an online Instagram web viewer

#vitaminc medias

Photos

ESP + VITAMIN C UNTUK ATASI MASALAH KULIT JERAWAT ⠀⠀⠀⠀
♦️ESP (tahan 2-3 bulan)
⠀⠀⠀⠀
-Mengekalkan kulit muda dan sihat.
-Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, bekas jerawat dan strechmark.
-Mencerahkan kulit satu badan. Kulit lebih berseri tak kusam.
-Menganjalkan dan menegangkan kulit termasuk payudara dan punggung.
-Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering.
-Memudarkan jeragat.
-Memulihkan kedutan pada kulit.
-Melambatkan proses penuaan kulit.
-Mempercepatkan proses penyembuhan luka.
-Kuku juga lebih cantik dan sihat.
-Tak mudah patah atau berkupik kulit di sekitar.
⠀⠀⠀⠀
♦️ Vitamin C Plus (tahan 3-6 bulan)
⠀⠀⠀⠀
-Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan
-Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda
-Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu
-Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV
-Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh
-Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
-Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
-Menjadikan wajah lebih berseri
⠀⠀⠀⠀
2 supplement yang membantu atasi masalah kulit jerawat anda 😊
⠀⠀⠀⠀
Anis Shaklee
📲 0176695032
⠀⠀⠀⠀
📍Postage at 2PM everyday
📍COD @ Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Setia Alam
📍Direct & fresh stock from HQ / branch. No pending stocks!
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
ESP + VITAMIN C UNTUK ATASI MASALAH KULIT JERAWAT ⠀⠀⠀⠀ ♦️ESP (tahan 2-3 bulan) ⠀⠀⠀⠀ -Mengekalkan kulit muda dan sihat. -Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, bekas jerawat dan strechmark. -Mencerahkan kulit satu badan. Kulit lebih berseri tak kusam. -Menganjalkan dan menegangkan kulit termasuk payudara dan punggung. -Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering. -Memudarkan jeragat. -Memulihkan kedutan pada kulit. -Melambatkan proses penuaan kulit. -Mempercepatkan proses penyembuhan luka. -Kuku juga lebih cantik dan sihat. -Tak mudah patah atau berkupik kulit di sekitar. ⠀⠀⠀⠀ ♦️ Vitamin C Plus (tahan 3-6 bulan) ⠀⠀⠀⠀ -Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan -Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda -Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu -Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV -Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh -Menjadikan wajah bersinar dan bermaya -Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan -Menjadikan wajah lebih berseri ⠀⠀⠀⠀ 2 supplement yang membantu atasi masalah kulit jerawat anda 😊 ⠀⠀⠀⠀ Anis Shaklee 📲 0176695032 ⠀⠀⠀⠀ 📍Postage at 2PM everyday 📍COD @ Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Setia Alam 📍Direct & fresh stock from HQ / branch. No pending stocks! ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
ESP + VITAMIN C UNTUK ATASI MASALAH KULIT JERAWAT ⠀⠀⠀⠀
♦️ESP (tahan 2-3 bulan)
⠀⠀⠀⠀
-Mengekalkan kulit muda dan sihat.
-Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, bekas jerawat dan strechmark.
-Mencerahkan kulit satu badan. Kulit lebih berseri tak kusam.
-Menganjalkan dan menegangkan kulit termasuk payudara dan punggung.
-Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering.
-Memudarkan jeragat.
-Memulihkan kedutan pada kulit.
-Melambatkan proses penuaan kulit.
-Mempercepatkan proses penyembuhan luka.
-Kuku juga lebih cantik dan sihat.
-Tak mudah patah atau berkupik kulit di sekitar.
⠀⠀⠀⠀
♦️ Vitamin C Plus (tahan 3-6 bulan)
⠀⠀⠀⠀
-Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan
-Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda
-Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu
-Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV
-Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh
-Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
-Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
-Menjadikan wajah lebih berseri
⠀⠀⠀⠀
2 supplement yang membantu atasi masalah kulit jerawat anda 😊
⠀⠀⠀⠀
Anis Shaklee
📲 0176695032
⠀⠀⠀⠀
📍Postage at 2PM everyday
📍COD @ Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Setia Alam
📍Direct & fresh stock from HQ / branch. No pending stocks!
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
ESP + VITAMIN C UNTUK ATASI MASALAH KULIT JERAWAT ⠀⠀⠀⠀ ♦️ESP (tahan 2-3 bulan) ⠀⠀⠀⠀ -Mengekalkan kulit muda dan sihat. -Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, bekas jerawat dan strechmark. -Mencerahkan kulit satu badan. Kulit lebih berseri tak kusam. -Menganjalkan dan menegangkan kulit termasuk payudara dan punggung. -Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering. -Memudarkan jeragat. -Memulihkan kedutan pada kulit. -Melambatkan proses penuaan kulit. -Mempercepatkan proses penyembuhan luka. -Kuku juga lebih cantik dan sihat. -Tak mudah patah atau berkupik kulit di sekitar. ⠀⠀⠀⠀ ♦️ Vitamin C Plus (tahan 3-6 bulan) ⠀⠀⠀⠀ -Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan -Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda -Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu -Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV -Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh -Menjadikan wajah bersinar dan bermaya -Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan -Menjadikan wajah lebih berseri ⠀⠀⠀⠀ 2 supplement yang membantu atasi masalah kulit jerawat anda 😊 ⠀⠀⠀⠀ Anis Shaklee 📲 0176695032 ⠀⠀⠀⠀ 📍Postage at 2PM everyday 📍COD @ Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Setia Alam 📍Direct & fresh stock from HQ / branch. No pending stocks! ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
FEEDBACK OCTAVIA USER!

Octavia ni lah penyelamat kulit akak! Nak repeat order botol kedua, alhamdulilah sgt dah ada perubahan akhirnya! Terima kasih octavia! 😊😊🏆😍 OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION

Korang tengok dan baca sendiri perubahan pakai Octavia!Bila konsisten guna kulit SEMAKIN PULIH! Makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan flawless.

Yang paling best bekas2 parut pun LESAP!!! 😍. Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Masalah kulit semua dah selesai!
✔️ JERAWAT HILANG!
✔️ Parut Hilang
✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING!
✔️ Bintik-bintik hitam hilang
✔️ Kulit tak berpasir lagi!
✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang
✔️ Kulit dah bersih dan clear!
✔️ Kulit Awet muda
✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! Korang bila lagi? 💟www.wasap.my/6738319964
💟FB Page Octavia WC Brunei
💟IG octaviawhitecreambrunei
💟Rizqia Ukhtifillah Cube, Locker L22
💟Mezamin Cube Shop Gadong, Locker L26
💟Mezamin Cube Shop Rimba, Locker 110

#octaviawhitecream #octaviabrunei #octaviajapan #octavia #octaviawhitecreambrunei #octaviawhitecream  #acne #antiaging #scars #collagen #vitaminc #glutathione #naturalskincare #jerawat #dropshipwanted #bebasbahankimia #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik  #produkviral  #teamowcdeiah
FEEDBACK OCTAVIA USER! Octavia ni lah penyelamat kulit akak! Nak repeat order botol kedua, alhamdulilah sgt dah ada perubahan akhirnya! Terima kasih octavia! 😊😊🏆😍 OCTAVIA HELPS TO HEAL SKIN CELL & REPAIR SKIN COVER. JAPAN ADVANCED FORMULATION Korang tengok dan baca sendiri perubahan pakai Octavia!Bila konsisten guna kulit SEMAKIN PULIH! Makin cerah, lembut, parut, jerawat semakin pudar dan flawless. Yang paling best bekas2 parut pun LESAP!!! 😍. Octavia memang berkesan!! Result TERBAIK!! Masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! Korang bila lagi? 💟www.wasap.my/6738319964 💟FB Page Octavia WC Brunei 💟IG octaviawhitecreambrunei 💟Rizqia Ukhtifillah Cube, Locker L22 💟Mezamin Cube Shop Gadong, Locker L26 💟Mezamin Cube Shop Rimba, Locker 110 #octaviawhitecream  #octaviabrunei  #octaviajapan  #octavia  #octaviawhitecreambrunei  #octaviawhitecream  #acne  #antiaging  #scars  #collagen  #vitaminc  #glutathione  #naturalskincare  #jerawat  #dropshipwanted  #bebasbahankimia  #pigmentasi  #glowing  #kulitkusam  #kulitcantik  #produkviral  #teamowcdeiah 
RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
KEBAIKAN VITAMIN C:
– mencantikkan dan mencerahkan kulit
– memudarkan parut jerawat / jeragat
– memperbaiki kulit jerawat / jeragat
– boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita
– tingkatkan kualiti kulit yang kusam
– merupakan agen anti penuan (awet muda)
– melembabkan kulit
– sekatakan warna kulit
– menstabilkan kitaran haid
– mengurangkan kedut di wajah
– mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan.
.
SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C:
– mereka yg berumur 12 tahun keatas
– demam / selsema / allergic
– mengandung / menyusu / period / dlm pantang.
.
#vitaminc #vitaminc1000mg #vitamincacorbic #acorbic #vitamincacorbic1000mg #vitamincacorbicmurah #vitamincacorbicmalaysiamurah #vitamincacorbicmalaysia #vitamincacorbicoriginal #acorbicmurah #produkkesihatandankecantikan #produkkesihatanmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #malaysia #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurahmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM29 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . KEBAIKAN VITAMIN C: – mencantikkan dan mencerahkan kulit – memudarkan parut jerawat / jeragat – memperbaiki kulit jerawat / jeragat – boleh dimakan untuk kaum lelaki dan wanita – tingkatkan kualiti kulit yang kusam – merupakan agen anti penuan (awet muda) – melembabkan kulit – sekatakan warna kulit – menstabilkan kitaran haid – mengurangkan kedut di wajah – mencantikan kulit dengan tanpa kesan sampingan. . SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL VITAMIN C: – mereka yg berumur 12 tahun keatas – demam / selsema / allergic – mengandung / menyusu / period / dlm pantang. . #vitaminc  #vitaminc1000mg  #vitamincacorbic  #acorbic  #vitamincacorbic1000mg  #vitamincacorbicmurah  #vitamincacorbicmalaysiamurah  #vitamincacorbicmalaysia  #vitamincacorbicoriginal  #acorbicmurah  #produkkesihatandankecantikan  #produkkesihatanmurah  #produkkesihatan  #produkkecantikan  #malaysia  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualmurahmalaysia  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
MANFAAT VITAMIN C PLUS 🍊
__

1. Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 
2. Mengurangkan simptom demam
3. Mengatasi masalah jerawat degil 
4. Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 
5. Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung 
6. Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh 
7. Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
__

So siapa berminat jom whatsapp Yana untuk dapatkan harga terbaik ! 😊
__

#ajimaura 
#terapiinstagram 
#shakleekeramat
#shakleewangsamaju
#shakleesetiawangsa
#family100k
#kualalumpur
#shakleekualalumpur
#shakleeselangor
#shakleekl
#jerawat
#setpantang
#vivixshaklee
#setkecantikan
#neelofa
#vitaminc
#bazarpaknil
#glacomplex
#supplement
#ostematrix
#sethamilshaklee
#setpantang
#vivix
#setkurus
#vitamin
MANFAAT VITAMIN C PLUS 🍊 __ 1. Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan  2. Mengurangkan simptom demam 3. Mengatasi masalah jerawat degil  4. Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi  5. Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung  6. Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh  7. Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka __ So siapa berminat jom whatsapp Yana untuk dapatkan harga terbaik ! 😊 __ #ajimaura  #terapiinstagram  #shakleekeramat  #shakleewangsamaju  #shakleesetiawangsa  #family100k  #kualalumpur  #shakleekualalumpur  #shakleeselangor  #shakleekl  #jerawat  #setpantang  #vivixshaklee  #setkecantikan  #neelofa  #vitaminc  #bazarpaknil  #glacomplex  #supplement  #ostematrix  #sethamilshaklee  #setpantang  #vivix  #setkurus  #vitamin 
I’ve been inspired by @masterchefuk to try a new fruit. These FINGER LIMES (also known as lime caviar) are like a tiny but strong pop of sharp citrus on the tongue. They’re delicious.... really tart and full of flavour. Probably a bit posh for my kind of cooking but I reckon they’ll taste amazing on a piece of salmon or a sweet dessert. Any other suggestions????.
.
.
.
#fingerlimes #newfruit #eatmorefruit #fiveaday #5aday #vitaminc #limecaviar #vitaminsandminerals #healthyeatingtips #healthyeating #fingerlimecaviar #vitamins #masterchef #quickhealthyfamilymeals #cookeryclass
I’ve been inspired by @masterchefuk to try a new fruit. These FINGER LIMES (also known as lime caviar) are like a tiny but strong pop of sharp citrus on the tongue. They’re delicious.... really tart and full of flavour. Probably a bit posh for my kind of cooking but I reckon they’ll taste amazing on a piece of salmon or a sweet dessert. Any other suggestions????. . . . #fingerlimes  #newfruit  #eatmorefruit  #fiveaday  #5aday  #vitaminc  #limecaviar  #vitaminsandminerals  #healthyeatingtips  #healthyeating  #fingerlimecaviar  #vitamins  #masterchef  #quickhealthyfamilymeals  #cookeryclass 
MANFAAT VITAMIN C PLUS 🍊
__

1. Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 
2. Mengurangkan simptom demam
3. Mengatasi masalah jerawat degil 
4. Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 
5. Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung 
6. Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh 
7. Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
__

So siapa berminat jom whatsapp Yana untuk dapatkan harga terbaik ! 😊
__

#ajimaura 
#terapiinstagram 
#shakleekeramat
#shakleewangsamaju
#shakleesetiawangsa
#family100k
#kualalumpur
#shakleekualalumpur
#shakleeselangor
#shakleekl
#jerawat
#setpantang
#vivixshaklee
#setkecantikan
#neelofa
#vitaminc
#bazarpaknil
#glacomplex
#supplement
#ostematrix
#sethamilshaklee
#setpantang
#vivix
#setkurus
#vitamin
MANFAAT VITAMIN C PLUS 🍊 __ 1. Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan  2. Mengurangkan simptom demam 3. Mengatasi masalah jerawat degil  4. Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi  5. Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung  6. Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh  7. Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka __ So siapa berminat jom whatsapp Yana untuk dapatkan harga terbaik ! 😊 __ #ajimaura  #terapiinstagram  #shakleekeramat  #shakleewangsamaju  #shakleesetiawangsa  #family100k  #kualalumpur  #shakleekualalumpur  #shakleeselangor  #shakleekl  #jerawat  #setpantang  #vivixshaklee  #setkecantikan  #neelofa  #vitaminc  #bazarpaknil  #glacomplex  #supplement  #ostematrix  #sethamilshaklee  #setpantang  #vivix  #setkurus  #vitamin 
Alhamdulillah, seronoknya bila cust sangat happy dan berpuas hati dengan produk yang digunakan. Perubahan pon sangat positif! Seronoklah adik ni sebab dah dapat kullit yang bersih, sihat dan cantik. Kami pon tumpang seronok juga.

Betul tu. Penggunaan produk Mary Kay amat berbaloi dan sangan menjimatkan. Sebab kita tak perlu pon keluar duit setiap bulan kerana setiap produk mampu bertahan 5 hingga 6 bulan!

Tak cukup tu, kita bagi pula customer satisfaction guarantee. Produk lain memang tiada tau. Haaa best kan? Jom whatsapp, kita cerita dengan lebih lanjut lagi! 😘

Hana
0143695746
Your trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKaymelaka #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #MarykaySelangor #MarykayAmpang #MaryKayJohor #JDT #janganmengata #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #wakdoyok ##GirlsStuff #vitaminc #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka #Gincu #MAC
Alhamdulillah, seronoknya bila cust sangat happy dan berpuas hati dengan produk yang digunakan. Perubahan pon sangat positif! Seronoklah adik ni sebab dah dapat kullit yang bersih, sihat dan cantik. Kami pon tumpang seronok juga. Betul tu. Penggunaan produk Mary Kay amat berbaloi dan sangan menjimatkan. Sebab kita tak perlu pon keluar duit setiap bulan kerana setiap produk mampu bertahan 5 hingga 6 bulan! Tak cukup tu, kita bagi pula customer satisfaction guarantee. Produk lain memang tiada tau. Haaa best kan? Jom whatsapp, kita cerita dengan lebih lanjut lagi! 😘 Hana 0143695746 Your trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKayMalaysia  #MaryKaymelaka  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #MarykaySelangor  #MarykayAmpang  #MaryKayJohor  #JDT  #janganmengata  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #wakdoyok  ##GirlsStuff  #vitaminc  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka  #Gincu  #MAC 
How many? Guess below and I’ll send you a free mini facial! #freebie #minifacial
Guten Morgen😌wie jeden Morgen einen Ingwer-Zitronen-Shot 😵ich bin auf dem Weg der Besserung 😲#ingwer #ingwershot #schlapp #schnupfen #müde #vitaminc #erkältung #eswirdbesser #loveislove
Iš tikro, jau buvau spėjus pamiltį šį @evelinecosmetics paakių serumą-kremuką. ☄️pirkau @eurokos.kosmetika ir jau antrą pakuotę naudoju kas rytą, o dar viena guli stalčiuje, laukianti ant atsarginių suolelio. 🍊vitaminas c, lengvas, neriebus ir įsigeriantis drėkinimas. Nedirgino akių, kas pasitaiko ir nepastebėjau minusų! 💥bet nepastebėjau iki tol, kol neišmėsinėjau sudėties. Viskas gana įprastai, iki kol prieiname visą puokštę parabenų...nusivulyliau labai labai. Nes efektas ir viskas patiko - bet vis tik patarčiau rinktis priemones, kuriose pavojingų sveikatai medžiagų nebūtų. 👀manau, kad reikės parašyti apie tai, kodėl tie parabenai vengtini, bet dabar nenoriu išsiplėsti - tik tiek, kad tai konservantai, kurie neigiamai veikia endokrininę sistemą. 💡o jau šiandien skaitykite naują įrašą #linkinbio apie šį “Eveline” paakių serumą-kaukę-kremą su vitaminu C #youthactivator 🍊likite sveiki! &
&
&
#kosmetikosmyletojuklubas #kosmetikosblogas #kosmetikosapzvalga #eveline #evelinecosmetics #veidoprieziura #facecare #groziopasaulis #groziodrakonas #kosmetikoslabirinte #lithuanianblogger #undereyetreatment #vitaminc #lietuva
Iš tikro, jau buvau spėjus pamiltį šį @evelinecosmetics paakių serumą-kremuką. ☄️pirkau @eurokos.kosmetika ir jau antrą pakuotę naudoju kas rytą, o dar viena guli stalčiuje, laukianti ant atsarginių suolelio. 🍊vitaminas c, lengvas, neriebus ir įsigeriantis drėkinimas. Nedirgino akių, kas pasitaiko ir nepastebėjau minusų! 💥bet nepastebėjau iki tol, kol neišmėsinėjau sudėties. Viskas gana įprastai, iki kol prieiname visą puokštę parabenų...nusivulyliau labai labai. Nes efektas ir viskas patiko - bet vis tik patarčiau rinktis priemones, kuriose pavojingų sveikatai medžiagų nebūtų. 👀manau, kad reikės parašyti apie tai, kodėl tie parabenai vengtini, bet dabar nenoriu išsiplėsti - tik tiek, kad tai konservantai, kurie neigiamai veikia endokrininę sistemą. 💡o jau šiandien skaitykite naują įrašą #linkinbio  apie šį “Eveline” paakių serumą-kaukę-kremą su vitaminu C #youthactivator  🍊likite sveiki! & & & #kosmetikosmyletojuklubas  #kosmetikosblogas  #kosmetikosapzvalga  #eveline  #evelinecosmetics  #veidoprieziura  #facecare  #groziopasaulis  #groziodrakonas  #kosmetikoslabirinte  #lithuanianblogger  #undereyetreatment  #vitaminc  #lietuva 
Just got this Nordic-C Glow Boost Essence Serum by lumeneusa and I'm beyond excited to try it! Vitamin C is seriously in my top 5 ingredients that you should be putting on your face! It also has hyaluronic acid in it which will boost moisture levels!
•
•
•
•
#skinbychasity#skincare#glowingskin#vitaminc#vitamincserum#glowbooster
Just got this Nordic-C Glow Boost Essence Serum by lumeneusa and I'm beyond excited to try it! Vitamin C is seriously in my top 5 ingredients that you should be putting on your face! It also has hyaluronic acid in it which will boost moisture levels! • • • • #skinbychasity #skincare #glowingskin #vitaminc #vitamincserum #glowbooster 
หน้าใสขึ้นได้ก็เพราะสองขวดนี้แหล่ะค่ะ
--สิวจะขึ้นมาอีกกี่เม็ด--
--หน้าจะไปแพ้อะไรมาอีกซักกี่หน-- ไม่กังวลค่ะ คู่นี้เอาอยู่จริงๆ 👍👍
.
Price: 500 บาทต่อคู่ ส่งฟรีems ไปเลยจ้า ❤
.
สนใจทักมาเยย 🔥🔥
หน้าใสขึ้นได้ก็เพราะสองขวดนี้แหล่ะค่ะ --สิวจะขึ้นมาอีกกี่เม็ด-- --หน้าจะไปแพ้อะไรมาอีกซักกี่หน-- ไม่กังวลค่ะ คู่นี้เอาอยู่จริงๆ 👍👍 . Price: 500 บาทต่อคู่ ส่งฟรีems ไปเลยจ้า ❤ . สนใจทักมาเยย 🔥🔥
Gunakan serum royal jelly di malam hari untuk membantu mencerahkan , membuat kenyal ,  keriput halus memudar 
Dan di pagi hari membuat make up lebih nempel dan glowing.. Aman buat bumil dan busui dan tidak membuat ketergantungan yaa dear ...😚 For order
Rani
WA 081563604366
Klik bit.ly/Rani_JafraSukabumi

#testimoni jafra #testimoniserum
#jualanjafra #jualserum #kulitcerah #perawatanibuhamil #perawatanmuka #kosmetikbagus #kulitcerah #jafrajakarta #jafrabandung #makeupjafra #jualanjafra#beautyskincare_pgls #jualserum #Vitaminc #atasibopeng #olshop#galery#salon#beauty#kecantikan
Gunakan serum royal jelly di malam hari untuk membantu mencerahkan , membuat kenyal , keriput halus memudar Dan di pagi hari membuat make up lebih nempel dan glowing.. Aman buat bumil dan busui dan tidak membuat ketergantungan yaa dear ...😚 For order Rani WA 081563604366 Klik bit.ly/Rani_JafraSukabumi #testimoni  jafra #testimoniserum  #jualanjafra  #jualserum  #kulitcerah  #perawatanibuhamil  #perawatanmuka  #kosmetikbagus  #kulitcerah  #jafrajakarta  #jafrabandung  #makeupjafra  #jualanjafra #beautyskincare_pgls  #jualserum  #Vitaminc  #atasibopeng  #olshop #galery #salon #beauty #kecantikan 
หน้าไม่โทรมทำไง #VitCBioFaceSerum มีคำตอบ ❤📌
อยากหน้าใสต้องใช้น๊า 💙🍊
#VitCBioFaceSerum 😋🍊 เซรั่มวิตามินซีบริสุทธิ์ที่ใครๆใช้ก็ชอบ  ลองเลยสิคะ
ไม่ทำให้ผิดหวังแน่นอนจ้า 😝〰
🍊 ❤ ส่งฟรี ems นะทักมาเลย
VitCBioFaceSerum #Serum #เซรั่ม
💘 1ขวด380 บาท ส่งฟรี 🎉🙈 ปลอดภัย 100 % จ้า 💛 มีโปรส่งฟรีน๊า ทักมาเลย 💘 🆔1923gift

#VitCBioFaceSerum #VitaminC #VitC #Serum
#vitcน้องฉัตร #หน้าใสไร้สิว #ลดสิว #ลดรอยสิว #หน้าขาวใส #หน้าใสปลอดภัย #วิตซีน้องฉัตร

