an online Instagram web viewer
  • agentcsiti_kaksitibidan_nani
    Agentcsiti_kaksitibidan_nani
    @agentcsiti_kaksitibidan_nani

Images by agentcsiti_kaksitibidan_nani

MasyaAllah, takut tengok... @kaksitibidan byk bebel kat kita semua psal lawaskan period, jg pemakanan, jaga kesihatan, ... wanita mmg byk kena jaga. Jgn takut2, jgn delay, #productcsiti dari product alami... natural. Tak perlu risau tak perlu gusar 
#agentkaksitibidan #agentcsiti #hormonbalance #sakitpuan #periodpain #sengugut
#babynenas baru balik dr tggnu ngan kak siti, nmpak baby nenas ni sedap sgt, mmg sedaaaaapppp rugi pula tak beli byk, simpan peti sedap ni... Kita suka mkn nenas sejak tahu kebaikkannya... kita kena start ambil tahu apa yg baik utk kita, jgn fikirkan sgt masalah dunia.. kita tgk masalah kita n perbaikki, InsyaAllah kita akan cukup kuat hadapi yg lain #setbasicdd #agentkaksiti #agentcsiti
#babynenas  baru balik dr tggnu ngan kak siti, nmpak baby nenas ni sedap sgt, mmg sedaaaaapppp rugi pula tak beli byk, simpan peti sedap ni... Kita suka mkn nenas sejak tahu kebaikkannya... kita kena start ambil tahu apa yg baik utk kita, jgn fikirkan sgt masalah dunia.. kita tgk masalah kita n perbaikki, InsyaAllah kita akan cukup kuat hadapi yg lain #setbasicdd  #agentkaksiti  #agentcsiti 
#setbasicddcsiti MasyaAllah tq for the pic wahai cust @inaadams_  moga Allah sentiasa beri yg terbaik buatmu.

Why set basic dd? Set basic dd ini consist of 4 item
πŸ“Œ #Minyak DD10ml, antara main product yg perlu kita consume utk membantu memperbaiki dalaman kita especially rahim... ramai cust yg ada #cyst #fabroid #keputihan #periodpain Alhamdullilah suka akan kelebihan set basic dd
πŸ“Œ #propolis membantu sebagai antibiotic #semulajadi datang dari awalan madu lebah. Lepas consume minyak dd, kita perlukan antibiotic utk melawan dan menguatkan immune system badan kita secara alami
πŸ“Œ #lemonscrub ini sgt best 😍😍😍 aroma dia buat kita tenang n happy and its helps to stabilise your hormone... hormone stabil, InsyaAllah kita pun happy, selain itu, dia menanggalkan kulit mati dan urutan di rahim semasa menggunakannya. Ia juga membantu menaikkan rahim. Bukan tu sahaja, ramuannya bertindak sebagai antiseptic, bykkan benefit dia
πŸ“Œ #hotcream nama pun hotcream, mmg hot tp ada cust yg kata best je berangin, kenapa kita perlukan hot cream? Bila kita da mkn macam2 mknan best dlm dunia, ada je lemak terlekat dlm saluran darah which will lead to blockage. So, itu tugas hot cream.. bila lemak tersumbat da clear, happynya darah2 kita berjalan satu badan kan? Bukan tu sahaja, dari susah2 panaskan tungku, pkai hot cream ni da cukup membantu memanaskan rahim supaya ianya selesa dan berada didlm keadaan tip top utk berfungsi 😍😍 Berpeluh jari jemari menaip... jom consume set basic dd dari @kaksitibidan #agentkaksitibidan #agentcsiti
#setbasicddcsiti  MasyaAllah tq for the pic wahai cust @inaadams_ moga Allah sentiasa beri yg terbaik buatmu. Why set basic dd? Set basic dd ini consist of 4 item πŸ“Œ #Minyak  DD10ml, antara main product yg perlu kita consume utk membantu memperbaiki dalaman kita especially rahim... ramai cust yg ada #cyst  #fabroid  #keputihan  #periodpain  Alhamdullilah suka akan kelebihan set basic dd πŸ“Œ #propolis  membantu sebagai antibiotic #semulajadi  datang dari awalan madu lebah. Lepas consume minyak dd, kita perlukan antibiotic utk melawan dan menguatkan