an online Instagram web viewer

#wondercheese medias

Photos

Ke mana destinasi percutian pada musim sekolah ni? Jangan lupa bawa wonder cheese sebagai bekalan kudapan di tengah jalan.
.
Wondercheese pek baru lebih senang dibawa ke mana2 dan wajah yang lebih exclusive..
.
Jom jadi yang terawal dapatkan wonder cheese pek baru ni..
.
Kalau masih nak dapatkan wonder cheese dalam balang pun boleh.
.
DAPATKAN 3 BALANG/PEK DAN BERPELUANG MEMENANGI KERETA C-HR
.
DAPATKAN BEG KERTAS PERCUMA DENGAN PEMBELIAN 4 BALANG/PEK
.
Jom order sekarang..Nak jadi agent amat dialu2kan..
.
Click ke link kat bawah ni atau link di bio
.
http://www.wasap.my/+60122271831/sayanakwondercheese
.
.
#cheezyliciousrawang #wondercheeserawang #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #wondercheeseselayang #makan #makanan #foodpornmalaysia #wondercheese #wondercheeseKL #wondercheesesentul #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #wondercheesegombak #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #wondercheesemurah #sedapsangat #sedapgiler #wondercheeseKotaTinggi #hitamkuning #semakindidepan 
@coverupresources @wondercheese88
Ke mana destinasi percutian pada musim sekolah ni? Jangan lupa bawa wonder cheese sebagai bekalan kudapan di tengah jalan. . Wondercheese pek baru lebih senang dibawa ke mana2 dan wajah yang lebih exclusive.. . Jom jadi yang terawal dapatkan wonder cheese pek baru ni.. . Kalau masih nak dapatkan wonder cheese dalam balang pun boleh. . DAPATKAN 3 BALANG/PEK DAN BERPELUANG MEMENANGI KERETA C-HR . DAPATKAN BEG KERTAS PERCUMA DENGAN PEMBELIAN 4 BALANG/PEK . Jom order sekarang..Nak jadi agent amat dialu2kan.. . Click ke link kat bawah ni atau link di bio . http://www.wasap.my/+60122271831/sayanakwondercheese . . #cheezyliciousrawang  #wondercheeserawang  #malaysianfoodie  #resepimudah  #malaysia  #foodpanda  #masakan  #masak  #wondercheeseselayang  #makan  #makanan  #foodpornmalaysia  #wondercheese  #wondercheeseKL  #wondercheesesentul  #sukamakan  #sukamasak  #kuatmakan  #kakimakan  #makanmakan  #wondercheesegombak  #makanapa  #masakapahariini  #masaksendiri  #wondercheesemurah  #sedapsangat  #sedapgiler  #wondercheeseKotaTinggi  #hitamkuning  #semakindidepan  @coverupresources @wondercheese88
PROMOSI HEBAT CUTI SEKOLAH KINI BERMULA🔥🔥🔥
.
Khas untuk mereka yang ingin menjadi agent WONDERCHEESE
.
Dapatkan Starter Pack dengan harga hanya RM230..
.
Dengan starter pack ni anda akan dapat 10 Pack Wondercheese + Flyers dan Plastik Jernih..
.
Peluang masih terbuka untuk semua yang masih mencari peluang perniagaan.. 😘
.
Cepat-cepat rebut peluang PROMOSI ini yang akan berakhir 31 DIS 2018 nanti.
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
www.wasap.my/60133452383/STARTERPACKWONDERCHEESE
.
#coverup #coverupfans #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah #coverupfighter 
#sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending #trending #bazaronline #kerepekcheese #cheese #cheeseleleh #cheeselover #food #pemborongkerepek #malaysia #brunei #thailand #singapore #petronas #wondercheese @wondercheese88 @coverupresources
PROMOSI HEBAT CUTI SEKOLAH KINI BERMULA🔥🔥🔥 . Khas untuk mereka yang ingin menjadi agent WONDERCHEESE . Dapatkan Starter Pack dengan harga hanya RM230.. . Dengan starter pack ni anda akan dapat 10 Pack Wondercheese + Flyers dan Plastik Jernih.. . Peluang masih terbuka untuk semua yang masih mencari peluang perniagaan.. 😘 . Cepat-cepat rebut peluang PROMOSI ini yang akan berakhir 31 DIS 2018 nanti. . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . www.wasap.my/60133452383/STARTERPACKWONDERCHEESE . #coverup  #coverupfans  #teamcoverup  #coverupresources  #coverupshop  #rezekiglobal  #sayajual  #sayajualmurah  #coverupfighter  #sayajual  #kerepek  #kudapan  #kerepeksedap  #makanansedap  #ajaib  #kerepektrending  #trending  #bazaronline  #kerepekcheese  #cheese  #cheeseleleh  #cheeselover  #food  #pemborongkerepek  #malaysia  #brunei  #thailand  #singapore  #petronas  #wondercheese  @wondercheese88 @coverupresources
PROMOSI HEBAT CUTI SEKOLAH KINI BERMULA🔥🔥🔥
.
Khas untuk mereka yang ingin menjadi agent WONDERCHEESE
.
Dapatkan Starter Pack dengan harga hanya RM230..
.
Dengan starter pack ni anda akan dapat 10 Pack Wondercheese + Flyers dan Plastik Jernih..
.
Peluang masih terbuka untuk semua yang masih mencari peluang perniagaan.. 😘
.
Cepat-cepat rebut peluang PROMOSI ini yang akan berakhir 31 DIS 2018 nanti.
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
www.wasap.my/60133452383/STARTERPACKWONDERCHEESE
.
#coverup #coverupfans #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah #coverupfighter 
#sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending #trending #bazaronline #kerepekcheese #cheese #cheeseleleh #cheeselover #food #pemborongkerepek #malaysia #brunei #thailand #singapore #petronas #wondercheese @wondercheese88 @coverupresources
PROMOSI HEBAT CUTI SEKOLAH KINI BERMULA🔥🔥🔥 . Khas untuk mereka yang ingin menjadi agent WONDERCHEESE . Dapatkan Starter Pack dengan harga hanya RM230.. . Dengan starter pack ni anda akan dapat 10 Pack Wondercheese + Flyers dan Plastik Jernih.. . Peluang masih terbuka untuk semua yang masih mencari peluang perniagaan.. 😘 . Cepat-cepat rebut peluang PROMOSI ini yang akan berakhir 31 DIS 2018 nanti. . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . www.wasap.my/60133452383/STARTERPACKWONDERCHEESE . #coverup  #coverupfans  #teamcoverup  #coverupresources  #coverupshop  #rezekiglobal  #sayajual  #sayajualmurah  #coverupfighter  #sayajual  #kerepek  #kudapan  #kerepeksedap  #makanansedap  #ajaib  #kerepektrending  #trending  #bazaronline  #kerepekcheese  #cheese  #cheeseleleh  #cheeselover  #food  #pemborongkerepek  #malaysia  #brunei  #thailand  #singapore  #petronas  #wondercheese  @wondercheese88 @coverupresources
PROMOSI HEBAT CUTI SEKOLAH KINI BERMULA🔥🔥🔥
.
Khas untuk mereka yang ingin menjadi agent WONDERCHEESE
.
Dapatkan Starter Pack dengan harga hanya RM230..
.
Dengan starter pack ni anda akan dapat 10 Pack Wondercheese + Flyers dan Plastik Jernih..
.
Peluang masih terbuka untuk semua yang masih mencari peluang perniagaan.. 😘
.
Cepat-cepat rebut peluang PROMOSI ini yang akan berakhir 31 DIS 2018 nanti.
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
www.wasap.my/60133452383/STARTERPACKWONDERCHEESE
.
#coverup #coverupfans #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah #coverupfighter 
#sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending #trending #bazaronline #kerepekcheese #cheese #cheeseleleh #cheeselover #food #pemborongkerepek #malaysia #brunei #thailand #singapore #petronas #wondercheese @wondercheese88 @coverupresources
PROMOSI HEBAT CUTI SEKOLAH KINI BERMULA🔥🔥🔥 . Khas untuk mereka yang ingin menjadi agent WONDERCHEESE . Dapatkan Starter Pack dengan harga hanya RM230.. . Dengan starter pack ni anda akan dapat 10 Pack Wondercheese + Flyers dan Plastik Jernih.. . Peluang masih terbuka untuk semua yang masih mencari peluang perniagaan.. 😘 . Cepat-cepat rebut peluang PROMOSI ini yang akan berakhir 31 DIS 2018 nanti. . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . www.wasap.my/60133452383/STARTERPACKWONDERCHEESE . #coverup  #coverupfans  #teamcoverup  #coverupresources  #coverupshop  #rezekiglobal  #sayajual  #sayajualmurah  #coverupfighter  #sayajual  #kerepek  #kudapan  #kerepeksedap  #makanansedap  #ajaib  #kerepektrending  #trending  #bazaronline  #kerepekcheese  #cheese  #cheeseleleh  #cheeselover  #food  #pemborongkerepek  #malaysia  #brunei  #thailand  #singapore  #petronas  #wondercheese  @wondercheese88 @coverupresources
Cuti sekolah ni lain macam permintaan terhadap makhluk Oren ni!
.
Setiap hari permintaan terhadap wonder cheese semakin tinggi. Wonder cheese semakin dikenali dan digilai ramai.
.
Bunda sentiasa pastikan stock Bunda 🔛🔛🔛 dan team Bunda juga ada di mana2 untuk delivery wonder cheese kepada anda!
.
Nak daftar ejen?? Nak cari side income?? Nak bina impian?? JOM...
.
Untuk order & pertanyaan uolls boleh klik jer kat bawah ni...
.
https://linktr.ee/akak.keju.bronis
.
JOM KITA BERWONDERCHEESE
.
#malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #wondercheeseselayang #makan #makanan #foodpornmalaysia #wondercheese #wondercheeseKL #wondercheesesentul #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #wondercheesegombak #makanapa #likeforlikes #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler
#malaysiafood #makanmakanmakan
@wondercheese88 @coverupresources
Cuti sekolah ni lain macam permintaan terhadap makhluk Oren ni! . Setiap hari permintaan terhadap wonder cheese semakin tinggi. Wonder cheese semakin dikenali dan digilai ramai. . Bunda sentiasa pastikan stock Bunda 🔛🔛🔛 dan team Bunda juga ada di mana2 untuk delivery wonder cheese kepada anda! . Nak daftar ejen?? Nak cari side income?? Nak bina impian?? JOM... . Untuk order & pertanyaan uolls boleh klik jer kat bawah ni... . https://linktr.ee/akak.keju.bronis . JOM KITA BERWONDERCHEESE . #malaysianfoodie  #resepimudah  #malaysia  #foodpanda  #masakan  #masak  #wondercheeseselayang  #makan  #makanan  #foodpornmalaysia  #wondercheese  #wondercheeseKL  #wondercheesesentul  #sukamakan  #sukamasak  #kuatmakan  #kakimakan  #makanmakan  #wondercheesegombak  #makanapa  #likeforlikes  #masakapahariini  #masaksendiri  #lapar  #sedapsangat  #vitdaily  #makanfree  #sedapgiler  #malaysiafood  #makanmakanmakan  @wondercheese88 @coverupresources
Jom Tambah SIDE INCOME Dengan Berniaga Kerepek WONDERCHEESE .
KAMI ADALAH PEMBEKAL KEREPEK WONDERCHEESE
.
Jom Jadi Pengedar Kerepek WONDERCHEESE Kami.
Kami Sedang Mencari Pengedar Di Seluruh Malaysia, Brunei & Singapura...
.
BERMINAT UNTUK JADI PENGEDAR KAMI?
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
www.wasap.my/60197557973/sayanakjadiagentWONDERCHEESE
.
#aril #arillicious #arilfans #sayajual #kerepek #kudapan #instagood #foodporn #food #family #travel #hot #instafood #wedding #followme #follow #viral #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending #trending #kerepekcheese #cheese #cheeselover #pemborongkerepek #wondercheese #coverup #teamcoverup #coverupresources
Jom Tambah SIDE INCOME Dengan Berniaga Kerepek WONDERCHEESE . KAMI ADALAH PEMBEKAL KEREPEK WONDERCHEESE . Jom Jadi Pengedar Kerepek WONDERCHEESE Kami. Kami Sedang Mencari Pengedar Di Seluruh Malaysia, Brunei & Singapura... . BERMINAT UNTUK JADI PENGEDAR KAMI? . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . www.wasap.my/60197557973/sayanakjadiagentWONDERCHEESE . #aril  #arillicious  #arilfans  #sayajual  #kerepek  #kudapan  #instagood  #foodporn  #food  #family  #travel  #hot  #instafood  #wedding  #followme  #follow  #viral  #kerepeksedap  #makanansedap  #ajaib  #kerepektrending  #trending  #kerepekcheese  #cheese  #cheeselover  #pemborongkerepek  #wondercheese  #coverup  #teamcoverup  #coverupresources 
#Repost @gerobokacuija with @get_repost
・・・
.
HELLO MONDAY 😊
.
Kunyah-kunyah #WONDERCHEESE
confirm hilang monday bluea korang....
.
Tak caya?? Meh try cepatt sambil-sambil join contest #keretauntukabah ...Beli 3 balang boleh menang kereta.?? 😲😲😲
.
Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! .
Hanya perlu ikut 3 step dibawah:
.
1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent.
.
2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. .
. 
3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese
.
*Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent..
.
Jom whatsapp kami segera 👉 01111741128
http://wondercheeseklangvalley.wasap.my
.
Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. .
Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan..
.
#wondercheese88 #wondercheese
#wondercheesefans #stylekulimited
#hitamkuning 
#packagingsolitlit
#nakketaknak #pencarian1000agent
#keretauntukabah #teambroniskejuija 
#teamacuija #teamcoverup #gerobokacuija
#wondercheeseklangvalley #wondercheesebangsar  #wondercheesekeramat #wondercheesedamansaraperdana #wondercheesekl #wondercheeseselangor
@gerobokacuija @coverupresources
@wondercheese88
#Repost  @gerobokacuija with @get_repost ・・・ . HELLO MONDAY 😊 . Kunyah-kunyah #WONDERCHEESE  confirm hilang monday bluea korang.... . Tak caya?? Meh try cepatt sambil-sambil join contest #keretauntukabah  ...Beli 3 balang boleh menang kereta.?? 😲😲😲 . Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! . Hanya perlu ikut 3 step dibawah: . 1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent. . 2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. . . 3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese . *Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent.. . Jom whatsapp kami segera 👉 01111741128 http://wondercheeseklangvalley.wasap.my . Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. . Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan.. . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #stylekulimited  #hitamkuning  #packagingsolitlit  #nakketaknak  #pencarian1000agent  #keretauntukabah  #teambroniskejuija  #teamacuija  #teamcoverup  #gerobokacuija  #wondercheeseklangvalley  #wondercheesebangsar  #wondercheesekeramat  #wondercheesedamansaraperdana  #wondercheesekl  #wondercheeseselangor  @gerobokacuija @coverupresources @wondercheese88
#Repost @syamir_mr.perfectcheese10etc with @get_repost
・・・
NAK HABAQ SAT 
Assalamualaikum & Salam Magnet Rezeki. Semoga kita semua menjadi jutawan kaya berjaya dunia akhirat.Amenn 😍
.
Anda FIGHTER? SELLER? DISTRIBUTOR? 
USAHAWAN BARU? FUNDER? Tokey Kedai? Tokey Pasaraya? Tokey #PETRONAS, #SHELL , #PETRON ?
.
Apalagiii!!! Jom..jom..Join #wondercheeseteamcoverup , kami mengalu-alukan anda...anda masih belum terlambat utk berbisness dengan dengan kami...Meh kami bantu & guide korang. Team kami bergerak aktif seluruh Malaysia...Produk laku keras x yah cakap laa...kompom boleh jual😍Yang paling best bukan setakat buat side income, REWARD pun ada tau 🎉🎉🎉
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
http://www.wasap.my/60128711895/sayanakbisneswondercheese
.
TERIMA KASIH SEMUA YANG BERURUSAN DENGAN KAMI
.
#BamAm #wondercheese #coverup #coverupfans #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #usahawan #food #foodporn #foodie #instafood #kerepek #pemborong #trending
#coverupfighter#wondercheesebangsar#wondercheesepantaidalam#wondercheesepj#wondercheeseklang#wondercheesebanting#wondercheeseshahalam
