an online Instagram web viewer

#viralmalaysia medias

Photos

👆 👆 👆

FASHION BAG
Black / Brown / Blue / Red
.
📣 OFFER 📣
RM30 (incl. postage)
.
→ Nak order, boleh klik WhatsApp link di bio.
.
→ Forward kat kawan² lain yg mungkin berminat 😊 TQ

BDM
👆 👆 👆 FASHION BAG Black / Brown / Blue / Red . 📣 OFFER 📣 RM30 (incl. postage) . → Nak order, boleh klik WhatsApp link di bio. . → Forward kat kawan² lain yg mungkin berminat 😊 TQ BDM
Selama sembilan musim bersama Real Madrid, Cristiano Ronaldo telah menjaringkan 105 gol di pentas saingan Liga Juara-Juara. 
Lebih 12 gol berbanding jumlah gol keseluruhan Juventus (93) di pentas yang sama.

Hebat kan Ronaldo?

#Follow Instagram Kami @pialadunia2018
Facebook  https://www.facebook.com/Piala-Dunia-2018-1355871431155507/

https://www.facebook.com/World-Cup-2018-482606801762648/

#chelsea #liverpool  #RedWorriors  #Melodi  #noradanish  #malaysia  #pantaitimur  #hotfm #adidas #suriafm #melaka #johorbharu  #kotabharu  #jdt  #polis #pahang  #perlis #selfie #serawak  #selangor  #ampang  #kedah  #shahalam  #MeleTOP  #viralmalaysia #hmetro #bharian #kosmo #sabah
Selama sembilan musim bersama Real Madrid, Cristiano Ronaldo telah menjaringkan 105 gol di pentas saingan Liga Juara-Juara. Lebih 12 gol berbanding jumlah gol keseluruhan Juventus (93) di pentas yang sama. Hebat kan Ronaldo? #Follow  Instagram Kami @pialadunia2018 Facebook  https://www.facebook.com/Piala-Dunia-2018-1355871431155507/ https://www.facebook.com/World-Cup-2018-482606801762648/ #chelsea  #liverpool   #RedWorriors   #Melodi   #noradanish   #malaysia   #pantaitimur   #hotfm  #adidas  #suriafm  #melaka  #johorbharu   #kotabharu   #jdt  #polis  #pahang   #perlis  #selfie  #serawak   #selangor   #ampang   #kedah   #shahalam   #MeleTOP   #viralmalaysia  #hmetro  #bharian  #kosmo  #sabah 
Ni makanan kegemaran kita ni dirakam time masih hidup .. asal aku rsa murung semacam pulak .
.
#lawakborneo #lawak #lawakhambar #lawakgram #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lucu #tiktokmalaysia #viralmalaysia #viral #vinemalaysia #lawakhangit
PADU GILA BEB QUALITY EKEN H9R WLPN HRGA MURAH 😍
.
.
HAAA ! Tengok Quality Eken ni🕺🏻 Lawa ke tak ? Korang yg tkde actionCam , tapi nk rakam moments hari2 kita bersuka ria , Jngn risau #shutteraed boleh membantu korang dngn harga mampu milik utk smua 🙆🏻‍♂️
.
.
Tunggu apa lagi ?!!?! PM ASAP !! sementara stock masih ada lagi 😎
.

SHOT VIDEO FROM @cengkerik.my .
WS 011-36121401
.
.
#gopro #eken #actioncamera #actioncameramurah #yicam #yicammurah #gopromalaysia #goprokelantan #ekenmalaysia #goprosarawak #djimalaysia #djikelantan #djisarawak #zhiyunmalaysia #nikonmalaysia #canonmalaysia #zizanrazak #neelofa #fattahamin #infinitywar #viralmalaysia #vscomalaysia #shutteraed #gopromalaysia #rxzmalaysia #125zr #y15 #travellermalaysia #pulauperhentian
PADU GILA BEB QUALITY EKEN H9R WLPN HRGA MURAH 😍 . . HAAA ! Tengok Quality Eken ni🕺🏻 Lawa ke tak ? Korang yg tkde actionCam , tapi nk rakam moments hari2 kita bersuka ria , Jngn risau #shutteraed  boleh membantu korang dngn harga mampu milik utk smua 🙆🏻‍♂️ . . Tunggu apa lagi ?!!?! PM ASAP !! sementara stock masih ada lagi 😎 . SHOT VIDEO FROM @cengkerik.my . WS 011-36121401 . . #gopro  #eken  #actioncamera  #actioncameramurah  #yicam  #yicammurah  #gopromalaysia  #goprokelantan  #ekenmalaysia  #goprosarawak  #djimalaysia  #djikelantan  #djisarawak  #zhiyunmalaysia  #nikonmalaysia  #canonmalaysia  #zizanrazak  #neelofa  #fattahamin  #infinitywar  #viralmalaysia  #vscomalaysia  #shutteraed  #gopromalaysia  #rxzmalaysia  #125zr  #y15  #travellermalaysia  #pulauperhentian 
A24) KATEY LACE KURUNG

Material : Lace Full Lining + Moss Crepe
Size : Free Size 
_
💥High Quality Lace 💥Hidden Zipper dikain
💥Full Lining (Kain sejuk dan tidak gatal)
🔥 Pinggang Skirt separuh getah
🔥 Less Iron
🔥 Baju sahaja boleh dimatchingkan sekali bersama seluar jeans atau palazo
_
📌Ukuran
BAHU : 15’
DADA : 38’
KETIAK : 16’
PANJANG LENGAN : 18’
PANJANG BAJU : 24’
_
PINGGANG : 26-35’
PUNGGUNG : up to 40’
PANJANG KAIN : 39’

Disclaimer : Color of items may be slightly different from the actual due to the studio’s lighting and computer screen settings.

#salomatop#bajukurung#putrajaya#peplummurah#sabah#bajukurungmurah#harirayahaji#andainyatakdir2#jubah#janganbencicintaku#jubahhitam#kurungpeplum#skirtsongket#viralmalaysia#lazada#kurungcotton#bajukurungsongket#skirtplain#skirtmurah #bajukurungmoden#bridesmaidmalaysia#kurunglace#kurungplain #bajusaloma#terbaik#kebaya
#peplumsongket#kebarung
A24) KATEY LACE KURUNG Material : Lace Full Lining + Moss Crepe Size : Free Size _ 💥High Quality Lace 💥Hidden Zipper dikain 💥Full Lining (Kain sejuk dan tidak gatal) 🔥 Pinggang Skirt separuh getah 🔥 Less Iron 🔥 Baju sahaja boleh dimatchingkan sekali bersama seluar jeans atau palazo _ 📌Ukuran BAHU : 15’ DADA : 38’ KETIAK : 16’ PANJANG LENGAN : 18’ PANJANG BAJU : 24’ _ PINGGANG : 26-35’ PUNGGUNG : up to 40’ PANJANG KAIN : 39’ Disclaimer : Color of items may be slightly different from the actual due to the studio’s lighting and computer screen settings. #salomatop #bajukurung #putrajaya #peplummurah #sabah #bajukurungmurah #harirayahaji #andainyatakdir2 #jubah #janganbencicintaku #jubahhitam #kurungpeplum #skirtsongket #viralmalaysia #lazada #kurungcotton #bajukurungsongket #skirtplain #skirtmurah  #bajukurungmoden #bridesmaidmalaysia #kurunglace #kurungplain  #bajusaloma #terbaik #kebaya  #peplumsongket #kebarung 
A24) KATEY LACE KURUNG

Material : Lace Full Lining + Moss Crepe
Size : Free Size 
_
💥High Quality Lace 💥Hidden Zipper dikain
💥Full Lining (Kain sejuk dan tidak gatal)
🔥 Pinggang Skirt separuh getah
🔥 Less Iron
🔥 Baju sahaja boleh dimatchingkan sekali bersama seluar jeans atau palazo
_
📌Ukuran
BAHU : 15’
DADA : 38’
KETIAK : 16’
PANJANG LENGAN : 18’
PANJANG BAJU : 24’
_
PINGGANG : 26-35’
PUNGGUNG : up to 40’
PANJANG KAIN : 39’

Disclaimer : Color of items may be slightly different from the actual due to the studio’s lighting and computer screen settings.

#salomatop#bajukurung#putrajaya#peplummurah#sabah#bajukurungmurah#harirayahaji#andainyatakdir2#jubah#janganbencicintaku#jubahhitam#kurungpeplum#skirtsongket#viralmalaysia#lazada#kurungcotton#bajukurungsongket#skirtplain#skirtmurah #bajukurungmoden#bridesmaidmalaysia#kurunglace#kurungplain #bajusaloma#terbaik#kebaya
#peplumsongket#kebarung
A24) KATEY LACE KURUNG Material : Lace Full Lining + Moss Crepe Size : Free Size _ 💥High Quality Lace 💥Hidden Zipper dikain 💥Full Lining (Kain sejuk dan tidak gatal) 🔥 Pinggang Skirt separuh getah 🔥 Less Iron 🔥 Baju sahaja boleh dimatchingkan sekali bersama seluar jeans atau palazo _ 📌Ukuran BAHU : 15’ DADA : 38’ KETIAK : 16’ PANJANG LENGAN : 18’ PANJANG BAJU : 24’ _ PINGGANG : 26-35’ PUNGGUNG : up to 40’ PANJANG KAIN : 39’ Disclaimer : Color of items may be slightly different from the actual due to the studio’s lighting and computer screen settings. #salomatop #bajukurung #putrajaya #peplummurah #sabah #bajukurungmurah #harirayahaji #andainyatakdir2 #jubah #janganbencicintaku #jubahhitam #kurungpeplum #skirtsongket #viralmalaysia #lazada #kurungcotton #bajukurungsongket #skirtplain #skirtmurah  #bajukurungmoden #bridesmaidmalaysia #kurunglace #kurungplain  #bajusaloma #terbaik #kebaya  #peplumsongket #kebarung 
Sonyum laa susah bona nk sonyum yo... tau la baru hari selasa
*Tag kawan korg before die jadi begini... wkwkw🤣
Sonyum laa susah bona nk sonyum yo... tau la baru hari selasa *Tag kawan korg before die jadi begini... wkwkw🤣
(A24) KATEY LACE KURUNG

Material : Lace Full Lining + Moss Crepe
Size : Free Size 
_
💥High Quality Lace 💥Hidden Zipper dikain
💥Full Lining (Kain sejuk dan tidak gatal)
🔥 Pinggang Skirt separuh getah
🔥 Less Iron
🔥 Baju sahaja boleh dimatchingkan sekali bersama seluar jeans atau palazo
_
📌Ukuran
BAHU : 15’
DADA : 38’
KETIAK : 16’
PANJANG LENGAN : 18’
PANJANG BAJU : 24’
_
PINGGANG : 26-35’
PUNGGUNG : up to 40’
PANJANG KAIN : 39’

Disclaimer : Color of items may be slightly different from the actual due to the studio’s lighting and computer screen settings.