immune system badan kita secara alami πŸ“Œ #lemonscrub  ini sgt best 😍😍😍 aroma dia buat kita tenang n happy and its helps to stabilise your hormone... hormone stabil, InsyaAllah kita pun happy, selain itu, dia menanggalkan kulit mati dan urutan di rahim semasa menggunakannya. Ia juga membantu menaikkan rahim. Bukan tu sahaja, ramuannya bertindak sebagai antiseptic, bykkan benefit dia πŸ“Œ #hotcream  nama pun hotcream, mmg hot tp ada cust yg kata best je berangin, kenapa kita perlukan hot cream? Bila kita da mkn macam2 mknan best dlm dunia, ada je lemak terlekat dlm saluran darah which will lead to blockage. So, itu tugas hot cream.. bila lemak tersumbat da clear, happynya darah2 kita berjalan satu badan kan? Bukan tu sahaja, dari susah2 panaskan tungku, pkai hot cream ni da cukup membantu memanaskan rahim supaya ianya selesa dan berada didlm keadaan tip top utk berfungsi 😍😍 Berpeluh jari jemari menaip... jom consume set basic dd dari @kaksitibidan #agentkaksitibidan  #agentcsiti 
#arganglow kita ada jual #minyakargan for hair ada, for face pun ada. Argan ni #pure dan dicampur dengan gold flakes 24k to have the glowing effect #barangbaik #agentkaksiti #promosi #malaysianmarket #glowingfaces #foundationbased
😍😍 seronok bila baca rmai yg percaya ubatan traditional... Semoga istiqomah menggunakannya. #ubatantradisional #periodpain #sakitpuan #detoxrahim #hormonbalance #agentkaksiti
Ramai yg tanya apa yg elok untuk hilangkan #keputihan 
Inilah barangnya.. #setbasicdd 
Then ada yg tanya, apa kelebihan set basic dd ni? Kelebihan dia tok merawat rahim. 
Cust tanya lagi, kalau tak beli set boleh? 
Kita jwp, boleh je sis, tp kalau tak berkesan atau lambat, jgn salahkan sis ye.. sbb tu kaksiti buat set sbb......... setiap barang yg kita syiorkan membantu setiap pekerjaaan atau fungsi setiap barangan tersebut. 
#seronok dpt gelak2 ngan @kaksitibidan & mak @meloriskin dapat ilmu, dpt idea, dpt gelak 😍😍😍 #agentkaksitibidan #periodpain #sakitpuan #sakitrahim #cyst
Ramai yg tanya apa yg elok untuk hilangkan #keputihan  Inilah barangnya.. #setbasicdd  Then ada yg tanya, apa kelebihan set basic dd ni? Kelebihan dia tok merawat rahim. Cust tanya lagi, kalau tak beli set boleh? Kita jwp, boleh je sis, tp kalau tak berkesan atau lambat, jgn salahkan sis ye.. sbb tu kaksiti buat set sbb......... setiap barang yg kita syiorkan membantu setiap pekerjaaan atau fungsi setiap barangan tersebut. #seronok  dpt gelak2 ngan @kaksitibidan & mak @meloriskin dapat ilmu, dpt idea, dpt gelak 😍😍😍 #agentkaksitibidan  #periodpain  #sakitpuan  #sakitrahim  #cyst 
#madukelulut kenapa kak siti byk gunakan madu kelulut. Ianya makanan sunnah mmg elok kita amalkan... bukan setakat jus keramat sahaja ada madu kelulur tau. #reishi juga dicampur dengan madu kelulut... sbb itu reishi adalah salah satu supplement yg memulihkan. Jom sama sama sihat #sakitpuan #cancer #periodtidakteratur #periodpain#hormonbalance #agentkaksitibidan #propolis
#freemask best gila pkai mask white rice ni... lembut je muka. Serious!! Siapa nak this for free?? Jom beli #productcsiti dengan #agentkaksitibidan_nani #reishi #brainbooster #beritenaga #minyakdd #periodpain#cyst #fibroid #periodtidakteratur #brainbooster #hormonbalance
#zamanstress #perlukanketenangan #focus #boostmemory #brainbooster
Dengan kehidupan sekarang yg sangat mencabar & byk penderaan anak2 terjadi bila parents mula stress.
