an online Instagram web viewer
  • agentcsiti_kaksitibidan_nani
    Agentcsiti_kaksitibidan_nani
    @agentcsiti_kaksitibidan_nani

Images by agentcsiti_kaksitibidan_nani

Pada follower nak whatsapp for purchase, & tak nak save no, boleh je click kat api yg akak bulatkan tu... senangje.. click dan dia akan pergi ke whatsapp anda utk start the conversation 😍 selamat mencuba. #whatsapplink #senangberkomunikasi #nakorder #naktanya boleh aje
Pada follower nak whatsapp for purchase, & tak nak save no, boleh je click kat api yg akak bulatkan tu... senangje.. click dan dia akan pergi ke whatsapp anda utk start the conversation 😍 selamat mencuba. #whatsapplink  #senangberkomunikasi  #nakorder  #naktanya  boleh aje
Kesian diri da penat kerja smpai lupa semua benda. Kadang2 kita fikir benda itu biasa. Tp ianya boleh buat diri ke arah lebih parah smpai lupa semua benda2 penting. #jom cuba combination #brainbooster & #minyakdd siapa pernah consume brainbooster & apa feedback anda #agentcsitibidan #agentkaksitibidan #memoryloss #brainfog #nyanyuk #lupa
#jusbooster apa kegunaan jus booster, salah satunya utk mematangkan telur bg memudahkan pregnancy. Tp sebelum kita consume jus booster, kita harusla detox atau cuci rahim kita dulu supaya bersih & harmoni. Jus booster bukan setakat mematangkan telur, ianya mengandungi byk vitamin c cukup utk memberi kebaikkan kepada peminum / pengguna 😃 #jom consume jusbooster #agentcsitibidan #agentkaksitibidan #pregnant #nakmengandung #csiti #kaksitibidan
#jusbooster  apa kegunaan jus booster, salah satunya utk mematangkan telur bg memudahkan pregnancy. Tp sebelum kita consume jus booster, kita harusla detox atau cuci rahim kita dulu supaya bersih & harmoni. Jus booster bukan setakat mematangkan telur, ianya mengandungi byk vitamin c cukup utk memberi kebaikkan kepada peminum / pengguna 😃 #jom  consume jusbooster #agentcsitibidan  #agentkaksitibidan  #pregnant  #nakmengandung  #csiti  #kaksitibidan 
Ramai kata bagus gila minyak ni... ada yg guna utk abah yg sakit dada #batukberpanjangan anak yg baru lepas bersalin #katarakmata ini mmg minyak ajaib.. eh da mcm citer pramlee, tp ini bukan cobaaan, tp betul2 🤭 #minyakdd #csiti #agentkaksitibidan #csitibykaksitibidan
Assalammualaikum.. syawal da melabuhkan tirai... musim haji sudah kembali... memerlukan kekuatan & kesihatan fizikal, jom hadiahkan ke parents kita atau diri sendiri buat bekalan. Kenapa reishi? Sbb #reishi terdiri dari cendawan merah, madu kelulut & minyak olive oil bermutu tggi, byk sgt kelebihan reishi but mainly tok memulihkan dalaman kita, dan memperbaikki. Sumber nature yg kita harus consume utk memberi kekuatan dan kesihatan semasa menunaikan haji atau bila2 masa. #musimhaji2018 #labaikallahumalabaik #cendawanmerah #madukelulut #oliveoil #agentkaksitibidan
Assalammualaikum.. syawal da melabuhkan tirai... musim haji sudah kembali... memerlukan kekuatan & kesihatan fizikal, jom hadiahkan ke parents kita atau diri sendiri buat bekalan. Kenapa reishi? Sbb #reishi  terdiri dari cendawan merah, madu kelulut & minyak olive oil bermutu tggi, byk sgt kelebihan reishi but mainly tok memulihkan dalaman kita, dan memperbaikki. Sumber nature yg kita harus consume utk memberi kekuatan dan kesihatan semasa menunaikan haji atau bila2 masa. #musimhaji2018  #labaikallahumalabaik  #cendawanmerah  #madukelulut  #oliveoil  #agentkaksitibidan 
