an online Instagram web viewer

#tv3malaysia medias

Photos

TERUS MENGEKALKAN KEDUDUKAN...DIWATTPAD KARYA SAYA...KARYA MENJADI "viral" peminat2 novel malaysia TQ SEMUA 
#siakapkeli 
#sukanstartv 
#astrowarna 
#MediaPrima 
#viral 
#tv3malaysia
Last day shooting for plan cinta & last day jugak cikgu alisha mengajar 😝 maaf cikgu alisha perangai kami berempat nakal sikit 🐒
.
.

@azarazmi @dann.seth_u9  @asyiqinzaed @izzya_reen @kyollhamzah_director @ariszabrahman @plancinta @fuzah78 @sucieee_yahya @syukrie_sulaiman 
@_artismalaysiaofficial_ @adeladelia05
.
.
#plancinta #tv3malaysia #drama #slotiris #arif #dramasangattv3 #alhamdulillah #tqallah
Last day shooting for plan cinta & last day jugak cikgu alisha mengajar 😝 maaf cikgu alisha perangai kami berempat nakal sikit 🐒 . . @azarazmi @dann.seth_u9 @asyiqinzaed @izzya_reen @kyollhamzah_director @ariszabrahman @plancinta @fuzah78 @sucieee_yahya @syukrie_sulaiman @_artismalaysiaofficial_ @adeladelia05 . . #plancinta  #tv3malaysia  #drama  #slotiris  #arif  #dramasangattv3  #alhamdulillah  #tqallah 
'CERITA KITA' MERDEKA.. "Sayangi Malaysiaku"  dari warga-warga Emas Pusat Aktiviti Warga Emas Jejawi Perlis....#kitapunyacontest#merdeka#tv3malaysia
Dah macam2 cara dah buat nak bakar lemak tapi tak jadi .. mungkin 6 sebab diatas salah satunya:
.
1.Terlalu pasif walaupun bersenam .. bila bekerja satu hari hanya duduk di tempat yg sama dan ambik masa 30minit untuk bersenam dah dikira ok .. cuma why not setiap masa itu bergerak.
.
2.Bila diet tak cukup ambil lemak baik(omega 3) .. badan perlukan lemak baik supaya dapat bakar lemak jahat(omega 6) dan keep konsisten dengan diet.
.
3.Terlalu stress atau beremosi .. yes kita hidup di dalam situasi yg menekan dan banyak tanggungjawab .. kena belajar kawal dan the best way is meditation atau bersenam.
.
4.Kurang & lebih karbo setiap hari .. bukan lemak yg buat lemak , tapi karbo .. so kena belajar untuk kawal dan lebihkan karbo kompleks.
.
5.Tidak cukup rehat atau tidur .. badan cepat berada dalam stress dan akan menyimpan lemak .. don’t be to hard on yourself , have a quality rest & more enjoy your life.
.
6.Diet yang tiada defisit kalori .. apa2 jenis diet pon kalau tidak berlaku defisit , kalori masuk lagi tinggi dari kalori keluar .. lemak tidak digunakan sebagai tenaga dan berat tidak turun.
.
Tag & Share supaya semua boleh belajar.
.
#mai_zainol 
#santaisantaikurus 
#makansedapkurus . 📲 Coach Mai - 0123012783 📲 Coach Zainol -0105416001
. 
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #kasutbata #sakitlutut #badanbesar #megadrama #resepisedap #zalora #lazada
Dah macam2 cara dah buat nak bakar lemak tapi tak jadi .. mungkin 6 sebab diatas salah satunya: . 1.Terlalu pasif walaupun bersenam .. bila bekerja satu hari hanya duduk di tempat yg sama dan ambik masa 30minit untuk bersenam dah dikira ok .. cuma why not setiap masa itu bergerak. . 2.Bila diet tak cukup ambil lemak baik(omega 3) .. badan perlukan lemak baik supaya dapat bakar lemak jahat(omega 6) dan keep konsisten dengan diet. . 3.Terlalu stress atau beremosi .. yes kita hidup di dalam situasi yg menekan dan banyak tanggungjawab .. kena belajar kawal dan the best way is meditation atau bersenam. . 4.Kurang & lebih karbo setiap hari .. bukan lemak yg buat lemak , tapi karbo .. so kena belajar untuk kawal dan lebihkan karbo kompleks. . 5.Tidak cukup rehat atau tidur .. badan cepat berada dalam stress dan akan menyimpan lemak .. don’t be to hard on yourself , have a quality rest & more enjoy your life. . 6.Diet yang tiada defisit kalori .. apa2 jenis diet pon kalau tidak berlaku defisit , kalori masuk lagi tinggi dari kalori keluar .. lemak tidak digunakan sebagai tenaga dan berat tidak turun. . Tag & Share supaya semua boleh belajar. . #mai_zainol  #santaisantaikurus  #makansedapkurus  . 📲 Coach Mai - 0123012783 📲 Coach Zainol -0105416001 . #tv3malaysia  #jomkurus1malaysia  #makansedap  #jubahlabuh  #jomkurusjomsihat  #synkkurus  #jubahbesar  #jalanmakantido  #jjcm  #dexandra  #fareeda  #alifsyukriterlajaklaris  #rob  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  #kasutbata  #sakitlutut  #badanbesar  #megadrama  #resepisedap  #zalora  #lazada 
Biasanya waktu snacking kita ambil jajan.... betul X???
.
Makan jajan ni, bnyk buruk dari baiknya.. bahaya juga pd kesihatan kita. Bnyk bahan tersembunyi yg kita tidak ketahui yg memberi kesan buruk pd kesihatan kita.
.
Jom mulai skrg kita amalkan pemakanan sihat... Snackicng lebih baik kita ambil buah2 seperti : .
Epal, kiwi, jambu batu, pear, betik & pisang. .
.
Untuk info & tips follow second ig bariah_jeff & wassap di 📲Coach Bariah -0127558742
.
#bariah_jeff 
#jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #plussizefashion #plussize #gemukisawesome #tudung #janganbencicintaku #misimengecil #misikurus2018 #ariani #arianilovers #arianirtw #tv3malaysia #tudunglabuh #tudungbawal #dietsihat #terlajaklaris #neelofarhijab
Biasanya waktu snacking kita ambil jajan.... betul X??? . Makan jajan ni, bnyk buruk dari baiknya.. bahaya juga pd kesihatan kita. Bnyk bahan tersembunyi yg kita tidak ketahui yg memberi kesan buruk pd kesihatan kita. . Jom mulai skrg kita amalkan pemakanan sihat... Snackicng lebih baik kita ambil buah2 seperti : . Epal, kiwi, jambu batu, pear, betik & pisang. . . Untuk info & tips follow second ig bariah_jeff & wassap di 📲Coach Bariah -0127558742 . #bariah_jeff  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #jomkurussihat  #plussizefashion  #plussize  #gemukisawesome  #tudung  #janganbencicintaku  #misimengecil  #misikurus2018  #ariani  #arianilovers  #arianirtw  #tv3malaysia  #tudunglabuh  #tudungbawal  #dietsihat  #terlajaklaris  #neelofarhijab 
ASSALAMUALAIKUM SALAM JUMAAT DAN MORNING 😍 “Mengapa lelah❓sementara tuhan selalu menyemangati dengan Hayya ‘Alal Falah, bahawa jarak kemenangan hanya berkisar antara kening dans sejadah.” #jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmskkm
#charmsviral
#charmscosmeticshalal
#kosmetikhalaljakim
#MommySyiraCharms 
#drrizalabubakar #dramasangat 
#boneetaslim #treaplusvitamin #janganbencicintaku #tv3malaysia 
#codpayajaras #codsaujanautama #codrawangtasikputeri #coddamansaradamai_sungaibuloh_manjalara_sridamansara_primadamansara
ASSALAMUALAIKUM SALAM JUMAAT DAN MORNING 😍 “Mengapa lelah❓sementara tuhan selalu menyemangati dengan Hayya ‘Alal Falah, bahawa jarak kemenangan hanya berkisar antara kening dans sejadah.” #jerungcharmsfarika  #charmssolekdanrawat  #charmsgallery  #charmskkm  #charmsviral  #charmscosmeticshalal  #kosmetikhalaljakim  #MommySyiraCharms  #drrizalabubakar  #dramasangat  #boneetaslim  #treaplusvitamin  #janganbencicintaku  #tv3malaysia  #codpayajaras  #codsaujanautama  #codrawangtasikputeri  #coddamansaradamai_sungaibuloh_manjalara_sridamansara_primadamansara 
Repostby @lala.wansharmila 🌸

