an online Instagram web viewer

#washbar medias

Photos

⭐️ Nyhed på shoppen ⭐️
Jeg har længe gået og luret på dette mærke og været i dialog med dem og nu var det endelig tid til at det skulle på shoppen 🤗 #washbar er en super lækker plejeserie lavet udelukkende på naturlige ingredienser med omtanke for din hunds sundhed og vores natur 🌍
.
#washbar #washbarnordic #plejeserie #plejeserietilhunde #hundeshampoo #viværneromnaturen #miljøvenlig #naturligeprodukter #hundeudstyr #hundetilbehør #hundewebshop #onlinehundeshop #nyhederpåshoppen #hundefornuft #kærligplejetilhunden
⭐️ Nyhed på shoppen ⭐️ Jeg har længe gået og luret på dette mærke og været i dialog med dem og nu var det endelig tid til at det skulle på shoppen 🤗 #washbar  er en super lækker plejeserie lavet udelukkende på naturlige ingredienser med omtanke for din hunds sundhed og vores natur 🌍 . #washbar  #washbarnordic  #plejeserie  #plejeserietilhunde  #hundeshampoo  #viværneromnaturen  #miljøvenlig  #naturligeprodukter  #hundeudstyr  #hundetilbehør  #hundewebshop  #onlinehundeshop  #nyhederpåshoppen  #hundefornuft  #kærligplejetilhunden 
Udah cobain Herbal Facial Wash Bar?
Dijamin Takjub Say 
Sabun ini dipakainya enak banget, bikin wajahmu semakin putih dan mulus aja lho dari hari ke hari ✨

Banyak banget yang udah pakai dan ketagihan gara-gara kulit makin kenyel, mulus dan putih

Pokoknya bersihnya beda dari sabun biasa lainnya, sabun herbal Roro Mendut  ini bisa ngerontokin komedo dan jerawat plus bikin putih bening 
Minyak dan kusam goodbye semua

Cewek dan Cowok semua bisa pakai dan jatuh cinta 😍

Buruan dapetin sekarang!
Hubungi segera admin puteri:
👤 085718200775 (wa)

#soapbar #herbalsoap #facialwash #washbar #facialwashbar #roromendutasli #roromendutskincare #juraganroromendut #agenroromendutbekasi #welcomereseller #welcomedropship #dropship #dropsiperwelcome #dropshipper #roromendutoriginal #cogan  #perawatanwajah #alami #nomercury #kece #putihabuabu
Udah cobain Herbal Facial Wash Bar? Dijamin Takjub Say Sabun ini dipakainya enak banget, bikin wajahmu semakin putih dan mulus aja lho dari hari ke hari ✨ Banyak banget yang udah pakai dan ketagihan gara-gara kulit makin kenyel, mulus dan putih Pokoknya bersihnya beda dari sabun biasa lainnya, sabun herbal Roro Mendut ini bisa ngerontokin komedo dan jerawat plus bikin putih bening Minyak dan kusam goodbye semua Cewek dan Cowok semua bisa pakai dan jatuh cinta 😍 Buruan dapetin sekarang! Hubungi segera admin puteri: 👤 085718200775 (wa) #soapbar  #herbalsoap  #facialwash  #washbar  #facialwashbar  #roromendutasli  #roromendutskincare  #juraganroromendut  #agenroromendutbekasi  #welcomereseller  #welcomedropship  #dropship  #dropsiperwelcome  #dropshipper  #roromendutoriginal  #cogan  #perawatanwajah  #alami  #nomercury  #kece  #putihabuabu 
Udah cobain Herbal Facial Wash Bar?
Dijamin Takjub Say 
Sabun ini dipakainya enak banget, bikin wajahmu semakin putih dan mulus aja lho dari hari ke hari ✨

Banyak banget yang udah pakai dan ketagihan gara-gara kulit makin kenyel, mulus dan putih

Pokoknya bersihnya beda dari sabun biasa lainnya, sabun herbal Roro Mendut  ini bisa ngerontokin komedo dan jerawat plus bikin putih bening 
Minyak dan kusam goodbye semua

Cewek dan Cowok semua bisa pakai dan jatuh cinta 😍

Buruan dapetin sekarang!
Hubungi segera admin puteri:
👤 085718200775 (wa)

#soapbar #herbalsoap #facialwash #washbar #facialwashbar #roromendutasli #roromendutskincare #juraganroromendut #agenroromendutbekasi #welcomereseller #welcomedropship #dropship #dropsiperwelcome #dropshipper #roromendutoriginal #cogan  #perawatanwajah #alami #nomercury #kece #putihabuabu
Udah cobain Herbal Facial Wash Bar? Dijamin Takjub Say Sabun ini dipakainya enak banget, bikin wajahmu semakin putih dan mulus aja lho dari hari ke hari ✨ Banyak banget yang udah pakai dan ketagihan gara-gara kulit makin kenyel, mulus dan putih Pokoknya bersihnya beda dari sabun biasa lainnya, sabun herbal Roro Mendut ini bisa ngerontokin komedo dan jerawat plus bikin putih bening Minyak dan kusam goodbye semua Cewek dan Cowok semua bisa pakai dan jatuh cinta 😍 Buruan dapetin sekarang! Hubungi segera admin puteri: 👤 085718200775 (wa) #soapbar  #herbalsoap  #facialwash  #washbar  #facialwashbar  #roromendutasli  #roromendutskincare  #juraganroromendut  #agenroromendutbekasi  #welcomereseller  #welcomedropship  #dropship  #dropsiperwelcome  #dropshipper  #roromendutoriginal  #cogan  #perawatanwajah  #alami  #nomercury  #kece  #putihabuabu 
今日はくりりんをトリミング٩(。•ω•。)و
シャンプーのみで顔周りと耳毛だけ整えて終了(*◊*;)
肉球カサカサやったから専用クリーム塗ったけど肉球よりも私のカカトによく塗ってるwww
#ミニチュアシュナウザーソルトアンドペッパー
#miniatureschnauzer #家トリミング #シュナスタグラム#犬スタグラム #dogstagram #いぬバカ部 #いぬとの暮らし #washbar パウバーム#うちの子可愛い
今日はくりりんをトリミング٩(。•ω•。)و シャンプーのみで顔周りと耳毛だけ整えて終了(*◊*;) 肉球カサカサやったから専用クリーム塗ったけど肉球よりも私のカカトによく塗ってるwww #ミニチュアシュナウザーソルトアンドペッパー  #miniatureschnauzer  #家トリミング  #シュナスタグラム #犬スタグラム  #dogstagram  #いぬバカ部  #いぬとの暮らし  #washbar  パウバーム#うちの子可愛い 
Introducing Rosemary oil 🌿
.
Widely used for hair care in shampoos and lotions, regular use of rosemary oil helps stimulate follicles, making hair grow longer and stronger due to its known DHT blocking abilities .
Beneficial for dry and flaky scalps also, nourishing the scalp and removing dandruff
.
Antimicrobial and antiseptic making it beneficial in efforts to eliminate skin conditions such as eczema, dermatitis, oily skin and acne. Regular use helps remove dryness as well as toning the skin
.
We're excited to be bringing you this power house of hair and skin care with our new product about to launch, stay tuned.
.
.
.
.
#skincare #haircare #natural #organic #handcrafted #grooming #mensproduct #beardcare #craftsman #newzealand #health #wellbeing #beauty #dhtblocker #baldness #treatment #supportlocal #rosemaryoil #activatedcharcoal #washbar #crueltyfree
Introducing Rosemary oil 🌿 . Widely used for hair care in shampoos and lotions, regular use of rosemary oil helps stimulate follicles, making hair grow longer and stronger due to its known DHT blocking abilities . Beneficial for dry and flaky scalps also, nourishing the scalp and removing dandruff . Antimicrobial and antiseptic making it beneficial in efforts to eliminate skin conditions such as eczema, dermatitis, oily skin and acne. Regular use helps remove dryness as well as toning the skin . We're excited to be bringing you this power house of hair and skin care with our new product about to launch, stay tuned. . . . . #skincare  #haircare  #natural  #organic  #handcrafted  #grooming  #mensproduct  #beardcare  #craftsman  #newzealand  #health  #wellbeing  #beauty  #dhtblocker  #baldness  #treatment  #supportlocal  #rosemaryoil  #activatedcharcoal  #washbar  #crueltyfree 
ADEEM...
dipakainya enak seger semriwing, wangi rempah-rempah alaminya semerbak, 
Setelah di bilas langsuuung terasa dan terlihat BERSIH, CERAH, MULUS, KENYAL & KINCLONGnya ❤️ Aww kurang apa lagi?

