an online Instagram web viewer

#vipmembershipcard medias

Photos

Alhamdulilah..
Semua peringkat umur memerlukan VMC!!
Y?
Sebab:
# had per penyakit tertinggi
# premium mampu milik
# elaun tunai 
# bilik VVIP
# Personal Accident
# Guarantee Letter yang pantas

#VIPMembershipCard Card
#JimatNapePerluBazir
#DemandDtgMencurah2McmHujan
Bior Btul Admitted @ Prince Court Medical Centre hanya bayar RM10 hingget je....Cost treatment Fully Covered + Bilik VIP + Makanan VIP + layanan International VIP . Sangat Berbaloi !!!! #VipMemberShipCard ============================================
MANFAAT VIP MemberShip Card
👉🏻Had Tahunan *NO LIMIT*
👉🏻Harga Bilik Hospital *RM350/D*
👉🏻Elaun Hospital *RM300/D*
👉🏻Percuma *UJIAN SARINGAN KESIHATAN SETIAP TAHUN*
👉🏻PA *RM150K* ============================================
MANFAAT USAHAWAN VMC 👉🏻Tiada *EXAM*
👉🏻Tiada *CPD HOURS*
👉🏻Tiada *TARGET*
👉🏻Di Sediakan *Personal Assistance* Utk Anda & Client
👉🏻Pendapatan *PASIF* aka *LIFETIME INCOME*
============================================ Anda Nak Tahu Detail VMC & SebutHarga VMC ? 
Klik Link DiBawah :- www.wasap.my/60192802480/SebutHargaVMC ~ Mohd Hairil bin Nik Mustapha ~
Senior VMC Advisor , Msia
Bior Btul Admitted @ Prince Court Medical Centre hanya bayar RM10 hingget je....Cost treatment Fully Covered + Bilik VIP + Makanan VIP + layanan International VIP . Sangat Berbaloi !!!! #VipMemberShipCard  ============================================ MANFAAT VIP MemberShip Card 👉🏻Had Tahunan *NO LIMIT* 👉🏻Harga Bilik Hospital *RM350/D* 👉🏻Elaun Hospital *RM300/D* 👉🏻Percuma *UJIAN SARINGAN KESIHATAN SETIAP TAHUN* 👉🏻PA *RM150K* ============================================ MANFAAT USAHAWAN VMC 👉🏻Tiada *EXAM* 👉🏻Tiada *CPD HOURS* 👉🏻Tiada *TARGET* 👉🏻Di Sediakan *Personal Assistance* Utk Anda & Client 👉🏻Pendapatan *PASIF* aka *LIFETIME INCOME* ============================================ Anda Nak Tahu Detail VMC & SebutHarga VMC ? Klik Link DiBawah :- www.wasap.my/60192802480/SebutHargaVMC ~ Mohd Hairil bin Nik Mustapha ~ Senior VMC Advisor , Msia
.
Inilah namanya rezki pada pemegang #VipMembershipCard ...
.
Alhamdulillah...siapa sangka ibu mencarum untuk anak #VMCJunior tapi nama naik untuk cabutan bertuah bagi bulan April😍😍😍...
.
Sambil² melindungi diri sambil² tu mencuba rezki cabutan bertuah sebagai #VMCuser...
.
Dan kita sebagai Advisor #VMC pun tumpang happy😘😘😘...
.
Suzy
0122618027
. Inilah namanya rezki pada pemegang #VipMembershipCard  ... . Alhamdulillah...siapa sangka ibu mencarum untuk anak #VMCJunior  tapi nama naik untuk cabutan bertuah bagi bulan April😍😍😍... . Sambil² melindungi diri sambil² tu mencuba rezki cabutan bertuah sebagai #VMCuser ... . Dan kita sebagai Advisor #VMC  pun tumpang happy😘😘😘... . Suzy 0122618027
Kenapa kami pilih #VMC??
- 122 hospital panel seluruh Malaysia.
- Dapat ujian saringan kesihatan PERCUMA setiap tahun.
- Guna VMC dapat DUIT.

Kenapa kami jadi #UsahawanVMC??
- Tiada exam. Tiada test.
- Passive income lifetime.
- Projek #VMCBisnesInvest RM200k setahun.
- Tiada target. Tiada pressure.
- Tiada potensi di'terminate'.
- Part time pon boleh.
- Paling best Free Vip Trip 2x setahun ditaja sepenuhnya!! ;) Jom join #VIPMembershipCard
Jadi usahawan... Bantu ekonomi diri & famili.. 😊😄😊😄
Kenapa kami pilih #VMC ?? - 122 hospital panel seluruh Malaysia. - Dapat ujian saringan kesihatan PERCUMA setiap tahun. - Guna VMC dapat DUIT. Kenapa kami jadi #UsahawanVMC ?? - Tiada exam. Tiada test. - Passive income lifetime. - Projek #VMCBisnesInvest  RM200k setahun. - Tiada target. Tiada pressure. - Tiada potensi di'terminate'. - Part time pon boleh. - Paling best Free Vip Trip 2x setahun ditaja sepenuhnya!! ;) Jom join #VIPMembershipCard  Jadi usahawan... Bantu ekonomi diri & famili.. 😊😄😊😄
Apabila nurse hospital Pakar memilih VMC.. Semenjak 2 menjak ini, semakin ramai staff nurse memilih VMC. 
Doktor Pakar Bedah pun memilih VMC.. #VIPMembershipCard
#LebihJimatLebihNilai

Mohd Hairil
Senior Membership Advisor.
Apabila nurse hospital Pakar memilih VMC.. Semenjak 2 menjak ini, semakin ramai staff nurse memilih VMC. Doktor Pakar Bedah pun memilih VMC.. #VIPMembershipCard  #LebihJimatLebihNilai  Mohd Hairil Senior Membership Advisor.
@Regrann from @laserspagroup - Did you know 👆🏼? Come with a friend to your consultation and receive 20% off your skincare purchase that day👀.
✨✨✨
#laserspagroup #hamont #savings #consultation #comein #learning #education #treatmentplan #vip #vipmembership #vipmembershipcard
@laserspagroup -  Did you know 👆🏼? Come with a friend to your consultation and receive 20% off your skincare purchase that day👀.
✨✨✨
#laserspagroup #hamont #savings #consultation #comein #learning #education #treatmentplan #vip #vipmembership #vipmembershipcard  #hamont #905 #deals #lsg #potd #hamilton #gta
Did you know 👆🏼? Come with a friend to your consultation and receive 20% off your skincare purchase that day👀.
✨✨✨
#laserspagroup #hamont #savings #consultation #comein #learning #education #treatmentplan #vip #vipmembership #vipmembershipcard
Ini adalah salah satu benefit pengguna #VMC voucher saringan kesihatan percuma setiap tahun bernilai lebih rm300!! Boleh audit kesihatan kita & alert setiap tahun.. Bagus kan? ;) Detail klik http://www.wasap.my/60192802480/VMC