#dekatkanjarakkita 
#JSPictures 
#slotsamarinda
#tv3malaysia
Wahh dah beretak retak dh hati admin ni hehehe x sabar nk tgok cerekarama hasil karya @realjspictures  Ni ,,,uolssss jgn terlepas ok,, kalau takk bukan setakat retak but hancur terus kalau terlepas tgk ni tau!!!!!!
#retak #aidiladha #tv3malaysia #dramasangat #jspictures #sentiasabersyukur #alhamdulillah 
Cc @dramasangat @tv3malaysia
- 📌 16 AUGUST 2018📌 😍 Wedding Henna 😍 
Thankyou . Happy weddings day sister 
Client : zila
Lcation : #sgbuntu #Pengerang #JOHOR
Package : full set tangan✌

#hennaKotaTinggi #HennaAdela #Pengerang #inaijari #inaipengantin  #inaitunang #inaimerah #mehndi #henna #hennabridal #hennamix #hennadesign #hennaart #hennawedding #hennaartist #singapore #teammummysyasya #teamcempakacollection #haulutiram #ulutiram #jb #inaikahwin #inairesepsi #inaibridesmaid #inaisukasuka #hennaviral #tv3malaysia
- 📌 16 AUGUST 2018📌 😍 Wedding Henna 😍 Thankyou . Happy weddings day sister Client : zila Lcation : #sgbuntu  #Pengerang  #JOHOR  Package : full set tangan✌ #hennaKotaTinggi  #HennaAdela  #Pengerang  #inaijari  #inaipengantin   #inaitunang  #inaimerah  #mehndi  #henna  #hennabridal  #hennamix  #hennadesign  #hennaart  #hennawedding  #hennaartist  #singapore  #teammummysyasya  #teamcempakacollection  #haulutiram  #ulutiram  #jb  #inaikahwin  #inairesepsi  #inaibridesmaid  #inaisukasuka  #hennaviral  #tv3malaysia 
- 📌 16 AUGUST 2018📌 😍 Wedding Henna 😍 
Thankyou . Happy weddings day sister 
Client : ain
Lcation : #kgmuhibbah #JOHOR
Package : full set tangan✌

#hennaKotaTinggi #HennaAdela #Pengerang #inaijari #inaipengantin  #inaitunang #inaimerah #mehndi #henna #hennabridal #hennamix #hennadesign #hennaart #hennawedding #hennaartist #singapore #teammummysyasya #teamcempakacollection #haulutiram #ulutiram #jb #inaikahwin #inairesepsi #inaibridesmaid #inaisukasuka #hennaviral #tv3malaysia
- 📌 16 AUGUST 2018📌 😍 Wedding Henna 😍 Thankyou . Happy weddings day sister Client : ain Lcation : #kgmuhibbah  #JOHOR  Package : full set tangan✌ #hennaKotaTinggi  #HennaAdela  #Pengerang  #inaijari  #inaipengantin   #inaitunang  #inaimerah  #mehndi  #henna  #hennabridal  #hennamix  #hennadesign  #hennaart  #hennawedding  #hennaartist  #singapore  #teammummysyasya  #teamcempakacollection  #haulutiram  #ulutiram  #jb  #inaikahwin  #inairesepsi  #inaibridesmaid  #inaisukasuka  #hennaviral  #tv3malaysia 
- 📌 16 AUGUST 2018📌 😍 Wedding Henna 😍 
Thankyou . Happy weddings day sister 
Client : ICHA and failmily
Lcation : #feldakSEMENCHU #JOHOR
Package : full set tangan✌

#hennaKotaTinggi #HennaAdela #Pengerang #inaijari #inaipengantin  #inaitunang #inaimerah #mehndi #henna #hennabridal #hennamix #hennadesign #hennaart #hennawedding #hennaartist #singapore #teammummysyasya #teamcempakacollection #haulutiram #ulutiram #jb #inaikahwin #inairesepsi #inaibridesmaid #inaisukasuka #hennaviral #tv3malaysia
- 📌 16 AUGUST 2018📌 😍 Wedding Henna 😍 Thankyou . Happy weddings day sister Client : ICHA and failmily Lcation : #feldakSEMENCHU  #JOHOR  Package : full set tangan✌ #hennaKotaTinggi  #HennaAdela  #Pengerang  #inaijari  #inaipengantin   #inaitunang  #inaimerah  #mehndi  #henna  #hennabridal  #hennamix  #hennadesign  #hennaart  #hennawedding  #hennaartist  #singapore  #teammummysyasya  #teamcempakacollection  #haulutiram  #ulutiram  #jb  #inaikahwin  #inairesepsi  #inaibridesmaid  #inaisukasuka  #hennaviral  #tv3malaysia 
- 📌 16 AUGUST 2018📌 😍 Wedding Henna 😍 
Thankyou . Happy weddings day sister 
Client : ICHA
Lcation : #feldakSEMENCHU #JOHOR
Package : full set tangan✌