Treatment with RORO MENDUT emang bikin happy!

Yuk rame-rame BANGGA & CINTA pakai BUDAYA CANTIK INDONESIA,
pastinya dan satu-satunya yang paling berkualitas, terjamin dan berkhasiat,
Yaa cumaa RORO MENDUT!

Konsul dan Pemesanan 👇👇👇👇👇👇
🤳WA 085878593787
🤳ID Line @mahargn

#roromendutprambanan #roromendutjogja #produkterpercaya #produkasli #produkbersertifikat #produksehat #putrikeraton #budayacantikindonesia #budayacantik #rempahhitam #washbar #FTO #maskerroromendut #lulurroromendutmurah #lulurroromendut #kulitcerah #kulithalus #kulitkenyal #produkterpercaya  #daycream #nightcream  #facialwash
ADEEM... dipakainya enak seger semriwing, wangi rempah-rempah alaminya semerbak, Setelah di bilas langsuuung terasa dan terlihat BERSIH, CERAH, MULUS, KENYAL & KINCLONGnya ❤️ Aww kurang apa lagi? Treatment with RORO MENDUT emang bikin happy! Yuk rame-rame BANGGA & CINTA pakai BUDAYA CANTIK INDONESIA, pastinya dan satu-satunya yang paling berkualitas, terjamin dan berkhasiat, Yaa cumaa RORO MENDUT! Konsul dan Pemesanan 👇👇👇👇👇👇 🤳WA 085878593787 🤳ID Line @mahargn #roromendutprambanan  #roromendutjogja  #produkterpercaya  #produkasli  #produkbersertifikat  #produksehat  #putrikeraton  #budayacantikindonesia  #budayacantik  #rempahhitam  #washbar  #FTO  #maskerroromendut  #lulurroromendutmurah  #lulurroromendut  #kulitcerah  #kulithalus  #kulitkenyal  #produkterpercaya  #daycream  #nightcream  #facialwash 
ADEEM...
dipakainya enak seger semriwing, wangi rempah-rempah alaminya semerbak, 
Setelah di bilas langsuuung terasa dan terlihat BERSIH, CERAH, MULUS, KENYAL & KINCLONGnya ❤️ Aww kurang apa lagi?

Treatment with RORO MENDUT emang bikin happy!

Yuk rame-rame BANGGA & CINTA pakai BUDAYA CANTIK INDONESIA,
pastinya dan satu-satunya yang paling berkualitas, terjamin dan berkhasiat,
Yaa cumaa RORO MENDUT!

Konsul dan Pemesanan 👇👇👇👇👇👇👇
🤳WA 085878593787
🤳ID Line @mahargn

#roromendutprambanan #roromendutjogja #roromendut #produkasli #produkterpercaya #produkkecantikkan #temulawak #washbar #FTO #maskerroromendut #lulurroromendutmurah #lulurroromendut  #creampagi #budayacantikindonesia #budayacantik #produkbersertifikat #kulitcerah #kulithalus #kulitsehat #wanitahebat #wanitaindonesia #sehatkulit
ADEEM... dipakainya enak seger semriwing, wangi rempah-rempah alaminya semerbak, Setelah di bilas langsuuung terasa dan terlihat BERSIH, CERAH, MULUS, KENYAL & KINCLONGnya ❤️ Aww kurang apa lagi? Treatment with RORO MENDUT emang bikin happy! Yuk rame-rame BANGGA & CINTA pakai BUDAYA CANTIK INDONESIA, pastinya dan satu-satunya yang paling berkualitas, terjamin dan berkhasiat, Yaa cumaa RORO MENDUT! Konsul dan Pemesanan 👇👇👇👇👇👇👇 🤳WA 085878593787 🤳ID Line @mahargn #roromendutprambanan  #roromendutjogja  #roromendut  #produkasli  #produkterpercaya  #produkkecantikkan  #temulawak  #washbar  #FTO  #maskerroromendut  #lulurroromendutmurah  #lulurroromendut  #creampagi  #budayacantikindonesia  #budayacantik  #produkbersertifikat  #kulitcerah  #kulithalus  #kulitsehat  #wanitahebat  #wanitaindonesia  #sehatkulit 
Roro Mendut Prambanan Yogya Maharani:
ADEEM...
dipakainya enak seger semriwing, wangi rempah-rempah alaminya semerbak, 
Setelah di bilas langsuuung terasa dan terlihat BERSIH, CERAH, MULUS, KENYAL & KINCLONGnya ❤️ Aww kurang apa lagi?

Treatment with RORO MENDUT emang bikin happy!

