an online Instagram web viewer

#vietnamroll medias

Photos

Sapa yang nak order boleh direct pm @tania_antasya #vietnamroll #tehaisdhaka
Tak lawa takpe, asal lepas hajat. Yummy 🌯🦐
#popiaseksi #vietnamroll #menudiet 😝
going to senawang esok,

moody 
moody
moody ... #vietnamroll
😑😑😑😑
going to senawang esok, moody moody moody ... #vietnamroll  😑😑😑😑
.
.
Alhamdulillah TAUHU BERGEDIL by Nieyna & VIETNAM ROLL sold harini. Kita sambung cod untuk besok pulak ye. Sos kita buat sendiri ye 😋 pedas pedas manis untuk vietnam roll, pedas pedas berapi untuk tauhu bergedil. Yang mana rasa craving tu meh la order, sekali try mesti nak repeat 😍 Cook By Heart 😊 .
.
#tauhubergedildaging #tauhubergedilkb #jualtauhubegedil #vietnamroll #vietnamrollsmalaysia #vietnamrollkelantan
; Kalau kita buat ni ramai orang nak tak?

#vietnamroll
Happiness is when you get this healthy yummy fresh vietnamese roll for lunch!
Thanks so much mbak @ruriew !! Sumpah, ini lumpia vietnam paling enak yg pernah tak makan! #lumpia #vietnamesefood #vietnamroll #healthyyetyummy #yummy #goodfood
Subhanallah walhamdullillah wala ila ha illallah wallahu akhbar. Salam jumaat yg penuh barokah. Assalammualaikum dan selamat pagi. Semalam tak sempat nak update apa2. Non stop buat delivery dari jam11 smpai le ke petang then sambung Uptown danau kota pula. Kakpp delivery semalam ke  Taman Sri gombak ➡️ Iman butik Wangsa Maju ➡️Hotel Accapella Shah Alam➡️Jalan kebun Shah Alam ➡️Quaters IPD Klang ➡️Pangsapuri Sri Tanjung USJ

Yang nak kakpp delivery tu boleh wasap kakpp sehari sebelum hari delivery ye. Wasap.my/60126672659/kakppfoodie

#sayajualvietnameseroll #sayajualvietnamesespringrolls #vietnamesespringrolls #vietnamesespringrollsdanaukota #vietnameserolls #vietnamesespringrollkl #vietnamesefood #vietnamesefoodporn #vietnamroll #vietnamrollsedap #popiahsihat #popiahvietnamesefreshrolls #popiahviralbykakppfoodie #popiahvietnam #sambalsedap #sambalbykakppfoodie #sambalbilis #sambaludangkering #sambalpedas
Subhanallah walhamdullillah wala ila ha illallah wallahu akhbar. Salam jumaat yg penuh barokah. Assalammualaikum dan selamat pagi. Semalam tak sempat nak update apa2. Non stop buat delivery dari jam11 smpai le ke petang then sambung Uptown danau kota pula. Kakpp delivery semalam ke Taman Sri gombak ➡️ Iman butik Wangsa Maju ➡️Hotel Accapella Shah Alam➡️Jalan kebun Shah Alam ➡️Quaters IPD Klang ➡️Pangsapuri Sri Tanjung USJ Yang nak kakpp delivery tu boleh wasap kakpp sehari sebelum hari delivery ye. Wasap.my/60126672659/kakppfoodie #sayajualvietnameseroll  #sayajualvietnamesespringrolls  #vietnamesespringrolls  #vietnamesespringrollsdanaukota  #vietnameserolls  #vietnamesespringrollkl  #vietnamesefood  #vietnamesefoodporn  #vietnamroll  #vietnamrollsedap  #popiahsihat  #popiahvietnamesefreshrolls  #popiahviralbykakppfoodie  #popiahvietnam  #sambalsedap  #sambalbykakppfoodie  #sambalbilis  #sambaludangkering  #sambalpedas 
Siapa tau kat mana boleh order #vietnamroll nie dan yang boleh hantar sekali #jalanipoh atau #serikembangan .. Dah 2 3 penjual tanya tak cover plk...
VIETNAM ROLLS

