an online Instagram web viewer

#ukm medias

Photos

MESIN CABUT BULU AYAM
- Kapasitas 5 Ekor
- Penggerak Mesin 5,5Pk - Bahan Bakar Bensin

Untuk informasi Mesin Lebih Lanjut Silahkan Hubungi:
☎ : 081225202528
WA: 081225202528

#mesin #ukm #mesinproduksi #wirausahamuda #ternak #ayampedaging #peternakanayam #cilacap #banyumas #kebumen #purbalingga #semarang #yogyakarta #kalimantan #sumatra #indonesia
BERAT TURUN! BERAT TURUN!
.
Jom beli The Cinch!  Boleh kurus sama sama dengan Qis yang cantik ni 😍
.
Consume The Cinch sambil makan pun turun! Diet lagi la turun omgee .
Siapa nak......?
.
✅ KURUS
.
✅ BUANG LEMAK
.
✅ HILANGKAN LEMAK MENGGELEBER
.
✅ BERTENAGA .
Korang nak tau tak?The Cinch ada 3 flavor em yumz 🤩
1. Chocolate
2. Vanilla
3. Caffe Latte
.
Apa lagi? Jom order The Cinch sekarang! Ws saya 0135059895 ❤️
.
#kuruscepat #kurusdansihat #beratturun #turunberat #shaklee #shakleeuitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uum #usm #umk #um #ukm #unisza #uniszapastitahu
BERAT TURUN! BERAT TURUN! . Jom beli The Cinch! Boleh kurus sama sama dengan Qis yang cantik ni 😍 . Consume The Cinch sambil makan pun turun! Diet lagi la turun omgee . Siapa nak......? . ✅ KURUS . ✅ BUANG LEMAK . ✅ HILANGKAN LEMAK MENGGELEBER . ✅ BERTENAGA . Korang nak tau tak?The Cinch ada 3 flavor em yumz 🤩 1. Chocolate 2. Vanilla 3. Caffe Latte . Apa lagi? Jom order The Cinch sekarang! Ws saya 0135059895 ❤️ . #kuruscepat  #kurusdansihat  #beratturun  #turunberat  #shaklee  #shakleeuitmpuncakalam  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uum  #usm  #umk  #um  #ukm  #unisza  #uniszapastitahu 
Jom cantik dengan Mary Kay.. 😍.. CC CREAM👇 ❤️Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB
♥️menutup cela, memelihara dan menenangkan kulit bermasalah
♥️mencerah dan menyerikan tona kulit
♥️mengurangkan kemerehan pada kulit 
FOUNDATION 👇
♥️Tutup garis halus,kedutan dan cela
♥️ada vitamin E,anti aging dan anti oxidant
♥️tiada COMEDOGENIC iaitu bahan yang boleh menyumbat pori-pori.. MINERAL POWDER FOUNDATION👇
♥️Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah.. ♥️sesuai untuk kulit sensetif
♥️memberi litupan yang sempurna

TRANSLUCENT LOOSE POWDER 👇
♥️sebagai finishing selepas foundation/cc cream
♥️serap minyak untuk kekal segar sepanjang hari
♥️effect shining/flawless/glowing

PRIMER FOUNDATION 👇 ❤️Lindungi kulit daripada sinar UVA/UVB
♥️mengurangkan penampakan bukaan liang pori
♥️makeup tahan lama

ENDLESS PERFORMANCE CREME-TO-POWDER FOUNDATION 2 IN 1👇
❤️foundation & bedak! bedak yang high coverage & lebih gebu ❤️FLAWLESS!Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish). ❤️Bedak ni lebih tahan lama ❤️WATERPROOF

MINERAL SHEER PRESSED POWDER👇
❤️Boleh sapu guna brush ataupun sponge.
❤️Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. ❤️Sesuai untuk semua jenis kulit
❤️kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!

Love,
Tyra
Whatsapp www.wasap.my/60193759520
Beauty Consultant Mary Kay

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #meletop #cctv #motifviral #utmskudai #uthm #uum #um #ukm
Jom cantik dengan Mary Kay.. 😍.. CC CREAM👇 ❤️Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB ♥️menutup cela, memelihara dan menenangkan kulit bermasalah ♥️mencerah dan menyerikan tona kulit ♥️mengurangkan kemerehan pada kulit FOUNDATION 👇 ♥️Tutup garis halus,kedutan dan cela ♥️ada vitamin E,anti aging dan anti oxidant ♥️tiada COMEDOGENIC iaitu bahan yang boleh menyumbat pori-pori.. MINERAL POWDER FOUNDATION👇 ♥️Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah.. ♥️sesuai untuk kulit sensetif ♥️memberi litupan yang sempurna TRANSLUCENT LOOSE POWDER 👇 ♥️sebagai finishing selepas foundation/cc cream ♥️serap minyak untuk kekal segar sepanjang hari ♥️effect shining/flawless/glowing PRIMER FOUNDATION 👇 ❤️Lindungi kulit daripada sinar UVA/UVB ♥️mengurangkan penampakan bukaan liang pori ♥️makeup tahan lama ENDLESS PERFORMANCE CREME-TO-POWDER FOUNDATION 2 IN 1👇 ❤️foundation & bedak! bedak yang high coverage & lebih gebu ❤️FLAWLESS!Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish). ❤️Bedak ni lebih tahan lama ❤️WATERPROOF MINERAL SHEER PRESSED POWDER👇 ❤️Boleh sapu guna brush ataupun sponge. ❤️Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. ❤️Sesuai untuk semua jenis kulit ❤️kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! Love, Tyra Whatsapp www.wasap.my/60193759520 Beauty Consultant Mary Kay #teamdsanteqswan  #marykaymalaysia  #marykaypasirgudang  #marykayjohorbharu  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayperak  #marykaykedah  #marykayselangor  #marykaypahang  #marykaypenang  #aydajebat  #neelofa  #fatahamin  #fazura  #hlive  #meletop  #cctv  #motifviral  #utmskudai  #uthm  #uum  #um  #ukm 
By @lpmindependent

Senin, 15 Oktober 2018 diadakan "Konser Amal" sebagai bentuk kepedulian korban Palu dan Donggala. Konser yang dimeriahkan oleh UKM dan ORMAWA kampus Cinta Tanah Air ini berlangsung mulai pukul 13.00 hingga pukul 17.00 didepan gedung G Universitas Islam Kadiri.
Acara tersebut berlangsung meriah dimulai dengan lagu Indonesia Raya sebagai pembukaan kemudian dilanjut live music dari teman-teman ormawa dan ukm kampus.
.
.
By: @icholifa
@uniskastory
@uniskaofficial
@bem_uniska
.
.
#prayforpalu #prayfordonggala #mahasiswakediri #kedirihits #infokediri #uniskastory #konseramal #livemusic #ukm #ormawa #jurnaliskampus #persmahasiswa #persma #pers
By @lpmindependent Senin, 15 Oktober 2018 diadakan "Konser Amal" sebagai bentuk kepedulian korban Palu dan Donggala. Konser yang dimeriahkan oleh UKM dan ORMAWA kampus Cinta Tanah Air ini berlangsung mulai pukul 13.00 hingga pukul 17.00 didepan gedung G Universitas Islam Kadiri. Acara tersebut berlangsung meriah dimulai dengan lagu Indonesia Raya sebagai pembukaan kemudian dilanjut live music dari teman-teman ormawa dan ukm kampus. . . By: @icholifa @uniskastory @uniskaofficial @bem_uniska . . #prayforpalu  #prayfordonggala  #mahasiswakediri  #kedirihits  #infokediri  #uniskastory  #konseramal  #livemusic  #ukm  #ormawa  #jurnaliskampus  #persmahasiswa  #persma  #pers 
PROMO SPECIAL 3PCS RM100 FREE POSTAGE🎉🎉🎉
valid sehingga 15/10/2018 11 malam .
.
Material Heavy Chiffon Geogette ! .
✔Mudah bentuk !
✔Minimal iron !
✔Tak perlu pakai starch !
✔Warna warna baru yang super awesome !
.
.
.
Warna warna yang available untuk New Label !
-Wine
-Baby Blue
-Black
-Dusty Cherry
-Fog Grey
-Teh Tarik
-Dark Turqoise
-Dusty Lilac
.
.
Dah pilih color?terus whatsapp Kak Lily k #0125071541
.
.
#tudungbawalchiffon #tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalbidang45 #bawalchiffonmurah #bawalviral #terapiinstagram #uum #uitm #usm #utm #ukm
PROMO SPECIAL 3PCS RM100 FREE POSTAGE🎉🎉🎉 valid sehingga 15/10/2018 11 malam . . Material Heavy Chiffon Geogette ! . ✔Mudah bentuk ! ✔Minimal iron ! ✔Tak perlu pakai starch ! ✔Warna warna baru yang super awesome ! . . . Warna warna yang available untuk New Label ! -Wine -Baby Blue -Black -Dusty Cherry -Fog Grey -Teh Tarik -Dark Turqoise -Dusty Lilac . . Dah pilih color?terus whatsapp Kak Lily k #0125071541  . . #tudungbawalchiffon  #tudung  #tudunglabuh  #tudungmurah  #tudungmurahmalaysia  #bawalbidang50  #bawalbidang55  #bawalbidang45  #bawalchiffonmurah  #bawalviral  #terapiinstagram  #uum  #uitm  #usm  #utm  #ukm 
.
Dah nak dekat musim konvo ni. Ada ke yang tengah cari tudung tu🙈

#bymirasya #bymirasyakedah #raysaabymirasya #fleurbymirasya #madinasakura #kedah #konvo #usm #uitm #utm #uum #usas #mahsa #unisel #ukm #um #malaysia #ua #ipts #ipta
Korang rabun? 
Mata silau?
Spek asyik hilang je? -
-
penat kan bila terpaksa cari spek, lagi2 kalau nak cepat pulak. -
-
Kalau x pakai spek tak nampak pulak. lagi la leceh ya Allah.
-
-
Asiyah paham apa korang rase, sbb asiyah pon sama jugak macam tu. 😭
-
-
Kalau korang ade masalah macam kat atas ni. korang patut cuba carotomax ni tau!
-
-
Insyaallah power boleh turun, tak perlu lagi susah2. bagi peluang kedua kat mata kita untuk bebas dari spekmata.
-
Nak SHAKLEE? Whatsapp Asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗
📲0136573655
📲0136573655
📲0136573655
.
.
#kulitpinkish #nakcantik #nakputih #mukabersih #breakout #breakoutskin #shakleeeffect #testimonishaklee #vitaminviral #carotomaxshaklee #carotomaxshakleemurah #carotomaxampang #rabun #masalahrabun #matacantik #carotomaxmurah #silau  #vitamineshakleemurah #vitamincshakleemurah  #vitaminmata #vitamineshaklee #shakleemurahampang  #shakleecodampang #shakleeampang  #shakleemurahhargastudent #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm #ukm
Korang rabun? Mata silau? Spek asyik hilang je? - - penat kan bila terpaksa cari spek, lagi2 kalau nak cepat pulak. - - Kalau x pakai spek tak nampak pulak. lagi la leceh ya Allah. - - Asiyah paham apa korang rase, sbb asiyah pon sama jugak macam tu. 😭 - - Kalau korang ade masalah macam kat atas ni. korang patut cuba carotomax ni tau! - - Insyaallah power boleh turun, tak perlu lagi susah2. bagi peluang kedua kat mata kita untuk bebas dari spekmata. - Nak SHAKLEE? Whatsapp Asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 . . #kulitpinkish  #nakcantik  #nakputih  #mukabersih  #breakout  #breakoutskin  #shakleeeffect  #testimonishaklee  #vitaminviral  #carotomaxshaklee  #carotomaxshakleemurah  #carotomaxampang  #rabun  #masalahrabun  #matacantik  #carotomaxmurah  #silau  #vitamineshakleemurah  #vitamincshakleemurah  #vitaminmata  #vitamineshaklee  #shakleemurahampang  #shakleecodampang  #shakleeampang  #shakleemurahhargastudent  #uitmjasin  #uitmmelaka  #uitm  #upm  #ukm 
Korang rabun? 
Mata silau?
Spek asyik hilang je? -
-
penat kan bila terpaksa cari spek, lagi2 kalau nak cepat pulak. -
-
Kalau x pakai spek tak nampak pulak. lagi la leceh ya Allah.
-
-
Asiyah paham apa korang rase, sbb asiyah pon sama jugak macam tu. 😭
-
-
Kalau korang ade masalah macam kat atas ni. korang patut cuba carotomax ni tau!
-
-
Insyaallah power boleh turun, tak perlu lagi susah2. bagi peluang kedua kat mata kita untuk bebas dari spekmata.
-
Nak SHAKLEE? Whatsapp Asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗
📲0136573655
📲0136573655
📲0136573655
.
.
#kulitpinkish #nakcantik #nakputih #mukabersih #breakout #breakoutskin #shakleeeffect #testimonishaklee #vitaminviral #carotomaxshaklee #carotomaxshakleemurah #carotomaxampang #rabun #masalahrabun #matacantik #carotomaxmurah #silau  #vitamineshakleemurah #vitamincshakleemurah  #vitaminmata #vitamineshaklee #shakleemurahampang  #shakleecodampang #shakleeampang  #shakleemurahhargastudent #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm #ukm
Korang rabun? Mata silau? Spek asyik hilang je? - - penat kan bila terpaksa cari spek, lagi2 kalau nak cepat pulak. - - Kalau x pakai spek tak nampak pulak. lagi la leceh ya Allah. - - Asiyah paham apa korang rase, sbb asiyah pon sama jugak macam tu. 😭 - - Kalau korang ade masalah macam kat atas ni. korang patut cuba carotomax ni tau! - - Insyaallah power boleh turun, tak perlu lagi susah2. bagi peluang kedua kat mata kita untuk bebas dari spekmata. - Nak SHAKLEE? Whatsapp Asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 . . #kulitpinkish  #nakcantik  #nakputih  #mukabersih  #breakout  #breakoutskin  #shakleeeffect  #testimonishaklee  #vitaminviral  #carotomaxshaklee  #carotomaxshakleemurah  #carotomaxampang  #rabun  #masalahrabun  #matacantik  #carotomaxmurah  #silau  #vitamineshakleemurah  #vitamincshakleemurah  #vitaminmata  #vitamineshaklee  #shakleemurahampang  #shakleecodampang  #shakleeampang  #shakleemurahhargastudent  #uitmjasin  #uitmmelaka  #uitm  #upm  #ukm 
Korang .. nk konvo kn tak lama lagi ?? Haaaa sis saje Nak bagithu uolls yang KARABUM ada baju baju yang sesuai untuk dipakai semasa Konvo .. mari lahhh visit ig KARABUM 😘😘.
.
. 
How to buy ?
:
1) Website
www.karabumplus.com❤️
:
2) Karabum Boutique
🌸MON - FRI🌸
11 am - 6:30 pm
🌸SAT - SUN🌸
11 am - 8:30 pm
:
KL : Plaza Idaman Mall (Tingkat 2 lot 186 Plaza Idaman Jln 6/21D Gombak 53100 Kuala Lumpur
WAZE : Karabum Boutique KL
TEL : ‭+60 19 666 7655‬❤️
:
SHAH ALAM : (No 30-1, Jln Selasih K U12/K, Cahaya Alam,Selangor
WAZE : Karabum Boutique Shah Alam
TEL: ‭+60 18 222 4156‬❤️
:
3)WHATSAPP
+60 19 240 4841
. .

