an online Instagram web viewer
  • amrxafqz
    Al Amir Muhammad Afiq
    @amrxafqz

Images by amrxafqz

Be patient.
Be patient.
Biz Card adelah IC untuk seorang peniaga.
IC penting tak ? Haa betul. Amat penting. 🌟🌟🌟PROMOSI HUJUNG TAHUN🌟🌟🌟 Anda perniaga tetapi tidak mempunyai bisnes card ? 🤔 .

Setiap peniaga dan bisnesman  mesti mahu memajukan lagi peniagaan dengan adanya bisnes card . Di sini @warisan_printing menyediakan bisnes card sekali dengan design !!! . 🤗 Harga promosi untuk hujung tahun 🎉🎉 . ☑5 boxs RM60
☑Design RM30 
Jika anda berminat 👍🏻👍🏻
Hubungi atau whatsapp kami no. di bawah untuk pembelian dan sebarang pertanyaan !!! . 📲 014-7207923 (Amer)
📲 014-7207923 (Amer)
📲 014-7207923 (Amer)

#warisanprinting
#empayarwarisan
#printingmurah
#bumiputera
#printingmuar
#printingmuo
#percetakanmuar
#percetakanmuo
#cetaksini
#bizcard
#kadniaga
#kadbusiness
#businesscard
#bizcardmurah
#yes
#yearendsale
#printmuar
#printmuo
#printbp
#printjohor
#printjoho
Biz Card adelah IC untuk seorang peniaga. IC penting tak ? Haa betul. Amat penting. 🌟🌟🌟PROMOSI HUJUNG TAHUN🌟🌟🌟 Anda perniaga tetapi tidak mempunyai bisnes card ? 🤔 . Setiap peniaga dan bisnesman mesti mahu memajukan lagi peniagaan dengan adanya bisnes card . Di sini @warisan_printing menyediakan bisnes card sekali dengan design !!! . 🤗 Harga promosi untuk hujung tahun 🎉🎉 . ☑5 boxs RM60 ☑Design RM30 Jika anda berminat 👍🏻👍🏻 Hubungi atau whatsapp kami no. di bawah untuk pembelian dan sebarang pertanyaan !!! . 📲 014-7207923 (Amer) 📲 014-7207923 (Amer) 📲 014-7207923 (Amer) #warisanprinting  #empayarwarisan  #printingmurah  #bumiputera  #printingmuar  #printingmuo  #percetakanmuar  #percetakanmuo  #cetaksini  #bizcard  #kadniaga  #kadbusiness  #businesscard  #bizcardmurah  #yes  #yearendsale  #printmuar  #printmuo  #printbp  #printjohor  #printjoho 
Jualan Shhh.....Bos Takde kat kedai ! 🤣
Minimum order 20 helai untuk dapatkan sehelai RM18.
PERCUMA Banner lagi tu ! K bye.

Pape roger kawe ye

#Tshirt
#PrintTshirt
#BajuRewang
#BajuKelas
#BajuFamili
#BajuFamily
#BajuFamilyDay
#BajuHariKeluarga
#BajuKonvoi
#BajuCotton
#BajuMicrofibre
#BajuJersey
#BajuSekolah
#PrintBaju
#PrintBajuMurah
Rombongan cek kiah ke Parit Jawa
Rombongan cek kiah ke Parit Jawa
Dalam bisnes kite perlu ikut resmi ayam. Kenape ayam ? Ayam kalau bertelur riuh sekampung. Orang tak tau jadi tau.
Dalam Bisnes pon macam tu gak. Kite kene bagitau dan promosi kepada orang. Kalau boleh identiti perniagaan tu jadi sebati dan sinonim dengan kite. Sampai tahap orang mengelarkan kite dengan ape yang kite niagekan. Contoh, niza ayam goreng, alim photographer, abang y bundle, ali moto, mat karen, jamal kunto (memang name makanan🤣) dan lain2.
Banner, Bunting, dan Biz Card perkara asas untuk marketingkan dan mempromosi biz kite..
Why not kite back to basic dan betulkan yang terbiase.biasekan yang betul.

