an online Instagram web viewer

#tumericmask medias

Photos

NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO HAVE U SEE IT YET🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc #naturalhairstyles #tumericmask  #youtuber #sub4sub. (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👌🏽👌🏽👌🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽 👉🏽ON @makeupbyamica page B4 u comment below please and tkns
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO HAVE U SEE IT YET🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc  #naturalhairstyles  #tumericmask  #youtuber  #sub4sub . (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👌🏽👌🏽👌🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽 👉🏽ON @makeupbyamica page B4 u comment below please and tkns
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO HAVE U SEE IT YET🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc #naturalhairstyles #tumericmask  #youtuber #sub4sub. (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👌🏽👌🏽👌🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO HAVE U SEE IT YET🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc  #naturalhairstyles  #tumericmask  #youtuber  #sub4sub . (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👌🏽👌🏽👌🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽
Tumeric & Marshmallow Root  Face & Body Scrub 
Treats problematic & acne prone skin

Who doesn’t want clean glowing skin? 
Our Tumeric & marshmallow root Face & Body Scrub is perfect for you.

You may be wondering what is marshmallow root ? 
It’s a powerful healing powder that makes wonders happen towards the skin.
It is wonderful for reducing fine wrinkles around it eyes thanks to ya hydrating properties. It helps to retain moisture which gives your skin a more youthful look. It is a great antioxidants and contains multiple vitamins which makes it great to incorporate with other ingredients.

Tumeric is greatly known for its brightening factor. It helps to reduce acne and any resulting scarring. The anti inflammatory properties targets your pores and clams the skin. 
Tumeric is also said to be a great cure for stretch marks by penetrating into the cells membrane. 
Rosehip seed powder is contains antioxidants and beta carotene properties which may help to prevent signs of aging
The vitamin A is known for combating wrinkles,sun damage and uneven skin tones.
Tumeric & Marshmallow Root Face & Body Scrub Treats problematic & acne prone skin Who doesn’t want clean glowing skin? Our Tumeric & marshmallow root Face & Body Scrub is perfect for you. You may be wondering what is marshmallow root ? It’s a powerful healing powder that makes wonders happen towards the skin. It is wonderful for reducing fine wrinkles around it eyes thanks to ya hydrating properties. It helps to retain moisture which gives your skin a more youthful look. It is a great antioxidants and contains multiple vitamins which makes it great to incorporate with other ingredients. Tumeric is greatly known for its brightening factor. It helps to reduce acne and any resulting scarring. The anti inflammatory properties targets your pores and clams the skin. Tumeric is also said to be a great cure for stretch marks by penetrating into the cells membrane. Rosehip seed powder is contains antioxidants and beta carotene properties which may help to prevent signs of aging The vitamin A is known for combating wrinkles,sun damage and uneven skin tones.
Selamat malam uols. Jgn lupa tau sebelum tdur calit detox mask kat muka. Jerawat makin hari makin kecut tau😍 kandungan yg sgt premium boleh merawat masalah kulit uols. Dah rmai yg cuba dan repeat order🙈 awk tu bila lg nk berdetox? Keluarkan segala kotoran dr dlm kulit okk! Baru kulit jd sihat😋
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Selamat malam uols. Jgn lupa tau sebelum tdur calit detox mask kat muka. Jerawat makin hari makin kecut tau😍 kandungan yg sgt premium boleh merawat masalah kulit uols. Dah rmai yg cuba dan repeat order🙈 awk tu bila lg nk berdetox? Keluarkan segala kotoran dr dlm kulit okk! Baru kulit jd sihat😋 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Holidays are for pampering.....let’s pamper ur skin for you with our herbal facials and make u fly and beautiful. Thank you Fozo for coming through. 
Dm or call 08035886792 to book you appointment 
Home service also available#facials#acneandpimplesfacials#herbal#tumericmask#neemmask#organic#organicskincare#pamper#stayfly#staybeautiful
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO 🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc #naturalhairstyles #tumericmask  #youtuber #sub4sub. (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👌🏽👌🏽👌🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO 🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc  #naturalhairstyles  #tumericmask  #youtuber  #sub4sub . (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👌🏽👌🏽👌🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽
"Husnaaa, jerawat dah kecut! Best tau pakai detox mask ni. Nak repeat order. Tggal skit lg jerawat dan parut. Tak sabar nk floles sblum raya!"
