an online Instagram web viewer
  • bubblesstory
    HERBALIFE by BUBBLES | MAZUIN
    @bubblesstory

Images by bubblesstory

•
SURIES WEEKLY PROGRESS UPDATE 🤩
.
Average coachee yang komit ikut meal plan & coaching flow boleh turun +/- 5kg dalam 1 coaching session. Takde diet extreme pun. Just focus pada cara yg betul, your body will respond amazingly!
.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI 🌿
Herbalife-TeamSuriKurus Coach
012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #PakejHerbalife #dietsihat
• SURIES WEEKLY PROGRESS UPDATE 🤩 . Average coachee yang komit ikut meal plan & coaching flow boleh turun +/- 5kg dalam 1 coaching session. Takde diet extreme pun. Just focus pada cara yg betul, your body will respond amazingly! . . PROGRAM KURUS 30 HARI 🌿 Herbalife-TeamSuriKurus Coach 012.612 7762 | @bubblesstory . . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #PakejHerbalife  #dietsihat 
•
Don't worry be happy, breastfeeding Mommies 😘
Komit follow meal plan yg tepat & khusus utk anda, you can lose weight effectively & effortlessly.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI🌿
012.612 7762 | @bubblesstory
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #PakejHerbalife
•
Sometimes the heart sees what is invisible to the eye ❤️
• Sometimes the heart sees what is invisible to the eye ❤️
•
SURIKU FIZA ❤️
Turun 19Kg dalam 7 bln on program.
.
Katanya sejak turun berat ni,
Dah boleh duduk bersila lama.
Sakit tumit hilang.
Dah boleh pakai baju belang 😜
Syukur Alhamdulillah.
.
Walaupun bekerja bidang F&B terpaksa mengadap food sedap hari2. Dari bulan Puasa, Raya, holiday sampailah musim durian, semua tu berjaya diharung dengan jaya nya! 😍
.
Tahniah Fiza @chek_nj , i'm so proud of you!
Sikit lagi nak ideal weight!🤩
.
She created her story,
Now let's create yours ♥️
.
JOIN SURIKURUS COACHING TODAY
012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
#HerbalifeMalaysia #ProgramKurus30Hari #coachherbalife #TeamSuriKurus #WeDeliverResults
• SURIKU FIZA ❤️ Turun 19Kg dalam 7 bln on program. . Katanya sejak turun berat ni, Dah boleh duduk bersila lama. Sakit tumit hilang. Dah boleh pakai baju belang 😜 Syukur Alhamdulillah. . Walaupun bekerja bidang F&B terpaksa mengadap food sedap hari2. Dari bulan Puasa, Raya, holiday sampailah musim durian, semua tu berjaya diharung dengan jaya nya! 😍 . Tahniah Fiza @chek_nj , i'm so proud of you! Sikit lagi nak ideal weight!🤩 . She created her story, Now let's create yours ♥️ . JOIN SURIKURUS COACHING TODAY 012.612 7762 | @bubblesstory . . #HerbalifeMalaysia  #ProgramKurus30Hari  #coachherbalife  #TeamSuriKurus  #WeDeliverResults 
•
MODERATION IN EVERYTHING
Jangan terlalu Extreme
Balance kan segalanya
.
Learn More,
JOIN SURIKURUS ONLINE COACHING TODAY
012.6127762 | @bubblesstory
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #PakejHerbalife
• BONDING ♥️
Raffy is everybody's favourite at home. Abang2 pun semua sayang & manjakan dia sangat2. Terutama sekali dak Zarif ni.

Kalau raffy kena marah, zarif yg beriya nangis sedih nau adik kena marah. Adik dia buat dek je tak heran pun kena marah 🙄

