an online Instagram web viewer

#vivit medias

Photos

We are all about beeing free and able  to do all the things we love.

Featured Artist:
🎨 @masteone

#vivit#vivitatrium #streetart #art #graffiti #freedom #befree #makearteveryday
Pantalona em tecido leve e fresquinho, combinada com regatas bem verão. Solicite na sua mala Vivit. #vivitmodas #vivit #modafeminina #malapersonalizada #atendimentoadomicilio
#vivit #interiordesign #semeseme#一人行動 
ここは好きやなー🤣🙇‍♂️
“La vinificazione naturale per me significa che con rigore si debba fare solo quanto necessario per un accompagnamento naturale della trasformazione, così da ottenere un vino che sia la rappresentazione più fedele dell’annata o del Terroir ed il lavoro del vignaiolo nella sua terra.” Siamo a Monreale e lui che coltiva tutto, anche il suo piccolo orto secondo i principi della biodinamica è @francesco_guccione_az_agricola 🙌🏻non puoi non aver mai assaggiato i suoi vini!!😍 Sfoglia il nostro catalogo su 👇🏻www.vinidautoredistribuzione.it

#guccionevini #monreale #sicilia #vignaiolinaturali #biodinamica #winelover #winetasting #winelovers #ig_wine #followgram #vivit #viniveri #solouva #passione #vinnaturel #vinnature #vinnatural #vinnatur #vivucupassioni #wine #ig_vino
“La vinificazione naturale per me significa che con rigore si debba fare solo quanto necessario per un accompagnamento naturale della trasformazione, così da ottenere un vino che sia la rappresentazione più fedele dell’annata o del Terroir ed il lavoro del vignaiolo nella sua terra.” Siamo a Monreale e lui che coltiva tutto, anche il suo piccolo orto secondo i principi della biodinamica è @francesco_guccione_az_agricola 🙌🏻non puoi non aver mai assaggiato i suoi vini!!😍 Sfoglia il nostro catalogo su 👇🏻www.vinidautoredistribuzione.it #guccionevini  #monreale  #sicilia  #vignaiolinaturali  #biodinamica  #winelover  #winetasting  #winelovers  #ig_wine  #followgram  #vivit  #viniveri  #solouva  #passione  #vinnaturel  #vinnature  #vinnatural  #vinnatur  #vivucupassioni  #wine  #ig_vino 
Throwback to my visit to @thebroadmuseum . Shoutout to @javdollar and fam. who led such an amazing trip.
_
#thebroad #la #travel #art #design #architecture #dillerscofidiorenfro  #tulips #balloondog #jeffkoons #vivit #imiknoebel #untitled #keithharing #infinitymirrors #yayoikusama
They love hard and fight fierce but that arm around his little sister’s shoulder sure says a lot. Her little protector (one of them at least!) 💙💗 #chaosreigns #butitsworthit #prickettpandemonium #vancewilliam #thedoodle #vivit
【個サル】【1000円ポッキリ!】
本日20:00〜22:00で個サル開催します!!
・
本日に限り受付にてこのお写真を見せて頂いた方は1000円ポッキリとさせていただきます!!
皆様のご参加お待ちしております!
・
ご予約はお電話(047-433-3636)または施設HPからご予約ください!
#フットサル
#zfutsalsport
#ゼットフットサルスポルト
#ゼットフットサルスポルト南船橋
#ビビット南船橋
#船橋
#南船橋
#ViVit
#個人参加
#個人参加フットサル
#個サル
#地域最安値に挑戦
#エンジョイ
#千葉
#1000円ポッキリ
#安い
#楽しい個サル
#ららぽーと
#ikea
【個サル】【1000円ポッキリ!】 本日20:00〜22:00で個サル開催します!! ・ 本日に限り受付にてこのお写真を見せて頂いた方は1000円ポッキリとさせていただきます!! 皆様のご参加お待ちしております! ・ ご予約はお電話(047-433-3636)または施設HPからご予約ください! #フットサル  #zfutsalsport  #ゼットフットサルスポルト  #ゼットフットサルスポルト南船橋  #ビビット南船橋  #船橋  #南船橋  #ViVit  #個人参加  #個人参加フットサル  #個サル  #地域最安値に挑戦  #エンジョイ  #千葉  #1000円ポッキリ  #安い  #楽しい個サル  #ららぽーと  #ikea 
🌷🌸🌹🌺🌻🌼
Flower2
#flower#vivit#cute#love#red
“Vogliamo raccontare un luogo e le vite che lo attraversano in un sorso del suo nettare, il vino frutto della terra e dell’umano, artigiani attenti e rispettosi alla continua ricerca di territorialità.