-
Yazzz jerawat cust dh kecut uols. Parut pun dah pudar. In sha allah sempat je nk ploles sblum raya hihi. Amalkan detox mask setiap hari untuk bersihkan kulit dr dalam. Bila dalam kulit dh bersih, pertumbuhan miss J dah tak berlaku. Yeayy. Tekstur detox mask pekat likat, disiap bancuh dgn 3 bahan premium seperti manuka honey, geranium oil & kunyit asli. Khasiat dlm detox mask nk sgt kaya tauu dan bagus utk merawat kulit muka. Dh rmai yg cuba plus repeat order pun ada! Jom cuba😘 pembelian rm80 ke atas akan dapat free paperbag temyracle. 💕
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
"Husnaaa, jerawat dah kecut! Best tau pakai detox mask ni. Nak repeat order. Tggal skit lg jerawat dan parut. Tak sabar nk floles sblum raya!" - Yazzz jerawat cust dh kecut uols. Parut pun dah pudar. In sha allah sempat je nk ploles sblum raya hihi. Amalkan detox mask setiap hari untuk bersihkan kulit dr dalam. Bila dalam kulit dh bersih, pertumbuhan miss J dah tak berlaku. Yeayy. Tekstur detox mask pekat likat, disiap bancuh dgn 3 bahan premium seperti manuka honey, geranium oil & kunyit asli. Khasiat dlm detox mask nk sgt kaya tauu dan bagus utk merawat kulit muka. Dh rmai yg cuba plus repeat order pun ada! Jom cuba😘 pembelian rm80 ke atas akan dapat free paperbag temyracle. 💕 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
#selfcare can be engaged in many ways. I gave away most of my commercial #healthandbeauty products to go #allnatural. I'm using my own whipped #sheabutter with peppermint for some #aromatherapy, my own #tumericmask, and @burtsbees bug repellent. I'll be showing a before and after soon. 😙😙
Over 40 makes you feel you need to do crazy rituals to stay young. But realizing there is more out there shows in crazy ways.... I know who I am....#heartsfindme #tumericmask #41andproud
Over 40 makes you feel you need to do crazy rituals to stay young. But realizing there is more out there shows in crazy ways.... I know who I am....#heartsfindme  #tumericmask  #41andproud 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Betul ke peach face scrub ni blh melambatkan penuaan kulit? Aishh kenapa tak betulnyaa. Ofkoslah betul sebab extract peach yg ada dlm peach face scrub tu mengandungi antioksidan yg sgt tinggi dan berpotensi melambatkan penuaan diri trhdp kulit uols. Bkn tu je grapeseed oil pun boleh melambatkan penuaan kulit. Jom dptkan peach face scrub skrg! Confirm tak nyesal💕
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Betul ke peach face scrub ni blh melambatkan penuaan kulit? Aishh kenapa tak betulnyaa. Ofkoslah betul sebab extract peach yg ada dlm peach face scrub tu mengandungi antioksidan yg sgt tinggi dan berpotensi melambatkan penuaan diri trhdp kulit uols. Bkn tu je grapeseed oil pun boleh melambatkan penuaan kulit. Jom dptkan peach face scrub skrg! Confirm tak nyesal💕 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Saturday night masking! #tumericmask #sofreshandsoclean #freckleface
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk natural yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
When your in recovery, but still about that natural skin care life. I made these beautiful souls a turmeric mask with some of my secret ingredients...I told you Im always working and networking... 💯✔✔ @MeccaNeptune 
#MeccaTheHealer 
#NaturalPlants 
#NaturalSkinCare 
#TumericMask
#Vegan
#Natural
#Organic
#OrganicKid 
#MyProduct
#Networking
#MyPassion
#IDoThis
#2018
#SkinCareLine
#ComingSoon
//NATURAL FACE HEALER// 😩Do you suffer with blemishes, breakouts and clogged pores? 🌱Here at CoCo Lifestyle we have found the perfect solution. The best news is it’s made from one of our favorite herbs- Tumeric. 🧡Our new ‘Tumeric Oil’ hand made and created by South Australia’s Beauty Pantry is a high-linoleic 'dry' oil to naturally help reduce oil (sebum) production and unclog congested skin. 
This blend of natural oils contains ingredients proven to kill bacteria associated with blemishes and help prevent future breakouts. Turmeric calms irritation and the high antioxidant formula, including Rosehip, Grapeseed, Vitamin C and Vitamin E, helps to reduce blemishes, and heal the skin to reduce scarring. //SHOP/ Click link in bio to shop.
