an online Instagram web viewer

#wheninchina medias

Photos

China's version of bullet train called Magnet Levitation a.k.a.MagLev. 🇨🇳 You can ride this train from Pudong International Airport to Longyang Road then hop to the nearest Metro station to explore downtown Shanghai. RT ticket costs 80 RMB. Now Go!

#china #shanghai #wheninshanghai #wheninchina #travelchina #traveltoshanghai #travelshanghai #maglev #bullettrain #travel #travelphotography #travelbloggers
12 days before Christmas feels 💕💕💕
#ChristmasCountdown 🎄 #WhenInChina 🇨🇳#AroundShenzhen 🌏#HappyKidInside ☺️
A huge glass of "hot chocolate" in Shanghai. Because they say too much coffee can be heavy on your heart. 🌺☕
And Because I have a cup of coffee waiting for me elsewhere. 🙃
.
.
.
.
#hotchocolate #scarf #braidedhairstyles #shanghai #travel #travelgirl #coffeelover #hotchocolate #christmastvibes #warmfeels #scarffashion #wheninchina
Day 2: Back to Kun Ming 😘
🌞 So funny I loved it… blue blue skies, gentle breeze…

#翠湖
#wheninchina
#yunnantrip 
#yytravellogue
#金马碧鸡坊
Day 2: 石林

看我包到好像肉粽一样 就知道快冻死宝宝了 😅😅
今天一大清早来到了石林风景区来看石头 人山人海 确实不喜欢来到这些人挤人的景点 虽然风景很漂亮 但多了人类的喧哗 确实有点美中不足🙄

#worldheritage
#stoneforest
#yytravellogue 
#wheninchina
#yunnantrip
Day 2: 石林 看我包到好像肉粽一样 就知道快冻死宝宝了 😅😅 今天一大清早来到了石林风景区来看石头 人山人海 确实不喜欢来到这些人挤人的景点 虽然风景很漂亮 但多了人类的喧哗 确实有点美中不足🙄 #worldheritage  #stoneforest  #yytravellogue  #wheninchina  #yunnantrip 
Visitting Beijing in summer time so the sky is clear and the air is not that bad :)))))))))
Oh how I miss summertime and the sunshine 😪
#wheninchina #wheninbeijing #missingsummer
Of old town, snack stalls, funky smells, cute storefronts and WIND SO CHILLY IT SHOOK YOU TO THE BONES.

#hefangjie #hangzhou #china #wheninchina
Day 1: Continued our journey to #九乡风景区 which is about 78km away from the city of Kun Ming. The temperature drops further as we move towards northeast region with higher altitude.