#LicensedFinancialPlanner 
#VipMembershipCard
#MediSavers
Ini adalah salah satu benefit pengguna #VMC  voucher saringan kesihatan percuma setiap tahun bernilai lebih rm300!! Boleh audit kesihatan kita & alert setiap tahun.. Bagus kan? ;) Detail klik http://www.wasap.my/60192802480/VMC #LicensedFinancialPlanner  #VipMembershipCard  #MediSavers 
.
Good Morning & Assalamualaikum..
.
Semoga dijadikan ikhtibar..
.
Reminder yourself😧..
.
#fastingmonth #doayangbaikbaik  #semogaberkah #VIPMembershipCard
.
Pentingnya memiliki perlindungan..
.
Jom signup dgn #VIPMembershipCard.
.
Suzy
012-2618027
. Pentingnya memiliki perlindungan.. . Jom signup dgn #VIPMembershipCard . . Suzy 012-2618027
.
Alhamdulillah..semoga semuanya berjalan dengan lancar. Semoga diberikan kesihatan.
.
Bertindak sebelum terlambat. Bukti user #VIPMembershipCard yang telah disahkan tumor dalam otak..Allahuakbar..
.
Sesiapa yang nak bertanya boleh hubungi di talian 012-2618027 atau link di @vip_membership_card atau DM ..InsyaAllah saya sedia membantu..
.
. Alhamdulillah..semoga semuanya berjalan dengan lancar. Semoga diberikan kesihatan. . Bertindak sebelum terlambat. Bukti user #VIPMembershipCard  yang telah disahkan tumor dalam otak..Allahuakbar.. . Sesiapa yang nak bertanya boleh hubungi di talian 012-2618027 atau link di @vip_membership_card atau DM ..InsyaAllah saya sedia membantu.. .
.
Alhamdulillah..semoga semuanya berjalan dengan lancar. Semoga diberikan kesihatan.
.
Bertindak sebelum terlambat. Bukti user #VIPMembershipCard yang telah disahkan tumor dalam otak..Allahuakbar..
.
Sesiapa yang nak bertanya boleh hubungi di talian 012-2618027 atau link di @vip_membership_card atau DM ..InsyaAllah saya sedia membantu..
.
. Alhamdulillah..semoga semuanya berjalan dengan lancar. Semoga diberikan kesihatan. . Bertindak sebelum terlambat. Bukti user #VIPMembershipCard  yang telah disahkan tumor dalam otak..Allahuakbar.. . Sesiapa yang nak bertanya boleh hubungi di talian 012-2618027 atau link di @vip_membership_card atau DM ..InsyaAllah saya sedia membantu.. .
Dh lame xup gmbar..maklumlah demand #VMC semakin tinggi xdapat nak elak😂..Alhamdulillah harini dh settle amanah client nak submit #VMC cepat katanya... Shahril Wahab
VMC Advisor

#VMC
#VIPMembershipCard
#ThePeaceOfMind
Dh lame xup gmbar..maklumlah demand #VMC  semakin tinggi xdapat nak elak😂..Alhamdulillah harini dh settle amanah client nak submit #VMC  cepat katanya... Shahril Wahab VMC Advisor #VMC  #VIPMembershipCard  #ThePeaceOfMind 
.
Untuk manfaat tambahan serendah RM35.75.
.
Apa yang dicover...
.
Kematian atau cacat kekal pampasan RM105k
.
Kematian atau cacat kekal (bukan akibat kemalangan) pampasan RM52500.
.
Manfaat penyakit 36 kritikal RM52500 ..
.
Hanya RM35.75 SAHAJA...
.
#VIPMembershipCard 
#VMC .
Suzy
012-2618027
. Untuk manfaat tambahan serendah RM35.75. . Apa yang dicover... . Kematian atau cacat kekal pampasan RM105k . Kematian atau cacat kekal (bukan akibat kemalangan) pampasan RM52500. . Manfaat penyakit 36 kritikal RM52500 .. . Hanya RM35.75 SAHAJA... . #VIPMembershipCard  #VMC  . Suzy 012-2618027
#VMC4Junior 
Hanya RM90.00++ je sebulan untuk si manja anda.👶👶👶
www.wasap.my/60193119356/VMCJunior

Manfaat bilik RM350 sehari
Elaun tunai hospital RM300 sehari
Coverage setiap penyakit RM650K x 36 jenis penyakit (Lebih RM20juta sepanjang hayat)
Annual dan lifetime - NO LIMIT
Panel 123 buah hospital pakar seluruh Malaysia

#LebihJimatLebihNilai
#VipMembershipCard
#VMC4Junior  Hanya RM90.00++ je sebulan untuk si manja anda.👶👶👶 www.wasap.my/60193119356/VMCJunior Manfaat bilik RM350 sehari Elaun tunai hospital RM300 sehari Coverage setiap penyakit RM650K x 36 jenis penyakit (Lebih RM20juta sepanjang hayat) Annual dan lifetime - NO LIMIT Panel 123 buah hospital pakar seluruh Malaysia #LebihJimatLebihNilai  #VipMembershipCard 
Mlm nie dpt berita sorang lagi anak User #VMC  Sis dimasukkan ke Hospital Pantai Penang krn Rotavirus...Alhamdulilah #VMC ada...Dptla bilik selesa & rawatan yg pantas...😍 Knp 2 katil???
Spt biasa bila anak berumur 18 thn ke bwh warded, penjaga akan dpt extra bed & food 😋

#VIPMembershipCard
#LebihJimatLebihNilai
#VMC
Mlm nie dpt berita sorang lagi anak User #VMC  Sis dimasukkan ke Hospital Pantai Penang krn Rotavirus...Alhamdulilah #VMC  ada...Dptla bilik selesa & rawatan yg pantas...😍 Knp 2 katil??? Spt biasa bila anak berumur 18 thn ke bwh warded, penjaga akan dpt extra bed & food 😋 #VIPMembershipCard  #LebihJimatLebihNilai  #VMC 
Dulu MH tercari2 membership card yang mampu memberi nilai coverage setiap penyakit yang besar & mampu milik untuk semua golongan.. Alhamdulillah.. dengan #VipMembershipCard , MH mampu membantu ramai orang dari seorang cleaner hingga CEO syarikat untuk menikmati servis VIP dari VMC.. Jangan perjudikan kesihatan kita dengan menganggap aku dah ada medical card under company kerana nowadays kita pun xyakin berapa lama , majikan mahukan perkhidmatan kita.. Mahukan coverage rm650,000 setiap penyakit, bilik single serta servis VIP di hospital ?

