette oo yksin. haluan olla jollekki se tukipilari, auttaa muita selviämään foobikoiden arvostelevien katseiden alla. 
mun yks isoimmista toiveista on, että maailmassa hyväksyttäis ihmiset sellasina ku ne on, ettei kenenkään tarvis esittää muuta ku on. kenenkään ei tarvis joutua kiusatuksi tai poljetuksi vaan koska on mitä on. 
toverit, lgbtq+ ihmiset, ootte tärkeitä ja teitä tarvitaan täällä. vihaajat vihaa mutta niistä ei tarvii välittää. ollaan yhdessä iso armeija, taistellaan vastaan omina itsenämme ja ollaan vahvoja yhessä.
happy pride month! 🌈💛
.
#lgbtq #pridemonth
moi. oon eetu, aika tavallinen kohta 16v poika. vielä vuos tai kaks sitte en tienny kuka mie oikeesti oon, mutta oon koko ajan päässy lähemmäs mun omaa identiteettiä, omaa itteäni. seiskalla olin se tyttö, joka sattu ihastumaan parhaaseen ystäväänsä joka oli samaa sukupuolta. siitä mut tunnettiin, lesbona, outona ja oksettavana. mulle se rakkaus ja onnellisuus oli kumminki tärkeintä eikä vihakommentit menny mulla tunteisiin. vasta ihan äskettäin aloin oikeesti miettiä itteäni: kuka mie oon? kyseenalaistin mun koko olemassaolon ja olin kauhea sotku. sillon tajusin, etten oo sellanen ku haluan, mun täytyy muuttua. en halua olla tyttö, en halua olla se kaikkien tuntema lesbo. en oo lesbo, en oo tyttö. välillä on hetkiä ku en luokittele itteeni miksikään, mut sisimmässä tiiän että oon poika. haluan olla poika, koska musta ei tunnu oikealta olla tyttö. oon vaan eksyny sielu väärässä kehossa. mie tykkään tytöistä, joo, mutta en oo myöskään hetero vaikka oonkin poika. rakkaat sukulaiset, anteeks etten oo kertonu aiemmin. en vaan oo löytäny oikeaa hetkeä ja mulla on ollu vähän epävarma olo kun en oo tienny miten te suhtaudutte asiaan. rakkaat ystävät, kiitos. kiitos että ootte tukenu mua ja auttanu mua eteenpäin. ilman teitä en ois uskaltanu edes tulla ulos kaapista kenellekkään. teitte musta avoimemman ja onnellisemman ja autoitte mua tulemaan paremmaks ihmiseks. tiiän että on ihmisiä jotka ei hyväksy mua tällasena, ymmärrän sen, mutta pyydän, pitäkää se teiän omana tietona. on ihmisiä, jotka ei uskalla tulla ulos kaapista koska ne pelkää jäävänsä yksin. ei hätää, te ette oo yksin. haluan olla jollekki se tukipilari, auttaa muita selviämään foobikoiden arvostelevien katseiden alla. mun yks isoimmista toiveista on, että maailmassa hyväksyttäis ihmiset sellasina ku ne on, ettei kenenkään tarvis esittää muuta ku on. kenenkään ei tarvis joutua kiusatuksi tai poljetuksi vaan koska on mitä on. toverit, lgbtq+ ihmiset, ootte tärkeitä ja teitä tarvitaan täällä. vihaajat vihaa mutta niistä ei tarvii välittää. ollaan yhdessä iso armeija, taistellaan vastaan omina itsenämme ja ollaan vahvoja yhessä. happy pride month! 🌈💛 . #lgbtq  #pridemonth 
baby take me higher
baby take me higher
komppaan mun hyvän ystävän @peikkolaps julkasua, peruskoulu ei ollu ruusuilla tanssimista. monia monia kertoja oisin halunnu jäädä makaamaan mun sänkyyn, vaan nukkua ja levätä stressi pois. 
varsinki ysin kevät oli kauheaa, oli yhteishaut, valtakunnalliset kokeet ja kesätyöhaut. joskus tuntu et ei helvetti eihän tästä selviä hengissä.
mutta samalla pitää muistella niitä hyviä puolia: uudet kaverit, tiedot ja taidot, stressinsietokyvyn lisääntyminen. hauskat retket, naurut ja hulvattomat välitunnit. kyllä siellä hyvääki oli, niistä vaan täytyy osata ottaa ilo irti.
nyt voin hengähtää hetken, valmistautua tulevaisuuteen ja lukioon ihan rauhassa. kesätyötkään ei stressaa enää niin paljon. kaikki ne paineet ja ahistus on poissa ja voin onnellisesti todeta että ohi on!
kiitos myös Violalle joka otit tän kuvan!
komppaan mun hyvän ystävän @peikkolaps julkasua, peruskoulu ei ollu ruusuilla tanssimista. monia monia kertoja oisin halunnu jäädä makaamaan mun sänkyyn, vaan nukkua ja levätä stressi pois. varsinki ysin kevät oli kauheaa, oli yhteishaut, valtakunnalliset kokeet ja kesätyöhaut. joskus tuntu et ei helvetti eihän tästä selviä hengissä. mutta samalla pitää muistella niitä hyviä puolia: uudet kaverit, tiedot ja taidot, stressinsietokyvyn lisääntyminen. hauskat retket, naurut ja hulvattomat välitunnit. kyllä siellä hyvääki oli, niistä vaan täytyy osata ottaa ilo irti. nyt voin hengähtää hetken, valmistautua tulevaisuuteen ja lukioon ihan rauhassa. kesätyötkään ei stressaa enää niin paljon. kaikki ne paineet ja ahistus on poissa ja voin onnellisesti todeta että ohi on! kiitos myös Violalle joka otit tän kuvan!
"A story I’ve heard often somewhere;
Ugly duckling and swan, a butterfly before it flies.
People don’t know, they don’t see your wings.
A new world you’ve met could be cruel,
But strong girl, you know you were born to fly."
"A story I’ve heard often somewhere; Ugly duckling and swan, a butterfly before it flies. People don’t know, they don’t see your wings. A new world you’ve met could be cruel, But strong girl, you know you were born to fly."
mic mic bungee
mic mic bungee
I wasn't lucky, I deserved it.
I wasn't lucky, I deserved it.
Summer's in the air,
baby,
heaven in your eyes
Summer's in the air, baby, heaven in your eyes
happy birthday, my dearest angel. I really wish you could be here to celebrate your birthday but knowing you're better now helps me deal with this pain. I still cry, I still miss you. a lot. please be happy. thank you for living and making great music. thank you for still watching over your members, family, friends, Shawols. now it's time for you to be happy and careless. rest well Jonghyun, we love you.
happy birthday, my dearest angel. I really wish you could be here to celebrate your birthday but knowing you're better now helps me deal with this pain. I still cry, I still miss you. a lot. please be happy. thank you for living and making great music. thank you for still watching over your members, family, friends, Shawols. now it's time for you to be happy and careless. rest well Jonghyun, we love you.