#hennaKotaTinggi #HennaAdela #Pengerang #inaijari #inaipengantin  #inaitunang #inaimerah #mehndi #henna #hennabridal #hennamix #hennadesign #hennaart #hennawedding #hennaartist #singapore #teammummysyasya #teamcempakacollection #haulutiram #ulutiram #jb #inaikahwin #inairesepsi #inaibridesmaid #inaisukasuka #hennaviral #tv3malaysia
- 📌 16 AUGUST 2018📌 😍 Wedding Henna 😍 Thankyou . Happy weddings day sister Client : ICHA Lcation : #feldakSEMENCHU  #JOHOR  Package : full set tangan✌ #hennaKotaTinggi  #HennaAdela  #Pengerang  #inaijari  #inaipengantin   #inaitunang  #inaimerah  #mehndi  #henna  #hennabridal  #hennamix  #hennadesign  #hennaart  #hennawedding  #hennaartist  #singapore  #teammummysyasya  #teamcempakacollection  #haulutiram  #ulutiram  #jb  #inaikahwin  #inairesepsi  #inaibridesmaid  #inaisukasuka  #hennaviral  #tv3malaysia 
SAPE SUKA SKIP SARAPAN 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️..
.
🤷‍♀️Pilihan di tangan kita utk breakfast atau tidak ..
.
•Dengan skip breakfast bukan menyebabkan kita turun berat badan,malah akn naik kan berat badan kita lg.. .
.
•So yg perlu kita buat ,jgn sesekali skip sarapan...
.
•cari sarapan yg berkhasiat utk mulakan hari kita.. .
•Pastikan balance ada protein.. Fiber dan good carbo.. . . .
@coach_prem.. 📲 012-5804713
. 
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #youcanloseweightfromhome #butikbangigateway #butikbangisentral #jubahsouq #asyasyraf #lubouk #ariani #jakel #nakkurus #dietsihat #naksado #megadrama
SAPE SUKA SKIP SARAPAN 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️.. . 🤷‍♀️Pilihan di tangan kita utk breakfast atau tidak .. . •Dengan skip breakfast bukan menyebabkan kita turun berat badan,malah akn naik kan berat badan kita lg.. . . •So yg perlu kita buat ,jgn sesekali skip sarapan... . •cari sarapan yg berkhasiat utk mulakan hari kita.. . •Pastikan balance ada protein.. Fiber dan good carbo.. . . . @coach_prem.. 📲 012-5804713 . #tv3malaysia  #jomkurus1malaysia  #makansedap  #jubahlabuh  #jomkurusjomsihat  #synkkurus  #jubahbesar  #jalanmakantido  #jjcm  #dexandra  #fareeda  #alifsyukriterlajaklaris  #rob  #youcanloseweightfromhome  #butikbangigateway  #butikbangisentral  #jubahsouq  #asyasyraf  #lubouk  #ariani  #jakel  #nakkurus  #dietsihat  #naksado  #megadrama 
SAPE SUKA SKIP SARAPAN 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️..
.
🤷‍♀️Pilihan di tangan kita utk breakfast atau tidak ..
.
•Dengan skip breakfast bukan menyebabkan kita turun berat badan,malah akn naik kan berat badan kita lg.. .
.
•So yg perlu kita buat ,jgn sesekali skip sarapan...
.
•cari sarapan yg berkhasiat utk mulakan hari kita.. .
•Pastikan balance ada protein.. Fiber dan good carbo.. . . 
@coach_prem 📲 012-5804713
. 
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #youcanloseweightfromhome #butikbangigateway #butikbangisentral #jubahsouq #asyasyraf #lubouk #ariani #jakel #nakkurus #dietsihat #naksado #megadrama
SAPE SUKA SKIP SARAPAN 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️.. . 🤷‍♀️Pilihan di tangan kita utk breakfast atau tidak .. . •Dengan skip breakfast bukan menyebabkan kita turun berat badan,malah akn naik kan berat badan kita lg.. . . •So yg perlu kita buat ,jgn sesekali skip sarapan... . •cari sarapan yg berkhasiat utk mulakan hari kita.. . •Pastikan balance ada protein.. Fiber dan good carbo.. . . @coach_prem 📲 012-5804713 . #tv3malaysia  #jomkurus1malaysia  #makansedap  #jubahlabuh  #jomkurusjomsihat  #synkkurus  #jubahbesar  #jalanmakantido  #jjcm  #dexandra  #fareeda  #alifsyukriterlajaklaris  #rob  #youcanloseweightfromhome  #butikbangigateway  #butikbangisentral  #jubahsouq  #asyasyraf  #lubouk  #ariani  #jakel  #nakkurus  #dietsihat  #naksado  #megadrama 
Selamat pagi 👋✌ mulakan pagi dengan sarapan. Jangan sekali skip.
.
Kerana 80% membantu diet kita..sarapan pada waktu yg tepat memberi perubahan besar bentuk badan anda.
.
Dapat tingktkan metabolisma badan.. sarapan paling sesuai iaitu karbohidrat sihat, serat dan protein badan kekal kenyang dan bertenaga.. . 
Tak suka sarapan punca berat susah turun
.
Bila kita bangun pagi. Badan dalam keadaan sifar.. sangat perlukan makanan untk sumber tenaga.. pada yg tak suka sarapan pasti dapat simtom seperti
.
👉 Tahap Metabolisma semakin rendah
👉Makan terlalu banyak pada waktu lunch
👉Badan cepat letih. . 
So yg terbaik utk kita sarapan.. Pilih la yg tinggi protein.. Ada fiber.. Good carbo dan low GI.. Bukan Nasi Lemak mcm dlm gambar ni.. Yg ini utk kita elakkan.. . 
#mai_zainol 
#santaisantaikurus 
#makansedapkurus . 📲 Coach Mai - 0123012783 📲 Coach Zainol - 0105416001 . 
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #kasutbata #sakitlutut #badanbesar #megadrama #resepisedap #zalora #lazada #gemukisawsome #jubahxxxl
Selamat pagi 👋✌ mulakan pagi dengan sarapan. Jangan sekali skip. . Kerana 80% membantu diet kita..sarapan pada waktu yg tepat memberi perubahan besar bentuk badan anda. . Dapat tingktkan metabolisma badan.. sarapan paling sesuai iaitu karbohidrat sihat, serat dan protein badan kekal kenyang dan bertenaga.. . Tak suka sarapan punca berat susah turun . Bila kita bangun pagi. Badan dalam keadaan sifar.. sangat perlukan makanan untk sumber tenaga.. pada yg tak suka sarapan pasti dapat simtom seperti . 👉 Tahap Metabolisma semakin rendah 👉Makan terlalu banyak pada waktu lunch 👉Badan cepat letih. . So yg terbaik utk kita sarapan.. Pilih la yg tinggi protein.. Ada fiber.. Good carbo dan low GI.. Bukan Nasi Lemak mcm dlm gambar ni.. Yg ini utk kita elakkan.. . #mai_zainol  #santaisantaikurus  #makansedapkurus  . 📲 Coach Mai - 0123012783 📲 Coach Zainol - 0105416001 . #tv3malaysia  #jomkurus1malaysia  #makansedap  #jubahlabuh  #jomkurusjomsihat  #synkkurus  #jubahbesar  #jalanmakantido  #jjcm  #dexandra  #fareeda  #alifsyukriterlajaklaris  #rob  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  #kasutbata  #sakitlutut  #badanbesar  #megadrama  #resepisedap  #zalora  #lazada  #gemukisawsome  #jubahxxxl 
THE POWER OF NOW
.
Tenangkan fikiran dan fokus kepada perkara yang kita nak. Buangkan beban-beban lain yang mengganggu fokus kita.
.
Nak lose weight dan be healthy pun sama juga, kena buang segala pemikiran negatif yang buat kita rasa tak boleh nak teruskan. Enjoy the journey and be happy 💪🏼💪🏼💪🏼🔥🔥🔥
.
#eatwisenotless
#teamrafiqrazali 
Coach Shue 📞019-9835738
Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH
.