Rambut gugur... jom dptkan #arganoil 50ml tau... besar n berbaloi... anak dara kita mmg tak leh lepas argan oil ni... jom dptkannya sekarang #basedfoundation #rambutgugur #serumrambut #kuku #kulit
Selamat pagi... pada sesiapa yg tak tahu apa kegunaan set basic dd, meh kita explain since ada masa sikit,  ianya utk kita wanita yg mempunyai masalah period & keputihan. Ianya juga byk membantu wanita di luar sana utk mengurangkan cyst atau fabroid. Once period consistent & rahim kita clear dari cyst, InsyaAllah senang utk kita mengandung, ini dinamakan mengandung cara yg harmoni bak kata founder minyak #csiti @kaksitibidan , bila rahim & diri sihat, insyaAllah mental kita pun sihat.  Betul ke idok. #jomamalkan #hidupsihat #periodpain #agentkaksitibidan #periodpain #sengugut #keputihan #nakmengandung
Selamat pagi... pada sesiapa yg tak tahu apa kegunaan set basic dd, meh kita explain since ada masa sikit, ianya utk kita wanita yg mempunyai masalah period & keputihan. Ianya juga byk membantu wanita di luar sana utk mengurangkan cyst atau fabroid. Once period consistent & rahim kita clear dari cyst, InsyaAllah senang utk kita mengandung, ini dinamakan mengandung cara yg harmoni bak kata founder minyak #csiti  @kaksitibidan , bila rahim & diri sihat, insyaAllah mental kita pun sihat. Betul ke idok. #jomamalkan  #hidupsihat  #periodpain  #agentkaksitibidan  #periodpain  #sengugut  #keputihan  #nakmengandung 
#keputihan mmg sgt annoying kan? Busuk dan rasa tidak selesa. Takkan kita nak biarkan dia bertukar menjadi penyakit yg lg serius? Takkan nak jaga muka tp tak jaga kebersihan diri kita. Dengan hanya RM210 kita akan jd lebih bersih dan selesa. Jom dptkan #setbasicdd segera. Jgn smpai putih bertukar menjadi choc dan end up penyakit lain yg menanti #womb #agentkaksitibidan #periodpain #csitibykaksitibidan
#keputihan  mmg sgt annoying kan? Busuk dan rasa tidak selesa. Takkan kita nak biarkan dia bertukar menjadi penyakit yg lg serius? Takkan nak jaga muka tp tak jaga kebersihan diri kita. Dengan hanya RM210 kita akan jd lebih bersih dan selesa. Jom dptkan #setbasicdd  segera. Jgn smpai putih bertukar menjadi choc dan end up penyakit lain yg menanti #womb  #agentkaksitibidan  #periodpain  #csitibykaksitibidan 
#brainbooster by csiti. Byk yg mengalami memory loss atau rasa tak ingat or even tak fit. Trying hard to remember. Yes i know sbb akak pun alami nyer juga 🤭🤭 dengan combination brain booster + minyak dd, kita InsyaAllah dpt tangani #anxiety #memoryloss #brainfog #nyanyuk #pelupa. Jom kita cuba #agentkaksitibidan
Inilah angkatan #fullsetdd yg terdiri dari
1. #Minyak dd 30ml
2. #Lemon scrub
3. #Hot Cream
4. #Propolis
5. #Reishi
6. #Lemon juice (masuk peti selepas dibuka)
7. #Jus delima pure tanpa gula
8. #madukelulut
Kenapa combination ini? Kenapa perlu ambil set dd? Nama pun full set dik, full set ini membantu dari mendetoxkan badan & rahim & darah & juga memberi kekuatan mental dan fizikal. Bila badan ringan hati pun senang, bila badan sihat semua pun boleh buat. Kan? Jgn smpai da sakit2 baru nak cari ubat. Jom kita sihatkan diri dan mental kita. Kalau bukan kita, siapa lg kan? Ok bye 😅😅 #fullsetdd #agentkaksitibidan #agentcsiti