#convo2018 #uitm #upm #ukm #um #unimap #utp #unikl #politeknik #usm #utm #unimas #ums #upsi #utem #unisza #umk #umt #uthm #uum #usas #mmu #uniten #msu #oum #unirazak #unitar #uiam #bajuconvo
Korang .. nk konvo kn tak lama lagi ?? Haaaa sis saje Nak bagithu uolls yang KARABUM ada baju baju yang sesuai untuk dipakai semasa Konvo .. mari lahhh visit ig KARABUM 😘😘. . . How to buy ? : 1) Website www.karabumplus.com❤️ : 2) Karabum Boutique 🌸MON - FRI🌸 11 am - 6:30 pm 🌸SAT - SUN🌸 11 am - 8:30 pm : KL : Plaza Idaman Mall (Tingkat 2 lot 186 Plaza Idaman Jln 6/21D Gombak 53100 Kuala Lumpur WAZE : Karabum Boutique KL TEL : ‭+60 19 666 7655‬❤️ : SHAH ALAM : (No 30-1, Jln Selasih K U12/K, Cahaya Alam,Selangor WAZE : Karabum Boutique Shah Alam TEL: ‭+60 18 222 4156‬❤️ : 3)WHATSAPP +60 19 240 4841 . . #convo2018  #uitm  #upm  #ukm  #um  #unimap  #utp  #unikl  #politeknik  #usm  #utm  #unimas  #ums  #upsi  #utem  #unisza  #umk  #umt  #uthm  #uum  #usas  #mmu  #uniten  #msu  #oum  #unirazak  #unitar  #uiam  #bajuconvo 
Hasil jadi kartu nama pesanan  MINTEA ^_^
.
Udah gak jamannya kamu panas2an cari percetakan untuk cetak kartu nama, Dear ^_^ Sekarang tinggal chat via wa aja kamu udah bisa dapetin kartu nama yang kamu mau.
.
Keuntungan cetak kartu nama di @kelingkingkecil :
- Bisa custom desain sesukamu
- Bisa potong sudut lengkung agar kartu nama lebih awet
- Bisa pilih laminasi glossy / doff
- Berkualitas, garansi cetak ulang jika produk cacat!
- Cetak dan potong hanya 1-2 hari tergantung antrian
.
Informasi / Order silahkan komen / hubungi CS kami :
- Whatsapp : 082 337 884 885 - Line : @bng4757n (pakai @)
.
#kartunama #cetakkartunama #kartunamalucu #kartunamaunik #kartunamashabby #kelingkingkecil_kartunama #desainkartunama #kartunamakilat #kartunamaolshop #kartunamaonlineshop #kartunamabisnis #ukm #namecard #percetakan #percetakanonline
Hasil jadi kartu nama pesanan MINTEA ^_^ . Udah gak jamannya kamu panas2an cari percetakan untuk cetak kartu nama, Dear ^_^ Sekarang tinggal chat via wa aja kamu udah bisa dapetin kartu nama yang kamu mau. . Keuntungan cetak kartu nama di @kelingkingkecil : - Bisa custom desain sesukamu - Bisa potong sudut lengkung agar kartu nama lebih awet - Bisa pilih laminasi glossy / doff - Berkualitas, garansi cetak ulang jika produk cacat! - Cetak dan potong hanya 1-2 hari tergantung antrian . Informasi / Order silahkan komen / hubungi CS kami : - Whatsapp : 082 337 884 885 - Line : @bng4757n (pakai @) . #kartunama  #cetakkartunama  #kartunamalucu  #kartunamaunik  #kartunamashabby  #kelingkingkecil_kartunama  #desainkartunama  #kartunamakilat  #kartunamaolshop  #kartunamaonlineshop  #kartunamabisnis  #ukm  #namecard  #percetakan  #percetakanonline 
🇲🇾
JABATAN Muzium Malaysia (JMM) membatalkan serta-merta penganjuran program sesi bertemu peminat, 'Thailand Fans: Together in Kuala Lumpur' yang dijadualkan berlangsung di auditorium Muzium Negara, Sabtu ini.

Ia susulan percanggahan maklumat dalam permohonan oleh pihak penganjur iaitu Maher Seni Production Sdn Bhd yang tidak menyatakan bahawa ia turut disertai dua artis kontroversi dari negara berkenaan dan terkenal sebagai ikon LGBT.

JMM dalam kenyataan hari ini berkata, penganjuran program membabitkan dua artis ikon LGBT dari Thailand itu hanya diketahui selepas poster program berkenaan bertajuk 'Kissing Krist & Singto' tular di laman sosial.

Katanya, JMM sudah menghubungi penganjur bagi mendapatkan pengesahan mengenai pembabitan dua artis berkenaan dan keputusan pembatalan program itu muktamad biarpun dimaklumkan ia bagi tujuan amal.
.
"Semalam, JMM mengeluarkan penafian mengenai penganjuran program itu berikutan permohonan awal daripada penganjurpada 31 Mei lalu bagi mengadakan sesi bertemu peminat artis Thailand, iaitu'Thailand Fans: Together in Kuala Lumpur' dan bukan penganjuran 'Kissing Krist & Singto.
.
"JMM hanya mengetahui mengenai mengenai program membabitkan dua artis ikon LGBT itu selepas poster mengenainya tular di media sosial selain kehadiran mereka (Krist dan Singto) disahkan oleh penganjur," katanya.

Menurut kenyataan itu lagi, menerusi permohonan dibuat oleh penganjur, program Thailand Fans: Together in Kuala Lumpur bertujuan memperkenalkan Malaysia di mata peminat artis Thailand yang datang dari seluruh Asia.

Katanya, antara aktiviti dijadualkan diadakan sepanjang program itu adalah sesi temubual antara artis Thailand dan peminat, sesi foto berkumpulan, mini konsert membabitkan nyanyian secara solo dan berkumpulan, ‘Fun Games’ antara artis dan peminat di atas pentas, tayangan video ‘Malaysia Truly Asia’ selain tandatangan poster, photobook, majalah dan foto.
.
"Bagaimanapun, dalam surat permohonan itu tidak dinyatakan nama artis Thailand yang terbabit dalam program itu nanti.
.
"Justeru, sebaik menerima maklumat mengenai pengesahan pembabitan dua artis ikon LGBT itu, JMM mengambil langkah membatalkannya," katanya.

Sambungan👇👇
.
.
🇲🇾 JABATAN Muzium Malaysia (JMM) membatalkan serta-merta penganjuran program sesi bertemu peminat, 'Thailand Fans: Together in Kuala Lumpur' yang dijadualkan berlangsung di auditorium Muzium Negara, Sabtu ini. Ia susulan percanggahan maklumat dalam permohonan oleh pihak penganjur iaitu Maher Seni Production Sdn Bhd yang tidak menyatakan bahawa ia turut disertai dua artis kontroversi dari negara berkenaan dan terkenal sebagai ikon LGBT. JMM dalam kenyataan hari ini berkata, penganjuran program membabitkan dua artis ikon LGBT dari Thailand itu hanya diketahui selepas poster program berkenaan bertajuk 'Kissing Krist & Singto' tular di laman sosial. Katanya, JMM sudah menghubungi penganjur bagi mendapatkan pengesahan mengenai pembabitan dua artis berkenaan dan keputusan pembatalan program itu muktamad biarpun dimaklumkan ia bagi tujuan amal. . "Semalam, JMM mengeluarkan penafian mengenai penganjuran program itu berikutan permohonan awal daripada penganjurpada 31 Mei lalu bagi mengadakan sesi bertemu peminat artis Thailand, iaitu'Thailand Fans: Together in Kuala Lumpur' dan bukan penganjuran 'Kissing Krist & Singto. . "JMM hanya mengetahui mengenai mengenai program membabitkan dua artis ikon LGBT itu selepas poster mengenainya tular di media sosial selain kehadiran mereka (Krist dan Singto) disahkan oleh penganjur," katanya. Menurut kenyataan itu lagi, menerusi permohonan dibuat oleh penganjur, program Thailand Fans: Together in Kuala Lumpur bertujuan memperkenalkan Malaysia di mata peminat artis Thailand yang datang dari seluruh Asia. Katanya, antara aktiviti dijadualkan diadakan sepanjang program itu adalah sesi temubual antara artis Thailand dan peminat, sesi foto berkumpulan, mini konsert membabitkan nyanyian secara solo dan berkumpulan, ‘Fun Games’ antara artis dan peminat di atas pentas, tayangan video ‘Malaysia Truly Asia’ selain tandatangan poster, photobook, majalah dan foto. . "Bagaimanapun, dalam surat permohonan itu tidak dinyatakan nama artis Thailand yang terbabit dalam program itu nanti. . "Justeru, sebaik menerima maklumat mengenai pengesahan pembabitan dua artis ikon LGBT itu, JMM mengambil langkah membatalkannya," katanya. Sambungan👇👇 . .
👜FLORAL BACKPACK👜
.
. . 🏧Harga: RM35/pcs
📮Postage percuma
.
. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
5 color:
🌻Premium Black butterfly
🌻Premium Black rose
🌻Premium white butterfly
🌻Premium pink
🌻Black VL star
. 
Bahan:Polyster
.
📏Dimensi:
Main bag: 21 cm(L) X 15 cm(W)  X 27 cm (H)
.
. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
. 
Cara pesanan
📸Screenshoot gambar yang berkenan diati 013758062 atau link di bio😚

#handbagmalaysiamurah
#beg
#begonline
#begmurah 
#handbagonline 
#handbagcantik 
#handbagmurah
#sandalcantik
#sandalmurah
#sandalonline
#uitm
#ukm
#usm
#upm
#utm
#unisel
#bisnesonline
#negerisembilan
#bahau
#jempol
#selangor
#melaka
#pahang
#kelantan
#terengganu
#cintatiadaganti
#begcantikhargamampumilik
#megasale
#hargaberbaloi
👜FLORAL BACKPACK👜 . . . 🏧Harga: RM35/pcs 📮Postage percuma . . 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 . 5 color: 🌻Premium Black butterfly 🌻Premium Black rose 🌻Premium white butterfly 🌻Premium pink 🌻Black VL star . Bahan:Polyster . 📏Dimensi: Main bag: 21 cm(L) X 15 cm(W) X 27 cm (H) . . 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 . Cara pesanan 📸Screenshoot gambar yang berkenan diati 013758062 atau link di bio😚 #handbagmalaysiamurah  #beg  #begonline  #begmurah  #handbagonline  #handbagcantik  #handbagmurah  #sandalcantik  #sandalmurah  #sandalonline  #uitm  #ukm  #usm  #upm  #utm  #unisel  #bisnesonline  #negerisembilan  #bahau  #jempol  #selangor  #melaka  #pahang  #kelantan  #terengganu  #cintatiadaganti  #begcantikhargamampumilik  #megasale  #hargaberbaloi 
Anda Student?
.
Kekurangan duit belanja?
.
Jom buat bisnes topup gerenti takde masalah lagi😊
.
Sekarang pon Hazira ada buat promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager😍On x on?
.
Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager? DM atau whatsapp Hazira di no 011-15767759 atau nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang🤗Kita bincang sampai jadi😁Terhad kepada 9 orang sahaja lagi🔥
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #zulofa #fattzurafairytale #fattzurafairytales #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #fattzuraloverz #zulofalovers
Anda Student? . Kekurangan duit belanja? . Jom buat bisnes topup gerenti takde masalah lagi😊 . Sekarang pon Hazira ada buat promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager😍On x on? . Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi iaitu Assistant Manager? DM atau whatsapp Hazira di no 011-15767759 atau nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang🤗Kita bincang sampai jadi😁Terhad kepada 9 orang sahaja lagi🔥 #agent  #topup  #agenttopup  #agenttopupmurah  #agenttopupneeded  #agenttopupwanted  #ukm  #uitm  #upm  #kptm  #kptmbangi  #kptmipoh  #politeknik  #puo  #uia  #kuis  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #zulofa  #fattzurafairytale  #fattzurafairytales  #fattzura  #fattzuratiedtheknot  #fattzuraonly  #fattzuraloverz  #zulofalovers 
Korang .. nk konvo kn tak lama lagi ?? Haaaa sis saje Nak bagithu uolls yang KARABUM ada baju baju yang sesuai untuk dipakai semasa Konvo .. mari lahhh visit ig KARABUM 😘😘.
.
. 
How to buy ?
:
1) Website
www.karabumhq.com❤️
:
2) Karabum Boutique
🌸MON - FRI🌸
11 am - 6:30 pm
🌸SAT - SUN🌸
11 am - 8:30 pm
:
KL : Plaza Idaman Mall (Tingkat 2 lot 186 Plaza Idaman Jln 6/21D Gombak 53100 Kuala Lumpur
WAZE : Karabum Boutique KL
TEL : ‭+60 19 666 7655‬❤️
:
SHAH ALAM : (No 30-1, Jln Selasih K U12/K, Cahaya Alam,Selangor
WAZE : Karabum Boutique Shah Alam
TEL: ‭+60 18 222 4156‬❤️
:
3)WHATSAPP
+60 19 619 4807‬
. .