Atau stress di tempat kerja bw kerumah, buat kita tak de mood dlm segala hal.. this is 1 of the reason why sesetengah wanita mengalami kemurungan. Bila stress, terbentuknya or it might activate sel sel cancer dlm badan. Itu salah satu sbb sukar hamil bila kita dlm lingkungan stress. 
Make sense tak? Semuanya lumrah kehidupan... dapatkan set #anxietyrelief ni utk mendapat ketenangan #tenang #agentkaksitibidan
#zamanstress  #perlukanketenangan  #focus  #boostmemory  #brainbooster  Dengan kehidupan sekarang yg sangat mencabar & byk penderaan anak2 terjadi bila parents mula stress. Atau stress di tempat kerja bw kerumah, buat kita tak de mood dlm segala hal.. this is 1 of the reason why sesetengah wanita mengalami kemurungan. Bila stress, terbentuknya or it might activate sel sel cancer dlm badan. Itu salah satu sbb sukar hamil bila kita dlm lingkungan stress. Make sense tak? Semuanya lumrah kehidupan... dapatkan set #anxietyrelief  ni utk mendapat ketenangan #tenang  #agentkaksitibidan 
#minyakaromaterapi @kaksitibidan menggunakan product #youngliving yg sangat bermutu tggi utk cust kesayangan dia.... dia sgt particular tentang kualiti product yg di gunakan. Sanggup terbang ke spore semata2 mencari minyak yg berkualiti sblm dia bertemu dengan #younglivingessentialoils 
Dia takkan guna product sembarangan. Jika anda berminat dengan #diffuser #youngliving & inginkan product #youngliving, boleh la follow @minyakbynani authorised agent young living.
#follow #viral #sakitpuan #brainbooster #hormoneimbalance #tiduryglena #tidakbolehtidur
#minyakaromaterapi  @kaksitibidan menggunakan product #youngliving  yg sangat bermutu tggi utk cust kesayangan dia.... dia sgt particular tentang kualiti product yg di gunakan. Sanggup terbang ke spore semata2 mencari minyak yg berkualiti sblm dia bertemu dengan #younglivingessentialoils  Dia takkan guna product sembarangan. Jika anda berminat dengan #diffuser  #youngliving  & inginkan product #youngliving , boleh la follow @minyakbynani authorised agent young living. #follow  #viral  #sakitpuan  #brainbooster  #hormoneimbalance  #tiduryglena  #tidakbolehtidur 
#hadiahorgdlmpantang kita nak pie visit neighbour kita yg masih berpantang, operation pulak tu, kita bekalkan minyak dd / propolis & susu kambing khas buat ibunya semoga cepat sembuh. Dlm pantangkan byk darah nifas yg perlu di keluarkan...nak tahu lebih lanjut, jom PM kita ye #agentkaksitibidan #berpantang #periodtidakteratur
#ketulandarah takut kita nak post gmbr ketulan darah yg keluar selepas 7 bulan tak period. Cust ni cepat reaction dia, beli set basic dd, lepas 3 hari terus ada tanda nak period. 
Alhamdullilah lain org lain reaction but cust ni mmg tekad nak pkai n dia consistent, sakit perut sbb benda yg block selama ni keluar juga n yes da period. #takperiod #periodtakkeluar #blockage #periodoain #sakitpuan #setbasicdd
Just denga set basic RM 210, Alhamdullilah mesti puas hati #agentkaksitibidan #agentcsiti
#ketulandarah  takut kita nak post gmbr ketulan darah yg keluar selepas 7 bulan tak period. Cust ni cepat reaction dia, beli set basic dd, lepas 3 hari terus ada tanda nak period. Alhamdullilah lain org lain reaction but cust ni mmg tekad nak pkai n dia consistent, sakit perut sbb benda yg block selama ni keluar juga n yes da period. #takperiod  #periodtakkeluar  #blockage  #periodoain  #sakitpuan  #setbasicdd  Just denga set basic RM 210, Alhamdullilah mesti puas hati #agentkaksitibidan  #agentcsiti 
#reishi baru je restock da nak sold out balik dah cik adik Reishi ni.. pandai ye...sbb tahu kebaikkan n kegunaan dia. Ada cust tanya, nak mkn waktu bila? Tgk u nak yg mana? Kuat siang ke kuat malam 🀭🀭 ok bye #sakitpuan #brainbooster #periodtidakteratur #keputihan #cyst #fabroid #agentkaksitibidan
#setbasicddcsiti nilah cara2 consume atau aturan product csiti. Ada yg just minta beli loose, bukan tak bagi, boleh je sbb hak penguna kan?... tak pe je... cuma kenapa @kaksitibidan bundlekan dengan set ni? Sbb dlm bahasa simple nye,
#Minyakdd yg bekerja keras utk mencari & mencuba memperbaiki dlman kita
#propolis pula, bila minyak dd da buat pembersihan, propolis membantu & bertindak sebagai anti kuman @ antibiotik
Kenapa ada hot cream & lemon scrub?