Inilah angkatan #fullsetdd  yg terdiri dari 1. #Minyak  dd 30ml 2. #Lemon  scrub 3. #Hot  Cream 4. #Propolis  5. #Reishi  6. #Lemon  juice (masuk peti selepas dibuka) 7. #Jus  delima pure tanpa gula 8. #madukelulut  Kenapa combination ini? Kenapa perlu ambil set dd? Nama pun full set dik, full set ini membantu dari mendetoxkan badan & rahim & darah & juga memberi kekuatan mental dan fizikal. Bila badan ringan hati pun senang, bila badan sihat semua pun boleh buat. Kan? Jgn smpai da sakit2 baru nak cari ubat. Jom kita sihatkan diri dan mental kita. Kalau bukan kita, siapa lg kan? Ok bye 😅😅 #fullsetdd  #agentkaksitibidan  #agentcsiti 
#alhamdulillah sbb da byk experience packaging pecah, so kita ensure kita pack betul2 sbb tak mahu cust kita frust. Dpt2 pecah, nak ganti tggu lg. Kesian depa... #customerismypriority #agentkaksitibidan #feedbackagentnani #periodpain #nakmengandung #cyst #fabriod
#juskesuburan jgn pernah putus asa dengan setiap cubaan & ikhtiar. Set kesuburan ini membantu
1. Mematangkan telur
2. Menguatkan rahim
3. Boost kesuburan
4. Vitamin yg di perlukan utk subur
#jusbooster #pilsusukambing #beepollen #inginmengandung #gettingpregnant #ikhtiarmengandung #agentkaksitibidan
Semua pasangan inginkan cahaya mata, anugerah berharga yg tak kira, samaada anda bersedia ataupun tidak. Pada yg masih mencuba & yg ingin berkahwin, jom prepare urself dengan mengamalkan #setbasicdd yg boleh membantu detox dan cuci rahim supaya tiada darah beku / mendap & juga menguatkan rahim. Membakar lemak dlm darah & balancekan hormon p’puan. #minyakaromatherapy yg digunakan asli dan pure. #gunakantanpawaswas #agentkaksitibidan #nakmengandung #periodpain #keputihan #cubamengandung #detox #detoxrahim #penyembuhanrahim
Semua pasangan inginkan cahaya mata, anugerah berharga yg tak kira, samaada anda bersedia ataupun tidak. Pada yg masih mencuba & yg ingin berkahwin, jom prepare urself dengan mengamalkan #setbasicdd  yg boleh membantu detox dan cuci rahim supaya tiada darah beku / mendap & juga menguatkan rahim. Membakar lemak dlm darah & balancekan hormon p’puan. #minyakaromatherapy  yg digunakan asli dan pure. #gunakantanpawaswas  #agentkaksitibidan  #nakmengandung  #periodpain  #keputihan  #cubamengandung  #detox  #detoxrahim  #penyembuhanrahim 
Sambungan #2 Berfikiran Negatif

Sering fikir untuk melakukan perkara negatif jika terjadi sesuatu? Contoh rasa ingin mencederakan anak anda jika dia menangis terlalu lama atau ingin melarikan diri dari semua orang? 
Ini adalah contoh yang anda mungkin mengalami kemurungan selepas bersalin. Ia bermakna anda memerlukan bantuan. Tak kiralah dari segi sokongan keluarga atau bantuan profesional.
#brainbooster
#elaknyanyuk 
#meroyan 
#lupa
#agentcsiti
#agebtkaksitibidan
#periodpaid
#keputihan
Sambungan #2  Berfikiran Negatif Sering fikir untuk melakukan perkara negatif jika terjadi sesuatu? Contoh rasa ingin mencederakan anak anda jika dia menangis terlalu lama atau ingin melarikan diri dari semua orang? Ini adalah contoh yang anda mungkin mengalami kemurungan selepas bersalin. Ia bermakna anda memerlukan bantuan. Tak kiralah dari segi sokongan keluarga atau bantuan profesional. #brainbooster  #elaknyanyuk  #meroyan  #lupa  #agentcsiti  #agebtkaksitibidan  #periodpaid  #keputihan 
#meroyan #brainfog 
Ianya bukan sesuatu yg boleh di ambil mudah. At times bila kita tak dpt apa yg dihajati at times kita akan rs sedih dan kosong. Bukan kerana bersalin sahaja, tp semua wanita diluar sana kena #ambilpeduli see the changes in the way we speak n react. Hari ni kita nak bgtau salah satu punca atau #tandatanda meroyan.
