an online Instagram web viewer

#zonlawak medias

Photos

Jom dengar lagu #Salimah by @ryandeedat ft @sandradianneofficial kat @joox_my application 😉
Jom dengar lagu #Salimah  by @ryandeedat ft @sandradianneofficial kat @joox_my application 😉
AWEK CENDOL😅
Dekat mana nak beli cendol yang sedap ehh😓😓aduhhhh
•• w// @radenzaharatul ✨✅ #abeparut .
(Lepas korang tengok mention bf or gf korang yang perangai macam ni).
•
Lagu by @nadzmiadhwa 🎤🎼
•
#iglelakivsperempuanvideo #lawakhambar #lawakhangit
#atukpesan #lawakhambar #mudahterhibur #kiniviral #lawakterkini #lawakboring #lawak #ohsem #lawakhangit #zonlawak #abeparut @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @igwhatsnews
AWEK CENDOL😅 Dekat mana nak beli cendol yang sedap ehh😓😓aduhhhh •• w// @radenzaharatul ✨✅ #abeparut  . (Lepas korang tengok mention bf or gf korang yang perangai macam ni). • Lagu by @nadzmiadhwa 🎤🎼 • #iglelakivsperempuanvideo  #lawakhambar  #lawakhangit  #atukpesan  #lawakhambar  #mudahterhibur  #kiniviral  #lawakterkini  #lawakboring  #lawak  #ohsem  #lawakhangit  #zonlawak  #abeparut  @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @igwhatsnews
Maaf repost, ada masalah. Ada ka yang boleh lawan tarian dak dak TikTok? 😂 (Tag kawan kawan).
.
Abang cuba cuba ja. 😝 @awie.mbr @kepengsss @farisazri_ @khuzaimie_lemat @azlanfaudzi
.
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak
Maaf repost, ada masalah. Ada ka yang boleh lawan tarian dak dak TikTok? 😂 (Tag kawan kawan). . Abang cuba cuba ja. 😝 @awie.mbr @kepengsss @farisazri_ @khuzaimie_lemat @azlanfaudzi . @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawak_hambar  #lawakhambar  #lawakhangit  #zonlawak 
Kau hormat orang, orang hormat kau!👌🤨
W/ @izham.rzk @shahidan_izwan .
.
#zonlawak#atukpesan#iglelakivsperempuan#viral#lawakhambar#ohsemvideo#lawaksolo#mudahterhibur#kepalakuewtiaw
Sape admin whatsapp group?🙋🏽‍♂️
Kasi tag member group yg #cctv 😆
.
.
.
.
Nak tengok lawak best2 cepat2 follow @hambarudin.x
.
@hambarudin.x
@hambarudin.x
@hambarudin.x .
.
.
.
#whatsapp #whatsappgroup #lawak #kelakar #lawakhambar #lawakhambarmalaysia #lawaktahapdewa #zonlawak #komikmalaysia #maharajalawakmega #maharajalawakmega2018 #awektiktok #uitm #politeknik #iphonemurah #iphonemalaysia #sukasukaajejangannakkecam #taukejambu #basikallajak #gengbasikallajak #pengayuh2roda #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #ysuku #ysuku_malaya_official #instafamousmalaysia #tiktokmalaysia
Sape admin whatsapp group?🙋🏽‍♂️ Kasi tag member group yg #cctv  😆 . . . . Nak tengok lawak best2 cepat2 follow @hambarudin.x . @hambarudin.x @hambarudin.x @hambarudin.x . . . . #whatsapp  #whatsappgroup  #lawak  #kelakar  #lawakhambar  #lawakhambarmalaysia  #lawaktahapdewa  #zonlawak  #komikmalaysia  #maharajalawakmega  #maharajalawakmega2018  #awektiktok  #uitm  #politeknik  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #sukasukaajejangannakkecam  #taukejambu  #basikallajak  #gengbasikallajak  #pengayuh2roda  #y15  #y15malaysia  #y15malaya_official  #ysuku  #ysuku_malaya_official  #instafamousmalaysia  #tiktokmalaysia 
ABATA..doa usaha insyallah☺️..
Tqsm baju drpd @officialmalayaku..alhamdulillah🤝
Bole tgok insta dorang,bnyk design2 baju n topi menarik👍🏻👍🏻.. @abataofficial 
#zonlawak 
#dakwahabata 
#MLM2018
ABATA..doa usaha insyallah☺️.. Tqsm baju drpd @officialmalayaku..alhamdulillah🤝 Bole tgok insta dorang,bnyk design2 baju n topi menarik👍🏻👍🏻.. @abataofficial #zonlawak  #dakwahabata  #MLM2018 
Sdapnye video lawakcerdik ni 😂_______________________________________________________________
🤞🏻FOLLOW🤞🏻 : @lawakcerdik ❤️LIKE❤️ : @lawakcerdik 📥COMMENT📥: @lawakcerdik •
•
➡️JOM FOLLOW RAMAI - RAMAI⬅️
⤵️
DM ME KALAU ADA NAK REPOST VIDEO LAWAK
•
•
#lawak #lawakhambar #lawakkerder #lawakmedan #lawakbatak #lawaking #lawakbodoh #lawakgila #lawaklucu #lawakcantik #lawakminang #lawakterkini #lawakbaline #lawakbatak #lawakkampus #lawakgram #lawakjowo #indolawak #lawakjowo #zonlawak #lawaktwitter #lawakgram #lawaktahapdewa #indolawak #lawak_com #lawakviral #lawak4x4 #lawakcerdik
Sdapnye video lawakcerdik ni 😂_______________________________________________________________ 🤞🏻FOLLOW🤞🏻 : @lawakcerdik ❤️LIKE❤️ : @lawakcerdik 📥COMMENT📥: @lawakcerdik • • ➡️JOM FOLLOW RAMAI - RAMAI⬅️ ⤵️ DM ME KALAU ADA NAK REPOST VIDEO LAWAK • • #lawak  #lawakhambar  #lawakkerder  #lawakmedan  #lawakbatak  #lawaking  #lawakbodoh  #lawakgila  #lawaklucu  #lawakcantik  #lawakminang  #lawakterkini  #lawakbaline  #lawakbatak  #lawakkampus  #lawakgram  #lawakjowo  #indolawak  #lawakjowo  #zonlawak  #lawaktwitter  #lawakgram  #lawaktahapdewa  #indolawak  #lawak_com  #lawakviral  #lawak4x4  #lawakcerdik 
#Repost @shaylamiey (@get_repost)
・・・
Lumrah dunia. Selalu ke perkara macam ni terjadi?
W/ : @famymalik .
.
Tag kawan korang ya ❤
.
.
#abangsnowcap #sisjuling #digitalstarerakdu #kduedu #lawakhambar #mudahterhibur #kiniviral #lawakterkini #lawakboring #lawak #ohsem #lawakhangit #zonlawak @era.je @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @pesankakmoji
#Repost @shaylamiey with @get_repost
・・・
Lumrah dunia. Selalu ke perkara macam ni terjadi?
W/ : @famymalik .