Vogliamo dar vita a vini che maturino nel tempo come la nostra competenza e voglia di fare, che sappiano raccontare una storia e trasmettere emozioni.” Lui è @viteadovest uno dei nostri grandi produttori, che da Marsala con la sua splendida famiglia, ci regala emozioni ad ogni assaggio!

Scopri i suoi vini su 👇www.vinidautoredistribuzione.it

#viteadovest #vincenzoangileri #marsala #vignaiolinaturali #winelover #winetasting #ig_wine #followgram #instawine #winelovers #vivit #vinnaturel #vinnature #vinnatural #viniveri #vinumnaturale #sicily #sicilia #vino #passion #solouva
“Vogliamo raccontare un luogo e le vite che lo attraversano in un sorso del suo nettare, il vino frutto della terra e dell’umano, artigiani attenti e rispettosi alla continua ricerca di territorialità. Vogliamo dar vita a vini che maturino nel tempo come la nostra competenza e voglia di fare, che sappiano raccontare una storia e trasmettere emozioni.” Lui è @viteadovest uno dei nostri grandi produttori, che da Marsala con la sua splendida famiglia, ci regala emozioni ad ogni assaggio! Scopri i suoi vini su 👇www.vinidautoredistribuzione.it #viteadovest  #vincenzoangileri  #marsala  #vignaiolinaturali  #winelover  #winetasting  #ig_wine  #followgram  #instawine  #winelovers  #vivit  #vinnaturel  #vinnature  #vinnatural  #viniveri  #vinumnaturale  #sicily  #sicilia  #vino  #passion  #solouva 
Thanksgiving feast for my youngest two 🦃 🦃’s today. #cdcatdocc #vancewilliam #vivit
先日の展示会で破魔弓のピアスを購入された方が#権堂哲学カフェ の#哲学会 につけて出席してくださいました!✨
クールな雰囲気にvivitな赤がたいへんお似合いで感激うれしいい😭💕💕
#niekoloidlyric #ニーコロイドリリック #破魔弓矢ピアス #vivit #着画
Siamo nel Lazio e questa è l’azienda @agricola_il_vinco nata da un mix di grande amicizia, passione per la terra natia, nel territorio del lago di Bolsena, è un pizzico di incoscienza. “L’unica cosa che avevamo bene in mente era tutelare e rivalutare alcuni straordinari e poco conosciuti prodotti del territorio, nel massimo rispetto della natura, motivo per cui non abbiamo avuto esitazione ad un approccio di agricoltura biodinamica.”
Ed ecco che esplodono esperienze sensoriali, profumi selvatici e gusti primordiali, il tutto in 75 cl ♥️ ⭐️IN ESCLUSIVA PER LA SICILIA @vinidautore 
#ilvinco #vignaiolinaturali #winelover #winetasting #vivit #viniveri #vinnaturel #vinnatural #winelovers #ig_wine #lazio #lagodibolsena #canaiolo #canaiolonero #winewinewine #vivucupassioni #spiritiinfermento #sicilia #sicily #distribution #solouva #passione #biodinamic #natural
Siamo nel Lazio e questa è l’azienda @agricola_il_vinco nata da un mix di grande amicizia, passione per la terra natia, nel territorio del lago di Bolsena, è un pizzico di incoscienza. “L’unica cosa che avevamo bene in mente era tutelare e rivalutare alcuni straordinari e poco conosciuti prodotti del territorio, nel massimo rispetto della natura, motivo per cui non abbiamo avuto esitazione ad un approccio di agricoltura biodinamica.” Ed ecco che esplodono esperienze sensoriali, profumi selvatici e gusti primordiali, il tutto in 75 cl ♥️ ⭐️IN ESCLUSIVA PER LA SICILIA @vinidautore #ilvinco  #vignaiolinaturali  #winelover  #winetasting  #vivit  #viniveri  #vinnaturel  #vinnatural  #winelovers  #ig_wine  #lazio  #lagodibolsena  #canaiolo  #canaiolonero  #winewinewine  #vivucupassioni  #spiritiinfermento  #sicilia  #sicily  #distribution  #solouva  #passione  #biodinamic  #natural 
旨辛!でももう少し辛くてもいい!
#蒙古タンメン中本 #蒙古タンメン #船橋 #vivit
Painting i did for the expo in “De Burger” Eindhoven !  Expo STILL going strong 👀💄 #transformation #expo #time #bigfun #painting #artwork #special #forsale #art #vivit #collage #fashion #xxl #popart #blackandwhite #drawings #fabrik #fabrick #work
"El Dejar Fluir", conferencia y taller presencial.  No somos solo cuerpo.  Somos espiritus eternos y divinos que hemos escogido vivir una experiencia humana.  #dejar #fluir #perdonar #aceptar #orar #meditar #ser #despertar #concienciar #permitir #abrir #puertas #prosperidad #bienestar #vivit #a #plenitud #soy #conciencia #luz #amor #paz #belleza #armonia #instagood #instapic #instaphoto
E esse calor está pedindo regatas. Solicite suas regatinhas em uma mala Vivit. #regata #modaparaelas #modaempiracicaba #modafeminina #looksfemininos #look #moda #vivitmodas #vivit #atendimentoadomicilio
🌸💐🌼
#flower#love#cute#vivit
“La storia della mia Malvasia è legata indissolubilmente a un’isola, Vulcano, ed è legata al mio amore per la terra e alla speranza di vita e di rinascita tramite l’agricoltura.”