#九乡溶洞景区
#jiuxiangxiang
#回族乡
#yytravellogue
#wheninchina
#yunnantrip
Freezing cold in the hill of Baoji #baoji #travel #china #wheninchina #winter
Want to explore the quaint water towns of #China? Then follow the link in our bio! 🏮 #teachenglishinchina #lifelikealocal #experiencechina #wheninchina #chinacharm #eslteacher
Always with a grateful heart. 💖
Always with a grateful heart. 💖
In 2013, this bridge was named the 7th highest bridge and the 15th longest suspension bridge in the world with a main span of 1,146 metres and a deck height of 336 metres. It is also the world's highest and longest tunnel-to-tunnel bridge. 🌁☝🏼
#aizhaibridge #suspensionbridge #bridge #fenghuang #hunan #china #wheninchina #discoverchina #travel #travelgram #travelphotography #traveler #traveling #travelpic #travellife #instatravel #wanderlust #travelbug #traveladdict #travelworld #travelphoto #travelasia #likeforlikes #photooftheday #picoftheday #sony #sonyalpha #a6500 #mirrorlesscamera
In 2013, this bridge was named the 7th highest bridge and the 15th longest suspension bridge in the world with a main span of 1,146 metres and a deck height of 336 metres. It is also the world's highest and longest tunnel-to-tunnel bridge. 🌁☝🏼 #aizhaibridge  #suspensionbridge  #bridge  #fenghuang  #hunan  #china  #wheninchina  #discoverchina  #travel  #travelgram  #travelphotography  #traveler  #traveling  #travelpic  #travellife  #instatravel  #wanderlust  #travelbug  #traveladdict  #travelworld  #travelphoto  #travelasia  #likeforlikes  #photooftheday  #picoftheday  #sony  #sonyalpha  #a6500  #mirrorlesscamera 
The streets of Shanghai.🌺
Despite my expectations of China, it seems clean, the streets are well organized and people are quite friendly. Language can be a bit of a problem (or a lot 😄) but other than that, it's really fun getting around here. 🏙️
Does any of you have any experience with the city? Would it me safe for me to travel around alone? And what do you suggest to see? ⛩️🎏
.
.
.
.
#shanghai #singer #travelgirl #china #nightphotography #streetsofshanghai #nightlife #buildings #wheninchina
The streets of Shanghai.🌺 Despite my expectations of China, it seems clean, the streets are well organized and people are quite friendly. Language can be a bit of a problem (or a lot 😄) but other than that, it's really fun getting around here. 🏙️ Does any of you have any experience with the city? Would it me safe for me to travel around alone? And what do you suggest to see? ⛩️🎏 . . . . #shanghai  #singer  #travelgirl  #china  #nightphotography  #streetsofshanghai  #nightlife  #buildings  #wheninchina 
Enjoying every climb..
Enjoying every climb..
View dari Sky No 1 restaurant. Kayaknya habis nonton Guangzhou Lighting Show pada kelaperan trus melipir ke situ. Restaurannya dapet banyak bintang gitu dari Michellin. Tapi emang makanannya enak sekali sih heuheuheu. Uhm jangan percaya sih apa kata saya soal makanan kamus saya cuman enak dan enak sekali. Selain Canton Tower yang kelihatan bercahaya itu adalah Opera Building. Seminggu sebelumnya ada Mamma Mia show di situ. Padahal ngefans banget ama Mamma Mia. Aduh telat deh datangnya he he.#cantontower🗼 #cantontower #cantontowerchina #cantontowerguangzhou #wheninguangzhou #wheninchina #wheninchina🇨🇳 #skyscraper #skyscrapers #skyno1
View dari Sky No 1 restaurant. Kayaknya habis nonton Guangzhou Lighting Show pada kelaperan trus melipir ke situ. Restaurannya dapet banyak bintang gitu dari Michellin. Tapi emang makanannya enak sekali sih heuheuheu. Uhm jangan percaya sih apa kata saya soal makanan kamus saya cuman enak dan enak sekali. Selain Canton Tower yang kelihatan bercahaya itu adalah Opera Building. Seminggu sebelumnya ada Mamma Mia show di situ. Padahal ngefans banget ama Mamma Mia. Aduh telat deh datangnya he he.#cantontower 🗼 #cantontower  #cantontowerchina  #cantontowerguangzhou  #wheninguangzhou  #wheninchina  #wheninchina 🇨🇳 #skyscraper  #skyscrapers  #skyno1 
Checking out after having a good rest at the hotel last night. Around 7°C outside now… dry and chilly… 
#yytravellogue 
#wheninchina
#winterinchina
#品华悦家 #pinhuayourga
#昆明长水机场
Such a cool pic of #teacher  @adventurousamie 🌆 Want to #teachenglishinchina ? Follow the link in our bio! (📸@adventurousamie) #TEFL #eslteachers #explorechina #wheninchina #chinacharm #gradjob
The Great Wall of China at Mutianyu •
Tembok Besar China dibangun pada abad ke-14 hingga abad ke-17 pada masa dinasti Ming. Tembok yang membelah barat-timur mengikuti pegunungan utara China ini dibangun dengan tujuan sebagai benteng pertahanan China dari bangsa Mongol.
.
Dengan panjang 5000 km, Tembok Besar China memiliki banyak section.  Mutianyu adalah salah satu yang terdekat dari Beijing dan memiliki lansekap yang masih natural dan beberapa bagiannya tidak dipugar sehingga masih merupakan bangunan asli.
.
.
#wheninchina #thegreatwall
The Great Wall of China at Mutianyu • Tembok Besar China dibangun pada abad ke-14 hingga abad ke-17 pada masa dinasti Ming. Tembok yang membelah barat-timur mengikuti pegunungan utara China ini dibangun dengan tujuan sebagai benteng pertahanan China dari bangsa Mongol. . Dengan panjang 5000 km, Tembok Besar China memiliki banyak section. Mutianyu adalah salah satu yang terdekat dari Beijing dan memiliki lansekap yang masih natural dan beberapa bagiannya tidak dipugar sehingga masih merupakan bangunan asli. . . #wheninchina  #thegreatwall 
When the world seems within your reach. 🙌 SZSE museum tour. #travelgram #wheninshenzhen #wheninchina
One of the best parks ever 🤔
One of the best parks ever 🤔
Pretty small doorway there 🚪
If only I could read Chinese I could caption what was written along the whole wall! Oh well....soz 🤷🏽‍♀️