#salomatop#bajukurung#putrajaya#peplummurah#sabah#bajukurungmurah#harirayahaji#andainyatakdir2#jubah#janganbencicintaku#jubahhitam#kurungpeplum#skirtsongket#viralmalaysia#lazada#kurungcotton#bajukurungsongket#skirtplain#skirtmurah #bajukurungmoden#bridesmaidmalaysia#kurunglace#kurungplain #bajusaloma#terbaik#kebaya
#peplumsongket#kebarung
(A24) KATEY LACE KURUNG Material : Lace Full Lining + Moss Crepe Size : Free Size _ 💥High Quality Lace 💥Hidden Zipper dikain 💥Full Lining (Kain sejuk dan tidak gatal) 🔥 Pinggang Skirt separuh getah 🔥 Less Iron 🔥 Baju sahaja boleh dimatchingkan sekali bersama seluar jeans atau palazo _ 📌Ukuran BAHU : 15’ DADA : 38’ KETIAK : 16’ PANJANG LENGAN : 18’ PANJANG BAJU : 24’ _ PINGGANG : 26-35’ PUNGGUNG : up to 40’ PANJANG KAIN : 39’ Disclaimer : Color of items may be slightly different from the actual due to the studio’s lighting and computer screen settings. #salomatop #bajukurung #putrajaya #peplummurah #sabah #bajukurungmurah #harirayahaji #andainyatakdir2 #jubah #janganbencicintaku #jubahhitam #kurungpeplum #skirtsongket #viralmalaysia #lazada #kurungcotton #bajukurungsongket #skirtplain #skirtmurah  #bajukurungmoden #bridesmaidmalaysia #kurunglace #kurungplain  #bajusaloma #terbaik #kebaya  #peplumsongket #kebarung 
Baik ngaku, spe yg time basuh muka la mandi la teringat ngn benda bukan2? Pstu bilas cepat2.. sapa yg slalu mandi lewat dia fhm la
.
#lawakborneo #lawak #lawakhambar #lawakgram #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lucu #tiktokmalaysia #viralmalaysia #viral #vinemalaysia #lawakhangit
Regrann from @shoppeukrs -  Ready stock at Malaysia

Fossil Devon crossbody. ada 1 Je.

RM299

FREE POSTAGE to Semenanjung, add RM 8 to Sabah and Sarawak

#fossilmurah #fossiloriginal #fossilmalaysia #hantarankahwin #ukpersonalshopper #bazarpaknil #viralmalaysia #originalbrand #jammurah #handbagmurah #barangori - #rssuk
Pedejal rambut member bai😂..nak botak biasa bukan botak licin.. tengok sampai hujung video ..
.
#lawakborneo #lawak #lawakhambar #lawakgram #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lucu #tiktokmalaysia #viralmalaysia #viral #vinemalaysia #lawakhangit
[SIAPA GOLONGAN YANG PERLUKAN VITAMIN C]
.
Dalam kita tak sedar sebenarnya bdn kita memerlukan vitamin c setiap hari utk mengembalikan semula tenaga dan kesihatan dalam badan.Utk pengetahuan semua,vitamin c perlu di ambil setiap hari dr luar seperti mengamalkan supplement / makan buah buahan dan sebagai nye krn badan kita tidak boleh menghasilkan sendiri vitamin c.
.
Boleh nak ambil buah buahan setiap hari tiada masalah tp kena la rajin kan beli di kedai dan potong kemudian baru mkn,TAPI jgn risau kalau korang nak sihat tapi mls nak lakukan semua tu ambil je vitamin c allure beauty bukak sachet dan terus kemam.Eh,kalau korang cmpur dalam air lagi bagus taw sbb lebih cepat serap dlm bdn dan lebih berkesan!👍👍..wow,mudahkan nak sihat!
.
Golongan yg perlukan Vitamin C :
💜Wanita
💜Pelajar - Atasi Masalah mengantuk, bagi tenaga&cergas
💜Pekerja - bantu elak jadi cepat letih, kerja lebih efficient
💜Warga emas - sgt bagus utk bantu sakit lutut, lenguh & masalah dalaman kesihatan
💜Ibu hamil/berpantang - pulih kan luka bersalin, cantikkan bacaan HB, kulit cantik, khasiat pada BAYI dalam kandungan
💜Ibu menyusu - tambah susu badan, anak cepat kenyang & kulit baby pun cantik, antibody yg kuat utk baby
.
Sangat2 bagus kan xda yg rugi kalau sentiasa setiap hari ambil vitamin c asli ni tau. Hari ni jgn lupa bancuh segelas & minum air yg byk seharian kay, utk sebarang order blh whtsapp kakman  skrg 0199131006 & SPECIAL GUIDE akn diberikan EXCLUSIVE utk yg purchase di @alluraofficialterengganu .

#vitaminc1000mg
[SIAPA GOLONGAN YANG PERLUKAN VITAMIN C] . Dalam kita tak sedar sebenarnya bdn kita memerlukan vitamin c setiap hari utk mengembalikan semula tenaga dan kesihatan dalam badan.Utk pengetahuan semua,vitamin c perlu di ambil setiap hari dr luar seperti mengamalkan supplement / makan buah buahan dan sebagai nye krn badan kita tidak boleh menghasilkan sendiri vitamin c. . Boleh nak ambil buah buahan setiap hari tiada masalah tp kena la rajin kan beli di kedai dan potong kemudian baru mkn,TAPI jgn risau kalau korang nak sihat tapi mls nak lakukan semua tu ambil je vitamin c allure beauty bukak sachet dan terus kemam.Eh,kalau korang cmpur dalam air lagi bagus taw sbb lebih cepat serap dlm bdn dan lebih berkesan!👍👍..wow,mudahkan nak sihat! . Golongan yg perlukan Vitamin C : 💜Wanita 💜Pelajar - Atasi Masalah mengantuk, bagi tenaga&cergas 💜Pekerja - bantu elak jadi cepat letih, kerja lebih efficient 💜Warga emas - sgt bagus utk bantu sakit lutut, lenguh & masalah dalaman kesihatan 💜Ibu hamil/berpantang - pulih kan luka bersalin, cantikkan bacaan HB, kulit cantik, khasiat pada BAYI dalam kandungan 💜Ibu menyusu - tambah susu badan, anak cepat kenyang & kulit baby pun cantik, antibody yg kuat utk baby . Sangat2 bagus kan xda yg rugi kalau sentiasa setiap hari ambil vitamin c asli ni tau. Hari ni jgn lupa bancuh segelas & minum air yg byk seharian kay, utk sebarang order blh whtsapp kakman skrg 0199131006 & SPECIAL GUIDE akn diberikan EXCLUSIVE utk yg purchase di @alluraofficialterengganu . #vitaminc1000mg 
KULIT KERING DAN SENSITIF
.
👉🏻 air mawar mampu melembabkan kulit dan sangat kata dengan vitamin A dan E dan mampu menjadikan wajah lebih cerah dan segar.
.

MENCEGAH PENUAAN
.
👉🏻 air mawar mengandungi Rose Hip Seeds yang memiliki 8 kali vitamin C yang lebih banyak dan menjadi salah satu sumber antioksidan.
.

MENGECILKAN PORI WAJAH
.
👉🏻 berfungsi sebagai antiseptik dan juga melembutkan kulit, mengecilkan pori dan menjadikan wajah lebih bersih .
.
Price :RM35
Weight 100gm (can use 10 times)
.
Simply DM /whatsapp to place your order.
Click link on bio or ws 0172442148
.
#rubbermask #koreanfacemask #rosyglowbyreverie #greenteafreshbyreverie #facemask #koreanskincaremalaysia #malaysiaskincare #skincareselamat #reveriebabes #reverieorganics #secretcrushbyreverie #reverieskincare #reveriemask #claymask #pinkrosemask #viralmalaysia #codshahalam #reverietouchshahalam #codpuncakalam #reverietouchpuncakalam #uitmshahalam #viralmalaysia #muamalaysia
KULIT KERING DAN SENSITIF . 👉🏻 air mawar mampu melembabkan kulit dan sangat kata dengan vitamin A dan E dan mampu menjadikan wajah lebih cerah dan segar. . MENCEGAH PENUAAN . 👉🏻 air mawar mengandungi Rose Hip Seeds yang memiliki 8 kali vitamin C yang lebih banyak dan menjadi salah satu sumber antioksidan. . MENGECILKAN PORI WAJAH . 👉🏻 berfungsi sebagai antiseptik dan juga melembutkan kulit, mengecilkan pori dan menjadikan wajah lebih bersih . . Price :RM35 Weight 100gm (can use 10 times) . Simply DM /whatsapp to place your order. Click link on bio or ws 0172442148 . #rubbermask  #koreanfacemask  #rosyglowbyreverie  #greenteafreshbyreverie  #facemask  #koreanskincaremalaysia  #malaysiaskincare  #skincareselamat  #reveriebabes  #reverieorganics  #secretcrushbyreverie  #reverieskincare  #reveriemask  #claymask  #pinkrosemask  #viralmalaysia  #codshahalam  #reverietouchshahalam  #codpuncakalam  #reverietouchpuncakalam  #uitmshahalam  #viralmalaysia  #muamalaysia 
KULIT KERING DAN SENSITIF
.
👉🏻 air mawar mampu melembabkan kulit dan sangat kata dengan vitamin A dan E dan mampu menjadikan wajah lebih cerah dan segar.
.

MENCEGAH PENUAAN
.
👉🏻 air mawar mengandungi Rose Hip Seeds yang memiliki 8 kali vitamin C yang lebih banyak dan menjadi salah satu sumber antioksidan.
.