#convo2018 #uitm #upm #ukm #um #unimap #utp #unikl #politeknik #usm #utm #unimas #ums #upsi #utem #unisza #umk #umt #uthm #uum #usas #mmu #uniten #msu #oum #unirazak #unitar #uiam #bajuconvo
Korang .. nk konvo kn tak lama lagi ?? Haaaa sis saje Nak bagithu uolls yang KARABUM ada baju baju yang sesuai untuk dipakai semasa Konvo .. mari lahhh visit ig KARABUM 😘😘. . . How to buy ? : 1) Website www.karabumhq.com❤️ : 2) Karabum Boutique 🌸MON - FRI🌸 11 am - 6:30 pm 🌸SAT - SUN🌸 11 am - 8:30 pm : KL : Plaza Idaman Mall (Tingkat 2 lot 186 Plaza Idaman Jln 6/21D Gombak 53100 Kuala Lumpur WAZE : Karabum Boutique KL TEL : ‭+60 19 666 7655‬❤️ : SHAH ALAM : (No 30-1, Jln Selasih K U12/K, Cahaya Alam,Selangor WAZE : Karabum Boutique Shah Alam TEL: ‭+60 18 222 4156‬❤️ : 3)WHATSAPP +60 19 619 4807‬ . . #convo2018  #uitm  #upm  #ukm  #um  #unimap  #utp  #unikl  #politeknik  #usm  #utm  #unimas  #ums  #upsi  #utem  #unisza  #umk  #umt  #uthm  #uum  #usas  #mmu  #uniten  #msu  #oum  #unirazak  #unitar  #uiam  #bajuconvo 
.
🌹TAMMY PLAIN BLOUSE🌹
.
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
RM8 SEM / RM12 SS

CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL
CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL
CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL

Kindly click the hashtag 😊 #4RM100CIEL

Material :
Velvet

Measurement :
Bahu 13.5"
Dada 37"
Lengan 18"
Labuh lengan 16"
Labuh baju 30.5"

Whatsapp 0183112237 for more details

#blousebycielfashionboutique #cielfashionboutique #ootdmalaysia #blousemurah #uia #unikl #unisza #ukm #usm #upm #ump #uitm #umk #umt
. 🌹TAMMY PLAIN BLOUSE🌹 . 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : RM8 SEM / RM12 SS CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  Kindly click the hashtag 😊 #4RM100CIEL  Material : Velvet Measurement : Bahu 13.5" Dada 37" Lengan 18" Labuh lengan 16" Labuh baju 30.5" Whatsapp 0183112237 for more details #blousebycielfashionboutique  #cielfashionboutique  #ootdmalaysia  #blousemurah  #uia  #unikl  #unisza  #ukm  #usm  #upm  #ump  #uitm  #umk  #umt 
Tara ta ta ta..... I'm loving it! 😍
.
...
Kenapa Tara ta ta ta? 
Kenapa tak para pa pa pa?
.
..
Sebab di ucapkan tata (selamat tinggal) kpd yg tak order kek pecan butterscotch ni. .
...
Tak order rugi! Bcoz loyal customer akk pun byk kali repeat kek pecan ni. Nampak tak kesedapannya? Lain machiammm bak hang!
.
..
Order whatsapp 0189679788
#bangi #bandarseriputra #bukitmahkota #nilai #kajang #bandarbarubangi #semenyih #pajam #bangiavenue #kptmbangi #uniklmfibangi #ukm #putrajaya #hospitalserdang #viral #kekviral #sabrinabakery #instafamous #foodporn #foodblogger #selangor #ruangrezekihanania #bazaar #makanansedap  #thegreaterthestorm #thebrightertherainbow
Tara ta ta ta..... I'm loving it! 😍 . ... Kenapa Tara ta ta ta? Kenapa tak para pa pa pa? . .. Sebab di ucapkan tata (selamat tinggal) kpd yg tak order kek pecan butterscotch ni. . ... Tak order rugi! Bcoz loyal customer akk pun byk kali repeat kek pecan ni. Nampak tak kesedapannya? Lain machiammm bak hang! . .. Order whatsapp 0189679788 #bangi  #bandarseriputra  #bukitmahkota  #nilai  #kajang  #bandarbarubangi  #semenyih  #pajam  #bangiavenue  #kptmbangi  #uniklmfibangi  #ukm  #putrajaya  #hospitalserdang  #viral  #kekviral  #sabrinabakery  #instafamous  #foodporn  #foodblogger  #selangor  #ruangrezekihanania  #bazaar  #makanansedap  #thegreaterthestorm  #thebrightertherainbow 
Senin, 15 Oktober 2018 diadakan "Konser Amal" sebagai bentuk kepedulian korban Palu dan Donggala. Konser yang dimeriahkan oleh UKM dan ORMAWA kampus Cinta Tanah Air ini berlangsung mulai pukul 13.00 hingga pukul 17.00 didepan gedung G Universitas Islam Kadiri.
Acara tersebut berlangsung meriah dimulai dengan lagu Indonesia Raya sebagai pembukaan kemudian dilanjut live music dari teman-teman ormawa dan ukm kampus.
.
.
By: @icholifa
@uniskastory
@uniskaofficial
@bem_uniska
.
.
#prayforpalu #prayfordonggala #mahasiswakediri #kedirihits #infokediri #uniskastory #konseramal #livemusic #ukm #ormawa #jurnaliskampus #persmahasiswa #persma #pers
Senin, 15 Oktober 2018 diadakan "Konser Amal" sebagai bentuk kepedulian korban Palu dan Donggala. Konser yang dimeriahkan oleh UKM dan ORMAWA kampus Cinta Tanah Air ini berlangsung mulai pukul 13.00 hingga pukul 17.00 didepan gedung G Universitas Islam Kadiri. Acara tersebut berlangsung meriah dimulai dengan lagu Indonesia Raya sebagai pembukaan kemudian dilanjut live music dari teman-teman ormawa dan ukm kampus. . . By: @icholifa @uniskastory @uniskaofficial @bem_uniska . . #prayforpalu  #prayfordonggala  #mahasiswakediri  #kedirihits  #infokediri  #uniskastory  #konseramal  #livemusic  #ukm  #ormawa  #jurnaliskampus  #persmahasiswa  #persma  #pers 
Hallo Sahabat REX, Buat kamu yang masih bingung apakah tujuan paket kamu terjangkau dengan kami? kamu bisa cek tujuan kamu melalui website kami http://www.rex.co.id/id dan kamu juga bisa pilih harga paket yang sesuai dengan tujuan kamu.
.
REX, Your Trusted Delivery Partner | http://www.rex.co.id
.
#kirimbarang #onlineshop #agenrex #ceklokasitujuan #hargakirim #sahabatREX #rexkirimanexpress #rexindonesia #REXID #murahmakinberkualitas #jasapengiriman #jasakirimbarang #kirimanmurah #kirimanmudah #kirimbarang #kirimancepat #kirimankilat #ekspedisi #kurir #menjangkaunusantara #pakeREXaja #tokopediaREX10 #bisnisonline #market #ecommerce  #belanja #diskon #olshop #ukm #layanservice #SolusiPengiriman @rexkirimanexpress
Hallo Sahabat REX, Buat kamu yang masih bingung apakah tujuan paket kamu terjangkau dengan kami? kamu bisa cek tujuan kamu melalui website kami http://www.rex.co.id/id dan kamu juga bisa pilih harga paket yang sesuai dengan tujuan kamu. . REX, Your Trusted Delivery Partner | http://www.rex.co.id . #kirimbarang  #onlineshop  #agenrex  #ceklokasitujuan  #hargakirim  #sahabatREX  #rexkirimanexpress  #rexindonesia  #REXID  #murahmakinberkualitas  #jasapengiriman  #jasakirimbarang  #kirimanmurah  #kirimanmudah  #kirimbarang  #kirimancepat  #kirimankilat  #ekspedisi  #kurir  #menjangkaunusantara  #pakeREXaja  #tokopediaREX10  #bisnisonline  #market  #ecommerce  #belanja  #diskon  #olshop  #ukm  #layanservice  #SolusiPengiriman  @rexkirimanexpress
8 roses + 3 daisy + 2 pingpong with filler Rm149. Optional Bear Rm25 #saujanautama #semenyih #serikembangan #cheras #bandarbarubangi #kajang#serikembangan #UKM #UPM #saujanaimpian
Korang rabun? 
Mata silau?
Spek asyik hilang je? -
-
penat kan bila terpaksa cari spek, lagi2 kalau nak cepat pulak. -
-
Kalau x pakai spek tak nampak pulak. lagi la leceh ya Allah.
-
-
Asiyah paham apa korang rase, sbb asiyah pon sama jugak macam tu. 😭
-
-
Kalau korang ade masalah macam kat atas ni. korang patut cuba carotomax ni tau!
-
-
Insyaallah power boleh turun, tak perlu lagi susah2. bagi peluang kedua kat mata kita untuk bebas dari spekmata.
-
Nak SHAKLEE? Whatsapp Asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗
📲0136573655
📲0136573655
📲0136573655
.
.
#kulitpinkish #nakcantik #nakputih #mukabersih #breakout #breakoutskin #shakleeeffect #testimonishaklee #vitaminviral #carotomaxshaklee #carotomaxshakleemurah #carotomaxampang #rabun #masalahrabun #matacantik #carotomaxmurah #silau  #vitamineshakleemurah #vitamincshakleemurah  #vitaminmata #vitamineshaklee #shakleemurahampang  #shakleecodampang #shakleeampang  #shakleemurahhargastudent #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm #ukm
Korang rabun? Mata silau? Spek asyik hilang je? - - penat kan bila terpaksa cari spek, lagi2 kalau nak cepat pulak. - - Kalau x pakai spek tak nampak pulak. lagi la leceh ya Allah. - - Asiyah paham apa korang rase, sbb asiyah pon sama jugak macam tu. 😭 - - Kalau korang ade masalah macam kat atas ni. korang patut cuba carotomax ni tau! - - Insyaallah power boleh turun, tak perlu lagi susah2. bagi peluang kedua kat mata kita untuk bebas dari spekmata. - Nak SHAKLEE? Whatsapp Asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 . . #kulitpinkish  #nakcantik  #nakputih  #mukabersih  #breakout  #breakoutskin  #shakleeeffect  #testimonishaklee  #vitaminviral  #carotomaxshaklee  #carotomaxshakleemurah  #carotomaxampang  #rabun  #masalahrabun  #matacantik  #carotomaxmurah  #silau  #vitamineshakleemurah  #vitamincshakleemurah  #vitaminmata  #vitamineshaklee  #shakleemurahampang  #shakleecodampang  #shakleeampang  #shakleemurahhargastudent  #uitmjasin  #uitmmelaka  #uitm  #upm  #ukm 
Kawasan yg terdapat EJEN KCM
✅Balik Pulau
Gwen - 013-5610710
✅Bayan Lepas/Baru
Azah - +60 11-3773 5126
.
💵💵💵💵
NAK JANA PENDAPATAN sambil sambil income masuk account?!
DAFTAR SEBAGAI AGEN KRUNCHY CHOCO KAMI dengan serendah RM 171 dapat 30 balang!!
(Agen setiap negeri adalah terhad) .
🍫COKLAT KETAGIH
🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS
🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK
🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA
🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP!
🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA
🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI 😋😋😋😋
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
📞011-2001.9403
📞014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #utp #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #dropshipper #takefive #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive
Kawasan yg terdapat EJEN KCM ✅Balik Pulau Gwen - 013-5610710 ✅Bayan Lepas/Baru Azah - +60 11-3773 5126 . 💵💵💵💵 NAK JANA PENDAPATAN sambil sambil income masuk account?! DAFTAR SEBAGAI AGEN KRUNCHY CHOCO KAMI dengan serendah RM 171 dapat 30 balang!! (Agen setiap negeri adalah terhad) . 🍫COKLAT KETAGIH 🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS 🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK 🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA 🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP! 🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA 🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI 😋😋😋😋 "Terus Makan, Hatiku Tertawan!" KRUNCHY CHOCO MELTS . 📞011-2001.9403 📞014-330.3189 FB : krunchy choco melts hq IG : krunchychocomeltshq . #hantucoklat  #chocojar  #coklatsedap  #coklatmurah  #dropshipper  #bazarpaknil  #utp  #crispy  #genggua  #chocolatejar  #chocomelt  #coklatcair  #dapur  #bakes  #dropshipper  #takefive  #uitm  #studentlife  #uum  #ukm  #uiabest  #utp  #ipohawesomecity  #agent  #ejen  #agentchocolate  #agentcoklat  #krunchychocomelt  #doorgiftexclusive 
Open for agent!! Berminat menjadi sebahagian keluarga KCM? 💵💵💵💵
NAK JANA PENDAPATAN sambil sambil income masuk account?!
DAFTAR SEBAGAI AGEN KRUNCHY CHOCO KAMI dengan serendah RM 171 dapat 30 balang!!
(Agen setiap negeri adalah terhad) .
🍫COKLAT KETAGIH
🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS
🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK
🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA
🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP!
🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA
🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI 😋😋😋😋
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
📞011-2001.9403
📞014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocolatedelicious #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #breakfast #takefive #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive
Open for agent!! Berminat menjadi sebahagian keluarga KCM? 💵💵💵💵 NAK JANA PENDAPATAN sambil sambil income masuk account?! DAFTAR SEBAGAI AGEN KRUNCHY CHOCO KAMI dengan serendah RM 171 dapat 30 balang!! (Agen setiap negeri adalah terhad) . 🍫COKLAT KETAGIH 🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS 🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK 🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA 🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP! 🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA 🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI 😋😋😋😋 "Terus Makan, Hatiku Tertawan!" KRUNCHY CHOCO MELTS . 📞011-2001.9403 📞014-330.3189 FB : krunchy choco melts hq IG : krunchychocomeltshq . #hantucoklat  #chocojar  #coklatsedap  #coklatmurah  #dropshipper  #bazarpaknil  #chocolatedelicious  #crispy  #genggua  #chocolatejar  #chocomelt  #coklatcair  #dapur  #bakes  #breakfast  #takefive  #uitm  #studentlife  #uum  #ukm  #uiabest  #utp  #ipohawesomecity  #agent  #ejen  #agentchocolate  #agentcoklat  #krunchychocomelt  #doorgiftexclusive 
YEAR END SALES!! 📣📣
Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm).
.
🐚Kurung Cik Siti Lace🐚
💰Asal Harga : RM120.
🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11).
Postage : RM9 SM / RM12 SS.
.
🎈Size : S, M & XL (Ukuran rujuk gambar).
.
🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam.
.
✔️Wudhu friendly.
❌Breastfeed friendly.
.
📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904.
.
#yearendsale #bajukurungmoden #bajukurungsulam #bajukurungmalaysia #bajukurunglover #bajukurungmuslimah #bajukurungbridesmaid #bajukurunglace #bajutunang #bajuakikah #meletop #ruangrezekihanania #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #ctdk #mirafilzah #melaka #selangor #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #uiam #ukm #student #bajukerja #cikgu #munafik2 #lemaribytripleh #trustedseller #trustedonlineshop
YEAR END SALES!! 📣📣 Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm). . 🐚Kurung Cik Siti Lace🐚 💰Asal Harga : RM120. 🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11). Postage : RM9 SM / RM12 SS. . 🎈Size : S, M & XL (Ukuran rujuk gambar). . 🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam. . ✔️Wudhu friendly. ❌Breastfeed friendly. . 📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904. . #yearendsale  #bajukurungmoden  #bajukurungsulam  #bajukurungmalaysia  #bajukurunglover  #bajukurungmuslimah  #bajukurungbridesmaid  #bajukurunglace  #bajutunang  #bajuakikah  #meletop  #ruangrezekihanania  #cintatiadaganti  #cikreenencikngokngek  #ctdk  #mirafilzah  #melaka  #selangor  #bazaarpaknil  #ajimaura  #terapiinstagram  #uiam  #ukm  #student  #bajukerja  #cikgu  #munafik2  #lemaribytripleh  #trustedseller  #trustedonlineshop 
#HARGA_BILA_DIKIRIM_BY_MOTOR_DAN_PAKET_DARI_BEKASI
HARGA OKTOBER 2018 - BOTOL PLASTIK JAMBU BOHLAM LN - 320 ML