#naelofarhijab #zaloraraya2018 #resepisihat #bajuplussize #klikpengantinmusimsalju #eatclean #syedsaddiq #resepikuihraya #hitsfm #teamnickhinhussien #menueatclean #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #bajuxxl #tv3malaysia #tutorialshawl #plussizemodel #hotfm #siakapkeli #tvalhijrah #bellaammara #sinarfm #tunmahathir #masakanmama #cintafatamorgana #healthylifestyle
THE POWER OF NOW . Tenangkan fikiran dan fokus kepada perkara yang kita nak. Buangkan beban-beban lain yang mengganggu fokus kita. . Nak lose weight dan be healthy pun sama juga, kena buang segala pemikiran negatif yang buat kita rasa tak boleh nak teruskan. Enjoy the journey and be happy 💪🏼💪🏼💪🏼🔥🔥🔥 . #eatwisenotless  #teamrafiqrazali  Coach Shue 📞019-9835738 Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH . #naelofarhijab  #zaloraraya2018  #resepisihat  #bajuplussize  #klikpengantinmusimsalju  #eatclean  #syedsaddiq  #resepikuihraya  #hitsfm  #teamnickhinhussien  #menueatclean  #mediaprima  #beritahariini  #muladiet  #fattzuraloverz  #bajuxxl  #tv3malaysia  #tutorialshawl  #plussizemodel  #hotfm  #siakapkeli  #tvalhijrah  #bellaammara  #sinarfm  #tunmahathir  #masakanmama  #cintafatamorgana  #healthylifestyle 
NEW IN STOCK! Hydro Seattle 14.5mm 😍😍 RM25/ PAIR

HOT ITEMS IN STOCK!!!! And many more to come~ stay tuneee lovelies ❤️
.

FROM RM16/ PAIR

3 PAIRS RM50 WM/ RM55EM INCLUDE POSTAGE **only applicable for all RM16/ pair lenses** Diameter: 14-17.5mm

POSTAGE RM8 WM/ RM12 EM

How to order? DM
With:
Len's name
Power/ degree
(No need to screencap & send pictures of lenses)

Wait until we reply within 24hours. Do not spam. 
Comment down below if we did not reply after 24 hours. Might be in the requests box. 
No cod.
No payment today, post today (no posting on the same day of payment)
Testimonies/ lens review please scroll down.
Do read caption :) Happy shopping ♥

#sayajual
#instasize #iphone #iphonemalaysia #sayajualcontactlens #contactlensmalaysia #contactlens #prelovedmalaysia #contactlensmurah #sayajualpreloved #prelovedmurah #malaysia #murah #igers #hijabista #sales #sale #raya #koreancontactlens #korean #btsmalaysia #contactlensmalaysiamurah #astro #tv3malaysia #korea #malaysia #disney
NEW IN STOCK! Hydro Seattle 14.5mm 😍😍 RM25/ PAIR HOT ITEMS IN STOCK!!!! And many more to come~ stay tuneee lovelies ❤️ . FROM RM16/ PAIR 3 PAIRS RM50 WM/ RM55EM INCLUDE POSTAGE **only applicable for all RM16/ pair lenses** Diameter: 14-17.5mm POSTAGE RM8 WM/ RM12 EM How to order? DM With: Len's name Power/ degree (No need to screencap & send pictures of lenses) Wait until we reply within 24hours. Do not spam. Comment down below if we did not reply after 24 hours. Might be in the requests box. No cod. No payment today, post today (no posting on the same day of payment) Testimonies/ lens review please scroll down. Do read caption :) Happy shopping ♥ #sayajual  #instasize  #iphone  #iphonemalaysia  #sayajualcontactlens  #contactlensmalaysia  #contactlens  #prelovedmalaysia  #contactlensmurah  #sayajualpreloved  #prelovedmurah  #malaysia  #murah  #igers  #hijabista  #sales  #sale  #raya  #koreancontactlens  #korean  #btsmalaysia  #contactlensmalaysiamurah  #astro  #tv3malaysia  #korea  #malaysia  #disney 
Spesies tk sedar diri mcm gieorga tu mmg tkkn ada rasa nk terima kasih pun eeei kalau jadi emma dah lama bgtau rome tu apa gieorga buat kat dia 3 tahun lepas😡tapi bukti sahih tkda lg tunggu lah lepas nie..
.
.
.
Credit to from @telenovela_tv3malaysia -  Emma masih sanggup menolong Georgia daripada nyaris kehilangan nyawanya namun Georgia masih menyalahkan Emma dan tidak bersyukur atas pertolongan yang diberikan.
___