#Repost  @syamir_mr.perfectcheese10etc with @get_repost ・・・ NAK HABAQ SAT Assalamualaikum & Salam Magnet Rezeki. Semoga kita semua menjadi jutawan kaya berjaya dunia akhirat.Amenn 😍 . Anda FIGHTER? SELLER? DISTRIBUTOR? USAHAWAN BARU? FUNDER? Tokey Kedai? Tokey Pasaraya? Tokey #PETRONAS , #SHELL  , #PETRON  ? . Apalagiii!!! Jom..jom..Join #wondercheeseteamcoverup  , kami mengalu-alukan anda...anda masih belum terlambat utk berbisness dengan dengan kami...Meh kami bantu & guide korang. Team kami bergerak aktif seluruh Malaysia...Produk laku keras x yah cakap laa...kompom boleh jual😍Yang paling best bukan setakat buat side income, REWARD pun ada tau 🎉🎉🎉 . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . http://www.wasap.my/60128711895/sayanakbisneswondercheese . TERIMA KASIH SEMUA YANG BERURUSAN DENGAN KAMI . #BamAm  #wondercheese  #coverup  #coverupfans  #teamcoverup  #coverupresources  #coverupshop  #rezekiglobal  #sayajual  #usahawan  #food  #foodporn  #foodie  #instafood  #kerepek  #pemborong  #trending  #coverupfighter #wondercheesebangsar #wondercheesepantaidalam #wondercheesepj #wondercheeseklang #wondercheesebanting #wondercheeseshahalam 
#Repost @kapit.cheese_shahalam with @get_repost
・・・
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥
.
Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese... korang memang ohsem!
.
Teruskan support kami yer 😊
.
Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari
.
Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425
Atau tekan je link kat bio
.
#wondercheese #wondercheeseshahalam #teamcoverup #coverup #sayajual #codshahalam #shahalam #shahalamresident #seksyen13 #seksyen16 #seksyen18 #seksyen19 #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #intec #uitm #alamimpian #batu3 #menarasuria #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88 @kapit.cheese_shahalam
#Repost  @kapit.cheese_shahalam with @get_repost ・・・ PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥 . Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese ... korang memang ohsem! . Teruskan support kami yer 😊 . Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari . Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425 Atau tekan je link kat bio . #wondercheese  #wondercheeseshahalam  #teamcoverup  #coverup  #sayajual  #codshahalam  #shahalam  #shahalamresident  #seksyen13  #seksyen16  #seksyen18  #seksyen19  #seksyen7  #seksyen8  #seksyen9  #intec  #uitm  #alamimpian  #batu3  #menarasuria  #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88 @kapit.cheese_shahalam
#Repost @kapit.cheese_shahalam with @get_repost
・・・
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥
.
Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese... korang memang ohsem!
.
Teruskan support kami yer 😊
.
Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari
.
Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425
Atau tekan je link kat bio
.
#wondercheese #wondercheeseshahalam #teamcoverup #coverup #sayajual #codshahalam #shahalam #shahalamresident #seksyen13 #seksyen16 #seksyen18 #seksyen19 #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #intec #uitm #alamimpian #batu3 #menarasuria #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
#Repost  @kapit.cheese_shahalam with @get_repost ・・・ PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥 . Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese ... korang memang ohsem! . Teruskan support kami yer 😊 . Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari . Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425 Atau tekan je link kat bio . #wondercheese  #wondercheeseshahalam  #teamcoverup  #coverup  #sayajual  #codshahalam  #shahalam  #shahalamresident  #seksyen13  #seksyen16  #seksyen18  #seksyen19  #seksyen7  #seksyen8  #seksyen9  #intec  #uitm  #alamimpian  #batu3  #menarasuria  #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
#Repost @kapit.cheese_shahalam with @get_repost
・・・
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥
.
Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese... korang memang ohsem!
.
Teruskan support kami yer 😊
.
Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari
.
Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425
Atau tekan je link kat bio
.
#wondercheese #wondercheeseshahalam #teamcoverup #coverup #sayajual #codshahalam #shahalam #shahalamresident #seksyen13 #seksyen16 #seksyen18 #seksyen19 #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #intec #uitm #alamimpian #batu3 #menarasuria #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
#Repost  @kapit.cheese_shahalam with @get_repost ・・・ PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥 . Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese ... korang memang ohsem! . Teruskan support kami yer 😊 . Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari . Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425 Atau tekan je link kat bio . #wondercheese  #wondercheeseshahalam  #teamcoverup  #coverup  #sayajual  #codshahalam  #shahalam  #shahalamresident  #seksyen13  #seksyen16  #seksyen18  #seksyen19  #seksyen7  #seksyen8  #seksyen9  #intec  #uitm  #alamimpian  #batu3  #menarasuria  #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
Another customer from uitm perlis 😜 .
.
Area2 arau dan kangar ni mmg mudah sgt nak cod 😋
.
Uitm perlis ni tak smp 5 minit pun cod 💯
.
Jadi siapa2 duduk area ni mmg rugi kalau korang tak order 😣
.
One step ahead n korang dah dpt rasa wondercheese mereciks di lidah ni huhuhu 😘
.
Cod seluruh Perlis ya ✔
.
Tekan link wasap di bio utk order 🔜
.
#wondercheese #wondercheese88 #wondercheesearau #wondercheeseperlis #wondercheesekedah #perlis #wondercheeseutagha #wondercheeseaddict #wondercheeselover
Another customer from uitm perlis 😜 . . Area2 arau dan kangar ni mmg mudah sgt nak cod 😋 . Uitm perlis ni tak smp 5 minit pun cod 💯 . Jadi siapa2 duduk area ni mmg rugi kalau korang tak order 😣 . One step ahead n korang dah dpt rasa wondercheese mereciks di lidah ni huhuhu 😘 . Cod seluruh Perlis ya ✔ . Tekan link wasap di bio utk order 🔜 . #wondercheese  #wondercheese88  #wondercheesearau  #wondercheeseperlis  #wondercheesekedah  #perlis  #wondercheeseutagha  #wondercheeseaddict  #wondercheeselover 
NAK HABAQ SAT 
Assalamualaikum & Salam Magnet Rezeki. Semoga kita semua menjadi jutawan kaya berjaya dunia akhirat.Amenn 😍
.
Anda FIGHTER? SELLER? DISTRIBUTOR? 
USAHAWAN BARU? FUNDER? Tokey Kedai? Tokey Pasaraya? Tokey #PETRONAS, #SHELL , #PETRON ?
.
Apalagiii!!! Jom..jom..Join #wondercheeseteamcoverup , kami mengalu-alukan anda...anda masih belum terlambat utk berbisness dengan dengan kami...Meh kami bantu & guide korang. Team kami bergerak aktif seluruh Malaysia...Produk laku keras x yah cakap laa...kompom boleh jual😍Yang paling best bukan setakat buat side income, REWARD pun ada tau 🎉🎉🎉
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
http://www.wasap.my/60128711895/sayanakbisneswondercheese
.
TERIMA KASIH SEMUA YANG BERURUSAN DENGAN KAMI
.
#BamAm #wondercheese #coverup #coverupfans #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #usahawan #food #foodporn #foodie #instafood #kerepek #pemborong #trending
#coverupfighter#wondercheesebangsar#wondercheesepantaidalam#wondercheesepj#wondercheeseklang#wondercheesebanting#wondercheeseshahalam
NAK HABAQ SAT Assalamualaikum & Salam Magnet Rezeki. Semoga kita semua menjadi jutawan kaya berjaya dunia akhirat.Amenn 😍 . Anda FIGHTER? SELLER? DISTRIBUTOR? USAHAWAN BARU? FUNDER? Tokey Kedai? Tokey Pasaraya? Tokey #PETRONAS , #SHELL  , #PETRON  ? . Apalagiii!!! Jom..jom..Join #wondercheeseteamcoverup  , kami mengalu-alukan anda...anda masih belum terlambat utk berbisness dengan dengan kami...Meh kami bantu & guide korang. Team kami bergerak aktif seluruh Malaysia...Produk laku keras x yah cakap laa...kompom boleh jual😍Yang paling best bukan setakat buat side income, REWARD pun ada tau 🎉🎉🎉 . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . http://www.wasap.my/60128711895/sayanakbisneswondercheese . TERIMA KASIH SEMUA YANG BERURUSAN DENGAN KAMI . #BamAm  #wondercheese  #coverup  #coverupfans  #teamcoverup  #coverupresources  #coverupshop  #rezekiglobal  #sayajual  #usahawan  #food  #foodporn  #foodie  #instafood  #kerepek  #pemborong  #trending  #coverupfighter #wondercheesebangsar #wondercheesepantaidalam #wondercheesepj #wondercheeseklang #wondercheesebanting #wondercheeseshahalam 
Скажите сыыыыыыр! 😁
⠀
Встречайте увлажняющий крем для тела Wonder cheese от Tony Moly с экстрактом знаменитого швейцарского сыра Гюйер!🧀 Лакомство для настоящих гурманов! 😋
⠀
🧀 Сыр Гюйер богат миниралами и питательными веществами, улучшает эластичность и упругость кожи, делает её гладкой. ☝️Помимо этого, сырный экстракт тонизирует кожу, устраняет усталость. А восхитительный сливочный аромат точно поднимет тебе настроение! Крем пахнет как сливочный десерт. 😍🍦
⠀
➡️Wonder cheese – многофункциональный крем, его можно наносить не только на лицо, но и на всё тело. Текстура крема нежная и нелипкая, очень хорошо впитывается.🔱
⠀
Крем доступен на danaco.ru за 1039 ₽
Скажите сыыыыыыр! 😁 ⠀ Встречайте увлажняющий крем для тела Wonder cheese от Tony Moly с экстрактом знаменитого швейцарского сыра Гюйер!🧀 Лакомство для настоящих гурманов! 😋 ⠀ 🧀 Сыр Гюйер богат миниралами и питательными веществами, улучшает эластичность и упругость кожи, делает её гладкой. ☝️Помимо этого, сырный экстракт тонизирует кожу, устраняет усталость. А восхитительный сливочный аромат точно поднимет тебе настроение! Крем пахнет как сливочный десерт. 😍🍦 ⠀ ➡️Wonder cheese – многофункциональный крем, его можно наносить не только на лицо, но и на всё тело. Текстура крема нежная и нелипкая, очень хорошо впитывается.🔱 ⠀ Крем доступен на danaco.ru за 1039 ₽
Beli wondercheese boleh menang hadiah bulanan loket emas.?? 😲😲😲
.
Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! .
Hanya perlu ikut 3 step dibawah:
.
1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent.
.
2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. .
. 
3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese
.
*Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent..
.
Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. .
Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan..
.
#wondercheese
#kancikyadahkata
#terbaekk
#teamfaez
Beli wondercheese boleh menang hadiah bulanan loket emas.?? 😲😲😲 . Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! . Hanya perlu ikut 3 step dibawah: . 1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent. . 2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. . . 3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese . *Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent.. . Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. . Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan.. . #wondercheese  #kancikyadahkata  #terbaekk  #teamfaez 
Beli wondercheese boleh menang hadiah bulanan loket emas.?? 😲😲😲
.
Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! .
Hanya perlu ikut 3 step dibawah:
.
1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent.
.
2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. .
. 
3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese
.
*Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent..
.
Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. .
Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan..
.
#wondercheese
#kancikyadahkata
#terbaekk
#teamfaez
Beli wondercheese boleh menang hadiah bulanan loket emas.?? 😲😲😲 . Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! . Hanya perlu ikut 3 step dibawah: . 1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent. . 2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. . . 3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese . *Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent.. . Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. . Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan.. . #wondercheese  #kancikyadahkata  #terbaekk  #teamfaez 
Beli wondercheese boleh menang hadiah bulanan loket emas.?? 😲😲😲
.
Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! .
Hanya perlu ikut 3 step dibawah:
.
1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent.
.
2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. .
. 
3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese
.
*Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent..
.
Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. .
Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan..
.
#wondercheese
#kancikyadahkata
#terbaekk
#teamfaez
Beli wondercheese boleh menang hadiah bulanan loket emas.?? 😲😲😲 . Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! . Hanya perlu ikut 3 step dibawah: . 1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent. . 2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. . . 3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese . *Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent.. . Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. . Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan.. . #wondercheese  #kancikyadahkata  #terbaekk  #teamfaez 
Cover up com sucesso, cobrindo uma tattoo antiga e mau cicatrizada por um leão no black work 🇧🇷🇨🇱🇺🇸
Orçamento  21 991965538 
#ink #tattooer #tattooartist #tattooing #tattoolife #coverup #inked #tattoodesign #tatuaje #tattooist #coveruptattoos #pemborongkerepek #coverupresources #tatuagem #cheeseleleh #tattoos #coveruptattoo #cheese #tattooed #art #tatuagembrasil #cheeselover #tattooart #tattoo #tatuagemdelicada #wondercheese #tattoo2me #tatuagemfeminina #kerepek #nossahonra
Deus é bom o tempo todo
Cover up com sucesso, cobrindo uma tattoo antiga e mau cicatrizada por um leão no black work 🇧🇷🇨🇱🇺🇸 Orçamento 21 991965538 #ink  #tattooer  #tattooartist  #tattooing  #tattoolife  #coverup  #inked  #tattoodesign  #tatuaje  #tattooist  #coveruptattoos  #pemborongkerepek  #coverupresources  #tatuagem  #cheeseleleh  #tattoos  #coveruptattoo  #cheese  #tattooed  #art  #tatuagembrasil  #cheeselover  #tattooart  #tattoo  #tatuagemdelicada  #wondercheese  #tattoo2me  #tatuagemfeminina  #kerepek  #nossahonra  Deus é bom o tempo todo
-  Walau kemana sekalipun, jangan lupa pastikan wondercheese sentiasa ada bersama ya.. 😉
.
Yang masih belum cuba lagi, cecepat wasap 016-6724570 tuk dapatkan stok anda... 😍😍
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#packagingsolitlit 
#pencarianagent - #regrann
Tak akan tak kenal artis Malaysia nie 💞 Mereka dah cuba , anda bila laagi ? #artismalaysia #wondercheese #murah
Stok dah sampai😍😍😍
Yang berminat nk join team kami, Jom kita tingkatkan pendapatan utk kehidupan seharian kita 😁, produk yg dapat permintaan tinggi, mudah di jual dan kekerapan customer repeat order 👍🏻👍🏻.. so, jgn lepaskan peluang!! 💰💰💰kita buat, kita dapat.. 💪🏻💪🏻
.
Dengan pembelian 3balang sekaligus boleh join #contestkeretauntukabah 
Korang nk order contact je ayu tau👇
http://www.wasap.my/+60129887425/sayanakWONDERCHEESE
.
🚘 COD AREA : KELANTAN
🧀 Kota Bharu
🧀 Machang
🧀 Koklanas
🧀 Ketereh
🧀 Pasir mas
🧀 Wakaf bharu
🧀 Pengkalan chepa
🚘COD AREA : TERENGGANU
🧀 Besut
🧀 Setiu
🧀 kuala Nerus
🧀 Kuala Ganu
🧀 Gong Badak
🧀 Tok jembal
.
kawasan lain2 hok mna xtertulis di ats👆 tp nk order buleh oyak pah kito wt kiro..kami akn bagi kepada agent terdekat dgn anda
.
🚁 POSTAGE 1 MALAYSIA..👌
.
💰 RM25.00 sebalang