.
Tag kawan korang ya ❤
.
.
#abangsnowcap #sisjuling #digitalstarerakdu #kduedu #lawakhambar #mudahterhibur #kiniviral #lawakterkini #lawakboring #lawak #ohsem #lawakhangit #zonlawak @era.je @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @pesankakmoji
Air kat bawah!!!😂😂
Tengok apa kat atas tu😩😩
•• w// @shahidan_izwan @_eastbidy ✅ #abeparut .
(Lepas korang tengok mention kawan-kawan korang yang perangai macam ni).
•
•
#iglelakivsperempuanvideo #lawakhambar #lawakhangit
#atukpesan #lawakhambar #mudahterhibur #kiniviral #lawakterkini #lawakboring #lawak #ohsem #lawakhangit #zonlawak #abeparut @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @igwhatsnews
#Repost @ropie_sryn with @get_repost
・・・
Assalamualaikum & Selamat Tengahari smua . 
Kami dari KUMP JORAS ingin mengucpkan setinggi jutaan trema kaseh kpd smua teman² & smua peminat² x kira dimane jua anda berada krn sentiasa memberikan sepenuh sokongan . Insyallah kami akan wt yg terbaik utk Minggu 3 & minggu² seterusnye . Insyallah . Kepada smua jgn lupa UNDI di talian TIK TOK setiap hari 👌 & bg yg blum download TIK TOK cer download & UNDI #JORAS 😂😂😂. Whole Lot of Love dri kami utk smua 😘😘😘 #tiktokmalaysia  #TikTok  #joey  #rahim  #ropie  #joeyrahimropie #tiktoksingapore #tiktokindonesia #kerjamestirajin #kerjaselagiowgsuka #kerjaselagimampu #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #bzlife #happylife  #pakkodie  #pakodie #nayan #MLM2018  #maharajalawak2018  #teamjoras2018 #joras #JORAS #pelawak #pelawaktanahair #zonlawak #senangterhibur #astro #astrogempak #astrowarnahd 
@joey_daud  @tie_sadaliofficial  @rahimr2 @kolin_abdullah  @anak_mymomdad  @lilykhay
#Repost  @ropie_sryn with @get_repost ・・・ Assalamualaikum & Selamat Tengahari smua . Kami dari KUMP JORAS ingin mengucpkan setinggi jutaan trema kaseh kpd smua teman² & smua peminat² x kira dimane jua anda berada krn sentiasa memberikan sepenuh sokongan . Insyallah kami akan wt yg terbaik utk Minggu 3 & minggu² seterusnye . Insyallah . Kepada smua jgn lupa UNDI di talian TIK TOK setiap hari 👌 & bg yg blum download TIK TOK cer download & UNDI #JORAS  😂😂😂. Whole Lot of Love dri kami utk smua 😘😘😘 #tiktokmalaysia  #TikTok  #joey  #rahim  #ropie  #joeyrahimropie  #tiktoksingapore  #tiktokindonesia  #kerjamestirajin  #kerjaselagiowgsuka  #kerjaselagimampu  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #bzlife  #happylife  #pakkodie  #pakodie  #nayan  #MLM2018  #maharajalawak2018  #teamjoras2018  #joras  #JORAS  #pelawak  #pelawaktanahair  #zonlawak  #senangterhibur  #astro  #astrogempak  #astrowarnahd  @joey_daud @tie_sadaliofficial @rahimr2 @kolin_abdullah @anak_mymomdad @lilykhay
Sama rata VS adil
.
Ada video lawak dan menarik boleh DM admin @ikmalaysia
.
.
♥️LIKE♥️: @ikmalaysia
👫FOLLOW 👫: @ikmalaysia
⭐FAVOURITE ⭐: @ikmalaysia
Video : tag owner vid 
Jom follow : @ikmalaysia
cepat follow @ikmalaysia 
ada byk lagi video menanti! . .Tag kawan baik or pasangan korang ❤.
.
.
#abangsnowcap #sisjuling #digitalstarerakdu #kduedu #lawakhambar #mudahterhibur #kiniviral #lawakterkini #lawakboring #lawak #ohsem #lawakhangit #zonlawak @era.je @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @lawaktahapdewa @lawak4x4 @sembang_hangit @koleksiyoutube @lawak.boring @lawak.teroks
#videolawak #funnyvideos #videokelakar #dubbingmerapu #merapu #kelakar #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakgram #lucu #lucubanget #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakgila #kuliah #tazkirah #ustaz
Sama rata VS adil . Ada video lawak dan menarik boleh DM admin @ikmalaysia . . ♥️LIKE♥️: @ikmalaysia 👫FOLLOW 👫: @ikmalaysia ⭐FAVOURITE ⭐: @ikmalaysia Video : tag owner vid  Jom follow : @ikmalaysia cepat follow @ikmalaysia ada byk lagi video menanti! . .Tag kawan baik or pasangan korang ❤. . . #abangsnowcap  #sisjuling  #digitalstarerakdu  #kduedu  #lawakhambar  #mudahterhibur  #kiniviral  #lawakterkini  #lawakboring  #lawak  #ohsem  #lawakhangit  #zonlawak  @era.je @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @lawaktahapdewa @lawak4x4 @sembang_hangit @koleksiyoutube @lawak.boring @lawak.teroks #videolawak  #funnyvideos  #videokelakar  #dubbingmerapu  #merapu  #kelakar  #lawak  #lawakhambar  #lawakmalaysia  #lawakgram  #lucu  #lucubanget  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #lawakgila  #kuliah  #tazkirah  #ustaz 
Dye punya lirik tu deep bhai😂
------------------------------------------------------
Tag Someone✨
[ I do not own to this video/picture ]
Kredit 📹 : Tag Owner Video
------------------------------------------------------
Follow Personal Account :
@handreson_
-------------------------------------------------------
Support : @_lawak_tak_jadi_
[ Ignore The Tag ]
#comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #resonator #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo
Dye punya lirik tu deep bhai😂 ------------------------------------------------------ Tag Someone✨ [ I do not own to this video/picture ] Kredit 📹 : Tag Owner Video ------------------------------------------------------ Follow Personal Account : @handreson_ ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy  #parody  #funny  #lawak  #lawaktahapdewa  #musically  #lawakkeder  #lawakhambar  #ngakak  #resonator  #lucu  #videolawak  #videolawakwarna  #viral  #laugh  #lawakboring  #lawaktakjadi  #malaysia  #tiktok  #zonlawak  #funnyvideo  #lawakoverdose  #lawakmalaysia  #hiburan  #kiniviral  #malaysiaviral  #kelakar  #funnycomedy  #comedyvideo 
Assalamualaikum & Selamat Tengahari smua . 
Kami dari KUMP JORAS ingin mengucpkan setinggi jutaan trema kaseh kpd smua teman² & smua peminat² x kira dimane jua anda berada krn sentiasa memberikan sepenuh sokongan . Insyallah kami akan wt yg terbaik utk Minggu 3 & minggu² seterusnye . Insyallah . Kepada smua jgn lupa UNDI di talian TIK TOK setiap hari 👌 & bg yg blum download TIK TOK cer download & UNDI #JORAS 😂😂😂. Whole Lot of Love dri kami utk smua 😘😘😘
UNDIAN Kami blh terus melalui bhgian BIO di IG 👉 http://api.tiktokv.com/magic/activity/astrocomedy/ 
#tiktokmalaysia  #TikTok  #joey  #rahim  #ropie  #joeyrahimropie #tiktoksingapore #tiktokindonesia #kerjamestirajin #kerjaselagiowgsuka #kerjaselagimampu #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #bzlife #happylife  #pakkodie  #pakodie #nayan #MLM2018  #maharajalawak2018 #jorasMLM2018 #teamjoras2018 #joras #JORAS #pelawak #pelawaktanahair #zonlawak #senangterhibur #astro #astrogempak #astrowarnahd 
@joey_daud  @tie_sadaliofficial  @rahimr2 @kolin_abdullah  @anak_mymomdad  @lilykhay
Assalamualaikum & Selamat Tengahari smua . Kami dari KUMP JORAS ingin mengucpkan setinggi jutaan trema kaseh kpd smua teman² & smua peminat² x kira dimane jua anda berada krn sentiasa memberikan sepenuh sokongan . Insyallah kami akan wt yg terbaik utk Minggu 3 & minggu² seterusnye . Insyallah . Kepada smua jgn lupa UNDI di talian TIK TOK setiap hari 👌 & bg yg blum download TIK TOK cer download & UNDI #JORAS  😂😂😂. Whole Lot of Love dri kami utk smua 😘😘😘 UNDIAN Kami blh terus melalui bhgian BIO di IG 👉 http://api.tiktokv.com/magic/activity/astrocomedy/ #tiktokmalaysia  #TikTok  #joey  #rahim  #ropie  #joeyrahimropie  #tiktoksingapore  #tiktokindonesia  #kerjamestirajin  #kerjaselagiowgsuka  #kerjaselagimampu  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #bzlife  #happylife  #pakkodie  #pakodie  #nayan  #MLM2018  #maharajalawak2018  #jorasMLM2018  #teamjoras2018  #joras  #JORAS  #pelawak  #pelawaktanahair  #zonlawak  #senangterhibur  #astro  #astrogempak  #astrowarnahd  @joey_daud @tie_sadaliofficial @rahimr2 @kolin_abdullah @anak_mymomdad @lilykhay
Slm smua...jgn lupa mlm esok jm10 MLM minggu ke3 di astro wrna & warna hd..truskan undian anda..
Vid for fun stress cri idea..apa pun ABATA hanyasatu☺️👍🏻..
#zonlawak 
#insyaallah 
#abata..
Slm smua...jgn lupa mlm esok jm10 MLM minggu ke3 di astro wrna & warna hd..truskan undian anda.. Vid for fun stress cri idea..apa pun ABATA hanyasatu☺️👍🏻.. #zonlawak  #insyaallah  #abata ..
Padu siaa ayat kw..
#Repost @naszkenyang
• • •
Betul ke ada Zon lain selain Friendzone? Sukahati je Nasz. Entah ya, entah Tak. Entah 😂😂 .
Talent : @omarnxjmi 
Gambar : @xolovelyayana .
Lagu : Aku Cinta @syamel_official @erniezakri 
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak
m.amirzan
Padu siaa ayat kw.. #Repost  @naszkenyang • • • Betul ke ada Zon lain selain Friendzone? Sukahati je Nasz. Entah ya, entah Tak. Entah 😂😂 . Talent : @omarnxjmi Gambar : @xolovelyayana . Lagu : Aku Cinta @syamel_official @erniezakri @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawak_hambar  #lawakhambar  #lawakhangit  #zonlawak  m.amirzan
Betul ke? Min dua2 min power🤓
Tag kawan korang yg bongok math🙄
.
.
.
.
Nak tengok lawak best2 cepat2 follow @hambarudin.x
.
@hambarudin.x
@hambarudin.x
@hambarudin.x .
.
.
.
#spm #spm2018 #lawak #kelakar #lawakhambar #lawakhambarmalaysia #lawaktahapdewa #zonlawak #komikmalaysia #maharajalawakmega #maharajalawakmega2018 #awektiktok #uitm #politeknik #iphonemurah #iphonemalaysia #sukasukaajejangannakkecam #taukejambu #basikallajak #gengbasikallajak #pengayuh2roda #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #ysuku #ysuku_malaya_official #instafamousmalaysia #tiktokmalaysia
Betul ke? Min dua2 min power🤓 Tag kawan korang yg bongok math🙄 . . . . Nak tengok lawak best2 cepat2 follow @hambarudin.x . @hambarudin.x @hambarudin.x @hambarudin.x . . . . #spm  #spm2018  #lawak  #kelakar  #lawakhambar  #lawakhambarmalaysia  #lawaktahapdewa  #zonlawak  #komikmalaysia  #maharajalawakmega  #maharajalawakmega2018  #awektiktok  #uitm  #politeknik  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #sukasukaajejangannakkecam  #taukejambu  #basikallajak  #gengbasikallajak  #pengayuh2roda  #y15  #y15malaysia  #y15malaya_official  #ysuku  #ysuku_malaya_official  #instafamousmalaysia  #tiktokmalaysia 
😲😲😲😲😨 @Regran_ed from @lawak_waktu_rehat -  Cepat betul signal awek ni.
.
.
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS ,LIKES, SHARE, DAN TAG RAKAN ANDA👍
.
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #ohsem #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak
#zonlawak - #regrann
🙈 INNER BUNGKUS READYSTOCK 🙈
.
✔ KAIN SEJUK, BERKUALITI
✔ JAHITAN KEMAS
✔ TAK PANAS
✔ SELASA DI PAKAI