@m_sunshinedizon @iamryzaCenon
___
#awomanscorned #tv3malaysia #sunshinedizon #ryzacenon #ika6nautos #ikaanimnautos - #regrann
Spesies tk sedar diri mcm gieorga tu mmg tkkn ada rasa nk terima kasih pun eeei kalau jadi emma dah lama bgtau rome tu apa gieorga buat kat dia 3 tahun lepas😡tapi bukti sahih tkda lg tunggu lah lepas nie.. . . . Credit to from @telenovela_tv3malaysia - Emma masih sanggup menolong Georgia daripada nyaris kehilangan nyawanya namun Georgia masih menyalahkan Emma dan tidak bersyukur atas pertolongan yang diberikan. ___ @m_sunshinedizon @iamryzaCenon ___ #awomanscorned  #tv3malaysia  #sunshinedizon  #ryzacenon  #ika6nautos  #ikaanimnautos  - #regrann 
Credit pic to @ajscreamer -  Alhamdulillah. Trending lagi kita 😘
.
Terima kasih semua. Nampaknya Aryana dah dapat kata-kata semangat dari Maksu. Mesti Aryana semakin yakin selepas ni 😉
.
#CintaBukanKristal
#AydaJebat
#Aryana
#AdrianHilman
#SharnaazAhmad
#Sofea
#NinaIskandar
#SlotAkasia
#AkasiaTV3
#TV3malaysia
#AJscreamer
#DramaSangat
#OrangeTreeProduction - #regrann
Sentiasa ingat WHY kita join.. Tp don't worry kita tidak alone.. . 
Support dari group coaching dan Coach buat kita terus nk bangkit walau kadang2 ada juga suara nk Cuba nk kacau.. . 
Credit to Sifu Kevin Zahri.. Tq . 
#mai_zainol 
#santaisantaikurus 
#makansedapkurus . 📲 Coach Mai - 0123012783 📲 Coach Zainol - 0105416001 . 
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #butikbangigateway #butikbangisentral #kasutbata #sakitlutut #badanbesar #megadrama #resepisedap #zalora #lazada #neelofar
Sentiasa ingat WHY kita join.. Tp don't worry kita tidak alone.. . Support dari group coaching dan Coach buat kita terus nk bangkit walau kadang2 ada juga suara nk Cuba nk kacau.. . Credit to Sifu Kevin Zahri.. Tq . #mai_zainol  #santaisantaikurus  #makansedapkurus  . 📲 Coach Mai - 0123012783 📲 Coach Zainol - 0105416001 . #tv3malaysia  #jomkurus1malaysia  #makansedap  #jubahlabuh  #jomkurusjomsihat  #synkkurus  #jubahbesar  #jalanmakantido  #jjcm  #dexandra  #fareeda  #alifsyukriterlajaklaris  #rob  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  #butikbangigateway  #butikbangisentral  #kasutbata  #sakitlutut  #badanbesar  #megadrama  #resepisedap  #zalora  #lazada  #neelofar 
Sedang mencari program nak turun berat? Jom join #YouCanLoseWeightFromHome
Program - Cabaran Turun Berat Badan 100% Online.
.
Topik & teknik berkesan berkaitan cara turun berat dengan sihat dikongsi kan dalam closed group coaching. Segala why, what, how, when, who tentang turun berat akan terjawab!
.
Ada coach yg akan monitor food intake, snek, water intake & activiti yg perlu anda buat. Jadual & menu makanan yg sedap -sedap untuk lose weight juga diberikan.
.
Support group yg positif & harmoni sangat penting dlm journey turun berat badan. Semua coach adalah bermula sebagai peserta program yg telah berjaya turun & maintain ideal weight.
.
Anda tahu anda perlukan semua ini untuk bantu diri anda lose weight. Jangan berlengah lagi. Buat keputusan sekarang!
. .
#eatwisenotless
#teamrafiqrazali 
Coach Shue 📞019-9835738
Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH
.

#naelofarhijab #zaloraraya2018 #resepisihat #bajuplussize #klikpengantinmusimsalju #eatclean #syedsaddiq #resepikuihraya #hitsfm #teamnickhinhussien #menueatclean #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #bajuxxl #tv3malaysia #tutorialshawl #plussizemodel #hotfm #siakapkeli #tvalhijrah #bellaammara #sinarfm #tunmahathir #masakanmama #healthylifestyle
Sedang mencari program nak turun berat? Jom join #YouCanLoseWeightFromHome  Program - Cabaran Turun Berat Badan 100% Online. . Topik & teknik berkesan berkaitan cara turun berat dengan sihat dikongsi kan dalam closed group coaching. Segala why, what, how, when, who tentang turun berat akan terjawab! . Ada coach yg akan monitor food intake, snek, water intake & activiti yg perlu anda buat. Jadual & menu makanan yg sedap -sedap untuk lose weight juga diberikan. . Support group yg positif & harmoni sangat penting dlm journey turun berat badan. Semua coach adalah bermula sebagai peserta program yg telah berjaya turun & maintain ideal weight. . Anda tahu anda perlukan semua ini untuk bantu diri anda lose weight. Jangan berlengah lagi. Buat keputusan sekarang! . . #eatwisenotless  #teamrafiqrazali  Coach Shue 📞019-9835738 Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH . #naelofarhijab  #zaloraraya2018  #resepisihat  #bajuplussize  #klikpengantinmusimsalju  #eatclean  #syedsaddiq  #resepikuihraya  #hitsfm  #teamnickhinhussien  #menueatclean  #mediaprima  #beritahariini  #muladiet  #fattzuraloverz  #bajuxxl  #tv3malaysia  #tutorialshawl  #plussizemodel  #hotfm  #siakapkeli  #tvalhijrah  #bellaammara  #sinarfm  #tunmahathir  #masakanmama  #healthylifestyle 
“Para ibu HENDAKLAH menyusukan anak-anaknya selama DUA TAHUN PENUH, iaitu bagi yang ingin MENYEMPURNAKAN penyusuan itu” – Surah Al-Baqarah, Ayat 233 . .
.