#wondercheese #wondercheese88 #wondercheeseganu #wondercheeseviral #wondecheesekualaterengganu
#wondercheesekualanerus
#wondercheesegongbadak
#wondercheeseklate #wondercheesekelantan #wondercheesekb #wondercheesekotabharu
#wondercheesepasirmas
#wondercheesenilampuri
Ayu delicious Wondercheese88  @ Kuala Terengganu
Stok dah sampai😍😍😍 Yang berminat nk join team kami, Jom kita tingkatkan pendapatan utk kehidupan seharian kita 😁, produk yg dapat permintaan tinggi, mudah di jual dan kekerapan customer repeat order 👍🏻👍🏻.. so, jgn lepaskan peluang!! 💰💰💰kita buat, kita dapat.. 💪🏻💪🏻 . Dengan pembelian 3balang sekaligus boleh join #contestkeretauntukabah  Korang nk order contact je ayu tau👇 http://www.wasap.my/+60129887425/sayanakWONDERCHEESE . 🚘 COD AREA : KELANTAN 🧀 Kota Bharu 🧀 Machang 🧀 Koklanas 🧀 Ketereh 🧀 Pasir mas 🧀 Wakaf bharu 🧀 Pengkalan chepa 🚘COD AREA : TERENGGANU 🧀 Besut 🧀 Setiu 🧀 kuala Nerus 🧀 Kuala Ganu 🧀 Gong Badak 🧀 Tok jembal . kawasan lain2 hok mna xtertulis di ats👆 tp nk order buleh oyak pah kito wt kiro..kami akn bagi kepada agent terdekat dgn anda . 🚁 POSTAGE 1 MALAYSIA..👌 . 💰 RM25.00 sebalang #wondercheese  #wondercheese88  #wondercheeseganu  #wondercheeseviral  #wondecheesekualaterengganu  #wondercheesekualanerus  #wondercheesegongbadak  #wondercheeseklate  #wondercheesekelantan  #wondercheesekb  #wondercheesekotabharu  #wondercheesepasirmas  #wondercheesenilampuri  Ayu delicious Wondercheese88 @ Kuala Terengganu
Nak rasa airtangan anak dara pom2 meletop kekda.Mewah dengan coklat hanya RM12 satu jar.Wow😀
COD AREA SUNWAY DAN SUBANG JAYA
.
#60123211374
#chocojar 
#chocojarmurah 
#chocojarsunway 
#chocojarusj 
#wondercheese 
#wondercheesesubangjaya 
#wondercheeseusj
#anakdara 
#anakdarapompommeletop
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥
.
Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese... korang memang ohsem!
.
Teruskan support kami yer 😊
.
Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari
.
Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425
Atau tekan je link kat bio
.
#wondercheese #wondercheeseshahalam #teamcoverup #coverup #sayajual #codshahalam #shahalam #shahalamresident #seksyen13 #seksyen16 #seksyen18 #seksyen19 #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #intec #uitm #alamimpian #batu3 #menarasuria #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥 . Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese ... korang memang ohsem! . Teruskan support kami yer 😊 . Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari . Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425 Atau tekan je link kat bio . #wondercheese  #wondercheeseshahalam  #teamcoverup  #coverup  #sayajual  #codshahalam  #shahalam  #shahalamresident  #seksyen13  #seksyen16  #seksyen18  #seksyen19  #seksyen7  #seksyen8  #seksyen9  #intec  #uitm  #alamimpian  #batu3  #menarasuria  #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥
.
Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese... korang memang ohsem!
.
Teruskan support kami yer 😊
.
Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari
.
Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425
Atau tekan je link kat bio
.
#wondercheese #wondercheeseshahalam #teamcoverup #coverup #sayajual #codshahalam #shahalam #shahalamresident #seksyen13 #seksyen16 #seksyen18 #seksyen19 #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #intec #uitm #alamimpian #batu3 #menarasuria #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥 . Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese ... korang memang ohsem! . Teruskan support kami yer 😊 . Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari . Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425 Atau tekan je link kat bio . #wondercheese  #wondercheeseshahalam  #teamcoverup  #coverup  #sayajual  #codshahalam  #shahalam  #shahalamresident  #seksyen13  #seksyen16  #seksyen18  #seksyen19  #seksyen7  #seksyen8  #seksyen9  #intec  #uitm  #alamimpian  #batu3  #menarasuria  #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥
.
Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese... korang memang ohsem!
.
Teruskan support kami yer 😊
.
Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari
.
Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425
Atau tekan je link kat bio
.
#wondercheese #wondercheeseshahalam #teamcoverup #coverup #sayajual #codshahalam #shahalam #shahalamresident #seksyen13 #seksyen16 #seksyen18 #seksyen19 #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #intec #uitm #alamimpian #batu3 #menarasuria #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88 @kapit.cheese_shahalam
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥 . Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese ... korang memang ohsem! . Teruskan support kami yer 😊 . Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari . Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425 Atau tekan je link kat bio . #wondercheese  #wondercheeseshahalam  #teamcoverup  #coverup  #sayajual  #codshahalam  #shahalam  #shahalamresident  #seksyen13  #seksyen16  #seksyen18  #seksyen19  #seksyen7  #seksyen8  #seksyen9  #intec  #uitm  #alamimpian  #batu3  #menarasuria  #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88 @kapit.cheese_shahalam
Siapa dah pernah try ketiga-tiga perisa dari #hotcheesepop nie? Ada hot cheese, cinnamon cheese dengan choc cheese. Tiga² sedap. Mase tinggal separuh je, aq campokan semua jadi 1 balang. Fuhhhh....tekak aq boleh terima. Haha. Xtaulah tekak korang. Hehe. Nie aq beli je tau. Xjual. Hehe... masih setia dengan #wondercheese. Hehe...
Siapa dah pernah try ketiga-tiga perisa dari #hotcheesepop  nie? Ada hot cheese, cinnamon cheese dengan choc cheese. Tiga² sedap. Mase tinggal separuh je, aq campokan semua jadi 1 balang. Fuhhhh....tekak aq boleh terima. Haha. Xtaulah tekak korang. Hehe. Nie aq beli je tau. Xjual. Hehe... masih setia dengan #wondercheese . Hehe...
Tahniah kepada pemenang hadiah bulanan Kempen Kereta Untuk Abah...
.
Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! .
Hanya perlu ikut 3 step dibawah:
.
1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent.
.
2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. .
. 
3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese
.
*Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent..
.
Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. .
Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#stylekulimited
#hitamkuning
#packagingsolitlit
#nakketaknak
#pencarian1000agent
#keretauntukabah
Tahniah kepada pemenang hadiah bulanan Kempen Kereta Untuk Abah... . Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! . Hanya perlu ikut 3 step dibawah: . 1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent. . 2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. . .  3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese . *Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent.. . Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. . Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan.. . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #stylekulimited  #hitamkuning  #packagingsolitlit  #nakketaknak  #pencarian1000agent  #keretauntukabah 
Beli wondercheese boleh menang hadiah bulanan loket emas.?? 😲😲😲
.
Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! .
Hanya perlu ikut 3 step dibawah:
.
1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent.
.
2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. .
. 
3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese
.
*Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent..
.
Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. .
Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#stylekulimited
#hitamkuning
#packagingsolitlit
#nakketaknak
#pencarian1000agent
#keretauntukabah
Beli wondercheese boleh menang hadiah bulanan loket emas.?? 😲😲😲 . Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! . Hanya perlu ikut 3 step dibawah: . 1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent. . 2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. . .  3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese . *Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent.. . Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. . Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan.. . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #stylekulimited  #hitamkuning  #packagingsolitlit  #nakketaknak  #pencarian1000agent  #keretauntukabah 
Dapatkan susu Farm Fresh UHT 200ml yang comel ni:
.
Flavour available:
.
🥛kurma
☕cafe latte
🍫coklat
🍓yogurt strawberry
🍒yogurt mixed berries
🍋yogurt mango tango
.
Senang dibawa kemana2..mudah disimpan..tahan lama..boleh disimpan pada suhu bilik
.
Nak order? Klik je link bawah ni atau link di bio.
.
https://linktr.ee/akak.keju.bronis
.
0129189530
0129189530
0129189530
.
COD di kawasan:
🚗Selayang
🚗BT.Caves
🚗Gombak
🚗Pusat Bandar Kuala Lumpur
🚗Sentul
🚗Setapak
🚗Wangsa Maju
🚗Kepong
🚗Segambut
🚗Bandar Rawang
.
Charge penghantaran mengikut kawasan.
.
#farmfreshgombak #farmfreshKL #farmfreshrawang #farmfreshsentul #farmfreshsetapak #farmfreshbatucaves #farmfreshselayang #farmfreshwangsamaju #sususegar #farmfreshselangor #freshmilk #bobodimana #tiktok #tiktokmalaysia #chocojar #kerepekbronis #sususegar #mamom #wondercheese #tauhubergedil #likeforlikes #susufarmfresh  #milkbooster #farmfreshkurma #farmfreshcoklat #farmfreshlatte #mamadil #bazaronline #viral #trending #ent530
Dapatkan susu Farm Fresh UHT 200ml yang comel ni: . Flavour available: . 🥛kurma ☕cafe latte 🍫coklat 🍓yogurt strawberry 🍒yogurt mixed berries 🍋yogurt mango tango . Senang dibawa kemana2..mudah disimpan..tahan lama..boleh disimpan pada suhu bilik . Nak order? Klik je link bawah ni atau link di bio. . https://linktr.ee/akak.keju.bronis . 0129189530 0129189530 0129189530 . COD di kawasan: 🚗Selayang 🚗BT.Caves 🚗Gombak 🚗Pusat Bandar Kuala Lumpur 🚗Sentul 🚗Setapak 🚗Wangsa Maju 🚗Kepong 🚗Segambut 🚗Bandar Rawang . Charge penghantaran mengikut kawasan. . #farmfreshgombak  #farmfreshKL  #farmfreshrawang  #farmfreshsentul  #farmfreshsetapak  #farmfreshbatucaves  #farmfreshselayang  #farmfreshwangsamaju  #sususegar  #farmfreshselangor  #freshmilk  #bobodimana  #tiktok  #tiktokmalaysia  #chocojar  #kerepekbronis  #sususegar  #mamom  #wondercheese  #tauhubergedil  #likeforlikes  #susufarmfresh  #milkbooster  #farmfreshkurma  #farmfreshcoklat  #farmfreshlatte  #mamadil  #bazaronline  #viral  #trending  #ent530 
Dapatkan susu Farm Fresh UHT 200ml yang comel ni:
.
Flavour available:
.
🥛kurma
☕cafe latte
🍫coklat
🍓yogurt strawberry
🍒yogurt mixed berries
🍋yogurt mango tango
.
Senang dibawa kemana2..mudah disimpan..tahan lama..boleh disimpan pada suhu bilik
.
Nak order? Klik je link bawah ni atau link di bio.
.
https://linktr.ee/akak.keju.bronis
.
0129189530
0129189530
0129189530
.
COD di kawasan:
🚗Selayang
🚗BT.Caves
🚗Gombak
🚗Pusat Bandar Kuala Lumpur
🚗Sentul
🚗Setapak
🚗Wangsa Maju
🚗Kepong
🚗Segambut
🚗Bandar Rawang
.
Charge penghantaran mengikut kawasan.
.
#farmfreshgombak #farmfreshKL #farmfreshrawang #farmfreshsentul #farmfreshsetapak #farmfreshbatucaves #farmfreshselayang #farmfreshwangsamaju #sususegar #farmfreshselangor #freshmilk #bobodimana #tiktok #tiktokmalaysia #chocojar #kerepekbronis #sususegar #mamom #wondercheese #tauhubergedil #likeforlikes #susufarmfresh  #milkbooster #farmfreshkurma #farmfreshcoklat #farmfreshlatte #mamadil #bazaronline #viral #trending #ent530
Dapatkan susu Farm Fresh UHT 200ml yang comel ni: . Flavour available: . 🥛kurma ☕cafe latte 🍫coklat 🍓yogurt strawberry 🍒yogurt mixed berries 🍋yogurt mango tango . Senang dibawa kemana2..mudah disimpan..tahan lama..boleh disimpan pada suhu bilik . Nak order? Klik je link bawah ni atau link di bio. . https://linktr.ee/akak.keju.bronis . 0129189530 0129189530 0129189530 . COD di kawasan: 🚗Selayang 🚗BT.Caves 🚗Gombak 🚗Pusat Bandar Kuala Lumpur 🚗Sentul 🚗Setapak 🚗Wangsa Maju 🚗Kepong 🚗Segambut 🚗Bandar Rawang . Charge penghantaran mengikut kawasan. . #farmfreshgombak  #farmfreshKL  #farmfreshrawang  #farmfreshsentul  #farmfreshsetapak  #farmfreshbatucaves  #farmfreshselayang  #farmfreshwangsamaju  #sususegar  #farmfreshselangor  #freshmilk  #bobodimana  #tiktok  #tiktokmalaysia  #chocojar  #kerepekbronis  #sususegar  #mamom  #wondercheese  #tauhubergedil  #likeforlikes  #susufarmfresh  #milkbooster  #farmfreshkurma  #farmfreshcoklat  #farmfreshlatte  #mamadil  #bazaronline  #viral  #trending  #ent530 
Popia crunchy cheese