#myherbalifestory #momoffourboys
• BONDING ♥️ Raffy is everybody's favourite at home. Abang2 pun semua sayang & manjakan dia sangat2. Terutama sekali dak Zarif ni. Kalau raffy kena marah, zarif yg beriya nangis sedih nau adik kena marah. Adik dia buat dek je tak heran pun kena marah 🙄 #myherbalifestory  #momoffourboys 
•
TURUN 16kg terus nampak mcm remaja lepasan SPM!
Mother of 3 hokey... 😱😍🤩
.
Nothing is impossible.
Never stop believing.
Never stop trying.
Never Never Never Give Up!
.
SURIKURUS ONLINE COACHING
012.612 7762 | @bubblesstory
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #PakejHerbalife
•
"DAH GUNA HERBALIFE, TAPI KENAPA SAYA TAK KURUS-KURUS?" 😩
.
SEBABNYA:
Salah faham ttg FUNGSI produk Herbalife
Salah CARA penggunaan
Guna tanpa ILMU
Guna tanpa bimbingan COACH
.
Dapatkan produk HERBALIFE dari kami di #TeamSuriKurus utk dapatkan Coaching Service PERCUMA🤩
.
Kalau beli produk dari tempat lain, rugi lah... sebab takde coaching. 😅
.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI🌿
012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
.
#TeamSuriKurus #programkurus30hari  #coachkurusonline #coachherbalifemalaysia #tipskurus #tipscantik #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #iAmHerbalife #coachperempuan #dietsihat #myherbalifestory #kurussihat
• "DAH GUNA HERBALIFE, TAPI KENAPA SAYA TAK KURUS-KURUS?" 😩 . SEBABNYA: Salah faham ttg FUNGSI produk Herbalife Salah CARA penggunaan Guna tanpa ILMU Guna tanpa bimbingan COACH . Dapatkan produk HERBALIFE dari kami di #TeamSuriKurus  utk dapatkan Coaching Service PERCUMA🤩 . Kalau beli produk dari tempat lain, rugi lah... sebab takde coaching. 😅 . . PROGRAM KURUS 30 HARI🌿 012.612 7762 | @bubblesstory . . . #TeamSuriKurus  #programkurus30hari  #coachkurusonline  #coachherbalifemalaysia  #tipskurus  #tipscantik  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #iAmHerbalife  #coachperempuan  #dietsihat  #myherbalifestory  #kurussihat 
• BEKAL
Jadual tengah haru hara sikit sekrg ni sampai tak sempat nak singgah kedai buah to restok buah utk snacking.
.
Btw, This is a healthy option for snacking.
Wholemeal bread with 1 flat teaspoon of unsweetened peanut butter (i use Steffi).
.
1 for me, 2 for husb.
Untung jadi lelaki ni tau, bole makan double drp apa yg kita makan. Dah lah bila nak turun berat pun diorang turun lebih laju, bila nak maintain pun diorang makan banyak pun releks je maintain berat.
Tak aci kan?! 🙄
.
#myherbalifestory #teamsurikurus #healthysnack #eatclean #coachherbalife #herbalifemalaysia
• BEKAL Jadual tengah haru hara sikit sekrg ni sampai tak sempat nak singgah kedai buah to restok buah utk snacking. . Btw, This is a healthy option for snacking. Wholemeal bread with 1 flat teaspoon of unsweetened peanut butter (i use Steffi). . 1 for me, 2 for husb. Untung jadi lelaki ni tau, bole makan double drp apa yg kita makan. Dah lah bila nak turun berat pun diorang turun lebih laju, bila nak maintain pun diorang makan banyak pun releks je maintain berat. Tak aci kan?! 🙄 . #myherbalifestory  #teamsurikurus  #healthysnack  #eatclean  #coachherbalife  #herbalifemalaysia 
•
Health is an investment,
Not an expense.
.
Spend duit utk Jaga Kesihatan vs utk Rawat Penyakit, mana lebih berbaloi?
.
Tahniah Mira!!
Berjaya turun 19kg & spread the love with many Suries under her coaching group 🤩👏🏻👏🏻👏🏻
.
.
JOIN SURIKURUS COACHING TODAY
012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
.
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia #TeamSuriKurus #herbalife #personalcoachkurus #tipskurus #produkHerbalife #NakKurus #PakejHerbalife #iamherbalife
• Health is an investment, Not an expense. . Spend duit utk Jaga Kesihatan vs utk Rawat Penyakit, mana lebih berbaloi? . Tahniah Mira!! Berjaya turun 19kg & spread the love with many Suries under her coaching group 🤩👏🏻👏🏻👏🏻 . . JOIN SURIKURUS COACHING TODAY 012.612 7762 | @bubblesstory . . . #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia  #TeamSuriKurus  #herbalife  #personalcoachkurus  #tipskurus  #produkHerbalife  #NakKurus  #PakejHerbalife  #iamherbalife 
•
Ramai yang tanya macam mana nak dapat perut kempis. Senang je..
Ni product yg membantu utk kempiskan perut
(kalau diambil dengan guideline yg betul ye, jangan main belasah je, kang perut tak kempis2, marah, pastu emo) 😝
.
Learn More,
JOIN SURIKURUS COACHING TODAY
012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
#teamsurikurus #tipskurus #tipsperutkempis #pakejherbalife #coachperempuan #coachherbalife #tipsperutbuncit #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #herbalifecoachmalaysia #coachkurusonline
• Ramai yang tanya macam mana nak dapat perut kempis. Senang je.. Ni product yg membantu utk kempiskan perut (kalau diambil dengan guideline yg betul ye, jangan main belasah je, kang perut tak kempis2, marah, pastu emo) 😝 . Learn More, JOIN SURIKURUS COACHING TODAY 012.612 7762 | @bubblesstory . . #teamsurikurus  #tipskurus  #tipsperutkempis  #pakejherbalife  #coachperempuan  #coachherbalife  #tipsperutbuncit  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #herbalifecoachmalaysia  #coachkurusonline 
•
"Coach, saya tak dapat nak eat clean sebab takde masa nak masak 😩"
.
Releks la... Actually nak kurus tak bermakna wajib eat clean. Cuma eat clean tu bantu turun cepat. Tapi kalau tak eat clean pun still boleh kurus jugak tau.
.
So, toksah nak stress2 kalau tak mampu nak eat clean k.. Sihat tu tidak sepatutnya menyeksakan. 
Just buat setakat mampu, MODERATION. 😘
.
Note: Abaikan cik abang depan saya yang makan eskrim tu ye sebab dia decide nak treatmeal, dah ideal weight la katakan.... 😅