DELIVERY WEEKEND

AREA : KLANG / SHAH ALAM

WHATSAPP 0134162406 UTK ORDER / PERTANYAAN

#vietnamroll #vietnamrolls #popiavietnam #vietnamspringroll
VIETNAM ROLLS

DELIVERY WEEKEND

AREA : KLANG / SHAH ALAM

WHATSAPP 0134162406 UTK ORDER / PERTANYAAN

#vietnamspringroll
#vietnamrolls 
#vietnamroll 
#popiavietnam
#makansedap
#makananviral 
#vegetarianrecipes 
#dietfoods 
#healthyfoodies
Bu akşamın yıldızı Vietnam roll oldu tabi taze fasulye de çok güzeldi 🤩 
Bu kez Vietnam roll’un yanına sarımsaklı domates sosta yaptım o yüzden çoook güzel oldu bandıra bandıra yedik 🤤
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#queenbeesjourney #loveyourself 
#queenbee #transformation #bodytransformation #workout #homegym #fitness #crossfit #dance #bodypositive #weightloss #beforeandafter #motivation #fatloss #fattofit #diyetkardesligi #hardwork #diyetteyiz #motivation #motivasyon #diyetailesi #beyourself #effyourbeautystandards #bopo #bopowarrior #vietnamroll #asianfood
Bu akşamın yıldızı Vietnam roll oldu tabi taze fasulye de çok güzeldi 🤩 Bu kez Vietnam roll’un yanına sarımsaklı domates sosta yaptım o yüzden çoook güzel oldu bandıra bandıra yedik 🤤 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #queenbeesjourney  #loveyourself  #queenbee  #transformation  #bodytransformation  #workout  #homegym  #fitness  #crossfit  #dance  #bodypositive  #weightloss  #beforeandafter  #motivation  #fatloss  #fattofit  #diyetkardesligi  #hardwork  #diyetteyiz  #motivation  #motivasyon  #diyetailesi  #beyourself  #effyourbeautystandards  #bopo  #bopowarrior  #vietnamroll  #asianfood 
VIETNAM ROLLS

DELIVERY WEEKEND

AREA : KLANG / SHAH ALAM

WHATSAPP 0134162406 UTK ORDER / PERTANYAAN

#vietnamspringroll
#vietnamrolls 
#vietnamroll 
#popiavietnam
#makansedap
#makananviral 
#vegetarianrecipes 
#dietfoods 
#healthyfoodies
Udang size Besar sis bagi uolls 🦐🦐🦐 .

Vietnam Rolls

Whatsapp 0134162406 utk Order / Pertanyaan

Delivery Sabtu / Ahad

Area : Klang / Shah Alam

#vietnamspringroll 
#vietnamrolls 
#vietnamroll
#popiavietnam
#vietnamroll 
#sedap🤤💜 Tq cousin @eijazainon
Mmmmm..dapnye diorang mkn vietnam roll... Krup krap krup krap..crunchy sgt, n yg penting fresh n healthy.. .

Sape yg nk rasa vietnam roll version @rasasayangskitchen blh la order ❤️❤️ .

Whatsapp 0134162406 utk order / pertanyaan

#mukbang
#vietnamspringroll 
#vietnamroll
#vietnamrolls
#popiavietnam
Thank You .. @abqaryaqilafiqaribah .. Vietnam roll , .. ❤❤ #vietnamfood #vietnamroll #bodydream
Ada Extra 2 boxs Vietnam Roll (mix flavor)

Sape berminat blh whatsapp sis laju2 0134162406

Delivery petang ni Area klang / shah alam 
#vietnamroll
#vietnamrolls 
#popiavietnam
Alhamdulillah.. slot utk hari ni setle.. utk esok tunggu ya.. #tqcustomers 
Whatsapp 0134162406 utk order / pertanyaan