//NATURAL FACE HEALER// 😩Do you suffer with blemishes, breakouts and clogged pores? 🌱Here at CoCo Lifestyle we have found the perfect solution. The best news is it’s made from one of our favorite herbs- Tumeric. 🧡Our new ‘Tumeric Oil’ hand made and created by South Australia’s Beauty Pantry is a high-linoleic 'dry' oil to naturally help reduce oil (sebum) production and unclog congested skin. This blend of natural oils contains ingredients proven to kill bacteria associated with blemishes and help prevent future breakouts. Turmeric calms irritation and the high antioxidant formula, including Rosehip, Grapeseed, Vitamin C and Vitamin E, helps to reduce blemishes, and heal the skin to reduce scarring. //SHOP/ Click link in bio to shop.
Muka kemain lagi cantik dan flawless. Tapiii badan tak pernah nak scrub sampaikan kulit makin kasar dan dakiii tak tanggal langsung🤔 uols jgnlah pandang remeh walaupun orang tak nampak. Nanti dah kawin haa smnggu nak kawin baru sibuk nak kulit gebu halus je. Why not dari sekarang uols cuba whitening body scrub dari temyracle utk menanggalkan segala daki2 lama😍
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Muka kemain lagi cantik dan flawless. Tapiii badan tak pernah nak scrub sampaikan kulit makin kasar dan dakiii tak tanggal langsung🤔 uols jgnlah pandang remeh walaupun orang tak nampak. Nanti dah kawin haa smnggu nak kawin baru sibuk nak kulit gebu halus je. Why not dari sekarang uols cuba whitening body scrub dari temyracle utk menanggalkan segala daki2 lama😍 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Jangan lupa utk scrub badan ya menggunakan whitening body scrub agar daki2 lama dah takde dan yg paling penting badan tak berbau😊 terdapat 3 flavours yg sgt wangi dan uols must grab okay. Nnti nk raya mesti kena wangi dan kulit yg lembut halus je hihi. -
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Jangan lupa utk scrub badan ya menggunakan whitening body scrub agar daki2 lama dah takde dan yg paling penting badan tak berbau😊 terdapat 3 flavours yg sgt wangi dan uols must grab okay. Nnti nk raya mesti kena wangi dan kulit yg lembut halus je hihi. - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
As a woman in my 30s of our time, weekend mornings are for house care, selfcare, with  Buddhist chants in Pali all at the same time. Realize I had to stop moving around and sit my ass down with this face mask down. Otherwise I run the risk of staining everything along my way. #tumericmask #facemask #tumericyogurt #selfcare
As a woman in my 30s of our time, weekend mornings are for house care, selfcare, with Buddhist chants in Pali all at the same time. Realize I had to stop moving around and sit my ass down with this face mask down. Otherwise I run the risk of staining everything along my way. #tumericmask  #facemask  #tumericyogurt  #selfcare 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Best ke guna lipscrub ? Ofkoslah best sebab boleh tanggalkan sel2 mati pd bibir dan nak apply lipstick nampak smooth je. Ada 3flavour yg sedap2 belaka. Skrg ada promo. Rm21 je uols😍😍 tggu apa lg! Cepat dm husna🤗
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Best ke guna lipscrub ? Ofkoslah best sebab boleh tanggalkan sel2 mati pd bibir dan nak apply lipstick nampak smooth je. Ada 3flavour yg sedap2 belaka. Skrg ada promo. Rm21 je uols😍😍 tggu apa lg! Cepat dm husna🤗 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Basic ingredients for a not so basic face. Our Bright and Glowing MasQ uses turmeric powder and beetroot powder mixed finely together with clay to create a beautiful pinkish mask. Turmeric helps with a creating a bright clear complexion while beetroot helps creat a youthful glow. You add whatever wet ingredient works best for what you’re trying to achieve. Lemon juice will help with brightening and yogurt contains potent antioxidants that prevent free radicals from damaging your skin. So you can delay the onset of wrinkles and fine lines by using this mask regularly. ⭐️
⭐️
⭐️www.SavonBathTreats.com
⭐️
⭐️
⭐️#veganbeauty #claymask #tumericmask #beetrootbeauty #antiaging #antiinflammatory #skinfood #crueltyfree #handmade #shopsmall #downtownshopping #cornerstore #bathtreats #savonbathtreats #madeinamerica #iknowwhatimdoingtonight
Basic ingredients for a not so basic face. Our Bright and Glowing MasQ uses turmeric powder and beetroot powder mixed finely together with clay to create a beautiful pinkish mask. Turmeric helps with a creating a bright clear complexion while beetroot helps creat a youthful glow. You add whatever wet ingredient works best for what you’re trying to achieve. Lemon juice will help with brightening and yogurt contains potent antioxidants that prevent free radicals from damaging your skin. So you can delay the onset of wrinkles and fine lines by using this mask regularly. ⭐️ ⭐️ ⭐️www.SavonBathTreats.com ⭐️ ⭐️ ⭐️#veganbeauty  #claymask  #tumericmask  #beetrootbeauty  #antiaging  #antiinflammatory  #skinfood  #crueltyfree  #handmade  #shopsmall  #downtownshopping  #cornerstore  #bathtreats  #savonbathtreats  #madeinamerica  #iknowwhatimdoingtonight 
GIVEAWAY TIME! Win these three sticks from @cocokindskincare. Turmeric for breakouts, Matcha for moisturiser and Macabeet as lip gloss or blush. How to win?
