an online Instagram web viewer
  • _rikiceratops
    Riki B Suteja
    @_rikiceratops

Images by _rikiceratops

Perasaan baru kmarin gw wisuda, u udah wisuda lagi din skrng @cutadindaaa wkwk. Conggraduation anyway for everyone who graduated yesterday good luck in the new world, be strong, and be humble.
.
.
#graduation #itb #fsrd #kelulusan #wisuda #wisudaitb #kmsr
Perasaan baru kmarin gw wisuda, u udah wisuda lagi din skrng @cutadindaaa wkwk. Conggraduation anyway for everyone who graduated yesterday good luck in the new world, be strong, and be humble. . . #graduation  #itb  #fsrd  #kelulusan  #wisuda  #wisudaitb  #kmsr 
I've been making a customizable handmade pipe tamper+scraper for a while back, this is very interesting for me to explore. .
.
I'm planning to make more with various patterns and shapes. So if you're a pipe tobacco smoker and getting bored with the usual model, please dm me and we'll see what we can do for you. Oh this one is already sold, so we will make another one only for youu.
.
.
.
#handmade #craft #pipe #tobacco #tobaccopipe #pipetamper #tampere #resin #handcrafted #etsy #design #art #fineart #smoking #virginia #latakia #cangklong #corncobpipe #briarpipe
I've been making a customizable handmade pipe tamper+scraper for a while back, this is very interesting for me to explore. . . I'm planning to make more with various patterns and shapes. So if you're a pipe tobacco smoker and getting bored with the usual model, please dm me and we'll see what we can do for you. Oh this one is already sold, so we will make another one only for youu. . . . #handmade  #craft  #pipe  #tobacco  #tobaccopipe  #pipetamper  #tampere  #resin  #handcrafted  #etsy  #design  #art  #fineart  #smoking  #virginia  #latakia  #cangklong  #corncobpipe  #briarpipe 
(tbt kelulusan) Thx for accompany me for 3 years, and for fulfilling your promise to be the first one who gave me flower in my graduation day. And soon you'll be graduated too. Cheers!! πŸŽ‰πŸŽ‰
(tbt kelulusan) Thx for accompany me for 3 years, and for fulfilling your promise to be the first one who gave me flower in my graduation day. And soon you'll be graduated too. Cheers!! πŸŽ‰πŸŽ‰
Mohon maaf lahir dan batin, may the forgiveness be upon us all. Happy Eid al Fitr 1439H. .
.
#holiday #eidmubarak #eidalfitr #idulfitri #salam #paperart #paperartist #papercraft #handmade
Today's exploration set, try to made it from nature's fiber from scratch. Duh, Because of this, i neglected the color mixing experiment. .
.
.
#papermaking #paperart #papercraft #papermache #paper #naturalfibers #exploration #fineart #art #contemporary #handmade #woodenmallet #sansiviera #terrakarte
Trying out some various composition and reaction from techniques and ingredients, not so vary tho' i used organic objects i found when making the papers. Some of it appears to show a quiet interesting result, like a mold-like color from the leaves. Gonna try to find the reason behind this. Anyway for the next batch I'm gonna try experimenting with colors.
.
.
.
.
#paperart #papermaking #papercraft #papermache #paper #art #fineart #traditional #handmade #experiment #exploration #postgraduate #study
Trying out some various composition and reaction from techniques and ingredients, not so vary tho' i used organic objects i found when making the papers. Some of it appears to show a quiet interesting result, like a mold-like color from the leaves. Gonna try to find the reason behind this. Anyway for the next batch I'm gonna try experimenting with colors. . . . . #paperart  #papermaking  #papercraft  #papermache  #paper  #art  #fineart  #traditional  #handmade  #experiment  #exploration  #postgraduate  #study 
[Once Upon a Time].
Yang lalu sudah jadi waktu, dalam bait yang setara dengan jatah senja. Sebelum ia terbenam di antara gunung-gunung, di balik awan tinggi itu. .

Kadang kita lupa bahwa malam adalah awal, bukan akhir seperti dalam kisah dongeng sebelum tidur. Namun pagi yang membawanya selalu meninggalkan cerita, bersama mimpi-mimpi itu, sedih itu, tawa itu, dan semua kesal yang membumbuinya. .