#vietnamspringroll 
#vietnamroll 
#vietnamrolls 
#popiavietnam
#homemade
Terima kasih daun keladi 
@noaimarina
Delivery Vietnam Roll sampai depan pintu rumah 😘
Montok montok Vietnam roll
Sos die sedap gilsss 🤤🤤🤤
.
.
#vietnamroll
#sospedas
#sarapan
#🌯
Terima kasih daun keladi @noaimarina Delivery Vietnam Roll sampai depan pintu rumah 😘 Montok montok Vietnam roll Sos die sedap gilsss 🤤🤤🤤 . . #vietnamroll  #sospedas  #sarapan  #🌯
DELIVERY WEEKEND

AREA : KLANG / SHAH ALAM

WHATSAPP 0134162406 UTK ORDER / PERTANYAAN

#vietnamspringroll 
#vietnamroll 
#vietnamrolls 
#popiavietnam
Pagi2 hari ‘bervietnam rolls’ 😅... Terima kasih kak zam😉.. Kepada yg nk makan sikit atau baru nk rasa mcm mana vietnam roll ni bolehlah datang beli digerai kami @uptownpuchongnightbazaar 
Kami buka isnin - sabtu.. ada bermacam- macam menu lagi😊..
.
.
.
.
#lunaroven 
#vietnamroll 
#puchong 
#kualalumpurfood 
#majlis
Pagi2 hari ‘bervietnam rolls’ 😅... Terima kasih kak zam😉.. Kepada yg nk makan sikit atau baru nk rasa mcm mana vietnam roll ni bolehlah datang beli digerai kami @uptownpuchongnightbazaar Kami buka isnin - sabtu.. ada bermacam- macam menu lagi😊.. . . . . #lunaroven  #vietnamroll  #puchong  #kualalumpurfood  #majlis 
DELIVERY WEEKEND

AREA : KLANG / SHAH ALAM

WHATSAPP 0134162406 UTK ORDER / PERTANYAAN

#vietnamrolls 
#vietnamroll
#popiavietnam
DELIVERY WEEKEND

AREA : KLANG / SHAH ALAM

WHATSAPP 0134162406 UTK ORDER / PERTANYAAN

#vietnamroll
#vietnamrolls 
#popiavietnam
.
.
Alhamdulillah rezeki untuk esok 350 biji TAUHU BERGEDIL NIEYNA & VIETNAM SPRING ROLL 😊😍 KUALITI TERJAMIN DAN DIJAMIN SEDAP 👍🏻😋 Jumaat & Sabtu ni sudah full cod ye. Kita akan buka order untuk next week punye (jumaat/sabtu 20/21hb) TERIMA KASIH YANG MANA ORDER DAN REPEATED ORDER 😚
.
.
#tauhubergedilayam #tauhubergedildaging #jualtauhubegedil #vietnamroll #vietnamspringroll #vietnamrollkelantan #vietnamrollkotabharu #foundertauhubergedildanvietnamroll
Kok udah nggak update jualan, udah ngga jualan? Masih kok.. cuma ngga di share krn takut pada bosennn 😁 jd update di ig storiii ajaahh 😁🙏🏻#vietnameserolls #vietnameseroll #vietnamroll #bylimolas
Hi Assalamualaikum korang. Hr ni Kak Kona malas nk masak. So Kak Kona order je lunch hr ni. Hr2 makan nasi pun jemu kan? So hr ni Kak Kona order Spring roll vietnam di order dr SAFAZ Food (@faziraamoey ).
.
Udang fresh, sayur rangup, sos sedap dan x mengecewakan. Kalau korang nk try SpringRoll vietnam ni, bole watsapp Din di talian +601112520304 segera! Puas hati dan menyeleraka.
.
#KakKonaHotKitchenReview
#vietnamroll
#safazfood
Hi Assalamualaikum korang. Hr ni Kak Kona malas nk masak. So Kak Kona order je lunch hr ni. Hr2 makan nasi pun jemu kan? So hr ni Kak Kona order Spring roll vietnam di order dr SAFAZ Food (@faziraamoey ). . Udang fresh, sayur rangup, sos sedap dan x mengecewakan. Kalau korang nk try SpringRoll vietnam ni, bole watsapp Din di talian +601112520304 segera! Puas hati dan menyeleraka. . #KakKonaHotKitchenReview  #vietnamroll  #safazfood 
Orang Klang mai self pick up kat rumah kakpp. Kebetulan mai KL terus wasap order 2box VSR. Lama dok ngidam dari sebelum puasa. Hari ni baru dapat merasa ye. Tq Paktam dan Adik Qila.