#VitC #VitCBioFaceSerum #vitcน้องฉัตร #VitaminC #vitcส่งฟรี

#สิวลด #รอยสิวจาง #หลุมสิวตื้น #หน้าใสปลอดภัย #รอยจางลง
หน้าไม่โทรมทำไง #VitCBioFaceSerum  มีคำตอบ ❤📌 อยากหน้าใสต้องใช้น๊า 💙🍊 #VitCBioFaceSerum  😋🍊 เซรั่มวิตามินซีบริสุทธิ์ที่ใครๆใช้ก็ชอบ ลองเลยสิคะ ไม่ทำให้ผิดหวังแน่นอนจ้า 😝〰 🍊 ❤ ส่งฟรี ems นะทักมาเลย VitCBioFaceSerum #Serum  #เซร ั่ม 💘 1ขวด380 บาท ส่งฟรี 🎉🙈 ปลอดภัย 100 % จ้า 💛 มีโปรส่งฟรีน๊า ทักมาเลย 💘 🆔1923gift #VitCBioFaceSerum  #VitaminC  #VitC  #Serum  #vitcน ้องฉัตร #หน ้าใสไร้สิว #ลดส ิว #ลดรอยส ิว #หน ้าขาวใส #หน ้าใสปลอดภัย #ว ิตซีน้องฉัตร #VitC  #VitCBioFaceSerum  #vitcน ้องฉัตร #VitaminC  #vitcส ่งฟรี #ส ิวลด #รอยส ิวจาง #หล ุมสิวตื้น #หน ้าใสปลอดภัย #รอยจางลง 
สำหรับใครที่ใช้สายตาเยอะ ทำงานหน้าคอมทั้งวันอย่าลืมดูแลเค้าหน่อยน๊า #DHC Blueberry สูตรบำรุงสายตาเน้นๆ ชะลอความเสื่อมของเซลล์ที่ดวงตา หรือใครที่ตาแห้งจากการใส่คอนแทคเลนส์เป็นประจำ แนะนำมาก!!!
.
.
วิธีรับประทาน : 
ทานครั้งละ 1 เม็ด วันละ 2 ครั้ง หลังอาหาร เช้า-เย็น
.
ขนาดบรรจุ : 40 เม็ด (สำหรับ 20 วัน)
ราคา : ซองละ 250 บาท
.
💬ติดต่อสอบถาม
@owf4176k (มี@)
สำหรับใครที่ใช้สายตาเยอะ ทำงานหน้าคอมทั้งวันอย่าลืมดูแลเค้าหน่อยน๊า #DHC  Blueberry สูตรบำรุงสายตาเน้นๆ ชะลอความเสื่อมของเซลล์ที่ดวงตา หรือใครที่ตาแห้งจากการใส่คอนแทคเลนส์เป็นประจำ แนะนำมาก!!! . . วิธีรับประทาน : ทานครั้งละ 1 เม็ด วันละ 2 ครั้ง หลังอาหาร เช้า-เย็น . ขนาดบรรจุ : 40 เม็ด (สำหรับ 20 วัน) ราคา : ซองละ 250 บาท . 💬ติดต่อสอบถาม @owf4176k (มี@)
ผิวหน้าที่ดี 📍 ต้องเริ่มจากการบำรุงนะคะ 
ไหนนนนน ~ ใครพร้อมหน้าใสแล้วบ้าง ทักมาเลย !! 💬❤
อยากหน้าใสต้องใช้น๊า 💙🍊
#VitCBioFaceSerum 😋🍊 เซรั่มวิตามินซีบริสุทธิ์ที่ใครๆใช้ก็ชอบ  ลองเลยสิคะ
ไม่ทำให้ผิดหวังแน่นอนจ้า 😝〰
🍊 ❤ ส่งฟรี ems นะทักมาเลย
VitCBioFaceSerum #Serum #เซรั่ม
💘 1ขวด380 บาท ส่งฟรี 🎉🙈 ปลอดภัย 100 % จ้า 💛 มีโปรส่งฟรีน๊า ทักมาเลย 💘 🆔1923gift

#VitCBioFaceSerum #VitaminC #VitC #Serum
#vitcน้องฉัตร #หน้าใสไร้สิว #ลดสิว #ลดรอยสิว #หน้าขาวใส #หน้าใสปลอดภัย #วิตซีน้องฉัตร

#VitC #VitCBioFaceSerum #vitcน้องฉัตร #VitaminC #vitcส่งฟรี

#สิวลด #รอยสิวจาง #หลุมสิวตื้น #หน้าใสปลอดภัย #รอยจางลง
ผิวหน้าที่ดี 📍 ต้องเริ่มจากการบำรุงนะคะ ไหนนนนน ~ ใครพร้อมหน้าใสแล้วบ้าง ทักมาเลย !! 💬❤ อยากหน้าใสต้องใช้น๊า 💙🍊 #VitCBioFaceSerum  😋🍊 เซรั่มวิตามินซีบริสุทธิ์ที่ใครๆใช้ก็ชอบ ลองเลยสิคะ ไม่ทำให้ผิดหวังแน่นอนจ้า 😝〰 🍊 ❤ ส่งฟรี ems นะทักมาเลย VitCBioFaceSerum #Serum  #เซร ั่ม 💘 1ขวด380 บาท ส่งฟรี 🎉🙈 ปลอดภัย 100 % จ้า 💛 มีโปรส่งฟรีน๊า ทักมาเลย 💘 🆔1923gift #VitCBioFaceSerum  #VitaminC  #VitC  #Serum  #vitcน ้องฉัตร #หน ้าใสไร้สิว #ลดส ิว #ลดรอยส ิว #หน ้าขาวใส #หน ้าใสปลอดภัย #ว ิตซีน้องฉัตร #VitC  #VitCBioFaceSerum  #vitcน ้องฉัตร #VitaminC  #vitcส ่งฟรี #ส ิวลด #รอยส ิวจาง #หล ุมสิวตื้น #หน ้าใสปลอดภัย #รอยจางลง 
Next job menanti.. Adik ni bakal pengantin hujung minggu depan.. Cepat-cepat dia book slot FULL PACKAGE SERI PENGANTIN.. Top to toe gitu baru la berseri-seri kat majlis nikah & sanding nanti.
.
Bakal pengantin yang lain jangan tengok je tau.. Aura seri tu penting!
.
Kalau budget agak-agak ketat takpe.. Kakak adjustkan pakej yang lain ye... . 
Book your SPA/FACIAL slot now! PM PM PM @ direct whatsApp ;
www.wasap.my/60172567287
www.wasap.my/60172567287
www.wasap.my/60172567287

Follow FB👇
Faidelia Beauty Spa

#spatermurah #spabergerak #kursusmobilespa #kursusspamurah #mobilespaselangor #mobilespa #homespa #facialmurah #facialpengantin #pakejspapengantin #facialmuslimah #kulitcantik #kulitsihat #vitaminc #shaklee #healtheducation #skineducation #tipscantik #iamyourbeautician #FaideliaBeautySpa
Next job menanti.. Adik ni bakal pengantin hujung minggu depan.. Cepat-cepat dia book slot FULL PACKAGE SERI PENGANTIN.. Top to toe gitu baru la berseri-seri kat majlis nikah & sanding nanti. . Bakal pengantin yang lain jangan tengok je tau.. Aura seri tu penting! . Kalau budget agak-agak ketat takpe.. Kakak adjustkan pakej yang lain ye... . Book your SPA/FACIAL slot now! PM PM PM @ direct whatsApp ; www.wasap.my/60172567287 www.wasap.my/60172567287 www.wasap.my/60172567287 Follow FB👇 Faidelia Beauty Spa #spatermurah  #spabergerak  #kursusmobilespa  #kursusspamurah  #mobilespaselangor  #mobilespa  #homespa  #facialmurah  #facialpengantin  #pakejspapengantin  #facialmuslimah  #kulitcantik  #kulitsihat  #vitaminc  #shaklee  #healtheducation  #skineducation  #tipscantik  #iamyourbeautician  #FaideliaBeautySpa 
On the fourth day of Christmas Aesthetics & Wellness gave to me, Botox for $11.50 per unit or Dysport for $4.50 per unit
.
Purchase Lipo-Slim/B-12 Injection Package of 8, Get One FREE
.
15% off Revision Intellishade
.
And
Purchase Clear & Brilliant treatment and Get Vitamin C Serum FREE!
.
Stop in or call us to take advantage of our 12 Days of Christmas prices: (936) 441-1064. 
#aestheticsandwellness #aestheticsandwellnessmedspa #aesthetics #medspa #springtx #conroetx #decemberspecials #12daysofchristmas #clearandbrilliant #vitaminc #revisionskincare #liposlim #B12 #botox #dysport
On the fourth day of Christmas Aesthetics & Wellness gave to me, Botox for $11.50 per unit or Dysport for $4.50 per unit . Purchase Lipo-Slim/B-12 Injection Package of 8, Get One FREE . 15% off Revision Intellishade . And Purchase Clear & Brilliant treatment and Get Vitamin C Serum FREE! . Stop in or call us to take advantage of our 12 Days of Christmas prices: (936) 441-1064. #aestheticsandwellness  #aestheticsandwellnessmedspa  #aesthetics  #medspa  #springtx  #conroetx  #decemberspecials  #12daysofchristmas  #clearandbrilliant  #vitaminc  #revisionskincare  #liposlim  #B12  #botox  #dysport 
Pakai rasa lembut je kat muka. Walaupun baru first time pakai memang boleh rasa perubahan kat wajah. Alang-alang ada sales ni meh la try.

#teamvcs_surinona #vcs_surinona #vcsputrajaya #vitaminc #vitc #vitamincseries #vitamincannona #annona #serumvitaminc #serumpori #serumjerawat #serumjeragat #serumbreakout #produkfarmasi #vitamincputrajaya #farmasiputrajaya #salesvcs #yesvcs #diskaunvcs #yearendsales
ใช้จริง ขายเอง โดยเจ้าของแบรนด์ที่แซ่บที่สุดในเวลานี้คุณเอม ตามใจตุ๊ดจ้าาาาา @aimaue56 ใครยังไม่ลองต้องลองนะบอกเลย ไม่จกตาแน่นอนนน 🌚✨🍊💕 สนใจสั่งสินค้าทักไลน์ @blackc ได้เลยนะค้าาาา รักกก ✨💕🍊 #blackc #serum #vitaminc
ใช้จริง ขายเอง โดยเจ้าของแบรนด์ที่แซ่บที่สุดในเวลานี้คุณเอม ตามใจตุ๊ดจ้าาาาา @aimaue56 ใครยังไม่ลองต้องลองนะบอกเลย ไม่จกตาแน่นอนนน 🌚✨🍊💕 สนใจสั่งสินค้าทักไลน์ @blackc ได้เลยนะค้าาาา รักกก ✨💕🍊 #blackc  #serum  #vitaminc 
🌲 Day 3🌲
FREE!!!
On the 3rd Day of Christmas, Nerium gave me to me, a bright and fresh face!

With any Wellness product purchase, receive a Free Illumaboost!
$80 Retail Value!
*
*
*
#happyshopping #skinglow #vitaminc #jinglebells #happy #lovesanta
DHC Vitamin C ขนาดบรรจุ : 120 เม็ด (สำหรับ 60 วัน)
ขายดีอันดับ 1 ช่วยลดความหมองคล้ำบนใบหน้า ต่อต้านอนุมูลอิสระ และเหมาะสำหรับผู้มีปัญหาฝ้า กระ จุดด่างดำ ใบหน้าหมองคล้ำ
ช่วยลดความหมองคล้ำบนใบหน้า ต่อต้านอนุมูลอิสระ และเหมาะสำหรับผู้มีปัญหาฝ้า กระ จุดด่างดำ ใบหน้าหมองคล้ำ รอยกระ ฝ้า ที่ทำให้คุณกังวลใจจะจางลงทันใจจริงๆ ผิวคุณจะสดใส นวลเนียนขึ้นเห็นๆ โดยเฉพาะอย่างยิ่งเน้นสำหรับผู้ที่โดนแดดบ่อย ๆ และ มีปัญหาฝ้า กระ จุดด่างดำ และสำหรับสาว ๆ ที่มักมีปัญหาตึงเครียดจากกการงานเป็นประ...จำ หรือผุ้ที่ดื่มเหล้า สูบบุหรี่บ่อยๆ ทำให้ผิวหนังขาดความชุ่มชื้น ทำให้ผิวหนังตกสะเก็ด เหี่ยวย่น แก่เร็ว และหมองคล้ำ ทรุดโทรม จะสังเกตได้ถึงผิวพรรณที่ดูสดใสขึ้น ควรรับประทานต่อเนื่องจะได้ผลดีและรวดเร็ว
วิตามินลักษณะเป็นแคปซูล
วิธีรับประทาน ทานวันละ 2 ครั้ง ครั้งละ 1 เม็ด หลังอาหาร เช้า-เย็น แล้วตามด้วยน้ำอุ่นหรือน้ำอุณหภูมิห้องค่ะ^^ **ราคา 220 บาท (แบบ 60 วัน / 120 เม็ด)

สอบถามเพิ่มเติม/สั่งซื้อสินค้า 👇🏻 👇🏻 👇🏻
✔️ http://m.me/everythingjpan
🆔 Line@ : @everything_jpan (มี @ ด้วยนะคะ)
✅ http://bit.ly/evtngJp
🚗 ส่งลงทะเบียน 30 ems 50 🎯 สินค้าส่งตรงจากญี่ปุ่น #พร้อมส่ง ไม่ต้องรอพรีออเดอร์
🎏 เรามีสต๊าฟประจำการอยู่ที่ญี่ปุ่น ของแท้ล้าน%ค่ะ

สินค้าเพิ่มเติมดูได้ในเวปร้าน 👇🏻 👇🏻 👇🏻
🎌 http://aayzybeauty.lnwshop.com/
🚺 Facebook : fb.me/everythingjpan
💟 IG : everything_jpan

#ญี่ปุ่น #สินค้าญี่ปุ่น #สินค้าญี่ปุ่นพร้อมส่ง #นำเข้าญี่ปุ่น #ของแท้100 #อาหารเสริม #เครื่องสำอาง #Japan #vitaminc #everythingjpan #DHC #วิตามินDaiso #Daiso #dhcvitaminc #japanshop #japanshopping #japanskincare #collagen #collagenjapan #jeban #japancosmetic #วิตามินผิวขาว #วิตามินญี่ปุ่น
DHC Vitamin C ขนาดบรรจุ : 120 เม็ด (สำหรับ 60 วัน) ขายดีอันดับ 1 ช่วยลดความหมองคล้ำบนใบหน้า ต่อต้านอนุมูลอิสระ และเหมาะสำหรับผู้มีปัญหาฝ้า กระ จุดด่างดำ ใบหน้าหมองคล้ำ ช่วยลดความหมองคล้ำบนใบหน้า ต่อต้านอนุมูลอิสระ และเหมาะสำหรับผู้มีปัญหาฝ้า กระ จุดด่างดำ ใบหน้าหมองคล้ำ รอยกระ ฝ้า ที่ทำให้คุณกังวลใจจะจางลงทันใจจริงๆ ผิวคุณจะสดใส นวลเนียนขึ้นเห็นๆ โดยเฉพาะอย่างยิ่งเน้นสำหรับผู้ที่โดนแดดบ่อย ๆ และ มีปัญหาฝ้า กระ จุดด่างดำ และสำหรับสาว ๆ ที่มักมีปัญหาตึงเครียดจากกการงานเป็นประ...จำ หรือผุ้ที่ดื่มเหล้า สูบบุหรี่บ่อยๆ ทำให้ผิวหนังขาดความชุ่มชื้น ทำให้ผิวหนังตกสะเก็ด เหี่ยวย่น แก่เร็ว และหมองคล้ำ ทรุดโทรม จะสังเกตได้ถึงผิวพรรณที่ดูสดใสขึ้น ควรรับประทานต่อเนื่องจะได้ผลดีและรวดเร็ว วิตามินลักษณะเป็นแคปซูล วิธีรับประทาน ทานวันละ 2 ครั้ง ครั้งละ 1 เม็ด หลังอาหาร เช้า-เย็น แล้วตามด้วยน้ำอุ่นหรือน้ำอุณหภูมิห้องค่ะ^^ **ราคา 220 บาท (แบบ 60 วัน / 120 เม็ด) สอบถามเพิ่มเติม/สั่งซื้อสินค้า 👇🏻 👇🏻 👇🏻 ✔️ http://m.me/everythingjpan 🆔 Line@ : @everything_jpan (มี @ ด้วยนะคะ) ✅ http://bit.ly/evtngJp 🚗 ส่งลงทะเบียน 30 ems 50 🎯 สินค้าส่งตรงจากญี่ปุ่น #พร ้อมส่ง ไม่ต้องรอพรีออเดอร์ 🎏 เรามีสต๊าฟประจำการอยู่ที่ญี่ปุ่น ของแท้ล้าน%ค่ะ สินค้าเพิ่มเติมดูได้ในเวปร้าน 👇🏻 👇🏻 👇🏻 🎌 http://aayzybeauty.lnwshop.com/ 🚺 Facebook : fb.me/everythingjpan 💟 IG : everything_jpan #ญ ี่ปุ่น #ส ินค้าญี่ปุ่น #ส ินค้าญี่ปุ่นพร้อมส่ง #นำเข ้าญี่ปุ่น #ของแท ้100 #อาหารเสร ิม #เคร ื่องสำอาง #Japan  #vitaminc  #everythingjpan  #DHC  #ว ิตามินDaiso #Daiso  #dhcvitaminc  #japanshop  #japanshopping  #japanskincare  #collagen  #collagenjapan  #jeban  #japancosmetic  #ว ิตามินผิวขาว #ว ิตามินญี่ปุ่น
Gunakan serum royal jelly di malam hari untuk membantu mencerahkan , membuat kenyal ,  keriput halus memudar 
Dan di pagi hari membuat make up lebih nempel dan glowing.. Aman buat bumil dan busui dan tidak membuat ketergantungan yaa dear ...😚 For order
Rani
WA 081563604366
Klik bit.ly/Rani_JafraSukabumi

#testimoni jafra #testimoniserum
#jualanjafra #jualserum #kulitcerah #perawatanibuhamil #perawatanmuka #kosmetikbagus #kulitcerah #jafrajakarta #jafrabandung #makeupjafra #jualanjafra#beautyskincare_pgls #jualserum #Vitaminc #atasibopeng #olshop#galery#salon#beauty#kecantikan
Gunakan serum royal jelly di malam hari untuk membantu mencerahkan , membuat kenyal , keriput halus memudar Dan di pagi hari membuat make up lebih nempel dan glowing.. Aman buat bumil dan busui dan tidak membuat ketergantungan yaa dear ...😚 For order Rani WA 081563604366 Klik bit.ly/Rani_JafraSukabumi #testimoni  jafra #testimoniserum  #jualanjafra  #jualserum  #kulitcerah  #perawatanibuhamil  #perawatanmuka  #kosmetikbagus  #kulitcerah  #jafrajakarta  #jafrabandung  #makeupjafra  #jualanjafra #beautyskincare_pgls  #jualserum  #Vitaminc  #atasibopeng  #olshop #galery #salon #beauty #kecantikan 
Red, Dry or irritated skin?
Red, Dry or irritated skin?
" WOW !! MURAH SANGAT NI !! BERBALOIII !!
.
.
PRODUK INI TELAH MEMBANTU LEBIH 77,313 ORANG DALAM MASALAH KULIT ! MUNGKIN PRODUK INI DAPAT MEMBANTU ANDA JUGA ! "
.
.
Kesannya seawal 7 hari pengunaan ! Anda Pasti teruja Kesannya !! Mengandungi bahan-bahan yang selamat dan PREMIUM . Yang pasti tiada kesan sampingan
.
.
Adakah Anda mempunyai masalah .
.
✅ JERAGAT
.
✅ JERAWAT
.
✅ KULIT KERING
.
✅ PARUT
.
✅ LIANG PORI TERBUKA
.
✅ KULIT BERMINYAK
.
✅ KULIT BERKEDUT
.
✅ CERAH TIDAK SEKATA
.
✅ KULIT KUSAM
.
✅ KULIT GELAP
.
✅ GELAP BAWAH MATA
.
✅ BINTIK2 HITAM
.
.
.
Anda perlu mencuba Triplewhite ini sekarang ! kerana TripleWhite mampu mebantu masalah anda !
.
.
.
SAya pasti anda ingin tampak lebih cantik & Jelita di seharian hidup anda, jangan tunggu lagi terus buat tindakan ! .
untuk dapatkan Produk TripleWhite dari Stokis dan Agent yang Sah .
.
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #pigmentasi #triplewhite #agent #stokis #vitaminc #tw #supersale #triplewhitesale #bazarpaknil #triplewhitesingapore #suplememnt #errafazira
" WOW !! MURAH SANGAT NI !! BERBALOIII !! . . PRODUK INI TELAH MEMBANTU LEBIH 77,313 ORANG DALAM MASALAH KULIT ! MUNGKIN PRODUK INI DAPAT MEMBANTU ANDA JUGA ! " . . Kesannya seawal 7 hari pengunaan ! Anda Pasti teruja Kesannya !! Mengandungi bahan-bahan yang selamat dan PREMIUM . Yang pasti tiada kesan sampingan . . Adakah Anda mempunyai masalah . . ✅ JERAGAT . ✅ JERAWAT . ✅ KULIT KERING . ✅ PARUT . ✅ LIANG PORI TERBUKA . ✅ KULIT BERMINYAK . ✅ KULIT BERKEDUT . ✅ CERAH TIDAK SEKATA . ✅ KULIT KUSAM . ✅ KULIT GELAP . ✅ GELAP BAWAH MATA . ✅ BINTIK2 HITAM . . . Anda perlu mencuba Triplewhite ini sekarang ! kerana TripleWhite mampu mebantu masalah anda ! . . . SAya pasti anda ingin tampak lebih cantik & Jelita di seharian hidup anda, jangan tunggu lagi terus buat tindakan ! . untuk dapatkan Produk TripleWhite dari Stokis dan Agent yang Sah . . . . #glutathione  #triplewhitesuplement  #Testimoni  #skincare  #triplewhiteglutathione  #singapore  #dropship  #jomcantikbersamatriplewhite  #jerawat  #jeragat  #pigmentasi  #triplewhite  #agent  #stokis  #vitaminc  #tw  #supersale  #triplewhitesale  #bazarpaknil  #triplewhitesingapore  #suplememnt  #errafazira 
M E T A C E L L • R E N E W • B 3
Who wants to improve the early signs of aging? 🙋‍♀️
Metacell Renew B3 does just that.
.
The high concerntration formula of 5% vitamin B3 combined with a firming tripeptide concentrate and 15% pure glycerin work to:
.
• Promotes skin renewal by increasing cell turnover
.
Strengthens skin’s moisture barrier
.
Reduces the appearance of discoloration and blotchiness
.
Lightweight emulsion delivers intense hydration without a heavy or tacky feel
.
Helps improve the appearance of skin’s firmness
.
Come in for a complimentary skin consultation at Bare to find out what skincare is best suited to YOU. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.  #skinceuticals #skinceuticalsaustralia #activeskincare #clinicalskincare #professionalskincare #preventandprotect #antioxidants #skincarelover #sunscreen #vitaminc #retinol #bestbeautybuys
M E T A C E L L • R E N E W • B 3 Who wants to improve the early signs of aging? 🙋‍♀️ Metacell Renew B3 does just that. . The high concerntration formula of 5% vitamin B3 combined with a firming tripeptide concentrate and 15% pure glycerin work to: . • Promotes skin renewal by increasing cell turnover . Strengthens skin’s moisture barrier . Reduces the appearance of discoloration and blotchiness . Lightweight emulsion delivers intense hydration without a heavy or tacky feel . Helps improve the appearance of skin’s firmness . Come in for a complimentary skin consultation at Bare to find out what skincare is best suited to YOU. . . . . . . . . . . #skinceuticals  #skinceuticalsaustralia  #activeskincare  #clinicalskincare  #professionalskincare  #preventandprotect  #antioxidants  #skincarelover  #sunscreen  #vitaminc  #retinol  #bestbeautybuys 
50% off . Promotion pengenalan De Girls ,
Kkm Approved .
Free sabun pemutih De Girls 
Nak kulit muka cantik berseri ?
Whatsapp 0126937585 segera sebelum stok pengenalan habissss !!! .
#serum
#produk
#produkkecantikan 
#vitaminc 
#sayajual
#bisnes
#dropship 
#cantik
#malaypretty
#like
#likeforlike
#l4l
#likes
#igers
#igersmalaysia
Vitamin C in skin care works miracles! Try our brightening facial full of Vitamin C!
#skincare #bodyspa #waxing #greensboronc #skincareblogger #beautybloggers #lovetheskinyourin #healthyskin #vitaminc
50% off . Promotion pengenalan De Girls ,
Kkm Approved .
Free sabun pemutih De Girls 
Nak kulit muka cantik berseri ?
Whatsapp 0126937585 segera sebelum stok pengenalan habissss !!! .
#serum
#produk
#produkkecantikan 
#vitaminc 
#sayajual
#bisnes
#dropship 
#cantik
#malaypretty
#like
#likeforlike
#l4l
#likes
#igers
#igersmalaysia
ฮิตมาก เดี๋ยวนี้ ทั้งดาราเซเลปสาวๆ ไปฉีดวิตามินเข้าผิว ส่วนใหญ่จะเป็น วิตามินซี และ วิตามินรวม เป็น skin blink กันรอบละ 3-5 พันนะคะ ☺️ไม่แคร์คะ เพราะเราทาน Ausway Vitamin C สูตร high strenght 1200 mg อม เคี้ยว กลืน ได้ทานได้ทุกเพศทุกวัย และ ทุกวัน ใครกลืนยายาก เคี้ยวเลยจ้า ดูดซึมได้ดีจากอนุพันธ์วิตามินซี บริสุทธ์ จากประเทศออสเตรเลีย #วิตามินซี #วิตามินผิวขาว #vitaminc #ausway #healthway ❥ได้ชื่อว่าเป็นวิตามินหน้าใสผิวบริ้ง จากออสเตรเลียช่วยดูดซึมสารอาหารทานคู่วิตามินเมล็ดองุ่นเพื่อผลลัพธ์ที่ดีขึ้น เวลาทานที่เห็นผลและดีที่สุดคือช่วงเช้านะจ๊ะ Ausway วิตามินซี สูตรดีที่สุด และเข้มข้นที่สุด ทานมาหลายยี่ห้อไม่เห็นผล เพราะผสมแป้ง 🍊➽ต้องตัวนี้อนุพันธ์วิตามินบริสุทธิ์ 🍊➽วิตามินซีผิวสวยหน้าใส MAX 1200mg สูตรพรีเมี่ยมที่สุด อม เคี้ยว กลืนได้ตามอัธยาศัย! เขย่าวงการ .. วิตามิน ผิวใส หน้าใสเสริมภูมิ สดที่สุดจากออสเตรเลีย 🍊Ausway Super Strength Vit C Max 1200 mg ขนาด 150 เม็ด (ปกติ 1,950.-) ลดเหลือ #1390บาท💕จ้า #ส่งฟรีems📮 โดสสูงสุด อานุภาคเล็กสุด ดูดซึมได้ดีกว่ารูปแบบอื่นตามท้องตลาด  มาตรฐานแน่น พร้อม อย.ออสเตรเลีย!! **ลองแล้วจะรู้ถึงความแตกต่าง ⛔ สินค้าทุกชิ้นเป็นของแท้ 100%
⛔ ถามกี่ครั้งก็ของแท้ กลัวปลอม ❌งดซื้อ❌
⛔ มีทั้งของหิ้วและตัดเคาน์เตอร์ไทย ⛔ ขอความกรุณางดต่อราคา ไม่ต่อราคานะคะ ⛔ ส่งฟรี ชิ้นไหนไม่รวมส่งจะไม่มีคำว่า ส่งฟรีems📮
⛔ สั่งซื้อง่าย หลายช่องทาง⠀
⛔ สั่งซื้อได้ตลอด 24 ชม.
⛔ สนใจแคปภาพ แล้วส่งมาที่ช่องแชทได้เลย 
______________________________🍭
📝 Line 🆔 bambie2936
☎️ 0999742936
📸 IG: hivebeauty
💻 เพจ: hivebeautyofficial
📬 ส่งฟรีEMS 2  ชิ้นขึ้นไป 🚚 ส่งของทุกวัน 📮 ปณ.เซ็นทรัลลาดพร้าว
❤ ของแท้100% ไม่แท้คืนเงิน
👼 แม่ค้าใจดีสอบถามได้น๊า
📖 ดูสินค้าอื่นๆ ของ #ausway ได้ที่ 👉 #hivebeauty_ausway
------------------------------------------ ❤
#makeup #ของแท้เท่านั้น #makeuponpoint #ausbeautybabes #bbloggerau #makeuphaul #makeupflatlay #makeupmess #makeupcollection #bossbabe #beautyjunkie #beautycommunity #makeuphoarder #makeupobsession #sephorathailand #sephorath #beautytalk #shopeeth #shopee #beautygram #beautyinfluencer
ฮิตมาก เดี๋ยวนี้ ทั้งดาราเซเลปสาวๆ ไปฉีดวิตามินเข้าผิว ส่วนใหญ่จะเป็น วิตามินซี และ วิตามินรวม เป็น skin blink กันรอบละ 3-5 พันนะคะ ☺️ไม่แคร์คะ เพราะเราทาน Ausway Vitamin C สูตร high strenght 1200 mg อม เคี้ยว กลืน ได้ทานได้ทุกเพศทุกวัย และ ทุกวัน ใครกลืนยายาก เคี้ยวเลยจ้า ดูดซึมได้ดีจากอนุพันธ์วิตามินซี บริสุทธ์ จากประเทศออสเตรเลีย #ว ิตามินซี #ว ิตามินผิวขาว #vitaminc  #ausway  #healthway  ❥ได้ชื่อว่าเป็นวิตามินหน้าใสผิวบริ้ง จากออสเตรเลียช่วยดูดซึมสารอาหารทานคู่วิตามินเมล็ดองุ่นเพื่อผลลัพธ์ที่ดีขึ้น เวลาทานที่เห็นผลและดีที่สุดคือช่วงเช้านะจ๊ะ Ausway วิตามินซี สูตรดีที่สุด และเข้มข้นที่สุด ทานมาหลายยี่ห้อไม่เห็นผล เพราะผสมแป้ง 🍊➽ต้องตัวนี้อนุพันธ์วิตามินบริสุทธิ์ 🍊➽วิตามินซีผิวสวยหน้าใส MAX 1200mg สูตรพรีเมี่ยมที่สุด อม เคี้ยว กลืนได้ตามอัธยาศัย! เขย่าวงการ .. วิตามิน ผิวใส หน้าใสเสริมภูมิ สดที่สุดจากออสเตรเลีย 🍊Ausway Super Strength Vit C Max 1200 mg ขนาด 150 เม็ด (ปกติ 1,950.-) ลดเหลือ #1390บาท 💕จ้า #ส ่งฟรีems📮 โดสสูงสุด อานุภาคเล็กสุด ดูดซึมได้ดีกว่ารูปแบบอื่นตามท้องตลาด มาตรฐานแน่น พร้อม อย.ออสเตรเลีย!! **ลองแล้วจะรู้ถึงความแตกต่าง ⛔ สินค้าทุกชิ้นเป็นของแท้ 100% ⛔ ถามกี่ครั้งก็ของแท้ กลัวปลอม ❌งดซื้อ❌ ⛔ มีทั้งของหิ้วและตัดเคาน์เตอร์ไทย ⛔ ขอความกรุณางดต่อราคา ไม่ต่อราคานะคะ ⛔ ส่งฟรี ชิ้นไหนไม่รวมส่งจะไม่มีคำว่า ส่งฟรีems📮 ⛔ สั่งซื้อง่าย หลายช่องทาง⠀ ⛔ สั่งซื้อได้ตลอด 24 ชม. ⛔ สนใจแคปภาพ แล้วส่งมาที่ช่องแชทได้เลย ______________________________🍭 📝 Line 🆔 bambie2936 ☎️ 0999742936 📸 IG: hivebeauty 💻 เพจ: hivebeautyofficial 📬 ส่งฟรีEMS 2  ชิ้นขึ้นไป 🚚 ส่งของทุกวัน 📮 ปณ.เซ็นทรัลลาดพร้าว ❤ ของแท้100% ไม่แท้คืนเงิน 👼 แม่ค้าใจดีสอบถามได้น๊า 📖 ดูสินค้าอื่นๆ ของ #ausway  ได้ที่ 👉 #hivebeauty_ausway  ------------------------------------------ ❤ #makeup  #ของแท ้เท่านั้น #makeuponpoint  #ausbeautybabes  #bbloggerau  #makeuphaul  #makeupflatlay  #makeupmess  #makeupcollection  #bossbabe  #beautyjunkie  #beautycommunity  #makeuphoarder  #makeupobsession  #sephorathailand  #sephorath  #beautytalk  #shopeeth  #shopee  #beautygram  #beautyinfluencer 
Kl sedia #esteo tinggal semprot perbaikan kulit terjadi .. alergi bisa kapan aja datangnya tp kl udah sedia #esteo ga perlu kuatir ..
.
.
Esteo satu2 nya alat spray di Indonesia yang menghasilkan air hidrogen yg memiliki 1000 penelitian (14 utk kulit) & membantu mengatasi 170 jenis penyakit

Hydro-Gen Esteo didukung dengan sertifikat2 internasional untuk keamanan dan kualitas produk, diantaranya: 
1. Sertifikat Hak Paten dari Korea Selatan, Jepang, Amerika Serikat & Tiongkok.
2. Sertifikat KCL (Korean Conformity Laboratories). 3. Sertifikat KBSI (Korea Basic Science Institute).
4. Sertifikat JFRL (Japan Food Research Laboratories)
.
Demo : 
Stefenie
Wa : 08113207205
Ig : @lwg_stefeni
.
.
#Hydrogen #esteo #Esteau #alatkesehatan #alatkecantikan #skincare #buangkomedo #kulitsehat #kulitcantik #sprayhydrogen #tipscantik #minum #minumairhidrogen #airhidrogen #antioksidan #antikuman #antiaging #antibakteri #jualesteau #vitaminc #maucantik #jualesteo #merklwg #jualhidrogenesteau #bebasjerawat #flekmemudar #merkterbaru #mengecilkanpori #alergikulit #antiradang
Kl sedia #esteo  tinggal semprot perbaikan kulit terjadi .. alergi bisa kapan aja datangnya tp kl udah sedia #esteo  ga perlu kuatir .. . . Esteo satu2 nya alat spray di Indonesia yang menghasilkan air hidrogen yg memiliki 1000 penelitian (14 utk kulit) & membantu mengatasi 170 jenis penyakit Hydro-Gen Esteo didukung dengan sertifikat2 internasional untuk keamanan dan kualitas produk, diantaranya: 1. Sertifikat Hak Paten dari Korea Selatan, Jepang, Amerika Serikat & Tiongkok. 2. Sertifikat KCL (Korean Conformity Laboratories). 3. Sertifikat KBSI (Korea Basic Science Institute). 4. Sertifikat JFRL (Japan Food Research Laboratories) . Demo : Stefenie Wa : 08113207205 Ig : @lwg_stefeni . . #Hydrogen  #esteo  #Esteau  #alatkesehatan  #alatkecantikan  #skincare  #buangkomedo  #kulitsehat  #kulitcantik  #sprayhydrogen  #tipscantik  #minum  #minumairhidrogen  #airhidrogen  #antioksidan  #antikuman  #antiaging  #antibakteri  #jualesteau  #vitaminc  #maucantik  #jualesteo  #merklwg  #jualhidrogenesteau  #bebasjerawat  #flekmemudar  #merkterbaru  #mengecilkanpori  #alergikulit  #antiradang 
ได้โปรดดูผิวลูกค้าเค้าาาาาา🥰
มันก็จะใสๆ เนียนๆ เด้งๆ อมชมพูแบบนี้แหล่ะ
.
“ SHIHADA GLUTA “ 
อาหารเสริมเกรดพรีเมี่ยมจากเจแปน🇯🇵
มช่วยปรับระดับผิว เปลี่ยนผิวใหม่ 
ผิวใสจนใครๆก็ตะลึง  ผิวขาวปลอดภัย 
ด้วยสารสกัดจากธรรมชาติที่ช่วยดูแลผิวคุณ .
.
👉🏻สอบถาม: @shihada_palm -------------------------------------------- #shihadathailand #glutashihada #กลูต้าญี่ปุ่น  #gluta #ขาว #vitaminc #วิตามินซีเกาหลี #วิตามินซี #ผิวขาว #หน้าขาวใส #ลดสิว #ผิวขาว #ขาวไว #อยากขาว #howtobeauty #howtoperfect  #อยากสวย #ฉันจะขาว #ของดีบอกต่อ #อาหารเสริม #ชิฮาดะ  #กลูต้าชิฮาดะ #ลดรอยสิว #หน้าใส #มีออร่า #กินแล้วขาว #กินแล้วสวย #ผิวสุขภาพดี #จุดด่างดำจางลง #healthyfood
ได้โปรดดูผิวลูกค้าเค้าาาาาา🥰 มันก็จะใสๆ เนียนๆ เด้งๆ อมชมพูแบบนี้แหล่ะ . “ SHIHADA GLUTA “ อาหารเสริมเกรดพรีเมี่ยมจากเจแปน🇯🇵 มช่วยปรับระดับผิว เปลี่ยนผิวใหม่ ผิวใสจนใครๆก็ตะลึง ผิวขาวปลอดภัย ด้วยสารสกัดจากธรรมชาติที่ช่วยดูแลผิวคุณ . . 👉🏻สอบถาม: @shihada_palm -------------------------------------------- #shihadathailand  #glutashihada  #กล ูต้าญี่ปุ่น #gluta  #ขาว  #vitaminc  #ว ิตามินซีเกาหลี #ว ิตามินซี #ผ ิวขาว #หน ้าขาวใส #ลดส ิว #ผ ิวขาว #ขาวไว  #อยากขาว  #howtobeauty  #howtoperfect  #อยากสวย  #ฉ ันจะขาว #ของด ีบอกต่อ #อาหารเสร ิม #ช ิฮาดะ #กล ูต้าชิฮาดะ #ลดรอยส ิว #หน ้าใส #ม ีออร่า #ก ินแล้วขาว #ก ินแล้วสวย #ผ ิวสุขภาพดี #จ ุดด่างดำจางลง #healthyfood 
Korang Tahu Tak?

Vitamin C merupakan sumber antioksida yang bagus untuk kulit.
.
Vitamin C mempunyai 2 fungsi.
1. Melindungi sel membran
2. Diperlukan untuk bina struktur kolagen dalam kulit.
.
Kolagen ni adalah lapisan bawah kulit - bagi kulit anjal n nampak muda.
.
Perasan tak baby kulit dok gebu kenyal sebab kolagen banyak.
.
Tapi bila kita makin tua, kolagen makin kendur n cahaya matahari (UVA) dok rosakkan kolagen kulit.
.
Bila umur kita makin meningkat dan kita nak kulit yang lebih anjal, kita mesti topup pengambilan:
- kolagen
- vitamin C
.
Badan kita sangat memerlukan vitamin C tapi kita tak boleh hasilkan sendiri vitamin C yang diperlukan tu.
.
Jadi, setiap hari kita kena makan sumber yang mengandungi vitamin C
.
Tapi mampu ke kita nak makan keperluan Vitamin C harian yang sama nilai dengan 7 biji buah oren?
.
Jadi kita digalakkan lah ambil supplemen.
.
Vitamin C keluaran Shaklee secara semulajadi dipakej kan dengan bioflavonoid.
.
Bioflavonoid ni berfungsi:
- melindungi vitamin C daripada mengalami kerosakan dalam salur pencernaan
- membantu serapan vitamin C
.
Perbezaan Vitamin C keluaran Shaklee berbanding yang lain?
.
sebab 
1) ada bioflavonoid utk serapan vitamin C yg optimum
.
2)sustained release. 
Vitamin C dibebaskan 100mg per jam, sesuai dengan kemampuan badan kita untuk menyerap vitamin C
.
Kalau kita makan tablet yg 1gram vitamin C tapi takda sustained release (teknologi pelepasan berperingkat), kita hanya serap 100mg dalam sejam pertama saja. 900mg lg badan kita buang dalam air kencing.  Rugi!

Juma Atie
012 223 9261
012 223 9261
012 223 9261

#vitaminsihatcantikmeru 
#shakleemeru
#shakleesetiaalam 
#pengedarshakleemeru 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleesetiaalam 
#vitaminshaklee 
#vitaminc
#ESP 
#sethamil
#setberpantang
#setpenyusuanshaklee 
#ibumenyusu 
#ibuhamil
#pantang
#kulitcantik
#shakleemalaysia
Korang Tahu Tak? Vitamin C merupakan sumber antioksida yang bagus untuk kulit. . Vitamin C mempunyai 2 fungsi. 1. Melindungi sel membran 2. Diperlukan untuk bina struktur kolagen dalam kulit. . Kolagen ni adalah lapisan bawah kulit - bagi kulit anjal n nampak muda. . Perasan tak baby kulit dok gebu kenyal sebab kolagen banyak. . Tapi bila kita makin tua, kolagen makin kendur n cahaya matahari (UVA) dok rosakkan kolagen kulit. . Bila umur kita makin meningkat dan kita nak kulit yang lebih anjal, kita mesti topup pengambilan: - kolagen - vitamin C . Badan kita sangat memerlukan vitamin C tapi kita tak boleh hasilkan sendiri vitamin C yang diperlukan tu. . Jadi, setiap hari kita kena makan sumber yang mengandungi vitamin C . Tapi mampu ke kita nak makan keperluan Vitamin C harian yang sama nilai dengan 7 biji buah oren? . Jadi kita digalakkan lah ambil supplemen. . Vitamin C keluaran Shaklee secara semulajadi dipakej kan dengan bioflavonoid. . Bioflavonoid ni berfungsi: - melindungi vitamin C daripada mengalami kerosakan dalam salur pencernaan - membantu serapan vitamin C . Perbezaan Vitamin C keluaran Shaklee berbanding yang lain? . sebab 1) ada bioflavonoid utk serapan vitamin C yg optimum . 2)sustained release. Vitamin C dibebaskan 100mg per jam, sesuai dengan kemampuan badan kita untuk menyerap vitamin C . Kalau kita makan tablet yg 1gram vitamin C tapi takda sustained release (teknologi pelepasan berperingkat), kita hanya serap 100mg dalam sejam pertama saja. 900mg lg badan kita buang dalam air kencing. Rugi! Juma Atie 012 223 9261 012 223 9261 012 223 9261 #vitaminsihatcantikmeru  #shakleemeru  #shakleesetiaalam  #pengedarshakleemeru  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleesetiaalam  #vitaminshaklee  #vitaminc  #ESP  #sethamil  #setberpantang  #setpenyusuanshaklee  #ibumenyusu  #ibuhamil  #pantang  #kulitcantik  #shakleemalaysia 
Good morning
Good morning
غسول فيتامين سي والعسل

@dantellebeauty.bh

للأستفسار والطلب على الواتساب
33872159

#vitaminc #vitamin #honey #manuka_honey #gel_cleanser #فيتامين سي #فيتامين #غسول_الوجه #غسول #عسل #natural_oils #natural_cleanser
Testosteron je steroidní hormon ze skupiny androgenů a je nejdůležitějším mužským hormonem.
. 🏈 Pokud chcete být silný alfa samec, který není oplácaný tukem, překypuje silou, charismatem a sebevědomím, potřebujete k tomu dostatek testosteronu.
. 🏈 V mládí máme testoteronu na rozdávání, ale od 30 roku se začíná jeho hladina pomalu snižovat až o 1 % až 2 % ročně.
. 🏈V článku na www.primulus.cz/testosteron---co-umi-a-jak-ovlivnuje-vase-telo je pro vás testosteron představen, dozvíte se, co vše v těle ovlivňuje a dostanete několik tipů, jak hladinu testosteronu ovlivnit.
.
. 
#primuluscz #testosterone #testosteron #multivitamin #selen #zinek #tribulus #kotvicnik #d3 #horcik #mg #B6 #vitaminc #piskavice #cernypepr #blackpepper
Testosteron je steroidní hormon ze skupiny androgenů a je nejdůležitějším mužským hormonem. . 🏈 Pokud chcete být silný alfa samec, který není oplácaný tukem, překypuje silou, charismatem a sebevědomím, potřebujete k tomu dostatek testosteronu. . 🏈 V mládí máme testoteronu na rozdávání, ale od 30 roku se začíná jeho hladina pomalu snižovat až o 1 % až 2 % ročně. . 🏈V článku na www.primulus.cz/testosteron---co-umi-a-jak-ovlivnuje-vase-telo je pro vás testosteron představen, dozvíte se, co vše v těle ovlivňuje a dostanete několik tipů, jak hladinu testosteronu ovlivnit. . . #primuluscz  #testosterone  #testosteron  #multivitamin  #selen  #zinek  #tribulus  #kotvicnik  #d3  #horcik  #mg  #B6  #vitaminc  #piskavice  #cernypepr  #blackpepper 
กันแดด ที่ไม่อุดตัน
หน้าเนียน ไม่เท่า
คุมมัน 
หน้าไม่ลอก ไม่แห้งจนเกินไป❗️
——————————————————————————— 🍊เซรั่ม 1 ขวด 380฿
🍊🍊เซรั่ม 2 ขวด 760฿ ส่งฟรี EMS,kerry
☀️กันแดด 1 หลอด 430฿
☀️☀️กันแดด 2 หลอด 860฿ ส่งฟรีEMS ,kerry
🍊☀️set เซรั่ม + กันแดด 810฿ ส่งฟรี EMS ,kerry
———————————————————————————
สอบถาม-ปรึกษา-สมัครตัวแทน 💌Line : @vitcbiofaceserum (มี@นะคะ) 
ติดต่อมาจากไอจี Vitcbiofaceserum_online
———————————————————————————#vitcน้องฉัตร #vitaminc #vitcbiofaceserum #vitc #howtoperfect #howtobeauty #howtomakeup #รีวิวทวิต #รีวิวเซเว่น #บอกต่อ #บอกต่อความสวย #หน้าพัง #หน้าติดสาร #หน้าติดสารสเตียรอย #แพ้ง่าย #แพ้ครีม #สิว  #ตั้งครรภ์ #กันแดด #กันแดดทาหน้า #กันแดดผิวหน้า #ครีมกันแดด #กันแดดวิตซี #กันแดดวิตซีเนื้อเซรั่ม 
#VitCBioFaceSerum #VitaminC #VitC #Serum
#เซรั่มวิตามินซี #skincare #vitcuvprotection
#VitCBioFaceSerum #VitaminC #เซรั่มวิตามินซี #รูขุมขนกว้าง #รูขุมขนกระชับ
กันแดด ที่ไม่อุดตัน หน้าเนียน ไม่เท่า คุมมัน หน้าไม่ลอก ไม่แห้งจนเกินไป❗️ ——————————————————————————— 🍊เซรั่ม 1 ขวด 380฿ 🍊🍊เซรั่ม 2 ขวด 760฿ ส่งฟรี EMS,kerry ☀️กันแดด 1 หลอด 430฿ ☀️☀️กันแดด 2 หลอด 860฿ ส่งฟรีEMS ,kerry 🍊☀️set เซรั่ม + กันแดด 810฿ ส่งฟรี EMS ,kerry ——————————————————————————— สอบถาม-ปรึกษา-สมัครตัวแทน 💌Line : @vitcbiofaceserum (มี@นะคะ) ติดต่อมาจากไอจี Vitcbiofaceserum_online ———————————————————————————#vitcน ้องฉัตร #vitaminc  #vitcbiofaceserum  #vitc  #howtoperfect  #howtobeauty  #howtomakeup  #ร ีวิวทวิต #ร ีวิวเซเว่น #บอกต ่อ #บอกต ่อความสวย #หน ้าพัง #หน ้าติดสาร #หน ้าติดสารสเตียรอย #แพ ้ง่าย #แพ ้ครีม #ส ิว #ต ั้งครรภ์ #ก ันแดด #ก ันแดดทาหน้า #ก ันแดดผิวหน้า #คร ีมกันแดด #ก ันแดดวิตซี #ก ันแดดวิตซีเนื้อเซรั่ม #VitCBioFaceSerum  #VitaminC  #VitC  #Serum  #เซร ั่มวิตามินซี #skincare  #vitcuvprotection  #VitCBioFaceSerum  #VitaminC  #เซร ั่มวิตามินซี #ร ูขุมขนกว้าง #ร ูขุมขนกระชับ
Sengsara!! Sengsara!!😖😭
.
.

Setiap hari anda sering terbersin & selesema? Risau akan masalah kulit berminyak & berjerawat? Alergik bila makan seafoods? Badan mudah penat & hormon x stabil? Toksin banyak dlm badan? Haaa, meh cuba produk HOT #shaklee Vita-C Plus + Alfalfa.. mudah, simple & berkesan

Khasiat SR Vita-C
🍊 merangsang pembentukan kolagen supaya kulit maintain anjal,lembut,mulus dan gebu
🍊 membantu mencerahkan kulit wajah dan badan tanpa meninggalkan sebarang kekusaman
🍊 mengandungi anti-oksida yg tinggi agar kulit kekal muda
🍊 menghalang kulit drpd radikal bebas & pencemaran
🍊 merawat kesan surnburn kulit
🍊 meningkatkan imunisasi badan dgn memerangi bakteria yg tidak baik
🍊 Mengatasi masalah jerawat &  resdung
🍊 Menegangkan kulit wajah
🍊 memerangi kanser serta mengurangi gusi berdarah

Khasiat Alfalfa
☘menyahtoksin fluid mahupun darah kotor daripada badan
☘Tubuh menjadi lebih cergas,tidak cepat penat dan lesu
☘Apabila toksin dh tiada, of course cik jerawat pun makin segan-silu nk hinggap kt muka & badan kita
☘Menghilangkan rasa gatal-gatal, alahan serta resdung
☘menghilangkan sakit sendi & sakit belakang
☘Menghilangkan kelesuan dan tekanan
☘Mengurangkan simptom pms
☘Merawat arthritis
☘Menangani masalah allergi dan ekzema (bayi & ibu)
☘Mengatasi masalah asthma
☘Mencuci usus, buah pinggang & merawat kencing kotor
☘Meneutralkan asid dalam badan
☘Merawat masalah keputihan
☘Membesar dan menegangkan payudara
☘ 'perapat‘ dlm hubungan suami isteri
☘Memulihkan urat selepas bersalin
☘Melancarkan sistem penghadaman & sembelit
☘Meningkatkan stamina para suami
☘Membuang angin dalam badan

Apa tunggu2x lagi, jgn segan2x nk buzzzz wani untuk mengetahui lebih lanjut pasal set kombo awesome ni ok

Trusted SID
AZWANI
0139686461

#shaklee #shakleemalaysia #shakleebyazwani #parutberlubang #setslimmingshaklee #shakleeum #shakleekb #shakleeshahalam #shakleekelantan #shakleeuitm #shakleeum #shakleeukm #shakleeupm #shakleeusm #uitmshahalam #shakleejohor #seteczemashaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setkurusshaklee #vitacshaklee #collagenshaklee #vivix #glacomplex #esp #vitaeshaklee #vitaminc #setjerawatshaklee #setparutshaklee #setcantikshaklee
Sengsara!! Sengsara!!😖😭 . . Setiap hari anda sering terbersin & selesema? Risau akan masalah kulit berminyak & berjerawat? Alergik bila makan seafoods? Badan mudah penat & hormon x stabil? Toksin banyak dlm badan? Haaa, meh cuba produk HOT #shaklee  Vita-C Plus + Alfalfa.. mudah, simple & berkesan Khasiat SR Vita-C 🍊 merangsang pembentukan kolagen supaya kulit maintain anjal,lembut,mulus dan gebu 🍊 membantu mencerahkan kulit wajah dan badan tanpa meninggalkan sebarang kekusaman 🍊 mengandungi anti-oksida yg tinggi agar kulit kekal muda 🍊 menghalang kulit drpd radikal bebas & pencemaran 🍊 merawat kesan surnburn kulit 🍊 meningkatkan imunisasi badan dgn memerangi bakteria yg tidak baik 🍊 Mengatasi masalah jerawat & resdung 🍊 Menegangkan kulit wajah 🍊 memerangi kanser serta mengurangi gusi berdarah Khasiat Alfalfa ☘menyahtoksin fluid mahupun darah kotor daripada badan ☘Tubuh menjadi lebih cergas,tidak cepat penat dan lesu ☘Apabila toksin dh tiada, of course cik jerawat pun makin segan-silu nk hinggap kt muka & badan kita ☘Menghilangkan rasa gatal-gatal, alahan serta resdung ☘menghilangkan sakit sendi & sakit belakang ☘Menghilangkan kelesuan dan tekanan ☘Mengurangkan simptom pms ☘Merawat arthritis ☘Menangani masalah allergi dan ekzema (bayi & ibu) ☘Mengatasi masalah asthma ☘Mencuci usus, buah pinggang & merawat kencing kotor ☘Meneutralkan asid dalam badan ☘Merawat masalah keputihan ☘Membesar dan menegangkan payudara ☘ 'perapat‘ dlm hubungan suami isteri ☘Memulihkan urat selepas bersalin ☘Melancarkan sistem penghadaman & sembelit ☘Meningkatkan stamina para suami ☘Membuang angin dalam badan Apa tunggu2x lagi, jgn segan2x nk buzzzz wani untuk mengetahui lebih lanjut pasal set kombo awesome ni ok Trusted SID AZWANI 0139686461 #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleebyazwani  #parutberlubang  #setslimmingshaklee  #shakleeum  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleekelantan  #shakleeuitm  #shakleeum  #shakleeukm  #shakleeupm  #shakleeusm  #uitmshahalam  #shakleejohor  #seteczemashaklee  #sethamilshaklee  #setpantangshaklee  #setkurusshaklee  #vitacshaklee  #collagenshaklee  #vivix  #glacomplex  #esp  #vitaeshaklee  #vitaminc  #setjerawatshaklee  #setparutshaklee  #setcantikshaklee 
Arónia je ideálna na podporenie imunity. Obsahuje veľké množstvo ŽELEZA, napomáha tiež správnemu fungovaniu mozgu. Znižuje krvný tlak,
pomáha pri liečbe angíny a prechladnutia,
spomaľuje proces starnutia
pozitívne vplýva na zrak a taktiež
znižuje množstvo cukru v krvi. 
Vitamínovú bombu nájdete na našom 
Eshope 📦www.drberryjuice.com 📦 
#bio #rakytník#drberryjuice#pravevitaminy#imunita#predeti#prodeti#zdravejedlo #zdraveranajky #aronia#budfit#zdravasnidane#milujemslovensko #vyrobenenaslovensku #vitaminc #bezcukru#chripka#uzasnejidlo#svacinka#dnesjem#biopotraviny#dobrerano#zdravie #praveslovenske#jesen#milujemehory#fitmama#predeti#prodeti#mnamka
Arónia je ideálna na podporenie imunity. Obsahuje veľké množstvo ŽELEZA, napomáha tiež správnemu fungovaniu mozgu. Znižuje krvný tlak, pomáha pri liečbe angíny a prechladnutia, spomaľuje proces starnutia pozitívne vplýva na zrak a taktiež znižuje množstvo cukru v krvi. Vitamínovú bombu nájdete na našom Eshope 📦www.drberryjuice.com 📦 #bio  #rakytník #drberryjuice #pravevitaminy #imunita #predeti #prodeti #zdravejedlo  #zdraveranajky  #aronia #budfit #zdravasnidane #milujemslovensko  #vyrobenenaslovensku  #vitaminc  #bezcukru #chripka #uzasnejidlo #svacinka #dnesjem #biopotraviny #dobrerano #zdravie  #praveslovenske #jesen #milujemehory #fitmama #predeti #prodeti #mnamka 
@dermae Vitamin C Micellar Cleansing Water dissolves long-lasting make-up and impurities, while improving the appearance of your skin's texture and promoting healthy collagen! Pop into your local DCO to grab yours today!
@dermae Vitamin C Micellar Cleansing Water dissolves long-lasting make-up and impurities, while improving the appearance of your skin's texture and promoting healthy collagen! Pop into your local DCO to grab yours today!
How do you glow this Christmas?🎄 By using the right products! 
With naturally soothing and rich in skin-loving nutrients, this tonic helps to tone, balance pH, minimize redness and calm skin. Rehydrates, replenishes, and refreshes. A nourishing and gentle alcohol-free toner for all types, including very sensitive. Slide into our dm to shop yours! 🎄🎄🎄
How do you glow this Christmas?🎄 By using the right products! With naturally soothing and rich in skin-loving nutrients, this tonic helps to tone, balance pH, minimize redness and calm skin. Rehydrates, replenishes, and refreshes. A nourishing and gentle alcohol-free toner for all types, including very sensitive. Slide into our dm to shop yours! 🎄🎄🎄
Be Rose hydrating cream
https://www.bulgarianrose.com/be-rose-hydrating-cream.php …
Natural rose water, Q10, Rosehip oil, vitamins A and E, rose oil, hydrating Lactil factor, almond oil, avocado oil, shea oil.
#hydratinccream #facecream #hydratingskin #skincare #berose #bulgarianorganirose #bulgarianorganicrose
Loyal customer mesti ade kelebihannya kan 😍
.
Setiap pembelian set mesti dapat kad merah ni betul x?
.
🌺LOYALTY CARD🌺
_
Cara mendapatkannya : 
Pembelian produk MYLARA (sebarang item) bernilai RM50 & ke atas 💐
_
Cara menggunakannya : 
1. Catat pembelian seperti format tertera
- HQ/AGENT (pembelian dari mana) (tulis code sy ag002)
- ITEM PEMBELIAN (tulis adv utk set advanced)
- TARIKH PEMBELIAN (tarikh beli)
_
2. Ambil gambar dan hantar gambar ke HQ/AGENT yang berurusan dengan sis untuk VERIFIKASI
_
3. Kumpul lagi point sampai bulatan kelima 😍
_
4. Redeem SET FREE dari HQ
.
Mudah kan... 😎
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #detoxmuka #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #collara
Loyal customer mesti ade kelebihannya kan 😍 . Setiap pembelian set mesti dapat kad merah ni betul x? . 🌺LOYALTY CARD🌺 _ Cara mendapatkannya : Pembelian produk MYLARA (sebarang item) bernilai RM50 & ke atas 💐 _ Cara menggunakannya : 1. Catat pembelian seperti format tertera - HQ/AGENT (pembelian dari mana) (tulis code sy ag002) - ITEM PEMBELIAN (tulis adv utk set advanced) - TARIKH PEMBELIAN (tarikh beli) _ 2. Ambil gambar dan hantar gambar ke HQ/AGENT yang berurusan dengan sis untuk VERIFIKASI _ 3. Kumpul lagi point sampai bulatan kelima 😍 _ 4. Redeem SET FREE dari HQ . Mudah kan... 😎 #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #detoxmuka  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #collara 
Familyyy tegurrrr makin cantikkk ke tuuuwww 🥰🥰🥰 alololo, happyyy terujaaa takkk skin dah recover? Lepas ni jerawat pun takut nak naik tau, baru dua minggu jerawat dah kecut, 😱 tak tahu lah lepas sebulan dia punya cantik camne kan 😍😍😍 kami di MYLARA .
.
🔻tak pernah tipu feedbacks tauuuu 😎
🔻tak pernah paksa customer tau. U yakin u beli, u x yakin, takpee 🤗
🔻kami provide consultation tip top knowledge-based
🔻kami tak buat untung gila2 pun sbb kami just akan suggest item/produk yg menyelesaikan masalah u je. BUKTINYA -> u blh tgk dan nilai sendiri ribu riban feedbacks kami 
_
Apa2 pun suka kami nk remind, 🌟FAST ACTION, FAST RESULT🌟
🐢slow action, pls jgn meroyan bila bespren u lawa dulu and lebih laku hihihi 🐢
_
Boleh tgk tekstur krim kami all ingredients dri KOREA, diadun lembut dgn machine2 kilang bumiputra, terhasil dgn superbbb marbelesss acengginiii 👍🏻👍🏻👍🏻 punyoooooo 🌟🌟🌟
_
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #detoxmuka #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #collara
Familyyy tegurrrr makin cantikkk ke tuuuwww 🥰🥰🥰 alololo, happyyy terujaaa takkk skin dah recover? Lepas ni jerawat pun takut nak naik tau, baru dua minggu jerawat dah kecut, 😱 tak tahu lah lepas sebulan dia punya cantik camne kan 😍😍😍 kami di MYLARA . . 🔻tak pernah tipu feedbacks tauuuu 😎 🔻tak pernah paksa customer tau. U yakin u beli, u x yakin, takpee 🤗 🔻kami provide consultation tip top knowledge-based 🔻kami tak buat untung gila2 pun sbb kami just akan suggest item/produk yg menyelesaikan masalah u je. BUKTINYA -> u blh tgk dan nilai sendiri ribu riban feedbacks kami _ Apa2 pun suka kami nk remind, 🌟FAST ACTION, FAST RESULT🌟 🐢slow action, pls jgn meroyan bila bespren u lawa dulu and lebih laku hihihi 🐢 _ Boleh tgk tekstur krim kami all ingredients dri KOREA, diadun lembut dgn machine2 kilang bumiputra, terhasil dgn superbbb marbelesss acengginiii 👍🏻👍🏻👍🏻 punyoooooo 🌟🌟🌟 _ #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #detoxmuka  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #collara 
Kulit breakout sebab skincare timbang kilo? Kulit kusam sendu sebab salah pakai skincare? Pakai skincare drugstore tapi kulit masih tak cantik? Guna skincare mahal dari Korea tapi tak dapat glass-skin?
.
Kenapaaaaaaa? Why why why? Duit dah banyak habis, tapi takde perubahan pun 😭
.
Kulit tak bersih, pori tersumbat..macam mana skincare nak berkesan sis. Cuba MYLARA SKINCARE , harga mampu milik, tahan lama, dan janji memang berkesan 🥰, dah ramai yg bg feedback skin cemerlanggg!!! .
DM noww 😘
.
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #detoxmuka #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #collara
Kulit breakout sebab skincare timbang kilo? Kulit kusam sendu sebab salah pakai skincare? Pakai skincare drugstore tapi kulit masih tak cantik? Guna skincare mahal dari Korea tapi tak dapat glass-skin? . Kenapaaaaaaa? Why why why? Duit dah banyak habis, tapi takde perubahan pun 😭 . Kulit tak bersih, pori tersumbat..macam mana skincare nak berkesan sis. Cuba MYLARA SKINCARE , harga mampu milik, tahan lama, dan janji memang berkesan 🥰, dah ramai yg bg feedback skin cemerlanggg!!! . DM noww 😘 . #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #detoxmuka  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #collara 
Tgk texture pun mcm lembut mcm lotion 😍😍😍 barang boek maa 😎 R&D kt kilang berdaftar, cream berdaftar KKM, teknologi trkini and clinically proven 👍🏻 Awaken Your Best Skin' - kenapa masih nak guna skincare yang tak nampak kesan? 🤔