Bagaimanapun yang lalu sudah jadi waktu, mau kau tatap pun ia tetap membatu. Namun ada yang tercuri, tertawan di dalam prasasti. Terimakasih, atas segala rupanya, dan pemikiran-pemikiran baru itu. Terima kasih Dua ribu Dua belas, dan Keluarga Seni Rupa..
.
.
#collegelife #memory #bintangmerah #fsrditb #college #fineart #design #craft
[Once Upon a Time]. Yang lalu sudah jadi waktu, dalam bait yang setara dengan jatah senja. Sebelum ia terbenam di antara gunung-gunung, di balik awan tinggi itu. . Kadang kita lupa bahwa malam adalah awal, bukan akhir seperti dalam kisah dongeng sebelum tidur. Namun pagi yang membawanya selalu meninggalkan cerita, bersama mimpi-mimpi itu, sedih itu, tawa itu, dan semua kesal yang membumbuinya. . Bagaimanapun yang lalu sudah jadi waktu, mau kau tatap pun ia tetap membatu. Namun ada yang tercuri, tertawan di dalam prasasti. Terimakasih, atas segala rupanya, dan pemikiran-pemikiran baru itu. Terima kasih Dua ribu Dua belas, dan Keluarga Seni Rupa.. . . #collegelife  #memory  #bintangmerah  #fsrditb  #college  #fineart  #design  #craft 
Eksplorasi Formal # 1. Hmmm still far from expectations tho. Need more practice.
.
.
#traditional #handmade #papermaking #papermache #paperart #papercraft #fine #art #fineart #photography #exploration #study #practice
Studying composition # 1
.
.
.
#drawing #art #fineart #paper #chinesepainting #preparation
Ayam gepreks lagi ngehits nih nowadays, salah satunya Ayam Keprabon @ayamkeprabonexp.cihampelas dan Doi jd pilihan favorit gue krna, Ayam yg dipakai yakni boneless chicken dgn bumbu yg meresap, dan yg spesial adlah crispy smoky taste  nya . Dicampur dngan telur dadar yg bervolume dn ngasih creamy taste. Sambal karca (kari+rica) yg jdi ciri  khasnya ini nih, campuran sensasi pedas joss dgn rasa aromatiknya bumbu kari dan sentuhan terakhir yg ga kalah fabulus adalah taburan keju Mozzarella yg mreka torch and melt over the prize! Secret dome of flavor boost! Ayam+telur+sambal+Mozzarella ga akan ngecewain lidah deh!
.
Range Harga : 15-31k
.
.
#kuliner
#kulinerbandung
#foodreview #bandungculinary #bandungjuara #culinary #gourmet #foods #ayamgeprek
Ayam gepreks lagi ngehits nih nowadays, salah satunya Ayam Keprabon @ayamkeprabonexp.cihampelas dan Doi jd pilihan favorit gue krna, Ayam yg dipakai yakni boneless chicken dgn bumbu yg meresap, dan yg spesial adlah crispy smoky taste nya . Dicampur dngan telur dadar yg bervolume dn ngasih creamy taste. Sambal karca (kari+rica) yg jdi ciri khasnya ini nih, campuran sensasi pedas joss dgn rasa aromatiknya bumbu kari dan sentuhan terakhir yg ga kalah fabulus adalah taburan keju Mozzarella yg mreka torch and melt over the prize! Secret dome of flavor boost! Ayam+telur+sambal+Mozzarella ga akan ngecewain lidah deh! . Range Harga : 15-31k . . #kuliner  #kulinerbandung  #foodreview  #bandungculinary  #bandungjuara  #culinary  #gourmet  #foods  #ayamgeprek 
3 years of idealizing, 2 years of conceptualizing, 3 years of exploration, 6 month of depressing and losing self confidence, 6 month of scared to painting, 1year of revitalizing, 1 year of reconceptualizing, 6 month of more researching, 3 month of execution, 1 day of disappointed with myself. And still not perfected.
.
.
#fineart #visualart #painting #acrylicpainting #conceptualart #finalassignment #tugasakhir #schoolofart #art #contemporaryart #sculptural #imperfect #longwaytogo
3 years of idealizing, 2 years of conceptualizing, 3 years of exploration, 6 month of depressing and losing self confidence, 6 month of scared to painting, 1year of revitalizing, 1 year of reconceptualizing, 6 month of more researching, 3 month of execution, 1 day of disappointed with myself. And still not perfected. . . #fineart  #visualart  #painting  #acrylicpainting  #conceptualart  #finalassignment  #tugasakhir  #schoolofart  #art  #contemporaryart  #sculptural  #imperfect  #longwaytogo 
Today's item for selling at pasar senggol kaged, it was papermaking postcards, recycled paper art, and painted patch. If you missed to buy it on the event, and interested with it. Just call me!
.
.
.
#diymarket #papermaking #paperart #postcard #patch #painted #painting #forte #art #craft #diy #jualan #bandung #bandungjuara #fsrd #itb #handmade
Tempat ini dulu berantakan dan berisik setiap malam, sejak saya tidak tau apa-apa hingga saya mengajari yang tidak tau apa-apa. Sekarang sudah rapih dan sepi.
.
.
#campuslife #art #tpb #tatib #fsrd #institutteknologibandung #in #memoriam #memory #lastmanstanding
The Last Remnant of Gali TutausenTwelf.. .
.
#campus #painter #schoolofart #galihartakarun #painting #flag #studiolife #waytogo
Pengen ikut posting foto setaunan sidangnya ma brothers and sisters GaLI 2012 tpi lupa dimana naro fotonya, jadi yauda ini foto studio kita bersama hari ini kawan. Banyak yang berubah banyak yg bertambah, banyak juga yg hilang (bukan kuas, pisau palet, atau minyak linsid ya). .