Nak order? Kene order sehari sebelum delivery ye. Meh klik link wasap.my/60126672659/kakppfoodie untuk fast respon.

#sayajualvietnameseroll #sayajualvietnamesespringrolls #vietnamesespringrolls #vietnameserolls #vietnamesefood #vietnamesespringrollkl #vietnamesefoodporn #vietnamesecuisine #vietnamroll #codsetiaphari
Orang Klang mai self pick up kat rumah kakpp. Kebetulan mai KL terus wasap order 2box VSR. Lama dok ngidam dari sebelum puasa. Hari ni baru dapat merasa ye. Tq Paktam dan Adik Qila. Nak order? Kene order sehari sebelum delivery ye. Meh klik link wasap.my/60126672659/kakppfoodie untuk fast respon. #sayajualvietnameseroll  #sayajualvietnamesespringrolls  #vietnamesespringrolls  #vietnameserolls  #vietnamesefood  #vietnamesespringrollkl  #vietnamesefoodporn  #vietnamesecuisine  #vietnamroll  #codsetiaphari 
Vietnam roll #vietnamroll #popiavietnam
alhamdulillah kekenyangan ari ni rezeki perot koi ahahaha makanan sume sedap2....tqvm datin selalu jempot dtg umah mkn free😘😘😘
#VietnamRoll
#BihunTomyam
#NasiLemak
#SerawaDurian
Rezeki petang hri, tq @aruysaeura bagi ibu #vietnamroll 😋
Rezeki petang hri, tq @aruysaeura bagi ibu #vietnamroll  😋
Cerita smlm dgn hari ni. Mkn selagi boleh mkn hahaaa 😀 Pi beraya.. #rayakansebulan #selamathariraya #soto #agliooliospaghetti #agaragar #airkoktail #laksa #lemang #nasiimpit #rendang #kariayam #kuahkacang #vietnamroll #tauhubergedil
Thank you Dr Mia..... Untuk jamuan raya di klinik pergigian.. Korang dah cek gigi??? #cherryliciousvietnamroll 
#mrastallkampar 
#lapaqstationkampar 
#vietnamrollkampar 
#vietnamroll
#jamuanraya
Lagi pengen diet healthy food tapi pengen tinggal ngahuap? Santaaiii ada @hwapin ... tinggal huapin aja... am.. blem.. 😁😁😁
.
.
.
#veggie
#vietnamroll
#healthyfood
#organic
#salad
#fruit
แหนมเนืองแป้ง brown rice 🌮🌯🥗🍃🥒 #vietnamroll #แหนมเนือง #lunch .
.
.
.
.
#cook #healthyfood #health #yum #delicious #thaifood #breakfast #fit #motivation #foodporn #foodie #foodgasm #goodlife #goodfood #ilovefood #igfood #igfoodie #อาหารคลีน #ไดเอท #ลดความอ้วน #อร่อย #อาหารเช้า #clean #cleanfood
| POPIA VIETNAM | 
Pernah makan popia vietnam ? 
Macam ni lahh popia vietnam. Dalam tu ada udang,crab stick, sayur, suhun. Makan dia cicah sos yang tepi tue.

Sedap ok !! #popiavietnam #popiavietnamsedap #foodpics #vietnamroll #popiaudangvietnam #igfood #vsco #vscofilter #foodblogger #bloggerstyle #lifestyleblogger #travelogmakanan #boomlike #berkhasiat #foodtravel #makansedap #igers #foodporn #food #makananberkhasiat #gambarmakanan #foodphotography #foodphotos #foodreview #reviewmakanan #bloggerutara
| POPIA VIETNAM | Pernah makan popia vietnam ? Macam ni lahh popia vietnam. Dalam tu ada udang,crab stick, sayur, suhun. Makan dia cicah sos yang tepi tue. Sedap ok !! #popiavietnam  #popiavietnamsedap  #foodpics  #vietnamroll  #popiaudangvietnam  #igfood  #vsco  #vscofilter  #foodblogger  #bloggerstyle  #lifestyleblogger  #travelogmakanan  #boomlike  #berkhasiat  #foodtravel  #makansedap  #igers  #foodporn  #food  #makananberkhasiat  #gambarmakanan  #foodphotography  #foodphotos  #foodreview  #reviewmakanan  #bloggerutara 
Cooking class hr ini @ekaadistia @niakurniati46 😍😍😍
#saladsayur
#vietnamroll
#ricepaper
Selamat pagi #vietnamroll!!
.
Kita Nampak orang senang. Kita asyik bersungut, mengata: tak apalah, ampa orang senang. Hari2 meniaga Untung.... 😄😄😄
.
Kita Kadangkala tak sedar, apa yang orang perlu Korbankan untuk dapat apa yg dia Ada. Tak Tidurkah? Tak makankah? Anak2 terjagakah? Untung betulkah?  Apa Tiada rugikah? .
Adakalanya kata2 begitu hanya mampu disambut dengan: Alhamdulillah (dalam Nada yg begitu datar....). Kerana kami masih merangkak berjuang untuk Hidup. Moga ada Hari yg Lebih baik untuk kami nanti.... .
#nukilanrasaoranglewat
#bergulungdaripukul3pagi
#nakpastikansegar
#matalayuperutlapaq
Selamat pagi #vietnamroll !! . Kita Nampak orang senang. Kita asyik bersungut, mengata: tak apalah, ampa orang senang. Hari2 meniaga Untung.... 😄😄😄 . Kita Kadangkala tak sedar, apa yang orang perlu Korbankan untuk dapat apa yg dia Ada. Tak Tidurkah? Tak makankah? Anak2 terjagakah? Untung betulkah? Apa Tiada rugikah? . Adakalanya kata2 begitu hanya mampu disambut dengan: Alhamdulillah (dalam Nada yg begitu datar....). Kerana kami masih merangkak berjuang untuk Hidup. Moga ada Hari yg Lebih baik untuk kami nanti.... . #nukilanrasaoranglewat  #bergulungdaripukul3pagi  #nakpastikansegar  #matalayuperutlapaq 
Ricepaper roll con pulpo Vietnam Style #vietnamroll #asianfood #comidaencasa
Nak konsisten terus makan Vietnam Roll NIH kene pandai tukar inti utamanya Baru X jemu Kan .. semalam saya letak isi ketam..pagi tadi telur rebus ..Dan skg saya letak Daging cincang masak cili ..salad tetap jer macam biasa ... Jom dinner 
#vietnamroll
Nak konsisten terus makan Vietnam Roll NIH kene pandai tukar inti utamanya Baru X jemu Kan .. semalam saya letak isi ketam..pagi tadi telur rebus ..Dan skg saya letak Daging cincang masak cili ..salad tetap jer macam biasa ... Jom dinner #vietnamroll 
행복하고 알찬 한 끼였다☺️
오래전부터 먹고 싶었는데 사먹기엔 비싸고 집에서 해먹기엔 양이 많이서 벼르고 있었는데 오늘 엄마가 오프여서 알랑방귀껴서 저녁으로 먹을 수 있었다. 엄마최고❤️
점심부터 엄마랑 데이트 하고 장봐서 오는데 오랜만에 손잡고 걸으니까 좋았당
.
.
.
.
#엄마랑데이트#오늘의저녁#월남쌈
#datewithmom#fotd#vietnamroll
#🥗🥗🥗🥗🥗
행복하고 알찬 한 끼였다☺️ 오래전부터 먹고 싶었는데 사먹기엔 비싸고 집에서 해먹기엔 양이 많이서 벼르고 있었는데 오늘 엄마가 오프여서 알랑방귀껴서 저녁으로 먹을 수 있었다. 엄마최고❤️ 점심부터 엄마랑 데이트 하고 장봐서 오는데 오랜만에 손잡고 걸으니까 좋았당 . . . . #엄마랑데이트 #오늘의저녁 #월남쌈  #datewithmom #fotd #vietnamroll  #🥗🥗🥗🥗🥗
Vietnam roll.. mumpung blm buka warung 😅#vietnamroll #healthysnack #cooking
Dinner with my pabret menu ..home made Vietnam Roll 
#vietnam
#vietnamroll
Naše první letní závitky 😂🍤🥡🇻🇳 #LetníZávitky #VietnamskéZavitky #NajdiRozdíly #HonzíkSeSnažil #❤️😂 #TrenujemeNaCesty #summerrolls #vietnamroll #asianfood #🇻🇳
Nesmažené jarní závitky nem cuón velká inspirace od #chefkamu a doma vám utrhají ruce, muž šel na pivo s kamarády, začala jsem dělat tyhle skvěle závitky a on si počkal na první várku jestě před odchodem ;) prostě dobrota #vareni #cooking #asianfood #nesmazene #zavitky #nesmazenezavitky #nemcuon #vietnam #vietnamcuisine #vietnamskakuchyne #vietnamesefood #vietnamstyle #instacooking #foodie #vecere #promuze #unas #doma #nastole #dinner #home #homemade #rolls #vietnamroll #myhomecz #myhome
Nesmažené jarní závitky nem cuón velká inspirace od #chefkamu  a doma vám utrhají ruce, muž šel na pivo s kamarády, začala jsem dělat tyhle skvěle závitky a on si počkal na první várku jestě před odchodem ;) prostě dobrota #vareni  #cooking  #asianfood  #nesmazene  #zavitky  #nesmazenezavitky  #nemcuon  #vietnam  #vietnamcuisine  #vietnamskakuchyne  #vietnamesefood  #vietnamstyle  #instacooking  #foodie  #vecere  #promuze  #unas  #doma  #nastole  #dinner  #home  #homemade  #rolls  #vietnamroll  #myhomecz  #myhome 
Money & travel & Food

For now and next 3-5 years.

Marry ?. Not in list for now😂. Erased already.

#stangirl #vietnamfood #vietnamroll #foodexplorer #foodtrip
三两好友一起聚餐😏😋😉有机素食寿司卷
三两好友一起聚餐😏😋😉有机素食寿司卷
Ga ngiler?? Yakin??
Fresh bgt loh ini...perpaduan antara tomat dan udangnya pas bgt apalgi d cocol pake saus kacang wijen hmmn ntabbb soul😋😋
Penasaran?? Cusss kontak admin kita...d jamin nagih!

#vietnamroll#springroll#vegy#vegetable#fruit#fresh#health#full#vietnamrollcirebon#springrollcirebon#pertamadicirebon#cirebon#jajanansehat#jajanancirebon#nomnom#nomnomeatery#vietnamrollnomnom#kulinercirebon#kulinercirebonfood#aboutcirebon#shrimpvariant
Yeayyyy VIETNAM SPRING ROLLS pertama di Cirebon💃💃💃
Mau kenyang tp ttp sehat???
Mau makan kapan aja tanpa rasa bersalah??
Jawabannya ada di nomnom.eatery😍
Segar, kenyang, sehat dan yg paling penting bonusnya JARUM TIMBANGAN GA GERAK KE KANAN 😁

#vietnamroll#springroll#vegy#vegetable#fruit#fresh#health#full#vietnamrollcirebon#springrollcirebon#pertamadicirebon#cirebon#jajanansehat#jajanancirebon#nomnom#nomnomeatery#vietnamrollnomnom#kulinercirebon#kulinercirebonfood#aboutcirebon#
Yeayyyy VIETNAM SPRING ROLLS pertama di Cirebon💃💃💃 Mau kenyang tp ttp sehat??? Mau makan kapan aja tanpa rasa bersalah?? Jawabannya ada di nomnom.eatery😍 Segar, kenyang, sehat dan yg paling penting bonusnya JARUM TIMBANGAN GA GERAK KE KANAN 😁 #vietnamroll #springroll #vegy #vegetable #fruit #fresh #health #full #vietnamrollcirebon #springrollcirebon #pertamadicirebon #cirebon #jajanansehat #jajanancirebon #nomnom #nomnomeatery #vietnamrollnomnom #kulinercirebon #kulinercirebonfood #aboutcirebon #