Mylara sesuai untuk merawat :-
* Kulit gelap
* Sunburn
* Kulit kusam
* Kulit berminyak
* Jerawat
* Jeragat
* Parut jerawat
* Hiperpigmentasi
.
.
.
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #detoxmuka #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #collara
Tgk texture pun mcm lembut mcm lotion 😍😍😍 barang boek maa 😎 R&D kt kilang berdaftar, cream berdaftar KKM, teknologi trkini and clinically proven 👍🏻 Awaken Your Best Skin' - kenapa masih nak guna skincare yang tak nampak kesan? 🤔 Mylara sesuai untuk merawat :- * Kulit gelap * Sunburn * Kulit kusam * Kulit berminyak * Jerawat * Jeragat * Parut jerawat * Hiperpigmentasi . . . #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #detoxmuka  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #collara 
KUSAM MASAM NO MORE!! Tahun baru kulit baru wajah baruuuu 😍😍😍 hotsetaaappfff 😎
.
.
.
.
🌺PERBEZAAN SET BASIC DAN ADVANCED🌺 🌼 2. ITEM
• Basic 3 item >> Cleanser, day cream, night cream
.
• Advanced 5 item >> Cleanser, toner, day cream, night cream, glowing gel
_
🌼 3. JENIS KULIT
• Basic -> kering, normal, sensitif (kulit nipis, warna kulit putih pink), berjerawat, sunburn, jeragat
.
• Advanced -> normal, berminyak, berjerawat, sunburn, jeragat
_
🌼 4. PERAWATAN
• Basic -> Cleansing kotoran dan blackhead, sunblock, whitening (warna kulit, parut, jeragat), menghapuskan jerawat, treatment whitening malam sahaja (krim mlm)
.
• Advanced -> Cleansing kotoran dan blackhead, memgecutkan jerawat, membersihkan pori2, sunblock, whitening, menghapuskan jerawat, memudarkan parut, treatment whitening siang dan malam (glowing gel aloe vera 97% dan krim malam
_
🌼 SELAMAT MEMILIH ❤
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #detoxmuka #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #collara
KUSAM MASAM NO MORE!! Tahun baru kulit baru wajah baruuuu 😍😍😍 hotsetaaappfff 😎 . . . . 🌺PERBEZAAN SET BASIC DAN ADVANCED🌺 🌼 2. ITEM • Basic 3 item >> Cleanser, day cream, night cream . • Advanced 5 item >> Cleanser, toner, day cream, night cream, glowing gel _ 🌼 3. JENIS KULIT • Basic -> kering, normal, sensitif (kulit nipis, warna kulit putih pink), berjerawat, sunburn, jeragat . • Advanced -> normal, berminyak, berjerawat, sunburn, jeragat _ 🌼 4. PERAWATAN • Basic -> Cleansing kotoran dan blackhead, sunblock, whitening (warna kulit, parut, jeragat), menghapuskan jerawat, treatment whitening malam sahaja (krim mlm) . • Advanced -> Cleansing kotoran dan blackhead, memgecutkan jerawat, membersihkan pori2, sunblock, whitening, menghapuskan jerawat, memudarkan parut, treatment whitening siang dan malam (glowing gel aloe vera 97% dan krim malam _ 🌼 SELAMAT MEMILIH ❤ #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #detoxmuka  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #collara 
WOWWW AMAZINGGG!!! MAGIC APA NI?? macam tak percaya wajah yg dulunya jerawat tompok2 itam skrg dh licin gebu flawlesss 😱😱😱😱😍😍😍 can't brain lah boleh jd lawa cenni apa rahsia??? Ce citee ce citee 💘 Jom grab MYLARA sekrang tngh SALEEEESSS uollsss.  _
_
Melepasss mau menangis kt bucu bantal 😥😪
MYLARA!!!!!! BOLEH TAK FEEDBACK TU JANGAN MENGUNDANG SGT 😭😭😭😭 ya semua org skeptical about local products tapi kenapa MYLARA ni outstanding sgt ni 😍😍😍😍 siapa je the people behind MYLARA??? .
.
_
Yes, nk keluar product sndiri mmg mudah, ada duit je blh kluakan produk, u femes je pun blh klua produk, tapi u rasa kalau product tu takde team yg bina penjenamaan yg hebat, exclusive, dan dipercaya ramai, and kalau product tu x bagus takde feedback2 yg jujur, lama ke tahan produk tu 🤨
.
_
.
💐 MYLARA SKINCARE - Di baliknya adalah professionals (barisan doktor perubatan dan beauticians bersertifikasi). Produk dijamin medically prescribed dan bukan repack Siam ☺
.
Come, show us your skin problems 😘 In a glance, we know what you need 💕
_
Love,
🌷 MYLARA
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #detoxmuka #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #collara
WOWWW AMAZINGGG!!! MAGIC APA NI?? macam tak percaya wajah yg dulunya jerawat tompok2 itam skrg dh licin gebu flawlesss 😱😱😱😱😍😍😍 can't brain lah boleh jd lawa cenni apa rahsia??? Ce citee ce citee 💘 Jom grab MYLARA sekrang tngh SALEEEESSS uollsss. _ _ Melepasss mau menangis kt bucu bantal 😥😪 MYLARA!!!!!! BOLEH TAK FEEDBACK TU JANGAN MENGUNDANG SGT 😭😭😭😭 ya semua org skeptical about local products tapi kenapa MYLARA ni outstanding sgt ni 😍😍😍😍 siapa je the people behind MYLARA??? . . _ Yes, nk keluar product sndiri mmg mudah, ada duit je blh kluakan produk, u femes je pun blh klua produk, tapi u rasa kalau product tu takde team yg bina penjenamaan yg hebat, exclusive, dan dipercaya ramai, and kalau product tu x bagus takde feedback2 yg jujur, lama ke tahan produk tu 🤨 . _ . 💐 MYLARA SKINCARE - Di baliknya adalah professionals (barisan doktor perubatan dan beauticians bersertifikasi). Produk dijamin medically prescribed dan bukan repack Siam ☺ . Come, show us your skin problems 😘 In a glance, we know what you need 💕 _ Love, 🌷 MYLARA #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #detoxmuka  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #collara 
2 minggu dah ada perubahan!  Jerawat pasir dh kurang 😱 keluar pakai day cream je uollss dah cantikkk merlittt 😍🔥🔥🔥 takyah pakai foundation tebal2 mahal2 dah.  Jom consult sementara tengah SALEEEE 2 HARI nihhh 
_
_
_
Teknologi paling power terer gila ni 😭😭😭😭 kalau sayang skin u, start with this. Pembersih paling complete dan lengkap, hanya DARI MYLARA 💐
MYLARA diasaskan Doktor Perubatan yang sangat komited mendidik orang ramai supaya membudayakan konsep mengubati kulit wajah dengan cara, item dan perawatan yang betul oleh yang PAKAR DALAM BIDANG TERSEBUT bukan dari sebarang pembisnes dan pembuat produk 😏Kami menghasilkan formulasi yang medically proven dan clinically approved!
.
.
.
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #detoxmuka #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #collara
2 minggu dah ada perubahan! Jerawat pasir dh kurang 😱 keluar pakai day cream je uollss dah cantikkk merlittt 😍🔥🔥🔥 takyah pakai foundation tebal2 mahal2 dah. Jom consult sementara tengah SALEEEE 2 HARI nihhh _ _ _ Teknologi paling power terer gila ni 😭😭😭😭 kalau sayang skin u, start with this. Pembersih paling complete dan lengkap, hanya DARI MYLARA 💐 MYLARA diasaskan Doktor Perubatan yang sangat komited mendidik orang ramai supaya membudayakan konsep mengubati kulit wajah dengan cara, item dan perawatan yang betul oleh yang PAKAR DALAM BIDANG TERSEBUT bukan dari sebarang pembisnes dan pembuat produk 😏Kami menghasilkan formulasi yang medically proven dan clinically approved! . . . #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #detoxmuka  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #collara 
SUPRISE SALEEEEE!!! SUPRISE!!! SALEEEEE!!!! Jangan meroyan bila ada orang tanya kenapa muka nampak gelap & kusam! Pastikan kulit anda cemerlang cerah berseri nak arwah sampai mmber semua jeles tgk 💖😍 😎
.
.
_
.
Sudah lama impikan wajah cerah bersinar glowing mrelit utk dicemburui mama, makcik, kakak sedara, adik sedara, kwn2 kt school, kwn2 kt tucen?? Nak putih level2 neelopaaa uqasha senrose patiya latifff??? .
.
Sini MYLARA nak bg brg dua tiga kali ganda berkesan 💪🏻🌟👍🏻 siap dgn CONSULTATION FREE. Peluang cmni mmg jrg gila kami buat tauuu 😱😱😱💘 mmg nak bg you jd SNOW WHITE TERHANGAT DI SCHOOL DAN MALAYSIAAAAA jahhhh 🌟🌟🌟
.
.
SALE 2 HARI jurrrr!! TAPI...... ahh takde tapi2. Bila nak brubah? Smpai bila nak pkai produk takde kesan, produk ada mercury, produk yg still buat muka kusam je, jerawat bersepah, parut bertompok 😭😭😭😭 .
.
Jadikan hidup anda lebih bermakna ♥
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #detoxmuka #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #collara
SUPRISE SALEEEEE!!! SUPRISE!!! SALEEEEE!!!! Jangan meroyan bila ada orang tanya kenapa muka nampak gelap & kusam! Pastikan kulit anda cemerlang cerah berseri nak arwah sampai mmber semua jeles tgk 💖😍 😎 . . _ . Sudah lama impikan wajah cerah bersinar glowing mrelit utk dicemburui mama, makcik, kakak sedara, adik sedara, kwn2 kt school, kwn2 kt tucen?? Nak putih level2 neelopaaa uqasha senrose patiya latifff??? . . Sini MYLARA nak bg brg dua tiga kali ganda berkesan 💪🏻🌟👍🏻 siap dgn CONSULTATION FREE. Peluang cmni mmg jrg gila kami buat tauuu 😱😱😱💘 mmg nak bg you jd SNOW WHITE TERHANGAT DI SCHOOL DAN MALAYSIAAAAA jahhhh 🌟🌟🌟 . . SALE 2 HARI jurrrr!! TAPI...... ahh takde tapi2. Bila nak brubah? Smpai bila nak pkai produk takde kesan, produk ada mercury, produk yg still buat muka kusam je, jerawat bersepah, parut bertompok 😭😭😭😭 . . Jadikan hidup anda lebih bermakna ♥ #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #detoxmuka  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #collara 
1. COLLAGEN CLEANSER

Bahan utama :
✅Ekstrak Betik - melembap, menghilangkan pigmentasi, mengurangkan kedutan
✅Minyak Kelapa - anti iritasi, memberi kelembapan
✅Ekstrak Lidah Buaya - melembap dan melembut
✅Kolagen larut - memberi kelembapan, melembutkan, anti penuaan

All  Ingredients :

Aqua (water), Carica Papaya Fruit Extract, Aloe Barbadensis Extract, Soluble Collagen Cocamidoprophyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Benzoate,  CI 77491  Fragrance.
.
.
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #detoxmuka #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #collara
1. COLLAGEN CLEANSER Bahan utama : ✅Ekstrak Betik - melembap, menghilangkan pigmentasi, mengurangkan kedutan ✅Minyak Kelapa - anti iritasi, memberi kelembapan ✅Ekstrak Lidah Buaya - melembap dan melembut ✅Kolagen larut - memberi kelembapan, melembutkan, anti penuaan All  Ingredients : Aqua (water), Carica Papaya Fruit Extract, Aloe Barbadensis Extract, Soluble Collagen Cocamidoprophyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Benzoate,  CI 77491  Fragrance. . . #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #detoxmuka  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #collara 
Sapu2  ajee acne gel terus lesappp jerawat durjana!  Siapa ada masalah jerawat?  Rasa stresss aje kan bila jerawat asyik muncul je . Confident level mcm low je rasa 😥😭😭😪 jom try ACNE GEL MYLARA sapu2 cpt je kecut 😘
.
.
.
🌸 CARA PENGGUNAAN ACNE GEL 🌸
.
_
.
1. Pakai selepas cuci muka ( lepas toner kalau set ada toner )
2. Pakai 2 kali sehari pada muka kering.
3. Pakai cotton bud, calit acne gel n ratakan di jerawat.
4. Tunggu 1-2 mins utk meresap.
5. Pakai krim day/night mcm biasa.
.
Siap! Lepas tu baru boleh tenanggg buat benda lain 😉💕
.
.
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #detoxmuka #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #collara
Sapu2 ajee acne gel terus lesappp jerawat durjana! Siapa ada masalah jerawat? Rasa stresss aje kan bila jerawat asyik muncul je . Confident level mcm low je rasa 😥😭😭😪 jom try ACNE GEL MYLARA sapu2 cpt je kecut 😘 . . . 🌸 CARA PENGGUNAAN ACNE GEL 🌸 . _ . 1. Pakai selepas cuci muka ( lepas toner kalau set ada toner ) 2. Pakai 2 kali sehari pada muka kering. 3. Pakai cotton bud, calit acne gel n ratakan di jerawat. 4. Tunggu 1-2 mins utk meresap. 5. Pakai krim day/night mcm biasa. . Siap! Lepas tu baru boleh tenanggg buat benda lain 😉💕 . . #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #detoxmuka  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #collara 
Sebulan pakai Mylara ✔
Muka makin FLAWLESS✔ BERSERI ✔PARUT JERAWAT HILANG✔ SUNBURN HILANG ✔ Happy gilerrr lah bila dpt rawat muka yg bermasalah tuh kannnn 😍😍😍😍 Tak Kenal Maka tak Cinta.  Rugi siapa tak grab!  Whatsapp sis cpt stokkk makin susut sbb rmi yg nak pelolessss 😭😭😜
.
#mylaramurah #mylaraselangor #feedbackmylara #mylarasale #mylaraskincare #susumaaez #hbvskincare #collagen #vitaminc #nsabeauty #ainaaserum #pemutihkulit #fattzura #scrubmuka #jerawat #tipsglowing #skincarebebasmerkuri #mylarahq #meeracleserum #cleanser #meeraclemurah #bawalmurah #instantshawlmurah #mermattefoundation #sobellalipmatte #serumwajah #bajukurung #flawlessskin #aurawhite #neelofa
Sebulan pakai Mylara ✔ Muka makin FLAWLESS✔ BERSERI ✔PARUT JERAWAT HILANG✔ SUNBURN HILANG ✔ Happy gilerrr lah bila dpt rawat muka yg bermasalah tuh kannnn 😍😍😍😍 Tak Kenal Maka tak Cinta. Rugi siapa tak grab! Whatsapp sis cpt stokkk makin susut sbb rmi yg nak pelolessss 😭😭😜 . #mylaramurah  #mylaraselangor  #feedbackmylara  #mylarasale  #mylaraskincare  #susumaaez  #hbvskincare  #collagen  #vitaminc  #nsabeauty  #ainaaserum  #pemutihkulit  #fattzura  #scrubmuka  #jerawat  #tipsglowing  #skincarebebasmerkuri  #mylarahq  #meeracleserum  #cleanser  #meeraclemurah  #bawalmurah  #instantshawlmurah  #mermattefoundation  #sobellalipmatte  #serumwajah  #bajukurung  #flawlessskin  #aurawhite  #neelofa