Lei è @paolalantierimalvasia e noi l’amiamo!♥️🌋 #winelover #winelovers #vignaiolinaturali #naturalwine #vinnaturel #vinnature #vinnaturels #vivit #vinumnaturale #instawine #ig_wine #followgram #followers #eolieislands #vulcano #malvasia #paolalantieri #lipari #vinnatur #vivucupassioni #isoleeolie
“La storia della mia Malvasia è legata indissolubilmente a un’isola, Vulcano, ed è legata al mio amore per la terra e alla speranza di vita e di rinascita tramite l’agricoltura.” Lei è @paolalantierimalvasia e noi l’amiamo!♥️🌋 #winelover  #winelovers  #vignaiolinaturali  #naturalwine  #vinnaturel  #vinnature  #vinnaturels  #vivit  #vinumnaturale  #instawine  #ig_wine  #followgram  #followers  #eolieislands  #vulcano  #malvasia  #paolalantieri  #lipari  #vinnatur  #vivucupassioni  #isoleeolie 
Yang masalah sembelit atau susah memerut 
Settlekan dengan HERBLAX je. Dalam 8 jam dah rasa effect tau! 
Herblax ni dari 9 daun herba organik takda bahan2 kimia. Ia nya bukan ubat tau! Herblax ni supplement serat tinggi. Yang bermasalah sembelit anda perlu serat tinggi tau!! Tak perlu nak makan buah berkati, air detoks yang belum tentu kualiti lagi tu. Telan je herblax ni esok settle keluar lancar!! sebotol tahan 2 ke 3 bulan! Keluarkan jangan simpan!!
.
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
Yang masalah sembelit atau susah memerut Settlekan dengan HERBLAX je. Dalam 8 jam dah rasa effect tau! Herblax ni dari 9 daun herba organik takda bahan2 kimia. Ia nya bukan ubat tau! Herblax ni supplement serat tinggi. Yang bermasalah sembelit anda perlu serat tinggi tau!! Tak perlu nak makan buah berkati, air detoks yang belum tentu kualiti lagi tu. Telan je herblax ni esok settle keluar lancar!! sebotol tahan 2 ke 3 bulan! Keluarkan jangan simpan!! . #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
Yang masalah sembelit atau susah memerut 
Settlekan dengan HERBLAX je. Dalam 8 jam dah rasa effect tau! 
Herblax ni dari 9 daun herba organik takda bahan2 kimia. Ia nya bukan ubat tau! Herblax ni supplement serat tinggi. Yang bermasalah sembelit anda perlu serat tinggi tau!! Tak perlu nak makan buah berkati, air detoks yang belum tentu kualiti lagi tu. Telan je herblax ni esok settle keluar lancar!! sebotol tahan 2 ke 3 bulan! Keluarkan jangan simpan!!
.
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
Yang masalah sembelit atau susah memerut Settlekan dengan HERBLAX je. Dalam 8 jam dah rasa effect tau! Herblax ni dari 9 daun herba organik takda bahan2 kimia. Ia nya bukan ubat tau! Herblax ni supplement serat tinggi. Yang bermasalah sembelit anda perlu serat tinggi tau!! Tak perlu nak makan buah berkati, air detoks yang belum tentu kualiti lagi tu. Telan je herblax ni esok settle keluar lancar!! sebotol tahan 2 ke 3 bulan! Keluarkan jangan simpan!! . #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
Yang masalah sembelit atau susah memerut 
Settlekan dengan HERBLAX je. Dalam 8 jam dah rasa effect tau! 
Herblax ni dari 9 daun herba organik takda bahan2 kimia. Ia nya bukan ubat tau! Herblax ni supplement serat tinggi. Yang bermasalah sembelit anda perlu serat tinggi tau!! Tak perlu nak makan buah berkati, air detoks yang belum tentu kualiti lagi tu. Telan je herblax ni esok settle keluar lancar!! sebotol tahan 2 ke 3 bulan! Keluarkan jangan simpan!!
.