1 ‘Brain Fog’

Keadaan di mana anda menjadi cepat pelupa. Ramai yang selalu bergurau dengan menggunakan ayat ‘wayar terputus semasa bersalin‘. Tetapi sebenarnya ia harus dipandang berat!

Kajian menunjukan yang kemurungan boleh memberi kesan terhadap memori seseorang. 
Jika anda rasa sering kali terlupa sesuatu, anda mungkin mempunyai masalah memori dan ia mungkin ada kaitan dengan kemurungan.
To be continue... #agentkaksitibidan #brainbooster #anxiety #ketenangan #minyakaromaterapi
#meroyan  #brainfog  Ianya bukan sesuatu yg boleh di ambil mudah. At times bila kita tak dpt apa yg dihajati at times kita akan rs sedih dan kosong. Bukan kerana bersalin sahaja, tp semua wanita diluar sana kena #ambilpeduli  see the changes in the way we speak n react. Hari ni kita nak bgtau salah satu punca atau #tandatanda  meroyan. 1 ‘Brain Fog’ Keadaan di mana anda menjadi cepat pelupa. Ramai yang selalu bergurau dengan menggunakan ayat ‘wayar terputus semasa bersalin‘. Tetapi sebenarnya ia harus dipandang berat! Kajian menunjukan yang kemurungan boleh memberi kesan terhadap memori seseorang. Jika anda rasa sering kali terlupa sesuatu, anda mungkin mempunyai masalah memori dan ia mungkin ada kaitan dengan kemurungan. To be continue... #agentkaksitibidan  #brainbooster  #anxiety  #ketenangan  #minyakaromaterapi 
Tak boleh ku bygkan anak sebesar 5bulan dibunuh & dimasukkan kedlm freezer, kita p’puan kdg2 ada rs marah, emo, stress dan .... at times susah nak kawal, jom cuba kawal hormon & emosi kita utk berfikir secara waras, bersihkan hati, stabilise kan hormon, insyaAllah diri dpt buat pertimbangan dengan sebaiknya #stress#hormoninbalance #periodtaklawas #takdatangperiod #agentkaksitibidan #sakitpuan #minyakdd
#juskeramat dulu kita pun sceptical apa la yg best sgt ngan jus keramat, ye... kita pun salah sorang yg tertanya2 y? Kak siti ni nak consume duit org ke smpai kena beli 3 botol sekali, but bila da minum & rs kelainan  jus keramat, ringan badan n rasa segar n sihat, kita mula jatuh hati 😍😍. Combination jus lemon for detox, jus pati delima tok kesihatan, menyingkirkan lemak, kolesterol dlm badan, byk lg kebaikkan dia & madu kelulut utk kekuatan, antibody badan dan byk dan dan lagi, bila org da tahu kebaikkan dan kelainan combination ni, ramai yg repeat order #juskeramat kejap je sold out. Nak dpt stock pun susah. Kesian kak siti kehulu kehilir cari product khas buat cust yg disayanginya. Kenapa? Sbb dia suka tgk cust dia sihat, so.. apalagi, jom consume #fullset #juskeramat #agentkaksitibidan #agentcsiti #kaksitibidan #madukelukut #patidelima
#juskeramat  dulu kita pun sceptical apa la yg best sgt ngan jus keramat, ye... kita pun salah sorang yg tertanya2 y? Kak siti ni nak consume duit org ke smpai kena beli 3 botol sekali, but bila da minum & rs kelainan jus keramat, ringan badan n rasa segar n sihat, kita mula jatuh hati 😍😍. Combination jus lemon for detox, jus pati delima tok kesihatan, menyingkirkan lemak, kolesterol dlm badan, byk lg kebaikkan dia & madu kelulut utk kekuatan, antibody badan dan byk dan dan lagi, bila org da tahu kebaikkan dan kelainan combination ni, ramai yg repeat order #juskeramat  kejap je sold out. Nak dpt stock pun susah. Kesian kak siti kehulu kehilir cari product khas buat cust yg disayanginya. Kenapa? Sbb dia suka tgk cust dia sihat, so.. apalagi, jom consume #fullset  #juskeramat  #agentkaksitibidan  #agentcsiti  #kaksitibidan  #madukelukut  #patidelima