MENGECILKAN PORI WAJAH
.
👉🏻 berfungsi sebagai antiseptik dan juga melembutkan kulit, mengecilkan pori dan menjadikan wajah lebih bersih .
.
Price :RM35
Weight 100gm (can use 10 times)
.
Simply DM /whatsapp to place your order.
Click link on bio or ws 0172442148
.
#rubbermask #koreanfacemask #rosyglowbyreverie #greenteafreshbyreverie #facemask #koreanskincaremalaysia #malaysiaskincare #skincareselamat #reveriebabes #reverieorganics #secretcrushbyreverie #reverieskincare #reveriemask #claymask #pinkrosemask #viralmalaysia #codshahalam #reverietouchshahalam #codpuncakalam #reverietouchpuncakalam #uitmshahalam #viralmalaysia #muamalaysia
KULIT KERING DAN SENSITIF . 👉🏻 air mawar mampu melembabkan kulit dan sangat kata dengan vitamin A dan E dan mampu menjadikan wajah lebih cerah dan segar. . MENCEGAH PENUAAN . 👉🏻 air mawar mengandungi Rose Hip Seeds yang memiliki 8 kali vitamin C yang lebih banyak dan menjadi salah satu sumber antioksidan. . MENGECILKAN PORI WAJAH . 👉🏻 berfungsi sebagai antiseptik dan juga melembutkan kulit, mengecilkan pori dan menjadikan wajah lebih bersih . . Price :RM35 Weight 100gm (can use 10 times) . Simply DM /whatsapp to place your order. Click link on bio or ws 0172442148 . #rubbermask  #koreanfacemask  #rosyglowbyreverie  #greenteafreshbyreverie  #facemask  #koreanskincaremalaysia  #malaysiaskincare  #skincareselamat  #reveriebabes  #reverieorganics  #secretcrushbyreverie  #reverieskincare  #reveriemask  #claymask  #pinkrosemask  #viralmalaysia  #codshahalam  #reverietouchshahalam  #codpuncakalam  #reverietouchpuncakalam  #uitmshahalam  #viralmalaysia  #muamalaysia 
TERBARU, WOHOO!!🎉 TAK PERNAH ADA LAGI REVIEW IG BEST MACAM NI!☺ BOLEH TARGET TERUS BISNES ANDA⌚👜👠👞💆. MEMANG BERBALOI-BALOI.💰
-
Yup Apa yang membezakan review ig delilahonlineshop dengan yang lain?
-
👉 Kami akan setkan targeted memang dah sedia untuk beli produk anda.
👉 Sebut sahaja bisnes apa, kami telah tersedia dengan targeted username atau kami bagi FREE request untuk siapa yang anda nak target.
👉 Kesemua proses automatik ini berjalan selama sebulan.
👉 Lebih 30k FOLLOWERS.
👉 FREE AUTO DIRECT MESSAGE untuk targeted prospek tengok barang anda.
👉 Peluang bakal prospek beli sangat tinggi. - Dijamin 100% berpuas hati.
👉 Harga Asal rm250. Tapi nak bagi harga pengenalan kepada 10 terawal rm 50 sahaja.
.
#igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmalaysia #delilahonline #igshopmalaysia #meletop  #usahawanmalaysia #usahawanonline #kualalumpur #ampang #selangor #instafamouza  #profmuhaya  #gemavaganza #viralmalaysia  #hariraya2018 #malaysiabaharu #instafamouza #1mdb #nogst #meroket2018  #astroawani
TERBARU, WOHOO!!🎉 TAK PERNAH ADA LAGI REVIEW IG BEST MACAM NI!☺ BOLEH TARGET TERUS BISNES ANDA⌚👜👠👞💆. MEMANG BERBALOI-BALOI.💰 - Yup Apa yang membezakan review ig delilahonlineshop dengan yang lain? - 👉 Kami akan setkan targeted memang dah sedia untuk beli produk anda. 👉 Sebut sahaja bisnes apa, kami telah tersedia dengan targeted username atau kami bagi FREE request untuk siapa yang anda nak target. 👉 Kesemua proses automatik ini berjalan selama sebulan. 👉 Lebih 30k FOLLOWERS. 👉 FREE AUTO DIRECT MESSAGE untuk targeted prospek tengok barang anda. 👉 Peluang bakal prospek beli sangat tinggi. - Dijamin 100% berpuas hati. 👉 Harga Asal rm250. Tapi nak bagi harga pengenalan kepada 10 terawal rm 50 sahaja. . #igreview  #igreviewmalaysia  #paidreview  #paidreviewmalaysia  #delilahonline  #igshopmalaysia  #meletop  #usahawanmalaysia  #usahawanonline  #kualalumpur  #ampang  #selangor  #instafamouza  #profmuhaya  #gemavaganza  #viralmalaysia  #hariraya2018  #malaysiabaharu  #instafamouza  #1mdb  #nogst  #meroket2018  #astroawani 
Betul ke nak kurus itu susah??
.
Susah nak kurus sebab datangnya dari tiada pantauan dan guide dari seseorang yang berpengalaman ..
.
So khas kepada anda yang sukaaa sangat makan , tapi nakkk sangat kurus ...
.
Boleh terus klik link dio ig saya sekarang ..untuk dapatkan full guide 7hari seminggu ..ok😉👌🏻
.
Selamat beramal dan menikmati hasilnya😘
.
#kurussihatmenawan 
#teamrafiqrazali 
#teamNickhinHussien 
#youcanloseweightfromhome 
Coach Zainab-0173334681
.
#zainab_abdulrashid #sihatbonusnyakurus #weightloss #lose5kg #exercise #onlinecoaches #onlinecoaching #onlineshopping #tipsdiet #jomkurus #awesome #airasia #artist #tudungbawal #lazada #weightlosschallengeonline #shopee #meletop #viralmalaysia #sukamakan #glowing #gucci #jubahbesar #drama
Betul ke nak kurus itu susah?? . Susah nak kurus sebab datangnya dari tiada pantauan dan guide dari seseorang yang berpengalaman .. . So khas kepada anda yang sukaaa sangat makan , tapi nakkk sangat kurus ... . Boleh terus klik link dio ig saya sekarang ..untuk dapatkan full guide 7hari seminggu ..ok😉👌🏻 . Selamat beramal dan menikmati hasilnya😘 . #kurussihatmenawan  #teamrafiqrazali  #teamNickhinHussien  #youcanloseweightfromhome  Coach Zainab-0173334681 . #zainab_abdulrashid  #sihatbonusnyakurus  #weightloss  #lose5kg  #exercise  #onlinecoaches  #onlinecoaching  #onlineshopping  #tipsdiet  #jomkurus  #awesome  #airasia  #artist  #tudungbawal  #lazada  #weightlosschallengeonline  #shopee  #meletop  #viralmalaysia  #sukamakan  #glowing  #gucci  #jubahbesar  #drama 
Salam semua. Ini komen customer kita. Apamacam? 😋😍@mirza_official_00
#sedapgiler #viralmalaysia #popchiz
TERBARU, WOHOO!!🎉 TAK PERNAH ADA LAGI REVIEW IG BEST MACAM NI!☺ BOLEH TARGET TERUS BISNES ANDA⌚👜👠👞💆. MEMANG BERBALOI-BALOI.💰
-
Yup Apa yang membezakan review ig delilahonlineshop dengan yang lain?
-
👉 Kami akan setkan targeted memang dah sedia untuk beli produk anda.
👉 Sebut sahaja bisnes apa, kami telah tersedia dengan targeted username atau kami bagi FREE request untuk siapa yang anda nak target.
👉 Kesemua proses automatik ini berjalan selama sebulan.
👉 Lebih 30k FOLLOWERS.
👉 FREE AUTO DIRECT MESSAGE untuk targeted prospek tengok barang anda.
👉 Peluang bakal prospek beli sangat tinggi. - Dijamin 100% berpuas hati.
👉 Harga Asal rm250. Tapi nak bagi harga pengenalan kepada 10 terawal rm 50 sahaja.
.
#igreview #igreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmalaysia #delilahonline #igshopmalaysia #meletop  #usahawanmalaysia #usahawanonline #kualalumpur #ampang #selangor #instafamouza  #profmuhaya  #gemavaganza #viralmalaysia #raya2018 #hariraya2018 #malaysiabaharu #instafamouza #terawih  #1mdb #nogst #meroket2018
TERBARU, WOHOO!!🎉 TAK PERNAH ADA LAGI REVIEW IG BEST MACAM NI!☺ BOLEH TARGET TERUS BISNES ANDA⌚👜👠👞💆. MEMANG BERBALOI-BALOI.💰 - Yup Apa yang membezakan review ig delilahonlineshop dengan yang lain? - 👉 Kami akan setkan targeted memang dah sedia untuk beli produk anda. 👉 Sebut sahaja bisnes apa, kami telah tersedia dengan targeted username atau kami bagi FREE request untuk siapa yang anda nak target. 👉 Kesemua proses automatik ini berjalan selama sebulan. 👉 Lebih 30k FOLLOWERS. 👉 FREE AUTO DIRECT MESSAGE untuk targeted prospek tengok barang anda. 👉 Peluang bakal prospek beli sangat tinggi. - Dijamin 100% berpuas hati. 👉 Harga Asal rm250. Tapi nak bagi harga pengenalan kepada 10 terawal rm 50 sahaja. . #igreview  #igreviewmalaysia  #paidreview  #paidreviewmalaysia  #delilahonline  #igshopmalaysia  #meletop  #usahawanmalaysia  #usahawanonline  #kualalumpur  #ampang  #selangor  #instafamouza  #profmuhaya  #gemavaganza  #viralmalaysia  #raya2018  #hariraya2018  #malaysiabaharu  #instafamouza  #terawih  #1mdb  #nogst  #meroket2018 
• • • • •
Yes Fokus dengan lifestyle dan pemakanan .. primary .. kredit to sifu kevin.
.
Apa2 aktiviti dan pergerakan yang buat kita mengah , tercungap cungap membantu increase metabolisma.
.
Saya selalu dengar orang cakap “alah,makan dulu nanti kita bakar masa exercise” 🙄.. are you sure?? Buang pemikiran mcm tu dan hati-hati terutama yg dalam proses.
.
Bagi Yg dalam proses nak build muscle lain cerita.. memang nk consume banyak disebabkan keperluan .. dari segi macronutrients and nutrition.
.
Coach Nelyza +60132728001
. 
#coachdiet 
#lunchboxkl#fattofit
#testimonikurus#ootd 
#tipsdiet #BHOnline 
#duckscarf#tutorialtudung
#jakel #viralmalaysia
#turun5kgsebulan 
#fitmama#turunberatonline
#GlamWedding 
#hijabstyle #lazada
#kl2017 #sayanakkurus
#dietatkins#dietseimbang 
#dietkalori#fitmama 
#unikl#uitm 
#getfit#ootd
• • • • • Yes Fokus dengan lifestyle dan pemakanan .. primary .. kredit to sifu kevin. . Apa2 aktiviti dan pergerakan yang buat kita mengah , tercungap cungap membantu increase metabolisma. . Saya selalu dengar orang cakap “alah,makan dulu nanti kita bakar masa exercise” 🙄.. are you sure?? Buang pemikiran mcm tu dan hati-hati terutama yg dalam proses. . Bagi Yg dalam proses nak build muscle lain cerita.. memang nk consume banyak disebabkan keperluan .. dari segi macronutrients and nutrition. . Coach Nelyza +60132728001 . #coachdiet  #lunchboxkl #fattofit  #testimonikurus #ootd  #tipsdiet  #BHOnline  #duckscarf #tutorialtudung  #jakel  #viralmalaysia  #turun5kgsebulan  #fitmama #turunberatonline  #GlamWedding  #hijabstyle  #lazada  #kl2017  #sayanakkurus  #dietatkins #dietseimbang  #dietkalori #fitmama  #unikl #uitm  #getfit #ootd 
Lobby 🤣😂
Follow @fliping_area for more fliping video 
@pk_fr_tr_ 
Tag 3 friends 🔥🔥 #parkour#tumble#trick#twist#flip#parkourmalaysia#trickingmalaysia#malaysia#loser#viral#viralmalaysia#lawakhambar#cool#best#lobby#support#me#1k#followers#liked#love#nice#like4likes#followforfollowback
Kita make Alat MhCA yang berupa Alat gabungan dri technology German dan titik akupuntur China serta udh mendapatkan banyak sekali sertifikat n penghargaan Internasional , Alat ini sangat dianjurkan buat Payudara yang fungsinya :

Memperbesar dan Pengencang Payudara

juga membuat Payudara menjadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke daerah payudara.