Rm10 je taww 😘 tak mahal pun janji sedap di pakai , selasa & mudah digayakan Bawal or Shawl

Nak order? DM or WASAP 0179349524 or nak mudah tekan je link di bio 💜

#bawalplainmurah #innerbungkus #bawalchiffonmalaysia #bawalcottonvoile #tudungbawalcotton #bawalpremium #tutorialbawal #codkotabharu #zonlawak #handbagmalaysia #tutorialshawlterkini #jeansmalaysia #skirtmalaysiamurah #blousemurahmalaysia #bawalcornskin #tutorialshawl2018 #browniesmalaysia #kasutvansmalaysia #thejunniputihkorea #bawalsatinmurah
🙈 INNER BUNGKUS READYSTOCK 🙈 . ✔ KAIN SEJUK, BERKUALITI ✔ JAHITAN KEMAS ✔ TAK PANAS ✔ SELASA DI PAKAI Rm10 je taww 😘 tak mahal pun janji sedap di pakai , selasa & mudah digayakan Bawal or Shawl Nak order? DM or WASAP 0179349524 or nak mudah tekan je link di bio 💜 #bawalplainmurah  #innerbungkus  #bawalchiffonmalaysia  #bawalcottonvoile  #tudungbawalcotton  #bawalpremium  #tutorialbawal  #codkotabharu  #zonlawak  #handbagmalaysia  #tutorialshawlterkini  #jeansmalaysia  #skirtmalaysiamurah  #blousemurahmalaysia  #bawalcornskin  #tutorialshawl2018  #browniesmalaysia  #kasutvansmalaysia  #thejunniputihkorea  #bawalsatinmurah 
"Klaw ko kawan yg baik... Juz doa yg terbaek... Klaw ko dok cerita buruk org... Yang aku sendiri x tahu... Ko lagi buruk dari dia 😌😏"
…
©®
🎥 @shaylamiey - 
Lumrah dunia. Selalu ke perkara macam ni terjadi?
W/ : @famymalik .
.
Tag kawan korang ya ❤
.
.
#abangsnowcap #sisjuling #digitalstarerakdu #kduedu #lawakhambar #mudahterhibur #kiniviral #lawakterkini #lawakboring #lawak #ohsem #lawakhangit #zonlawak @era.je @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @pesankakmoji -
"Klaw ko kawan yg baik... Juz doa yg terbaek... Klaw ko dok cerita buruk org... Yang aku sendiri x tahu... Ko lagi buruk dari dia 😌😏" … ©® 🎥 @shaylamiey - Lumrah dunia. Selalu ke perkara macam ni terjadi? W/ : @famymalik . . Tag kawan korang ya ❤ . . #abangsnowcap  #sisjuling  #digitalstarerakdu  #kduedu  #lawakhambar  #mudahterhibur  #kiniviral  #lawakterkini  #lawakboring  #lawak  #ohsem  #lawakhangit  #zonlawak  @era.je @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @pesankakmoji -
Inilah salah satu sebab kenapa min dh tak bela kucing😰
------------------------------------------------------
Tag Someone✨
[ I do not own to this video/picture ]
Kredit 📹 : @alamfakta
------------------------------------------------------
Follow Personal Account :
@handreson_
-------------------------------------------------------
Support : @_lawak_tak_jadi_
[ Ignore The Tag ]
#comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #resonator #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo
Inilah salah satu sebab kenapa min dh tak bela kucing😰 ------------------------------------------------------ Tag Someone✨ [ I do not own to this video/picture ] Kredit 📹 : @alamfakta ------------------------------------------------------ Follow Personal Account : @handreson_ ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy  #parody  #funny  #lawak  #lawaktahapdewa  #musically  #lawakkeder  #lawakhambar  #ngakak  #resonator  #lucu  #videolawak  #videolawakwarna  #viral  #laugh  #lawakboring  #lawaktakjadi  #malaysia  #tiktok  #zonlawak  #funnyvideo  #lawakoverdose  #lawakmalaysia  #hiburan  #kiniviral  #malaysiaviral  #kelakar  #funnycomedy  #comedyvideo 
Jinak gile ular tedung ni😱
Tag kawan korang sekali
.
.
.
.
Nak tengok lawak best2 cepat2 follow @hambarudin.x
.
@hambarudin.x
@hambarudin.x
@hambarudin.x .
.
.
.
#ular #lawak #kelakar #lawakhambar #lawakhambarmalaysia #lawaktahapdewa #zonlawak #komikmalaysia #maharajalawakmega #maharajalawakmega2018 #awektiktok #uitm #politeknik #iphonemurah #iphonemalaysia #sukasukaajejangannakkecam #taukejambu #basikallajak #gengbasikallajak #pengayuh2roda #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #ysuku #ysuku_malaya_official #instafamousmalaysia #tiktokmalaysia
Jinak gile ular tedung ni😱 Tag kawan korang sekali . . . . Nak tengok lawak best2 cepat2 follow @hambarudin.x . @hambarudin.x @hambarudin.x @hambarudin.x . . . . #ular  #lawak  #kelakar  #lawakhambar  #lawakhambarmalaysia  #lawaktahapdewa  #zonlawak  #komikmalaysia  #maharajalawakmega  #maharajalawakmega2018  #awektiktok  #uitm  #politeknik  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #sukasukaajejangannakkecam  #taukejambu  #basikallajak  #gengbasikallajak  #pengayuh2roda  #y15  #y15malaysia  #y15malaya_official  #ysuku  #ysuku_malaya_official  #instafamousmalaysia  #tiktokmalaysia 
🙈 INNER BUNGKUS READYSTOCK 🙈
.
✔ KAIN SEJUK, BERKUALITI
✔ JAHITAN KEMAS
✔ TAK PANAS
✔ SELASA DI PAKAI

Rm10 je taww 😘 tak mahal pun janji sedap di pakai , selasa & mudah digayakan Bawal or Shawl

Nak order? DM or WASAP 0179349524 or nak mudah tekan je link di bio 💜

#bawalplainmurah #innerbungkus #bawalchiffonmalaysia #bawalcottonvoile #tudungbawalcotton #bawalpremium #tutorialbawal #codkotabharu #zonlawak #handbagmalaysia #tutorialshawlterkini #jeansmalaysia #skirtmalaysiamurah #blousemurahmalaysia #bawalcornskin #tutorialshawl2018 #browniesmalaysia #kasutvansmalaysia #thejunniputihkorea #bawalsatinmurah
🙈 INNER BUNGKUS READYSTOCK 🙈 . ✔ KAIN SEJUK, BERKUALITI ✔ JAHITAN KEMAS ✔ TAK PANAS ✔ SELASA DI PAKAI Rm10 je taww 😘 tak mahal pun janji sedap di pakai , selasa & mudah digayakan Bawal or Shawl Nak order? DM or WASAP 0179349524 or nak mudah tekan je link di bio 💜 #bawalplainmurah  #innerbungkus  #bawalchiffonmalaysia  #bawalcottonvoile  #tudungbawalcotton  #bawalpremium  #tutorialbawal  #codkotabharu  #zonlawak  #handbagmalaysia  #tutorialshawlterkini  #jeansmalaysia  #skirtmalaysiamurah  #blousemurahmalaysia  #bawalcornskin  #tutorialshawl2018  #browniesmalaysia  #kasutvansmalaysia  #thejunniputihkorea  #bawalsatinmurah 
Nama binatang yg popular apabila sesorang tengah marah!(tag kawan anda
.
.
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS ,LIKES, SHARE, DAN TAG RAKAN ANDA👍
.
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #ohsem #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak
#zonlawak
Cepat betul signal awek ni.
.
.
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS ,LIKES, SHARE, DAN TAG RAKAN ANDA👍
.
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #ohsem #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak
#zonlawak
Agak Ramai jugak macam ni ( termasuk diri sendiri ) #NoteToSelf Sila lah ya belajar MENGHORMATI.... kan @safwannazri @shahidan_izwan 😅😅😂😅 . TAG sikit member camtu 😂