Siapp ..utk  COD 
Utk  today 
Wowwwsgt 😛ho  ho  Merry Xmas  soon 
Dear 🎅  ada  yg nk  bg  gift  to  colleague  or  bff 
Why  not choosing  us kannn 
Kami  lain  dr  yg  lain 
Rm15 aje 
Mungkin  korang  terfikir  emm  sedap  ke? 
Almaklum  product  kami blm  trending lagi tpi  insya Allah  kami jji  puas hati  x rugi duit beli 
Beli  byk  ada  less  ok 
Mari ler DM 😃😃 Ws  01137059243
Korang  nk  mudah  blh  jumpa  sis  kt  mana2 lrt/mrt/putraline utk  self pickup 
#popiacheese 
#popia 
#wondercheeseMalaysia 
#wondercheese 
#kualalumpur
#mrt
#hukm 
#hkl 
#pavilionkl
#lrt 
#codcheras
#lofa
#codbukitbintang 
#codmaluri 
#codsgbesi 
#codsogokl 
#feedback 
#Melaka 
#pahang 
#hululangat 
#kajang 
#cheras 😍
Popia crunchy cheese Siapp ..utk COD Utk today Wowwwsgt 😛ho ho Merry Xmas soon Dear 🎅 ada yg nk bg gift to colleague or bff Why not choosing us kannn Kami lain dr yg lain Rm15 aje Mungkin korang terfikir emm sedap ke? Almaklum product kami blm trending lagi tpi insya Allah kami jji puas hati x rugi duit beli Beli byk ada less ok Mari ler DM 😃😃 Ws 01137059243 Korang nk mudah blh jumpa sis kt mana2 lrt/mrt/putraline utk self pickup #popiacheese  #popia  #wondercheeseMalaysia  #wondercheese  #kualalumpur  #mrt  #hukm  #hkl  #pavilionkl  #lrt  #codcheras  #lofa  #codbukitbintang  #codmaluri  #codsgbesi  #codsogokl  #feedback  #Melaka  #pahang  #hululangat  #kajang  #cheras  😍
Terima kasih..semua..😍😍😍😘
Promot...promotkan..wonder cheese dari @cikyabiz..😉 #wondercheese 
#kancikyadahkata 
#terbaekk 
#teamfaez
Customer repeat lagi.. Wonder cheese dari @cikyabiz😍😊 #wondercheese 
#kancikyadahkata 
#terbaekk 
#teamfaez
Beli wondercheese balang boleh menang kereta.?? 😲😲😲
.
Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! .
Hanya perlu ikut 3 step dibawah:
.
1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent.
.
2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. .
. 
3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese
.
*Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent..
.
Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. .
Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#stylekulimited
#hitamkuning
#packagingsolitlit
#nakketaknak
#pencarian1000agent
#keretauntukabah
Beli wondercheese balang boleh menang kereta.?? 😲😲😲 . Bagaimana untuk sertai kempen ni.? Sangat mudah.!! . Hanya perlu ikut 3 step dibawah: . 1. Beli minimum 3 balang atau paket Wondercheese dengan agent. . 2. Isikan maklumat diri pada kupon. i. Nama. ii. No. Telefon. iii. Tarikh Lahir. iv. Email.. . .  3. Resit dan Kupon hendaklah diberikan kepada agent untuk diserahkan kepada HQ Wondercheese . *Resit dan Kupon akan disediakan oleh agent.. . Tempoh kempen ni akan bermula dari September 2018 sehingga Februari 2019. . Selain hadiah utama sebuah kereta Toyota C-HR, peserta juga berpeluang untuk menang hadiah saguhati serta hadiah bulanan.. . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #stylekulimited  #hitamkuning  #packagingsolitlit  #nakketaknak  #pencarian1000agent  #keretauntukabah 
Open cod Wonder cheese untuk hari ni😍😍.... kalau ada meh pm cpat3 yaa....rugi kalau tak rasa😍😍...mmg sdap sampai satu balang pon tak cukup heheh 🤤🤤🤤...
@cheesy.crispy
@wondercheese88
@amma_aya . 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
P/s- beli 3 balang ke atas blh dapat hadiah taw...
nak taw hadiah apa..pm cepat3
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱 Nak order tekan link kat bawah
⬇⬇⬇⬇ http://www.wasap.my/60135170997 📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱
Atau
Boleh tekan link ni 
https://linktr.ee/ptra_cheese
🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗
COD: Area Penang
🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘
◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾
FB page:
https://www.facebook.com/ptra_cheese-299309453939382/
◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾
#1rumah1wondercheese