Hot cream membantu membakar lemak dlm darah supaya perjalanan darah kita lancar tanpa gangguan
Scrub lemon di bancuh bersama bahan yg memberikan keseimbangan hormon & antiseptic semulajadi. Bila hormon balance, hati kita tenang & bahagia. 
Bila bahagia & tenang, kan senang... #sakitpuan 
#hormonbalance
#periodtidakteratur 
#keputihan
#setbasicddcsiti  nilah cara2 consume atau aturan product csiti. Ada yg just minta beli loose, bukan tak bagi, boleh je sbb hak penguna kan?... tak pe je... cuma kenapa @kaksitibidan bundlekan dengan set ni? Sbb dlm bahasa simple nye, #Minyakdd  yg bekerja keras utk mencari & mencuba memperbaiki dlman kita #propolis  pula, bila minyak dd da buat pembersihan, propolis membantu & bertindak sebagai anti kuman @ antibiotik Kenapa ada hot cream & lemon scrub? Hot cream membantu membakar lemak dlm darah supaya perjalanan darah kita lancar tanpa gangguan Scrub lemon di bancuh bersama bahan yg memberikan keseimbangan hormon & antiseptic semulajadi. Bila hormon balance, hati kita tenang & bahagia. Bila bahagia & tenang, kan senang... #sakitpuan  #hormonbalance  #periodtidakteratur  #keputihan 
Its been a busy week... tq cust for ur trust n all repeats order.... sememangnya anda semua tahu yg terbaik buat diri. Jgn biar dia teruk baru nak berubat. #cegahsebelumparah #periodpain #keputihan #sakitpuan #brainbooster #periodtakteratur #inconsistentperiod #browndischarge #agentkaksitibidan
#setbasicdd10ml
Ramai yg bertanya nak guna apa utk lawaskan period? Ini la barangnya.... set basic dd 10ml...
Kenapa kena lawaskan period? Sbb kita nak badan kita sihat, dan ensure tak de benda asing yg tertggl dlm rahim... yg boleh lead to bigger issue.
Secara automatic nyer, badan kita rasa sihat & hormon kita seimbang... Pernah tak Dr pakar kata, bila period tak consistent, hormon kita jd tak keruan? #sakitpuan #jgntunggusampaiesok #jgntggusampaisakit #agentkaksitibidan #agentcsiti #periodpain #cyst #keputihan
#setbasicdd10ml  Ramai yg bertanya nak guna apa utk lawaskan period? Ini la barangnya.... set basic dd 10ml... Kenapa kena lawaskan period? Sbb kita nak badan kita sihat, dan ensure tak de benda asing yg tertggl dlm rahim... yg boleh lead to bigger issue. Secara automatic nyer, badan kita rasa sihat & hormon kita seimbang... Pernah tak Dr pakar kata, bila period tak consistent, hormon kita jd tak keruan? #sakitpuan  #jgntunggusampaiesok  #jgntggusampaisakit  #agentkaksitibidan  #agentcsiti  #periodpain  #cyst  #keputihan 
#lupa #hormonbalance #anxiety #brainbooster #brainfog #nyanyuk 
#brainfog can cause u this in future
Jgn dibiarkan melarat, #brainbooster diperbuat dgn bahan2 alami & #pureessential oil
#agentkaksitibidan
#agentcsiti