@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak
Agak Ramai jugak macam ni ( termasuk diri sendiri ) #NoteToSelf  Sila lah ya belajar MENGHORMATI.... kan @safwannazri @shahidan_izwan 😅😅😂😅 . TAG sikit member camtu 😂 @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawak_hambar  #lawakhambar  #lawakhangit  #zonlawak 
Smpai bila pun takhabis la😝😂
. 
_____________________________________________________________
🤞🏻FOLLOW🤞🏻 : @lawakcerdik ❤️LIKE❤️ : @lawakcerdik 📥COMMENT📥: @lawakcerdik •
•
➡️JOM FOLLOW RAMAI - RAMAI⬅️
⤵️
DM ME KALAU ADA NAK REPOST VIDEO LAWAK
•
•
#lawak #lawakhambar #lawakkerder #lawakmedan #lawakbatak #lawaking #lawakbodoh #lawakgila #lawaklucu #lawakcantik #lawakminang #lawakterkini #lawakbaline #lawakbatak #lawakkampus #lawakgram #lawakjowo #indolawak #lawakjowo #zonlawak #lawaktwitter #lawakgram #lawaktahapdewa #indolawak #lawak_com #lawakviral #lawak4x4 #lawakcerdik
Smpai bila pun takhabis la😝😂 . _____________________________________________________________ 🤞🏻FOLLOW🤞🏻 : @lawakcerdik ❤️LIKE❤️ : @lawakcerdik 📥COMMENT📥: @lawakcerdik • • ➡️JOM FOLLOW RAMAI - RAMAI⬅️ ⤵️ DM ME KALAU ADA NAK REPOST VIDEO LAWAK • • #lawak  #lawakhambar  #lawakkerder  #lawakmedan  #lawakbatak  #lawaking  #lawakbodoh  #lawakgila  #lawaklucu  #lawakcantik  #lawakminang  #lawakterkini  #lawakbaline  #lawakbatak  #lawakkampus  #lawakgram  #lawakjowo  #indolawak  #lawakjowo  #zonlawak  #lawaktwitter  #lawakgram  #lawaktahapdewa  #indolawak  #lawak_com  #lawakviral  #lawak4x4  #lawakcerdik 
Adehhh... Kaka tak KUNYAH KEMENYAN dato' @emyliadac Kaka kunyah kasut jee.. Hahahha 🤣🤣🤣 dedicated this video for 4th anniversary fans @acpeaceyalllovers @acpeaceyalllovers.sg
Bila la kaka nak ada fans jugak ni.. 😬😬😬
#budakjalanan #mlm2018 #maharajalawakmega 2018 #lawak #reaction #tiktok #media #himpunanbahanlawak #viralmalaysia #motifviral #astrowarna #paidreview #astrogempak #igreviewmurah #myvines #magickingdom #viral #indovideogram #lawakhangit #malayvines #quoteoftheday #videoviral  #videolawak #lawakhambar #media #zonlawak #maestromediamy #ootd #tiktokmalaysia #lawakgram #savage
Adehhh... Kaka tak KUNYAH KEMENYAN dato' @emyliadac Kaka kunyah kasut jee.. Hahahha 🤣🤣🤣 dedicated this video for 4th anniversary fans @acpeaceyalllovers @acpeaceyalllovers.sg Bila la kaka nak ada fans jugak ni.. 😬😬😬 #budakjalanan  #mlm2018  #maharajalawakmega  2018 #lawak  #reaction  #tiktok  #media  #himpunanbahanlawak  #viralmalaysia  #motifviral  #astrowarna  #paidreview  #astrogempak  #igreviewmurah  #myvines  #magickingdom  #viral  #indovideogram  #lawakhangit  #malayvines  #quoteoftheday  #videoviral  #videolawak  #lawakhambar  #media  #zonlawak  #maestromediamy  #ootd  #tiktokmalaysia  #lawakgram  #savage 
Meski ku rapuh dalam langkah
Kadang tak setia kepada MU
Namun cinta dalam jiwa
Hanyalah pada MU. 
Abang Am chobaaa satu kali. 
#abata #dakwahabata #abatamlm18 #maharajalawakmega2018 #zonlawak #fisabilillah #rapuh #opick
Hindustan duet with @ffjkento