#wondercheese
#wondercheesepenang
#wondercheese88
#wondercrispy 
#kerepekmurah 
#kerepekviral #cheese #penang #sedapbakhang👍👍👍👍
Open cod Wonder cheese untuk hari ni😍😍.... kalau ada meh pm cpat3 yaa....rugi kalau tak rasa😍😍...mmg sdap sampai satu balang pon tak cukup heheh 🤤🤤🤤... @cheesy.crispy @wondercheese88 @amma_aya . 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 P/s- beli 3 balang ke atas blh dapat hadiah taw... nak taw hadiah apa..pm cepat3 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱 Nak order tekan link kat bawah ⬇⬇⬇⬇ http://www.wasap.my/60135170997 📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱 Atau Boleh tekan link ni https://linktr.ee/ptra_cheese 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗 COD: Area Penang 🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘 ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ FB page: https://www.facebook.com/ptra_cheese-299309453939382/ ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ #1rumah1wondercheese  #wondercheese  #wondercheesepenang  #wondercheese88  #wondercrispy  #kerepekmurah  #kerepekviral  #cheese  #penang  #sedapbakhang 👍👍👍👍
☀ WONDER CHEESE ☀ WONDER CHEESE ☀ WONDER CHEESE ☀

Lengkapkan masa riadah anda dengan #WONDERCHEESE!  Snek paling lazat di galaksi ini.  Rangup, Cheezy dan Pedas!  Gerenti jilat jari😋

JGN KETINGGALAN, BELUM TERLAMBAT UNTUK MENIKMATINYA. ** Berat 600gram (balang besar)
** Expired 3 bulan ** 100% tiada MSG & pewarna tiruan ** Produk bumiputera ** Sedap hingga menjilat jari 👍 ** Rangup, Cheezy, Spicy ** HALAL 📲 WHATSAPP “NAK WC” ke 0163798684
📲 WHATSAPP “NAK WC” ke 0163798684
📲 WHATSAPP “NAK WC” ke 0163798684

Untuk order & pertanyaan boleh klik jer link di bio...senang...terus direct ke wasap.. http://www.wasap.my/+60163798684

#wondercheese
#wondercheesekuantan
☀ WONDER CHEESE ☀ WONDER CHEESE ☀ WONDER CHEESE ☀ Lengkapkan masa riadah anda dengan #WONDERCHEESE ! Snek paling lazat di galaksi ini. Rangup, Cheezy dan Pedas! Gerenti jilat jari😋 JGN KETINGGALAN, BELUM TERLAMBAT UNTUK MENIKMATINYA. ** Berat 600gram (balang besar) ** Expired 3 bulan ** 100% tiada MSG & pewarna tiruan ** Produk bumiputera ** Sedap hingga menjilat jari 👍 ** Rangup, Cheezy, Spicy ** HALAL 📲 WHATSAPP “NAK WC” ke 0163798684 📲 WHATSAPP “NAK WC” ke 0163798684 📲 WHATSAPP “NAK WC” ke 0163798684 Untuk order & pertanyaan boleh klik jer link di bio...senang...terus direct ke wasap.. http://www.wasap.my/+60163798684 #wondercheese  #wondercheesekuantan 
Korang dah dapat kupon pertama atau belum..? Beli 3balang/paket boleh menang kereta??😱😱😱 Bagaimana Untuk Sertai Kempen ni.?
Sangat Mudah!!.
Hanya Perlu Ikut 3 Step Dibawah:
:
1.Beli Minimum 3 Balang Atau Paket Wondercheese Dengan Agent.
:
2.Isikan Maklumat Diri Pada Kupon.i.Nama.ii.No.Telefon.iii.
Tarikh lahir.iv.Email..
:
3.Resit Dan Kupon Hendaklah Di Berikan Kepada Agent Untuk Di Serahkan Kepada HQ Wondercheese
:
*Resit Dan Kupon Akan Di Sediakan Oleh Agent..
:
Tempoh Kempen Ni Akan Bermula Dari September 2018
Sehingga Februari 2019..
:
Selain Hadiah Utama Sebuah Kereta Toyata C-HR
Peserta Juga Berpeluang Untuk Menang Hadiah Saguhati Serta Hadiah Bulanan..
:
Segala Info Berkenaan Kempen ini Bolehlah Terus Layari Ig @keretauntukabah2018.

#wondercheese
#kancikyadahkata
#terbaekk
#teamfaez
Korang dah dapat kupon pertama atau belum..? Beli 3balang/paket boleh menang kereta??😱😱😱 Bagaimana Untuk Sertai Kempen ni.? Sangat Mudah!!. Hanya Perlu Ikut 3 Step Dibawah: : 1.Beli Minimum 3 Balang Atau Paket Wondercheese Dengan Agent. : 2.Isikan Maklumat Diri Pada Kupon.i.Nama.ii.No.Telefon.iii. Tarikh lahir.iv.Email.. : 3.Resit Dan Kupon Hendaklah Di Berikan Kepada Agent Untuk Di Serahkan Kepada HQ Wondercheese : *Resit Dan Kupon Akan Di Sediakan Oleh Agent.. : Tempoh Kempen Ni Akan Bermula Dari September 2018 Sehingga Februari 2019.. : Selain Hadiah Utama Sebuah Kereta Toyata C-HR Peserta Juga Berpeluang Untuk Menang Hadiah Saguhati Serta Hadiah Bulanan.. : Segala Info Berkenaan Kempen ini Bolehlah Terus Layari Ig @keretauntukabah2018. #wondercheese  #kancikyadahkata  #terbaekk  #teamfaez 
Korang dah dapat kupon pertama atau belum..? Beli 3balang/paket boleh menang kereta??😱😱😱 Bagaimana Untuk Sertai Kempen ni.?
Sangat Mudah!!.
Hanya Perlu Ikut 3 Step Dibawah:
:
1.Beli Minimum 3 Balang Atau Paket Wondercheese Dengan Agent.
:
2.Isikan Maklumat Diri Pada Kupon.i.Nama.ii.No.Telefon.iii.
Tarikh lahir.iv.Email..
:
3.Resit Dan Kupon Hendaklah Di Berikan Kepada Agent Untuk Di Serahkan Kepada HQ Wondercheese
:
*Resit Dan Kupon Akan Di Sediakan Oleh Agent..
:
Tempoh Kempen Ni Akan Bermula Dari September 2018
Sehingga Februari 2019..
:
Selain Hadiah Utama Sebuah Kereta Toyata C-HR
Peserta Juga Berpeluang Untuk Menang Hadiah Saguhati Serta Hadiah Bulanan..
:
Segala Info Berkenaan Kempen ini Bolehlah Terus Layari Ig @keretauntukabah2018.

#wondercheese
#kancikyadahkata
#terbaekk
#teamfaez
Korang dah dapat kupon pertama atau belum..? Beli 3balang/paket boleh menang kereta??😱😱😱 Bagaimana Untuk Sertai Kempen ni.? Sangat Mudah!!. Hanya Perlu Ikut 3 Step Dibawah: : 1.Beli Minimum 3 Balang Atau Paket Wondercheese Dengan Agent. : 2.Isikan Maklumat Diri Pada Kupon.i.Nama.ii.No.Telefon.iii. Tarikh lahir.iv.Email.. : 3.Resit Dan Kupon Hendaklah Di Berikan Kepada Agent Untuk Di Serahkan Kepada HQ Wondercheese : *Resit Dan Kupon Akan Di Sediakan Oleh Agent.. : Tempoh Kempen Ni Akan Bermula Dari September 2018 Sehingga Februari 2019.. : Selain Hadiah Utama Sebuah Kereta Toyata C-HR Peserta Juga Berpeluang Untuk Menang Hadiah Saguhati Serta Hadiah Bulanan.. : Segala Info Berkenaan Kempen ini Bolehlah Terus Layari Ig @keretauntukabah2018. #wondercheese  #kancikyadahkata  #terbaekk  #teamfaez 
Korang dah dapat kupon pertama atau belum..? Beli 3balang/paket boleh menang kereta??😱😱😱 Bagaimana Untuk Sertai Kempen ni.?
Sangat Mudah!!.
Hanya Perlu Ikut 3 Step Dibawah:
:
1.Beli Minimum 3 Balang Atau Paket Wondercheese Dengan Agent.
:
2.Isikan Maklumat Diri Pada Kupon.i.Nama.ii.No.Telefon.iii.
Tarikh lahir.iv.Email..
:
3.Resit Dan Kupon Hendaklah Di Berikan Kepada Agent Untuk Di Serahkan Kepada HQ Wondercheese
:
*Resit Dan Kupon Akan Di Sediakan Oleh Agent..
:
Tempoh Kempen Ni Akan Bermula Dari September 2018
Sehingga Februari 2019..
:
Selain Hadiah Utama Sebuah Kereta Toyata C-HR
Peserta Juga Berpeluang Untuk Menang Hadiah Saguhati Serta Hadiah Bulanan..
:
Segala Info Berkenaan Kempen ini Bolehlah Terus Layari Ig @keretauntukabah2018.