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
Yang masalah sembelit atau susah memerut Settlekan dengan HERBLAX je. Dalam 8 jam dah rasa effect tau! Herblax ni dari 9 daun herba organik takda bahan2 kimia. Ia nya bukan ubat tau! Herblax ni supplement serat tinggi. Yang bermasalah sembelit anda perlu serat tinggi tau!! Tak perlu nak makan buah berkati, air detoks yang belum tentu kualiti lagi tu. Telan je herblax ni esok settle keluar lancar!! sebotol tahan 2 ke 3 bulan! Keluarkan jangan simpan!! . #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
Comincia alla grande la nostra settimana.. Appena arrivati da Marsala, @vinibarraco B.IN. bianco inzolia e R.C. reliquia catanese... PURA POESIA!!😍 #winelover #vivucupassioni #vinnature #vinnaturel #vivit #vinumnaturale #winelovers #ig_wine #followers #followgram #instawine #vinonaturale #sicilia #sicily #vinnatur #winetasting #new #wines #spiritiinfermento
・
まだ間に合う2018年度新卒入社☘️
・
【サロン見学&入社説明会 開催中🏃🌈】
・
どうせ働くなら、
やりがいがある楽しい職場で。
南大阪エリアで3店舗展開するvivit.
・
自然体であなたらしく成長できるサロンを目指しています💇🏻☘️
気になる給与評価や、
福利厚生、サロンの雰囲気。
生の声をお伝えいたします😊
・
新卒生中途入社パート希望、サロン見学は随時受付中です🌈
・
スタッフ募集詳細は @vivit_official  からチェック🏃‍♀️🍒
・
・
#大阪
#美容室
#ネイル
#まつ毛エクステ
#vivit
#藤井寺店
#久宝寺店
#志紀店
★採用のお問い合わせは、
ダイレクトメッセージ又はお電話からも、
お問い合わせください☺︎
TEL→08038702663
・ まだ間に合う2018年度新卒入社☘️ ・ 【サロン見学&入社説明会 開催中🏃🌈】 ・ どうせ働くなら、 やりがいがある楽しい職場で。 南大阪エリアで3店舗展開するvivit. ・ 自然体であなたらしく成長できるサロンを目指しています💇🏻☘️ 気になる給与評価や、 福利厚生、サロンの雰囲気。 生の声をお伝えいたします😊 ・ 新卒生中途入社パート希望、サロン見学は随時受付中です🌈 ・ スタッフ募集詳細は @vivit_official からチェック🏃‍♀️🍒 ・ ・ #大阪  #美容室  #ネイル  #まつ毛エクステ  #vivit  #藤井寺店  #久宝寺店  #志紀店  ★採用のお問い合わせは、 ダイレクトメッセージ又はお電話からも、 お問い合わせください☺︎ TEL→08038702663
BOUNCE✖︎BOUNCE
ゲンさんのビッグイベント
BOUNCE✖︎BOUNCE
無事イベント終えました。
ここから10年先まで続く第一歩
歓声でホールが揺れるくらいでした。
これからちょいちょいアップしていきます。

#vivit
#ポートレート 
#ファインダー越しの私の世界 
#japanesestyle 
#instagood 
#tokyocameraclub 
#ig_japan 
#instagramjapan 
#カメラ男子 
#カメラのキタムラ写真投稿 
#写真撮ってる人と繋がりたい 
#撮影モデル 
#撮影 
#picture 
#ポートレート撮影 
#photographer 
#photography
#pittlephoto 
#dance 
#ダンス #bouncebounce 
#rhythmpleasure 
#行徳 #イベント
BOUNCE✖︎BOUNCE ゲンさんのビッグイベント BOUNCE✖︎BOUNCE 無事イベント終えました。 ここから10年先まで続く第一歩 歓声でホールが揺れるくらいでした。 これからちょいちょいアップしていきます。 #vivit  #ポートレート  #ファインダー越しの私の世界  #japanesestyle  #instagood  #tokyocameraclub  #ig_japan  #instagramjapan  #カメラ男子  #カメラのキタムラ写真投稿  #写真撮ってる人と繋がりたい  #撮影モデル  #撮影  #picture  #ポートレート撮影  #photographer  #photography  #pittlephoto  #dance  #ダンス  #bouncebounce  #rhythmpleasure  #行徳  #イベント 
おつかれ🍀
・
・
#viviT #dance #enjoy #jump
【ソサイチ大会】
本日15時よりソサイチ大会開催中です!
・
4チームによるリーグ戦+3位決定戦、決勝戦で行われています!
優勝賞品のユニフォームを手に入れるのはどのチームでしょうか!
・
11月まだ空きがある大会もございます!
ぜひご参加ください!!
ご予約はお電話(047-433-3636)または施設HPからご予約お願い致します!