.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI🌿
[Eat & Lose Weight with SuriKurus Coaching]
012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #tipskurus #dietsihat #eatclean #kurussihat #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #PakejHerbalife
• "Coach, saya tak dapat nak eat clean sebab takde masa nak masak 😩" . Releks la... Actually nak kurus tak bermakna wajib eat clean. Cuma eat clean tu bantu turun cepat. Tapi kalau tak eat clean pun still boleh kurus jugak tau. . So, toksah nak stress2 kalau tak mampu nak eat clean k.. Sihat tu tidak sepatutnya menyeksakan. Just buat setakat mampu, MODERATION. 😘 . Note: Abaikan cik abang depan saya yang makan eskrim tu ye sebab dia decide nak treatmeal, dah ideal weight la katakan.... 😅 . . PROGRAM KURUS 30 HARI🌿 [Eat & Lose Weight with SuriKurus Coaching] 012.612 7762 | @bubblesstory . . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #tipskurus  #dietsihat  #eatclean  #kurussihat  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #PakejHerbalife 
•
IDEAL WEIGHT Mission Accomplished!
Yasss! Tahniah Suri 👏🏻👏🏻👏🏻🤩
.
Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah?
.
Join SuriKurus Online Coaching & belajar ilmu diet yang sangat best, mudah, praktikal, realistik & enjoying.😍
.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI🌿
012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
#TeamSuriKurus #programkurus30hari  #coachkurusonline #coachherbalifemalaysia #tipskurus #tipscantik #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #iAmHerbalife #myherbalifestory
• IDEAL WEIGHT Mission Accomplished! Yasss! Tahniah Suri 👏🏻👏🏻👏🏻🤩 . Ada yang masih tercari-cari solusi untuk kurus atau kekal kurus cara mudah? . Join SuriKurus Online Coaching & belajar ilmu diet yang sangat best, mudah, praktikal, realistik & enjoying.😍 . . PROGRAM KURUS 30 HARI🌿 012.612 7762 | @bubblesstory . . #TeamSuriKurus  #programkurus30hari  #coachkurusonline  #coachherbalifemalaysia  #tipskurus  #tipscantik  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #iAmHerbalife  #myherbalifestory 
•
PROGRAM KURUS 30 HARI 🌿
✔️ Turun 3-7kg & Shapeloss!!
✔️ Produk Herbalife & Coaching
✔️ Mealplan Mudah
✔️ Support Group
✔️ Daily Meal Check
✔️ Tips & Tricks Kurus!!
✔️ 100% ONLINE & BERKESAN!!
.
LET'S START LOSING WEIGHT,
JOIN US TODAY!!
.
Herbalife-TeamSuriKurus Coach
012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
.
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia #TeamSuriKurus #herbalife #personalcoachkurus #tipskurus #produkHerbalife #NakKurus #PakejHerbalife #iamherbalife
• PROGRAM KURUS 30 HARI 🌿 ✔️ Turun 3-7kg & Shapeloss!! ✔️ Produk Herbalife & Coaching ✔️ Mealplan Mudah ✔️ Support Group ✔️ Daily Meal Check ✔️ Tips & Tricks Kurus!! ✔️ 100% ONLINE & BERKESAN!! . LET'S START LOSING WEIGHT, JOIN US TODAY!! . Herbalife-TeamSuriKurus Coach 012.612 7762 | @bubblesstory . . . #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia  #TeamSuriKurus  #herbalife  #personalcoachkurus  #tipskurus  #produkHerbalife  #NakKurus  #PakejHerbalife  #iamherbalife 
•
HEALTHY 'FAST FOOD' FOR BUSY PEOPLE
.
Ramai wanita sibuk bekerja. Tak sempat jaga makan. Asik skip makan bila busy (or bila malas nak masak 😜). Sama lah kita..
.
That why saya sangat suka produk herbalife: ✔️Praktikal
✔️Boleh kurus walaupun sibuk
✔️Mudah disediakan. 2-3 min siap!
.
Let's kurus & sihat walaupun busy 😘
.
.
#herbalifemalaysia #herbalifecoach #herbalifemelaka #coachkuruswanita #teamsurikurus #programkurus30hari
•
Weight loss is Attitude.
Kena ada effort.
Kalau termakan lebih, bersyukur.
Kalau nak kurus, jangan makan lebih.
Jangan asik2 mengeluh & menyesal.
Tu semua attitude negative yg kita boleh kawal.
Chillax & ikut mealplan 💯
.
Reset Minda
Reset Lifestyle
Reset Berat Badan 🤩
.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI🌿
[Coching Kurus Online Paling Mudah & Berkesan]
012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #PakejHerbalife
• Weight loss is Attitude. Kena ada effort. Kalau termakan lebih, bersyukur. Kalau nak kurus, jangan makan lebih. Jangan asik2 mengeluh & menyesal. Tu semua attitude negative yg kita boleh kawal. Chillax & ikut mealplan 💯 . Reset Minda Reset Lifestyle Reset Berat Badan 🤩 . . PROGRAM KURUS 30 HARI🌿 [Coching Kurus Online Paling Mudah & Berkesan] 012.612 7762 | @bubblesstory . . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #PakejHerbalife 
•
PROGRAM KURUS 30 HARI 🌿
[Coaching Kurus Online Paling Mudah & Berkesan]
--------------------------------
✔️ Turun 3-7kg & Shapeloss!!
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Produk Herbalife & Coaching
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Daily meal check
✔️ Tips & Tricks Kurus!!
✔️ 100% ONLINE
.
.
Herbalife-TeamSuriKurus Coach
012-6127762 | @bubblesstory
.
.
#ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus
#CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #herbalifemelaka #tipskurus #kurus #diet 
#HerbalifeCoachMalaysia #coachkurus  #coachperempuan
• PROGRAM KURUS 30 HARI 🌿 [Coaching Kurus Online Paling Mudah & Berkesan] -------------------------------- ✔️ Turun 3-7kg & Shapeloss!! ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Produk Herbalife & Coaching ✔️ Coaching Group yang supportive ✔️ Daily meal check ✔️ Tips & Tricks Kurus!! ✔️ 100% ONLINE . . Herbalife-TeamSuriKurus Coach 012-6127762 | @bubblesstory . . #ProgramKurus30Hari  #TeamSuriKurus  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #herbalifemelaka  #tipskurus  #kurus  #diet  #HerbalifeCoachMalaysia  #coachkurus  #coachperempuan 
• #bubblesmasak
AYAM MASAK MERAH 2.0
versi OilFree
.
1)Gaul Ayam dgn kunyit+garam