Yuk rame-rame BANGGA & CINTA pakai BUDAYA CANTIK INDONESIA,
pastinya dan satu-satunya yang paling berkualitas, terjamin dan berkhasiat,
Yaa cumaa RORO MENDUT!

Konsul dan Pemesanan 👇👇👇👇👇👇
🤳WA 085878593787
🤳 ID Line @mahargn

#roromendutjogja #roromendutprambanan  #banggacintaindonesia #budayacantikindonesia #cerah #kenyal #mulus #kulitcerah #kulithalus #kulitsehat #wanitahebat #wanitasehat #wanitaindonesia #produkterpercaya #produkasli #mendutroro #rempahrempah #maskerroromendut #lulurroromendutmurah  #lulurroromendut #FTO #washbar #kulitmanggis
Roro Mendut Prambanan Yogya Maharani: ADEEM... dipakainya enak seger semriwing, wangi rempah-rempah alaminya semerbak, Setelah di bilas langsuuung terasa dan terlihat BERSIH, CERAH, MULUS, KENYAL & KINCLONGnya ❤️ Aww kurang apa lagi? Treatment with RORO MENDUT emang bikin happy! Yuk rame-rame BANGGA & CINTA pakai BUDAYA CANTIK INDONESIA, pastinya dan satu-satunya yang paling berkualitas, terjamin dan berkhasiat, Yaa cumaa RORO MENDUT! Konsul dan Pemesanan 👇👇👇👇👇👇 🤳WA 085878593787 🤳 ID Line @mahargn #roromendutjogja  #roromendutprambanan  #banggacintaindonesia  #budayacantikindonesia  #cerah  #kenyal  #mulus  #kulitcerah  #kulithalus  #kulitsehat  #wanitahebat  #wanitasehat  #wanitaindonesia  #produkterpercaya  #produkasli  #mendutroro  #rempahrempah  #maskerroromendut  #lulurroromendutmurah  #lulurroromendut  #FTO  #washbar  #kulitmanggis 
Did you know Vetlife stock Washbar products including Paw Balm and the original WashBar? 
Why should you choose a WashBar shampoo bar for your dog?

There are so many reasons, but here are our top 3:

1. One bar is equal to 600ml of liquid shampoo, so it's great value
2. It's so much easier to use a shampoo bar, especially for the belly
3. No plastic waste!
.
.
#washbar #dogsofinstagram #workingdogs
Did you know Vetlife stock Washbar products including Paw Balm and the original WashBar? Why should you choose a WashBar shampoo bar for your dog? There are so many reasons, but here are our top 3: 1. One bar is equal to 600ml of liquid shampoo, so it's great value 2. It's so much easier to use a shampoo bar, especially for the belly 3. No plastic waste! . . #washbar  #dogsofinstagram  #workingdogs 
Реставрация туфель 1200 рублей #химчисткаобуви #washbar
Bradley Corp's Washbar - all in one soap, wash and dry.  Mounts to a molded quartz sink system.  #bradleycorp #dsa-inc #washbar #commercialbathroom
We are loving this spritzer we got in today!!
So good to use on all our pets and even their bedding to create a calming scent 
@washbar.nz 
It's even NZ made!
#washbar #kiwimade #calming #spritzer #lavender #scent #petcare #pets
Looking really like a spaniel after her unscheduled bath following her impromptu wriggle in something nasty on the field.  She is so fluffy and fresh now!  #spanishrescuedog #sprolliesofinstagram #sprollie #dogs #dogsofinstagram #dogswhorollinpoop #dogafterbath #itstank #itstanksogood #washbar #manuka #manukawashbar #manukawashbarfordog
Если ваше напыление серебра или золота нанесено на кожу, то мы сможем помочь в восстановлении, если конечно понадобится😉#химчисткаобуви #химчисткасумок #washbar
Siempre buscamos traer lo mejor para nuestros pequeños y no tan pequeños 😁. #Washbar producto 100% natural, a base de hierbas y aceites naturales, enfocado para el cuidado de la piel, dermatitis, o diferentes reacciones alérgicas, también es repelente natural para pulgas 😉. Diferentes formatos; Washbar (shampoo en barra) para bañar a tu mascota (perros caballos chanchos, entre otros), también contamos con el Flea Repelent; el cual es un repelente natural contra pulgas, el su aplicación es muy similar a la de una pipeta. También contamos con toda la línea de Shampoo liquido 100% natural con diferentes agentes específicos para el pelaje y piel de tu mascota y por supuesto tenemos para el cuidado de las patitas de nuestros peludos, para las almohadillas resecas, partidas, quemadas o sensibles ☺️, productos de Nueva Zelanda 🇳🇿, si necesitas más información no dudes en mandarnos un mensaje o llamarnos 😁📞 @washbarchile
Siempre buscamos traer lo mejor para nuestros pequeños y no tan pequeños 😁. #Washbar  producto 100% natural, a base de hierbas y aceites naturales, enfocado para el cuidado de la piel, dermatitis, o diferentes reacciones alérgicas, también es repelente natural para pulgas 😉. Diferentes formatos; Washbar (shampoo en barra) para bañar a tu mascota (perros caballos chanchos, entre otros), también contamos con el Flea Repelent; el cual es un repelente natural contra pulgas, el su aplicación es muy similar a la de una pipeta. También contamos con toda la línea de Shampoo liquido 100% natural con diferentes agentes específicos para el pelaje y piel de tu mascota y por supuesto tenemos para el cuidado de las patitas de nuestros peludos, para las almohadillas resecas, partidas, quemadas o sensibles ☺️, productos de Nueva Zelanda 🇳🇿, si necesitas más información no dudes en mandarnos un mensaje o llamarnos 😁📞 @washbarchile
Химчистка + окрашивание в 1 цвет, стоимость услуги 3000 рублей #химчисткаобуви #химчисткасумок #washbar
Восстановление и чистка сумок хоть и не лёгкая задача, но мы с ней справляемся😉 на фото химчистка внутри и снаружи + окрашивание в 3 цвета стоимость 3000+300+300=3600 #химчисткаобуви #washbar
Восстановление и чистка сумок хоть и не лёгкая задача, но мы с ней справляемся😉 на фото химчистка внутри и снаружи + окрашивание в 3 цвета стоимость 3000+300+300=3600 #химчисткаобуви  #washbar 
Got a stinky ol’ doggo? Fleas, ticks or just generally itchy skin? You need this Woof Woof Dog Soap with magical Neem oil from @undergroundsoapery! Read all about it over on the website 🛁
.
.
.
.
#smackbangstore #smackbang #undergroundsoapery #neem #neemoil #dogsoap #soap #woof #wellingtonmade #nzmade #handmade #dogsofinstagram #dogsofwellington #dogsofnewzealand #bathtime #dogwash #washbar #shoplocal #supportlocal #wellington #crueltyfree #natural #plantbased
Got a stinky ol’ doggo? Fleas, ticks or just generally itchy skin? You need this Woof Woof Dog Soap with magical Neem oil from @undergroundsoapery! Read all about it over on the website 🛁 . . . . #smackbangstore  #smackbang  #undergroundsoapery  #neem  #neemoil  #dogsoap  #soap  #woof  #wellingtonmade  #nzmade  #handmade  #dogsofinstagram  #dogsofwellington  #dogsofnewzealand  #bathtime  #dogwash  #washbar  #shoplocal  #supportlocal  #wellington  #crueltyfree  #natural  #plantbased 
When you get a last minute chance to see @eugenemirman  you take it, and wear your #Louise ears. #bobsburgers #comedy #bohemianfoundation #foco #washbar #belchers #genebelcher #belchies #louiseears  #extra
DRASTIS BANGET KAK👆
Sabun muka yang satu ini, terbuat dari bahan2 alami sehingga aman tanpa efek samping yaa dear 😍 Dalam pemakaian pertama kali sudah terasa manfaatnya kak 😍 kulit jadi lebih lembut, halus, dan tampak bersih cerah 😍😍 Yuk telatenin perawatan,
Sabarin prosesnya ya kak karena kulit kinclong dengan bahan alami butuh proses tidak instant, tapi hasilnya dijamin worth it untuk mulus jangka panjang 💃