UNTUK IBU MENGANDUNG & IBU MENYUSU .
.
. ✅ MENGANDUNG ?? .
.
. (1) Sebagai supplement yang berkhasiat 
untuk ibu dan kandungan bagi membantu perkembangan bayi dalam kandungan yang sempurna. (2) Membantu menambahkan susu badan. Biasanya berlaku semasa trimester ke 3 (lepas 6 bulan).
. (2) tiada kesan buruk pada bayi anda. . .
.
. ✅ MENYUSU ? . (1) Tambahkan susu badan. .
.
(3) Memberi supplement tambahan dalam penghasilan susu yang berkualiti untuk bayi.
.
.
.
(3) menambahkan vitamin pada bayi
. .
.
(4) bayi makin gebu dan sihat
.
.
.
(5) bayi dapat membesar dengan tona kulit yang cerah
.
.
Ibu makin #cerah#sihat#berseri
Bayi makin #gebu#sihat#cantik
.
.
#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #putihpinkish #putihgebu #putihseluruhbadan #putihkorea #putihkorean #ibuhamil #ibumenyusu #ibupreggy #tv3malaysia #artismalaysia #ubatputihmalaysia #ubatputihberkesan #malaysia #terengganuwedding
“Para ibu HENDAKLAH menyusukan anak-anaknya selama DUA TAHUN PENUH, iaitu bagi yang ingin MENYEMPURNAKAN penyusuan itu” – Surah Al-Baqarah, Ayat 233 . . . UNTUK IBU MENGANDUNG & IBU MENYUSU . . . ✅ MENGANDUNG ?? . . . (1) Sebagai supplement yang berkhasiat untuk ibu dan kandungan bagi membantu perkembangan bayi dalam kandungan yang sempurna. (2) Membantu menambahkan susu badan. Biasanya berlaku semasa trimester ke 3 (lepas 6 bulan). . (2) tiada kesan buruk pada bayi anda. . . . . ✅ MENYUSU ? . (1) Tambahkan susu badan. . . (3) Memberi supplement tambahan dalam penghasilan susu yang berkualiti untuk bayi. . . . (3) menambahkan vitamin pada bayi . . . (4) bayi makin gebu dan sihat . . . (5) bayi dapat membesar dengan tona kulit yang cerah . . Ibu makin #cerah #sihat #berseri  Bayi makin #gebu #sihat #cantik  . . #neesabeautyhq  #neesabeauty  #skinloversbyneesabeauty  #skinloverscapsule  #putihpinkish  #putihgebu  #putihseluruhbadan  #putihkorea  #putihkorean  #ibuhamil  #ibumenyusu  #ibupreggy  #tv3malaysia  #artismalaysia  #ubatputihmalaysia  #ubatputihberkesan  #malaysia  #terengganuwedding 
#Repost @ajscreamer
• • • • •
Episod 7 - Hmmm... Nab faham perasaan Aryana. Bila kita berharap terlalu tinggi melangit pastu ada halangan yang besar sangat. Sabarlah Aryana oii
.
Apa agaknya nasihat Maksu kali ni. Aryana mesti akan ikut cakap Maksu kan? Kita tengok sesama petang ni tau!
.
Jangan lupa tweet yang baik-baik, jangan terbawa emosi ya acik-acik bawang semua 😂
.
#CintaBukanKristal
#AydaJebat
#Aryana
#MakSuFaridah
#AyuRaudhah
#SlotAkasia
#AkasiaTV3
#TV3malaysia
#AJscreamer
#DramaSangat
#OrangeTreeProduction
#Repost  @ajscreamer • • • • • Episod 7 - Hmmm... Nab faham perasaan Aryana. Bila kita berharap terlalu tinggi melangit pastu ada halangan yang besar sangat. Sabarlah Aryana oii . Apa agaknya nasihat Maksu kali ni. Aryana mesti akan ikut cakap Maksu kan? Kita tengok sesama petang ni tau! . Jangan lupa tweet yang baik-baik, jangan terbawa emosi ya acik-acik bawang semua 😂 . #CintaBukanKristal  #AydaJebat  #Aryana  #MakSuFaridah  #AyuRaudhah  #SlotAkasia  #AkasiaTV3  #TV3malaysia  #AJscreamer  #DramaSangat  #OrangeTreeProduction 
#Repost @ajscreamer
• • • • •
Alhamdulillah. Trending lagi kita 😘
.
Terima kasih semua. Nampaknya Aryana dah dapat kata-kata semangat dari Maksu. Mesti Aryana semakin yakin selepas ni 😉
.
#CintaBukanKristal
#AydaJebat
#Aryana
#AdrianHilman
#SharnaazAhmad
#Sofea
#NinaIskandar
#SlotAkasia
#AkasiaTV3
#TV3malaysia
#AJscreamer
#DramaSangat
#OrangeTreeProduction
BLOUSE MOSCOW
_
BUY 1 : RM55 free postage 
BUY 2 : RM105 free postage 
BUY 3 : RM155 free postage 
_
Palazo : RM55 free postage
_
• Material Como Crepe
• Mudah gosok dan selesa dipakai
• Design labuh, potongan yg cantik dan longgar
• Saiz S - XXL

#blouselabuh #blousemuslimahmurah #blousetunik #tunicblouse #teamqayjannah #giveawaymalaysia #igshopmalaysia #onlineshop #bajumurah #muslimahclothing #blousemesrawudhu #blousemesramenyusu #blousemurah #sejutarasabuatadelia #pengantin100hari #janganbencicintaku #cintalemonmadu #cintabukankristal #dramasangat #slotakasia #tv3malaysia #promosiraya #jualonline #jualanmurah #ootd #ootdblouse #motifviral #palazomurah
BLOUSE MOSCOW _ BUY 1 : RM55 free postage BUY 2 : RM105 free postage BUY 3 : RM155 free postage _ Palazo : RM55 free postage _ • Material Como Crepe • Mudah gosok dan selesa dipakai • Design labuh, potongan yg cantik dan longgar • Saiz S - XXL #blouselabuh  #blousemuslimahmurah  #blousetunik  #tunicblouse  #teamqayjannah  #giveawaymalaysia  #igshopmalaysia  #onlineshop  #bajumurah  #muslimahclothing  #blousemesrawudhu  #blousemesramenyusu  #blousemurah  #sejutarasabuatadelia  #pengantin100hari  #janganbencicintaku  #cintalemonmadu  #cintabukankristal  #dramasangat  #slotakasia  #tv3malaysia  #promosiraya  #jualonline  #jualanmurah  #ootd  #ootdblouse  #motifviral  #palazomurah 
🌹❤😍
.
Credit to : @ajscreamer -  Alhamdulillah. Trending lagi kita 😘
.
Terima kasih semua. Nampaknya Aryana dah dapat kata-kata semangat dari Maksu. Mesti Aryana semakin yakin selepas ni 😉
.
#CintaBukanKristal
#AydaJebat
#Aryana
#AdrianHilman
#SharnaazAhmad
#Sofea
#NinaIskandar
#SlotAkasia
#AkasiaTV3
#TV3malaysia
#AJscreamer
#DramaSangat
#OrangeTreeProduction 
#aydajebat4lyfe
THIS IS FOR SINGAPORE TV CHANNELS ONLY.
INI ADALAH UNTUK SALURAN TV SINGAPURA SAHAJA.

Please Look out for analogue signal . If there is an analogue logo on tv screen, you need to switch to digital tv.

sila lihat logo analog pada skrin TV anda. Jika ada analog logo pada skrin tv anda, anda perlu beralih ke tv digital

