an online Instagram web viewer
  • bubblesstory
    HERBALIFE by BUBBLES | MAZUIN
    @bubblesstory

Images by bubblesstory

•
Ada tak sesiapa kat sini yg stress sebab exercise bagai nak rak tapi nak turun sekilo pun seksa?😭
.
Nak tahu kenapa jadi macam tu? Sebabnya Exercise hanya menyumbang 20% je penurunan berat badan kita ni.
.
Walaupun kita exercise teruk2, kalau eating habit kita tak berubah, berat kita tetap akan kat situ je..
.
So Jom ubah lifestyle & eating habit dengan cara yang paling mudah & efektif. Berat & ukuran badan akan turun turun dan turun, sampai u rasa, Wowww! miracle nya....😍
.
Experience an awesome weightloss journey with SuriKurus Online Coaching 📲012.6127762
.
.
.
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #tipsdiet #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #tipskurus #sayajual #PakejHerbalife #herbalife #dietsihat #herbalifecoach
• Ada tak sesiapa kat sini yg stress sebab exercise bagai nak rak tapi nak turun sekilo pun seksa?😭 . Nak tahu kenapa jadi macam tu? Sebabnya Exercise hanya menyumbang 20% je penurunan berat badan kita ni. . Walaupun kita exercise teruk2, kalau eating habit kita tak berubah, berat kita tetap akan kat situ je.. . So Jom ubah lifestyle & eating habit dengan cara yang paling mudah & efektif. Berat & ukuran badan akan turun turun dan turun, sampai u rasa, Wowww! miracle nya....😍 . Experience an awesome weightloss journey with SuriKurus Online Coaching 📲012.6127762 . . . . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #tipsdiet  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #tipskurus  #sayajual  #PakejHerbalife  #herbalife  #dietsihat  #herbalifecoach 
21 days of #SuriKurusStories
.
DAY 11
HERBALIFE? MY FIRST IMPRESSION...
Berkesan ke??🤔
.
Atas pengalaman diri sendiri, kalau mindset salah, tak faham fungsi produk & takde proper guidance dari coach yg berpengalaman, kebarangkalian utk tak berkesan tu memang tinggi 😅
.
Saya berjaya turun 20kg & maintain berat lepas turun pun sebab dpt byk bantuan & ilmu diet dari coach saya.. tq Coach Farah❤️
.
Diet dengan ilmu k.. 😘
Need A Coach?
Ask Me How 📲012.6127762
.
.
.
#ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus
#CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #herbalifemelaka #tipskurus #kurus #diet 
#HerbalifeCoachMalaysia #coachkurus  #coachperempuan
21 days of #SuriKurusStories  . DAY 11 HERBALIFE? MY FIRST IMPRESSION... Berkesan ke??🤔 . Atas pengalaman diri sendiri, kalau mindset salah, tak faham fungsi produk & takde proper guidance dari coach yg berpengalaman, kebarangkalian utk tak berkesan tu memang tinggi 😅 . Saya berjaya turun 20kg & maintain berat lepas turun pun sebab dpt byk bantuan & ilmu diet dari coach saya.. tq Coach Farah❤️ . Diet dengan ilmu k.. 😘 Need A Coach? Ask Me How 📲012.6127762 . . . #ProgramKurus30Hari  #TeamSuriKurus  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #herbalifemelaka  #tipskurus  #kurus  #diet  #HerbalifeCoachMalaysia  #coachkurus  #coachperempuan 
•
Side effect bila Turun 10kg;
Semua org tegur kurus, Uniform kerja longgar, Org kata macam pakai baju pinjam.
.
Best ke tak kalau side effects mcm gini??😅
Jom kurus & sihat sesama!!
.
PROJEK KURUS SEBELUM 2019
(Turun 10-15kg sebelum 2019🔥)
✔️Online Coaching 30 hari
✔️Meal Plan personalize paling mudah
✔️Meal replacement utk sebulan
✔️Ilmu pemakanan
✔️Food diary checking!
✔️EBook Resepi Sihat
✔️100% Online & terbukti berkesan!
.
.