Bahan alami bikin kulit kembali sehat luar dan dalam,
Hasil di jamin memuaskan 👍 🔥Buruan order sekarang,
biar kebagian ready stoknya!

#cantikalami #cantiksehat #hitsskincare #skincare #roromendut #roromendutcilacap #roromendutjogja #roromendutklaten #roromendutsolo #roromendutjakarta #roromendutskincare #washbar
DRASTIS BANGET KAK👆 Sabun muka yang satu ini, terbuat dari bahan2 alami sehingga aman tanpa efek samping yaa dear 😍 Dalam pemakaian pertama kali sudah terasa manfaatnya kak 😍 kulit jadi lebih lembut, halus, dan tampak bersih cerah 😍😍 Yuk telatenin perawatan, Sabarin prosesnya ya kak karena kulit kinclong dengan bahan alami butuh proses tidak instant, tapi hasilnya dijamin worth it untuk mulus jangka panjang 💃 Bahan alami bikin kulit kembali sehat luar dan dalam, Hasil di jamin memuaskan 👍 🔥Buruan order sekarang, biar kebagian ready stoknya! #cantikalami  #cantiksehat  #hitsskincare  #skincare  #roromendut  #roromendutcilacap  #roromendutjogja  #roromendutklaten  #roromendutsolo  #roromendutjakarta  #roromendutskincare  #washbar 
Реставрация + окрашивание. В данном случае от 10-14 дней. Цвет сложный, еще и влажность повышенная. 1200 рублей. #химчисткаобуви #washbar
Реставрация + окрашивание. В данном случае от 10-14 дней. Цвет сложный, еще и влажность повышенная. 1200 рублей. #химчисткаобуви  #washbar 
Eco-friendly furiends, check out @washbar.nz doggo products!!Herbie gives the Original Washbar a Hi-paw of approval 🐾  Amazing natural scent, waste free (even the packaging is biodegradable) so easy to use & calming natural oils made bath time more relaxing + has him all smoochy & mellow post bath ❤️ #washbar #sofloofy #herbiethelovebug #naturalcurls #naturaldogcare #bichonfrise
Eco-friendly furiends, check out @washbar.nz doggo products!!Herbie gives the Original Washbar a Hi-paw of approval 🐾 Amazing natural scent, waste free (even the packaging is biodegradable) so easy to use & calming natural oils made bath time more relaxing + has him all smoochy & mellow post bath ❤️ #washbar  #sofloofy  #herbiethelovebug  #naturalcurls  #naturaldogcare  #bichonfrise 
Всем привет! Теперь мы в торговом центре Седанка Сити работаем по расписанию ТРЦ, а это значит что с Воскресенья по Четверг ждем Вас с 10:00 - 21:00, а Субботу и Воскресение работаем с 10:00 - 22:00. #химчисткаобуви #washbar #седанкаситивладивосток
Всем привет! Теперь мы в торговом центре Седанка Сити работаем по расписанию ТРЦ, а это значит что с Воскресенья по Четверг ждем Вас с 10:00 - 21:00, а Субботу и Воскресение работаем с 10:00 - 22:00. #химчисткаобуви  #washbar  #седанкаситивладивосток 
Теперь WashBar в Седанка Сити😉 работаем ежедневно Воскресенье-Четверг с 10:00-21:00 Пятница-Субботас 10:00-22:00 -1 этаж #химчисткаобуви #washbar #седанкаситивладивосток
When #bunnyears🐰 meet #washbar.
Fun bath time!

Check out: www.theonlinepetstore.com.my/Washbar
When #bunnyears 🐰 meet #washbar . Fun bath time! Check out: www.theonlinepetstore.com.my/Washbar
Перевоплощение за 1200 рублей, сроки работ до 10 дней, в зависимости от сложности подбора цвета.#химчисткаобуви #washbar
Перевоплощение за 1200 рублей, сроки работ до 10 дней, в зависимости от сложности подбора цвета.#химчисткаобуви  #washbar 
WashBar zeep, 100% naturlijk en effectief
#instafrenchie #spoileddog #washbar #ibizabully
Update from Indigo - splish splash am having a mud bath! #dogsofnewzealand #dogsofauckland #washbar #mud
守ろう!

愛犬の肉球を観察してみよう。
痛い思いをしているかもしれません。
言葉で伝える事できませんから。

高温な路面による火傷、炎症。
ガラスなど人工物による切傷。

クリームやゲルでケアしよう!