Nak tempah banner,bunting,baju,biz card, dan segala yang melibatkan grafik periklanan. Hubungi je saye. Saye sedia membantu. 😁

#B2B
#Banner
#Bunting
#Pengiklanan
#Printing
#Percetakan
#MuarPrinting
#MuoPrinting
#PercetakanMuo
#PercetakanMuar
#Print
#PrintHere
#PrintBaju
#PrintBanner
#PrintBunting
Dalam bisnes kite perlu ikut resmi ayam. Kenape ayam ? Ayam kalau bertelur riuh sekampung. Orang tak tau jadi tau. Dalam Bisnes pon macam tu gak. Kite kene bagitau dan promosi kepada orang. Kalau boleh identiti perniagaan tu jadi sebati dan sinonim dengan kite. Sampai tahap orang mengelarkan kite dengan ape yang kite niagekan. Contoh, niza ayam goreng, alim photographer, abang y bundle, ali moto, mat karen, jamal kunto (memang name makanan🤣) dan lain2. Banner, Bunting, dan Biz Card perkara asas untuk marketingkan dan mempromosi biz kite.. Why not kite back to basic dan betulkan yang terbiase.biasekan yang betul. Nak tempah banner,bunting,baju,biz card, dan segala yang melibatkan grafik periklanan. Hubungi je saye. Saye sedia membantu. 😁 #B2B  #Banner  #Bunting  #Pengiklanan  #Printing  #Percetakan  #MuarPrinting  #MuoPrinting  #PercetakanMuo  #PercetakanMuar  #Print  #PrintHere  #PrintBaju  #PrintBanner  #PrintBunting 
Korang tengok la sendiri name bebudak sekarang ni, fuhhh 😅. Kalau masuk teka silang kata payah nak jumpe jawapan betul 🤣 🌟🌟NAMETAG SEKOLAH🌟🌟
Sempena cuti sekolah ni, kami ada buat promosi nametag sekolah. Ha mana yang belum ada nametag sekolah tuh boleh terus whatsapps kami.
⭐⭐⭐⭐
Caranya mudah, cuma berikan
👉🏼NAMA
👉🏼QUANTITI
👉🏼WARNA KAIN
👉🏼WARNA TULISAN
.
💥💥PRINTING💥💥
Silkscreen
Sublimation
Sulaman berkomputer
👉🏼NAMETAG
👉🏼SULAM BAJU

Whatsap je sini 😁

0147207923
0147207923
0147207923

#Nametag
#Tagnama
#Tagname
#NametagSulam
#TagnamaSulam
#PersediaanSekolah2019
#SulamMuar
#SulamMuo
#SulamBp
#SulamNama
#WarisanPrinting
#PrintingBaju
Korang tengok la sendiri name bebudak sekarang ni, fuhhh 😅. Kalau masuk teka silang kata payah nak jumpe jawapan betul 🤣 🌟🌟NAMETAG SEKOLAH🌟🌟 Sempena cuti sekolah ni, kami ada buat promosi nametag sekolah. Ha mana yang belum ada nametag sekolah tuh boleh terus whatsapps kami. ⭐⭐⭐⭐ Caranya mudah, cuma berikan 👉🏼NAMA 👉🏼QUANTITI 👉🏼WARNA KAIN 👉🏼WARNA TULISAN . 💥💥PRINTING💥💥 Silkscreen Sublimation Sulaman berkomputer 👉🏼NAMETAG 👉🏼SULAM BAJU Whatsap je sini 😁 0147207923 0147207923 0147207923 #Nametag  #Tagnama  #Tagname  #NametagSulam  #TagnamaSulam  #PersediaanSekolah2019  #SulamMuar  #SulamMuo  #SulamBp  #SulamNama  #WarisanPrinting  #PrintingBaju 
Keep going keep stronger keep bigger, inshaAllah.
Keep going keep stronger keep bigger, inshaAllah.
Aku bukan berhenti merindui kau, tapi aku hanya berhenti memberitahu yang aku merindui kau.

Ciloked from : @jesselimoriginal

#SembiluSemalu
#Quote
#PhotoCilok
#GamboCilok
#GambarCilok
#Hobby
#Sesuke
#InstaArtis
#MalaysianArtist
#ArtisMalaysia
Hoi hoi ya hoi. Yok yok balik.

#wrapup
Hoi hoi ya hoi. Yok yok balik. #wrapup 
Hobi photography ni adelah hobi ohsem. Sambil berhobi sambil menikmati keindahan ciptaan tuhan.

Photo dicilok dari : @k_hanna_ 
#Editor
#PhotoEditor
#LrEdit
#LrMobile
#LightroomEditor
#Hobby
#Lanscape
#photocilok
#SkyLover
#SkyView
#Sky
#EveningSky
#sunset
Tiada sesiapa yang boleh kembali ke masa silam untuk memulekan hidup yang baru, tetapi sesiape pun bole mulekan mulai harini untuk mencipta pengakhiran yang baru lagi indah.

Gambo dicilok dari. :: @irfannharis

#Falsafah
#JanganMarahHaa
#cilokgambo
#EditGambo
#EditGambar
#LrEdit
#LrMobile
#ChoosenPhoto
#SkiedPhoto
#Potraits
#Lanscape