2)Goreng tanpa minyak dalam airfryrer selama 25min (200c)

3)Sambil tu blend bawang merah & bawang putih. Masuk bahan blend dlm kuali non-stik, masak tanpa minyak guna api sederhana

4)Masuk halia & serai yg diketuk, biar didih sekejap

5)Masuk cili boh 2-3 senduk, biarkan sampai cili masak

6)Masuk tomato puree+kurma (blended), secubit garam & air sikit.

7)Masuk ayam yg dah siap digoreng, kacau2 bagi salut rata

8)Masuk baby tomato (jika ada), kacang pis (jika ada) & hirisan bawang bombay.
.
Note:
Saya gantikan tomato sauce dgn tomato puree di blend kan dgn beberapa biji kurma. Kurma tu sebagai pemanis utk gantikan kemanisan dari gula.
.
Enjoy!!!❤️
.
#bubblesmasak #oilfreedish
#eatclean #healthymeal #ideamasakclean #recepieatclean
• #bubblesmasak  AYAM MASAK MERAH 2.0 versi OilFree . 1)Gaul Ayam dgn kunyit+garam 2)Goreng tanpa minyak dalam airfryrer selama 25min (200c) 3)Sambil tu blend bawang merah & bawang putih. Masuk bahan blend dlm kuali non-stik, masak tanpa minyak guna api sederhana 4)Masuk halia & serai yg diketuk, biar didih sekejap 5)Masuk cili boh 2-3 senduk, biarkan sampai cili masak 6)Masuk tomato puree+kurma (blended), secubit garam & air sikit. 7)Masuk ayam yg dah siap digoreng, kacau2 bagi salut rata 8)Masuk baby tomato (jika ada), kacang pis (jika ada) & hirisan bawang bombay. . Note: Saya gantikan tomato sauce dgn tomato puree di blend kan dgn beberapa biji kurma. Kurma tu sebagai pemanis utk gantikan kemanisan dari gula. . Enjoy!!!❤️ . #bubblesmasak  #oilfreedish  #eatclean  #healthymeal  #ideamasakclean  #recepieatclean