½ sak =  24 botol x @ Rp 3.929,- = Rp  94.300,- + tutupnya
1 sak =  48 botol x @ Rp 2.851,- = Rp 136.850,- + tutupnya
2 sak =  96 botol x @ Rp 2.192,- = Rp 210.432,- + tutupnya
3 sak = 144 botol x @ Rp 2.132,- = Rp 307.008,- + tutupnya
4 sak = 192 botol x @ Rp 2.102,- = Rp 403.650,- + tutupnya
4 sak dst. harga per botol sama @ Rp 2.102,- untuk by paket via Bekasi.
. Maksimal order 4 ball saja kalau by motor via Bekasi
. Harga tersebut di atas sudah termasuk tutupnya. Bisa beli tutupnya saja @ Rp 500,- . Warna ada 4 pilihan: A.  Hitam B. Putih  C. Hitam+Putih  D. Warna-warni Campur rata 6 warna,  tidak bisa warna tunggal semua (misal merah semua). #HARGA_BILA_DIKIRIM_BY_ PAKET_DARI_SURABAYA
HARGA OKTOBER 2018 - BOTOL  JAMBU BOHLAM  LN - 320ML (1 sak isi 48 botol – minimal order 2 sak = 96 botol) 
2 - 21 sak harga @ Rp 1.400,- per botol 
22 - 50 sak harga @ Rp 1.300,- per botol 
50 sak dst harga  @ Rp 1.200,- per botol
Harga + ongkir + Rp 15.000,- / per koli – muat 5 sak
Warna Tutup bisa pilih bebas Putih, Hitam, Merah, Kuning, Orange, Hijau selama persediaan masih ada

C. CARA ORDER
Pilih Format Order sesuai pilihan Kakak, A, B atau C di bagian Komentar. Isi lalu kirimkan by WA kepada Mimien 081311297975

Sssss10 #botolbohlamSN320ml #botoljambuLN320ml #daftarhargabotolplastik  #ukmtangerang #ukmharapanindah #cfd #cfdsummareconbekasi #botolbekasi #botolplastik #sambal 
Ttttt10 #mesinkemasan #mesinsealermurah #mesinsealergelas #alatsegel  #alatpanggang #pangganganikan #panggangansate  #panggangansosis  #deepfryer #ruth_kotaharapanindah
Uuuuu8 #gofood #ukm #ukmsurabaya #ukmbekasi #ukmtambun #ukmtangerang #ukmharapanindah #cfd
#HARGA_BILA_DIKIRIM_BY_MOTOR_DAN_PAKET_DARI_BEKASI  HARGA OKTOBER 2018 - BOTOL PLASTIK JAMBU BOHLAM LN - 320 ML ½ sak = 24 botol x @ Rp 3.929,- = Rp 94.300,- + tutupnya 1 sak = 48 botol x @ Rp 2.851,- = Rp 136.850,- + tutupnya 2 sak = 96 botol x @ Rp 2.192,- = Rp 210.432,- + tutupnya 3 sak = 144 botol x @ Rp 2.132,- = Rp 307.008,- + tutupnya 4 sak = 192 botol x @ Rp 2.102,- = Rp 403.650,- + tutupnya 4 sak dst. harga per botol sama @ Rp 2.102,- untuk by paket via Bekasi. . Maksimal order 4 ball saja kalau by motor via Bekasi . Harga tersebut di atas sudah termasuk tutupnya. Bisa beli tutupnya saja @ Rp 500,- . Warna ada 4 pilihan: A. Hitam B. Putih C. Hitam+Putih D. Warna-warni Campur rata 6 warna, tidak bisa warna tunggal semua (misal merah semua). #HARGA_BILA_DIKIRIM_BY_  PAKET_DARI_SURABAYA HARGA OKTOBER 2018 - BOTOL JAMBU BOHLAM LN - 320ML (1 sak isi 48 botol – minimal order 2 sak = 96 botol) 2 - 21 sak harga @ Rp 1.400,- per botol 22 - 50 sak harga @ Rp 1.300,- per botol 50 sak dst harga @ Rp 1.200,- per botol Harga + ongkir + Rp 15.000,- / per koli – muat 5 sak Warna Tutup bisa pilih bebas Putih, Hitam, Merah, Kuning, Orange, Hijau selama persediaan masih ada C. CARA ORDER Pilih Format Order sesuai pilihan Kakak, A, B atau C di bagian Komentar. Isi lalu kirimkan by WA kepada Mimien 081311297975 Sssss10 #botolbohlamSN320ml  #botoljambuLN320ml  #daftarhargabotolplastik  #ukmtangerang  #ukmharapanindah  #cfd  #cfdsummareconbekasi  #botolbekasi  #botolplastik  #sambal  Ttttt10 #mesinkemasan  #mesinsealermurah  #mesinsealergelas  #alatsegel  #alatpanggang  #pangganganikan  #panggangansate  #panggangansosis  #deepfryer  #ruth_kotaharapanindah  Uuuuu8 #gofood  #ukm  #ukmsurabaya  #ukmbekasi  #ukmtambun  #ukmtangerang  #ukmharapanindah  #cfd 
Hot Selling now Mini Lipcream..Dm or whatsap sis lju2 k 🤗
. 💄 Mini Lipcream 💄 |  Readystock RM19/PC ✔️ Free postage SM 5 lipcream ke atas
.
🌸 TOP AGENT HERE N TRUSTED
🚘 COD KLANG/BUKIT TINGGI/JLN KEBUN/SENTOSA/ANDALAS/KG JAWA/SG KANDIS/BANDAR PUTERA & PUTERI DAN SEKITARNYA
🚘 COD SHAH ALAM/SEK 2/3/4/5/6/7/8/9/27/20/24/23/30/31/32/35/25/13/14/15/16/18/19 N SEKITARNYA
🚘 PUCHONG (HICOM)
🚘 BATU 3 / GLENMARIE / SUBANG HITECH N SEKITARNYER
📲 Whatsapp NAD 0182117403
Hot Selling now Mini Lipcream..Dm or whatsap sis lju2 k 🤗 . 💄 Mini Lipcream 💄 |  Readystock RM19/PC ✔️ Free postage SM 5 lipcream ke atas . 🌸 TOP AGENT HERE N TRUSTED 🚘 COD KLANG/BUKIT TINGGI/JLN KEBUN/SENTOSA/ANDALAS/KG JAWA/SG KANDIS/BANDAR PUTERA & PUTERI DAN SEKITARNYA 🚘 COD SHAH ALAM/SEK 2/3/4/5/6/7/8/9/27/20/24/23/30/31/32/35/25/13/14/15/16/18/19 N SEKITARNYA 🚘 PUCHONG (HICOM) 🚘 BATU 3 / GLENMARIE / SUBANG HITECH N SEKITARNYER 📲 Whatsapp NAD 0182117403
Hasil jadi cetak nota ukuran 1/4 folio warna ungu Ready Stok Purple Shabby ^_^
.
Udah gak jamannya kamu panas2an cari percetakan untuk cetak nota / kuitansi, Dear ^_^ Sekarang tinggal chat via wa aja kamu udah bisa dapetin nota / kuitansi yang kamu mau.
.
Keuntungan cetak nota di @kelingkingkecil :
- Bisa custom desain (FREE DESAIN)
- Bisa custom warna, ukuran, dan jumlah rangkap
- Tidak harus cetak banyak, tidak harus cetak 1 rim
- Berkualitas, garansi cetak ulang jika produk cacat!
- Butuh cepat dikirim hari ini juga? bisa pilih nota ready stock di @kelingkingkecil.katalog
.
Informasi / Order silahkan komen / hubungi CS kami :
- Whatsapp : 082 337 884 885 - Line : @bng4757n (pakai @)
.
#nota #cetaknota #notacustom #promonota #notaolshop #notamurah #notashabby #bisnis #pengusaha #ukm #notalucu #kwitansilucu #kuitansilucu #kwitansicustom #kuitansicustom #kelingkingkecil_nota #desainnota #notaunik #dramaolshop #kelingkingkecil #notamini #kwitansi #kuitansi #cetakkuitansi #cetakkwitansi #percetakan #percetakanonline
Hasil jadi cetak nota ukuran 1/4 folio warna ungu Ready Stok Purple Shabby ^_^ . Udah gak jamannya kamu panas2an cari percetakan untuk cetak nota / kuitansi, Dear ^_^ Sekarang tinggal chat via wa aja kamu udah bisa dapetin nota / kuitansi yang kamu mau. . Keuntungan cetak nota di @kelingkingkecil : - Bisa custom desain (FREE DESAIN) - Bisa custom warna, ukuran, dan jumlah rangkap - Tidak harus cetak banyak, tidak harus cetak 1 rim - Berkualitas, garansi cetak ulang jika produk cacat! - Butuh cepat dikirim hari ini juga? bisa pilih nota ready stock di @kelingkingkecil.katalog . Informasi / Order silahkan komen / hubungi CS kami : - Whatsapp : 082 337 884 885 - Line : @bng4757n (pakai @) . #nota  #cetaknota  #notacustom  #promonota  #notaolshop  #notamurah  #notashabby  #bisnis  #pengusaha  #ukm  #notalucu  #kwitansilucu  #kuitansilucu  #kwitansicustom  #kuitansicustom  #kelingkingkecil_nota  #desainnota  #notaunik  #dramaolshop  #kelingkingkecil  #notamini  #kwitansi  #kuitansi  #cetakkuitansi  #cetakkwitansi  #percetakan  #percetakanonline 
Ussy dan Andhika yang merupakan pasangan suami istri dari kalangan selebriti, juga tidak berhenti pada kesuksesannya di dunia entertain. Ussy dan Andhika ini juga memiliki bisnis yang tak hanya satu, melainkan ada beberapa bisnis yang mereka jalani seperti bisnis pakaian, kosmetik, sepatu, dan saat ini mereka membuka restoran yang bernuansa tradisional Indonesia.
.
.
Download eMajels edisi Oktober 2018 secara gratis dengan klik link di bio!
.
@ussypratama
@andhiiikapratama
@lurik.coffeekitchen
@bakoelussy
.
.
#ElshintaDotCom #ElshintaNewsAndTalk #ElshintaNews #ElshintaNewsOnkine #eMajels #MajalahElshinta #bisnis #investasi #bisnisinvestasi #bareksa #reksadana #marketplace #pasarmodal #UKM #usaha #pengusaha #wiraswasta #belajarbisnis #ragambisnis #tipsntrick #successstory #ussyandhika #bisnisartis
Ussy dan Andhika yang merupakan pasangan suami istri dari kalangan selebriti, juga tidak berhenti pada kesuksesannya di dunia entertain. Ussy dan Andhika ini juga memiliki bisnis yang tak hanya satu, melainkan ada beberapa bisnis yang mereka jalani seperti bisnis pakaian, kosmetik, sepatu, dan saat ini mereka membuka restoran yang bernuansa tradisional Indonesia. . . Download eMajels edisi Oktober 2018 secara gratis dengan klik link di bio! . @ussypratama @andhiiikapratama @lurik.coffeekitchen @bakoelussy . . #ElshintaDotCom  #ElshintaNewsAndTalk  #ElshintaNews  #ElshintaNewsOnkine  #eMajels  #MajalahElshinta  #bisnis  #investasi  #bisnisinvestasi  #bareksa  #reksadana  #marketplace  #pasarmodal  #UKM  #usaha  #pengusaha  #wiraswasta  #belajarbisnis  #ragambisnis  #tipsntrick  #successstory  #ussyandhika  #bisnisartis 
YEAR END SALES!! 📣📣
Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm).
.
🐚Kurung Cik Siti Lace🐚
💰Asal Harga : RM120.
🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11).
Postage : RM9 SM / RM12 SS.
.
🎈Size : S, M & XL (Ukuran rujuk gambar).
.
🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam.
.
✔️Wudhu friendly.
❌Breastfeed friendly.
.
📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904.
.
#yearendsale #bajukurungmoden #bajukurungsulam #bajukurungmalaysia #bajukurunglover #bajukurungmuslimah #bajukurungbridesmaid #bajukurunglace #bajutunang #bajuakikah #meletop #ruangrezekihanania #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #ctdk #mirafilzah #melaka #selangor #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #uiam #ukm #student #bajukerja #cikgu #munafik2 #lemaribytripleh #trustedseller #trustedonlineshop
YEAR END SALES!! 📣📣 Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm). . 🐚Kurung Cik Siti Lace🐚 💰Asal Harga : RM120. 🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11). Postage : RM9 SM / RM12 SS. . 🎈Size : S, M & XL (Ukuran rujuk gambar). . 🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam. . ✔️Wudhu friendly. ❌Breastfeed friendly. . 📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904. . #yearendsale  #bajukurungmoden  #bajukurungsulam  #bajukurungmalaysia  #bajukurunglover  #bajukurungmuslimah  #bajukurungbridesmaid  #bajukurunglace  #bajutunang  #bajuakikah  #meletop  #ruangrezekihanania  #cintatiadaganti  #cikreenencikngokngek  #ctdk  #mirafilzah  #melaka  #selangor  #bazaarpaknil  #ajimaura  #terapiinstagram  #uiam  #ukm  #student  #bajukerja  #cikgu  #munafik2  #lemaribytripleh  #trustedseller  #trustedonlineshop 
I promise i will be there for you when no one else is