#mukusyton #doggrooming #肉球ケア#スポットバリア #pawbalm #washbar #nsdrive #名古屋トリミング #愛知県トリミングサロン #トリマー#天白区原
Telling everyone to go away because they’re only going to bring bad vibes #howling #welold #edinsummer #tennents #washbar #greatvibesonly #xo #yourewelcome
Почистили сумку после рассыпанной пудры. #химчисткаобуви #washbar
Update from Indigo - was washed yesterday. Sweet revenge today 🤣 #citypetscanineadventures #mudmudmud #dogsofauckland #washbar #takethathumans
История как пришла идея открыть химчитку обуви связанна с дорогими белыми кожаными кедами и их поврежденными кожаными носами😉 и первыми покрашенными кедами конечно же были именно кеды с которых все началось🤗 химчистка + окрашивание занимает 10 дней в зависимости от сложности. Но чаще всего это до 5 дней. Мы надеемся на понимание клиентов когда задерживаем обувь в мастерской, наша задача максимально подобрать цвет иногда на это уходит 10 дней, а перед окрашиванием обувь обязательно нужо почистить и подготовить кожу покраске. #химчисткаобуви #washbar
История как пришла идея открыть химчитку обуви связанна с дорогими белыми кожаными кедами и их поврежденными кожаными носами😉 и первыми покрашенными кедами конечно же были именно кеды с которых все началось🤗 химчистка + окрашивание занимает 10 дней в зависимости от сложности. Но чаще всего это до 5 дней. Мы надеемся на понимание клиентов когда задерживаем обувь в мастерской, наша задача максимально подобрать цвет иногда на это уходит 10 дней, а перед окрашиванием обувь обязательно нужо почистить и подготовить кожу покраске. #химчисткаобуви  #washbar 
Почистили👌 стоимость чистки полностью замшевой обуви стоит 1200/1400 рублей. Сроки 4-7 дней, работа делается в ручную в несколько этапов. В эту стоимость входит обработка замши средствами восстанавливающими мягкость замшевой кожи, а так же окрашивание если требуется. #химчисткаобуви #washbar
Почистили👌 стоимость чистки полностью замшевой обуви стоит 1200/1400 рублей. Сроки 4-7 дней, работа делается в ручную в несколько этапов. В эту стоимость входит обработка замши средствами восстанавливающими мягкость замшевой кожи, а так же окрашивание если требуется. #химчисткаобуви  #washbar 
Мы даем "новую жизнь" вашей обуви. Химчитка + окрашивание 1400 рублей мужская пара. #химчисткаобуви #washbar
Мы даем "новую жизнь" вашей обуви. Химчитка + окрашивание 1400 рублей мужская пара. #химчисткаобуви  #washbar 
Почистили и покрасили💁 химчистка + восстановление цвета женская пара 1200 руб. Если кроссовки состоят из замши и гладкой кожи, требуется дополнительное окрашивание +300 рублей. #химчисткаобуви #washbar
Почистили и покрасили💁 химчистка + восстановление цвета женская пара 1200 руб. Если кроссовки состоят из замши и гладкой кожи, требуется дополнительное окрашивание +300 рублей. #химчисткаобуви  #washbar 
У Вас есть домашние питомцы? Кошачий запах очень въедливый и не уходит при стирке. Озонирование не маскирует, а именно удаляет кошачий запах или запах мочи и шерсти. Обработка происходит в специальной камере-озонаторе, внутри которой из кислорода вырабатывается озон. При взаимодействии с микроорганизмами озон превращается в кислород,  вредоносные вещества разлагаются, происходит дезинфекция, дезодорация и удаление запахов. Уже после 15-20 минут работы озонового шкафа гарантирован гигиенический и дезинфицирующий эффект. Вся обувь котрую мы принимаем перед чисткой обязательно проходит этап озонирования.#химчисткаобуви #washbar
У Вас есть домашние питомцы? Кошачий запах очень въедливый и не уходит при стирке. Озонирование не маскирует, а именно удаляет кошачий запах или запах мочи и шерсти. Обработка происходит в специальной камере-озонаторе, внутри которой из кислорода вырабатывается озон. При взаимодействии с микроорганизмами озон превращается в кислород,  вредоносные вещества разлагаются, происходит дезинфекция, дезодорация и удаление запахов. Уже после 15-20 минут работы озонового шкафа гарантирован гигиенический и дезинфицирующий эффект. Вся обувь котрую мы принимаем перед чисткой обязательно проходит этап озонирования.#химчисткаобуви  #washbar 
.
チワワのGIGGLEちゃん!
.
ピョーンと飛びついちゃうあるものとは…
そうです。
✨✨🐮グリーントライプ✨✨
.
※ トライプとは、🐏や🐄などの" 反芻動物の胃袋 "のことです。
.
本能を刺激する、たまらないこの香り…
こんな可愛いコも、夢中になって、ついついワイルドに😂💓
.
フードにトッピングすると、栄養満点!
GIGGLEちゃんも喜んで食べてくれるそうです♩
.
夏バテ気味で食欲のないコ、
ぜひお試ししてみてね!
.
#k9natural  #K9ナチュラル #k9ナチュラルジャパン #k9shop #ペットフード #ドッグフード #フリーズドライ #チワワ #ロングコートチワワ #provida #washbar  #dog  #犬 #表参道 #グリーントライプ  #消化酵素 #夏バテ防止 #犬好きさんと繋がりたい
. チワワのGIGGLEちゃん! . ピョーンと飛びついちゃうあるものとは… そうです。 ✨✨🐮グリーントライプ✨✨ . ※ トライプとは、🐏や🐄などの" 反芻動物の胃袋 "のことです。 . 本能を刺激する、たまらないこの香り… こんな可愛いコも、夢中になって、ついついワイルドに😂💓 . フードにトッピングすると、栄養満点! GIGGLEちゃんも喜んで食べてくれるそうです♩ . 夏バテ気味で食欲のないコ、 ぜひお試ししてみてね! . #k9natural  #K9ナチュラル  #k9ナチュラルジャパン  #k9shop  #ペットフード  #ドッグフード  #フリーズドライ  #チワワ  #ロングコートチワワ  #provida  #washbar  #dog  #犬  #表参道  #グリーントライプ  #消化酵素  #夏バテ防止  #犬好きさんと繋がりたい 
Se till och skydda tassarna i denna extrema värme! Smörj med mjukgörande före och efter promenad, och undvik att gå på asfalt och sten! #washbar innehåller endast naturliga ingredienser, bra för djur och natur!
Se till och skydda tassarna i denna extrema värme! Smörj med mjukgörande före och efter promenad, och undvik att gå på asfalt och sten! #washbar  innehåller endast naturliga ingredienser, bra för djur och natur!