#wondercheese
#kancikyadahkata
#terbaekk
#teamfaez
Korang dah dapat kupon pertama atau belum..? Beli 3balang/paket boleh menang kereta??😱😱😱 Bagaimana Untuk Sertai Kempen ni.? Sangat Mudah!!. Hanya Perlu Ikut 3 Step Dibawah: : 1.Beli Minimum 3 Balang Atau Paket Wondercheese Dengan Agent. : 2.Isikan Maklumat Diri Pada Kupon.i.Nama.ii.No.Telefon.iii. Tarikh lahir.iv.Email.. : 3.Resit Dan Kupon Hendaklah Di Berikan Kepada Agent Untuk Di Serahkan Kepada HQ Wondercheese : *Resit Dan Kupon Akan Di Sediakan Oleh Agent.. : Tempoh Kempen Ni Akan Bermula Dari September 2018 Sehingga Februari 2019.. : Selain Hadiah Utama Sebuah Kereta Toyata C-HR Peserta Juga Berpeluang Untuk Menang Hadiah Saguhati Serta Hadiah Bulanan.. : Segala Info Berkenaan Kempen ini Bolehlah Terus Layari Ig @keretauntukabah2018. #wondercheese  #kancikyadahkata  #terbaekk  #teamfaez 
Assalamualaikum & Salam Magnet Rezeki. Semoga kita semua menjadi jutawan kaya berjaya dunia akhirat.Amenn 😍
.
Anda FIGHTER? SELLER? DISTRIBUTOR? 
USAHAWAN BARU? FUNDER? Tokey Kedai? Tokey Pasaraya? Tokey #PETRONAS, #SHELL , #PETRON ?
.
Apalagiii!!! Jom..jom..Join #wondercheeseteamcoverup , kami mengalu-alukan anda...anda masih belum terlambat utk berbisness dengan dengan kami...Meh kami bantu & guide korang. Team kami bergerak aktif seluruh Malaysia...Produk laku keras x yah cakap laa...kompom boleh jual😍Yang paling best bukan setakat buat side income, REWARD pun ada tau 🎉🎉🎉
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
http://www.wasap.my/60123480399/sayanakbisneswondercheese
.
TERIMA KASIH SEMUA YANG BERURUSAN DENGAN KAMI
.
#wondercheese #coverup #coverupfans #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #usahawan #food #foodporn #foodie #instafood #kerepek #pemborong #trending
#coverupfighter#wondercheesebangsar#wondercheesepantaidalam#wondercheesepj#wondercheeseklang#wondercheesebanting#wondercheeseshahalam
Assalamualaikum & Salam Magnet Rezeki. Semoga kita semua menjadi jutawan kaya berjaya dunia akhirat.Amenn 😍 . Anda FIGHTER? SELLER? DISTRIBUTOR? USAHAWAN BARU? FUNDER? Tokey Kedai? Tokey Pasaraya? Tokey #PETRONAS , #SHELL  , #PETRON  ? . Apalagiii!!! Jom..jom..Join #wondercheeseteamcoverup  , kami mengalu-alukan anda...anda masih belum terlambat utk berbisness dengan dengan kami...Meh kami bantu & guide korang. Team kami bergerak aktif seluruh Malaysia...Produk laku keras x yah cakap laa...kompom boleh jual😍Yang paling best bukan setakat buat side income, REWARD pun ada tau 🎉🎉🎉 . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . http://www.wasap.my/60123480399/sayanakbisneswondercheese . TERIMA KASIH SEMUA YANG BERURUSAN DENGAN KAMI . #wondercheese  #coverup  #coverupfans  #teamcoverup  #coverupresources  #coverupshop  #rezekiglobal  #sayajual  #usahawan  #food  #foodporn  #foodie  #instafood  #kerepek  #pemborong  #trending  #coverupfighter #wondercheesebangsar #wondercheesepantaidalam #wondercheesepj #wondercheeseklang #wondercheesebanting #wondercheeseshahalam 
Ingin menjadi sebahagian dr team *IKACRISPY* .
Kami sememangnya mengalu-alu Stokis2 & Agent2 serta DS baru utk menyertai kami .
---------------------------
*📃Term & Condition*
---------------------------
.
🖌Strictly *1st pay 1st serve basis* including pre-order stock accept for Dropship member
🖌Your cooperation will help us in improving the quality of our services
.
---------------------------
.
List Terbaru Harga Borong untuk Produk ikacrispy :

1) RAINBOW COOKIES (Ziplock pack)- 150GM
========================
Agent 20pack =RM110=RM11/pack Stokis 50ack-RM100=RM10/pack Dropship RM11/pack
Retail Price RM14

2) Ini untuk packaging Botol (250g) 38-40pcs 
Agent 20btl-RM11.00/btl=RM220
Stokis 50 btl-RM10/pack=RM500 Dropship RM13/btl
Retail Price RM15

2. POPIA CHEESE (250 GM)
Agent 10 btl RM80=RM8/btl 
Stokis 50 btl RM375=RM7.50/btl 
Dropship RM 9/Btl 
Harga retails RM12 
3. Kentang Crispy 250GM perisa ori
Agent  10 btl = RM100 =RM10/btl 
Stokis 30btl = RM270 =RM9 
Dropship RM10/btl 
Harga retails RM12 📲 017 6700873

#ikacrispy
#agentdiperlukan
#cariduittambahan
#partime 
#lidahkucing
#biskutrayamurah
#borongbiskutraya
#biskutraya
#rainbowcookiesmurah
#kentangcrispy
#kerepekkentang
#kerepekmurah
#borongkuihraya
#popiahomemade
#popiacheese
#popia
#needagent
#vendorwanted
#doorgift
#popiafullycheese
#dahcubanaklagi
#wondercheese
#bazaarpaknil
#biskutviral

https://www.instagram.com/ikacrispy/
Ingin menjadi sebahagian dr team *IKACRISPY* . Kami sememangnya mengalu-alu Stokis2 & Agent2 serta DS baru utk menyertai kami . --------------------------- *📃Term & Condition* --------------------------- . 🖌Strictly *1st pay 1st serve basis* including pre-order stock accept for Dropship member 🖌Your cooperation will help us in improving the quality of our services . --------------------------- . List Terbaru Harga Borong untuk Produk ikacrispy : 1) RAINBOW COOKIES (Ziplock pack)- 150GM ======================== Agent 20pack =RM110=RM11/pack Stokis 50ack-RM100=RM10/pack Dropship RM11/pack Retail Price RM14 2) Ini untuk packaging Botol (250g) 38-40pcs Agent 20btl-RM11.00/btl=RM220 Stokis 50 btl-RM10/pack=RM500 Dropship RM13/btl Retail Price RM15 2. POPIA CHEESE (250 GM) Agent 10 btl RM80=RM8/btl Stokis 50 btl RM375=RM7.50/btl Dropship RM 9/Btl Harga retails RM12 3. Kentang Crispy 250GM perisa ori Agent 10 btl = RM100 =RM10/btl Stokis 30btl = RM270 =RM9 Dropship RM10/btl Harga retails RM12 📲 017 6700873 #ikacrispy  #agentdiperlukan  #cariduittambahan  #partime  #lidahkucing  #biskutrayamurah  #borongbiskutraya  #biskutraya  #rainbowcookiesmurah  #kentangcrispy  #kerepekkentang  #kerepekmurah  #borongkuihraya  #popiahomemade  #popiacheese  #popia  #needagent  #vendorwanted  #doorgift  #popiafullycheese  #dahcubanaklagi  #wondercheese  #bazaarpaknil  #biskutviral  https://www.instagram.com/ikacrispy/
#Repost @ptra_cheese
• • • • •
Open cod Wonder Cheese utk petang ni🤩🤩... Ada yg nak selit order tak??...kalau ada mai pm cpat3...ptg ni nak klua COD dah..😋😋 @cheesy.crispy
@wondercheese88
@amma_aya . 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
P/s- beli 3 balang ke atas blh dapat hadiah taw...
nak taw hadiah apa..pm cepat3
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱 Nak order tekan link kat bawah
⬇⬇⬇⬇ http://www.wasap.my/60135170997 📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱
Atau
Boleh tekan link ni 
https://linktr.ee/ptra_cheese
🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗
COD: Area Penang
🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘
◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾
FB page:
https://www.facebook.com/ptra_cheese-299309453939382/
◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾
#1rumah1wondercheese

#wondercheese
#wondercheesepenang
#wondercheese88
#wondercrispy 
#kerepekmurah 
#kerepekviral #cheese #penang #sedapbakhang👍👍👍👍
#Repost  @ptra_cheese • • • • • Open cod Wonder Cheese utk petang ni🤩🤩... Ada yg nak selit order tak??...kalau ada mai pm cpat3...ptg ni nak klua COD dah..😋😋 @cheesy.crispy @wondercheese88 @amma_aya . 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 P/s- beli 3 balang ke atas blh dapat hadiah taw... nak taw hadiah apa..pm cepat3 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱 Nak order tekan link kat bawah ⬇⬇⬇⬇ http://www.wasap.my/60135170997 📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱 Atau Boleh tekan link ni https://linktr.ee/ptra_cheese 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗 COD: Area Penang 🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘 ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ FB page: https://www.facebook.com/ptra_cheese-299309453939382/ ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾ #1rumah1wondercheese  #wondercheese  #wondercheesepenang  #wondercheese88  #wondercrispy  #kerepekmurah  #kerepekviral  #cheese  #penang  #sedapbakhang 👍👍👍👍
Dah lama tak repeat order, sekali order terus 3 balang. Alang-alang family datang nilai, memang buah tangan untuk yang tersayanglah kiranya. Apa lagi? Kalau nak order, ws je laju-laju. 😇😇 ❗Dapatkan WONDERCHEESE❗
😋 Popia bersalut cheese
💰RM25/balang
🍕600 gram/balang
💯Bumiputera & Halal
🍕Sweety+spicy+crispy=nyummyyy
❌MSG / bahan perasa digunakn
📲whatsApp 01137963598
🛵 wilayah COD boleh rujuk hashtag saya dan kawasan sekitarnya.

boleh la ws saya laju-laju. Tekan link ws kat bio saya je. 😇

#wondercheese #wondercheeselover #wondercheese88  #wondercheeseagent  #wondercheesenilaiimpian #wondercheesenilai  #wondercheesebbn #wondercheeseusim #wondercheesekknc  #wondercheesekotaseriemas
#wondercheesebukitmahkota
#wondercheesesepang
#wondercheeseklia
#wondercheesekotawarisan
#wondercheesebukitmahkota
#wondercheesebandarseriputera
#wondercheesebagandatuk
Dah lama tak repeat order, sekali order terus 3 balang. Alang-alang family datang nilai, memang buah tangan untuk yang tersayanglah kiranya. Apa lagi? Kalau nak order, ws je laju-laju. 😇😇 ❗Dapatkan WONDERCHEESE❗ 😋 Popia bersalut cheese 💰RM25/balang 🍕600 gram/balang 💯Bumiputera & Halal 🍕Sweety+spicy+crispy=nyummyyy ❌MSG / bahan perasa digunakn 📲whatsApp 01137963598 🛵 wilayah COD boleh rujuk hashtag saya dan kawasan sekitarnya. boleh la ws saya laju-laju. Tekan link ws kat bio saya je. 😇 #wondercheese  #wondercheeselover  #wondercheese88  #wondercheeseagent  #wondercheesenilaiimpian  #wondercheesenilai  #wondercheesebbn  #wondercheeseusim  #wondercheesekknc  #wondercheesekotaseriemas  #wondercheesebukitmahkota  #wondercheesesepang  #wondercheeseklia  #wondercheesekotawarisan  #wondercheesebukitmahkota  #wondercheesebandarseriputera  #wondercheesebagandatuk 
Memang ada. #wondercheese hanya RM20 utk balang kecik; RM25 utk balang besar atau travel pack. Whatsapp aje #kakaksantek 0123166131 utk order ya. Order tau penat kita tarik napas dlm gambar 😆

#agentwondercheese #wondercheesepuchong #wondercheesebandarkinrara #wondercheesebukitjalil #wondercheesesekinchan #wondercheesesungaibesar #happysunday
Everybody around me know that i usually sing Ballad. Mendayu-dayu sayu macam nak sambut orang mati punya lagu. Huhu. But somehow, @wondercheese88 has woken up the so called "rock spirit" inside me. Maka jadilah lagu ni. Sebabkan tagline "everybody is rocking with the Wondercheese" kan, aku cuba la untuk menjadi se"Awie" yang mungkin. Tapi maaf la kalau masih kedengaran "Anuar Zain" haha