SURIKURUS ONLINE COACHING
📲012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #tipsdiet #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #tipskurus #sayajual #PakejHerbalife #herbalife #dietsihat #herbalifecoach
• Side effect bila Turun 10kg; Semua org tegur kurus, Uniform kerja longgar, Org kata macam pakai baju pinjam. . Best ke tak kalau side effects mcm gini??😅 Jom kurus & sihat sesama!! . PROJEK KURUS SEBELUM 2019 (Turun 10-15kg sebelum 2019🔥) ✔️Online Coaching 30 hari ✔️Meal Plan personalize paling mudah ✔️Meal replacement utk sebulan ✔️Ilmu pemakanan ✔️Food diary checking! ✔️EBook Resepi Sihat ✔️100% Online & terbukti berkesan! . . SURIKURUS ONLINE COACHING 📲012.612 7762 | @bubblesstory . . http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762 . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #tipsdiet  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #tipskurus  #sayajual  #PakejHerbalife  #herbalife  #dietsihat  #herbalifecoach 
😄😄😄
.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI🔥
Herbalife Coach #TeamSuriKurus
📲012-612 7762
📲klik link at bio @bubblesstory
.
.
.
#ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus
#CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #herbalifemelaka #tipskurus #kurus #diet 
#HerbalifeCoachMalaysia #coachkurus  #coachperempuan
21 days of #SuriKurusStories
.
DAY 10
TREATMEAL DAY!!
Oh-Yeahhhh...
.
Apabila boleh makan treats like this tanpa rasa berdosa & tak rasa menyesal lepas makan, alangkah indahnya hidup ini...
Eat with awareness k 😘
.
Thank you mealplan SuriKurus yg oh-sem!!😍
.
#treatmealnotcheatmeal #teamsurikurus #herbalifecoach #balancedlifestyle
•
Ini CikPah.
Turun 31kg, setiap hari makan nasi & lauk kedai🤩😍
.
Nak turun 10-15kg sebelum 2019? Jom mulakan sekarang!! Ask Me How 📲012.6127762
.
PROJEK KURUS SEBELUM 2019
(Turun 10-15kg sebelum 2019🔥)
✔️Online Coaching 30 hari
✔️Meal Plan personalize paling mudah
✔️Meal replacement utk sebulan
✔️Ilmu pemakanan
✔️Food diary checking!
✔️EBook Resepi Sihat
✔️100% Online & terbukti berkesan!
.
.
SURIKURUS ONLINE COACHING
📲012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #tipsdiet #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #tipskurus #sayajual #PakejHerbalife #herbalife #dietsihat #herbalifecoach
• Ini CikPah. Turun 31kg, setiap hari makan nasi & lauk kedai🤩😍 . Nak turun 10-15kg sebelum 2019? Jom mulakan sekarang!! Ask Me How 📲012.6127762 . PROJEK KURUS SEBELUM 2019 (Turun 10-15kg sebelum 2019🔥) ✔️Online Coaching 30 hari ✔️Meal Plan personalize paling mudah ✔️Meal replacement utk sebulan ✔️Ilmu pemakanan ✔️Food diary checking! ✔️EBook Resepi Sihat ✔️100% Online & terbukti berkesan! . . SURIKURUS ONLINE COACHING 📲012.612 7762 | @bubblesstory . . http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762 . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #tipsdiet  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #tipskurus  #sayajual  #PakejHerbalife  #herbalife  #dietsihat  #herbalifecoach 
•
PELANCARAN E-BOOK RESIPI SIHAT SURIKURUS!!
.
Alhamdulillah E-book Resipi Sihat SuriKurus is now ready!!😍
.
Ebook Resipi Sihat ini adalah one of the Advance Syllabus Projek Kurus Sebelum 2019 SuriKurus 🤩 InsyaAllah now you can lose weight happily from home ❤
.
NOTE:
Only for qualified coachees October session onwards❤️ Cara untuk dapatkan boleh PM minta dari Coach/Headcoach masing-masing.😘
.
Register/Re-Enroll Today!!
.
SURIKURUS ONLINE COACHING
Herbalife Coach #TeamSuriKurus
📲012-612 7762
📲klik link at bio @bubblesstory
.
.
.
#ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus
#CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #herbalifemelaka #tipskurus #kurus #diet 
#HerbalifeCoachMalaysia #coachkurus  #coachperempuan
• PELANCARAN E-BOOK RESIPI SIHAT SURIKURUS!! . Alhamdulillah E-book Resipi Sihat SuriKurus is now ready!!😍 . Ebook Resipi Sihat ini adalah one of the Advance Syllabus Projek Kurus Sebelum 2019 SuriKurus 🤩 InsyaAllah now you can lose weight happily from home ❤ . NOTE: Only for qualified coachees October session onwards❤️ Cara untuk dapatkan boleh PM minta dari Coach/Headcoach masing-masing.😘 . Register/Re-Enroll Today!! . SURIKURUS ONLINE COACHING Herbalife Coach #TeamSuriKurus  📲012-612 7762 📲klik link at bio @bubblesstory . . . #ProgramKurus30Hari  #TeamSuriKurus  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #herbalifemelaka  #tipskurus  #kurus  #diet  #HerbalifeCoachMalaysia  #coachkurus  #coachperempuan 
21 days of #SuriKurusStories
.
DAY 9
MY KIND OF LUNCH
.
Yerr... setiap hari makan nasi dari mula program dulu. Dari berat 78kg, makan nasi everyday pun boleh turun 20kg. Mcm tak percaya kan? Percayalah, ini realiti pengalaman diri saya sendiri😅
.
Thank You Mealplan SuriKurus yg awesome!!😍
.
Ada yg target nak turun 10-15kg sebelum 2019 ke?
Baik mulakan sekarang‼️
JOIN US TODAY📲012.612 7762
.
SURIKURUS ONLINE COACHING
[Projek Kurus Sebelum 2019🔥]
012.612 7762 | @bubblesstory
.
http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #PakejHerbalife #dietsihat
21 days of #SuriKurusStories  . DAY 9 MY KIND OF LUNCH . Yerr... setiap hari makan nasi dari mula program dulu. Dari berat 78kg, makan nasi everyday pun boleh turun 20kg. Mcm tak percaya kan? Percayalah, ini realiti pengalaman diri saya sendiri😅 . Thank You Mealplan SuriKurus yg awesome!!😍 . Ada yg target nak turun 10-15kg sebelum 2019 ke? Baik mulakan sekarang‼️ JOIN US TODAY📲012.612 7762 . SURIKURUS ONLINE COACHING [Projek Kurus Sebelum 2019🔥] 012.612 7762 | @bubblesstory . http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762 . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #PakejHerbalife  #dietsihat 
APA KELEBIHAN DIET HERBALIFE BILA ADA COACH?
.
✔️Dapat panduan diet yang betul
✔️Dapat pakej produk Herbalife & Coaching
✔️Dapat Mealplan
✔️Personal & Group Whatsapp coaching
✔️Pemantauan dan bimbingan coach utk 30 hari
✔️Ilmu, Tips & Tricks diet sihat & kurus cepat
✔️Ada org monitor progress
.
Anda dijamin akan turun berat sekiranya anda commit. Average coachee yg join program biasanya turun dlm 5kg sebulan.
.
Nak turun 10-15kg sebelum 2019? Baik mulakan sekarang. JOIN US TODAY!! 📲 012.612 7762
.
SURIKURUS ONLINE COACHING
[Projek Kurus Sebelum 2019🔥]
012.612 7762 | @bubblesstory
.
http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #PakejHerbalife #dietsihat
APA KELEBIHAN DIET HERBALIFE BILA ADA COACH? . ✔️Dapat panduan diet yang betul ✔️Dapat pakej produk Herbalife & Coaching ✔️Dapat Mealplan ✔️Personal & Group Whatsapp coaching ✔️Pemantauan dan bimbingan coach utk 30 hari ✔️Ilmu, Tips & Tricks diet sihat & kurus cepat ✔️Ada org monitor progress . Anda dijamin akan turun berat sekiranya anda commit. Average coachee yg join program biasanya turun dlm 5kg sebulan. . Nak turun 10-15kg sebelum 2019? Baik mulakan sekarang. JOIN US TODAY!! 📲 012.612 7762 . SURIKURUS ONLINE COACHING [Projek Kurus Sebelum 2019🔥] 012.612 7762 | @bubblesstory . http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762 . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #PakejHerbalife  #dietsihat 
•
Senang ke Susah?