📸: @e_dimmock •
•
•
•
#tmhtribe 
#themodelhouse 
#exploringinchina 
#xingcheng 
#westerner 
#wheninchina 
#nirvana 
#primark 
#primania 
#nike 
#nikewomen 
#justdoit 
#contentcreator
Murah sih cuman CNY 18, selain ini pilihan makanan vegetarian cuman Kedelai. Lha masak jauh-2 ke China beli Kedelai Rebus 😅. Masalahnya terlanjur milih yang ini kami berdua gak doyan. Akhirnya ketinggalan pula di Kabin Pesawat. Saat mendarat di Shanghai lupa kalo punya makanan ini hi hi#🇨🇳food #🇨🇳foods #🇨🇳❤️ #🇨🇳 #🇨🇳china #wheninchangsha #wheninchina
Murah sih cuman CNY 18, selain ini pilihan makanan vegetarian cuman Kedelai. Lha masak jauh-2 ke China beli Kedelai Rebus 😅. Masalahnya terlanjur milih yang ini kami berdua gak doyan. Akhirnya ketinggalan pula di Kabin Pesawat. Saat mendarat di Shanghai lupa kalo punya makanan ini hi hi#🇨🇳food #🇨🇳foods #🇨🇳❤️ #🇨🇳 #🇨🇳china #wheninchangsha  #wheninchina 
Sometimes you have to take the stairs 😛
Sometimes you have to take the stairs 😛
#tb to training days in China 😚
#tb  to training days in China 😚
A regular hangout spot! 🥥🍍🍺🇨🇳 #wheninchina #coconuts #pineapple #tsingtao #teamwork
Taking advantage of the clear skyline of Shanghai. Welcome to the home of Mega Structures. 🌁🇨🇳 From right to left: [1] Shanghai Tower, 2nd tallest in the world. [2]  Jin Mao Tower, tallest in the country during the 90's. [3] Shanghai World Financial Center, world's tallest building with a hole (sounds kinky)🤣 #china #shanghai #shanghaiskyline #skyline #wheninshanghai #wheninchina #skyscraper #travel #travelbloggers #touristshot #building #city #citycenter #urbanjungle #visitshanghai #visitchina
Taking advantage of the clear skyline of Shanghai. Welcome to the home of Mega Structures. 🌁🇨🇳 From right to left: [1] Shanghai Tower, 2nd tallest in the world. [2] Jin Mao Tower, tallest in the country during the 90's. [3] Shanghai World Financial Center, world's tallest building with a hole (sounds kinky)🤣 #china  #shanghai  #shanghaiskyline  #skyline  #wheninshanghai  #wheninchina  #skyscraper  #travel  #travelbloggers  #touristshot  #building  #city  #citycenter  #urbanjungle  #visitshanghai  #visitchina 
With my friend and travel buddy Wheng, plus the photo bombers. 👬👭😉😂😍
(Just came across of this pic in my gallery,  and it made me smile. 😊)
#tb 
#wheninchina
With my friend and travel buddy Wheng, plus the photo bombers. 👬👭😉😂😍 (Just came across of this pic in my gallery, and it made me smile. 😊) #tb  #wheninchina 
Hello sleepy head 😴. When you were still sleepy but had to caught up the schedule. Sebetulnya yang ini belum begitu parah. Karena yang parah adalah hari terakhir di Shanghai, Sopir kantor sampe harus gedor kamar kami. Janji di Lobby jam 4:30 pagi, jam 4 sopir kantor inisiatif gedor pintu, voila dengan terhuyung saya lupa pake jilbab kebangun, buka pintu dan alhasil panik tanpa mandi berangkat ke Bandara Pudong. Eh di mobil Pak Sopir masih sempat bilang dengan bahasa Tarzan, tadi aku lihat rambut kamu, bagus diengggggggg #sleepyhead #sleepyhead😴 #sleepyhead😍 #yawn #yawning #wajahngantuk #wajahngantuk😪😪 #earlyflight #earlymorningflight #earlyflight✈️ #earlyflightface #penerbanganpagibuta #penerbanganpagi #guangzhouchina #baiyun #baiyunairport #baiyunairportguangzhou #wheninguangzhou #wheninchina #wheninchina🇨🇳 #🇨🇳❤️ #🇨🇳china #🇨🇳
Hello sleepy head 😴. When you were still sleepy but had to caught up the schedule. Sebetulnya yang ini belum begitu parah. Karena yang parah adalah hari terakhir di Shanghai, Sopir kantor sampe harus gedor kamar kami. Janji di Lobby jam 4:30 pagi, jam 4 sopir kantor inisiatif gedor pintu, voila dengan terhuyung saya lupa pake jilbab kebangun, buka pintu dan alhasil panik tanpa mandi berangkat ke Bandara Pudong. Eh di mobil Pak Sopir masih sempat bilang dengan bahasa Tarzan, tadi aku lihat rambut kamu, bagus diengggggggg #sleepyhead  #sleepyhead 😴 #sleepyhead 😍 #yawn  #yawning  #wajahngantuk  #wajahngantuk 😪😪 #earlyflight  #earlymorningflight  #earlyflight ✈️ #earlyflightface  #penerbanganpagibuta  #penerbanganpagi  #guangzhouchina  #baiyun  #baiyunairport  #baiyunairportguangzhou  #wheninguangzhou  #wheninchina  #wheninchina 🇨🇳 #🇨🇳❤️ #🇨🇳china #🇨🇳
Our #wordoftheweek is snow ❄️⛄️ 雪 (pinyin:xuě) Will it snow this Christmas?! #learningchineselanguage #wheninchina #eslteacher #learnmandarin #chinacharm
Legit sweater weather. Also, can you believe I took this photo myself? 😝
.
.
.
.
.
.
.
#emjoyinlife #insta #photography #sweaterweather #coldweather #winter #beijing #wheninchina #travel #travelgetawaywithmj #china #chinaig #hotellife #peninsulabeijing #cozy #gypsy
Missing watching the beautiful Sunset in Xi’an with @pc_la @zennosaur 🇨🇳 #latepost #WhenInChina
Missing watching the beautiful Sunset in Xi’an with @pc_la @zennosaur 🇨🇳 #latepost  #WhenInChina 
Brave the freezing weather of Harbin and found this.
.
.
.
.
.
.
#wheninchina #harbinchina #nightwanderer #instagood #nofilter #china #photooftheday
🐷🧠💞 chinese buildings dressed in pink #muytotal #wheninchina #guangzhouoldbuildings #guangzhou
A quick stop in one of my favorite, Hey Shanghai😉🇨🇳🌨️ #china #shanghai #wheninchina #wheninshanghai #visitchina #visitshanghai #travel #travelvideo #snow #snowing #shanghaisnow #orientalpearltower #winter #winterishere
🍆 work-amichis domingueros (haciéndonos los veggies) a punto de volver a casa por navidad 🥑 #finalcountdown #wheninchina #domingosdemall
🦖 posado maquinote en todos los colores; los tengo todos papi 🐸🏁 #atopedepower #wheninchina #recreativoschinos #fluoratope #fluorescent (lo que me gusta un posado..)
Authentic ramen at a student-friendly price. The broth was good and rich, and it wasn't too salty.