#tv1 #tv1malaysia #tv2 #tv2malaysia #tv3 #tv3malaysia #ntv7 #ntv7chinese #8tv #8tvchinese #tv9 #tv9malaysia #digitaltvmalaysia #digitaltvmalaysiamytv #siarandigitalmyfreeview #siarandigital
THIS IS FOR SINGAPORE TV CHANNELS ONLY. INI ADALAH UNTUK SALURAN TV SINGAPURA SAHAJA. Please Look out for analogue signal . If there is an analogue logo on tv screen, you need to switch to digital tv. sila lihat logo analog pada skrin TV anda. Jika ada analog logo pada skrin tv anda, anda perlu beralih ke tv digital #tv1  #tv1malaysia  #tv2  #tv2malaysia  #tv3  #tv3malaysia  #ntv7  #ntv7chinese  #8tv  #8tvchinese  #tv9  #tv9malaysia  #digitaltvmalaysia  #digitaltvmalaysiamytv  #siarandigitalmyfreeview  #siarandigital 
Alhamdulillah. Trending lagi kita 😘
.
Terima kasih semua. Nampaknya Aryana dah dapat kata-kata semangat dari Maksu. Mesti Aryana semakin yakin selepas ni 😉
.
#CintaBukanKristal
#AydaJebat
#Aryana
#AdrianHilman
#SharnaazAhmad
#Sofea
#NinaIskandar
#SlotAkasia
#AkasiaTV3
#TV3malaysia
#AJscreamer
#DramaSangat
#OrangeTreeProduction
Bermodal rm320 anda mampu memiliki aset mantap padu padat persis dara pujaan 😍 bentuk badan kerengga pujaan suami 😍 kulit halus cerah berseri 😍 rambut kilat kurang gugur 😍 miss v mantap suami tak lepas 😍 ALL IN ONE dengan EPM WOMEN BREAST kami 👏 ada free hadiah sekali pos setiap pembelian. wasap 0173807523
.
#payudara #bikinimurah #bengkungviral #anakdara #nakkurus #nakputih #missvketat #pujaansuami #montok #mantap #padu #suamiisteri #pengantinbaru #malampertama #supplementviral #perempuan #janda #perawan #juskurus #pilkurus #jamulangsing #klfw2018 #isteri #ciktunang #tv3malaysia #regrann #jamuhomemade #setberpantang #ibuberpantang #isteri #makwe
Bermodal rm320 anda mampu memiliki aset mantap padu padat persis dara pujaan 😍 bentuk badan kerengga pujaan suami 😍 kulit halus cerah berseri 😍 rambut kilat kurang gugur 😍 miss v mantap suami tak lepas 😍 ALL IN ONE dengan EPM WOMEN BREAST kami 👏 ada free hadiah sekali pos setiap pembelian. wasap 0173807523 . #payudara  #bikinimurah  #bengkungviral  #anakdara  #nakkurus  #nakputih  #missvketat  #pujaansuami  #montok  #mantap  #padu  #suamiisteri  #pengantinbaru  #malampertama  #supplementviral  #perempuan  #janda  #perawan  #juskurus  #pilkurus  #jamulangsing  #klfw2018  #isteri  #ciktunang  #tv3malaysia  #regrann  #jamuhomemade  #setberpantang  #ibuberpantang  #isteri  #makwe 
Kenapa Adrian dari awal tak bagitau dia dah kawin and dah ada 2 anak? Okay saya faham maybe niat nak buat baik, tapi boleh je kan bagitau your status? Nak main-mainkan perasaan Aryana ke? Ciri-ciri lelaki nak try. Sengaja sembunyikan status. Ergh! Stress.😭
.

#AydaJebat#Aryana#CintaBukanKristal#AkasiaTV3#AJ#AJscream#syahnazahmad#ninaiskandar#akasia#slotakasia##dramasangat#officialdramasangat#dssquad#sharnaazahmad#teamadrian#teamsofea#teamaryana#ayuraudhah#maksu#adrian#Syira
#AmandaMisbun#TV3malaysia#sofea#dramatv3#tv3drama
Kenapa Adrian dari awal tak bagitau dia dah kawin and dah ada 2 anak? Okay saya faham maybe niat nak buat baik, tapi boleh je kan bagitau your status? Nak main-mainkan perasaan Aryana ke? Ciri-ciri lelaki nak try. Sengaja sembunyikan status. Ergh! Stress.😭 . #AydaJebat #Aryana #CintaBukanKristal #AkasiaTV3 #AJ #AJscream #syahnazahmad #ninaiskandar #akasia #slotakasia ##dramasangat #officialdramasangat #dssquad #sharnaazahmad #teamadrian #teamsofea #teamaryana #ayuraudhah #maksu #adrian #Syira  #AmandaMisbun #TV3malaysia #sofea #dramatv3 #tv3drama 
DUMBBELL BENCH PRESS
.
Ini adslah satu senaman yang menguatkan otot dada, bahu dan triceps.
.
Caranya:
1. Dengan berbaring di atas bangku, pegang sepasang dumbbell tepat di atas tulang dada dengan lengan ditegakkan sepenuhnya. Tarik kedua bahu secara sekali, lengkungkan sedikit dada, lalu arahkan tapak tangan ke depan.
2. Turunkan kedua dumbbell secara perlahan ke dada. Berhenti sejenak, lalu tolak dumbbell kembali ke posisi awal.
.
Senangkan? Senaman ni mmg sesuai sangat utk ladies.
.
#eatwisenotless
#teamrafiqrazali 
Coach Shue 📞019-9835738
Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH
.

#naelofarhijab #zaloraraya2018 #resepisihat #bajuplussize #klikpengantinmusimsalju #eatclean #syedsaddiq #resepikuihraya #hitsfm #teamnickhinhussien #menueatclean #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #bajuxxl #tv3malaysia #tutorialshawl #plussizemodel #hotfm #siakapkeli #tvalhijrah #bellaammara #sinarfm #tunmahathir #masakanmama #cintafatamorgana #healthylifestyle
DUMBBELL BENCH PRESS . Ini adslah satu senaman yang menguatkan otot dada, bahu dan triceps. . Caranya: 1. Dengan berbaring di atas bangku, pegang sepasang dumbbell tepat di atas tulang dada dengan lengan ditegakkan sepenuhnya. Tarik kedua bahu secara sekali, lengkungkan sedikit dada, lalu arahkan tapak tangan ke depan. 2. Turunkan kedua dumbbell secara perlahan ke dada. Berhenti sejenak, lalu tolak dumbbell kembali ke posisi awal. . Senangkan? Senaman ni mmg sesuai sangat utk ladies. . #eatwisenotless  #teamrafiqrazali  Coach Shue 📞019-9835738 Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH . #naelofarhijab  #zaloraraya2018  #resepisihat  #bajuplussize  #klikpengantinmusimsalju  #eatclean  #syedsaddiq  #resepikuihraya  #hitsfm  #teamnickhinhussien  #menueatclean  #mediaprima  #beritahariini  #muladiet  #fattzuraloverz  #bajuxxl  #tv3malaysia  #tutorialshawl  #plussizemodel  #hotfm  #siakapkeli  #tvalhijrah  #bellaammara  #sinarfm  #tunmahathir  #masakanmama  #cintafatamorgana  #healthylifestyle 
Episod 7 Cinta Bukan Kristal skrg di @tv3malaysia ..jom kita tonton 🤗🤗
#cintabukankristal #akasiatv3 #tv3malaysia #dramasangat #aydajebat #aj #ajscreamer #aryana #teamaryana
Malam ni jangan lupa guyss😍.
.
Cintaku Bukan Kristal😍. Episod 7 - Hmmm... Nab faham perasaan Aryana. Bila kita berharap terlalu tinggi melangit pastu ada halangan yang besar sangat. Sabarlah Aryana oii
.
Apa agaknya nasihat Maksu kali ni. Aryana mesti akan ikut cakap Maksu kan? Kita tengok sesama petang ni tau!
.
Jangan lupa tweet yang baik-baik, jangan terbawa emosi ya acik-acik bawang semua 😂
.
Episode 7 tonight at 7pm.
.
Setiap Isnin hingga Jumaat | 7.00Mlm-8.00Mlm | Tv3 Malaysia 🇲🇾 📺 | 28 Episode |
.
Jangan lupa!
kita kasi trending kat Twitter lagi.. jgn lupa juga hashtag #Cintabukankristal
.
#AydaJebat#Aryana#SharnaazAhmad#Adrian#CintaBukanKristal#SlotAkasia#Tv3malaysia #DramaSangat#Dihatimu
.
#cintabukankristal
@aydajebat
@sharnaazahmad
@ninaiskandar 
@rajaafiqqofficial 
@nazrief_nazri
@dayanaroza 
@ayuraudhah_7 
@fauziahnawi
@noniswara 
@esmadaniel 
@doriaracheljolly
@tv3malaysia
Malam ni jangan lupa guyss😍. . Cintaku Bukan Kristal😍. Episod 7 - Hmmm... Nab faham perasaan Aryana. Bila kita berharap terlalu tinggi melangit pastu ada halangan yang besar sangat. Sabarlah Aryana oii . Apa agaknya nasihat Maksu kali ni. Aryana mesti akan ikut cakap Maksu kan? Kita tengok sesama petang ni tau! . Jangan lupa tweet yang baik-baik, jangan terbawa emosi ya acik-acik bawang semua 😂 . Episode 7 tonight at 7pm. . Setiap Isnin hingga Jumaat | 7.00Mlm-8.00Mlm | Tv3 Malaysia 🇲🇾 📺 | 28 Episode | . Jangan lupa! kita kasi trending kat Twitter lagi.. jgn lupa juga hashtag #Cintabukankristal  . #AydaJebat #Aryana #SharnaazAhmad #Adrian #CintaBukanKristal #SlotAkasia #Tv3malaysia  #DramaSangat #Dihatimu  . #cintabukankristal  @aydajebat @sharnaazahmad @ninaiskandar @rajaafiqqofficial @nazrief_nazri @dayanaroza @ayuraudhah_7 @fauziahnawi @noniswara @esmadaniel @doriaracheljolly @tv3malaysia
20% OFF UNTIL 31 AUGUST ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
.
JUM GRABB AIRIS JUBAH YANG SANGAT SELESA DI PAKAI. .
DESIGN YANG LIMITED DAN EXLUSIVE BY LIANANA BOUTIQUE 💓.
.
HOW TO ORDER ❓
.
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432