#ソサイチ
#個サイチ
#フットサル
#zfutsalsport
#ゼットフットサルスポルト
#ゼットフットサルスポルト南船橋
#ビビット南船橋
#船橋
#南船橋
#ViVit
#ららぽーと
#船橋競馬場
#ikea
【ソサイチ大会】 本日15時よりソサイチ大会開催中です! ・ 4チームによるリーグ戦+3位決定戦、決勝戦で行われています! 優勝賞品のユニフォームを手に入れるのはどのチームでしょうか! ・ 11月まだ空きがある大会もございます! ぜひご参加ください!! ご予約はお電話(047-433-3636)または施設HPからご予約お願い致します! #ソサイチ  #個サイチ  #フットサル  #zfutsalsport  #ゼットフットサルスポルト  #ゼットフットサルスポルト南船橋  #ビビット南船橋  #船橋  #南船橋  #ViVit  #ららぽーと  #船橋競馬場  #ikea 
・
A3! VIVIT EP 秋×冬 ゲット 💗
皆んなお顔が良すぎてしんどい…
万里くん天才…
秋組の曲全部好きすぎて思考が停止…
MC AZAMI登場する辺り愛おしい…
餓鬼扱いめっちゃ好きです。
・
Rock you !!!
・
#a3 #vivit #ep #CD #秋組 #冬組 #摂津万里 #七尾太一 #泉田莇 #月岡紬 #高遠丞 #ガイ #万里くん #顔が良すぎ #餓鬼扱い #キュートすぎ 💗💗
Clientes Vivit apaixonadas por macacão essa é para vocês 😍😍😍. #macacao #malapersonalizada #modaparaelas #vivitmodas #vivit #atendimentoadomicilio #atendimentopersonalizado
Sampai bila nak bergantung dengan ubat kan?  Boleh ikhtiar dengan OMEGA GUARD bagi anak anak yang kerap selesema,  beringus,  bersin,  batuk.  OMEGA GUARD ni ada EPA,  DHA,  OMEGA 3 yang berkepekatan tinggi. Terbaik tau.. Cer try tengok.. Semoga membantu anda.  In shaa Allah. 
#Alhamdulilah 
#izinAllah
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
Sampai bila nak bergantung dengan ubat kan? Boleh ikhtiar dengan OMEGA GUARD bagi anak anak yang kerap selesema, beringus, bersin, batuk. OMEGA GUARD ni ada EPA, DHA, OMEGA 3 yang berkepekatan tinggi. Terbaik tau.. Cer try tengok.. Semoga membantu anda. In shaa Allah. #Alhamdulilah  #izinAllah  #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
Sampai bila nak bergantung dengan ubat kan?  Boleh ikhtiar dengan OMEGA GUARD bagi anak anak yang kerap selesema,  beringus,  bersin,  batuk.  OMEGA GUARD ni ada EPA,  DHA,  OMEGA 3 yang berkepekatan tinggi. Terbaik tau.. Cer try tengok.. Semoga membantu anda.  In shaa Allah. 
#Alhamdulilah 
#izinAllah
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
Sampai bila nak bergantung dengan ubat kan? Boleh ikhtiar dengan OMEGA GUARD bagi anak anak yang kerap selesema, beringus, bersin, batuk. OMEGA GUARD ni ada EPA, DHA, OMEGA 3 yang berkepekatan tinggi. Terbaik tau.. Cer try tengok.. Semoga membantu anda. In shaa Allah. #Alhamdulilah  #izinAllah  #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
Sampai bila nak bergantung dengan ubat kan?  Boleh ikhtiar dengan OMEGA GUARD bagi anak anak yang kerap selesema,  beringus,  bersin,  batuk.  OMEGA GUARD ni ada EPA,  DHA,  OMEGA 3 yang berkepekatan tinggi. Terbaik tau.. Cer try tengok.. Semoga membantu anda.  In shaa Allah. 
#Alhamdulilah 
#izinAllah
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
Sampai bila nak bergantung dengan ubat kan? Boleh ikhtiar dengan OMEGA GUARD bagi anak anak yang kerap selesema, beringus, bersin, batuk. OMEGA GUARD ni ada EPA, DHA, OMEGA 3 yang berkepekatan tinggi. Terbaik tau.. Cer try tengok.. Semoga membantu anda. In shaa Allah. #Alhamdulilah  #izinAllah  #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
ESP adalah minuman protein , bagus untuk membaiki tisu tisu yang rosak
.
Ramai yang mengalami masalah skin tanya saya apa yang best ! Kalau salah pakai produk muka makin nipis , so saya akan suruh dorang amalkan ESP dan vitamin c
.
Untuk buat kulit kembali gebu , kalau pakai produk banyak chemical ni muka akan semakin nipis
Tak best , bila kulit nipis , kulit cepat luka, kulit jadi kering
.
So sila amalkan ESP utk repair balik sel kita since ESP ni protein dia build sel
.
Vitamin c pulak dapat membantu merawat luka,mencerahkan kulit dan mengecilkan pori
.