Lima jenis bagian pemijat yg bisa digerakkan langsung dengan menyentuh area Payudara disertai 35 buah titik bio elektrik untuk merangsang hormon pertumbuhan pada payudara secara cepat dan alami serta meningkatkan Volume jaringan otot pda payudara supaya lebih berisi dan padat .. Manfaat lainnya alat MhCA

Mengatasi Rambut rontok dan Mengobati Sakit kepala.

Fast Respon Hubungi Link yang ada di BIO

WA : 0856 2416 4697
BBM : 5FC0 24B2
Line : jamalmirdadptm

Bantuin Share ke Temen kamu, Kebaikan anda Solusi Untuk Mereka

#penggemukbadanaman #pelangsingbadan #pembesarpayudaraherbal #penggemukbadanherbal #penggemukbadan #nhcppeninggi #penggemukbadanalami #vitaline #pasminahijab #viralmalaysia #brandedori #viralbanget #viralkan #viralindonesa #brandedreplica #pasminakatun
Kita make Alat MhCA yang berupa Alat gabungan dri technology German dan titik akupuntur China serta udh mendapatkan banyak sekali sertifikat n penghargaan Internasional , Alat ini sangat dianjurkan buat Payudara yang fungsinya : Memperbesar dan Pengencang Payudara juga membuat Payudara menjadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke daerah payudara. Lima jenis bagian pemijat yg bisa digerakkan langsung dengan menyentuh area Payudara disertai 35 buah titik bio elektrik untuk merangsang hormon pertumbuhan pada payudara secara cepat dan alami serta meningkatkan Volume jaringan otot pda payudara supaya lebih berisi dan padat .. Manfaat lainnya alat MhCA Mengatasi Rambut rontok dan Mengobati Sakit kepala. Fast Respon Hubungi Link yang ada di BIO WA : 0856 2416 4697 BBM : 5FC0 24B2 Line : jamalmirdadptm Bantuin Share ke Temen kamu, Kebaikan anda Solusi Untuk Mereka #penggemukbadanaman  #pelangsingbadan  #pembesarpayudaraherbal  #penggemukbadanherbal  #penggemukbadan  #nhcppeninggi  #penggemukbadanalami  #vitaline  #pasminahijab  #viralmalaysia  #brandedori  #viralbanget  #viralkan  #viralindonesa  #brandedreplica  #pasminakatun 
FULLVIDEO COMING SOON 🎥#Repost @firdaus_adnan13 (@get_repost)
・・・
// Ada tak yang pernah kena macam ni dengan awek korang ? sila tag perempuan tu 😅 ..tengok sampai habis ye..broken weyh dia buat macam tu kat saya.. 😢 
@kini.viral @ohviral_official @ohmedia #shortfilm #dramapendek #mataduitan #melakavape #aeonmall #hargailahseseorang #mentioned @era.je #tiktok #tiktokmalaysia #videoviral #viralmalaysia #view #instafamousmalaysia #trending #videoedits #kickstartcafemy @putryamyra__ #brokenheart #instamalaysia #instagram #viralkan #deritacover #selfishpeople #instatag #likeforlikes #ausxzproduction #alorgajah #melaka #malaysia
FULLVIDEO COMING SOON 🎥#Repost  @firdaus_adnan13 (@get_repost) ・・・ // Ada tak yang pernah kena macam ni dengan awek korang ? sila tag perempuan tu 😅 ..tengok sampai habis ye..broken weyh dia buat macam tu kat saya.. 😢 @kini.viral @ohviral_official @ohmedia #shortfilm  #dramapendek  #mataduitan  #melakavape  #aeonmall  #hargailahseseorang  #mentioned  @era.je #tiktok  #tiktokmalaysia  #videoviral  #viralmalaysia  #view  #instafamousmalaysia  #trending  #videoedits  #kickstartcafemy  @putryamyra__ #brokenheart  #instamalaysia  #instagram  #viralkan  #deritacover  #selfishpeople  #instatag  #likeforlikes  #ausxzproduction  #alorgajah  #melaka  #malaysia 
-SILA REPOST 😊 // Ada tak yang pernah kena macam ni dengan awek korang ? sila tag perempuan tu 😅 ..tengok sampai habis ye..broken weyh dia buat macam tu kat saya.. 😢 
@kini.viral @ohviral_official @ohmedia #shortfilm #dramapendek #mataduitan #melakavape #aeonmall #hargailahseseorang #mentioned @era.je #tiktok #tiktokmalaysia #videoviral #viralmalaysia #view #instafamousmalaysia #trending #videoedits #kickstartcafemy @putryamyra__ #brokenheart #instamalaysia #instagram #viralkan #deritacover #selfishpeople #instatag #likeforlikes #ausxzproduction #alorgajah #melaka #malaysia #repost
-SILA REPOST 😊 // Ada tak yang pernah kena macam ni dengan awek korang ? sila tag perempuan tu 😅 ..tengok sampai habis ye..broken weyh dia buat macam tu kat saya.. 😢 @kini.viral @ohviral_official @ohmedia #shortfilm  #dramapendek  #mataduitan  #melakavape  #aeonmall  #hargailahseseorang  #mentioned  @era.je #tiktok  #tiktokmalaysia  #videoviral  #viralmalaysia  #view  #instafamousmalaysia  #trending  #videoedits  #kickstartcafemy  @putryamyra__ #brokenheart  #instamalaysia  #instagram  #viralkan  #deritacover  #selfishpeople  #instatag  #likeforlikes  #ausxzproduction  #alorgajah  #melaka  #malaysia  #repost 
💄 👁️👁️
.
.
Sfr Colour Pro Eyebrow
.
.
Harga: Rm20/pcs
.
.
Borong :
Rm19 x 3 pcs
Rm18 x 6 pcs
.
Postage :
Rm8 sm | Rm12 ss
.
.
Whatsapp:
📲014-3288155
📲014-3288155
📲014-3288155
#keningpro #eyebrow #makeuptutorial #muamalaysia #keningtutorial #setmakeupmurah #sayajualmakeup #viralmalaysia
Ready stock
🔊 Rm30.00 sahaja.
#tropikakrim

JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS)
Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP
Sebarang info lanjut
@ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours
@ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayi #babycomel #bayicomel #viralmalaysia #butikbaranganbayitanjungmalim #babycolours #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai #politekniksultanazlanshah #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah #batangkali
Ready stock 🔊 Rm30.00 sahaja. #tropikakrim  JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP Sebarang info lanjut @ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours @ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226 #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayi  #babycomel  #bayicomel  #viralmalaysia  #butikbaranganbayitanjungmalim  #babycolours  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah  #batangkali 
Naruto pernah berkata: jangan rehat selagi kerja xhabis kbaiii.
.
:::FOTOGRAFI PERKAHWINAN MURAH:::. .
PAKEJ BIASA BERMULA DARI RM 250 SEHINGGA RM 1000.

PAKEJ PHOTOBOOK/CUSTOM ALBUM BERMULA DARI 1000 SEHINGGA 1800.

Assalamualaikum.
Bismillahirrahmanirrahim.
Inginkan khidmat fotografi murah..???
Jom tempah..
Tolong Promote Alhamdulillah... Untuk maklumat lanjut PM.
Atau Whatsapp 0148288215.

Area Malaysia/Kelantan.
Ambo wi rego kasih saye ko demo bakal pengantin.

#AiPhotography #AiPhoto #AiPhotographyGallery #AdFagallery #ryuushuttergallery #jurugambarkahwin #jurugambar #photographer #weddingphotographer #kelantanphotographer #jurugambarkelantan #photooftheday #malaysia #viral #viralmalaysia #igers #igersmalaysia
Naruto pernah berkata: jangan rehat selagi kerja xhabis kbaiii. . :::FOTOGRAFI PERKAHWINAN MURAH:::. . PAKEJ BIASA BERMULA DARI RM 250 SEHINGGA RM 1000. PAKEJ PHOTOBOOK/CUSTOM ALBUM BERMULA DARI 1000 SEHINGGA 1800. Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim. Inginkan khidmat fotografi murah..??? Jom tempah.. Tolong Promote Alhamdulillah... Untuk maklumat lanjut PM. Atau Whatsapp 0148288215. Area Malaysia/Kelantan. Ambo wi rego kasih saye ko demo bakal pengantin. #AiPhotography  #AiPhoto  #AiPhotographyGallery  #AdFagallery  #ryuushuttergallery  #jurugambarkahwin  #jurugambar  #photographer  #weddingphotographer  #kelantanphotographer  #jurugambarkelantan  #photooftheday  #malaysia  #viral  #viralmalaysia  #igers  #igersmalaysia 
Rileks, jangan lari. Collagen Powder ni memang kesan dia ohsem 😎
_
✔️ Collagen Powder Shaklee membekalkan 4000 mg kolagen yang diekstrak daripada sisik ikan merah dari laut dalam
_
7 bahan tambahan yg sgt hebat
Camelia Japonica seed extract✔️ Vitamin C✔️
Vitamin B2 ✔️
Vitamin B6✔️
Pfaffia extract✔️
Shellfish extract✔️
Lactobacillus acidophilus✔️
_
Collagen Powder 15sachet rm298.00
_
Bulan ni ada offer Collagen Powder
Beli 2 kotak dapat diskaun 5%
Nak jimat lagi, jom join membership
_
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
Rileks, jangan lari. Collagen Powder ni memang kesan dia ohsem 😎 _ ✔️ Collagen Powder Shaklee membekalkan 4000 mg kolagen yang diekstrak daripada sisik ikan merah dari laut dalam _ 7 bahan tambahan yg sgt hebat Camelia Japonica seed extract✔️ Vitamin C✔️ Vitamin B2 ✔️ Vitamin B6✔️ Pfaffia extract✔️ Shellfish extract✔️ Lactobacillus acidophilus✔️ _ Collagen Powder 15sachet rm298.00 _ Bulan ni ada offer Collagen Powder Beli 2 kotak dapat diskaun 5% Nak jimat lagi, jom join membership _ Whatsapp Umi Nazrah 019-4320059
TIPS
.
TEKNIK PILIH MAKANAN UNTUK KENYANG LAMA.
.
Kekal kenyang semasa dalam turun berat badan sangat penting untuk bakar lemak lama dan degil. .
Bila nak bagi kenyang ni,cara nak bagi simple adalah bila kita pilih makanan dari sudut kepadatan kalori.
.
Kepadatan kalori adalah berapa saiz makanan tersebut berbanding dengan kalori makanan tersebut
.
Contoh brokoli 30 kalori sama saiz dengan buah buah kering yang kalorinya 320 kalori.Jadi brokoli lebih rendah kepadatan kalorinya.
.
Ini kerana saiz besar tapi kalori rendah.
.
1 gelas air masak adalah 0 kalori berbanding 1 gelas kopi latte yang capai 250 kalori.
.
Makanan yang tinggi kepadatan kalori seperti muffin(320 kalori),pada saiz kecil kalorinya sangat tinggi.Epal(70 kalori) saiz sama seperti muffin kalorinya sangat rendah dan bila makan sebiji pun dah puas berbanding makan epal.
-
Jadi bila memilih makanan selain dari pilih makanan yang sihat,pilih makanan dari sudut kepadatan kalori.Pilih makanan yang rendah kepadatan kalorinya,bermaksud saiz besar tapi kalorinya rendah.
Ini penting untuk buat kita kenyang lama dan mampu bertahan untuk jaga makan. .

