an online Instagram web viewer
  • bijeljina.gpba
    Grad Bijeljina
    @bijeljina.gpba

Images by bijeljina.gpba

Naš grad Bijeljina❤🏙
Naš grad Bijeljina❤🏙
IT SOLUCIJA - Digitalna marketing agencija
www.itsolucija.com
IT SOLUCIJA - Digitalna marketing agencija www.itsolucija.com
Prezentacija uređenja kanala Dašnica
Prezentacija uređenja kanala Dašnica
Osim Gradske uprave, svoj doprinos u proljetnom spremanju Semberije dali su Dnevni centar za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, Centar za socijalni rad Bijeljina, Udruženje za pomoć licima sa psihičkim i fizičkim smetnjama „Nada", „Semberski salaš", „Semberija transport", Planinarsko društvo „Majevica", Ekološka sekcija Tehničke škole „Mihajlo Pupin", Ekološka sekcija Gimnazije „Filip Višnjić", Udruženje građana za promociju obrazovanja Roma „Otaharin", Udruženje za zaštitu životinja „Aska", DOO „Megadrvo" Bijeljina, Ženski rukometni klub „Radnik", Tekvondo klub „Jopa", fitnes trener Velinka Vuletić, Joga škola „Svjetlost", Ženski odbojkaški klub „Radnik", Karate klub „Panteri", Kajak kanu rafting klub „Semberija",Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj" i AD „Komunalac" Bijeljina.
- Uspješno smo obavili proljećno čišćenje našeg Grada i cilj nam je da se ovakve aktivnosti nastave i u narednim mjesecima, da bismo očuvali čistoću životne sredine - naveo je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uz riječi zahvalnosti svima koji su učestvovali u akciji i građanima koji vode računa o čistoći svog grada. On je apelovao da čitava lokalna zajednica povede više računa o zaštiti životne sredine tokom čitave godine.

Narednog mjeseca u planu je sadnja drvoreda na Ledincima, a pranje ulica i uklanjanje divljih deponija su aktivnosti koje će biti sprovođene u kontinuitetu.Načelnik gradskog Odjeljenja komunalne policije Ratomir Draganić se zahvalio i medijima na blagovremenom informisanju o aktivnostima ove akcije. - Željeli smo da što više građana čuje za akciju „April - mjesec čistoće" da bismo kod njih probudili svijest o značaju očuvanja životne sredine. Svake godine imamo sve raznovrsnije aktivnosti, a ovaj put smo akciji dali i humanitarni karakter, jer smo organizovali i pomoć starijim i socijalno-ugroženim licima, kojima smo čistili dvorišta. Imali smo sreću da smo dobili podršku od brojnih sugrađana, a za sledeću godinu imamo najave da će se u aprilske ekološke aktivnosti  uključiti još više sugrađana - istakao je Draganić.
Osim Gradske uprave, svoj doprinos u proljetnom spremanju Semberije dali su Dnevni centar za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, Centar za socijalni rad Bijeljina, Udruženje za pomoć licima sa psihičkim i fizičkim smetnjama „Nada", „Semberski salaš", „Semberija transport", Planinarsko društvo „Majevica", Ekološka sekcija Tehničke škole „Mihajlo Pupin", Ekološka sekcija Gimnazije „Filip Višnjić", Udruženje građana za promociju obrazovanja Roma „Otaharin", Udruženje za zaštitu životinja „Aska", DOO „Megadrvo" Bijeljina, Ženski rukometni klub „Radnik", Tekvondo klub „Jopa", fitnes trener Velinka Vuletić, Joga škola „Svjetlost", Ženski odbojkaški klub „Radnik", Karate klub „Panteri", Kajak kanu rafting klub „Semberija",Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj" i AD „Komunalac" Bijeljina. - Uspješno smo obavili proljećno čišćenje našeg Grada i cilj nam je da se ovakve aktivnosti nastave i u narednim mjesecima, da bismo očuvali čistoću životne sredine - naveo je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uz riječi zahvalnosti svima koji su učestvovali u akciji i građanima koji vode računa o čistoći svog grada. On je apelovao da čitava lokalna zajednica povede više računa o zaštiti životne sredine tokom čitave godine. Narednog mjeseca u planu je sadnja drvoreda na Ledincima, a pranje ulica i uklanjanje divljih deponija su aktivnosti koje će biti sprovođene u kontinuitetu.Načelnik gradskog Odjeljenja komunalne policije Ratomir Draganić se zahvalio i medijima na blagovremenom informisanju o aktivnostima ove akcije. - Željeli smo da što više građana čuje za akciju „April - mjesec čistoće" da bismo kod njih probudili svijest o značaju očuvanja životne sredine. Svake godine imamo sve raznovrsnije aktivnosti, a ovaj put smo akciji dali i humanitarni karakter, jer smo organizovali i pomoć starijim i socijalno-ugroženim licima, kojima smo čistili dvorišta. Imali smo sreću da smo dobili podršku od brojnih sugrađana, a za sledeću godinu imamo najave da će se u aprilske ekološke aktivnosti  uključiti još više sugrađana - istakao je Draganić.
Etno selo "Stanišići" Bijeljina
Etno selo "Stanišići" Bijeljina
Etno selo "Stanišići"
Foto: gradbijeljinaeu
Etno selo "Stanišići" Foto: gradbijeljinaeu
CENTAR ZA VISOKO OBRAZOVANJE BIJELJINA
CENTAR ZA VISOKO OBRAZOVANJE BIJELJINA
GRADSKI PARK BIJELJINA
GRADSKI PARK BIJELJINA
CENTAR ZA KULTURU
CENTAR ZA KULTURU
Kanal Dašnica
Kanal Dašnica
MANASTIR SVETE PETKE
MANASTIR SVETE PETKE
Bijeljina noću 🏙️🏙️🏙️
Bijeljina noću 🏙️🏙️🏙️
Savršeno mjesto za odmor
ETNO SELO "STANIŠIĆI"
Foto: @etnoselostanisici
Savršeno mjesto za odmor ETNO SELO "STANIŠIĆI" Foto: @etnoselostanisici