1. Follow me @karin.maritz 
2. Tag a friend
Enter as many times as you like. Winner will be announced on the 20th June.
.
.
.
.
.
.
.
. #brisbanemums #brisbanehealth #brisbane #sydney #melbourne #goldcoast #naturalbeauty #brisbaneyoga #giveaway #matcha #tumeric #tumericmask
Feel tight, tingly and radiant with this antioxidant-rich blend of turmeric, fresh bananas, and New York-grown echinacea extract full of active compounds that nourish skin. The tightening and line-diminishing effect is noticeable. 
While this mask isn't for sensitive skin, Mighty Tighty loves dull, aging and uneven skin.

Turmerones, found in turmeric oil that is extracted from the roots of turmeric, contain significant amounts of antioxidants that fight free radical damage. Plus, banana pulp and peel are rich in provitamin A, carotenoids, and phenolics that help skin with healthy growth, repair and protection.
Feel tight, tingly and radiant with this antioxidant-rich blend of turmeric, fresh bananas, and New York-grown echinacea extract full of active compounds that nourish skin. The tightening and line-diminishing effect is noticeable. While this mask isn't for sensitive skin, Mighty Tighty loves dull, aging and uneven skin. Turmerones, found in turmeric oil that is extracted from the roots of turmeric, contain significant amounts of antioxidants that fight free radical damage. Plus, banana pulp and peel are rich in provitamin A, carotenoids, and phenolics that help skin with healthy growth, repair and protection.
Haa tadi raya pakai lipstick tak? Confirm pakai kan utk nmpk lebih berseri😍 tapi...kalau pakai lipstick bibir nampak menggelupas mmg tak cantik dan rimas jugak. Keringg je rasa. Tahu tak kenapa jd mcmtu? Sebab korang tak pernah scrub bibir tau. Jdi mulai skrg uols must grab lipscrub utk dptkan bibir yg segar dam sihat! 😋
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Haa tadi raya pakai lipstick tak? Confirm pakai kan utk nmpk lebih berseri😍 tapi...kalau pakai lipstick bibir nampak menggelupas mmg tak cantik dan rimas jugak. Keringg je rasa. Tahu tak kenapa jd mcmtu? Sebab korang tak pernah scrub bibir tau. Jdi mulai skrg uols must grab lipscrub utk dptkan bibir yg segar dam sihat! 😋 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
#askauntyemem 
Congrats once again to the 3rd business page we'll be promoting today!🎉🎉!! Any lover of TUMERIC products in the house!💃💃
Here's something for you!💞
Why not head over to @raekabeauty. 
All skincare products made from TUMERIC are up for grabs at affordable prices!💸
Their latest product will have to be my favorite THE TUMERIC PEEL-OFF MASK!💕
@raekabeauty , unbeatable prices you can trust!👊
Let's go shopping!👏👏
#askauntyemem  Congrats once again to the 3rd business page we'll be promoting today!🎉🎉!! Any lover of TUMERIC products in the house!💃💃 Here's something for you!💞 Why not head over to @raekabeauty. All skincare products made from TUMERIC are up for grabs at affordable prices!💸 Their latest product will have to be my favorite THE TUMERIC PEEL-OFF MASK!💕 @raekabeauty , unbeatable prices you can trust!👊 Let's go shopping!👏👏
Kulit berminyaakkkk??!!