Kulit yang rosak tu digantikan dengan kulit baru
Cuba lah 😘😘
.
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
ESP adalah minuman protein , bagus untuk membaiki tisu tisu yang rosak . Ramai yang mengalami masalah skin tanya saya apa yang best ! Kalau salah pakai produk muka makin nipis , so saya akan suruh dorang amalkan ESP dan vitamin c . Untuk buat kulit kembali gebu , kalau pakai produk banyak chemical ni muka akan semakin nipis Tak best , bila kulit nipis , kulit cepat luka, kulit jadi kering . So sila amalkan ESP utk repair balik sel kita since ESP ni protein dia build sel . Vitamin c pulak dapat membantu merawat luka,mencerahkan kulit dan mengecilkan pori . Kulit yang rosak tu digantikan dengan kulit baru Cuba lah 😘😘 . #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
ESP adalah minuman protein , bagus untuk membaiki tisu tisu yang rosak
.
Ramai yang mengalami masalah skin tanya saya apa yang best ! Kalau salah pakai produk muka makin nipis , so saya akan suruh dorang amalkan ESP dan vitamin c
.
Untuk buat kulit kembali gebu , kalau pakai produk banyak chemical ni muka akan semakin nipis
Tak best , bila kulit nipis , kulit cepat luka, kulit jadi kering
.
So sila amalkan ESP utk repair balik sel kita since ESP ni protein dia build sel
.
Vitamin c pulak dapat membantu merawat luka,mencerahkan kulit dan mengecilkan pori
.
Kulit yang rosak tu digantikan dengan kulit baru
Cuba lah 😘😘
.
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
ESP adalah minuman protein , bagus untuk membaiki tisu tisu yang rosak . Ramai yang mengalami masalah skin tanya saya apa yang best ! Kalau salah pakai produk muka makin nipis , so saya akan suruh dorang amalkan ESP dan vitamin c . Untuk buat kulit kembali gebu , kalau pakai produk banyak chemical ni muka akan semakin nipis Tak best , bila kulit nipis , kulit cepat luka, kulit jadi kering . So sila amalkan ESP utk repair balik sel kita since ESP ni protein dia build sel . Vitamin c pulak dapat membantu merawat luka,mencerahkan kulit dan mengecilkan pori . Kulit yang rosak tu digantikan dengan kulit baru Cuba lah 😘😘 . #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
ESP adalah minuman protein , bagus untuk membaiki tisu tisu yang rosak
.
Ramai yang mengalami masalah skin tanya saya apa yang best ! Kalau salah pakai produk muka makin nipis , so saya akan suruh dorang amalkan ESP dan vitamin c
.
Untuk buat kulit kembali gebu , kalau pakai produk banyak chemical ni muka akan semakin nipis
Tak best , bila kulit nipis , kulit cepat luka, kulit jadi kering
.
So sila amalkan ESP utk repair balik sel kita since ESP ni protein dia build sel
.
Vitamin c pulak dapat membantu merawat luka,mencerahkan kulit dan mengecilkan pori
.
Kulit yang rosak tu digantikan dengan kulit baru
Cuba lah 😘😘
.
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
ESP adalah minuman protein , bagus untuk membaiki tisu tisu yang rosak . Ramai yang mengalami masalah skin tanya saya apa yang best ! Kalau salah pakai produk muka makin nipis , so saya akan suruh dorang amalkan ESP dan vitamin c . Untuk buat kulit kembali gebu , kalau pakai produk banyak chemical ni muka akan semakin nipis Tak best , bila kulit nipis , kulit cepat luka, kulit jadi kering . So sila amalkan ESP utk repair balik sel kita since ESP ni protein dia build sel . Vitamin c pulak dapat membantu merawat luka,mencerahkan kulit dan mengecilkan pori . Kulit yang rosak tu digantikan dengan kulit baru Cuba lah 😘😘 . #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
Kenapa ESP buat kita kenyang lebih lama? kerana warna dia ke? kerana shaker dia ke?
kerana nama dia ke?😅😅 Semua diatas ada lah salah..haha.. ini kerana GI (Glisemik Indek) yg ada dalam esp tu sendiri.. apa benda GI tu kan.. mai nak cerita .. Glisemik Index. ✅ESP merupakan low GI. Maksudnya ia ditukar kepada glukos & tenaga secara perlahan-lahan, bukan sekaligus. ✅Perasan tak, kalau kita sarapan roti canai atau nasi lemak banyak-banyak sekalipun, lepas 2-3jam dah lapar balik dah. Sebabnya, roti canai & nasi lemak ni High GI. Cepat kenyang tapi pun cepat lapar sebab tenaga ditukar sekaligus. ✅Makanan high GI tak bagus untuk pesakit kencing manis, sebab ia buat kandungan gula dalam badan mereka tak stabil. ✅Tetapi ESP low GI, kalau makan pagi-pagi tu kadang tengah hari pun masih rasa kenyang lagi. Bila kita masih rasa kenyang, kurang lah rasa asyik nak makan jer tu. ✅Apabila boleh kurangkan makan/kalori, ia bantu kita kuruskan badan dan juga bagus untuk pesakit diabetes atau kencing manis kerana ESP membantu stabilkan paras gula dalam badan mereka.