#abampayungsikit #UKM #KIY #FPEND #igers #pendidikankhas
PHOTO BY:@monkimon98
YEAR END SALES!! 📣📣
Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm).
.
🐚Kurung Cik Siti Lace🐚
💰Asal Harga : RM120.
🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11).
Postage : RM9 SM / RM12 SS.
.
🎈Size : S, M & XL (Ukuran rujuk gambar).
.
🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam.
.
✔️Wudhu friendly.
❌Breastfeed friendly.
.
📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904.
.
#yearendsale #bajukurungmoden #bajukurungsulam #bajukurungmalaysia #bajukurunglover #bajukurungmuslimah #bajukurungbridesmaid #bajukurunglace #bajutunang #bajuakikah #meletop #ruangrezekihanania #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #ctdk #mirafilzah #melaka #selangor #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #uiam #ukm #student #bajukerja #cikgu #munafik2 #lemaribytripleh #trustedseller #trustedonlineshop
YEAR END SALES!! 📣📣 Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm). . 🐚Kurung Cik Siti Lace🐚 💰Asal Harga : RM120. 🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11). Postage : RM9 SM / RM12 SS. . 🎈Size : S, M & XL (Ukuran rujuk gambar). . 🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam. . ✔️Wudhu friendly. ❌Breastfeed friendly. . 📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904. . #yearendsale  #bajukurungmoden  #bajukurungsulam  #bajukurungmalaysia  #bajukurunglover  #bajukurungmuslimah  #bajukurungbridesmaid  #bajukurunglace  #bajutunang  #bajuakikah  #meletop  #ruangrezekihanania  #cintatiadaganti  #cikreenencikngokngek  #ctdk  #mirafilzah  #melaka  #selangor  #bazaarpaknil  #ajimaura  #terapiinstagram  #uiam  #ukm  #student  #bajukerja  #cikgu  #munafik2  #lemaribytripleh  #trustedseller  #trustedonlineshop 
Hi!!! Dh order ke blom? Arini klo nk pos dh blh sampai Jumaat.mcmna nk order?carik ejen terdkt kami di kawasan anda. 🍫COKLAT KETAGIH
🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS
🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK
🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA
🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP!
🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA
🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI 😋😋😋😋
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
📞011-2001.9403
📞014-330.3189  #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #dropshipper #takefive #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #ejenbrunei #bruneidarussalam #kcmbrunei
Hi!!! Dh order ke blom? Arini klo nk pos dh blh sampai Jumaat.mcmna nk order?carik ejen terdkt kami di kawasan anda. 🍫COKLAT KETAGIH 🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS 🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK 🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA 🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP! 🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA 🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI 😋😋😋😋 "Terus Makan, Hatiku Tertawan!" KRUNCHY CHOCO MELTS . 📞011-2001.9403 📞014-330.3189 #chocolatejar  #chocomelt  #coklatcair  #dapur  #bakes  #dropshipper  #takefive  #uitm  #studentlife  #uum  #ukm  #uiabest  #utp  #ipohawesomecity  #agent  #ejen  #agentchocolate  #agentcoklat  #krunchychocomelt  #doorgiftexclusive  #ejenbrunei  #bruneidarussalam  #kcmbrunei 
basic palazo vol 2
.
Rm36
Pos rm8sm /rm12ss
. 
material : crepe (stretchable)
size : free size (S-XL)
*ada poket
*waist full getah 
waist 26"-41"
hips 40"
length 39"
.
Whatsapp 017 969 5529 untuk order
.
.
#bajumurah #blousemurahmalaysia
#blousemurah #palazzomurah #designletops #skinnyjeansmurah #blousecantikmurah
#blouseplain #bazarpaknil
#igshopmurah #igshopmalaysia #bootcutjeansmurahmalaysia
#usm #uthm #um #ump #uitm #uum #umt #ukm #upm #bajutshirt # #bajublousemurah #blouse4pcsrm100 #blouseplain #blousecorak
#blouse3pcsrm100 #blouse2pcsrm100
#jeansmurah #palazzocorakbunga #skinnypants
basic palazo vol 2 . Rm36 Pos rm8sm /rm12ss . material : crepe (stretchable) size : free size (S-XL) *ada poket *waist full getah waist 26"-41" hips 40" length 39" . Whatsapp 017 969 5529 untuk order . . #bajumurah  #blousemurahmalaysia  #blousemurah  #palazzomurah  #designletops  #skinnyjeansmurah  #blousecantikmurah  #blouseplain  #bazarpaknil  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #bootcutjeansmurahmalaysia  #usm  #uthm  #um  #ump  #uitm  #uum  #umt  #ukm  #upm  #bajutshirt  # #bajublousemurah  #blouse4pcsrm100  #blouseplain  #blousecorak  #blouse3pcsrm100  #blouse2pcsrm100  #jeansmurah  #palazzocorakbunga  #skinnypants 
Tengokla skin diaaaaa sekarang cantik gila kan?????? Korang taknak ke skin cantik gila mcmni. Serious tak tipu bougas serumnni best gila sbb dia waterbased. Korang tak try, mana nak tahu kan? #bangi #shahalam #bougasserumbangi #ainaacosmetics #ukmbangi #ukm
🖋Preorder *Hoodie Muslimah Sporty*
.
💵Harga Sehelai: RM90
.
Tawaran terover best! 🔥🔥
2 - 4 pc: RM85/pc
5 - 9 pc: RM80/pc
10pc & keatas: RM70/pc
Boleh Bayar Deposit
.
😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat
Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik .
Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. .
Material : Fleece
👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) .
Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue
💗 Purple
💗 Red
💗 Green
💗 Mustard .
Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018
.
Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) .
🚚 Harga tak termasuk kos pos
.
#sweaterweather #sweaters #sweater #sweatermurah #sweatercouple #wintercoat #politeknik #shopping #review #hijab #wanita #muar #utem #ukm #upsi
🖋Preorder *Hoodie Muslimah Sporty* . 💵Harga Sehelai: RM90 . Tawaran terover best! 🔥🔥 2 - 4 pc: RM85/pc 5 - 9 pc: RM80/pc 10pc & keatas: RM70/pc Boleh Bayar Deposit . 😍Design terbaru yang lebih versatile, simple tapi selesa sangat Baju Muslimah ada hoodie. Nampak lebih stylo, boleh tutup kepala time hujan atau panas terik . Baju Muslimah ada poket di depan (Boleh letak smartphone, selit2 duit) Semua saiz boleh ditempah. Dari XS - 5XL. . Material : Fleece 👍🏻Fabrik ini lembut dan ringan, cepat kering kalau kena hujan, boleh menghangatkan badan musim2 cuaca sejuk ni, berbulu ala2 selimut gitu. Sedap je nak tido bila sarung hoodie muslimah ni 😂) . Terdapat 5 warna eksklusif : 💗 Blue 💗 Purple 💗 Red 💗 Green 💗 Mustard . Tempoh Preorder 12 ⏩ 21 Oct 2018 . Tarikh pos : Bermula 3 Dec 2018 (5 Minggu kerana Hoodie buat di Indonesia) . 🚚 Harga tak termasuk kos pos . #sweaterweather  #sweaters  #sweater  #sweatermurah  #sweatercouple  #wintercoat  #politeknik  #shopping  #review  #hijab  #wanita  #muar  #utem  #ukm  #upsi 
Luna in Bidang 55' hanya RM 55 exc postage jugak ! Sama sahaja dengan harga Bidang 50 ! So kalau korang nak campur bidang for combor price pon no hal 👏🏻.
.
🔥3 PCS RM 155 FREE POSTAGE🔥
🔥3 PCS RM 155 FREE POSTAGE🔥
🔥3 PCS RM 155 FREE POSTAGE🔥.
.
Untuk order klik sahaja link whatsapp 📲 di bio. FAST RESPOND AND REPLY ASAP ⚡️.
.
.
.
.
#bawalsatin #bawaldiamond #bawalsatindiamond #bawalsatinlabuh #bawaldiamondlabuh #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawaldiamondtabur #bawalbidangbesar #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallabuhmurah #tudungmuslimah #bawallover #bawalplain #hijab #iium #unisza #usim #ukm #um #ump #usm #kipsas #lelakikirimantuhan #muslimahmalaysia #purdah
Luna in Bidang 55' hanya RM 55 exc postage jugak ! Sama sahaja dengan harga Bidang 50 ! So kalau korang nak campur bidang for combor price pon no hal 👏🏻. . 🔥3 PCS RM 155 FREE POSTAGE🔥 🔥3 PCS RM 155 FREE POSTAGE🔥 🔥3 PCS RM 155 FREE POSTAGE🔥. . Untuk order klik sahaja link whatsapp 📲 di bio. FAST RESPOND AND REPLY ASAP ⚡️. . . . . #bawalsatin  #bawaldiamond  #bawalsatindiamond  #bawalsatinlabuh  #bawaldiamondlabuh  #bawalsatinmurah  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondtabur  #bawalbidangbesar  #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawallabuhmurah  #tudungmuslimah  #bawallover  #bawalplain  #hijab  #iium  #unisza  #usim  #ukm  #um  #ump  #usm  #kipsas  #lelakikirimantuhan  #muslimahmalaysia  #purdah 
❄☃️WINTER MATCHING IN MALAYSIA☃️❄
Hey peeps! Greetings from Malaysia🇲🇾!
Looking for global exchange during this winter break? Interest to explore the BEST of Malaysia🎉🎉? We are here to provide you the best experience through our project✨✨ Project: Speak Up 2.0 - Education for Confidence🎓
Duration: 24th January - 8 March 2019

To sign up, can go to my instagram bio @ah.tay.543 and register in the link.

For more information, contact
whatsapp:(+60172355863) Chuan Jie
Email: tay.chuanjie@aiesec.net
#AIESEC #globalvolunteer #wintersessions #globalexchange #winterbreak #project #UKM #volunteer #world #aiesec #opportunity #education #SDGs #socialchange #youth
❄☃️WINTER MATCHING IN MALAYSIA☃️❄ Hey peeps! Greetings from Malaysia🇲🇾! Looking for global exchange during this winter break? Interest to explore the BEST of Malaysia🎉🎉? We are here to provide you the best experience through our project✨✨ Project: Speak Up 2.0 - Education for Confidence🎓 Duration: 24th January - 8 March 2019 To sign up, can go to my instagram bio @ah.tay.543 and register in the link. For more information, contact whatsapp:(+60172355863) Chuan Jie Email: tay.chuanjie@aiesec.net #AIESEC  #globalvolunteer  #wintersessions  #globalexchange  #winterbreak  #project  #UKM  #volunteer  #world  #aiesec  #opportunity  #education  #SDGs  #socialchange  #youth 
Pendaftaran PERCUMA‼️
.
Smart phone jadi kedai ✅
Duit belanja jadi pendapatan sampingan✅
Pasaran prepaid yg LUAS (550 telco seluruh dunia) ✅
Margin untung 5% ✅
❌ perlu orang bawah
❌ perlu cari orang
.
Postpaid pun boleh berniaga. .
Senang citer, daftar free, duit mari. 
#agenttopup #agenttopupdiperlukan #agenttopupneeded #prepaidjimat #onexox #topup #onexoxdealer #topupmurah #janaincome #bual #bual2u #prepaid #uiagombak #uitm #politeknik #kedairuncit #student #pelajar #uia #uitm #uitmdihatiku #unikl #uiam #uum #upm #ukm #sekolah #koperasi #usm #utm
Pendaftaran PERCUMA‼️ . Smart phone jadi kedai ✅ Duit belanja jadi pendapatan sampingan✅ Pasaran prepaid yg LUAS (550 telco seluruh dunia) ✅ Margin untung 5% ✅ ❌ perlu orang bawah ❌ perlu cari orang . Postpaid pun boleh berniaga. . Senang citer, daftar free, duit mari. #agenttopup  #agenttopupdiperlukan  #agenttopupneeded  #prepaidjimat  #onexox  #topup  #onexoxdealer  #topupmurah  #janaincome  #bual  #bual2u  #prepaid  #uiagombak  #uitm  #politeknik  #kedairuncit  #student  #pelajar  #uia  #uitm  #uitmdihatiku  #unikl  #uiam  #uum  #upm  #ukm  #sekolah  #koperasi  #usm  #utm 
You Never Walk Alone !!!!!
Sebab kita kan ada family bisnes dan yg paling penting ialah....
.
.
Semua benda yang anda inginkan, semua perkara yang anda impikan takkan terjadi tanpa anda mula bertindak.Sebab yang membezakan antara orang berjaya dengan orang belum berjaya adalah pada tindakan.
.
So, apa yang anda kena buat sekarang adalah mula ambil tindakan. Lagi lambat anda bertindak, lagi jauh impian anda."Gentleman, start your engine.."
.
.
Tags:
#BDNEmperor
#teambangkitBDN
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom 
#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#programgandakansimpanan2018 #msu #unikl
You Never Walk Alone !!!!! Sebab kita kan ada family bisnes dan yg paling penting ialah.... . . Semua benda yang anda inginkan, semua perkara yang anda impikan takkan terjadi tanpa anda mula bertindak.Sebab yang membezakan antara orang berjaya dengan orang belum berjaya adalah pada tindakan. . So, apa yang anda kena buat sekarang adalah mula ambil tindakan. Lagi lambat anda bertindak, lagi jauh impian anda."Gentleman, start your engine.." . . Tags: #BDNEmperor  #teambangkitBDN  #BETABusinessClub  #NewDiamondOrder  #BlackDiamondNetwork  #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah  #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom  #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam  #UniKLMFI  #UiTMSeriIskandar  #UiTMShahAlam  #programgandakansimpanan2018  #msu  #unikl 
💯 ORIGINAL Bodypack Enfield Laptop Backpack - Black
.
RM225
.
Features:
- Flap accent with buckle lock.
- The main compartment is equipped with a 14 inch laptop bag and organizer.
- Extra pockets in front with camouflage pattern details.
- Hidden bag on the side, can store drinking bottles.
- Web keeper for buckle straps.
- Details of the logo with deboss technique.
- Logo with silver emboss technique.

Material: Polyester
Dimensions: 30x17x45 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina #bodypack
💯 ORIGINAL Bodypack Enfield Laptop Backpack - Black . RM225 . Features: - Flap accent with buckle lock. - The main compartment is equipped with a 14 inch laptop bag and organizer. - Extra pockets in front with camouflage pattern details. - Hidden bag on the side, can store drinking bottles. - Web keeper for buckle straps. - Details of the logo with deboss technique. - Logo with silver emboss technique. Material: Polyester Dimensions: 30x17x45 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina  #bodypack 
💯 ORIGINAL Bodypack Enfield Laptop Backpack - Black
.
RM225
.
Features:
- Flap accent with buckle lock.
- The main compartment is equipped with a 14 inch laptop bag and organizer.
- Extra pockets in front with camouflage pattern details.
- Hidden bag on the side, can store drinking bottles.
- Web keeper for buckle straps.
- Details of the logo with deboss technique.
- Logo with silver emboss technique.