#ANJAKAN PEMIKIRAN,MENUKAR KEHIDUPAN ANDA!!💓✊
.
Peluang untuk anda mengubah diri kepada seorang yang lebih baik dalam 21 hari sahaja 💕
.
Sekiranya anda berminat untuk: 🔼Kurangkan berat badan/langsingkan badan.🤗
🔼Menikali otot yang kuat tampa lemak.💪
🔺 Meningkatkan kadar metabolisma.🙌
🔼Menambah tenga badan💃

Dapat makmulat lanjut dari saya.
.
 Program termasuk
.
➡Tip kecergasan dan kesihatan harian .💪
➡Tip membeli belah dengan cerdik .🍎
➡ Video senaman.🏃
➡ Bimbingan jurulatih peribadi🙏
➡

Sokongan kumpulan🙌
..
➡Rancangan makanan peribadi.🍜.
.
 #selangorian #brickfields #seputeh #bangsar #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlike #instalalike #tv3 #firedupmindset #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysia  #plussize #africanempowerment #miraclechapel #fruitlover🍎🍏🍊🍋🍒🍇🍉🍓🍑🍈🍌🍐🍍 # afro#puchong #buildingyourbody #subang #zalora  #putrajaya #healthyme #awakespiritual #achieve
TIPS . TEKNIK PILIH MAKANAN UNTUK KENYANG LAMA. . Kekal kenyang semasa dalam turun berat badan sangat penting untuk bakar lemak lama dan degil. . Bila nak bagi kenyang ni,cara nak bagi simple adalah bila kita pilih makanan dari sudut kepadatan kalori. . Kepadatan kalori adalah berapa saiz makanan tersebut berbanding dengan kalori makanan tersebut . Contoh brokoli 30 kalori sama saiz dengan buah buah kering yang kalorinya 320 kalori.Jadi brokoli lebih rendah kepadatan kalorinya. . Ini kerana saiz besar tapi kalori rendah. . 1 gelas air masak adalah 0 kalori berbanding 1 gelas kopi latte yang capai 250 kalori. . Makanan yang tinggi kepadatan kalori seperti muffin(320 kalori),pada saiz kecil kalorinya sangat tinggi.Epal(70 kalori) saiz sama seperti muffin kalorinya sangat rendah dan bila makan sebiji pun dah puas berbanding makan epal. - Jadi bila memilih makanan selain dari pilih makanan yang sihat,pilih makanan dari sudut kepadatan kalori.Pilih makanan yang rendah kepadatan kalorinya,bermaksud saiz besar tapi kalorinya rendah. Ini penting untuk buat kita kenyang lama dan mampu bertahan untuk jaga makan. . #ANJAKAN  PEMIKIRAN,MENUKAR KEHIDUPAN ANDA!!💓✊ . Peluang untuk anda mengubah diri kepada seorang yang lebih baik dalam 21 hari sahaja 💕 . Sekiranya anda berminat untuk: 🔼Kurangkan berat badan/langsingkan badan.🤗 🔼Menikali otot yang kuat tampa lemak.💪 🔺 Meningkatkan kadar metabolisma.🙌 🔼Menambah tenga badan💃 Dapat makmulat lanjut dari saya. . Program termasuk . ➡Tip kecergasan dan kesihatan harian .💪 ➡Tip membeli belah dengan cerdik .🍎 ➡ Video senaman.🏃 ➡ Bimbingan jurulatih peribadi🙏 ➡ Sokongan kumpulan🙌 .. ➡Rancangan makanan peribadi.🍜. . #selangorian  #brickfields  #seputeh  #bangsar  #petalingjaya  #workout  #kl  #jomkurus  #tipssihat  #baju  #likeforlike  #instalalike  #tv3  #firedupmindset  #viralmalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #plussize  #africanempowerment  #miraclechapel  #fruitlover 🍎🍏🍊🍋🍒🍇🍉🍓🍑🍈🍌🍐🍍 # afro#puchong  #buildingyourbody  #subang  #zalora  #putrajaya  #healthyme  #awakespiritual  #achieve 
MADU CINTA 💞 Hangat Dipasaran!! Diimport dari TURKEY. .
Harga: RM60
Harga postage : Rm10
- 43 Grams
.
*Madu spesial import dari TURKI khas untuk anda suami isteri yang mengidamkan zuriat 👼🏻
.
In sha allah dapat bantu anda yg inginkan zuriat mencapai Mimpi anda jadi kenyataan
.
💓100% NATURAL PRODUCT!!
.
Item: Madu Cinta
Berat: 43 grams
Bahan: Diperbuat daripada campuran asli Daun Epimedium (Horny Goat Weed), Herba Chinese Yin Yang Huo, Madu Royal Jelly, Halia, Ginseng, Kulit Kayu Manis dan Vanilla
Negara asal: Turki (kami import dari Turki)
.
#maducinta #viralmalaysia #maducintaturki #maducintaviral #kids #family #suamiisteri #ikhtiarzuriat #dapatkanzuriat #zuriat #baby #babies #anak2 #bertenaga #khasiat #sihat #tubuhbadansihat #seribeauty #cod #sgbuloh #onlineshop #igshop #hmcollections
MADU CINTA 💞 Hangat Dipasaran!! Diimport dari TURKEY. . Harga: RM60 Harga postage : Rm10 - 43 Grams . *Madu spesial import dari TURKI khas untuk anda suami isteri yang mengidamkan zuriat 👼🏻 . In sha allah dapat bantu anda yg inginkan zuriat mencapai Mimpi anda jadi kenyataan . 💓100% NATURAL PRODUCT!! . Item: Madu Cinta Berat: 43 grams Bahan: Diperbuat daripada campuran asli Daun Epimedium (Horny Goat Weed), Herba Chinese Yin Yang Huo, Madu Royal Jelly, Halia, Ginseng, Kulit Kayu Manis dan Vanilla Negara asal: Turki (kami import dari Turki) . #maducinta  #viralmalaysia  #maducintaturki  #maducintaviral  #kids  #family  #suamiisteri  #ikhtiarzuriat  #dapatkanzuriat  #zuriat  #baby  #babies  #anak2  #bertenaga  #khasiat  #sihat  #tubuhbadansihat  #seribeauty  #cod  #sgbuloh  #onlineshop  #igshop  #hmcollections 
“ Mak ayah bawak la HEALTHY RICE ni sebagai bekal .. “
“ Mudah disediakan dan kenyang pulak tu… “
“ Takda la ganggu mak ayah nak buat haji nanti… “
.
Bagitau Farah kat mak dia. Risau Farah kat mereka. Bukan sebab mak ayah dia tak larat buat haji tapi mak ayah dia ni ada gastrik.
.
Bila dah ada gastrik ni kena pastikan perut sentiasa kenyang. Kalau dah buat haji mana sempat nak pergi beli makanan. Nak masak lagi la tak sempat dan menyusahkan.
.
Jadual untuk setiap hari penuh. Nak bawak barang makanan banyak-banyak takut beg berat pulak.
.
Nasib baik ada HealthyRice. Dah la mudah disediakan semudah koyak, bancuh dan minum. Haaa kan mudah tu tak perlu nak masak pun.
.
=
.
P/S: cepat order untuk mak ayah sebelum penerbangan pertama.. pastikan mereka ada bekalan makanan yang cukup.. baru lah khusyuk lakukan ibadah haji nanti.. 🙂
.
#instantbrownricedrink
#serbukberasperang
#berasperang
#mealreplacement
#healthyrice
#brownrice
“ Mak ayah bawak la HEALTHY RICE ni sebagai bekal .. “ “ Mudah disediakan dan kenyang pulak tu… “ “ Takda la ganggu mak ayah nak buat haji nanti… “ . Bagitau Farah kat mak dia. Risau Farah kat mereka. Bukan sebab mak ayah dia tak larat buat haji tapi mak ayah dia ni ada gastrik. . Bila dah ada gastrik ni kena pastikan perut sentiasa kenyang. Kalau dah buat haji mana sempat nak pergi beli makanan. Nak masak lagi la tak sempat dan menyusahkan. . Jadual untuk setiap hari penuh. Nak bawak barang makanan banyak-banyak takut beg berat pulak. . Nasib baik ada HealthyRice. Dah la mudah disediakan semudah koyak, bancuh dan minum. Haaa kan mudah tu tak perlu nak masak pun. . = . P/S: cepat order untuk mak ayah sebelum penerbangan pertama.. pastikan mereka ada bekalan makanan yang cukup.. baru lah khusyuk lakukan ibadah haji nanti.. 🙂 . #instantbrownricedrink  #serbukberasperang  #berasperang  #mealreplacement  #healthyrice  #brownrice 
#youhabreastpump
#mampumilik #susuibu
#susuibuterbaik

JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS)
Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP
Sebarang info lanjut
@ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours
@ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayi #babycomel #bayicomel #viralmalaysia #butikbaranganbayitanjungmalim #babycolours #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai #politekniksultanazlanshah #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah #batangkali
#youhabreastpump  #mampumilik  #susuibu  #susuibuterbaik  JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP Sebarang info lanjut @ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours @ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226 #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayi  #babycomel  #bayicomel  #viralmalaysia  #butikbaranganbayitanjungmalim  #babycolours  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah  #batangkali 
#youhabreastpump
#mampumilik #susuibu
#susuibuterbaik

JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS)
Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP
Sebarang info lanjut
@ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours
@ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayi #babycomel #bayicomel #viralmalaysia #butikbaranganbayitanjungmalim #babycolours #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai #politekniksultanazlanshah #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah #batangkali
#youhabreastpump  #mampumilik  #susuibu  #susuibuterbaik  JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP Sebarang info lanjut @ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours @ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226 #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayi  #babycomel  #bayicomel  #viralmalaysia  #butikbaranganbayitanjungmalim  #babycolours  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah  #batangkali 
#youhabreastpump
#mampumilik #susuibu
#susuibuterbaik

JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS)
Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP
Sebarang info lanjut
@ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours
@ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayi #babycomel #bayicomel #viralmalaysia #butikbaranganbayitanjungmalim #babycolours #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai #politekniksultanazlanshah #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah #batangkali
#youhabreastpump  #mampumilik  #susuibu  #susuibuterbaik  JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP Sebarang info lanjut @ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours @ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226 #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayi  #babycomel  #bayicomel  #viralmalaysia  #butikbaranganbayitanjungmalim  #babycolours  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah  #batangkali 
FREE GIFTS DYXY SET🎁 
FREE GIFTS DYXY SET🎁 
FREE GIFTS DYXY SET🎁
FREE GIFTS DYXY SET🎁
.
.