malaysianhair #tvalhijrah #tv3malaysia #model #muslimahfashion #muslimahwear #weddingdress #astroawani #dress #terlajakmurah #terlajaklaris #alifsyukriterlajaklaris #twitterthreads #instafamouse #ohabangkosmetik#luxurelifesty #bisneswoman #beauty
20% OFF UNTIL 31 AUGUST ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ . JUM GRABB AIRIS JUBAH YANG SANGAT SELESA DI PAKAI. . DESIGN YANG LIMITED DAN EXLUSIVE BY LIANANA BOUTIQUE 💓. . HOW TO ORDER ❓ . 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 malaysianhair #tvalhijrah  #tv3malaysia  #model  #muslimahfashion  #muslimahwear  #weddingdress  #astroawani  #dress  #terlajakmurah  #terlajaklaris  #alifsyukriterlajaklaris  #twitterthreads  #instafamouse  #ohabangkosmetik #luxurelifesty  #bisneswoman  #beauty 
20% OFF UNTIL 31 AUGUST ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
.
JUM GRABB AIRIS JUBAH YANG SANGAT SELESA DI PAKAI. .
DESIGN YANG LIMITED DAN EXLUSIVE BY LIANANA BOUTIQUE 💓.
.
HOW TO ORDER ❓
.
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432

malaysianhair #tvalhijrah #tv3malaysia #model #muslimahfashion #muslimahwear #weddingdress #astroawani #dress #terlajakmurah #terlajaklaris #alifsyukriterlajaklaris #twitterthreads #instafamouse #ohabangkosmetik#luxurelifesty #bisneswoman #beauty
20% OFF UNTIL 31 AUGUST ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ . JUM GRABB AIRIS JUBAH YANG SANGAT SELESA DI PAKAI. . DESIGN YANG LIMITED DAN EXLUSIVE BY LIANANA BOUTIQUE 💓. . HOW TO ORDER ❓ . 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 malaysianhair #tvalhijrah  #tv3malaysia  #model  #muslimahfashion  #muslimahwear  #weddingdress  #astroawani  #dress  #terlajakmurah  #terlajaklaris  #alifsyukriterlajaklaris  #twitterthreads  #instafamouse  #ohabangkosmetik #luxurelifesty  #bisneswoman  #beauty 
20% OFF UNTIL 31 AUGUST ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
.
JUM GRABB AIRIS JUBAH YANG SANGAT SELESA DI PAKAI. .
DESIGN YANG LIMITED DAN EXLUSIVE BY LIANANA BOUTIQUE 💓.
.
HOW TO ORDER ❓
.
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432

#malaysianhair #tvalhijrah #tv3malaysia #model #muslimahfashion #muslimahwear #weddingdress #astroawani #dress #terlajakmurah #terlajaklaris #alifsyukriterlajaklaris #twitterthreads #instafamouse #ohabangkosmetik#luxurelifesty #bisneswoman #beauty
20% OFF UNTIL 31 AUGUST ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ . JUM GRABB AIRIS JUBAH YANG SANGAT SELESA DI PAKAI. . DESIGN YANG LIMITED DAN EXLUSIVE BY LIANANA BOUTIQUE 💓. . HOW TO ORDER ❓ . 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 #malaysianhair  #tvalhijrah  #tv3malaysia  #model  #muslimahfashion  #muslimahwear  #weddingdress  #astroawani  #dress  #terlajakmurah  #terlajaklaris  #alifsyukriterlajaklaris  #twitterthreads  #instafamouse  #ohabangkosmetik #luxurelifesty  #bisneswoman  #beauty 
20% OFF UNTIL 31 AUGUST ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
.
JUM GRABB AIRIS JUBAH YANG SANGAT SELESA DI PAKAI. .
DESIGN YANG LIMITED DAN EXLUSIVE BY LIANANA BOUTIQUE 💓.
.
HOW TO ORDER ❓
.
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432
📲 WHATAPPS KE 016 653 8432

malaysianhair #tvalhijrah #tv3malaysia #model #muslimahfashion #muslimahwear #weddingdress #astroawani #dress #terlajakmurah #terlajaklaris #alifsyukriterlajaklaris #twitterthreads #instafamouse #ohabangkosmetik#luxurelifesty #bisneswoman #beauty
20% OFF UNTIL 31 AUGUST ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ . JUM GRABB AIRIS JUBAH YANG SANGAT SELESA DI PAKAI. . DESIGN YANG LIMITED DAN EXLUSIVE BY LIANANA BOUTIQUE 💓. . HOW TO ORDER ❓ . 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 📲 WHATAPPS KE 016 653 8432 malaysianhair #tvalhijrah  #tv3malaysia  #model  #muslimahfashion  #muslimahwear  #weddingdress  #astroawani  #dress  #terlajakmurah  #terlajaklaris  #alifsyukriterlajaklaris  #twitterthreads  #instafamouse  #ohabangkosmetik #luxurelifesty  #bisneswoman  #beauty