Material: Polyester
Dimensions: 30x17x45 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina #bodypack
💯 ORIGINAL Bodypack Enfield Laptop Backpack - Black . RM225 . Features: - Flap accent with buckle lock. - The main compartment is equipped with a 14 inch laptop bag and organizer. - Extra pockets in front with camouflage pattern details. - Hidden bag on the side, can store drinking bottles. - Web keeper for buckle straps. - Details of the logo with deboss technique. - Logo with silver emboss technique. Material: Polyester Dimensions: 30x17x45 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina  #bodypack 
Duo Mtfck 
kres pamer rambut
.
.
#style #poppunk #gigs #musik #jogja #ukm #vans
CLEARANCE SALES😱😱
.
PREMIUM SHAWL EYELASH
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
RM45 / SEHELAI
RM80 / 2 HELAI
RM150 / 4 HELAI
.
⛔️HARGA DAH TERMASUK KOS POSTAGE SM⛔️
.
Whatsapp 0177644067
#bawalcrepe #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton
#bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain #bawalprinted #shawlprinted #satineyelash #SHAWLEYELASH
CLEARANCE SALES😱😱 . PREMIUM SHAWL EYELASH 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 RM45 / SEHELAI RM80 / 2 HELAI RM150 / 4 HELAI . ⛔️HARGA DAH TERMASUK KOS POSTAGE SM⛔️ . Whatsapp 0177644067 #bawalcrepe  #bawal  #bidang50  #bidang60  #bawalplain  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalmurah  #bawalshimmering  #tudungbawal  #sayajual  #bazarpaknil  #bidang45  #suteracrepeshawl  #sayajual  #lavenderqueen  #uia  #usm  #ukm  #uitm  #sayajual  #lavenderqueen  #tudungmurah  #shawlprinted  #printedshawl  #tudunglabuh  #diamondcrepe  #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain  #bawalprinted  #shawlprinted  #satineyelash  #SHAWLEYELASH 
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Fortress Shoulder Bag - Black
.
RM130
.
Present in the sling bag model, Fortress has a main compartment that is equipped with a 10-inch tablet, an additional bag with a zipper cover, and an extra bag to store small items with practicality. Fortress is designed specifically for active urbanites through high quality water repellent polyester material, perfect for being an active partner at every opportunity. Strong and resilient as the name suggests, Fortress is the perfect choice for travel companions at leisure, on vacation, or anywhere with trendy choices in the two available colors.

Features:
- The main compartment is equipped with a 10 inch tablet.
- Extra pockets on the front.
- Extra bags for small items.
- Details of stripe accents with bright colors.
- Detail accent reflective with buckle.
- logo made from woven details.
- Available in two color choices.

Material: Polyester
Dimensions: 31x5x20 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina #bodypack
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Fortress Shoulder Bag - Black . RM130 . Present in the sling bag model, Fortress has a main compartment that is equipped with a 10-inch tablet, an additional bag with a zipper cover, and an extra bag to store small items with practicality. Fortress is designed specifically for active urbanites through high quality water repellent polyester material, perfect for being an active partner at every opportunity. Strong and resilient as the name suggests, Fortress is the perfect choice for travel companions at leisure, on vacation, or anywhere with trendy choices in the two available colors. Features: - The main compartment is equipped with a 10 inch tablet. - Extra pockets on the front. - Extra bags for small items. - Details of stripe accents with bright colors. - Detail accent reflective with buckle. - logo made from woven details. - Available in two color choices. Material: Polyester Dimensions: 31x5x20 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina  #bodypack 
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Fortress Shoulder Bag - Black
.
RM130
.
Present in the sling bag model, Fortress has a main compartment that is equipped with a 10-inch tablet, an additional bag with a zipper cover, and an extra bag to store small items with practicality. Fortress is designed specifically for active urbanites through high quality water repellent polyester material, perfect for being an active partner at every opportunity. Strong and resilient as the name suggests, Fortress is the perfect choice for travel companions at leisure, on vacation, or anywhere with trendy choices in the two available colors.

Features:
- The main compartment is equipped with a 10 inch tablet.
- Extra pockets on the front.
- Extra bags for small items.
- Details of stripe accents with bright colors.
- Detail accent reflective with buckle.
- logo made from woven details.
- Available in two color choices.

Material: Polyester
Dimensions: 31x5x20 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina #bodypack
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Fortress Shoulder Bag - Black . RM130 . Present in the sling bag model, Fortress has a main compartment that is equipped with a 10-inch tablet, an additional bag with a zipper cover, and an extra bag to store small items with practicality. Fortress is designed specifically for active urbanites through high quality water repellent polyester material, perfect for being an active partner at every opportunity. Strong and resilient as the name suggests, Fortress is the perfect choice for travel companions at leisure, on vacation, or anywhere with trendy choices in the two available colors. Features: - The main compartment is equipped with a 10 inch tablet. - Extra pockets on the front. - Extra bags for small items. - Details of stripe accents with bright colors. - Detail accent reflective with buckle. - logo made from woven details. - Available in two color choices. Material: Polyester Dimensions: 31x5x20 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina  #bodypack 
.
🌹TAMMY PLAIN BLOUSE🌹
.
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
RM8 SEM / RM12 SS

CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL
CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL
CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL

Kindly click the hashtag 😊 #4RM100CIEL

Material :
Velvet

Measurement :
Bahu 13.5"
Dada 37"
Lengan 18"
Labuh lengan 16"
Labuh baju 30.5"

Whatsapp 0183112237 for more details

#blousebycielfashionboutique #cielfashionboutique #ootdmalaysia #blousemurah #uia #unikl #unisza #ukm #usm #upm #ump #uitm #umk #umt
. 🌹TAMMY PLAIN BLOUSE🌹 . 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : RM8 SEM / RM12 SS CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  Kindly click the hashtag 😊 #4RM100CIEL  Material : Velvet Measurement : Bahu 13.5" Dada 37" Lengan 18" Labuh lengan 16" Labuh baju 30.5" Whatsapp 0183112237 for more details #blousebycielfashionboutique  #cielfashionboutique  #ootdmalaysia  #blousemurah  #uia  #unikl  #unisza  #ukm  #usm  #upm  #ump  #uitm  #umk  #umt 
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Fortress Shoulder Bag - Navy
.
RM130
.
Present in the sling bag model, Fortress has a main compartment that is equipped with a 10-inch tablet, an additional bag with a zipper cover, and an extra bag to store small items with practicality. Fortress is designed specifically for active urbanites through high quality water repellent polyester material, perfect for being an active partner at every opportunity. Strong and resilient as the name suggests, Fortress is the perfect choice for travel companions at leisure, on vacation, or anywhere with trendy choices in the two available colors.

Features:
- The main compartment is equipped with a 10 inch tablet.
- Extra pockets on the front.
- Extra bags for small items.
- Details of stripe accents with bright colors.
- Detail accent reflective with buckle.
- logo made from woven details.
- Available in two color choices.

Material: Polyester
Dimensions: 31x5x20 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina #bodypack
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Fortress Shoulder Bag - Navy . RM130 . Present in the sling bag model, Fortress has a main compartment that is equipped with a 10-inch tablet, an additional bag with a zipper cover, and an extra bag to store small items with practicality. Fortress is designed specifically for active urbanites through high quality water repellent polyester material, perfect for being an active partner at every opportunity. Strong and resilient as the name suggests, Fortress is the perfect choice for travel companions at leisure, on vacation, or anywhere with trendy choices in the two available colors. Features: - The main compartment is equipped with a 10 inch tablet. - Extra pockets on the front. - Extra bags for small items. - Details of stripe accents with bright colors. - Detail accent reflective with buckle. - logo made from woven details. - Available in two color choices. Material: Polyester Dimensions: 31x5x20 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina  #bodypack 
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Fortress Shoulder Bag - Navy
.
RM130
.
Present in the sling bag model, Fortress has a main compartment that is equipped with a 10-inch tablet, an additional bag with a zipper cover, and an extra bag to store small items with practicality. Fortress is designed specifically for active urbanites through high quality water repellent polyester material, perfect for being an active partner at every opportunity. Strong and resilient as the name suggests, Fortress is the perfect choice for travel companions at leisure, on vacation, or anywhere with trendy choices in the two available colors.

Features:
- The main compartment is equipped with a 10 inch tablet.
- Extra pockets on the front.
- Extra bags for small items.
- Details of stripe accents with bright colors.
- Detail accent reflective with buckle.
- logo made from woven details.
- Available in two color choices.

Material: Polyester
Dimensions: 31x5x20 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina #bodypack
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Fortress Shoulder Bag - Navy . RM130 . Present in the sling bag model, Fortress has a main compartment that is equipped with a 10-inch tablet, an additional bag with a zipper cover, and an extra bag to store small items with practicality. Fortress is designed specifically for active urbanites through high quality water repellent polyester material, perfect for being an active partner at every opportunity. Strong and resilient as the name suggests, Fortress is the perfect choice for travel companions at leisure, on vacation, or anywhere with trendy choices in the two available colors. Features: - The main compartment is equipped with a 10 inch tablet. - Extra pockets on the front. - Extra bags for small items. - Details of stripe accents with bright colors. - Detail accent reflective with buckle. - logo made from woven details. - Available in two color choices. Material: Polyester Dimensions: 31x5x20 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina  #bodypack 
.
🌹TAMMY PLAIN BLOUSE🌹
.
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
RM8 SEM / RM12 SS

CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL
CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL
CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL

Kindly click the hashtag 😊 #4RM100CIEL

Material :
Velvet

Measurement :
Bahu 13.5"
Dada 37"
Lengan 18"
Labuh lengan 16"
Labuh baju 30.5"

Whatsapp 0183112237 for more details

#blousebycielfashionboutique #cielfashionboutique #ootdmalaysia #blousemurah #uia #unikl #unisza #ukm #usm #upm #ump #uitm #umk #umt
. 🌹TAMMY PLAIN BLOUSE🌹 . 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : RM8 SEM / RM12 SS CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  Kindly click the hashtag 😊 #4RM100CIEL  Material : Velvet Measurement : Bahu 13.5" Dada 37" Lengan 18" Labuh lengan 16" Labuh baju 30.5" Whatsapp 0183112237 for more details #blousebycielfashionboutique  #cielfashionboutique  #ootdmalaysia  #blousemurah  #uia  #unikl  #unisza  #ukm  #usm  #upm  #ump  #uitm  #umk  #umt 
PIMPLE CREAM hey! be pure🌻
.
•Tiada PARABEN dan BAHAN KIMIA
•Mengecilkan jerawat
•Menghalang jerawat untuk terus tumbuh
•Membunuh bakteria
•Menghalang whitehead, blackhead dan jerawat
•Boleh dipakai setiap hari selepas membersihkan muka
•Apply di kawasan yang berjerawat
•Sesuai untuk semua skin type
.
Melindungi serta mencantikkan kulit awak gunalah hey! be pure 💜
.
📲0162549747 (klik link dkt bio)
🚘 NILAI/BANGI/PAGOH/MUAR
🎁 Lipstick/eyeshadow/mask/perfume or ALL
_
#TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieepagoh #lovelieemuar #lovelieebangi #lovelieenilai #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uthm #uthmpagoh #usim #pagoh #muar #bangi #nilai #uitm #usm #ukm #upm #ump #unimap
PIMPLE CREAM hey! be pure🌻 . •Tiada PARABEN dan BAHAN KIMIA •Mengecilkan jerawat •Menghalang jerawat untuk terus tumbuh •Membunuh bakteria •Menghalang whitehead, blackhead dan jerawat •Boleh dipakai setiap hari selepas membersihkan muka •Apply di kawasan yang berjerawat •Sesuai untuk semua skin type . Melindungi serta mencantikkan kulit awak gunalah hey! be pure 💜 . 📲0162549747 (klik link dkt bio) 🚘 NILAI/BANGI/PAGOH/MUAR 🎁 Lipstick/eyeshadow/mask/perfume or ALL _ #TeamKasiPecah  #asyalliee  #lovelieepagoh  #lovelieemuar  #lovelieebangi  #lovelieenilai  #loveliee  #syasyasolero  #hellopeachplease  #ohmychocolate  #luvbabes  #uthm  #uthmpagoh  #usim  #pagoh  #muar  #bangi  #nilai  #uitm  #usm  #ukm  #upm  #ump  #unimap 
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Rover 3.0 Shoulder Bag - Black
.
RM130
.
Rover 3.0 comes with practical to be used as a daily travel companion. Ergonomically displayed through shoulder bag design, Rover 3.0 has a large main compartment and holds a 10 inch tablet, and is equipped with an organizer pouch so that the items are not scattered. An additional bag is also available on the front to store small-sized items practically. Designed specifically for active urbanites, Rover 3.0 is made from high quality polyester material that is water repellent and combined with detailed camouflage printing webbing in black color to give an elegant and dashing look.

Features:
- The main compartment is equipped with an organizer bag.
- Extra pockets on the front with a zipper cover.
- Detail accent reflective with buckle.
- Adjuster model of stair lock to adjust the rope.
- Logo made from woven.

Material: Poly Double Face
Dimensions: 24x11x19 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina #bodypack
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Rover 3.0 Shoulder Bag - Black . RM130 . Rover 3.0 comes with practical to be used as a daily travel companion. Ergonomically displayed through shoulder bag design, Rover 3.0 has a large main compartment and holds a 10 inch tablet, and is equipped with an organizer pouch so that the items are not scattered. An additional bag is also available on the front to store small-sized items practically. Designed specifically for active urbanites, Rover 3.0 is made from high quality polyester material that is water repellent and combined with detailed camouflage printing webbing in black color to give an elegant and dashing look. Features: - The main compartment is equipped with an organizer bag. - Extra pockets on the front with a zipper cover. - Detail accent reflective with buckle. - Adjuster model of stair lock to adjust the rope. - Logo made from woven. Material: Poly Double Face Dimensions: 24x11x19 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina  #bodypack 
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Rover 3.0 Shoulder Bag - Black
.
RM130
.
Rover 3.0 comes with practical to be used as a daily travel companion. Ergonomically displayed through shoulder bag design, Rover 3.0 has a large main compartment and holds a 10 inch tablet, and is equipped with an organizer pouch so that the items are not scattered. An additional bag is also available on the front to store small-sized items practically. Designed specifically for active urbanites, Rover 3.0 is made from high quality polyester material that is water repellent and combined with detailed camouflage printing webbing in black color to give an elegant and dashing look.

Features:
- The main compartment is equipped with an organizer bag.
- Extra pockets on the front with a zipper cover.
- Detail accent reflective with buckle.
- Adjuster model of stair lock to adjust the rope.
- Logo made from woven.

Material: Poly Double Face
Dimensions: 24x11x19 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina #bodypack
💯 ORIGINAL Bodypack Prodiger Rover 3.0 Shoulder Bag - Black . RM130 . Rover 3.0 comes with practical to be used as a daily travel companion. Ergonomically displayed through shoulder bag design, Rover 3.0 has a large main compartment and holds a 10 inch tablet, and is equipped with an organizer pouch so that the items are not scattered. An additional bag is also available on the front to store small-sized items practically. Designed specifically for active urbanites, Rover 3.0 is made from high quality polyester material that is water repellent and combined with detailed camouflage printing webbing in black color to give an elegant and dashing look. Features: - The main compartment is equipped with an organizer bag. - Extra pockets on the front with a zipper cover. - Detail accent reflective with buckle. - Adjuster model of stair lock to adjust the rope. - Logo made from woven. Material: Poly Double Face Dimensions: 24x11x19 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina  #bodypack 
Siapa nak TOPAP Free?
Cika nak bagi 2 org SAHAJA
.
1.Follow instagram @eskinol.ori
.
2.Tag 3 rakan anda
.
3.Komen ‘DONE’ banyak kali
.
4.Cukup 2000 komen cika akn umumkn pemenang💗
.
.