Apa kabar kalian wahai saudara-saudariku pelukis" angkatan pejuang hari akhir?
.
.
Ps: Cadmium masih berkeliaran disini ko my.
.
.
#studiolife #campuslife #college  #painting #paintingstudio #painter #art #artist #oilpainting #acrylicpainting #studiomate #fineart #contemporaryart #memory #of #friends
Pengen ikut posting foto setaunan sidangnya ma brothers and sisters GaLI 2012 tpi lupa dimana naro fotonya, jadi yauda ini foto studio kita bersama hari ini kawan. Banyak yang berubah banyak yg bertambah, banyak juga yg hilang (bukan kuas, pisau palet, atau minyak linsid ya). . Apa kabar kalian wahai saudara-saudariku pelukis" angkatan pejuang hari akhir? . . Ps: Cadmium masih berkeliaran disini ko my. . . #studiolife  #campuslife  #college  #painting  #paintingstudio  #painter  #art  #artist  #oilpainting  #acrylicpainting  #studiomate  #fineart  #contemporaryart  #memory  #of  #friends 
Better late than never guys, if you're not decided yet how to send your joy and happiness for Christmas and New Year's Eve, please check this account!! πŸ””πŸ””πŸ””πŸ””. @terrakarte .
.
.
#papermaking #papermache #paperart #papercraft #christmas #postcard #art #craft #newyear #alchemy #earthly #paper #terrakarte #support #localbrand
🎨 πŸŽ‰
Looking for fun and artsy activities to brighten up your holiday?? .
Don't hesitate to join SemAta Art Week at The Parlor! Here, you can do many things at one stop! From 9 AM 'til 5 PM.
βœ“ See art exhibition βœ“ Interact with artists and communities βœ“ Join any workshop you like
βœ“ Watch performance art such as live paintings and puppet show
Free entry and open for anyone!

Catch up with @semataartweek on instagram to get more information.
.
See you!
.
SemAta Art Week by @sematagallery
@theparlor.bdg
Jalan Raya Ranca Kendal Luhur No.9, Dago, Bandung
Contact person: 085861393754 (Audy)
.
.
#SemAtaArtWeek #SemAtaGallery #SemAtaGoesToSchool #Art #ArtForKids #ArtInteraction #ArtWorkshop #ArtExhibition #ArtDiscussion #Bandung
🎨 πŸŽ‰ Looking for fun and artsy activities to brighten up your holiday?? . Don't hesitate to join SemAta Art Week at The Parlor! Here, you can do many things at one stop! From 9 AM 'til 5 PM. βœ“ See art exhibition βœ“ Interact with artists and communities βœ“ Join any workshop you like βœ“ Watch performance art such as live paintings and puppet show Free entry and open for anyone! Catch up with @semataartweek on instagram to get more information. . See you! . SemAta Art Week by @sematagallery @theparlor.bdg Jalan Raya Ranca Kendal Luhur No.9, Dago, Bandung Contact person: 085861393754 (Audy) . . #SemAtaArtWeek  #SemAtaGallery  #SemAtaGoesToSchool  #Art  #ArtForKids  #ArtInteraction  #ArtWorkshop  #ArtExhibition  #ArtDiscussion  #Bandung