Music arrangement & recording by @deedymarji

@emir_roslan @redzuanarif @baem89 jom join sekali

MENANGI RM1000 CASH DENGAN WONDERCHEESE.‼ 🧀
.
.
Serlahkan bakat korang dengan ikut 3 langkah mudah dan berpeluang untuk menangi wang tunai sebanyak RM1000.‼ .
============================
.
#1: Download lagu Wondercheese (link: https://www.youtube.com/watch?v=zlaDLSZ2Vdk) 🎼
.
#2: Rakamkan nyanyian korang ikut kreativiti korang 🎥🎤
.
#3: Post di Instagram atau Facebook & tag 3 kawan korang untuk challenge dorang jugak.‼ 👨‍🎤👩‍🎤
.
============================
.
Jangan lupa letak #WondercheeseChallenge dalam caption korang nanti 😉
.
HADIAH-HADIAH YANG MENARIK BAKAL DIMENANGI 🤩 .
Ready Camera.? Aaannnddd Shoot.!
.
#wondercheesechallenge
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#pencarian1000agent
#nakketaknak
Everybody around me know that i usually sing Ballad. Mendayu-dayu sayu macam nak sambut orang mati punya lagu. Huhu. But somehow, @wondercheese88 has woken up the so called "rock spirit" inside me. Maka jadilah lagu ni. Sebabkan tagline "everybody is rocking with the Wondercheese" kan, aku cuba la untuk menjadi se"Awie" yang mungkin. Tapi maaf la kalau masih kedengaran "Anuar Zain" haha Music arrangement & recording by @deedymarji @emir_roslan @redzuanarif @baem89 jom join sekali MENANGI RM1000 CASH DENGAN WONDERCHEESE.‼ 🧀 . . Serlahkan bakat korang dengan ikut 3 langkah mudah dan berpeluang untuk menangi wang tunai sebanyak RM1000.‼ . ============================ . #1 : Download lagu Wondercheese (link: https://www.youtube.com/watch?v=zlaDLSZ2Vdk) 🎼 . #2 : Rakamkan nyanyian korang ikut kreativiti korang 🎥🎤 . #3 : Post di Instagram atau Facebook & tag 3 kawan korang untuk challenge dorang jugak.‼ 👨‍🎤👩‍🎤 . ============================ . Jangan lupa letak #WondercheeseChallenge  dalam caption korang nanti 😉 . HADIAH-HADIAH YANG MENARIK BAKAL DIMENANGI 🤩 . Ready Camera.? Aaannnddd Shoot.! . #wondercheesechallenge  #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #pencarian1000agent  #nakketaknak 
Popia cheese ada berapa size❓
Ada 3 size ye, boleh buat untuk door gift & makan sesaje bersama family & kengkawan🤩
.
POPIA CHEESE MELIMPAHHHHHH😍
KRUKK KRAKK KRUKK KRAKK TANPA HENTI👍
.
✅Dijamin RANGUP/CRISPY
✅Extra CRUNCHY
✅Lebih CHEESY
✅Sekali cuba, confirm nak lagi
✅100% produk MUSLIM
✅Original or spicy❓
.
Mini size- RM 2
Medium size- RM 9.90
Big size- RM 25
.
Dijamin LAZAT, CRUNCHY & BERSIH SEMASA PROSES PEMBUATAN. Meh cepat wassup untuk terus order & nikmati cheesy melimpah👇🏻
www.wasap.my/60183822349/dhbCC
.
#assalamualaikum #popia #popiacheese #wondercheese #instagood #instalove #crispy #cheesy #hightaste #great #food #snack
Popia cheese ada berapa size❓ Ada 3 size ye, boleh buat untuk door gift & makan sesaje bersama family & kengkawan🤩 . POPIA CHEESE MELIMPAHHHHHH😍 KRUKK KRAKK KRUKK KRAKK TANPA HENTI👍 . ✅Dijamin RANGUP/CRISPY ✅Extra CRUNCHY ✅Lebih CHEESY ✅Sekali cuba, confirm nak lagi ✅100% produk MUSLIM ✅Original or spicy❓ . Mini size- RM 2 Medium size- RM 9.90 Big size- RM 25 . Dijamin LAZAT, CRUNCHY & BERSIH SEMASA PROSES PEMBUATAN. Meh cepat wassup untuk terus order & nikmati cheesy melimpah👇🏻 www.wasap.my/60183822349/dhbCC . #assalamualaikum  #popia  #popiacheese  #wondercheese  #instagood  #instalove  #crispy  #cheesy  #hightaste  #great  #food  #snack 
Jom guy 
@atiraaaaaaaaa
@bob_mohd
@swanday.s 
Kita sahut cabaran @wondercheese88  #wondercheesechallenge
#wondercheesechallenge
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#pencarian1000agent
#nakketaknak
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥
.
Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese... korang memang ohsem!
.
Teruskan support kami yer 😊
.
Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari
.
Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425
Atau tekan je link kat bio
.
#wondercheese #wondercheeseshahalam #teamcoverup #coverup #sayajual #codshahalam #shahalam #shahalamresident #seksyen13 #seksyen16 #seksyen18 #seksyen19 #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #intec #uitm #alamimpian #batu3 #menarasuria #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥 . Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese ... korang memang ohsem! . Teruskan support kami yer 😊 . Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari . Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425 Atau tekan je link kat bio . #wondercheese  #wondercheeseshahalam  #teamcoverup  #coverup  #sayajual  #codshahalam  #shahalam  #shahalamresident  #seksyen13  #seksyen16  #seksyen18  #seksyen19  #seksyen7  #seksyen8  #seksyen9  #intec  #uitm  #alamimpian  #batu3  #menarasuria  #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥
.
Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese... korang memang ohsem!
.
Teruskan support kami yer 😊
.
Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari
.
Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425
Atau tekan je link kat bio
.
#wondercheese #wondercheeseshahalam #teamcoverup #coverup #sayajual #codshahalam #shahalam #shahalamresident #seksyen13 #seksyen16 #seksyen18 #seksyen19 #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #intec #uitm #alamimpian #batu3 #menarasuria #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥 . Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese ... korang memang ohsem! . Teruskan support kami yer 😊 . Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari . Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425 Atau tekan je link kat bio . #wondercheese  #wondercheeseshahalam  #teamcoverup  #coverup  #sayajual  #codshahalam  #shahalam  #shahalamresident  #seksyen13  #seksyen16  #seksyen18  #seksyen19  #seksyen7  #seksyen8  #seksyen9  #intec  #uitm  #alamimpian  #batu3  #menarasuria  #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥
.
Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese... korang memang ohsem!
.
Teruskan support kami yer 😊
.
Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari
.
Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425
Atau tekan je link kat bio
.
#wondercheese #wondercheeseshahalam #teamcoverup #coverup #sayajual #codshahalam #shahalam #shahalamresident #seksyen13 #seksyen16 #seksyen18 #seksyen19 #seksyen7 #seksyen8 #seksyen9 #intec #uitm #alamimpian #batu3 #menarasuria #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
PASAR KARAT SEKSYEN 13 STADIUM SHAH ALAM!!! 🔥🔥🔥 . Terima kasih abang kakak adik yg datang serang beli #wondercheese ... korang memang ohsem! . Teruskan support kami yer 😊 . Saya ada di pasar karat seksyen 13 setiap hari Ahad jam 7 pagi-12tghari . Yang nak repeat order, meh meh wassep www.wasap.my/60182136425 Atau tekan je link kat bio . #wondercheese  #wondercheeseshahalam  #teamcoverup  #coverup  #sayajual  #codshahalam  #shahalam  #shahalamresident  #seksyen13  #seksyen16  #seksyen18  #seksyen19  #seksyen7  #seksyen8  #seksyen9  #intec  #uitm  #alamimpian  #batu3  #menarasuria  #ttdijaya  @coverupresources @wondercheese88
@wondercheese88 -  FINAL MATCHDAY.!!! Ayuh Malaysiaku.! Berjuanglah sejiwa murni.. All da best Harimau Malaya..
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini. .
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara ..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalcalling
#DemiMalaysia
#sehatisejiwa
@wondercheese88 -  FINAL MATCHDAY.!!! Ayuh Malaysiaku.! Berjuanglah sejiwa murni.. All da best Harimau Malaya..
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini. .
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara ..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalcalling
#DemiMalaysia
#sehatisejiwa
@Regran_ed from @wondercheese88 -  FINAL MATCHDAY.!!! Ayuh Malaysiaku.! Berjuanglah sejiwa murni.. All da best Harimau Malaya..
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini. .
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara ..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalcalling
#DemiMalaysia
#sehatisejiwa
Settle delivery Alam Suria petang tadi. Malam ni tengok bola! Pastikan #wondercheese ada kat sebelah, sama2 bagi sokongan padu untuk pasukan Harimau Malaya! Yeaaaaaaash!

COD Puncak Alam | UiTM Puncak Alam | Saujana Utama | Bandar Seri Coalfield | Desa Coalfield🚗 *Caj penghantaran bg luar kawasan COD*