ESP adalah produk semulajadi, ia sangat mudah dihadam & diserap oleh badan. Jadi, badan kita pun boleh dapat kebaikan protein daripada sebanyak & secepat mungkin. 👍
.
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
Kenapa ESP buat kita kenyang lebih lama? kerana warna dia ke? kerana shaker dia ke? kerana nama dia ke?😅😅 Semua diatas ada lah salah..haha.. ini kerana GI (Glisemik Indek) yg ada dalam esp tu sendiri.. apa benda GI tu kan.. mai nak cerita .. Glisemik Index. ✅ESP merupakan low GI. Maksudnya ia ditukar kepada glukos & tenaga secara perlahan-lahan, bukan sekaligus. ✅Perasan tak, kalau kita sarapan roti canai atau nasi lemak banyak-banyak sekalipun, lepas 2-3jam dah lapar balik dah. Sebabnya, roti canai & nasi lemak ni High GI. Cepat kenyang tapi pun cepat lapar sebab tenaga ditukar sekaligus. ✅Makanan high GI tak bagus untuk pesakit kencing manis, sebab ia buat kandungan gula dalam badan mereka tak stabil. ✅Tetapi ESP low GI, kalau makan pagi-pagi tu kadang tengah hari pun masih rasa kenyang lagi. Bila kita masih rasa kenyang, kurang lah rasa asyik nak makan jer tu. ✅Apabila boleh kurangkan makan/kalori, ia bantu kita kuruskan badan dan juga bagus untuk pesakit diabetes atau kencing manis kerana ESP membantu stabilkan paras gula dalam badan mereka. ESP adalah produk semulajadi, ia sangat mudah dihadam & diserap oleh badan. Jadi, badan kita pun boleh dapat kebaikan protein daripada sebanyak & secepat mungkin. 👍 . #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
Kenapa ESP buat kita kenyang lebih lama? kerana warna dia ke? kerana shaker dia ke?
kerana nama dia ke?😅😅 Semua diatas ada lah salah..haha.. ini kerana GI (Glisemik Indek) yg ada dalam esp tu sendiri.. apa benda GI tu kan.. mai nak cerita .. Glisemik Index. ✅ESP merupakan low GI. Maksudnya ia ditukar kepada glukos & tenaga secara perlahan-lahan, bukan sekaligus. ✅Perasan tak, kalau kita sarapan roti canai atau nasi lemak banyak-banyak sekalipun, lepas 2-3jam dah lapar balik dah. Sebabnya, roti canai & nasi lemak ni High GI. Cepat kenyang tapi pun cepat lapar sebab tenaga ditukar sekaligus. ✅Makanan high GI tak bagus untuk pesakit kencing manis, sebab ia buat kandungan gula dalam badan mereka tak stabil. ✅Tetapi ESP low GI, kalau makan pagi-pagi tu kadang tengah hari pun masih rasa kenyang lagi. Bila kita masih rasa kenyang, kurang lah rasa asyik nak makan jer tu. ✅Apabila boleh kurangkan makan/kalori, ia bantu kita kuruskan badan dan juga bagus untuk pesakit diabetes atau kencing manis kerana ESP membantu stabilkan paras gula dalam badan mereka.

ESP adalah produk semulajadi, ia sangat mudah dihadam & diserap oleh badan. Jadi, badan kita pun boleh dapat kebaikan protein daripada sebanyak & secepat mungkin. 👍
.
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
Kenapa ESP buat kita kenyang lebih lama? kerana warna dia ke? kerana shaker dia ke? kerana nama dia ke?😅😅 Semua diatas ada lah salah..haha.. ini kerana GI (Glisemik Indek) yg ada dalam esp tu sendiri.. apa benda GI tu kan.. mai nak cerita .. Glisemik Index. ✅ESP merupakan low GI. Maksudnya ia ditukar kepada glukos & tenaga secara perlahan-lahan, bukan sekaligus. ✅Perasan tak, kalau kita sarapan roti canai atau nasi lemak banyak-banyak sekalipun, lepas 2-3jam dah lapar balik dah. Sebabnya, roti canai & nasi lemak ni High GI. Cepat kenyang tapi pun cepat lapar sebab tenaga ditukar sekaligus. ✅Makanan high GI tak bagus untuk pesakit kencing manis, sebab ia buat kandungan gula dalam badan mereka tak stabil. ✅Tetapi ESP low GI, kalau makan pagi-pagi tu kadang tengah hari pun masih rasa kenyang lagi. Bila kita masih rasa kenyang, kurang lah rasa asyik nak makan jer tu. ✅Apabila boleh kurangkan makan/kalori, ia bantu kita kuruskan badan dan juga bagus untuk pesakit diabetes atau kencing manis kerana ESP membantu stabilkan paras gula dalam badan mereka. ESP adalah produk semulajadi, ia sangat mudah dihadam & diserap oleh badan. Jadi, badan kita pun boleh dapat kebaikan protein daripada sebanyak & secepat mungkin. 👍 . #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018 
Kenapa ESP buat kita kenyang lebih lama? kerana warna dia ke? kerana shaker dia ke?