#tiktokindonesia #tiktok #hindustan #tiktokmalaysia #jozanlive #gegarvaganza #dropthebeat #erafm #bakatjozanlive #zonlawak #Kakratudiva
#kakratudivatiktok 
@tiktok_kreatif @jozanlive @tiktok.malaysia
Macam ni ke ragam wanita? Cuba comment sikit 🤔
W/ : @shaylamiey
.
.
Tag kawan korang ya ❤️
.
.
#abangsnowcap #sisjuling #digitalstarerakdu #kduedu #lawakhambar #mudahterhibur #kiniviral #lawakterkini #lawakboring #lawak #ohsem #lawakhangit #zonlawak @era.je @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @atukpesan @otakpishang @kini.viral @lawak.boring @lawaktahapdewa @lawak4x4 @pesankakmoji @lawak.teroks @epilog.cinta
Lagu buat wanita berloceng yang di luar sana
------------------------------------------------------
Tag Someone✨
[ I do not own to this video/picture ]
Kredit 📹 : @rafie_wahab
------------------------------------------------------
Follow Personal Account :
@handreson_
-------------------------------------------------------
Support : @_lawak_tak_jadi_
[ Ignore The Tag ]
#comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #resonator #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo
Lagu buat wanita berloceng yang di luar sana ------------------------------------------------------ Tag Someone✨ [ I do not own to this video/picture ] Kredit 📹 : @rafie_wahab ------------------------------------------------------ Follow Personal Account : @handreson_ ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy  #parody  #funny  #lawak  #lawaktahapdewa  #musically  #lawakkeder  #lawakhambar  #ngakak  #resonator  #lucu  #videolawak  #videolawakwarna  #viral  #laugh  #lawakboring  #lawaktakjadi  #malaysia  #tiktok  #zonlawak  #funnyvideo  #lawakoverdose  #lawakmalaysia  #hiburan  #kiniviral  #malaysiaviral  #kelakar  #funnycomedy  #comedyvideo 
Takboleh bla la muka brother ni👅 _____________________________________________________________
🤞🏻FOLLOW🤞🏻 : @lawakcerdik ❤️LIKE❤️ : @lawakcerdik 📥COMMENT📥: @lawakcerdik •
•
➡️JOM FOLLOW RAMAI - RAMAI⬅️
⤵️
DM ME KALAU ADA NAK REPOST VIDEO LAWAK
•
•
#lawak #lawakhambar #lawakkerder #lawakmedan #lawakbatak #lawaking #lawakbodoh #lawakgila #lawaklucu #lawakcantik #lawakminang #lawakterkini #lawakbaline #lawakbatak #lawakkampus #lawakgram #lawakjowo #indolawak #lawakjowo #zonlawak #lawaktwitter #lawakgram #lawaktahapdewa #indolawak #lawak_com #lawakviral #lawak4x4 #lawakcerdik
Takboleh bla la muka brother ni👅 _____________________________________________________________ 🤞🏻FOLLOW🤞🏻 : @lawakcerdik ❤️LIKE❤️ : @lawakcerdik 📥COMMENT📥: @lawakcerdik • • ➡️JOM FOLLOW RAMAI - RAMAI⬅️ ⤵️ DM ME KALAU ADA NAK REPOST VIDEO LAWAK • • #lawak  #lawakhambar  #lawakkerder  #lawakmedan  #lawakbatak  #lawaking  #lawakbodoh  #lawakgila  #lawaklucu  #lawakcantik  #lawakminang  #lawakterkini  #lawakbaline  #lawakbatak  #lawakkampus  #lawakgram  #lawakjowo  #indolawak  #lawakjowo  #zonlawak  #lawaktwitter  #lawakgram  #lawaktahapdewa  #indolawak  #lawak_com  #lawakviral  #lawak4x4  #lawakcerdik 
Baca Pantun ala Sotoy #sotoyamsiong
Selamat menjamu selera guys😋
Tag kawan2 tg tgh makan😆
.
.
.
.
Nak tengok lawak best2 cepat2 follow @hambarudin.x
.
@hambarudin.x
@hambarudin.x
@hambarudin.x .
.
.
.
#lawak #kelakar #lawakhambar #lawakhambarmalaysia #lawaktahapdewa #zonlawak #komikmalaysia #maharajalawakmega #maharajalawakmega2018 #awektiktok #uitm #politeknik #iphonemurah #iphonemalaysia #sukasukaajejangannakkecam #taukejambu #basikallajak #gengbasikallajak #pengayuh2roda #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #ysuku #ysuku_malaya_official #instafamousmalaysia #tiktokmalaysia
Selamat menjamu selera guys😋 Tag kawan2 tg tgh makan😆 . . . . Nak tengok lawak best2 cepat2 follow @hambarudin.x . @hambarudin.x @hambarudin.x @hambarudin.x . . . . #lawak  #kelakar  #lawakhambar  #lawakhambarmalaysia  #lawaktahapdewa  #zonlawak  #komikmalaysia  #maharajalawakmega  #maharajalawakmega2018  #awektiktok  #uitm  #politeknik  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #sukasukaajejangannakkecam  #taukejambu  #basikallajak  #gengbasikallajak  #pengayuh2roda  #y15  #y15malaysia  #y15malaya_official  #ysuku  #ysuku_malaya_official  #instafamousmalaysia  #tiktokmalaysia 
Terus segau kau😂😂
.
TAG YANG KAKI TIDO
.
NAK BELI KASUT HARGA MURAH MURAH?😱 .
MEH VISIT KAT IG SHOP @aelo.sneakers.. KAT SITU HARGA KASUT MEMANG MAMPU MILIK😋, KUALITI TINGGI😍, FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA🤤 DAN YANG PENTING MEMUASKAN HATI😘 DAN !!!❤❤❤TRUST SELLER❤❤❤!!!..MEH AJAK KAWAN2🤭 DAN SEDARA MARA PAKAT SAMA SAMA BELI KASUT KAT IG SHOP TU.. NEW IG SHOP..CEPAT CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADE..🙇🏻‍♂💞
.
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawakhambar #lawak_hambar #lawakhangit #zonlawak
Terus segau kau😂😂 . TAG YANG KAKI TIDO . NAK BELI KASUT HARGA MURAH MURAH?😱 . MEH VISIT KAT IG SHOP @aelo.sneakers.. KAT SITU HARGA KASUT MEMANG MAMPU MILIK😋, KUALITI TINGGI😍, FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA🤤 DAN YANG PENTING MEMUASKAN HATI😘 DAN !!!❤❤❤TRUST SELLER❤❤❤!!!..MEH AJAK KAWAN2🤭 DAN SEDARA MARA PAKAT SAMA SAMA BELI KASUT KAT IG SHOP TU.. NEW IG SHOP..CEPAT CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADE..🙇🏻‍♂💞 . @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawakhambar  #lawak_hambar  #lawakhangit  #zonlawak 
Hanye lelaki je tahu perasaan time tu😂
.
TAG MEMBE KORANG YANG BERNASIB MALANG
.
NAK BELI KASUT HARGA MURAH MURAH?😱 .
MEH VISIT KAT IG SHOP @aelo.sneakers.. KAT SITU HARGA KASUT MEMANG MAMPU MILIK😋, KUALITI TINGGI😍, FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA🤤 DAN YANG PENTING MEMUASKAN HATI😘 DAN !!!❤❤❤TRUST SELLER❤❤❤!!!..MEH AJAK KAWAN2🤭 DAN SEDARA MARA PAKAT SAMA SAMA BELI KASUT KAT IG SHOP TU.. NEW IG SHOP..CEPAT CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADE..🙇🏻‍♂💞
.
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawakhambar #lawak_hambar #lawakhangit #zonlawak
Hanye lelaki je tahu perasaan time tu😂 . TAG MEMBE KORANG YANG BERNASIB MALANG . NAK BELI KASUT HARGA MURAH MURAH?😱 . MEH VISIT KAT IG SHOP @aelo.sneakers.. KAT SITU HARGA KASUT MEMANG MAMPU MILIK😋, KUALITI TINGGI😍, FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA🤤 DAN YANG PENTING MEMUASKAN HATI😘 DAN !!!❤❤❤TRUST SELLER❤❤❤!!!..MEH AJAK KAWAN2🤭 DAN SEDARA MARA PAKAT SAMA SAMA BELI KASUT KAT IG SHOP TU.. NEW IG SHOP..CEPAT CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADE..🙇🏻‍♂💞 . @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawakhambar  #lawak_hambar  #lawakhangit  #zonlawak 
Hahahah 😂😂
.
TAG MEMBE KORANG YANG BERIA
.
NAK BELI KASUT HARGA MURAH MURAH?😱 .
MEH VISIT KAT IG SHOP @aelo.sneakers.. KAT SITU HARGA KASUT MEMANG MAMPU MILIK😋, KUALITI TINGGI😍, FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA🤤 DAN YANG PENTING MEMUASKAN HATI😘 DAN !!!❤❤❤TRUST SELLER❤❤❤!!!..MEH AJAK KAWAN2🤭 DAN SEDARA MARA PAKAT SAMA SAMA BELI KASUT KAT IG SHOP TU.. NEW IG SHOP..CEPAT CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADE..🙇🏻‍♂💞
.