#flawless #tipscantik #breakout #jerawat #parutjerawat #eskinolpimplefighting #eskinolmurah #eskinoloriginal #breakout #hilangparut #mukaputih #flawless #toner #eskinol #eskinolmurah #eskinolspotlesswhite#breakout #hilangparut #mukaputih #flawless #toner  #eskinolrefreshing #eskinolspotlesswhite #eskinoliceporeminimizing #cantik #eskinolmalaysia #philipines #ukm #upm #um #uitm #upsi #umt #ump #usm #uum #iium #giveaway #srcollection
Siapa nak TOPAP Free? Cika nak bagi 2 org SAHAJA . 1.Follow instagram @eskinol.ori . 2.Tag 3 rakan anda . 3.Komen ‘DONE’ banyak kali . 4.Cukup 2000 komen cika akn umumkn pemenang💗 . . #flawless  #tipscantik  #breakout  #jerawat  #parutjerawat  #eskinolpimplefighting  #eskinolmurah  #eskinoloriginal  #breakout  #hilangparut  #mukaputih  #flawless  #toner  #eskinol  #eskinolmurah  #eskinolspotlesswhite #breakout  #hilangparut  #mukaputih  #flawless  #toner  #eskinolrefreshing  #eskinolspotlesswhite  #eskinoliceporeminimizing  #cantik  #eskinolmalaysia  #philipines  #ukm  #upm  #um  #uitm  #upsi  #umt  #ump  #usm  #uum  #iium  #giveaway  #srcollection 
Stock Basic Eyelash tinggal colour ni je tauuuu 😯
Cepat grab sementara ade stock... stock each colour ni pun tinggal sikit tau ade yang 1/2 helai je tinggal 😭😭😭 FIRST COME FIRST SERVE ❤️
.
🔹1.8 x 0.8
🔹Material Satin Matte
🔹 RM28 sehelai
.
📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067
.
BELI 3 FREE POSTAGE
BELI 3 FREE POSTAGE
BELI 3 FREE POSTAGE
.
#bawalcrepe #bawal #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawalcantik #bawalcotton
#bawalmurah #bawalshimmering #tudungbawal #sayajual #bazarpaknil #bidang45 #suteracrepeshawl #sayajual #lavenderqueen #uia #usm #ukm #uitm #sayajual #lavenderqueen #tudungmurah #shawlprinted #printedshawl #tudunglabuh #diamondcrepe #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain #bawalcornskin #shawlprinted #satineyelash #shawleyelash
Stock Basic Eyelash tinggal colour ni je tauuuu 😯 Cepat grab sementara ade stock... stock each colour ni pun tinggal sikit tau ade yang 1/2 helai je tinggal 😭😭😭 FIRST COME FIRST SERVE ❤️ . 🔹1.8 x 0.8 🔹Material Satin Matte 🔹 RM28 sehelai . 📲 Nak order terus Whatsapp 0177644067 . BELI 3 FREE POSTAGE BELI 3 FREE POSTAGE BELI 3 FREE POSTAGE . #bawalcrepe  #bawal  #bidang50  #bidang60  #bawalplain  #bawalcantik  #bawalcotton  #bawalmurah  #bawalshimmering  #tudungbawal  #sayajual  #bazarpaknil  #bidang45  #suteracrepeshawl  #sayajual  #lavenderqueen  #uia  #usm  #ukm  #uitm  #sayajual  #lavenderqueen  #tudungmurah  #shawlprinted  #printedshawl  #tudunglabuh  #diamondcrepe  #shawlmurah  #wideshawl  #shawlplain  #bawalcornskin  #shawlprinted  #satineyelash  #shawleyelash 
PROMO BELI 1 PERCUMA 1 .
Sila Whatapp Untuk Faster Response.
Pm kat sini kadang x perasan
Whatapp +601162161385 (berkan sekali gambar ya masa wasap)
atau tgok kat bio
Setiap Pembelian akan dapat 1 kasut percuma .
PS: Servis naikkan Followers - 1500 Followers cuma RM35 (warannty 2 bulan)
Follower targeted Malaysia .
#sneakersmurah #sneakersmurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #sneakersreadystock #kasutreadystock #sneakersreadystockmalaysia #kasutreadystockmalaysia #um #utm #upm #ukm #uiam #hipster #fashion #trustedseller #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropship #dropshipkasut #sayajualkasut #sayajualkasutmurah
PROMO BELI 1 PERCUMA 1 . Sila Whatapp Untuk Faster Response. Pm kat sini kadang x perasan Whatapp +601162161385 (berkan sekali gambar ya masa wasap) atau tgok kat bio Setiap Pembelian akan dapat 1 kasut percuma . PS: Servis naikkan Followers - 1500 Followers cuma RM35 (warannty 2 bulan) Follower targeted Malaysia . #sneakersmurah  #sneakersmurahmalaysia  #kasutmurahmalaysia  #sneakersreadystock  #kasutreadystock  #sneakersreadystockmalaysia  #kasutreadystockmalaysia  #um  #utm  #upm  #ukm  #uiam  #hipster  #fashion  #trustedseller  #dropshipwanted  #dropshipdiperlukan  #dropship  #dropshipkasut  #sayajualkasut  #sayajualkasutmurah 
YEAR END SALES!! 📣📣
Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm).
.
🐚Kurung Cik Siti Lace🐚
💰Asal Harga : RM120.
🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11).
Postage : RM9 SM / RM12 SS.
.
🎈Size : S, M & XL (Ukuran rujuk gambar).
.
🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam.
.
✔️Wudhu friendly.
❌Breastfeed friendly.
.
📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904.
.
#yearendsale #bajukurungmoden #bajukurungsulam #bajukurungmalaysia #bajukurunglover #bajukurungmuslimah #bajukurungbridesmaid #bajukurunglace #bajutunang #bajuakikah #meletop #ruangrezekihanania #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #ctdk #mirafilzah #melaka #selangor #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #uiam #ukm #student #bajukerja #cikgu #munafik2 #lemaribytripleh #trustedseller #trustedonlineshop
YEAR END SALES!! 📣📣 Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm). . 🐚Kurung Cik Siti Lace🐚 💰Asal Harga : RM120. 🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11). Postage : RM9 SM / RM12 SS. . 🎈Size : S, M & XL (Ukuran rujuk gambar). . 🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam. . ✔️Wudhu friendly. ❌Breastfeed friendly. . 📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904. . #yearendsale  #bajukurungmoden  #bajukurungsulam  #bajukurungmalaysia  #bajukurunglover  #bajukurungmuslimah  #bajukurungbridesmaid  #bajukurunglace  #bajutunang  #bajuakikah  #meletop  #ruangrezekihanania  #cintatiadaganti  #cikreenencikngokngek  #ctdk  #mirafilzah  #melaka  #selangor  #bazaarpaknil  #ajimaura  #terapiinstagram  #uiam  #ukm  #student  #bajukerja  #cikgu  #munafik2  #lemaribytripleh  #trustedseller  #trustedonlineshop 
Timberland Highcut 10061🔴READY STOK!!!!! 🔴
.
.
Miliki #timberlands Boot Anda Sekarang Dengan Harga Super Gempak
.
. >>Material Kulit Lembu Original
>>Size Available Euro 35 hingga Euro 44
>>Menerima Deposit Rendah

Berminat ?
Jangan Tunggu Lama Terus Tempah Sekarang!
.
.
Whatsapp 019 472 6180
Whatsapp 019 472 6180
Whatsapp 019 472 6180
.
.
#kasutmalaysia #bazaarmalaysia #bazaar #bazaarkl #kasutmurah #kasutcantik #kasutcopyori #gegarvaganza #malaysia #malaysiashop #malaysiaseller #uitm #kasutmurahmalaysia #redwingboots #branded #malaya #shop #shopping #upm #ukm#timberlandboots #timberlandmalaysia #timberlandmy #timberlandshoes #timberland
Timberland Highcut 10061🔴READY STOK!!!!! 🔴 . . Miliki #timberlands  Boot Anda Sekarang Dengan Harga Super Gempak . . >>Material Kulit Lembu Original >>Size Available Euro 35 hingga Euro 44 >>Menerima Deposit Rendah Berminat ? Jangan Tunggu Lama Terus Tempah Sekarang! . . Whatsapp 019 472 6180 Whatsapp 019 472 6180 Whatsapp 019 472 6180 . . #kasutmalaysia  #bazaarmalaysia  #bazaar  #bazaarkl  #kasutmurah  #kasutcantik  #kasutcopyori  #gegarvaganza  #malaysia  #malaysiashop  #malaysiaseller  #uitm  #kasutmurahmalaysia  #redwingboots  #branded  #malaya  #shop  #shopping  #upm  #ukm #timberlandboots  #timberlandmalaysia  #timberlandmy  #timberlandshoes  #timberland 
YEAR END SALES!! 📣📣
Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm).
.
🐚Kurung Cik Siti Lace🐚
💰Asal Harga : RM120.
🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11).
Postage : RM9 SM / RM12 SS.
.
🎈Size : S, M & XL (Ukuran rujuk gambar).
.
🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam.
.
✔️Wudhu friendly.
❌Breastfeed friendly.
.
📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904.
.
#yearendsale #bajukurungmoden #bajukurungsulam #bajukurungmalaysia #bajukurunglover #bajukurungmuslimah #bajukurungbridesmaid #bajukurunglace #bajutunang #bajuakikah #meletop #ruangrezekihanania #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #ctdk #mirafilzah #melaka #selangor #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #uiam #ukm #student #bajukerja #cikgu #munafik2 #lemaribytripleh #trustedseller #trustedonlineshop
YEAR END SALES!! 📣📣 Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm). . 🐚Kurung Cik Siti Lace🐚 💰Asal Harga : RM120. 🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11). Postage : RM9 SM / RM12 SS. . 🎈Size : S, M & XL (Ukuran rujuk gambar). . 🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam. . ✔️Wudhu friendly. ❌Breastfeed friendly. . 📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904. . #yearendsale  #bajukurungmoden  #bajukurungsulam  #bajukurungmalaysia  #bajukurunglover  #bajukurungmuslimah  #bajukurungbridesmaid  #bajukurunglace  #bajutunang  #bajuakikah  #meletop  #ruangrezekihanania  #cintatiadaganti  #cikreenencikngokngek  #ctdk  #mirafilzah  #melaka  #selangor  #bazaarpaknil  #ajimaura  #terapiinstagram  #uiam  #ukm  #student  #bajukerja  #cikgu  #munafik2  #lemaribytripleh  #trustedseller  #trustedonlineshop 
YEAR END SALES!! 📣📣
Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm).
.
🐚Kurung Cik Siti Lace🐚
💰Asal Harga : RM120.
🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11).
Postage : RM9 SM / RM12 SS.
.
🎈Size : S & M (Ukuran rujuk gambar).
.
🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam.
.
✔️Wudhu friendly.
❌Breastfeed friendly.
.
📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904.
.
#yearendsale #bajukurungmoden #bajukurungsulam #bajukurungmalaysia #bajukurunglover #bajukurungmuslimah #bajukurungbridesmaid #bajukurunglace #bajutunang #bajuakikah #meletop #ruangrezekihanania #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #ctdk #mirafilzah #melaka #selangor #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #uiam #ukm #student #bajukerja #cikgu #munafik2 #lemaribytripleh #trustedseller #trustedonlineshop
YEAR END SALES!! 📣📣 Bermula 14/10 hingga 31/10 (last payment 10mlm). . 🐚Kurung Cik Siti Lace🐚 💰Asal Harga : RM120. 🔥💰Now offer : RM109 (Jimat RM11). Postage : RM9 SM / RM12 SS. . 🎈Size : S & M (Ukuran rujuk gambar). . 🎈Material baju : Moss crepe with Lace sulam. . ✔️Wudhu friendly. ❌Breastfeed friendly. . 📲Pembelian pasti whatsapp kak wana 012-3147904. . #yearendsale  #bajukurungmoden  #bajukurungsulam  #bajukurungmalaysia  #bajukurunglover  #bajukurungmuslimah  #bajukurungbridesmaid  #bajukurunglace  #bajutunang  #bajuakikah  #meletop  #ruangrezekihanania  #cintatiadaganti  #cikreenencikngokngek  #ctdk  #mirafilzah  #melaka  #selangor  #bazaarpaknil  #ajimaura  #terapiinstagram  #uiam  #ukm  #student  #bajukerja  #cikgu  #munafik2  #lemaribytripleh  #trustedseller  #trustedonlineshop 
.
OPEN FOR PRE ORDER
♥♥ WITHIN 12 - 16 WD OR MORE

Code
Marten Inspired Boots

Colour : Black & Maroon 
Heel height : 5cm

Standard size
35, 36, 37, 38, 39, 40

RM90 SM/ RM95 SS

Order :
📲 Whatsapp / Telegram : +60143820582
.
#Hanis_Exclusive #sayajual #Trustedseller #Guangzhoukorea #kasutmurah #uitmshahalam #uitm #uum #ukm #um #upsi #swapreview #sayajualkasut #kedaikasut
#bazaronline  #Bazaarpaknil 
@Hanis_Exclusive
@Hanis_Exclusive
💯 ORIGINAL Eiger Kingfisher Lite Daypack 10L - Purple
.
RM70
.
Kingfisher Lite 10 is a compact and practical backpack for everyday activities. This 10 liter capacity bag features the main compartment and front pocket for storing luggage.

Features:
- Main compartment
- Zippered front pocket

Material: Polyester 300D
Dimensions: 26x14x39 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina
💯 ORIGINAL Eiger Kingfisher Lite Daypack 10L - Purple . RM70 . Kingfisher Lite 10 is a compact and practical backpack for everyday activities. This 10 liter capacity bag features the main compartment and front pocket for storing luggage. Features: - Main compartment - Zippered front pocket Material: Polyester 300D Dimensions: 26x14x39 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina 
💯 ORIGINAL Eiger Kingfisher Lite Daypack 10L - Purple
.
RM70
.
Kingfisher Lite 10 is a compact and practical backpack for everyday activities. This 10 liter capacity bag features the main compartment and front pocket for storing luggage.