kerana nama dia ke?😅😅 Semua diatas ada lah salah..haha.. ini kerana GI (Glisemik Indek) yg ada dalam esp tu sendiri.. apa benda GI tu kan.. mai nak cerita .. Glisemik Index. ✅ESP merupakan low GI. Maksudnya ia ditukar kepada glukos & tenaga secara perlahan-lahan, bukan sekaligus. ✅Perasan tak, kalau kita sarapan roti canai atau nasi lemak banyak-banyak sekalipun, lepas 2-3jam dah lapar balik dah. Sebabnya, roti canai & nasi lemak ni High GI. Cepat kenyang tapi pun cepat lapar sebab tenaga ditukar sekaligus. ✅Makanan high GI tak bagus untuk pesakit kencing manis, sebab ia buat kandungan gula dalam badan mereka tak stabil. ✅Tetapi ESP low GI, kalau makan pagi-pagi tu kadang tengah hari pun masih rasa kenyang lagi. Bila kita masih rasa kenyang, kurang lah rasa asyik nak makan jer tu. ✅Apabila boleh kurangkan makan/kalori, ia bantu kita kuruskan badan dan juga bagus untuk pesakit diabetes atau kencing manis kerana ESP membantu stabilkan paras gula dalam badan mereka.

ESP adalah produk semulajadi, ia sangat mudah dihadam & diserap oleh badan. Jadi, badan kita pun boleh dapat kebaikan protein daripada sebanyak & secepat mungkin. 👍
.
#shakleebertam #shakleekepalabatas #shakleetasekgelugor #shakleeayeritam #shakleefarlim #shakleekulim #shakleepenang #businesshaklee #onlinebusiness #protege #setdiet #setcantik #setmenyusu #vivit #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #pipimerah #codshaklee #codshakleebertam #codshakleekepalabatas #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018
Kenapa ESP buat kita kenyang lebih lama? kerana warna dia ke? kerana shaker dia ke? kerana nama dia ke?😅😅 Semua diatas ada lah salah..haha.. ini kerana GI (Glisemik Indek) yg ada dalam esp tu sendiri.. apa benda GI tu kan.. mai nak cerita .. Glisemik Index. ✅ESP merupakan low GI. Maksudnya ia ditukar kepada glukos & tenaga secara perlahan-lahan, bukan sekaligus. ✅Perasan tak, kalau kita sarapan roti canai atau nasi lemak banyak-banyak sekalipun, lepas 2-3jam dah lapar balik dah. Sebabnya, roti canai & nasi lemak ni High GI. Cepat kenyang tapi pun cepat lapar sebab tenaga ditukar sekaligus. ✅Makanan high GI tak bagus untuk pesakit kencing manis, sebab ia buat kandungan gula dalam badan mereka tak stabil. ✅Tetapi ESP low GI, kalau makan pagi-pagi tu kadang tengah hari pun masih rasa kenyang lagi. Bila kita masih rasa kenyang, kurang lah rasa asyik nak makan jer tu. ✅Apabila boleh kurangkan makan/kalori, ia bantu kita kuruskan badan dan juga bagus untuk pesakit diabetes atau kencing manis kerana ESP membantu stabilkan paras gula dalam badan mereka. ESP adalah produk semulajadi, ia sangat mudah dihadam & diserap oleh badan. Jadi, badan kita pun boleh dapat kebaikan protein daripada sebanyak & secepat mungkin. 👍 . #shakleebertam  #shakleekepalabatas  #shakleetasekgelugor  #shakleeayeritam  #shakleefarlim  #shakleekulim  #shakleepenang  #businesshaklee  #onlinebusiness  #protege  #setdiet  #setcantik  #setmenyusu  #vivit  #jombuatduit  #shakleemalaysia  #shakleepenaga  #uitmbertam  #nakbiznes  #terlajaklaris  #pipimerah  #codshaklee  #codshakleebertam  #codshakleekepalabatas  #imiracle  #miraclebymrr  #teampermata2018