Whatsapp MH 019-280 2480.. #MediSavers 
#VMCGroup 
#LicensedFinancialPlanner
Dulu MH tercari2 membership card yang mampu memberi nilai coverage setiap penyakit yang besar & mampu milik untuk semua golongan.. Alhamdulillah.. dengan #VipMembershipCard  , MH mampu membantu ramai orang dari seorang cleaner hingga CEO syarikat untuk menikmati servis VIP dari VMC.. Jangan perjudikan kesihatan kita dengan menganggap aku dah ada medical card under company kerana nowadays kita pun xyakin berapa lama , majikan mahukan perkhidmatan kita.. Mahukan coverage rm650,000 setiap penyakit, bilik single serta servis VIP di hospital ? Whatsapp MH 019-280 2480.. #MediSavers  #VMCGroup  #LicensedFinancialPlanner 
Sudah jemu dengan kerja hakiki? 
Asyik keluar awal pagi, balik lewat malam tapi hidup masih tak berubah-ubah sejak 10 tahun lepas? 
Jika berterusan hidup begini, boleh ke aku survive dengan keadaan ekonomi yang makin mencabar ni? 
Takkan nak biarkan anak bini tak dapat rasa sedikit keselesaaan hidup disebabkan gaji kita cukup2 je bayar komitment bulanan?? Syukur alhamdulillah,  setelah diperkenalkan dengan kerjaya Usahawan VMC,  segalanya berubah 180 darjah!! Dah la dapat lifetime income setiap bulan,  bertahun2 lamanya,  dapat pulak insentif VIP oversea trip dari company #MediSavers 2x setahun!! Dengan passive income setiap bulan, dapat la menampung komitment bulanan yg kian meningkat & part yang paling best,  komitment bulanan saya kini sudah percuma hasil dari income lifetime #VipMembershipCard or VMC.. Kini saya mampu berehat di rumah 25 hari sebulan dan 5 hari saja waktu saya peruntukan untuk bertemu mereka yang mencari Kerjaya Usahawan VMC.. Fuhh.. What's a wonderful life!! Lifestyle hidup adalah pilihan kita sendiri.. Komen "VMC" untuk detail.. #MediSavers 
#VMCGroup 
#LicensedFinancialPlanner
Sudah jemu dengan kerja hakiki? Asyik keluar awal pagi, balik lewat malam tapi hidup masih tak berubah-ubah sejak 10 tahun lepas? Jika berterusan hidup begini, boleh ke aku survive dengan keadaan ekonomi yang makin mencabar ni? Takkan nak biarkan anak bini tak dapat rasa sedikit keselesaaan hidup disebabkan gaji kita cukup2 je bayar komitment bulanan?? Syukur alhamdulillah, setelah diperkenalkan dengan kerjaya Usahawan VMC, segalanya berubah 180 darjah!! Dah la dapat lifetime income setiap bulan, bertahun2 lamanya, dapat pulak insentif VIP oversea trip dari company #MediSavers  2x setahun!! Dengan passive income setiap bulan, dapat la menampung komitment bulanan yg kian meningkat & part yang paling best, komitment bulanan saya kini sudah percuma hasil dari income lifetime #VipMembershipCard  or VMC.. Kini saya mampu berehat di rumah 25 hari sebulan dan 5 hari saja waktu saya peruntukan untuk bertemu mereka yang mencari Kerjaya Usahawan VMC.. Fuhh.. What's a wonderful life!! Lifestyle hidup adalah pilihan kita sendiri.. Komen "VMC" untuk detail.. #MediSavers  #VMCGroup  #LicensedFinancialPlanner 
.
.
Manifesto saya :
.
💐Melindungi seawal 30hari selepas mendaftar.
.
💐Harga bermula dari RM89* sebulan bagi anak² 30hari sehingga 18tahun
.
💐Elaun harian RM300 sehari
.
💐Room&Board RM350
.
💐PA RM150K
.
💐UNLIMITED YEARLY COVERAGE
.
Silalah undi saya sebagai #advisorvmc untuk #VIPMembershipCard anda sekeluarga..bukan setakat harga yang berbaloi² tapi perlindungan yang tip top dari 122 senarai Hospital Swasta&pakar...
.
Calon parti #VMC 😉😉😉
.
Suzy 
012-2618027
. . Manifesto saya : . 💐Melindungi seawal 30hari selepas mendaftar. . 💐Harga bermula dari RM89* sebulan bagi anak² 30hari sehingga 18tahun . 💐Elaun harian RM300 sehari . 💐Room&Board RM350 . 💐PA RM150K . 💐UNLIMITED YEARLY COVERAGE . Silalah undi saya sebagai #advisorvmc  untuk #VIPMembershipCard  anda sekeluarga..bukan setakat harga yang berbaloi² tapi perlindungan yang tip top dari 122 senarai Hospital Swasta&pakar... . Calon parti #VMC  😉😉😉 . Suzy 012-2618027
.
.
Manifesto saya :
.
💐Melindungi seawal 30hari selepas mendaftar.
.
💐Harga bermula dari RM89* sebulan bagi anak² 30hari sehingga 18tahun
.
💐Elaun harian RM300 sehari
.
💐Room&Board RM350
.
💐PA RM150K
.
💐UNLIMITED YEARLY COVERAGE
.
Silalah undi saya sebagai #advisorvmc untuk #VIPMembershipCard anda sekeluarga..bukan setakat harga yang berbaloi² tapi perlindungan yang tip top dari 122 senarai Hospital Swasta&pakar...
.
Calon parti #VMC 😉😉😉
.
Suzy @vip_membership_card
012-2618027
. . Manifesto saya : . 💐Melindungi seawal 30hari selepas mendaftar. . 💐Harga bermula dari RM89* sebulan bagi anak² 30hari sehingga 18tahun . 💐Elaun harian RM300 sehari . 💐Room&Board RM350 . 💐PA RM150K . 💐UNLIMITED YEARLY COVERAGE . Silalah undi saya sebagai #advisorvmc  untuk #VIPMembershipCard  anda sekeluarga..bukan setakat harga yang berbaloi² tapi perlindungan yang tip top dari 122 senarai Hospital Swasta&pakar... . Calon parti #VMC  😉😉😉 . Suzy @vip_membership_card 012-2618027
Rasa2nya klu anda admit wad mcm nie, selesa tak? Inilah salah satu benefit yg User #VMC akan nikmati iaitu bilik yg selesa. Proses kemasukan wad pun ok, tiada masalah. 😎
Nak tahu info lanjut? 
www.wasap.my/60193119356/VMCUU