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawakhambar #lawak_hambar #lawakhangit #zonlawak
Hahahah 😂😂 . TAG MEMBE KORANG YANG BERIA . NAK BELI KASUT HARGA MURAH MURAH?😱 . MEH VISIT KAT IG SHOP @aelo.sneakers.. KAT SITU HARGA KASUT MEMANG MAMPU MILIK😋, KUALITI TINGGI😍, FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA🤤 DAN YANG PENTING MEMUASKAN HATI😘 DAN !!!❤❤❤TRUST SELLER❤❤❤!!!..MEH AJAK KAWAN2🤭 DAN SEDARA MARA PAKAT SAMA SAMA BELI KASUT KAT IG SHOP TU.. NEW IG SHOP..CEPAT CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADE..🙇🏻‍♂💞 . @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawakhambar  #lawak_hambar  #lawakhangit  #zonlawak 
Alolo comelnya😍suka nau gunting rambut🙈😂
.
TAG BUDAK HAPPY
.
NAK BELI KASUT HARGA MURAH MURAH?😱 .
MEH VISIT KAT IG SHOP @aelo.sneakers.. KAT SITU HARGA KASUT MEMANG MAMPU MILIK😋, KUALITI TINGGI😍, FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA🤤 DAN YANG PENTING MEMUASKAN HATI😘 DAN !!!❤❤❤TRUST SELLER❤❤❤!!!..MEH AJAK KAWAN2🤭 DAN SEDARA MARA PAKAT SAMA SAMA BELI KASUT KAT IG SHOP TU.. NEW IG SHOP..CEPAT CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADE..🙇🏻‍♂💞
.
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawakhambar #lawak_hambar #lawakhangit #zonlawak
Alolo comelnya😍suka nau gunting rambut🙈😂 . TAG BUDAK HAPPY . NAK BELI KASUT HARGA MURAH MURAH?😱 . MEH VISIT KAT IG SHOP @aelo.sneakers.. KAT SITU HARGA KASUT MEMANG MAMPU MILIK😋, KUALITI TINGGI😍, FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA🤤 DAN YANG PENTING MEMUASKAN HATI😘 DAN !!!❤❤❤TRUST SELLER❤❤❤!!!..MEH AJAK KAWAN2🤭 DAN SEDARA MARA PAKAT SAMA SAMA BELI KASUT KAT IG SHOP TU.. NEW IG SHOP..CEPAT CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADE..🙇🏻‍♂💞 . @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawakhambar  #lawak_hambar  #lawakhangit  #zonlawak 
Nk macam ni bole x?🙈❤️
.
TAG PASANGAN KORANG
.
NAK BELI KASUT HARGA MURAH MURAH?😱 .
MEH VISIT KAT IG SHOP @aelo.sneakers.. KAT SITU HARGA KASUT MEMANG MAMPU MILIK😋, KUALITI TINGGI😍, FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA🤤 DAN YANG PENTING MEMUASKAN HATI😘 DAN !!!❤❤❤TRUST SELLER❤❤❤!!!..MEH AJAK KAWAN2🤭 DAN SEDARA MARA PAKAT SAMA SAMA BELI KASUT KAT IG SHOP TU.. NEW IG SHOP..CEPAT CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADE..🙇🏻‍♂💞
.
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawakhambar #lawak_hambar #lawakhangit #zonlawak
Nk macam ni bole x?🙈❤️ . TAG PASANGAN KORANG . NAK BELI KASUT HARGA MURAH MURAH?😱 . MEH VISIT KAT IG SHOP @aelo.sneakers.. KAT SITU HARGA KASUT MEMANG MAMPU MILIK😋, KUALITI TINGGI😍, FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA🤤 DAN YANG PENTING MEMUASKAN HATI😘 DAN !!!❤❤❤TRUST SELLER❤❤❤!!!..MEH AJAK KAWAN2🤭 DAN SEDARA MARA PAKAT SAMA SAMA BELI KASUT KAT IG SHOP TU.. NEW IG SHOP..CEPAT CEPAT!! SELAGI STOK MASIH ADE..🙇🏻‍♂💞 . @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawakhambar  #lawak_hambar  #lawakhangit  #zonlawak 
😂😂😂terkejut beruk diorang
😂😂😂terkejut beruk diorang
Hahaha.. Bodo asal laaa😂😆
@atukpesan @lawak4x4 @ohhemgis @autoterhibur
@pesankakmoji #lawakhambar #lawakbodoh #lawakhangit #lawaktahapdewa #jangankecamsaya #ytjt #jangankecam #wilayahpermotoran #iglelakivsperempuan #himpunanlawakmalays #zonlawak
@lawak.teroks @lawak_hambar @lawak_jintoncit @lawak.hangit @lawak_ke_hambar @iglelakivsperempuan @lawak_steady 
@wilayah.permotoran @nakbebel @nakpesan.ig @lawak
.
.
Tag Member Perangai Masuk Air🐢
Twinkle² Little Star .. 😂😂😂😂😂
Khas utk smua peminat PAK KODIE a.k.a NAYAN & KUMP JORAS selamat malam diucapkan sblm tdur jgn lupa Undi kami di TIK TOK rrrr . 
@joey_daud 
@rahimr2  @kolin_abdullah @tie_sadaliofficial  @lilykhay 
#AstroMayaHD #amyzaadnan
#astro #joey #rahim #ropie #teamjoras2018  #joras #JORAS #pelawaktanahair #asrtismalaysian #comedianasrtis #comedian #JorasMLM2018 #JORAS  #joras #senangterhibur #zonlawak #mlm2018 #maharajalawak2018
Twinkle² Little Star .. 😂😂😂😂😂 Khas utk smua peminat PAK KODIE a.k.a NAYAN & KUMP JORAS selamat malam diucapkan sblm tdur jgn lupa Undi kami di TIK TOK rrrr . @joey_daud @rahimr2 @kolin_abdullah @tie_sadaliofficial @lilykhay #AstroMayaHD  #amyzaadnan  #astro  #joey  #rahim  #ropie  #teamjoras2018  #joras  #JORAS  #pelawaktanahair  #asrtismalaysian  #comedianasrtis  #comedian  #JorasMLM2018  #JORAS  #joras  #senangterhibur  #zonlawak  #mlm2018  #maharajalawak2018 
Perangai2 semasa menjawab exam
.
.Cc:@harrisannuar
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS ,LIKES, SHARE, DAN TAG RAKAN ANDA👍
.
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #ohsem #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak
#zonlawak
Bila budak PUBG Mobile nak cuba main PUBG PC😂👏
------------------------------------------------------
Tag Someone✨
[ I do not own to this video/picture ]
Kredit 📹 : @puteraqamarul
------------------------------------------------------
Follow Personal Account :
@handreson_
-------------------------------------------------------
Support : @_lawak_tak_jadi_
[ Ignore The Tag ]
#comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #resonator #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo
Bila budak PUBG Mobile nak cuba main PUBG PC😂👏 ------------------------------------------------------ Tag Someone✨ [ I do not own to this video/picture ] Kredit 📹 : @puteraqamarul ------------------------------------------------------ Follow Personal Account : @handreson_ ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy  #parody  #funny  #lawak  #lawaktahapdewa  #musically  #lawakkeder  #lawakhambar  #ngakak  #resonator  #lucu  #videolawak  #videolawakwarna  #viral  #laugh  #lawakboring  #lawaktakjadi  #malaysia  #tiktok  #zonlawak  #funnyvideo  #lawakoverdose  #lawakmalaysia  #hiburan  #kiniviral  #malaysiaviral  #kelakar  #funnycomedy  #comedyvideo 
Assalamualaikum & Selamat Tengahari . 
Khas utk smua peminat Pak Kodie a.k.a Nayan & Kump JORAS . Jgn lupa undi kami di talian TIK TOK utk MAHARAJA LAWAK MEGA 2018 & cara undian seperti yg ditunjukkan sperti diatas .. Trema kaseh . 
@joey @rahimr2  @kolin_abdullah  @lilykhay  @tie_sadaliofficial #jorasMLM2018 #tiktok
#joeyrahimropie  #joey #rahim #ropie #pakkodie #pakodie #nayan #teamjoras2018 *joras #JORAS  #pelawak  #pelawaktanahair  #mlm2018  #senangterhibur  #zonlawak  #maharajalawak2018  #AstroMayaHD  #astro #tiktokmalaysia  #tiktoksingapore  #tiktokindonesia
Assalamualaikum & Selamat Tengahari . Khas utk smua peminat Pak Kodie a.k.a Nayan & Kump JORAS . Jgn lupa undi kami di talian TIK TOK utk MAHARAJA LAWAK MEGA 2018 & cara undian seperti yg ditunjukkan sperti diatas .. Trema kaseh . @joey @rahimr2 @kolin_abdullah @lilykhay @tie_sadaliofficial #jorasMLM2018  #tiktok  #joeyrahimropie  #joey  #rahim  #ropie  #pakkodie  #pakodie  #nayan  #teamjoras2018  *joras #JORAS  #pelawak  #pelawaktanahair  #mlm2018  #senangterhibur  #zonlawak  #maharajalawak2018  #AstroMayaHD  #astro  #tiktokmalaysia  #tiktoksingapore  #tiktokindonesia 
Ha ni kita tengok JENIS JENIS GELAK pulak. w/ @isseyfazlisham
@shahrol_shiro @fizialisuria