Почистили и покрасили, женская пара 1200 рублей👌#химчисткаобуви#washbar
Еще одна пара белой тканевой обуви после стирки в стиральной машине 🙅 #химчисткаобуви #washbar
Последствия стирки кроссовок в стиральной машине🙅 Покрасили 👌#химчисткаобуви #washbar
Bundel aanbieding. Bij aankoop van de WashBar vlooiendruppels & WashBar Fresh spray ontvang je 15% korting. 
Gebruik code : vlooienenteken 
Deze code kan enkel worden toegepast als beide producten in je winkelmand geplaatst zijn. Plaats de 2 artikelen in de winkelmand en vul daarna de kortingscode in.
#instafrenchie #frenchie #fransebulldog #englischbulldog #vlooiendruppels #zandvliegen #muggen #washbar #spoileddog #dogcare #flearepellent #tics #naturaldog #naturaldogcare #ff #thefrenchiefollowing
Bundel aanbieding. Bij aankoop van de WashBar vlooiendruppels & WashBar Fresh spray ontvang je 15% korting. Gebruik code : vlooienenteken Deze code kan enkel worden toegepast als beide producten in je winkelmand geplaatst zijn. Plaats de 2 artikelen in de winkelmand en vul daarna de kortingscode in. #instafrenchie  #frenchie  #fransebulldog  #englischbulldog  #vlooiendruppels  #zandvliegen  #muggen  #washbar  #spoileddog  #dogcare  #flearepellent  #tics  #naturaldog  #naturaldogcare  #ff  #thefrenchiefollowing 
Mummy went online shopping again! This time round not on her clothes or cosmetics.🛍🛍🛍 She had a shopping spree on me! 💲💲Hooray! See the loots and she said this is just the first half! 🛒🛒🛒 #bordercolliesofinstagram #bordercollie #bordercolliepuppy #bordercolliesofinstagram #bordercollieworld #bordercollielovers #bordercolliesoftheworld #doglover #lovedogs #dogslife #bordercolliesg #merrickfreshkisses #zealpetmilk #spafacialcleanser #washbar #yú
Mummy went online shopping again! This time round not on her clothes or cosmetics.🛍🛍🛍 She had a shopping spree on me! 💲💲Hooray! See the loots and she said this is just the first half! 🛒🛒🛒 #bordercolliesofinstagram  #bordercollie  #bordercolliepuppy  #bordercolliesofinstagram  #bordercollieworld  #bordercollielovers  #bordercolliesoftheworld  #doglover  #lovedogs  #dogslife  #bordercolliesg  #merrickfreshkisses  #zealpetmilk  #spafacialcleanser  #washbar  #yú 
А вот и наша команда, отмечаем 1000 клиентов, обсуждаем планы на будущее и вспоминаем рабочие моменты с улыбкой. Именно эти ребята дают вторую жизнь вашей обуви и сумкам 😃 #химчисткаобуви #washbar #1000клиентов
А вот и наша команда, отмечаем 1000 клиентов, обсуждаем планы на будущее и вспоминаем рабочие моменты с улыбкой. Именно эти ребята дают вторую жизнь вашей обуви и сумкам 😃 #химчисткаобуви  #washbar  #1000клиентов 
Наша химчистка дает вторую жизнь обуви с "капризным" материалом. Проделали работы: химчистка, выведение реагентов, озонирование и покрытие водоотталкивающим средством. 1800 рублей + 300 рублей. #химчисткаобуви #washbar
Наша химчистка дает вторую жизнь обуви с "капризным" материалом. Проделали работы: химчистка, выведение реагентов, озонирование и покрытие водоотталкивающим средством. 1800 рублей + 300 рублей. #химчисткаобуви  #washbar 
Часто обращаются с желтизной образовавшейся после стирки в домашних условиях. С такой проблемой в большинстве случаев конечно мы справляемся, но настоятельно рекомендуем не стирать обувь в стиральной машине. #washbar #химчисткаобуви
Часто обращаются с желтизной образовавшейся после стирки в домашних условиях. С такой проблемой в большинстве случаев конечно мы справляемся, но настоятельно рекомендуем не стирать обувь в стиральной машине. #washbar  #химчисткаобуви 
*
먹는거 아니라개-
목욕준비 완료 🚿
.
.
.
.
.
#washbar #soapfordogs #비누
#애견비누 #상큼한향 #soap #목욕
#반려견 #댕댕이 #mydog #킁킁 🐽
Золотое или серебряное покрытие обуви? Если оно нанесено на кожу, то мы можем исправить. Химчистка + окрашивание 1200 рублей женская пара 1400 рублей мужская #химчисткаобуви #washbar
Золотое или серебряное покрытие обуви? Если оно нанесено на кожу, то мы можем исправить. Химчистка + окрашивание 1200 рублей женская пара 1400 рублей мужская #химчисткаобуви  #washbar 
Одна из постоянных нами выполняемая работа, чистка и окрашивание белых кожаных кед и кроссовок. 1200 женская или 1400 мужская пара #химчисткаобуви #washbar
Одна из постоянных нами выполняемая работа, чистка и окрашивание белых кожаных кед и кроссовок. 1200 женская или 1400 мужская пара #химчисткаобуви  #washbar 
Еще одна осенняя пара, стоимость работы 1200 рублей, химчистка + окрашивание, озонирование и дополнительно влагоотталкивающая обработка 300 руб и эта пара обуви готова к не менее дождливой осени #washbar #химчисткаобуви
Еще одна осенняя пара, стоимость работы 1200 рублей, химчистка + окрашивание, озонирование и дополнительно влагоотталкивающая обработка 300 руб и эта пара обуви готова к не менее дождливой осени #washbar  #химчисткаобуви 
Самое время принести нам обувь которую вы собираетесь носить осенью и может даже зимой, мы ее подготовим к сезону👌 #washbar #химчисткаобуви
Самое время принести нам обувь которую вы собираетесь носить осенью и может даже зимой, мы ее подготовим к сезону👌 #washbar  #химчисткаобуви 
Ready for my close-ups!