DAPATKAN FREE GIFTS ANDA SEKARANG‼️
.
.
COMPLETE SET DAPAT
✨FREE THSIRT DYXY (LIMITED)
✨VOUCHER RM30 (LIMITED)
.
.
WASSAP 📲01119822016 / IKA
WASSAP 📲01119822016 / IKA
WASSAP 📲01119822016 / IKA
.
.

#dyxy #MyEmmaFamily #EmmaDyxyBabes #dyxybyemmma #teamEmma #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymascara #dyxysetapak #dyxygombak #dyxyagent #dyxydropship #dyxyteam #dyxycosmeticsmalaysia #dyxytestimonials #viral #viralmalaysia #makeuptutorial #makeup #mua #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxywangsamaju #dyxytutorial #makeuponpoint #fatzura #neelofa #Freegifts #dyxymurah #dyxyfreegifts
FREE GIFTS DYXY SET🎁 FREE GIFTS DYXY SET🎁 FREE GIFTS DYXY SET🎁 FREE GIFTS DYXY SET🎁 . . DAPATKAN FREE GIFTS ANDA SEKARANG‼️ . . COMPLETE SET DAPAT ✨FREE THSIRT DYXY (LIMITED) ✨VOUCHER RM30 (LIMITED) . . WASSAP 📲01119822016 / IKA WASSAP 📲01119822016 / IKA WASSAP 📲01119822016 / IKA . . #dyxy  #MyEmmaFamily  #EmmaDyxyBabes  #dyxybyemmma  #teamEmma  #dyxycosmetics  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxymascara  #dyxysetapak  #dyxygombak  #dyxyagent  #dyxydropship  #dyxyteam  #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxytestimonials  #viral  #viralmalaysia  #makeuptutorial  #makeup  #mua  #dyxymurah  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxywangsamaju  #dyxytutorial  #makeuponpoint  #fatzura  #neelofa  #Freegifts  #dyxymurah  #dyxyfreegifts 
#youhabreastpump
#mampumilik #susuibu
#susuibuterbaik

JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS)
Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP
Sebarang info lanjut
@ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours
@ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayi #babycomel #bayicomel #viralmalaysia #butikbaranganbayitanjungmalim #babycolours #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai #politekniksultanazlanshah #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah #batangkali
#youhabreastpump  #mampumilik  #susuibu  #susuibuterbaik  JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP Sebarang info lanjut @ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours @ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226 #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayi  #babycomel  #bayicomel  #viralmalaysia  #butikbaranganbayitanjungmalim  #babycolours  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah  #batangkali 
FREE GIFTS DYXY SET🎁 
FREE GIFTS DYXY SET🎁 
FREE GIFTS DYXY SET🎁
FREE GIFTS DYXY SET🎁
.
.

DAPATKAN FREE GIFTS ANDA SEKARANG‼️
.
.
COMPLETE SET DAPAT
✨FREE THSIRT DYXY (LIMITED)
✨VOUCHER RM30 (LIMITED)
.
.
WASSAP 📲01119822016 / IKA
WASSAP 📲01119822016 / IKA
WASSAP 📲01119822016 / IKA
.
.

#dyxy #MyEmmaFamily #EmmaDyxyBabes #dyxybyemmma #teamEmma #dyxycosmetics #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymascara #dyxysetapak #dyxygombak #dyxyagent #dyxydropship #dyxyteam #dyxycosmeticsmalaysia #dyxytestimonials #viral #viralmalaysia #makeuptutorial #makeup #mua #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxywangsamaju #dyxytutorial #makeuponpoint #fatzura #neelofa #Freegifts #dyxymurah #dyxyfreegifts
FREE GIFTS DYXY SET🎁 FREE GIFTS DYXY SET🎁 FREE GIFTS DYXY SET🎁 FREE GIFTS DYXY SET🎁 . . DAPATKAN FREE GIFTS ANDA SEKARANG‼️ . . COMPLETE SET DAPAT ✨FREE THSIRT DYXY (LIMITED) ✨VOUCHER RM30 (LIMITED) . . WASSAP 📲01119822016 / IKA WASSAP 📲01119822016 / IKA WASSAP 📲01119822016 / IKA . . #dyxy  #MyEmmaFamily  #EmmaDyxyBabes  #dyxybyemmma  #teamEmma  #dyxycosmetics  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxymascara  #dyxysetapak  #dyxygombak  #dyxyagent  #dyxydropship  #dyxyteam  #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxytestimonials  #viral  #viralmalaysia  #makeuptutorial  #makeup  #mua  #dyxymurah  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxywangsamaju  #dyxytutorial  #makeuponpoint  #fatzura  #neelofa  #Freegifts  #dyxymurah  #dyxyfreegifts 
#youhabreastpump
#mampumilik #susuibu
#susuibuterbaik

JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS)
Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP
Sebarang info lanjut
@ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours
@ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayi #babycomel #bayicomel #viralmalaysia #butikbaranganbayitanjungmalim #babycolours #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai #politekniksultanazlanshah #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah #batangkali
#youhabreastpump  #mampumilik  #susuibu  #susuibuterbaik  JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP Sebarang info lanjut @ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours @ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226 #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayi  #babycomel  #bayicomel  #viralmalaysia  #butikbaranganbayitanjungmalim  #babycolours  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah  #batangkali 
#youhabreastpump
#mampumilik #susuibu
#susuibuterbaik

JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS)
Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP
Sebarang info lanjut
@ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours
@ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayi #babycomel #bayicomel #viralmalaysia #butikbaranganbayitanjungmalim #babycolours #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai #politekniksultanazlanshah #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah #batangkali
#youhabreastpump  #mampumilik  #susuibu  #susuibuterbaik  JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP Sebarang info lanjut @ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours @ Call 0175842226 @ www.wasap.my/60175842226 #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayi  #babycomel  #bayicomel  #viralmalaysia  #butikbaranganbayitanjungmalim  #babycolours  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah  #batangkali 
Bola tak jatuh..cool👍😎
Bola tak jatuh..cool👍😎
MOTIVATION.
.
The road to success has many challenges.
.
Other have pass the same road.
.
You can do it
.
You just have to believe and never stop pursuing it! .
#CHANGE YOUR
 MINDSET, CHANGE YOUR LIFE!!💓✊
.
Give yourself just 21 days to change and become a better version of yourself💕
.
If your looking to:
🔼Lose weight/Shape up.🤗
🔼Gain lean muscle.💪
🔼Boost your metabolism.🙌
🔼Increase your energy levels💃

DM me for details✊  Programme Includes. ➡Daily health & fitness tips.💪
➡Smart grocery shopping tips.🍎
➡Workout videos.🏃
➡Personal coaching and guidence.🙏
➡Group support🙌
➡Personalized meal plan.🍜 #selangorian #brickfields #seputeh #bangsar #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlike #instalalike #tv3 #firedupmindset #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysia  #plussize #herbsandspice #healthyme #miraclechapel #fruitlover #srilankanculture #puchong #subang #putrajaya #zalora #buildingyourbody #awakespiritual #achieve
MOTIVATION. . The road to success has many challenges. . Other have pass the same road. . You can do it . You just have to believe and never stop pursuing it! . #CHANGE  YOUR MINDSET, CHANGE YOUR LIFE!!💓✊ . Give yourself just 21 days to change and become a better version of yourself💕 . If your looking to: 🔼Lose weight/Shape up.🤗 🔼Gain lean muscle.💪 🔼Boost your metabolism.🙌 🔼Increase your energy levels💃 DM me for details✊ Programme Includes. ➡Daily health & fitness tips.💪 ➡Smart grocery shopping tips.🍎 ➡Workout videos.🏃 ➡Personal coaching and guidence.🙏 ➡Group support🙌 ➡Personalized meal plan.🍜 #selangorian  #brickfields  #seputeh  #bangsar  #petalingjaya  #workout  #kl  #jomkurus  #tipssihat  #baju  #likeforlike  #instalalike  #tv3  #firedupmindset  #viralmalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #plussize  #herbsandspice  #healthyme  #miraclechapel  #fruitlover  #srilankanculture  #puchong  #subang  #putrajaya  #zalora  #buildingyourbody  #awakespiritual  #achieve 
💕💕Perbezaan sebelum dan selepas facial treatment..Anda pasti dapat result serta merta selepas sesi facial.
Ingin dapatkan muka yg runcing v shape.
.
.
😊Customer yang consistent berfacial menggunakan EB akan dapat kulit yang Flawless/Tegang/Sekata dan Paling BEST bentuk muka RUNCING serta merta 👍👍‼️‼️ .
.
.
😍Pori muka akan mengecil sekata seterusnya melicin kan bekas-bekas jerawat. Rawatan removing blackhead atau whitehead pula di buat secara natural dengan menggunakan teknik sapuan lotion pada T-zone dan ditarik keluar menggunakan kertas khas tanpa melukakan lubang pori. Teknik ini dapat menjaga liang pori daripada membesar seterusnya kasar pada kulit muka.
.
Open everyday from 10am-10pm

Wasap NICHA sekarang! 📲 klik link wasap di bio

Kami cover 👉 KL, SEL, KB, JB, N9, MLK, IPOH, PENANG & TRG 📣📣📣#promosi_sehingga_31_Ogos_shj

#rawatankulitmuka #facialmukamurah #vshapemuka #merawatkulit #kulitkusam  #jerawatkecut #kulitkering #kulitsensitif #kulitberlubang #jeragatpudar #jerawathilang #eternalbeauty #elysyle #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia
💕💕Perbezaan sebelum dan selepas facial treatment..Anda pasti dapat result serta merta selepas sesi facial. Ingin dapatkan muka yg runcing v shape. . . 😊Customer yang consistent berfacial menggunakan EB akan dapat kulit yang Flawless/Tegang/Sekata dan Paling BEST bentuk muka RUNCING serta merta 👍👍‼️‼️ . . . 😍Pori muka akan mengecil sekata seterusnya melicin kan bekas-bekas jerawat. Rawatan removing blackhead atau whitehead pula di buat secara natural dengan menggunakan teknik sapuan lotion pada T-zone dan ditarik keluar menggunakan kertas khas tanpa melukakan lubang pori. Teknik ini dapat menjaga liang pori daripada membesar seterusnya kasar pada kulit muka. . Open everyday from 10am-10pm Wasap NICHA sekarang! 📲 klik link wasap di bio Kami cover 👉 KL, SEL, KB, JB, N9, MLK, IPOH, PENANG & TRG 📣📣📣#promosi_sehingga_31_Ogos_shj  #rawatankulitmuka  #facialmukamurah  #vshapemuka  #merawatkulit  #kulitkusam  #jerawatkecut  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitberlubang  #jeragatpudar  #jerawathilang  #eternalbeauty  #elysyle  #produkkecantikanmalaysia  #viralmalaysia 
Nak kena beli perfume khas untuk Cik Bunga?
.
Ish ! Membazir ! Celebrity Feminine Scrub Wash super wangi ibarat spray perfume Hermès, Dior & Chanel tau. Wangi sampai satu toilet boleh bau + bau bunga-bunga yg menenangkan sampai boleh buat aromterapi. Ochhhhh, admin sendiri tak boleh move on dgn bau CFSW💆‍♂️
.
Nak kene beli scrub atau masker untuk cerahkan Cik Bunga?
.
Ish ! Membazir ! Celebrity Feminine Scrub Wash ada scrub lembut + halus yang boleh cerahkan Cik Bunga secara lembut tau. Consistant guna mmg Cik Bunga akan cerah pink tau. Pstttt, scroll wall kami banyak feedback custs kami cakap Cik Bunga makin cerah. Ye lah, selalu shave dan garu-garu kan? Ishhh. Makin hari makin gelap macam belanga. So guna CFSW dh cukop . Bonus Cik Bunga makin lembut dan bersih.
.
Nak kena beli Pembersih Wanita? Tapi semua benda ni ada kat dalam satu botol?
YUP !
Celebrity Feminine Scrub Wash .
Lengkap package.
Cukup semua in 1 bottle. Jimat.
Untuk 3-4 bulan penggunaan tau.
.
#skinstoriesbeautycare #skinstories #skinstoriesangels #celebrityfemininescrubwash #femininewashberscrub #femininewash #pencuciwanita #fairykisses #kolagenputihdetox #kolagenputih #kolagendetox #produkkecantikan #produkkesihatan #produkwanita #agentneeded #stockistneeded #dropshipopen #sapotlokal #viralmalaysia #bazaarpaknil #swapreview #paidreview #wanitahariini #instashop #onlineshop #instafamous #pantaitimur #patatimo #ganukite #kemamangidamang
Nak kena beli perfume khas untuk Cik Bunga? . Ish ! Membazir ! Celebrity Feminine Scrub Wash super wangi ibarat spray perfume Hermès, Dior & Chanel tau. Wangi sampai satu toilet boleh bau + bau bunga-bunga yg menenangkan sampai boleh buat aromterapi. Ochhhhh, admin sendiri tak boleh move on dgn bau CFSW💆‍♂️ . Nak kene beli scrub atau masker untuk cerahkan Cik Bunga? . Ish ! Membazir ! Celebrity Feminine Scrub Wash ada scrub lembut + halus yang boleh cerahkan Cik Bunga secara lembut tau. Consistant guna mmg Cik Bunga akan cerah pink tau. Pstttt, scroll wall kami banyak feedback custs kami cakap Cik Bunga makin cerah. Ye lah, selalu shave dan garu-garu kan? Ishhh. Makin hari makin gelap macam belanga. So guna CFSW dh cukop . Bonus Cik Bunga makin lembut dan bersih. . Nak kena beli Pembersih Wanita? Tapi semua benda ni ada kat dalam satu botol? YUP ! Celebrity Feminine Scrub Wash . Lengkap package. Cukup semua in 1 bottle. Jimat. Untuk 3-4 bulan penggunaan tau. . #skinstoriesbeautycare  #skinstories  #skinstoriesangels  #celebrityfemininescrubwash  #femininewashberscrub  #femininewash  #pencuciwanita  #fairykisses  #kolagenputihdetox  #kolagenputih  #kolagendetox  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #produkwanita  #agentneeded  #stockistneeded  #dropshipopen  #sapotlokal  #viralmalaysia  #bazaarpaknil  #swapreview  #paidreview  #wanitahariini  #instashop  #onlineshop  #instafamous  #pantaitimur  #patatimo  #ganukite  #kemamangidamang 
Nak kena beli perfume khas untuk Cik Bunga?
.
Ish ! Membazir ! Celebrity Feminine Scrub Wash super wangi ibarat spray perfume Hermès, Dior & Chanel tau. Wangi sampai satu toilet boleh bau + bau bunga-bunga yg menenangkan sampai boleh buat aromterapi. Ochhhhh, admin sendiri tak boleh move on dgn bau CFSW💆‍♂️
.
Nak kene beli scrub atau masker untuk cerahkan Cik Bunga?
.
Ish ! Membazir ! Celebrity Feminine Scrub Wash ada scrub lembut + halus yang boleh cerahkan Cik Bunga secara lembut tau. Consistant guna mmg Cik Bunga akan cerah pink tau. Pstttt, scroll wall kami banyak feedback custs kami cakap Cik Bunga makin cerah. Ye lah, selalu shave dan garu-garu kan? Ishhh. Makin hari makin gelap macam belanga. So guna CFSW dh cukop . Bonus Cik Bunga makin lembut dan bersih.
.
Nak kena beli Pembersih Wanita? Tapi semua benda ni ada kat dalam satu botol?
YUP !
Celebrity Feminine Scrub Wash .
Lengkap package.
Cukup semua in 1 bottle. Jimat.
Untuk 3-4 bulan penggunaan tau.
.
#skinstoriesbeautycare #skinstories #skinstoriesangels #celebrityfemininescrubwash #femininewashberscrub #femininewash #pencuciwanita #fairykisses #kolagenputihdetox #kolagenputih #kolagendetox #produkkecantikan #produkkesihatan #produkwanita #agentneeded #stockistneeded #dropshipopen #sapotlokal #viralmalaysia #bazaarpaknil #swapreview #paidreview #wanitahariini #instashop #onlineshop #instafamous #pantaitimur #patatimo #ganukite #kemamangidamang
Nak kena beli perfume khas untuk Cik Bunga? . Ish ! Membazir ! Celebrity Feminine Scrub Wash super wangi ibarat spray perfume Hermès, Dior & Chanel tau. Wangi sampai satu toilet boleh bau + bau bunga-bunga yg menenangkan sampai boleh buat aromterapi. Ochhhhh, admin sendiri tak boleh move on dgn bau CFSW💆‍♂️ . Nak kene beli scrub atau masker untuk cerahkan Cik Bunga? . Ish ! Membazir ! Celebrity Feminine Scrub Wash ada scrub lembut + halus yang boleh cerahkan Cik Bunga secara lembut tau. Consistant guna mmg Cik Bunga akan cerah pink tau. Pstttt, scroll wall kami banyak feedback custs kami cakap Cik Bunga makin cerah. Ye lah, selalu shave dan garu-garu kan? Ishhh. Makin hari makin gelap macam belanga. So guna CFSW dh cukop . Bonus Cik Bunga makin lembut dan bersih. . Nak kena beli Pembersih Wanita? Tapi semua benda ni ada kat dalam satu botol? YUP ! Celebrity Feminine Scrub Wash . Lengkap package. Cukup semua in 1 bottle. Jimat. Untuk 3-4 bulan penggunaan tau. . #skinstoriesbeautycare  #skinstories  #skinstoriesangels  #celebrityfemininescrubwash  #femininewashberscrub  #femininewash  #pencuciwanita  #fairykisses  #kolagenputihdetox  #kolagenputih  #kolagendetox  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #produkwanita  #agentneeded  #stockistneeded  #dropshipopen  #sapotlokal  #viralmalaysia  #bazaarpaknil  #swapreview  #paidreview  #wanitahariini  #instashop  #onlineshop  #instafamous  #pantaitimur  #patatimo  #ganukite  #kemamangidamang 
Tak sanggup nak hadap jem nak pergi mall ke? Sape yg mcm kak bie ni? Jom order #vintagepantsRM10 & #vintagejeansRM15 dgn kak bie jeee !

#seluarviral #seluarmuslimah #seluarslack #seluarjeans #seluarmurahmurah #viralmalaysia
Tak sanggup nak hadap jem nak pergi mall ke? Sape yg mcm kak bie ni? Jom order #vintagepantsRM10 & #vintagejeansRM15 dgn kak bie jeee !

#seluarviral #seluarmuslimah #seluarslack #seluarjeans #seluarmurahmurah #viralmalaysia
Tak sanggup nak hadap jem nak pergi mall ke? Sape yg mcm kak bie ni? Jom order #vintagepantsRM10 & #vintagejeansRM15 dgn kak bie jeee !

#seluarviral #seluarmuslimah #seluarslack #seluarjeans #seluarmurahmurah #viralmalaysia
Tak sanggup nak hadap jem nak pergi mall ke? Sape yg mcm kak bie ni? Jom order #vintagepantsRM10 & #vintagejeansRM15 dgn kak bie jeee !

#seluarviral #seluarmuslimah #seluarslack #seluarjeans #seluarmurahmurah #viralmalaysia
Tak sanggup nak hadap jem nak pergi mall ke? Sape yg mcm kak bie ni? Jom order #vintagepantsRM10 & #vintagejeansRM15 dgn kak bie jeee !

#seluarviral #seluarmuslimah #seluarslack #seluarjeans #seluarmurahmurah #viralmalaysia
Tak sanggup nak hadap jem nak pergi mall ke? Sape yg mcm kak bie ni? Jom order #vintagepantsRM10 & #vintagejeansRM15 dgn kak bie jeee !