It's just a mind game, ladies.
Kalau u fikir senang, dia akan jadi senang.
Firmkan mindset k..😘
.
PROJEK KURUS SEBELUM 2019
(Turun 10-15kg sebelum 2019🔥)
✔️Online Coaching 30 hari
✔️Meal Plan personalize paling mudah
✔️Meal replacement utk sebulan
✔️Ilmu pemakanan
✔️Food diary checking!
✔️EBook Resepi Sihat
✔️100% Online & terbukti berkesan!
.
.
SURIKURUS ONLINE COACHING
📲012.612 7762 | @bubblesstory
.
.
http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #tipsdiet #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #tipskurus #sayajual #PakejHerbalife #herbalife #dietsihat #herbalifecoach
• Senang ke Susah? It's just a mind game, ladies. Kalau u fikir senang, dia akan jadi senang. Firmkan mindset k..😘 . PROJEK KURUS SEBELUM 2019 (Turun 10-15kg sebelum 2019🔥) ✔️Online Coaching 30 hari ✔️Meal Plan personalize paling mudah ✔️Meal replacement utk sebulan ✔️Ilmu pemakanan ✔️Food diary checking! ✔️EBook Resepi Sihat ✔️100% Online & terbukti berkesan! . . SURIKURUS ONLINE COACHING 📲012.612 7762 | @bubblesstory . . http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762 . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #tipsdiet  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #tipskurus  #sayajual  #PakejHerbalife  #herbalife  #dietsihat  #herbalifecoach 
21 days of #SuriKurusStories
.
DAY 8
HYDRATE YOUR BODY
with H2O
.
Tahukah Anda?
Kurang minum air boleh menyebabkan masalah Gemuk Air (water retention).
For body hydration, basic rule of thumb ialah 1L air utk setiap 25kg berat badan.
.
Tips cukupkan air di hujung minggu:
Bawak botol air ke mana saje anda pergi.😊
.
Ok uolls, sistur nak pergi kenduri kahwin.
Chow chin chow...😘
.
#myherbalifestory #teamsurikurus #herbalifecoach #iAmHerbalife #tipskurus
21 days of #SuriKurusStories  . DAY 8 HYDRATE YOUR BODY with H2O . Tahukah Anda? Kurang minum air boleh menyebabkan masalah Gemuk Air (water retention). For body hydration, basic rule of thumb ialah 1L air utk setiap 25kg berat badan. . Tips cukupkan air di hujung minggu: Bawak botol air ke mana saje anda pergi.😊 . Ok uolls, sistur nak pergi kenduri kahwin. Chow chin chow...😘 . #myherbalifestory  #teamsurikurus  #herbalifecoach  #iAmHerbalife  #tipskurus 
CELLULAR NUTRITION & BENEFITS😍
.
Herbalife Shake adalah makanan gantian (bukan ubat kurus). Dalam setiap shake serving ada balance NUTRIENTS yg terbaik utk memenuhi keperluan badan kita.
.
Ditambahkan pula healthy eating habit yg kita ajar dalam mealplan seharian, badan kita akan dapat benefit yg menyeluruh, bukan setakat turun berat je. Sebab tu pentingnya diet dgn ilmu.😍
.
Learn about healthy diet. Join SuriKurus Coaching today!!😘
.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI🔥
Herbalife Coach #TeamSuriKurus
📲012-612 7762
📲klik link at bio @bubblesstory
.
.
.
#ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus
#CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #herbalifemelaka #tipskurus #kurus #diet 
#HerbalifeCoachMalaysia #coachkurus  #coachperempuan
CELLULAR NUTRITION & BENEFITS😍 . Herbalife Shake adalah makanan gantian (bukan ubat kurus). Dalam setiap shake serving ada balance NUTRIENTS yg terbaik utk memenuhi keperluan badan kita. . Ditambahkan pula healthy eating habit yg kita ajar dalam mealplan seharian, badan kita akan dapat benefit yg menyeluruh, bukan setakat turun berat je. Sebab tu pentingnya diet dgn ilmu.😍 . Learn about healthy diet. Join SuriKurus Coaching today!!😘 . . PROGRAM KURUS 30 HARI🔥 Herbalife Coach #TeamSuriKurus  📲012-612 7762 📲klik link at bio @bubblesstory . . . #ProgramKurus30Hari  #TeamSuriKurus  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #herbalifemelaka  #tipskurus  #kurus  #diet  #HerbalifeCoachMalaysia  #coachkurus  #coachperempuan 
Betulkan Mindset k..😘
.