#washbar #furbaby
Just had a bath... such a soft beautiful boy. Don't even need conditioner!

#washbar #shihtzu #bichonfrise #maltesepuppy
А вот и новый стиль 😎 в ТЦ Дружба и ТЦ Первореченский мы уже в новом облике, точка на Светланской обновляется. #washbar #химчисткаобуви
А вот и новый стиль 😎 в ТЦ Дружба и ТЦ Первореченский мы уже в новом облике, точка на Светланской обновляется. #washbar  #химчисткаобуви 
Thank you @hundigt 💕👍🐾 #becopets #rawforpaw #washbar
Собираетесь в ТЦ Дружба на Второй речке? Не забудьте прихватить обувь после долгих дождливых дней, мы приведем ее в порядок. Работаем с 11-20 ежедневно. #washbar #химчисткаобуви
Собираетесь в ТЦ Дружба на Второй речке? Не забудьте прихватить обувь после долгих дождливых дней, мы приведем ее в порядок. Работаем с 11-20 ежедневно. #washbar  #химчисткаобуви 
Well hello there - what’s this that arrived in the post today?! Lucky little Chester and Casper, winners of the recent comp, are about to enjoy a Washbar cleanup. 
Thanks for the lovely photos from Roxanne Liepa-Kelly.

#lilybeewrap #washbarlove #washbar #dogs #giveaway #horseandhound #adorable_animals #adorabledog #soapfordogs #animals #cutedogs #dogsofinstagram
it's thursday baby - kramer hat Waschtag! 
#kramer #washbar #mercipamela #rawart #bern
•••
Bosen ketipu pemutih yang bikin putih hanya kalau pas di oles aja putihnya? 
Pengen putih mulus permanen anti luntur?

Pengen putih rata wajah dan seluruh badan?

Perawatan yuk, makin di pakai makin cerah glowing permanen hasilnya ❤️ Pakai rutin terus makin cerah terus

Hasil nyata,
bukan putih pura-pura dan putih sementara!

Terbaik dan fresh dari alam untuk kulit yg selalu CERAH, MULUS & SEHAT

RORO MENDUT 
Perawatan tradisional alami khas Keraton Mataram Yogyakarta terbukti nyata khasiatnya

Chat now, temukan varian yg kamu inginkan
.
.
.
.☎ ⓦⓐ. 0852 6676 2376
📱ⓑⓑⓜ. 2BDDEBAF
📲 ⓛⓘⓝⓔ maylani90 .
.

#washbar #facialwashbar #facial #soap #perawatanwajah
#deepcleansing #facialfoam #skincare #skincareori #skincaremurah #bodyshop #bodyspa #perawatantubuh #perawatanwajah #dailyskincare #nyalon #metime #papaya #sabunwajah
#facetreatment #toner #bodyscrub #facescrub #pembersihwajah #herbalsoap #realtestimoni
••• Bosen ketipu pemutih yang bikin putih hanya kalau pas di oles aja putihnya? Pengen putih mulus permanen anti luntur? Pengen putih rata wajah dan seluruh badan? Perawatan yuk, makin di pakai makin cerah glowing permanen hasilnya ❤️ Pakai rutin terus makin cerah terus Hasil nyata, bukan putih pura-pura dan putih sementara! Terbaik dan fresh dari alam untuk kulit yg selalu CERAH, MULUS & SEHAT RORO MENDUT Perawatan tradisional alami khas Keraton Mataram Yogyakarta terbukti nyata khasiatnya Chat now, temukan varian yg kamu inginkan . . . .☎ ⓦⓐ. 0852 6676 2376 📱ⓑⓑⓜ. 2BDDEBAF 📲 ⓛⓘⓝⓔ maylani90 . . #washbar  #facialwashbar  #facial  #soap  #perawatanwajah  #deepcleansing  #facialfoam  #skincare  #skincareori  #skincaremurah  #bodyshop  #bodyspa  #perawatantubuh  #perawatanwajah  #dailyskincare  #nyalon  #metime  #papaya  #sabunwajah  #facetreatment  #toner  #bodyscrub  #facescrub  #pembersihwajah  #herbalsoap  #realtestimoni 
•••
Bosen ketipu pemutih yang bikin putih hanya kalau pas di oles aja putihnya? 
Pengen putih mulus permanen anti luntur?

Pengen putih rata wajah dan seluruh badan?

Perawatan yuk, makin di pakai makin cerah glowing permanen hasilnya ❤️ Pakai rutin terus makin cerah terus

Hasil nyata,
bukan putih pura-pura dan putih sementara!

Terbaik dan fresh dari alam untuk kulit yg selalu CERAH, MULUS & SEHAT

RORO MENDUT 
Perawatan tradisional alami khas Keraton Mataram Yogyakarta terbukti nyata khasiatnya

Chat now, temukan varian yg kamu inginkan
.
.
....☎ ⓦⓐ. 0852 6676 2376
📱ⓑⓑⓜ. 2BDDEBAF
📲 ⓛⓘⓝⓔ maylani90 .
.

#washbar #facialwashbar #facial #soap #perawatanwajah
#deepcleansing #facialfoam #skincare #skincareori #skincaremurah #bodyshop #bodyspa #perawatantubuh #perawatanwajah #dailyskincare #nyalon #metime #papaya #sabunwajah
#facetreatment #toner #bodyscrub #facescrub #pembersihwajah #herbalsoap #realtestimoni
••• Bosen ketipu pemutih yang bikin putih hanya kalau pas di oles aja putihnya? Pengen putih mulus permanen anti luntur? Pengen putih rata wajah dan seluruh badan? Perawatan yuk, makin di pakai makin cerah glowing permanen hasilnya ❤️ Pakai rutin terus makin cerah terus Hasil nyata, bukan putih pura-pura dan putih sementara! Terbaik dan fresh dari alam untuk kulit yg selalu CERAH, MULUS & SEHAT RORO MENDUT Perawatan tradisional alami khas Keraton Mataram Yogyakarta terbukti nyata khasiatnya Chat now, temukan varian yg kamu inginkan . . ....☎ ⓦⓐ. 0852 6676 2376 📱ⓑⓑⓜ. 2BDDEBAF 📲 ⓛⓘⓝⓔ maylani90 . . #washbar  #facialwashbar  #facial  #soap  #perawatanwajah  #deepcleansing  #facialfoam  #skincare  #skincareori  #skincaremurah  #bodyshop  #bodyspa  #perawatantubuh  #perawatanwajah  #dailyskincare  #nyalon  #metime  #papaya  #sabunwajah  #facetreatment  #toner  #bodyscrub  #facescrub  #pembersihwajah  #herbalsoap  #realtestimoni 
•••
Bosen ketipu pemutih yang bikin putih hanya kalau pas di oles aja putihnya? 
Pengen putih mulus permanen anti luntur?

Pengen putih rata wajah dan seluruh badan?

Perawatan yuk, makin di pakai makin cerah glowing permanen hasilnya ❤️ Pakai rutin terus makin cerah terus

Hasil nyata,
bukan putih pura-pura dan putih sementara!

Terbaik dan fresh dari alam untuk kulit yg selalu CERAH, MULUS & SEHAT

RORO MENDUT 
Perawatan tradisional alami khas Keraton Mataram Yogyakarta terbukti nyata khasiatnya

Chat now, temukan varian yg kamu inginkan
.
.
....☎ ⓦⓐ. 0852 6676 2376
📱ⓑⓑⓜ. 2BDDEBAF
📲 ⓛⓘⓝⓔ maylani90 .
.