Features:
- Main compartment
- Zippered front pocket

Material: Polyester 300D
Dimensions: 26x14x39 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina
💯 ORIGINAL Eiger Kingfisher Lite Daypack 10L - Purple . RM70 . Kingfisher Lite 10 is a compact and practical backpack for everyday activities. This 10 liter capacity bag features the main compartment and front pocket for storing luggage. Features: - Main compartment - Zippered front pocket Material: Polyester 300D Dimensions: 26x14x39 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina 
Hasil jadi kartu nama pesanan  MIMA'S ^_^
.
Udah gak jamannya kamu panas2an cari percetakan untuk cetak kartu nama, Dear ^_^ Sekarang tinggal chat via wa aja kamu udah bisa dapetin kartu nama yang kamu mau.
.
Keuntungan cetak kartu nama di @kelingkingkecil :
- Bisa custom desain sesukamu
- Bisa potong sudut lengkung agar kartu nama lebih awet
- Bisa pilih laminasi glossy / doff
- Berkualitas, garansi cetak ulang jika produk cacat!
- Cetak dan potong hanya 1-2 hari tergantung antrian
.
Informasi / Order silahkan komen / hubungi CS kami :
- Whatsapp : 082 337 884 885 - Line : @bng4757n (pakai @)
.
#kartunama #cetakkartunama #kartunamalucu #kartunamaunik #kartunamashabby #kelingkingkecil_kartunama #desainkartunama #kartunamakilat #kartunamaolshop #kartunamaonlineshop #kartunamabisnis #ukm #namecard #percetakan #percetakanonline
Hasil jadi kartu nama pesanan MIMA'S ^_^ . Udah gak jamannya kamu panas2an cari percetakan untuk cetak kartu nama, Dear ^_^ Sekarang tinggal chat via wa aja kamu udah bisa dapetin kartu nama yang kamu mau. . Keuntungan cetak kartu nama di @kelingkingkecil : - Bisa custom desain sesukamu - Bisa potong sudut lengkung agar kartu nama lebih awet - Bisa pilih laminasi glossy / doff - Berkualitas, garansi cetak ulang jika produk cacat! - Cetak dan potong hanya 1-2 hari tergantung antrian . Informasi / Order silahkan komen / hubungi CS kami : - Whatsapp : 082 337 884 885 - Line : @bng4757n (pakai @) . #kartunama  #cetakkartunama  #kartunamalucu  #kartunamaunik  #kartunamashabby  #kelingkingkecil_kartunama  #desainkartunama  #kartunamakilat  #kartunamaolshop  #kartunamaonlineshop  #kartunamabisnis  #ukm  #namecard  #percetakan  #percetakanonline 
Cantik sangat😍 Cepat Beli Sebelum Terlambat😲🏃‍♀️PROMO 3 PCS RM 100🎉NEW ARRIVAL SLEVELESS DRESS PLUSIZE 🤗 #slevelessdressbybmm #combo3pcsrm100bybmm
Fit S SAMPAI XXXL 😍😍😍😍 .
.
🌼PRICE : RM35 EXC POST
🌼Nak lagi jimat ? Grab COMBO SET 3 DRESS PCS RM100 
FREE POST
.
. .
✔️ cotton .
✔️ sesuai untuk ketinggian 164 cm ke bawah .
✔️tak jarang .
✔️pakai dengan cardigan/denim jeans .
✔️free size . .
✔️Fit S until XXXL 😱😱😱 .
. . . .
TO ORDER
📲WA/TELE +6 01134415042
.
.#dressmuslimahmurahmalaysia #sleevelessdressmurah #sayajualsleevelessdress #floralsleeveless  #preggydress  #preggydressmurah  #preggydressmalaysia  #dresstalihalusmurah #sleevelessdressmurahmalaysia #officewearmurah #bajukerjamurah #dressmurahmalaysia #cardiganmurahmalaysia #sleevelessdressplussizemurahmalaysia #plussizedressmalaysia  #dressplussizemurahmalaysia #dressplussizemalaysia #dressplussizemurah #maxidressmurah #maxidressmalaysiamurah #muslimahwearmalaysia #plussizedressmurahmalaysia #ukm #uia #usm #plaindressmurah #plaindressmurahmalaysia #plussizeplaindress
Cantik sangat😍 Cepat Beli Sebelum Terlambat😲🏃‍♀️PROMO 3 PCS RM 100🎉NEW ARRIVAL SLEVELESS DRESS PLUSIZE 🤗 #slevelessdressbybmm  #combo3pcsrm100bybmm  Fit S SAMPAI XXXL 😍😍😍😍 . . 🌼PRICE : RM35 EXC POST 🌼Nak lagi jimat ? Grab COMBO SET 3 DRESS PCS RM100 FREE POST . . . ✔️ cotton . ✔️ sesuai untuk ketinggian 164 cm ke bawah . ✔️tak jarang . ✔️pakai dengan cardigan/denim jeans . ✔️free size . . ✔️Fit S until XXXL 😱😱😱 . . . . . TO ORDER 📲WA/TELE +6 01134415042 . .#dressmuslimahmurahmalaysia  #sleevelessdressmurah  #sayajualsleevelessdress  #floralsleeveless  #preggydress  #preggydressmurah  #preggydressmalaysia  #dresstalihalusmurah  #sleevelessdressmurahmalaysia  #officewearmurah  #bajukerjamurah  #dressmurahmalaysia  #cardiganmurahmalaysia  #sleevelessdressplussizemurahmalaysia  #plussizedressmalaysia  #dressplussizemurahmalaysia  #dressplussizemalaysia  #dressplussizemurah  #maxidressmurah  #maxidressmalaysiamurah  #muslimahwearmalaysia  #plussizedressmurahmalaysia  #ukm  #uia  #usm  #plaindressmurah  #plaindressmurahmalaysia  #plussizeplaindress 
Yeayy!! Design ni kembali semula😍😍
.
Tapi.. Tapi.. Tapi.. .
Siapa cepat, dia dapat🙆
.
🌻whatsapp 016-6478980🌻
.
#jualanmurah #kurti #blouse #kurtiblouse #kurticrepe #kurtilover #kurtiutara #kurtikedah #kurtimalaysia #ootd #trustedseller #shoppingonline #temabollywood #bollywoodtheme #malamberinai #bridesmaids #uumisthebest #AuraInsta #universitibrunei #universititeknologibrunei #singapore #brunei #uiagombak #upm #ukm
Duit Kertas vs Emas
********************** Perbandingan jelas antara Duit Kertas & Emas.
Mulalah untuk simpan emas dari sekarang. 
Tukarkan simpanan RM -> GM (gram emas).
Mulakan dari 1 gram demi 1 gram.
Tak susah mana pun.
Izinkan saya ajar & pandu anda ke arah attitude yang baik ini. "Save gold today, it will save you then"

M.Syahril M.Sait
🛡️PG 000 83395
📱012 705 7898

#publicgold #emaspatuhsyariah #publicgoldbangi #gappublicgold #1gram1bulan #pelaburanemas #bangi #emasmalaysia #bangisentral #emaspublicgold #emasdinar #goldforyou #goldbar #emaspelaburan #upm #instadaily #ukm #bandarbarubangi #pelaburanharta #zakatemas #syahrilpublicgold #cikguseo #emasdalamislam #emasvsduit #emasmurahonline #goldbar #goldsmith #emasperhiasan #pg10 #publicgolddealer
Duit Kertas vs Emas ********************** Perbandingan jelas antara Duit Kertas & Emas. Mulalah untuk simpan emas dari sekarang. Tukarkan simpanan RM -> GM (gram emas). Mulakan dari 1 gram demi 1 gram. Tak susah mana pun. Izinkan saya ajar & pandu anda ke arah attitude yang baik ini. "Save gold today, it will save you then" M.Syahril M.Sait 🛡️PG 000 83395 📱012 705 7898 #publicgold  #emaspatuhsyariah  #publicgoldbangi  #gappublicgold  #1gram1bulan  #pelaburanemas  #bangi  #emasmalaysia  #bangisentral  #emaspublicgold  #emasdinar  #goldforyou  #goldbar  #emaspelaburan  #upm  #instadaily  #ukm  #bandarbarubangi  #pelaburanharta  #zakatemas  #syahrilpublicgold  #cikguseo  #emasdalamislam  #emasvsduit  #emasmurahonline  #goldbar  #goldsmith  #emasperhiasan  #pg10  #publicgolddealer 
💯 ORIGINAL Eiger Alpaca Lite Daypack 10L - Tosca
.
RM65
.
Alpaca Lite 10 is a compact and practical backpack for everyday activities. This 10 liter capacity bag features the main compartment and front pocket for storing luggage.

Features:
- Main compartment
- front pocket

Material: Polyester 600D
Dimensions: 26x14x39 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina
💯 ORIGINAL Eiger Alpaca Lite Daypack 10L - Tosca . RM65 . Alpaca Lite 10 is a compact and practical backpack for everyday activities. This 10 liter capacity bag features the main compartment and front pocket for storing luggage. Features: - Main compartment - front pocket Material: Polyester 600D Dimensions: 26x14x39 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina 
💯 ORIGINAL Eiger Alpaca Lite Daypack 10L - Tosca
.
RM65
.
Alpaca Lite 10 is a compact and practical backpack for everyday activities. This 10 liter capacity bag features the main compartment and front pocket for storing luggage.

Features:
- Main compartment
- front pocket

Material: Polyester 600D
Dimensions: 26x14x39 cm
.
#hikermalaya #eigerauthentic #gunungmalaysia #ukm #upm #usmc #skate #quicksilver #volcom #billabong #huf #hufmalaysia #carvil #ducati #macbeth #macbethmalaysia #obey #obeymalaysia #sharksco #supreme #hurley #dickies #rcva #eigeradventure #eigermalaysia #bodypack #outdoor #consina #bodypack
💯 ORIGINAL Eiger Alpaca Lite Daypack 10L - Tosca . RM65 . Alpaca Lite 10 is a compact and practical backpack for everyday activities. This 10 liter capacity bag features the main compartment and front pocket for storing luggage. Features: - Main compartment - front pocket Material: Polyester 600D Dimensions: 26x14x39 cm . #hikermalaya  #eigerauthentic  #gunungmalaysia  #ukm  #upm  #usmc  #skate  #quicksilver  #volcom  #billabong  #huf  #hufmalaysia  #carvil  #ducati  #macbeth  #macbethmalaysia  #obey  #obeymalaysia  #sharksco  #supreme  #hurley  #dickies  #rcva  #eigeradventure  #eigermalaysia  #bodypack  #outdoor  #consina  #bodypack 
.
🌹TAMMY PLAIN BLOUSE🌹
.
2 PCS RM50
4 PCS RM100

Postage :
RM8 SEM / RM12 SS

CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL
CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL
CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL

Kindly click the hashtag 😊 #4RM100CIEL

Material :
Velvet

Measurement :
Bahu 13.5"
Dada 37"
Lengan 18"
Labuh lengan 16"
Labuh baju 30.5"

Whatsapp 0183112237 for more details

#blousebycielfashionboutique #cielfashionboutique #ootdmalaysia #blousemurah #uia #unikl #unisza #ukm #usm #upm #ump #uitm #umk #umt
. 🌹TAMMY PLAIN BLOUSE🌹 . 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : RM8 SEM / RM12 SS CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #4RM100CIEL  Kindly click the hashtag 😊 #4RM100CIEL  Material : Velvet Measurement : Bahu 13.5" Dada 37" Lengan 18" Labuh lengan 16" Labuh baju 30.5" Whatsapp 0183112237 for more details #blousebycielfashionboutique  #cielfashionboutique  #ootdmalaysia  #blousemurah  #uia  #unikl  #unisza  #ukm  #usm  #upm  #ump  #uitm  #umk  #umt 
Iceely Floral Printed SS E-881
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Keterangan bahan dan size
ada pada gambar.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga
@ 130rb/pcs (eceran, all size)
@ 120rb/pcs (grosir, mix size)
*Harga ecer untuk semua size sama
*Beli grosiran bisa campur/mix size
*Harga diatas belum termasuk ongkir
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Pengiriman dengan JNE Jakarta,
H+1 setelah transfer (BCA saja)
.
Info resi setelah pengiriman,
paling lambat H+2 akan di info
ke customer via whatsapp
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⛔ No Keep
Order ➡ Transfer ➡ Kirim (H+1)
.
⛔ No Cancel
*Apabila cancel sebelum transfer
maka selanjutnya tidak akan dilayani
*Apabila cancel setelah transfer maka
uang tidak dapat dikembalikan/hangus
.
⛔ No Hit & Run
Untuk order silahkan via whatsapp
dengan meng-klik link di bio @adhibatik
*Apabila hanya ingin bertanya silahkan
via kolom komentar. Tidak melalui DM
atau bertanya di whatsapp
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Format order:
.
- Nama lengkap
- Alamat lengkap
- No. HP aktif
- Size yang di order
- Jumlah yang di order
- Screenshoot gambar model
.
*kelengkapan data akan memudahkan
proses pengiriman ke alamat tujuan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Budayakan membaca terlebih dulu
sebelum melakukan order. Apabila ada
yang ingin ditanyakan, silahkan tanya
di kolom komentar, tidak melalui DM
ataupun di whatsapp.

Be a SMART SHOPPER
Happy Shopping... 🙌🙆
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Iceely Floral Printed SS E-881 . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Keterangan bahan dan size ada pada gambar. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Harga @ 130rb/pcs (eceran, all size) @ 120rb/pcs (grosir, mix size) *Harga ecer untuk semua size sama *Beli grosiran bisa campur/mix size *Harga diatas belum termasuk ongkir ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Pengiriman dengan JNE Jakarta, H+1 setelah transfer (BCA saja) . Info resi setelah pengiriman, paling lambat H+2 akan di info ke customer via whatsapp ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⛔ No Keep Order ➡ Transfer ➡ Kirim (H+1) . ⛔ No Cancel *Apabila cancel sebelum transfer maka selanjutnya tidak akan dilayani *Apabila cancel setelah transfer maka uang tidak dapat dikembalikan/hangus . ⛔ No Hit & Run Untuk order silahkan via whatsapp dengan meng-klik link di bio @adhibatik *Apabila hanya ingin bertanya silahkan via kolom komentar. Tidak melalui DM atau bertanya di whatsapp ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Format order: . - Nama lengkap - Alamat lengkap - No. HP aktif - Size yang di order - Jumlah yang di order - Screenshoot gambar model . *kelengkapan data akan memudahkan proses pengiriman ke alamat tujuan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Budayakan membaca terlebih dulu sebelum melakukan order. Apabila ada yang ingin ditanyakan, silahkan tanya di kolom komentar, tidak melalui DM ataupun di whatsapp. Be a SMART SHOPPER Happy Shopping... 🙌🙆 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .