an online Instagram web viewer
  • agentcsiti_kaksitibidan_nani
    Agentcsiti_kaksitibidan_nani
    @agentcsiti_kaksitibidan_nani

Images by agentcsiti_kaksitibidan_nani

#setbasicdd #pemulihanrahim #periodpain #cyst #fabroid #sakitpuan #keputihan #periodtaklawas #periodsekejap ramai wanita sana alami masalah ni, tapi takut nak cuba or yg paling sedih lantak pie attitude. Tak kesian kat diri ke dik? Nanti menopause sebelum usia baru nak menyesal. Set ni perlu ambil dlm masa 3-6 bulan sbb ianya natural remedies ye, bukan ubat steriod yg sekejap da nmpak effect. Jgn ambil sekali da give up. Kita kena hadapi n kuatkan semangat #usahatanggakejayaan #agentkaksiti #agentcsiti #agentsetbasic
#setbasicdd  #pemulihanrahim  #periodpain  #cyst  #fabroid  #sakitpuan  #keputihan  #periodtaklawas  #periodsekejap  ramai wanita sana alami masalah ni, tapi takut nak cuba or yg paling sedih lantak pie attitude. Tak kesian kat diri ke dik? Nanti menopause sebelum usia baru nak menyesal. Set ni perlu ambil dlm masa 3-6 bulan sbb ianya natural remedies ye, bukan ubat steriod yg sekejap da nmpak effect. Jgn ambil sekali da give up. Kita kena hadapi n kuatkan semangat #usahatanggakejayaan  #agentkaksiti  #agentcsiti  #agentsetbasic 
#wanita zaman skrg ni byk tanggungjwp, nak kena kerja cari rezeki, yg da kahwin kena jg suami dan rumah tangga, yg ada anak jg anak & keperluan anak lg. 
Balik kerja, blum sempat tukar uniform da kena masak, sidai baju, basuh baju, kemas rumah, bg anak2 mkn, tgk homework, kemas meja makan, lipat baju dan ........
Mana dtg tenaga kita ye? Hehehe 
Knani dpt dari #reishi.. Badan nak sihat & bertenaga, jom consume reishi
Sama2 dpt manafaat. Sambil mkn reishi sambil sihat. Tak gitu...
#naksihat #badansihat #minyakdd_csiti #agentkaksitibidan #agentcsiti #masalahwanita
#wanita  zaman skrg ni byk tanggungjwp, nak kena kerja cari rezeki, yg da kahwin kena jg suami dan rumah tangga, yg ada anak jg anak & keperluan anak lg. Balik kerja, blum sempat tukar uniform da kena masak, sidai baju, basuh baju, kemas rumah, bg anak2 mkn, tgk homework, kemas meja makan, lipat baju dan ........ Mana dtg tenaga kita ye? Hehehe Knani dpt dari #reishi .. Badan nak sihat & bertenaga, jom consume reishi Sama2 dpt manafaat. Sambil mkn reishi sambil sihat. Tak gitu... #naksihat  #badansihat  #minyakdd_csiti  #agentkaksitibidan  #agentcsiti  #masalahwanita 
#minyakdd30ml mmg kita suka minyak ni... mesti ada dlm handbag.. bila terlupa bwk je sedih 😞😞 Pelbagai guna minyak ni... boleh tahan 3-4 bulan atau lebih tengok kekerapan #myfavoil #minyakdd_csiti #productcsiti #agentkaksitibidan #agentcsiti
#pricelistproductkaksitibidan #agentkaksitibidan cuma minyak terbaru
#nacarel RM 78
#brainbooster RM 38

Tidak tersenarai dlm list sbb baru 😍😍 baru pun da berdozen terjual Alhamdullilah #agentkaksitibidan #pricelist_productcsiti
#productcsiti_pricelist
Tu dia deretan my lovely #minyakdd_csiti 
@kaksitibidan menggunakan campuran terbaik dan berkualiti tggi khas tok wanita di luar sana... she never compromise the quality of her product. Jgn takut & jgn gusar.. ada yg tanya frequency menggunakan minyak dd... ianya ternyata #pure smpai boleh mkn u... nak tahu apa kegunaan dia? 
Ianya bukan sahaja utk mendapat period yg consistent, keputihan, batuk, selesema, sakit perut, katarak mata, ianya mengembalikan kegembiraan malam jumaat katanyer.. byk review yg baik2 mengenai #minyakdd

#jgnketinggalan #viral2018 #productcsiti #agentkaksitibidan #productcsiti #agentshahalam #agentklang #agentcsiti
Tu dia deretan my lovely #minyakdd_csiti  @kaksitibidan menggunakan campuran terbaik dan berkualiti tggi khas tok wanita di luar sana... she never compromise the quality of her product. Jgn takut & jgn gusar.. ada yg tanya frequency menggunakan minyak dd... ianya ternyata #pure  smpai boleh mkn u... nak tahu apa kegunaan dia? Ianya bukan sahaja utk mendapat period yg consistent, keputihan, batuk, selesema, sakit perut, katarak mata, ianya mengembalikan kegembiraan malam jumaat katanyer.. byk review yg baik2 mengenai #minyakdd  #jgnketinggalan  #viral2018  #productcsiti  #agentkaksitibidan  #productcsiti  #agentshahalam  #agentklang  #agentcsiti 
#kayuserapat #jusbooster
Salah satu ingredient jus booster ialah kayu serapat.. nama pun kita tahu apa kegunaan dia kan?

Herba Kayu Serapat juga amat sesuai untuk wanita yang mengalami gangguan edaran haid atau tidak teratur pusingannya. Selain dari itu, ia sesuai kepada wanita yang mengalami sakit pinggang, letih, kesemutan pada kaki dan tangan. 
Khasiat herba kayu serapat:-
1. Membantu melancarkan haid
2. Awet muda 
3. Membantu menghilangkan keputihan dan gatal pada bahagian sulit
4. Mengurangkan sakit pinggang
5. Membantu menyihatkan rahim

6. Menghaluskan kulit

7. Melambatkan menopause
#kayuserapat  #jusbooster  Salah satu ingredient jus booster ialah kayu serapat.. nama pun kita tahu apa kegunaan dia kan? Herba Kayu Serapat juga amat sesuai untuk wanita yang mengalami gangguan edaran haid atau tidak teratur pusingannya. Selain dari itu, ia sesuai kepada wanita yang mengalami sakit pinggang, letih, kesemutan pada kaki dan tangan. Khasiat herba kayu serapat:- 1. Membantu melancarkan haid 2. Awet muda 3. Membantu menghilangkan keputihan dan gatal pada bahagian sulit 4. Mengurangkan sakit pinggang 5. Membantu menyihatkan rahim 6. Menghaluskan kulit 7. Melambatkan menopause
#brainbooster & #minyakdd_csiti antara product yg #musthave dlm handbag kita.. kalau tertggl rasa sunyi je handbag tu 🀭🀭 #minyakperlbagaiguna
Haaa ni cara penggunaan #setbasicdd senang dan mudah... jom manjakan diri dan sihatkan diri bersama @kaksitibidan dan #productcsiti #agentkaksitibidan #agentcsiti #periodpain #minyakaromaterapi #minyakbynani
Ini la set basic dd yg byk bantu wanita diluar sana. Ada yg rilex je tak period 6 bulan - 1 tahun kan? Agak2 itu betul ke? Hukum wanita yg balikh sure ada period. Takkan nak biarkan darah kotor bertindan2 dlm rahim kan? #agentkaksitibidan #agentcsiti #periodpain #periodtaklancar #wanita #organwanita #penyakitwanita
#setbasicdd10ml 
Sebagai umat, kita kena selalu jg kesihatan, sebagai wanita kesihatan sgt penting dlm keluarga... bila sakit, apa pun tak boleh buat... badan lemah dan tak bermaya. Dengan RM210 anda dpt merawat dalaman diri dan tubuh kita especially rahim kita, mahkota kita. Takkan nak biar berbau kot 😬 kan... dengan set ini dpt membantu banyak wanita diluar sana dengan izin Allah. Alhamdullilah. Jom dapatkan set basic dd ni dengan segera sebelum habis stock #periodpain #sakitpuan #keputihangatal #cyst #fabroid #productcsiti #agentkaksitibidan
#setbasicdd10ml  Sebagai umat, kita kena selalu jg kesihatan, sebagai wanita kesihatan sgt penting dlm keluarga... bila sakit, apa pun tak boleh buat... badan lemah dan tak bermaya. Dengan RM210 anda dpt merawat dalaman diri dan tubuh kita especially rahim kita, mahkota kita. Takkan nak biar berbau kot 😬 kan... dengan set ini dpt membantu banyak wanita diluar sana dengan izin Allah. Alhamdullilah. Jom dapatkan set basic dd ni dengan segera sebelum habis stock #periodpain  #sakitpuan  #keputihangatal  #cyst  #fabroid  #productcsiti  #agentkaksitibidan 
#doa tiada siapa dlm dunia yg inginkan penyakit... jom mencegah sebelum kita kena merawat. #agentkaksitibidan #agentcsiti #reishi #periodpain #masalahdalamanwanita
#fullsetdd berharga RM 570 consist of 3 botol (jus keramat) 4 item (setbasicdd 30ml) dan reishi... pembelian dlm bulan ni dpt bag comel ni.. cantik tak? Masih bulan birthday 😍😍#octbaby #agentkaksitibidan #agentcsiti #minyakbynani
Kadang2 kita selalu fikir org, bila pula kita beri perhatian kat diri kita? Bila badan angin, lenguh2, period kejap ada kejap takde, kita biar je... bertahun2 kita biarkan diri kita, rahin kita tak berjaga... tak kesian ke? 😞 
Apa kata, kita hadiahkan diri kita dengan kesihatan & rahim yg sihat. Itu la sebenar2nya mahkota wanita. 
#setbasicdd
#agentkaksitibidan 
#agentcsiti
#periodpain
#sengugut
#periodtaklawas 
#minyakbynani
Kadang2 kita selalu fikir org, bila pula kita beri perhatian kat diri kita? Bila badan angin, lenguh2, period kejap ada kejap takde, kita biar je... bertahun2 kita biarkan diri kita, rahin kita tak berjaga... tak kesian ke? 😞 Apa kata, kita hadiahkan diri kita dengan kesihatan & rahim yg sihat. Itu la sebenar2nya mahkota wanita. #setbasicdd  #agentkaksitibidan  #agentcsiti  #periodpain  #sengugut  #periodtaklawas  #minyakbynani 
#spm2018 masih belum terlambat utk mendapatkan brain booster csiti, boleh digunakan semasa exam supaya lebih focus & dapat menumpukan perhatian terhadap soalan yg di berikan

Jgn kata akak tak warning awal2 ye 
#brainbooster #csiti #agentkaksiti #agentcsiti #periodpain #exam #keputihan #minyakbynani
Kita mmg respect org yg pandai jaga kesihatan... ada cust yg tahu period inconsistent, period pain, terus laju2 PM kita for stock... jom join postage esok.. payment b4 12pm postage on the same day πŸ˜€πŸ˜€ #setbasicdd #periodpain #sengugut #cucirahim #inconsistentperiod #agentkaksitibidan
Ini rupa paket #jusbooster ramai suka minum ni katanya sedap. Sesedap khasiatnye, ada yg borong once minum jus booster ni. Seeloknya ambil setiap pagi dibancuh dengan air biasa.. kot siapa yg ada shaker tu, boleh shake shake aje... Kenapa jus booster? Sbb kandungannya ada jamu serapat n akar2 kayu yg elok utk peranakkan wanita. Takkan tengok jer? 
Jom la sama2 cantik, sihat n ketat 😝😝🀭 #agentcsiti #agentkaksitibidan #productcsiti #jusbooster #kayuserapat #jamu #vitamin #naksihat
Ini rupa paket #jusbooster  ramai suka minum ni katanya sedap. Sesedap khasiatnye, ada yg borong once minum jus booster ni. Seeloknya ambil setiap pagi dibancuh dengan air biasa.. kot siapa yg ada shaker tu, boleh shake shake aje... Kenapa jus booster? Sbb kandungannya ada jamu serapat n akar2 kayu yg elok utk peranakkan wanita. Takkan tengok jer? Jom la sama2 cantik, sihat n ketat 😝😝🀭 #agentcsiti  #agentkaksitibidan  #productcsiti  #jusbooster  #kayuserapat  #jamu  #vitamin  #naksihat 
β€œDah masuk setahun aku mencuba, tapi belum ada rezeki nak dapat anak. Risau juga. Memang normalkah atau ini tanda tidak subur?” Lepas beberapa bulan berkahwin, ramailah yang akan bertanya β€˜bila nak ada isi’. Kalau belum, mesti ada yang bertanya sama ada kita memang merancang kehamilan atau sebaliknya. Soalan ini sangat sensitif, hingga ia boleh menyebabkan kita berasa sangat tertekan.

Bagi yang memang mengharapkan kehadiran cahaya mata, sudah tentu anda akan mula berasa kecewa dan mula mempersoalkan kenapa benih anda β€˜susah lekat’. 8 tanda anda tidak subur
#haidandaterlalubanyak
#haidtidaktetap
#periodpain
#byksgtjerawat
#lebihanbulubadan
#rambutgugur
#terseksadenganhubunganseks
#naikberatbadansecaramendadak

Ketidaksuburan boleh di rawat. Jom pm nani di 
http://Api.whatsapp.com/send?phone

#agentcsiti #agentkaksitibidan #agentnani
β€œDah masuk setahun aku mencuba, tapi belum ada rezeki nak dapat anak. Risau juga. Memang normalkah atau ini tanda tidak subur?” Lepas beberapa bulan berkahwin, ramailah yang akan bertanya β€˜bila nak ada isi’. Kalau belum, mesti ada yang bertanya sama ada kita memang merancang kehamilan atau sebaliknya. Soalan ini sangat sensitif, hingga ia boleh menyebabkan kita berasa sangat tertekan. Bagi yang memang mengharapkan kehadiran cahaya mata, sudah tentu anda akan mula berasa kecewa dan mula mempersoalkan kenapa benih anda β€˜susah lekat’. 8 tanda anda tidak subur #haidandaterlalubanyak  #haidtidaktetap  #periodpain  #byksgtjerawat  #lebihanbulubadan  #rambutgugur  #terseksadenganhubunganseks  #naikberatbadansecaramendadak  Ketidaksuburan boleh di rawat. Jom pm nani di http://Api.whatsapp.com/send?phone #agentcsiti  #agentkaksitibidan  #agentnani 
Semalam production stock brain booster Ya Allah bestnyaaaa semerbak baunya.... 😍😍😍 kita tak nak jadi #pelupa #slow #lembab #takfocus 
Pada anak2 yg akan menduduki #peperiksaanspm tak lama lagi, kolej student yg perlukan tumpuan dan focus, jom dapatkan #brainbooster dari csiti. Dengan harga RM 38 je tau 😍😍 jom pm kita #agentkaksitibidan #agentcsiti