#washbar #facialwashbar #facial #soap #perawatanwajah
#deepcleansing #facialfoam #skincare #skincareori #skincaremurah #bodyshop #bodyspa #perawatantubuh #perawatanwajah #dailyskincare #nyalon #metime #papaya #sabunwajah
#facetreatment #toner #bodyscrub #facescrub #pembersihwajah #herbalsoap #realtestimonial_itswoe
••• Bosen ketipu pemutih yang bikin putih hanya kalau pas di oles aja putihnya? Pengen putih mulus permanen anti luntur? Pengen putih rata wajah dan seluruh badan? Perawatan yuk, makin di pakai makin cerah glowing permanen hasilnya ❤️ Pakai rutin terus makin cerah terus Hasil nyata, bukan putih pura-pura dan putih sementara! Terbaik dan fresh dari alam untuk kulit yg selalu CERAH, MULUS & SEHAT RORO MENDUT Perawatan tradisional alami khas Keraton Mataram Yogyakarta terbukti nyata khasiatnya Chat now, temukan varian yg kamu inginkan . . ....☎ ⓦⓐ. 0852 6676 2376 📱ⓑⓑⓜ. 2BDDEBAF 📲 ⓛⓘⓝⓔ maylani90 . . #washbar  #facialwashbar  #facial  #soap  #perawatanwajah  #deepcleansing  #facialfoam  #skincare  #skincareori  #skincaremurah  #bodyshop  #bodyspa  #perawatantubuh  #perawatanwajah  #dailyskincare  #nyalon  #metime  #papaya  #sabunwajah  #facetreatment  #toner  #bodyscrub  #facescrub  #pembersihwajah  #herbalsoap  #realtestimonial_itswoe 
Allways nice when customers send pictures. This is little Yoda with his Max-Bone bow-tie and WashBar flea repellent, soap and puppy shampoo. You are summerproof Yoda ❤🧡💛💜💚💙🖤
#instafrenchie #frenchie #washbar #frenchielove #bulldogsofinstagram #spoileddog #spoiledfrenchie #maxbone
犬用せっけん(シャンプー)のご紹介❣️
WashBar ニュージーランド産で100%自然素材🌿
アーユルヴェーダでも使われるニームやマヌカ、レモンマートル(檸檬より檸檬の香り)と石けん素地だけなのでアレルギーのあるコにオススメです🤗泡立ち良くすすぎはらくらく、リンスなしで大丈夫🐕✨少々なめちゃってもすすぎ残しあっても問題なし👍スッキリしたレモンの香りで、もちろん人にもOK!私も使ってます💕
🐾
🐾
🐾
#石けん#固形石鹸#ウォッシュバー#ニュージーランド#アーユルヴェーダ#ニーム#マヌカ#レモンマートル#ハーブ#アレルギー#シャンプー#ナチュラルな暮らし#モデル#ポメラニアン#もこみち#豆しばカット#愛媛#松山市#ドッグテリア#松山市トリミングサロン#トリミング#犬#猫

#dogterrier#dog#cat#washbar#newzealand#beuty
犬用せっけん(シャンプー)のご紹介❣️ WashBar ニュージーランド産で100%自然素材🌿 アーユルヴェーダでも使われるニームやマヌカ、レモンマートル(檸檬より檸檬の香り)と石けん素地だけなのでアレルギーのあるコにオススメです🤗泡立ち良くすすぎはらくらく、リンスなしで大丈夫🐕✨少々なめちゃってもすすぎ残しあっても問題なし👍スッキリしたレモンの香りで、もちろん人にもOK!私も使ってます💕 🐾 🐾 🐾 #石けん #固形石鹸 #ウォッシュバー #ニュージーランド #アーユルヴェーダ #ニーム #マヌカ #レモンマートル #ハーブ #アレルギー #シャンプー #ナチュラルな暮らし #モデル #ポメラニアン #もこみち #豆しばカット #愛媛 #松山市 #ドッグテリア #松山市トリミングサロン #トリミング #犬 #猫  #dogterrier #dog #cat #washbar #newzealand #beuty 
Результат потрясающий 💪 Химчистка + восстановление цвета 1200 рублей женская пара #washbar #химчисткаобуви #reebok
У нас отличные новости!) С сегодняшнего дня работает пункт приема в ТЦ Дружба. Наша команда активно работает над узнаваемостью пункта, а пока нашу стойку можно узнать по телевизору с презентацией наших работ. Ждем Вас ежедневно с 11-20 улица Русская 2К #washbar #химчисткаобуви #тцдружбавладивосток
У нас отличные новости!) С сегодняшнего дня работает пункт приема в ТЦ Дружба. Наша команда активно работает над узнаваемостью пункта, а пока нашу стойку можно узнать по телевизору с презентацией наших работ. Ждем Вас ежедневно с 11-20 улица Русская 2К #washbar  #химчисткаобуви  #тцдружбавладивосток 
My fur feels so fluffy and thick and my skin doesn't itch anymore after using my Itch Soothe Schampoo from @washbarnordic Itchiness can be caused by a variety of problems, shedding fur can be one of them and since Im a sharpei I sometimes get CM bubbles on my skin and they can itch. But this schampoo helps soothe and calm my itchy skin and stop from excessive scratching. The bio-actives are combined with essential oils that are antibacterial, antifungal and soothing to further help reduce inflammation and discomfort. Plus the Manuka in this makes me want to eat it🐾
•
•
#washbarnordic #washbar #dogschampoo #bathtime #sharpei #sharpeisofinstagram #sharpeigram #topsharpei #dogslife #dogsofig #dailypaws #Great_Captures_Dogs #sharpeilove #happy_pet #handsome #lovemydog #sharpeiattitude #happiestpups #barkhappy #pawpost #TopDogPhoto #dogsmedia #sharpeidog #mydogiscutest #dogstagram #pupflix #littlefloof
My fur feels so fluffy and thick and my skin doesn't itch anymore after using my Itch Soothe Schampoo from @washbarnordic Itchiness can be caused by a variety of problems, shedding fur can be one of them and since Im a sharpei I sometimes get CM bubbles on my skin and they can itch. But this schampoo helps soothe and calm my itchy skin and stop from excessive scratching. The bio-actives are combined with essential oils that are antibacterial, antifungal and soothing to further help reduce inflammation and discomfort. Plus the Manuka in this makes me want to eat it🐾 • • #washbarnordic  #washbar  #dogschampoo  #bathtime  #sharpei  #sharpeisofinstagram  #sharpeigram  #topsharpei  #dogslife  #dogsofig  #dailypaws  #Great_Captures_Dogs  #sharpeilove  #happy_pet  #handsome  #lovemydog  #sharpeiattitude  #happiestpups  #barkhappy  #pawpost  #TopDogPhoto  #dogsmedia  #sharpeidog  #mydogiscutest  #dogstagram  #pupflix  #littlefloof 
En #AmoresPerros tenemos Shampoo en seco para gatos y perros y shampoo Washbar 100% natural de lavanda y neem! 🐶🐱🛁 #doglovers #catlover #peluqueriacanina #Ñunoa #washbar