an online Instagram web viewer
  • calcesdaspart
    Joan MN
    @calcesdaspart

Images by calcesdaspart

Huí ens hem colat en una antic mas abandonat per veure com es deté la vida i tot s’atura i el temps passa i els records perduren. 
@batiste_pla
Huí ens hem colat en una antic mas abandonat per veure com es deté la vida i tot s’atura i el temps passa i els records perduren. @batiste_pla
Mentres a la provincia de València la gent “s’ofegava” a la Marina Baixa veiem passar de llarg la tempesta.
Mentres a la provincia de València la gent “s’ofegava” a la Marina Baixa veiem passar de llarg la tempesta.
Explicación del Dijero.
La Alberca (Salamanca) 
Año 1974.
Explicación del Dijero. La Alberca (Salamanca) Año 1974.
Resum del pas de la tormenta de Hui.
Resum del pas de la tormenta de Hui.
Dicen que el caballero Jordi, un valiente e intrépido guerrero llegado de las tierras del Norte, dispuesto a luchar contra el dragón y liberar a la princesa de sus zarpas. La batalla fue cruel y encarnizada, pero finalmente Jordi, con su lanza, logró llegar al corazón del dragón, que murió desangrado.

Cuentan que de la sangre del dragón creció un rosal, y que Jordi se acercó a él, arrancó una rosa, y se la regaló a la princesa, que libre y emocinada, se entregó a los brazos del bravo guerrero que acababa de salavarla a ella y a su amado pueblo.

Gracies @batiste_pla per la caixeta...
#EllaArtista
#ShaCrematXMi
#RegalsOriginalsNoTrobatsATendes
Dicen que el caballero Jordi, un valiente e intrépido guerrero llegado de las tierras del Norte, dispuesto a luchar contra el dragón y liberar a la princesa de sus zarpas. La batalla fue cruel y encarnizada, pero finalmente Jordi, con su lanza, logró llegar al corazón del dragón, que murió desangrado. Cuentan que de la sangre del dragón creció un rosal, y que Jordi se acercó a él, arrancó una rosa, y se la regaló a la princesa, que libre y emocinada, se entregó a los brazos del bravo guerrero que acababa de salavarla a ella y a su amado pueblo. Gracies @batiste_pla per la caixeta... #EllaArtista  #ShaCrematXMi  #RegalsOriginalsNoTrobatsATendes 
Descobrint racons, compartint moments. @batiste_pla
Descobrint racons, compartint moments. @batiste_pla
Avui es el tercer día en aquest poble a peus del Puigcampana, es un poble amb poca gent jove (o això he vist fins ara), amb un encant morisc encara present. 
El que més me crida l’atenció es el nombrós número de cases abandonades i en venta, jo crec que es per manca de recursos o que tal vegada la gent muda a pobles mes grans al voltant com puga ser la Vila o Benidorm. 
De totes les maneres si podeu no perdeu l’oportunitat de deixar-se pedre per aquest bonic poble al interior de la marina Baixa.
Avui es el tercer día en aquest poble a peus del Puigcampana, es un poble amb poca gent jove (o això he vist fins ara), amb un encant morisc encara present. El que més me crida l’atenció es el nombrós número de cases abandonades i en venta, jo crec que es per manca de recursos o que tal vegada la gent muda a pobles mes grans al voltant com puga ser la Vila o Benidorm. De totes les maneres si podeu no perdeu l’oportunitat de deixar-se pedre per aquest bonic poble al interior de la marina Baixa.
Nova casa, nou projecte, noves ilusions!!!!
Nova casa, nou projecte, noves ilusions!!!!
Comencem octubre amb noves idees, nous projectes i noves ilusions en mans.
Comencem octubre amb noves idees, nous projectes i noves ilusions en mans.
Al sol de levante.
Al sol de levante.
Taça friki d’Alcoi.
Taça friki d’Alcoi.
Nova taça a la meua coleccio!!! Una taça exclusiva de Camilo Sesto quan va rebre la medalla d’or de la Ciuitat d’Alcoi.
Nova taça a la meua coleccio!!! Una taça exclusiva de Camilo Sesto quan va rebre la medalla d’or de la Ciuitat d’Alcoi.
Malgrat el mal temps, vaig coneixer Alcoi des d’un punt no festiu, el Alcoi que jo no coneixia, el del dia a dia i en tota la seva naturalitat. 
Malgrat tot hem vaig encantar. Gràcies @batiste_pla per mostrar-me la teua ciutat i obrir un nou punt de vista sobre ella en mi.
Malgrat el mal temps, vaig coneixer Alcoi des d’un punt no festiu, el Alcoi que jo no coneixia, el del dia a dia i en tota la seva naturalitat. Malgrat tot hem vaig encantar. Gràcies @batiste_pla per mostrar-me la teua ciutat i obrir un nou punt de vista sobre ella en mi.
I seguirem lluitant i seguirem avançant. 
Ruta modernista de la mà de @batiste_pla.
I seguirem lluitant i seguirem avançant. Ruta modernista de la mà de @batiste_pla.
Hi que saber valorar a les persones i als moments, amb una motxilla cargada d’experiència i de moments passats viscuts mirem cap al davant amb un desig viu de agafar-lo i de viure’l intensament. 
No hi ha que penedir-se de res ni tampoc fer-se massa expectatives amb el que podrà vindre, tant sols seguir el camí avant i disfrutar del paisatge.
Hi que saber valorar a les persones i als moments, amb una motxilla cargada d’experiència i de moments passats viscuts mirem cap al davant amb un desig viu de agafar-lo i de viure’l intensament. No hi ha que penedir-se de res ni tampoc fer-se massa expectatives amb el que podrà vindre, tant sols seguir el camí avant i disfrutar del paisatge.