PROJEK KURUS SEBELUM 2019
(Turun 10-15kg sebelum 2019🔥)
✔️Online Coaching 30 hari
✔️Meal Plan personalize paling mudah
✔️Meal replacement utk sebulan
✔️Ilmu pemakanan
✔️Food diary checking!
✔️EBook Resepi Sihat
✔️100% Online & terbukti berkesan!
.
.
SURIKURUS ONLINE COACHING
Herbalife Coach #TeamSuriKurus
📲012-612 7762
📲klik link at bio @bubblesstory
.
.
http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #tipsdiet #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #tipskurus #sayajual #PakejHerbalife #herbalife #dietsihat #herbalifecoach
Betulkan Mindset k..😘 . PROJEK KURUS SEBELUM 2019 (Turun 10-15kg sebelum 2019🔥) ✔️Online Coaching 30 hari ✔️Meal Plan personalize paling mudah ✔️Meal replacement utk sebulan ✔️Ilmu pemakanan ✔️Food diary checking! ✔️EBook Resepi Sihat ✔️100% Online & terbukti berkesan! . . SURIKURUS ONLINE COACHING Herbalife Coach #TeamSuriKurus  📲012-612 7762 📲klik link at bio @bubblesstory . . http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762 . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #tipsdiet  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #tipskurus  #sayajual  #PakejHerbalife  #herbalife  #dietsihat  #herbalifecoach 
21 days of #SuriKurusStories
.
DAY 7
MY FAVOURITE HERBALIFE PRODUCT?
.
Semestinya lah F1 Shake!!❤️
Simply because i found the perfect recipes yg teramatlah sedap menepati kehendak tekakku... 🤤😍
.
#myherbalifestory #iloveherbalifeshake #iAmHerbalife #teamsurikurus #herbalifecoach
Turun 12kg & Power Shapeloss😱
.
Happy tau bila dapat cerita2 bahagia mcm ni dari Suries. Bila join coaching, ikut mealplan, follow tips/sharings, kuat semangat, disiplin, hujung2 tu nanti kebahagiaan yg menanti...😍
.
Nak turun 10-15kg sebelum 2019?
Let's Start Now!!💪🏻
.
SURIKURUS ONLINE COACHING
Herbalife Coach #TeamSuriKurus
📲012-612 7762
📲klik link at bio @bubblesstory
.
.
.
#ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus
#CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #herbalifemelaka #tipskurus #kurus #diet 
#HerbalifeCoachMalaysia #coachkurus  #coachperempuan
Turun 12kg & Power Shapeloss😱 . Happy tau bila dapat cerita2 bahagia mcm ni dari Suries. Bila join coaching, ikut mealplan, follow tips/sharings, kuat semangat, disiplin, hujung2 tu nanti kebahagiaan yg menanti...😍 . Nak turun 10-15kg sebelum 2019? Let's Start Now!!💪🏻 . SURIKURUS ONLINE COACHING Herbalife Coach #TeamSuriKurus  📲012-612 7762 📲klik link at bio @bubblesstory . . . #ProgramKurus30Hari  #TeamSuriKurus  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #herbalifemelaka  #tipskurus  #kurus  #diet  #HerbalifeCoachMalaysia  #coachkurus  #coachperempuan 
•
Make sure ambik fiber secukupnya setiap hari ok ladies.. sgt membantu your body system😍
.
PROJEK KURUS SEBELUM 2019
(Turun 10-15kg sebelum 2019🔥)
✔️Online Coaching 30 hari
✔️Meal Plan personalize paling mudah
✔️Meal replacement utk sebulan
✔️Ilmu pemakanan
✔️Food diary checking!
✔️EBook Resepi Sihat
✔️100% Online & terbukti berkesan!
.
.