Healthcare | Prevention | Protection
#VIPMembershipCard
#Medisavers #VMCGroup
#VMC
Rasa2nya klu anda admit wad mcm nie, selesa tak? Inilah salah satu benefit yg User #VMC  akan nikmati iaitu bilik yg selesa. Proses kemasukan wad pun ok, tiada masalah. 😎 Nak tahu info lanjut? www.wasap.my/60193119356/VMCUU Healthcare | Prevention | Protection #VIPMembershipCard  #Medisavers  #VMCGroup  #VMC 
.
.
Awak...
.
Yelah awak...
.
Dah ada perlindungan untuk hati awak tak😂😂😂..cia ciaa ciaaa...
.
Ok lah kita gurau aje..jom dapatkan #VIPMembershipCard untuk lindungi hati💓awak dicuri oleh orang lain..😉..
.
Suzy
@vip_membership_card
012-2618027
Dm @ wasap
. . Awak... . Yelah awak... . Dah ada perlindungan untuk hati awak tak😂😂😂..cia ciaa ciaaa... . Ok lah kita gurau aje..jom dapatkan #VIPMembershipCard  untuk lindungi hati💓awak dicuri oleh orang lain..😉.. . Suzy @vip_membership_card 012-2618027 Dm @ wasap
.
Comel tak saya..Nama saya Pony😉😂😂😂...
.
#melbourne 
#pasifincomeseumurhidup 
#bizinvestment 
#VIPMembershipCard
.
Nak join sambil² tu dapat perlindungan di 122 hospital Swasta seluruh negara, Room&Board RM350, Elaun Harian RM300..dapat 💲💲💲..Komisyen masyukkk macam senyuman Pony..hihuhihu..
.
Klik @vip_membership_card
Untuk keterangan lanjut..
012-2618027
. Comel tak saya..Nama saya Pony😉😂😂😂... . #melbourne  #pasifincomeseumurhidup  #bizinvestment  #VIPMembershipCard  . Nak join sambil² tu dapat perlindungan di 122 hospital Swasta seluruh negara, Room&Board RM350, Elaun Harian RM300..dapat 💲💲💲..Komisyen masyukkk macam senyuman Pony..hihuhihu.. . Klik @vip_membership_card Untuk keterangan lanjut.. 012-2618027
Happy & santai aje #UsahawanVMC.. REWARD time for us selepas membantu orang ramai mendapatkan #VipMembershipCard .

Let's join us 
MH 019 - 280 2480

#MusafirLalu
#FreeVipTrip
Untuk mereka yang gemar trip overseas free , dapat lifetime income dengan tiada sales target .. cepat2 WhatsApp MH 019-280 2480.. Next trip jom kita ke Kunming , China!! Easy je MH bagi tips.. ;) #VipMembershipCard
Untuk mereka yang gemar trip overseas free , dapat lifetime income dengan tiada sales target .. cepat2 WhatsApp MH 019-280 2480.. Next trip jom kita ke Kunming , China!! Easy je MH bagi tips.. ;) #VipMembershipCard 
.
Simple..😉
.
Senarai 123 Hospital untuk #user #VIPMembershipCard
.
Suzy
@vip_membership_card
012-2618027
.
.
Monday bluesss😉...
.
Up sikit semangat untuk kita #bizinvestment dari #VIPMembershipCard ..sambil berlindung sambil² tu tambah #pasifincome
.
Untuk pertanyaan dan maklumat lanjut klik aje link @vip_membership_card
.
Suzy
012-2618027
. . Monday bluesss😉... . Up sikit semangat untuk kita #bizinvestment  dari #VIPMembershipCard  ..sambil berlindung sambil² tu tambah #pasifincome  . Untuk pertanyaan dan maklumat lanjut klik aje link @vip_membership_card . Suzy 012-2618027
Komitmen kami untuk terus selesaikan masalah masyarakat

1) Bayar mahal2 untuk sekeping medical card tapi coverage ciput

2) Tanpa jadi agent insurans pun.. anda mampu untuk cipta pendapatan pasif walau gunakan medical card untuk diri, isteri, anak2 dan ibu bapa anda. 
Itulah VIP Membership Card. Health Care Membership Program Dari PATHLAB Malaysia :) #VMC
#MoreValue
#MoreSaving
#MoreCheaper
#VIPMembershipCard
#VMCTheBestChoice
#YourPeaceOfMind
#NowEveryoneIsVip
#VMCSince1998
#TrustedBrand

Muhaimin Goh,
Advisor VMC Medisavers.
018-4090286 @ Batu Feringgi, Pulau Pinang, Malaysia
Komitmen kami untuk terus selesaikan masalah masyarakat 1) Bayar mahal2 untuk sekeping medical card tapi coverage ciput 2) Tanpa jadi agent insurans pun.. anda mampu untuk cipta pendapatan pasif walau gunakan medical card untuk diri, isteri, anak2 dan ibu bapa anda. Itulah VIP Membership Card. Health Care Membership Program Dari PATHLAB Malaysia :) #VMC  #MoreValue  #MoreSaving  #MoreCheaper  #VIPMembershipCard  #VMCTheBestChoice  #YourPeaceOfMind  #NowEveryoneIsVip  #VMCSince1998  #TrustedBrand  Muhaimin Goh, Advisor VMC Medisavers. 018-4090286 @ Batu Feringgi, Pulau Pinang, Malaysia
.
.
Berkat di hari Jumaat..
.
Doa ibu ni orang kata xda hijab..terus sahaja masuk dan pintu rezki kita dibuka..
.
Harapan ibu supaya anak mendapat perlindungan yang terbaik dari #VIPMembershipCard dan seterusnya menjana pendapatan #pasifincome .. sebagai #advisorvmc 👍👍👍
.
Terbaik Puan ni sebab tahu kelebihan yang ada di #VMC
.
Apapun kita doakan semoga kita semua dikurniakan kesihatan dan rezki yang baik²...In Sya Allah...
.
Suzy @vip_membership_card
012-2618027
. . Berkat di hari Jumaat.. . Doa ibu ni orang kata xda hijab..terus sahaja masuk dan pintu rezki kita dibuka.. . Harapan ibu supaya anak mendapat perlindungan yang terbaik dari #VIPMembershipCard  dan seterusnya menjana pendapatan #pasifincome  .. sebagai #advisorvmc  👍👍👍 . Terbaik Puan ni sebab tahu kelebihan yang ada di #VMC  . Apapun kita doakan semoga kita semua dikurniakan kesihatan dan rezki yang baik²...In Sya Allah... . Suzy @vip_membership_card 012-2618027
.
#VMCJunior 😉
#VIPMembershipCard 
#sayangianak
.
Bonda Suzy @vip_membership_card
012-2618027
.
Alhamdulillah
.
#VIPMembershipCard 
#vmcpeaceyourmind 
#pasifincomeseumurhidup 
#kadkesihatan 
#VMC
.
Suzy @vip_membership_card
012-2618027😉
Komitmen kami untuk terus selesaikan masalah masyarakat

1) Bayar mahal2 untuk sekeping medical card tapi coverage ciput

2) Tanpa jadi agent insurans pun.. anda mampu untuk cipta pendapatan pasif walau gunakan medical card untuk diri, isteri, anak2 dan ibu bapa anda. 
Itulah VIP Membership Card. Health Care Membership Program Dari PATHLAB Malaysia :) #VMC
#MoreValue
#MoreSaving
#MoreCheaper
#VIPMembershipCard
#VMCTheBestChoice
#YourPeaceOfMind
#NowEveryoneIsVip
#VMCSince1998
#TrustedBrand

Muhaimin Goh,
Advisor VMC Medisavers.
018-4090286
Komitmen kami untuk terus selesaikan masalah masyarakat 1) Bayar mahal2 untuk sekeping medical card tapi coverage ciput 2) Tanpa jadi agent insurans pun.. anda mampu untuk cipta pendapatan pasif walau gunakan medical card untuk diri, isteri, anak2 dan ibu bapa anda. Itulah VIP Membership Card. Health Care Membership Program Dari PATHLAB Malaysia :) #VMC  #MoreValue  #MoreSaving  #MoreCheaper  #VIPMembershipCard  #VMCTheBestChoice  #YourPeaceOfMind  #NowEveryoneIsVip  #VMCSince1998  #TrustedBrand  Muhaimin Goh, Advisor VMC Medisavers. 018-4090286
Health Screening bernilai RM233 percuma setiap tahun untuk Membership VMC.

Healthcare | Prevention | Protection

www.wasap.my/60133527995/VMC

#VIPMembershipCard
#HelmiVMC
Health Screening bernilai RM233 percuma setiap tahun untuk Membership VMC. Healthcare | Prevention | Protection www.wasap.my/60133527995/VMC #VIPMembershipCard  #HelmiVMC 
Alhamdulillah...selesa sangat-sangat...
.

Anak yang sakit pun boleh bergerak selesa dalam wad..
.
Emak pula boleh sambung kerja kat dalam wad😉😘...
.
Sambil2 tu boleh online lagi...
.
#VMCJunior #VMC #swa #vipmedicalcardbangi
#VipMembershipCard
.
S&Z
VMC Advisor @vip_membership_card
0122618027
Alhamdulillah...selesa sangat-sangat... . Anak yang sakit pun boleh bergerak selesa dalam wad.. . Emak pula boleh sambung kerja kat dalam wad😉😘... . Sambil2 tu boleh online lagi... . #VMCJunior  #VMC  #swa  #vipmedicalcardbangi  #VipMembershipCard  . S&Z VMC Advisor @vip_membership_card 0122618027
.
.
Senyum user #VIPMembershipCard sebab selain dapat layanan VIP sambil² tu dapat Elaun dari kami...
.
Kacingggg💲💲💲💲...
.
Boleh buat bayaran setahun tu😉..
.
Suzy
012-2618027
@vip_membership_card
. . Senyum user #VIPMembershipCard  sebab selain dapat layanan VIP sambil² tu dapat Elaun dari kami... . Kacingggg💲💲💲💲... . Boleh buat bayaran setahun tu😉.. . Suzy 012-2618027 @vip_membership_card
PENCEN MUDA.

Nak tahu cara nak PENCEN MUDA dengan VMC.

Wasap laju-laju..... www.wasap.my/60133527995/BizInvest

www.wasap.my/60133527995/BizInvest

#VIPMembershipCard
#VMCBizInvest #HelmiVMC
Jom ramai2 kita menjadi #UsahawanVMC untuk menampung #DemandDtgMencurah2McmHujan

# xperlu exam
# xperlu cpd hour
# xperlu weekly training
# xperlu target
# hanya perlu sharing dengan santai & muka happy.. ;) Layari www.akademiswa.com atau

Berminat WhatsApp MH 019-2802480

#VipMembershipCard
Jom ramai2 kita menjadi #UsahawanVMC  untuk menampung #DemandDtgMencurah2McmHujan  # xperlu exam # xperlu cpd hour # xperlu weekly training # xperlu target # hanya perlu sharing dengan santai & muka happy.. ;) Layari www.akademiswa.com atau Berminat WhatsApp MH 019-2802480 #VipMembershipCard 
.
.
Tekunnya sis ni😉😂😂..
.
Xpe² kami tunggu aje..sebab sis macam xpercaya kelebihan yang ada sebagai #user #VIPMembershipCard atau sebagai #advisorvmc yang banyak benefit dan kelebihannya😊💲💲💲...kacingggggg
.
Room&Board RM350
Elaun RM300
Hospital 123 seluruh negara
Unlimited coverage
Monthly *RM89 untuk anak²
.
Dm @ wasap @vip_membership_card
.
Suzy
012-2618027
. . Tekunnya sis ni😉😂😂.. . Xpe² kami tunggu aje..sebab sis macam xpercaya kelebihan yang ada sebagai #user  #VIPMembershipCard  atau sebagai #advisorvmc  yang banyak benefit dan kelebihannya😊💲💲💲...kacingggggg . Room&Board RM350 Elaun RM300 Hospital 123 seluruh negara Unlimited coverage Monthly *RM89 untuk anak² . Dm @ wasap @vip_membership_card . Suzy 012-2618027
Mahu memiliki membershipl card yang mampu milik untuk setiap golongan masyarakat & menerima servis VIP?

Ramai yang telah menerima manfaat VMC!! Whatsapp MH 019-280 2480

#VipMembershipCard
Mahu memiliki membershipl card yang mampu milik untuk setiap golongan masyarakat & menerima servis VIP? Ramai yang telah menerima manfaat VMC!! Whatsapp MH 019-280 2480 #VipMembershipCard 
Alhamdulillah.. Sekali lagi dijemput ke Dinner Award di Melbourne Australia akhir April ini.. Syukur setiap trip company #MediSavers memberi layanan kelas VIP utk semua #UsahawanVMC.. Jom bersama2 MH naikkan taraf ekonomi masing2 serta membantu orang ramai memiliki servis VIP melalui #VIPMembershipCard .. MH 019-2802480

#MediSavers 
#VMCGroup 
#LicensedFinancialPlanner
.
Kesedaran untuk memiliki kad kesihatan..semestinya #VIPMembershipCard
.
Suzy
012-2618027
. Kesedaran untuk memiliki kad kesihatan..semestinya #VIPMembershipCard  . Suzy 012-2618027
.
.
Selamat malam semua...😍😍😘😘😘
.
Pilihan yang bijak ditangan Anda..
.
Nak jadi User #VIPMembershipCard boleh nak jadi #advisorvmc pun lagi boleh...nak dua² boleh nak pilih salah satu pun boleh..
.
Bertindak sekarang dan rebut peluang yg ada bg mereka yg ingin mencari serta menambah #pendapatanpasif setiap bulan dan bertahun² lamanya..
.
Suzy
012-2618027
Advisor #VMC yang prihatin😉
. . Selamat malam semua...😍😍😘😘😘 . Pilihan yang bijak ditangan Anda.. . Nak jadi User #VIPMembershipCard  boleh nak jadi #advisorvmc  pun lagi boleh...nak dua² boleh nak pilih salah satu pun boleh.. . Bertindak sekarang dan rebut peluang yg ada bg mereka yg ingin mencari serta menambah #pendapatanpasif  setiap bulan dan bertahun² lamanya.. . Suzy 012-2618027 Advisor #VMC  yang prihatin😉
Terkejut beruk ejen ejen insurans..
Saya tegaskan pada mereka ini adalah MEMBERSHIP CARD..
.
"Mana ada insurans/takaful bagi health screening PERCUMA setiap tahun melainkan #VMC.."
.
MediSavers (VMC) = Healthcare Program
.
#YourPeaceOfMind❤️
Healthcare | Prevention | Protection
.
#VIPMembershipCard #MediSavers #HelmiVMC
Terkejut beruk ejen ejen insurans.. Saya tegaskan pada mereka ini adalah MEMBERSHIP CARD.. . "Mana ada insurans/takaful bagi health screening PERCUMA setiap tahun melainkan #VMC .." . MediSavers (VMC) = Healthcare Program . #YourPeaceOfMind ❤️ Healthcare | Prevention | Protection . #VIPMembershipCard  #MediSavers  #HelmiVMC 
.
.
Peace...sambil² hantar proposal User #VIPMembershipCard sambil² tu blajar lagi apa yg kurang..
.
Sebab bulan ni dah start insentif Trip Sponsor by #VMC ni..mudah aje hanya RM212 untuk 2thn ANDA bukan setakat layak untuk #komisentakakanputus tapi insentif #melancong ...😉😍😍😍
.
Kita nak tolong ni...sape nak say Hi kat kita nanti kita balas balik..😎😋..
.
Kejayaan xakan datang bergolek macam ayam golek ke kambing golek ke tapi itu pun kena usaha jugak nak dapat yang golek² tu..yelah kena kejar kambing ayam nak dimasak...xcaya tanyalah tauke kambing&ayam tu😂😂😂....
.
#VIPMembershipCard 
#kadkesihatan 
#peluangbisnis 
#biz
.
Suzy
Advisor+user yang comeii😍😙
012-2618027
. . Peace...sambil² hantar proposal User #VIPMembershipCard  sambil² tu blajar lagi apa yg kurang.. . Sebab bulan ni dah start insentif Trip Sponsor by #VMC  ni..mudah aje hanya RM212 untuk 2thn ANDA bukan setakat layak untuk #komisentakakanputus  tapi insentif #melancong  ...😉😍😍😍 . Kita nak tolong ni...sape nak say Hi kat kita nanti kita balas balik..😎😋.. . Kejayaan xakan datang bergolek macam ayam golek ke kambing golek ke tapi itu pun kena usaha jugak nak dapat yang golek² tu..yelah kena kejar kambing ayam nak dimasak...xcaya tanyalah tauke kambing&ayam tu😂😂😂.... . #VIPMembershipCard  #kadkesihatan  #peluangbisnis  #biz  . Suzy Advisor+user yang comeii😍😙 012-2618027
.
.
Usahalah untuk kita mencapai sesuatu, dan usaha perlulah seiring dengan usaha dan doa..
.
Berminat untuk menambah #pendapatanpasif saya ada caranya...percayalahhh😉
.
#VIPMembershipCard 
#vmcpeaceyourmind 
#VMCJunior
.
Suzy
012-2618017
Advisor VMC yg comeiii😂😂😂..
Assalamualaikum sahabat2 semua...saya nak #share sikit tentang #Vmc #Medisavers  anda boleh dapat bilik Single Suite, Cash Elaun, dapat layanan Vip dan High Coverage dengan bulanan yang paling rendah. Mencari Protection diri@anak, Jom Wasap@PM saya.. Saya da merasai kelebihan..jadi saya nk sharekan kelebihannya pada sahabat2 dari membuat keputsan dan pilihan yg bijak...jgan kate suri rumah xde income 4 5 agka tau!!.😉😍 Shahril
Membership advisor

#VipMembershipCard
#Medisavers
Assalamualaikum sahabat2 semua...saya nak #share  sikit tentang #Vmc  #Medisavers  anda boleh dapat bilik Single Suite, Cash Elaun, dapat layanan Vip dan High Coverage dengan bulanan yang paling rendah. Mencari Protection diri@anak, Jom Wasap@PM saya.. Saya da merasai kelebihan..jadi saya nk sharekan kelebihannya pada sahabat2 dari membuat keputsan dan pilihan yg bijak...jgan kate suri rumah xde income 4 5 agka tau!!.😉😍 Shahril Membership advisor #VipMembershipCard  #Medisavers 
.
MAKCIK BAWANG VMC
.
"Invest dalam #VMC nie tak rugi langsung..dapat income protection sehingga RM650k setiap penyakit, mana ada company lain boleh bagi pada setiap pelaburnya..dapat lagi peluang RM200k pasif setiap tahun..bulan2 kira kira RM16k..bodoh la akak tak invest.."
.
😂😉Akk jangan cakap mcm tu..mungkin akk xbuka kan mata n hati akk untuk saya..cia ciaa ciaaa....
.
Ok jom buka mata & hati untuk ketahui Pelaburan Perniagaan Membership MediSavers🙌🙋
.
#VIPMembershipCard #MediSavers #VMCBizInvest
.
Ingin turut serta bersama kami
.
Suzy
.
www.wasap.my/60122618027.VMCBizInvest
. MAKCIK BAWANG VMC . "Invest dalam #VMC  nie tak rugi langsung..dapat income protection sehingga RM650k setiap penyakit, mana ada company lain boleh bagi pada setiap pelaburnya..dapat lagi peluang RM200k pasif setiap tahun..bulan2 kira kira RM16k..bodoh la akak tak invest.." . 😂😉Akk jangan cakap mcm tu..mungkin akk xbuka kan mata n hati akk untuk saya..cia ciaa ciaaa.... . Ok jom buka mata & hati untuk ketahui Pelaburan Perniagaan Membership MediSavers🙌🙋 . #VIPMembershipCard  #MediSavers  #VMCBizInvest  . Ingin turut serta bersama kami . Suzy . www.wasap.my/60122618027.VMCBizInvest
.
*Fenomena...* .
Ada seorang yang membuka bisnes  ZOO HAIWAN
.
Di pintu masuknya,dia menulis  Rm 10.00/orang tapi tidak ada 1 orangpun yg masuk.....
.
Kerana beberapa lama,  tidak ada pengunjung maka harga tiket pun ia  turunkan menjadi Rm7.00.. dan tetap tidak ada seorang pun yang nak masuk....
.
Disebabkan masih tidak ada juga pengunjung akhirnya ia turunkan menjadi Rm3.00 dan tetap tidak ada pengunjung yang masuk !!
.
Akhirnya di tulislah pengumuman:
*"MASUK PERCUMA"* Kemudian banyak org yang berebut masuk. .
Ketika pengunjung di dalam penuh, si pemilik ini membuka semua pintu kandang binatang buas Singa..., Harimau..., Serigala..., Ular.... & pintu keluarnya sudah di Kunci !
. (Lalu Di pintu keluar di tulis) *"Keluar Bayar Rm100.00 !!"*
.
Ramai orang berebut bayar.. .
Inilah ironi kehidupan....
Tapi kalau sudah masuk HOSPITAL, berapapun mahalnya pembiayaan HOSPITAL,  pasti akan dibayarnya utk dpt sembuh, sekalipun harus jual asset atau berhutang dan cari sumbangan. .
Sihat lebih baik daripada sembuh....Kerana Sihat itu mahal....
.
#kadkesihatan
#VipMembershipCard
#sayangidirimu
#salamhujungminggu
.
Suzy
012-2618027
. *Fenomena...* . Ada seorang yang membuka bisnes ZOO HAIWAN . Di pintu masuknya,dia menulis Rm 10.00/orang tapi tidak ada 1 orangpun yg masuk..... . Kerana beberapa lama, tidak ada pengunjung maka harga tiket pun ia turunkan menjadi Rm7.00.. dan tetap tidak ada seorang pun yang nak masuk.... . Disebabkan masih tidak ada juga pengunjung akhirnya ia turunkan menjadi Rm3.00 dan tetap tidak ada pengunjung yang masuk !! . Akhirnya di tulislah pengumuman: *"MASUK PERCUMA"* Kemudian banyak org yang berebut masuk. . Ketika pengunjung di dalam penuh, si pemilik ini membuka semua pintu kandang binatang buas Singa..., Harimau..., Serigala..., Ular.... & pintu keluarnya sudah di Kunci ! . (Lalu Di pintu keluar di tulis) *"Keluar Bayar Rm100.00 !!"* . Ramai orang berebut bayar.. . Inilah ironi kehidupan.... Tapi kalau sudah masuk HOSPITAL, berapapun mahalnya pembiayaan HOSPITAL, pasti akan dibayarnya utk dpt sembuh, sekalipun harus jual asset atau berhutang dan cari sumbangan. . Sihat lebih baik daripada sembuh....Kerana Sihat itu mahal.... . #kadkesihatan  #VipMembershipCard  #sayangidirimu  #salamhujungminggu  . Suzy 012-2618027
.
Nak tahu?.
.
Nak join?.
.
Jom kupi²..
.
Anda tanya Suzy jawabkan..
.
Insentif bulan ni duit raya tau..
.
#VIPMembershipCard 
#peaceofmind 
#bebaskewangan
.
Suzy
012-2618027
.
.
Alhamdulillah, kesedaran Ibu untuk memilih yang terbaik untuk 3 org anak².
.
Asalnya bertanya tentang diri sendiri tapi terus sign untuk anak². Yearly payment lagi berbaloi².
.
Bukan hanya sekadar murah tapi #benefitmedical yang disediakan khas buat #user #VipMembershipCard
.
Room&Board RM350
Elaun RM300
Unlimited coverage
PA RM150k
.
Suzy
012-2618027
.
Anda bila lagi?😉..
. . Alhamdulillah, kesedaran Ibu untuk memilih yang terbaik untuk 3 org anak². . Asalnya bertanya tentang diri sendiri tapi terus sign untuk anak². Yearly payment lagi berbaloi². . Bukan hanya sekadar murah tapi #benefitmedical  yang disediakan khas buat #user  #VipMembershipCard  . Room&Board RM350 Elaun RM300 Unlimited coverage PA RM150k . Suzy 012-2618027 . Anda bila lagi?😉..
.
RM89 Sebulan.
.
Mencari Kad Kesihatan untuk anak²..
.
Room&Board RM350
Elaun RM300
Hospital 122 Seluruh Malaysia
.
Hospital An-Nur dan Az-Zahra Bangi pun cover tau User #VIPMembershipCard tauuu..
.
Suzy
Www.wasap.my/6012-2618027.SayaNakTahuVMC

Dm @ Wasap
. RM89 Sebulan. . Mencari Kad Kesihatan untuk anak².. . Room&Board RM350 Elaun RM300 Hospital 122 Seluruh Malaysia . Hospital An-Nur dan Az-Zahra Bangi pun cover tau User #VIPMembershipCard  tauuu.. . Suzy Www.wasap.my/6012-2618027.SayaNakTahuVMC Dm @ Wasap
.
Lagi testimoni..
.
User #VIPMembershipCard
.
Suzy
012-2618027
.
Dm @ wasap
.
Alhamdulillah..
.
#user #VIPMembershipCard berpuas hati, dari pihak kami lagilah berpuas hati..
.
Terima kasih kerana memilih #VMC .
Suzy
012-2618027
.
Dm @ wasap
. Alhamdulillah.. . #user  #VIPMembershipCard  berpuas hati, dari pihak kami lagilah berpuas hati.. . Terima kasih kerana memilih #VMC  . Suzy 012-2618027 . Dm @ wasap
.
RM89 Sebulan.
.
Mencari Kad Kesihatan untuk anak²..
.
Room&Board RM350
Elaun RM300
Hospital 122 Seluruh Malaysia
.
Hospital An-Nur dan Az-Zahra Bangi, KPMC Kajang pun cover tau User #VIPMembershipCard tauuu..😘
.
Suzy
012-2618027
Dm @ Wasap
.
#annur #Azzahra #bangi
#KPMCkajang #kadkesihatan
. RM89 Sebulan. . Mencari Kad Kesihatan untuk anak².. . Room&Board RM350 Elaun RM300 Hospital 122 Seluruh Malaysia . Hospital An-Nur dan Az-Zahra Bangi, KPMC Kajang pun cover tau User #VIPMembershipCard  tauuu..😘 . Suzy 012-2618027 Dm @ Wasap . #annur  #Azzahra  #bangi  #KPMCkajang  #kadkesihatan 
.
.
Assalamualaikum..
.
Senarai Hospital seluruh Malaysia cover User #VIPMembershipCard ..
.
Suzy
0122618027
. . Assalamualaikum.. . Senarai Hospital seluruh Malaysia cover User #VIPMembershipCard  .. . Suzy 0122618027
.
Pagi² kita masuk kerja mesti nak dengar perkara yang baik² kannn..
.
Jangan xpercaya.. Mat Hensom ni bekerja tau...tapi join #VMC secara part time dan hasilnya bulan ni beliau bukan setakat menambah pendapatan #pasifincomeseumurhidup tapi mencapai insentif iphone..😲😲😱😍..
.
Woww...ehemmm sebenarnya sama juga macam kitee..gitewww...😉
.
Ok tahniah untuk semua yg berjaya..ANDA juga boleh berjaya..
.
#VIPMembershipCard 
#VMCJunior 
#vmcpeaceyourmind 
#pendapatanpasif
.
Suzy
012-2618027
. Pagi² kita masuk kerja mesti nak dengar perkara yang baik² kannn.. . Jangan xpercaya.. Mat Hensom ni bekerja tau...tapi join #VMC  secara part time dan hasilnya bulan ni beliau bukan setakat menambah pendapatan #pasifincomeseumurhidup  tapi mencapai insentif iphone..😲😲😱😍.. . Woww...ehemmm sebenarnya sama juga macam kitee..gitewww...😉 . Ok tahniah untuk semua yg berjaya..ANDA juga boleh berjaya.. . #VIPMembershipCard  #VMCJunior  #vmcpeaceyourmind  #pendapatanpasif  . Suzy 012-2618027
.
VMC PILIHAN DR. PAKAR
===================== .
Col (R) Dr Malik Faisal, Consultant of General Surgery @ Putra Specialist Hospital, Melaka, signed up VMC. 😍
.
“Ramai yang guna VMC ni bila warded di Hospital Putra, so saya pilih yang terbaik!" kata beliau.
.
Selepas nurse2 hospital Putra signed up VMC, doktor pakar juga tak mahu melepaskan peluang yang sama. VMC always the best! ❤️Your Peace Of Mind
Healthcare | Prevention | Protection
.
#VIPMembershipCard 
#VMC .
Suzy
0122618027
. VMC PILIHAN DR. PAKAR ===================== . Col (R) Dr Malik Faisal, Consultant of General Surgery @ Putra Specialist Hospital, Melaka, signed up VMC. 😍 . “Ramai yang guna VMC ni bila warded di Hospital Putra, so saya pilih yang terbaik!" kata beliau. . Selepas nurse2 hospital Putra signed up VMC, doktor pakar juga tak mahu melepaskan peluang yang sama. VMC always the best! ❤️Your Peace Of Mind Healthcare | Prevention | Protection . #VIPMembershipCard  #VMC  . Suzy 0122618027
.
.
VMC PILIHAN DR. PAKAR
===================== .
Col (R) Dr Malik Faisal, Consultant of General Surgery @ Putra Specialist Hospital, Melaka, signed up VMC. 😍
.
“Ramai yang guna VMC ni bila warded di Hospital Putra, so saya pilih yang terbaik!" kata beliau.
.
Selepas nurse2 hospital Putra signed up VMC, doktor pakar juga tak mahu melepaskan peluang yang sama. VMC always the best! ❤️Your Peace Of Mind
Healthcare | Prevention | Protection
.
#VIPMembershipCard
#vmcpeaceyourmind 
#VMC
.
Suzy
0122618027
. . VMC PILIHAN DR. PAKAR ===================== . Col (R) Dr Malik Faisal, Consultant of General Surgery @ Putra Specialist Hospital, Melaka, signed up VMC. 😍 . “Ramai yang guna VMC ni bila warded di Hospital Putra, so saya pilih yang terbaik!" kata beliau. . Selepas nurse2 hospital Putra signed up VMC, doktor pakar juga tak mahu melepaskan peluang yang sama. VMC always the best! ❤️Your Peace Of Mind Healthcare | Prevention | Protection . #VIPMembershipCard  #vmcpeaceyourmind  #VMC  . Suzy 0122618027
.
.
Miss ni seorang agen dari agensi insuran xyz...Alhamdulillah ada kesedaran dari miss ni sebab beliau nampak kelebihan sebagai user #VIPMembershipCard dan juga seterusnya mendaftarkan diri sebagai Advisor #VMC ..
.
#passiveincome dan bukan hanya terhad selama 6thn atau beberapa tahun sahaja #komisentakakanputus ..
.
Rezki dimana² cuma usaha yang tidak pernah putus dari dalam diri Anda semua😉..
.
Berminat??..boleh DM atau Klik Wasap di link yang disediakan untuk pertanyaan lanjut.
.
Nak jumpa pun boleh janji Anda belanja kupi²😃😉.
.
Suzy
012-2618027
. . Miss ni seorang agen dari agensi insuran xyz...Alhamdulillah ada kesedaran dari miss ni sebab beliau nampak kelebihan sebagai user #VIPMembershipCard  dan juga seterusnya mendaftarkan diri sebagai Advisor #VMC  .. . #passiveincome  dan bukan hanya terhad selama 6thn atau beberapa tahun sahaja #komisentakakanputus  .. . Rezki dimana² cuma usaha yang tidak pernah putus dari dalam diri Anda semua😉.. . Berminat??..boleh DM atau Klik Wasap di link yang disediakan untuk pertanyaan lanjut. . Nak jumpa pun boleh janji Anda belanja kupi²😃😉. . Suzy 012-2618027
.
Assalamualaikum
.
Kejayaan
.
Kekayaan
.
Itu Bukan Percuma Ianya Perlukan Modal.
.
Modal Ilmu, Duit & Usaha
.
Selamat pagi semua..
#VIPMembershipCard 
#usahawanvmc 
#pasifincomeseumurhidup 
#peaceofmind 
#advisorvmc
.
Suzy
Advisor VipMembershipCard
012-2618027
.
Assalamualaikum
.
Kejayaan
.
Kekayaan
.
Itu Bukan Percuma Ianya Perlukan Modal.
.
Modal Ilmu, Duit & Usaha
.
Selamat pagi semua..
#VIPMembershipCard 
#usahawanvmc 
#pasifincomeseumurhidup 
#peaceofmind 
#advisorvmc
.
Suzy
Advisor VipMembershipCard
012-2618027
.
.
Kak jemah xjual insuran awak, kak jemah Advisor #VIPMembershipCard je awak...masa awak sihat, masa sakit xjengah awak, xpe awak..tapi kalau sakit dah say hi hi hi...susah tu awak...bayar sebulan beribu pun dah xada gunanya awak..
.
Tapi bila awak dah ada sakit, maaflah bukan kak jemah aje, Hospital pun dah ada rekod awak...
.
Tak apalah, kak jemah xnak membebel banyak² sebab awak dah sakit kan so nak buat macamana...kak jemah doakan awak sihat ajelah...semoga dipermudahkan urusan..itu ajelah yang kak jemah dan orang lain boleh katakan sebab xnak hati awak terluka macamana terlukanya hati kak jemah masa nasihatkan awak #VMC tapi awak tolak mentah² alasan xcukup budget, nanti dululah...tapii kak jemah selalu nampak awak bercuti sana sini, up status beli barang² branded...😮😮...xpelah maybe waktu tu awak bahagia dengan pembaziran itu..
.
Bab kata pepatah, "Terlajak perahu boleh diundur, tapi Terlajak kesakitan xdapat nak  tolong awak"...
.
#hanyamamputengok 
#makcikbawang
#semuaorangtaksuka 
#adajugayangsukaalhamdulillah 
#VIPMembershipCard 
#VMCJunior untuk anak²
.
Ikhlas ;
Suzy
. . Kak jemah xjual insuran awak, kak jemah Advisor #VIPMembershipCard  je awak...masa awak sihat, masa sakit xjengah awak, xpe awak..tapi kalau sakit dah say hi hi hi...susah tu awak...bayar sebulan beribu pun dah xada gunanya awak.. . Tapi bila awak dah ada sakit, maaflah bukan kak jemah aje, Hospital pun dah ada rekod awak... . Tak apalah, kak jemah xnak membebel banyak² sebab awak dah sakit kan so nak buat macamana...kak jemah doakan awak sihat ajelah...semoga dipermudahkan urusan..itu ajelah yang kak jemah dan orang lain boleh katakan sebab xnak hati awak terluka macamana terlukanya hati kak jemah masa nasihatkan awak #VMC  tapi awak tolak mentah² alasan xcukup budget, nanti dululah...tapii kak jemah selalu nampak awak bercuti sana sini, up status beli barang² branded...😮😮...xpelah maybe waktu tu awak bahagia dengan pembaziran itu.. . Bab kata pepatah, "Terlajak perahu boleh diundur, tapi Terlajak kesakitan xdapat nak tolong awak"... . #hanyamamputengok  #makcikbawang  #semuaorangtaksuka  #adajugayangsukaalhamdulillah  #VIPMembershipCard  #VMCJunior  untuk anak² . Ikhlas ; Suzy