#seluarviral #seluarmuslimah #seluarslack #seluarjeans #seluarmurahmurah #viralmalaysia
Hye. 😊 Sale!! Sale!! Sale!! Beli 5 free 1 !!❤
.
1) Bawal Cotton Plain🌹
*Rm10 sehelai💸
*Bidang 45
*Material Cotton  Premium
.
2)Bawal Cotton Diamond🌹
*Rm13 sehelai💸
*Bidang 45
*Material Cotton Premium with High Quality Diamond
.
Postage :
Rm8 SM/Rm12 SS (1-6pcs) 
Rm10 SM/Rm16 (7pcs-above)
.
#bawalcontondiamond
#bawalcottonplain #bawalmurah #bawalheavychiffon #bawalchiffonvoile #tudungmurah #tudungbawal #womanfashion #hijabista #viralmalaysia #sale #diskaun #free #beauty
Hye. 😊 Sale!! Sale!! Sale!! Beli 5 free 1 !!❤ . 1) Bawal Cotton Plain🌹 *Rm10 sehelai💸 *Bidang 45 *Material Cotton Premium . 2)Bawal Cotton Diamond🌹 *Rm13 sehelai💸 *Bidang 45 *Material Cotton Premium with High Quality Diamond . Postage : Rm8 SM/Rm12 SS (1-6pcs) Rm10 SM/Rm16 (7pcs-above) . #bawalcontondiamond  #bawalcottonplain  #bawalmurah  #bawalheavychiffon  #bawalchiffonvoile  #tudungmurah  #tudungbawal  #womanfashion  #hijabista  #viralmalaysia  #sale  #diskaun  #free  #beauty 
Jom follow @vg.std

Ada pakej murah-murah untuk buat macam2 video.. Yang berangan nak buat music video sendiri pon boleh.‼️ Jom follow beramai-ramai‼️ #productionhouse #budakvideoofficial #videographermalaysia #photographermalaysia #shortfilm #dfkl #filemmalaysia #pakejmurah #pantaidalam #vgstd #pakejkahwin #comercial #viralmalaysia #kakiviral
MNG backpack 
Retail price : RM99
Letting go : RM55 inclusive postage
Colour : Black

Condition : Used but like new

To purchase , Screenshot item & Direct WS 017 7554074

#prelovedmurah 
#prelovedmalaysia
#prelovedjohorbahru
#youcanduit
#bazaronline
#bazarpaknil
#bazarkarat
#onlineshopping
#tshirt
#topmurah
#topcantik
#mng
#mngpreloved
#backpackmurah
#blousemurah
#dressmurah
#jubahmuslimah
#handbagsale
#begtanganmurah
#fattzurafairytale
#viralmalaysia
#carousellmy
MNG backpack Retail price : RM99 Letting go : RM55 inclusive postage Colour : Black Condition : Used but like new To purchase , Screenshot item & Direct WS 017 7554074 #prelovedmurah  #prelovedmalaysia  #prelovedjohorbahru  #youcanduit  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarkarat  #onlineshopping  #tshirt  #topmurah  #topcantik  #mng  #mngpreloved  #backpackmurah  #blousemurah  #dressmurah  #jubahmuslimah  #handbagsale  #begtanganmurah  #fattzurafairytale  #viralmalaysia  #carousellmy 
Chanel (bole sling )
RP : RM110
Chanel copy ori #acahacahchanel
Colour : Blue

Price letgo : RM30 
Postage semenanjung : Add RM10 (termasuk timbang berat)

To purchase, Screenshot item & direct WS 017 7554074 / inbox

#prelovedmurah 
#prelovedmalaysia
#prelovedjohorbahru
#youcanduit
#bazaronline
#bazarpaknil
#bazarkarat
#onlineshopping
#tshirt
#topmurah
#topcantik
#blousemurah
#dressmurah
#jubahmuslimah
#handbagsale
#begtanganmurah
#fattzurafairytale
#viralmalaysia
#carousellmy
Chanel (bole sling ) RP : RM110 Chanel copy ori #acahacahchanel  Colour : Blue Price letgo : RM30 Postage semenanjung : Add RM10 (termasuk timbang berat) To purchase, Screenshot item & direct WS 017 7554074 / inbox #prelovedmurah  #prelovedmalaysia  #prelovedjohorbahru  #youcanduit  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarkarat  #onlineshopping  #tshirt  #topmurah  #topcantik  #blousemurah  #dressmurah  #jubahmuslimah  #handbagsale  #begtanganmurah  #fattzurafairytale  #viralmalaysia  #carousellmy 
Clutchbag RM15
.
Condition : jalan jalan/raya
.
Postage semenanjung : Add RM10 (termasuk timbang berat)
.
Sebarang pertanyaan bole DM/ Direct whatsapp 017 7554074

#prelovedmurah 
#prelovedmalaysia
#prelovedjohorbahru
#youcanduit
#bazaronline
#bazarpaknil
#bazarkarat
#onlineshopping
#tshirt
#topmurah
#topcantik
#blousemurah
#dressmurah
#jubahmuslimah
#handbagsale
#begtanganmurah
#fattzurafairytale
#viralmalaysia
#carousellmy
📣📣📣Clearance handbag RM10
.
Condition : jalan jalan
.
Postage semenanjung : Add RM8 (termasuk timbang berat)
.
Sebarang pertanyaan bole screenshot & Direct whatsapp 017 7554074

#prelovedmurah 
#prelovedmalaysia
#prelovedjohorbahru
#youcanduit
#bazaronline
#bazarpaknil
#bazarkarat
#onlineshopping
#tshirt
#topmurah
#topcantik
#blousemurah
#topcantik
#jubahmuslimah
#handbagsale
#begtanganmurah
#fattzurafairytale
#viralmalaysia
#carousellmy
Do look out for this great innovative product - space Nano Technology I might add..
.
Sangat sangat sangat hebat. 
Sangat dan sangat berkesan.
.
#igshopmalaysia #viralmalaysia #viral #viralvideos #amazingvideo #makethisviral #goviral #trending #igshopmalaysiamurah #bazaarnurhidayah #meletop #motifviral #meloditv3 #tv3malaysia  #ajimaura #biteallteam #putrajaya #sabah #sarawak #igers #HaveHerbalSpray #HaveMy #HaveLifesyle #malaysianastranaut
Nak cari iPhone original ?? Tak cukup bajet ?? Jangan risau kami boleh tolong korang🤗😘
.
Jom cepat2 grab iPhone idaman korang dari @ws.shop.centre sebab admin nk bagi harga semua murah-murah jerr dan yang paling penting Original💯 bukan tuh shaja admin nk bagi bermacam freegift lagii😱 mana nk dpt kat seller iPhone di luar sana🤗..Siapa cepat dia dpt tauu😝 sbab stock tinggal tak banyak dh nihh gaisss😩
.
Boleh ws 0132163374(Din) or tekan shaja link di bio kami utk order💕😘
.
#iphonemurah #iphoneoriginal #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphonex #gadjet #gadjetmurah #bazaar #kedaipaknil #viral #viralmalaysia #pencintaduaroda #peminat125zr #bisnesonlinemalaysia #igshoponline #sayajualiphone #sayajualgadget #sayajualmurah #murah #sayajualonline
Nak cari iPhone original ?? Tak cukup bajet ?? Jangan risau kami boleh tolong korang🤗😘 . Jom cepat2 grab iPhone idaman korang dari @ws.shop.centre sebab admin nk bagi harga semua murah-murah jerr dan yang paling penting Original💯 bukan tuh shaja admin nk bagi bermacam freegift lagii😱 mana nk dpt kat seller iPhone di luar sana🤗..Siapa cepat dia dpt tauu😝 sbab stock tinggal tak banyak dh nihh gaisss😩 . Boleh ws 0132163374(Din) or tekan shaja link di bio kami utk order💕😘 . #iphonemurah  #iphoneoriginal  #iphone5  #iphone5s  #iphone6  #iphone6plus  #iphone6s  #iphone6splus  #iphone7  #iphone7plus  #iphone8  #iphone8plus  #iphonex  #gadjet  #gadjetmurah  #bazaar  #kedaipaknil  #viral  #viralmalaysia  #pencintaduaroda  #peminat125zr  #bisnesonlinemalaysia  #igshoponline  #sayajualiphone  #sayajualgadget  #sayajualmurah  #murah  #sayajualonline 
🌟KEBARUNG MAK JEMAH🌟
. . ❣KEISTIMEWAAN KEBARUNG❣ .
.
☘MATERIAL
⚡Fabric Como Creep Exclusive yang Tak jarang dan sgt selesa bila pakai dan paling kak sheila suka tak payah iron pun,iron pun gitu gitu je... ☘DESIGN UP TO DATE
⚡Nie design yang terbaru dari sheilashaari,Memang Latest uolls pakai adakan yang memerhati tu ☘6WARNA PILIHAN .
.
⚡Dusty pink,Dark purple,Navy blue,Black,Grey purple,Masted n Biru Tqouse ☘SIZE
⚡Yeahh bestnye korang sekarang da size pluss,Lepas nie boleh bergaya la uolls.S,M,L,XL,XXL.. .
Bestkan keistemewaan Anggun Muslimah yang sopan dan paling best dibahagian ia masih menutupi punggung..
.
.
Harga : rm89
Postage : rm9/ rm13 ss
.
.
Pertanyaan & oder whatsapp 
www.wasap.my/601111506825
.
.
#dglamcollections769
#kebaya
#kebayatraditional
#kebayaklassik
#songketprinted
#studiophoto
#cadarmurah 
#pemborongtudung
#pengantin
#aksesoriwanita
#kebayamoden
#kebayalayer
#makeup
#aksesoriwanita
#pemborongkainpasang
#lentikdara
#glamorbakretis
#bajuraya2018
#merecik
#pengantin
#kebayaplain
#kebayasongket
#kebayalabuh
#bazarpaknil
#nurraysabeauty 
#gadgetmurah
#lebaran
#fattzura
#nakkuruscepat
#viralmalaysia
#eid
#koleksiraya
🌟KEBARUNG MAK JEMAH🌟 . . ❣KEISTIMEWAAN KEBARUNG❣ . . ☘MATERIAL ⚡Fabric Como Creep Exclusive yang Tak jarang dan sgt selesa bila pakai dan paling kak sheila suka tak payah iron pun,iron pun gitu gitu je... ☘DESIGN UP TO DATE ⚡Nie design yang terbaru dari sheilashaari,Memang Latest uolls pakai adakan yang memerhati tu ☘6WARNA PILIHAN . . ⚡Dusty pink,Dark purple,Navy blue,Black,Grey purple,Masted n Biru Tqouse ☘SIZE ⚡Yeahh bestnye korang sekarang da size pluss,Lepas nie boleh bergaya la uolls.S,M,L,XL,XXL.. . Bestkan keistemewaan Anggun Muslimah yang sopan dan paling best dibahagian ia masih menutupi punggung.. . . Harga : rm89 Postage : rm9/ rm13 ss . . Pertanyaan & oder whatsapp www.wasap.my/601111506825 . . #dglamcollections769  #kebaya  #kebayatraditional  #kebayaklassik  #songketprinted  #studiophoto  #cadarmurah  #pemborongtudung  #pengantin  #aksesoriwanita  #kebayamoden  #kebayalayer  #makeup  #aksesoriwanita  #pemborongkainpasang  #lentikdara  #glamorbakretis  #bajuraya2018  #merecik  #pengantin  #kebayaplain  #kebayasongket  #kebayalabuh  #bazarpaknil  #nurraysabeauty  #gadgetmurah  #lebaran  #fattzura  #nakkuruscepat  #viralmalaysia  #eid  #koleksiraya