TAG RAKAN ANDA.

@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak
Ha ni kita tengok JENIS JENIS GELAK pulak. w/ @isseyfazlisham @shahrol_shiro @fizialisuria TAG RAKAN ANDA. @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawak_hambar  #lawakhambar  #lawakhangit  #zonlawak 
Min berani kerat kuku jari min lah korang xboleh buat.
Tag kawan sekali🙄
.
.
.
.
Nak tengok lawak best2 cepat2 follow @hambarudin.x
.
@hambarudin.x
@hambarudin.x
@hambarudin.x .
.
.
.
#lawak #kelakar #lawakhambar #lawakhambarmalaysia #lawaktahapdewa #zonlawak #komikmalaysia #maharajalawakmega #maharajalawakmega2018 #awektiktok #uitm #politeknik #iphonemurah #iphonemalaysia #sukasukaajejangannakkecam #taukejambu #basikallajak #gengbasikallajak #pengayuh2roda #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #ysuku #ysuku_malaya_official #instafamousmalaysia #tiktokmalaysia
Min berani kerat kuku jari min lah korang xboleh buat. Tag kawan sekali🙄 . . . . Nak tengok lawak best2 cepat2 follow @hambarudin.x . @hambarudin.x @hambarudin.x @hambarudin.x . . . . #lawak  #kelakar  #lawakhambar  #lawakhambarmalaysia  #lawaktahapdewa  #zonlawak  #komikmalaysia  #maharajalawakmega  #maharajalawakmega2018  #awektiktok  #uitm  #politeknik  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #sukasukaajejangannakkecam  #taukejambu  #basikallajak  #gengbasikallajak  #pengayuh2roda  #y15  #y15malaysia  #y15malaya_official  #ysuku  #ysuku_malaya_official  #instafamousmalaysia  #tiktokmalaysia 
Lawak kat gym..myb🤔🤔
Truskan undian abata melalui tiktok..
MLM2018 minggu ke3..insyallah.. @abataofficial @gymbett 
#zonlawak
#MLM2018 
#lawakgym
Lawak kat gym..myb🤔🤔 Truskan undian abata melalui tiktok.. MLM2018 minggu ke3..insyallah.. @abataofficial @gymbett #zonlawak  #MLM2018  #lawakgym 
Patung je kot ! 😂 amende suspen mcm anak kena rebus🙂
------------------------------------------------------
Tag Someone✨
[ I do not own to this video/picture ]
Kredit 📹 : -
------------------------------------------------------
Follow Personal Account :
@handreson_
-------------------------------------------------------
Support : @_lawak_tak_jadi_
[ Ignore The Tag ]
#comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #resonator #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo
Patung je kot ! 😂 amende suspen mcm anak kena rebus🙂 ------------------------------------------------------ Tag Someone✨ [ I do not own to this video/picture ] Kredit 📹 : - ------------------------------------------------------ Follow Personal Account : @handreson_ ------------------------------------------------------- Support : @_lawak_tak_jadi_ [ Ignore The Tag ] #comedy  #parody  #funny  #lawak  #lawaktahapdewa  #musically  #lawakkeder  #lawakhambar  #ngakak  #resonator  #lucu  #videolawak  #videolawakwarna  #viral  #laugh  #lawakboring  #lawaktakjadi  #malaysia  #tiktok  #zonlawak  #funnyvideo  #lawakoverdose  #lawakmalaysia  #hiburan  #kiniviral  #malaysiaviral  #kelakar  #funnycomedy  #comedyvideo 
“Takkesahla apa barang pun. Tapi kalau yg Baru rosak, mesti patah balik kat yg Lama an? Atau cari Baru 😈” w/ @shahidan_izwan .

Lagu by @faizal_tahir - Mahakarya Cinta

@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak
“Takkesahla apa barang pun. Tapi kalau yg Baru rosak, mesti patah balik kat yg Lama an? Atau cari Baru 😈” w/ @shahidan_izwan . Lagu by @faizal_tahir - Mahakarya Cinta @lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #lawak_hambar  #lawakhambar  #lawakhangit  #zonlawak 
#Repost @madlipz__malaysia (@get_repost)
・・・
Jilake sape edit ni macam ape ntah 😂😂
.
Tag kawan2 korang

#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakjintoncit #lawakterkini #lawakteroks #lawakboring #lawakgram #lawakkampus #lawaklawak #lawakpadu #lawakantarabangsa #lawaksiyot #lawakhangit #lawakbodoh #lawakjenaka #lawaklucu #zonlawak #lawakviral
Slm smua...dah undi abata??☺️☺️
Minggu ni dah masuk mggu ke3🤔🤔..any idea....doakan agar kami trus brtahan n dpt trus hiburkan anda ke miggu seterusnya..insyallah..
@abataofficial 
#insyaallah 
#zonlawak 
#MLM2018
Slm smua...dah undi abata??☺️☺️ Minggu ni dah masuk mggu ke3🤔🤔..any idea....doakan agar kami trus brtahan n dpt trus hiburkan anda ke miggu seterusnya..insyallah.. @abataofficial #insyaallah  #zonlawak  #MLM2018 
Lama x payung tiktok.. Kak ratu payung tiktok with my bro @manaf_abd_malik 🤗 
#tiktokindonesia #tiktok #Kakratudiva #videolawakwarna #zonlawak #dropthebeat #jozanlive 
@tiktok_kreatif @tiktokindolaunchparty @jozanlive
Likes siapa yg pernah feel tidur dekat sejadah.(tag sahabat yang tengah badmood)
.
.
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS ,LIKES, SHARE, DAN TAG RAKAN ANDA👍
.
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #ohsem #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak
#zonlawak
Macam cicak jah brother  ni jatuh😂.perlu banyak belajar lagi ni🤣,skill baru level 1,ada hati mahu fly 😂😂😂💩
.
.
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS ,LIKES, SHARE, DAN TAG RAKAN ANDA👍
.
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #ohsem #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak
#zonlawak