http://www.wasap.my/60193016071

http://www.wasap.my/60135964506

@wondercheese88
#wondercheeseklang #wondercheesepalam #wondercheesesaujanautama #wondercheeseshahalam #wondercheesepuncakalam  #wondercheesesgbuloh #wondercheese #kerepekkeju #cheesychips #wondercheeseviral #snekkeju #cheesysnacks
Settle delivery Alam Suria petang tadi. Malam ni tengok bola! Pastikan #wondercheese  ada kat sebelah, sama2 bagi sokongan padu untuk pasukan Harimau Malaya! Yeaaaaaaash! COD Puncak Alam | UiTM Puncak Alam | Saujana Utama | Bandar Seri Coalfield | Desa Coalfield🚗 *Caj penghantaran bg luar kawasan COD* http://www.wasap.my/60193016071 http://www.wasap.my/60135964506 @wondercheese88 #wondercheeseklang  #wondercheesepalam  #wondercheesesaujanautama  #wondercheeseshahalam  #wondercheesepuncakalam  #wondercheesesgbuloh  #wondercheese  #kerepekkeju  #cheesychips  #wondercheeseviral  #snekkeju  #cheesysnacks 
All da best Harimau Malaya.. 💪💪
.
Kami sentiasa mengalu2kan anda semua di dalam family wondercheese.. Yang masih mencari bisness sampingan boleh terus contact kami. 😘😘😘
.
Yang belum merasai keenakan wondercheese, boleh cecepat cari agent berhampiran atau boleh terus dm ke ig kami..
.
Terima Kasih kerana memilih wondercheese sebagai snek pilihan. 👍👍
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#wondercheesememories
#wondercheesetestimoni
#pencarian1000agent
#bukanbiasabiasa
All da best Harimau Malaya.. 💪💪 . Kami sentiasa mengalu2kan anda semua di dalam family wondercheese.. Yang masih mencari bisness sampingan boleh terus contact kami. 😘😘😘 . Yang belum merasai keenakan wondercheese, boleh cecepat cari agent berhampiran atau boleh terus dm ke ig kami.. . Terima Kasih kerana memilih wondercheese sebagai snek pilihan. 👍👍 . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #wondercheesememories  #wondercheesetestimoni  #pencarian1000agent  #bukanbiasabiasa 
Fav kudap-kudap depan Tv lagi time cuti sekolah ni 😁 malam ni nak sokong Harimau Malaya sambil makan @wondercheese88 !!!
Doakan Rezki saya 🥰
@shamirzulkifly @syasyahashimm @mohamadsaifuddin 
Repost @wondercheese88 with @get_repost
・・・
Cuti panjang persekolahan semakin sampai ke penghujung, sekali gus menandakan sesi persekolahan 2019 akan bermula tidak lama lagi. Korang dan ready dengan kelengkapan sekolah anak-anak.? 👦👧
.
Kami dari wondercheese dengan berbesar hati untuk menaja kelengkapan sekolah bagi anak-anak yang berumur 5 hingga 7 tahun dalam kempen “Jom Kembali Ke Sekolah dengan Wondercheese”... 😍😍
.
Kami akan pilih beberapa orang yang bertuah untuk ditaja kelengkapan sekolah. 
Bagaimana nak dapatkan tajaan dari Wondercheese ni adalah sangat mudah...
.
Pertama: Tag 3 orang rakan.
Kedua: Repost post ini dan pastikan x private.
Ketiga: DM kami dan lengkapkan ayat ini…
“Anak saya sangat bertuah untuk ditaja oleh Wondercheese kerana …….. “
.
Kempen ini akan berakhir pada 25.Disember.2018 . Jadi cecepat sertai kempen ini untuk mendapatkan tajaan kelengkapan sekolah dari Wondercheese.. .
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#wondercheeseback2school
#bukanbiasabiasa
Fav kudap-kudap depan Tv lagi time cuti sekolah ni 😁 malam ni nak sokong Harimau Malaya sambil makan @wondercheese88 !!! Doakan Rezki saya 🥰 @shamirzulkifly @syasyahashimm @mohamadsaifuddin Repost @wondercheese88 with @get_repost ・・・ Cuti panjang persekolahan semakin sampai ke penghujung, sekali gus menandakan sesi persekolahan 2019 akan bermula tidak lama lagi. Korang dan ready dengan kelengkapan sekolah anak-anak.? 👦👧 . Kami dari wondercheese dengan berbesar hati untuk menaja kelengkapan sekolah bagi anak-anak yang berumur 5 hingga 7 tahun dalam kempen “Jom Kembali Ke Sekolah dengan Wondercheese”... 😍😍 . Kami akan pilih beberapa orang yang bertuah untuk ditaja kelengkapan sekolah. Bagaimana nak dapatkan tajaan dari Wondercheese ni adalah sangat mudah... . Pertama: Tag 3 orang rakan. Kedua: Repost post ini dan pastikan x private. Ketiga: DM kami dan lengkapkan ayat ini… “Anak saya sangat bertuah untuk ditaja oleh Wondercheese kerana …….. “ . Kempen ini akan berakhir pada 25.Disember.2018 . Jadi cecepat sertai kempen ini untuk mendapatkan tajaan kelengkapan sekolah dari Wondercheese.. . . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #wondercheeseback2school  #bukanbiasabiasa 
• @wondercheese88 FINAL MATCHDAY.!!! Ayuh Malaysiaku.! Berjuanglah sejiwa murni.. All da best Harimau Malaya..
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini. .
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara ..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalcalling
#DemiMalaysia
#sehatisejiwa
• @wondercheese88 FINAL MATCHDAY.!!! Ayuh Malaysiaku.! Berjuanglah sejiwa murni.. All da best Harimau Malaya..
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini. .
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara ..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalcalling
#DemiMalaysia
#sehatisejiwa
• @wondercheese88 FINAL MATCHDAY.!!! Ayuh Malaysiaku.! Berjuanglah sejiwa murni.. All da best Harimau Malaya..
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini. .
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara ..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalcalling
#DemiMalaysia
#sehatisejiwa
FINAL MATCHDAY.!!! Ayuh Malaysiaku.! Berjuanglah sejiwa murni.. All da best Harimau Malaya..
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini. .
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara ..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalcalling
#DemiMalaysia
#sehatisejiwa
FINAL MATCHDAY.!!! Ayuh Malaysiaku.! Berjuanglah sejiwa murni.. All da best Harimau Malaya..
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini. .
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara ..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalcalling
#DemiMalaysia
#sehatisejiwa
FINAL MATCHDAY.!!! Ayuh Malaysiaku.! Berjuanglah sejiwa murni.. All da best Harimau Malaya..
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini. .
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara ..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalcalling
#DemiMalaysia
#sehatisejiwa
All da best Harimau Malaya.. 💪💪
.
Kami sentiasa mengalu2kan anda semua di dalam family wondercheese.. Yang masih mencari bisness sampingan boleh terus contact kami. 😘😘😘
.
Yang belum merasai keenakan wondercheese, boleh cecepat cari agent berhampiran atau boleh terus dm ke ig kami..
.
Terima Kasih kerana memilih wondercheese sebagai snek pilihan. 👍👍
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#wondercheesememories
#wondercheesetestimoni
#pencarian1000agent
#bukanbiasabiasa
All da best Harimau Malaya.. 💪💪 . Kami sentiasa mengalu2kan anda semua di dalam family wondercheese.. Yang masih mencari bisness sampingan boleh terus contact kami. 😘😘😘 . Yang belum merasai keenakan wondercheese, boleh cecepat cari agent berhampiran atau boleh terus dm ke ig kami.. . Terima Kasih kerana memilih wondercheese sebagai snek pilihan. 👍👍 . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #wondercheesememories  #wondercheesetestimoni  #pencarian1000agent  #bukanbiasabiasa 
Berikan sepenuh sokong buat team Malaysia malam ni.. 💪💪
.
Kami sentiasa mengalu2kan anda semua di dalam family wondercheese.. Yang masih mencari bisness sampingan boleh terus contact kami. 😘😘😘
.
Yang belum merasai keenakan wondercheese, boleh cecepat cari agent berhampiran atau boleh terus dm ke ig kami..
.
Terima Kasih kerana memilih wondercheese sebagai snek pilihan. 👍👍
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#wondercheesememories
#wondercheesetestimoni
#pencarian1000agent
#bukanbiasabiasa
Berikan sepenuh sokong buat team Malaysia malam ni.. 💪💪 . Kami sentiasa mengalu2kan anda semua di dalam family wondercheese.. Yang masih mencari bisness sampingan boleh terus contact kami. 😘😘😘 . Yang belum merasai keenakan wondercheese, boleh cecepat cari agent berhampiran atau boleh terus dm ke ig kami.. . Terima Kasih kerana memilih wondercheese sebagai snek pilihan. 👍👍 . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #wondercheesememories  #wondercheesetestimoni  #pencarian1000agent  #bukanbiasabiasa 
Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil?? Ini peluang anda ! ! ! !

Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA

Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅beg plastik clear
✅beg ikea

www.wasap.my/60129479801
Stokis Wondercheese 
#wondercheese 
#wondercheesekuantan 
#wondercheesepahang 
#stokiswondercheese 
#stokiskuantan 
#agentwanted 
#agentdiperlukan 
#parttimestudent 
#studentlife 
#duittepi 
#tamppoketbocor 
#projeksekolah 
#kerepekviral 
#kerepekkuantan
Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa?? Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga?? Nak berniaga tapi modal kecil?? Ini peluang anda ! ! ! ! Starter Pack Bisnes Wondercheese RM230 SAHAJA Apa yg akan anda dapat?? ✅10 balang Wondercheese 600gram ✅flyers ✅beg plastik clear ✅beg ikea www.wasap.my/60129479801 Stokis Wondercheese #wondercheese  #wondercheesekuantan  #wondercheesepahang  #stokiswondercheese  #stokiskuantan  #agentwanted  #agentdiperlukan  #parttimestudent  #studentlife  #duittepi  #tamppoketbocor  #projeksekolah  #kerepekviral  #kerepekkuantan 
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!!
.
Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018
.
Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalCalling
#demiMalaysia
#sehatisejiwa
#ekorharimaumalaya
#affsuzukicup
#harimaumalaya
#ultrasMalaya
#tanahtumpahnyadarahku
#cheezyliciousrawang
#wondercheeserawang
@coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!! . Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018 . Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya . Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini . Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara .. . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #AFFSuzukiCup18  #nationalCalling  #demiMalaysia  #sehatisejiwa  #ekorharimaumalaya  #affsuzukicup  #harimaumalaya  #ultrasMalaya  #tanahtumpahnyadarahku  #cheezyliciousrawang  #wondercheeserawang  @coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!!
.
Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018
.
Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalCalling
#demiMalaysia
#sehatisejiwa
#ekorharimaumalaya
#affsuzukicup
#harimaumalaya
#ultrasMalaya
#tanahtumpahnyadarahku
#cheezyliciousrawang
#wondercheeserawang
@coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!! . Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018 . Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya . Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini . Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara .. . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #AFFSuzukiCup18  #nationalCalling  #demiMalaysia  #sehatisejiwa  #ekorharimaumalaya  #affsuzukicup  #harimaumalaya  #ultrasMalaya  #tanahtumpahnyadarahku  #cheezyliciousrawang  #wondercheeserawang  @coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!!
.
Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018
.
Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalCalling
#demiMalaysia
#sehatisejiwa
#ekorharimaumalaya
#affsuzukicup
#harimaumalaya
#ultrasMalaya
#tanahtumpahnyadarahku
#cheezyliciousrawang
#wondercheeserawang
@coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!! . Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018 . Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya . Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini . Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara .. . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #AFFSuzukiCup18  #nationalCalling  #demiMalaysia  #sehatisejiwa  #ekorharimaumalaya  #affsuzukicup  #harimaumalaya  #ultrasMalaya  #tanahtumpahnyadarahku  #cheezyliciousrawang  #wondercheeserawang  @coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!!
.
Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018
.
Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalCalling
#demiMalaysia
#sehatisejiwa
#ekorharimaumalaya
#affsuzukicup
#harimaumalaya
#ultrasMalaya
#tanahtumpahnyadarahku
#cheezyliciousrawang
#wondercheeserawang
@coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!! . Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018 . Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya . Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini . Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara .. . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #AFFSuzukiCup18  #nationalCalling  #demiMalaysia  #sehatisejiwa  #ekorharimaumalaya  #affsuzukicup  #harimaumalaya  #ultrasMalaya  #tanahtumpahnyadarahku  #cheezyliciousrawang  #wondercheeserawang  @coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!!
.
Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018
.
Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalCalling
#demiMalaysia
#sehatisejiwa
#ekorharimaumalaya
#affsuzukicup
#harimaumalaya
#ultrasMalaya
#tanahtumpahnyadarahku
#cheezyliciousrawang
#wondercheeserawang
@coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!! . Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018 . Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya . Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini . Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara .. . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #AFFSuzukiCup18  #nationalCalling  #demiMalaysia  #sehatisejiwa  #ekorharimaumalaya  #affsuzukicup  #harimaumalaya  #ultrasMalaya  #tanahtumpahnyadarahku  #cheezyliciousrawang  #wondercheeserawang  @coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!!
.
Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018
.
Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya
.
Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini
.
Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara..
.
#wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesefans
#AFFSuzukiCup18
#nationalCalling
#demiMalaysia
#sehatisejiwa
#ekorharimaumalaya
#affsuzukicup
#harimaumalaya
#ultrasMalaya
#tanahtumpahnyadarahku
#cheezyliciousrawang
#wondercheeserawang
@coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang
FINAL MATCHDAY!!! LAST BATTLE!!! . Tahun ini tahun kita Jom ngauman HARIMAU MALAYA kita bawa pulang PIALA AFF SUZUKI CUP 2018 . Ayuh Malaysiaku..! Berjuanglah sejiwa murni.. All the best Harimau Malaya . Ayuh berikan sepenuh sokongan kepada pasukan kebangsaan dalam perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2018 malam ini . Bisik telinga kawan sebelah #kitajuara .. . #wondercheese88  #wondercheese  #wondercheesefans  #AFFSuzukiCup18  #nationalCalling  #demiMalaysia  #sehatisejiwa  #ekorharimaumalaya  #affsuzukicup  #harimaumalaya  #ultrasMalaya  #tanahtumpahnyadarahku  #cheezyliciousrawang  #wondercheeserawang  @coverupresources @wondercheese88 @cheezyliciousrawang