-
Fuhhh siapa je yg suka kulit berminyak ni. Kulit berminyak tak boleh dibiarkan je sebab lama2 akan jdi whitehead. Whitehead ni susah sgt nak hilangkan. So sblum jdi whitehead better uols settlekan masalah kulit berminyak. Bila kulit dh tak berminyak, potensi nak jdi whitehead tu susah tau. Jdi uols mesti cuba rice milk soap yg blh rawat masalah kulit berminyak😊 so tggu apa lg jom grab skrg sebab ada promo tau. Rm16 jer😍
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Kulit berminyaakkkk??!! - Fuhhh siapa je yg suka kulit berminyak ni. Kulit berminyak tak boleh dibiarkan je sebab lama2 akan jdi whitehead. Whitehead ni susah sgt nak hilangkan. So sblum jdi whitehead better uols settlekan masalah kulit berminyak. Bila kulit dh tak berminyak, potensi nak jdi whitehead tu susah tau. Jdi uols mesti cuba rice milk soap yg blh rawat masalah kulit berminyak😊 so tggu apa lg jom grab skrg sebab ada promo tau. Rm16 jer😍 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
What if I told you there is a turmeric face mask recipe to suit every skin type from dry, sensitive to acne prone? 
Known as the golden spice of life, turmeric is an all-natural skincare ingredient that can be applied to achieve radiant skin! ✨✨✨ Create the paste above, leave on face/ body problem areas for roughly 30 minutes and watch you glow! 
Uses:
•Anti-inflammatory qualities can target your pores and calm the skin helping your face clear up from acne breakouts
•Turmeric contains curcumin, which inhibits pigmentation in skin. This leads to diminishing of dark spots and lightening of skin over time.
What if I told you there is a turmeric face mask recipe to suit every skin type from dry, sensitive to acne prone? Known as the golden spice of life, turmeric is an all-natural skincare ingredient that can be applied to achieve radiant skin! ✨✨✨ Create the paste above, leave on face/ body problem areas for roughly 30 minutes and watch you glow! Uses: •Anti-inflammatory qualities can target your pores and calm the skin helping your face clear up from acne breakouts •Turmeric contains curcumin, which inhibits pigmentation in skin. This leads to diminishing of dark spots and lightening of skin over time.
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
YELLOW FACE MASK
🌻 70.000/pcs
.
Kabar gembira buat kalian yang punya masalah sama jerawat parah, oily parah dan bruntusan tiada henti. Yellow mask ini cocok banget buat dijadiin skincare mingguan kamu loh. 
Gunakan 2-3 kali seminggu. Dijamin jerawat dan minyak berlebih bisa dihempas dari wajah kamu 😍
.
Bahan dasarnya adalah kunyit, tau dong kalo kunyit bagus banget buat kesehatan kulit. Pas buat kalian para tumeric girl 😘
Cara kerja nya menyerap minyak berlebih, dan mengeringkan jerawat tanpa meninggalkan bekas. Uunncchhh cinta banget deh ❤
.
Cara Pemakaian :
- Ambil sekitar 1 sendok teh masker
- Tambahkan air secukupnya, aduk sampai rata
- Aplikasikan pada wajah yang sudah dibersihkan
- Diamkan hingga kering sekitar 15-20 menit
- Bilas masker dengan air biasa
.
"Disarankan dipakai malam hari ya, karena warna kuningnya agak sedikit stain diwajah kamu. Tapi besok pagi sudah hilang"
.