Ask About Our Coaching Program Today‼️
Herbalife Coach #TeamSuriKurus
📲012-612 7762
📲klik link at bio @bubblesstory
.
.
http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762
.
#teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurus #coachherbalife #tipsdiet #herbalifemalaysia #herbalifemelaka #coachkurusonline #tipskurus #sayajual #PakejHerbalife #herbalife #dietsihat #herbalifecoach
• Make sure ambik fiber secukupnya setiap hari ok ladies.. sgt membantu your body system😍 . PROJEK KURUS SEBELUM 2019 (Turun 10-15kg sebelum 2019🔥) ✔️Online Coaching 30 hari ✔️Meal Plan personalize paling mudah ✔️Meal replacement utk sebulan ✔️Ilmu pemakanan ✔️Food diary checking! ✔️EBook Resepi Sihat ✔️100% Online & terbukti berkesan! . . Ask About Our Coaching Program Today‼️ Herbalife Coach #TeamSuriKurus  📲012-612 7762 📲klik link at bio @bubblesstory . . http://bit.ly/WhatsappBubbles0126127762 . #teamsurikurus  #programkurus30hari  #coachkurus  #coachherbalife  #tipsdiet  #herbalifemalaysia  #herbalifemelaka  #coachkurusonline  #tipskurus  #sayajual  #PakejHerbalife  #herbalife  #dietsihat  #herbalifecoach 
Upper Body Workout ✅
.
20% Workout
80% Balanced Diet
100% Mindset
.
Tgh Misi nak fit ni... Dulu tak suka sgt exercise. Mcm2 alasan, mostly alasan paling selalu saya bagi ialah takde masa (padahal malas 🤣). I'm in progress of creating a new habit now. Harap2 consistent la💪🏻
.
Saya buat Workout kat rumah je so takde la saya rasa guilty kena tinggalkan the kids sebab nak bersenam. Time keje dah la takde kat rumah dgn diorang kan.. sbb tu la time tak keje saya prefer to stay at home. Hmmm, dah membebel meraban dah. Ok bye...😅
.
.
#myherbalifestory #herbalifecoach #iAmHerbalife #teamsurikurus #flatabschallenge
Upper Body Workout ✅ . 20% Workout 80% Balanced Diet 100% Mindset . Tgh Misi nak fit ni... Dulu tak suka sgt exercise. Mcm2 alasan, mostly alasan paling selalu saya bagi ialah takde masa (padahal malas 🤣). I'm in progress of creating a new habit now. Harap2 consistent la💪🏻 . Saya buat Workout kat rumah je so takde la saya rasa guilty kena tinggalkan the kids sebab nak bersenam. Time keje dah la takde kat rumah dgn diorang kan.. sbb tu la time tak keje saya prefer to stay at home. Hmmm, dah membebel meraban dah. Ok bye...😅 . . #myherbalifestory  #herbalifecoach  #iAmHerbalife  #teamsurikurus  #flatabschallenge 
Non-Scale Progress😍
.
 PROGRAM KURUS 30 HARI🔥
✔️ Turun 5-7kg & Shapeloss!!
✔️ Produk Herbalife & Coaching
✔️ Mealplan mudah & praktikal
✔️ Coaching Group yg supportive
✔️ Food diary checking
✔️ Tips Kurus Sihat
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN!
.
SURIKURUS ONLINE COACHING
📲012-612 7762
📲klik link at bio @bubblesstory
.
.
.
#ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus
#CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #herbalifemelaka #tipskurus #kurus #diet 
#HerbalifeCoachMalaysia #coachkurus  #coachperempuan
Non-Scale Progress😍 . PROGRAM KURUS 30 HARI🔥 ✔️ Turun 5-7kg & Shapeloss!! ✔️ Produk Herbalife & Coaching ✔️ Mealplan mudah & praktikal ✔️ Coaching Group yg supportive ✔️ Food diary checking ✔️ Tips Kurus Sihat ✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN! . SURIKURUS ONLINE COACHING 📲012-612 7762 📲klik link at bio @bubblesstory . . . #ProgramKurus30Hari  #TeamSuriKurus  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #herbalifemelaka  #tipskurus  #kurus  #diet  #HerbalifeCoachMalaysia  #coachkurus  #coachperempuan