#shanghai  #foodie #foodies #china #shanghaieats #wheninchina #wheninshanghai #foodlover  #zaishanghai #culturematters #zaishanghai_food #visitshanghai #letseat #yummy
This elongated cream puff is filled with custard and is topped with almonds. It's a Japanese dessert called Croquant Chou Zaku Zaku which literally means "crispy and crunchy cream puff." YUM! Sold at ¥17 each.
.
.
.
.
#zakuzaku #shanghai #shanghaifood #sweets #foodporn #foodie #foodies #creampuff #china #shanghaieats #wheninchina #wheninshanghai #foodlover #sweettooth #zakuzaku棒棒泡芙 #zaishanghai #shanghaiist #culturematters #zaishanghai_food #visitshanghai #letseat #yummy
This elongated cream puff is filled with custard and is topped with almonds. It's a Japanese dessert called Croquant Chou Zaku Zaku which literally means "crispy and crunchy cream puff." YUM! Sold at ¥17 each. . . . . #zakuzaku  #shanghai  #shanghaifood  #sweets  #foodporn  #foodie  #foodies  #creampuff  #china  #shanghaieats  #wheninchina  #wheninshanghai  #foodlover  #sweettooth  #zakuzaku棒棒泡芙  #zaishanghai  #shanghaiist  #culturematters  #zaishanghai_food  #visitshanghai  #letseat  #yummy 
“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” -H. Jackson Brown Jr.
.
.
.
#china #shanghai #firsttimeinchina #onceuponatimeinchina#worldtosee
#theresalwaysafirsttime #wheninchina
#travelgoal #travelandexplore #workandtravel #traveldiary ##vscochina #adbenturero #exploretheworld #asia #asianguy #pinoymeetsworld #pinoyako #outdoorphotography #travelpicture #explore #dream #discover #beautifuldestinations #placetovisit #wowdestination #greatexperience #picture_to_keep
“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” -H. Jackson Brown Jr. . . . #china  #shanghai  #firsttimeinchina  #onceuponatimeinchina #worldtosee  #theresalwaysafirsttime  #wheninchina  #travelgoal  #travelandexplore  #workandtravel  #traveldiary  ##vscochina  #adbenturero  #exploretheworld  #asia  #asianguy  #pinoymeetsworld  #pinoyako  #outdoorphotography  #travelpicture  #explore  #dream  #discover  #beautifuldestinations  #placetovisit  #wowdestination  #greatexperience  #picture_to_keep 
Exploring tianzifang with @eleanorshao #candidnoraandkaro #shanghai