#maskerwajah #maskerkunyit #maskertumeric #yellowfacemask #maskerrunaskin #maskerkunyitalami #tumericmask #maskeralami #maskerjerawat #maskercrush #crushlicious #naturerepublic #aloeveragel #cukaapelbragg #maskerkopi #scrubkopi #maskerlidahbuaya #hijabers #bandungmakuta #infobandung #runaskin #maskerpeeloff #peeloffmask #maskerspirulina
YELLOW FACE MASK 🌻 70.000/pcs . Kabar gembira buat kalian yang punya masalah sama jerawat parah, oily parah dan bruntusan tiada henti. Yellow mask ini cocok banget buat dijadiin skincare mingguan kamu loh. Gunakan 2-3 kali seminggu. Dijamin jerawat dan minyak berlebih bisa dihempas dari wajah kamu 😍 . Bahan dasarnya adalah kunyit, tau dong kalo kunyit bagus banget buat kesehatan kulit. Pas buat kalian para tumeric girl 😘 Cara kerja nya menyerap minyak berlebih, dan mengeringkan jerawat tanpa meninggalkan bekas. Uunncchhh cinta banget deh ❤ . Cara Pemakaian : - Ambil sekitar 1 sendok teh masker - Tambahkan air secukupnya, aduk sampai rata - Aplikasikan pada wajah yang sudah dibersihkan - Diamkan hingga kering sekitar 15-20 menit - Bilas masker dengan air biasa . "Disarankan dipakai malam hari ya, karena warna kuningnya agak sedikit stain diwajah kamu. Tapi besok pagi sudah hilang" . #maskerwajah  #maskerkunyit  #maskertumeric  #yellowfacemask  #maskerrunaskin  #maskerkunyitalami  #tumericmask  #maskeralami  #maskerjerawat  #maskercrush  #crushlicious  #naturerepublic  #aloeveragel  #cukaapelbragg  #maskerkopi  #scrubkopi  #maskerlidahbuaya  #hijabers  #bandungmakuta  #infobandung  #runaskin  #maskerpeeloff  #peeloffmask  #maskerspirulina 
Walaupun si kuning ni kecik tapii boleh merawat pelbagai masalah kulit muka😍
-
Masalah kulit mcm mana tu yg boleh detox mask rawat? Banyak uols. Sesape yg ada Jerawat dan parut sangat2 bagus untuk cuba detox mask ni😍 3bahan premium yg digunakan utk menjadikan kulit lebih sihat dan bersih. Jerawat jadi kecut dan parut pun dah pudar. Yeay😍😍
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Walaupun si kuning ni kecik tapii boleh merawat pelbagai masalah kulit muka😍 - Masalah kulit mcm mana tu yg boleh detox mask rawat? Banyak uols. Sesape yg ada Jerawat dan parut sangat2 bagus untuk cuba detox mask ni😍 3bahan premium yg digunakan utk menjadikan kulit lebih sihat dan bersih. Jerawat jadi kecut dan parut pun dah pudar. Yeay😍😍 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
And he is all set for his big day! 🤣
📸: @haripriya_photo 
#gearsmultimedia #groom #thalipadaiyal #tiethethali #indianwedding #tumericmask
Detox mask penyelamat masalah kulit muka!
-
Why?! Sebab detox mask berfungsi mengeluarkan segala kotoran dr dalam kulit muka hngga ke luar permukaan kulit. Kulit uols akan jdi lebih sihat dan bersih tau. Detox mask menggunakan 3bahan premium yg sangat bagus untuk kulit muka seperti madu manuka, kunyit asli & minyak geranium. Rmai sgt feedback positif drpd pengguna temyracle! Uols nak cuba ke tidokk? Rugi tau xcuba🤗
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Detox mask penyelamat masalah kulit muka! - Why?! Sebab detox mask berfungsi mengeluarkan segala kotoran dr dalam kulit muka hngga ke luar permukaan kulit. Kulit uols akan jdi lebih sihat dan bersih tau. Detox mask menggunakan 3bahan premium yg sangat bagus untuk kulit muka seperti madu manuka, kunyit asli & minyak geranium. Rmai sgt feedback positif drpd pengguna temyracle! Uols nak cuba ke tidokk? Rugi tau xcuba🤗 - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO 🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc #naturalhairstyles #tumericmask  #youtuber #sub4sub. (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👌🏽👌🏽👌🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO 🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc  #naturalhairstyles  #tumericmask  #youtuber  #sub4sub . (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👌🏽👌🏽👌🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO 🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc #naturalhairstyles #tumericmask  #youtuber #sub4sub. (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👌🏽👌🏽👌🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO 🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc  #naturalhairstyles  #tumericmask  #youtuber  #sub4sub . (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN MY BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👌🏽👌🏽👌🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO 🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc #naturalhairstyles #tumericmask  #youtuber #sub4sub. (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN @makeupbyamica  BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽
NEW VIDEO ALERT NEW VIDEO 🚨🚨🚨🚨🚨🚨 WATCH MY TUMERIC FACE MASK VIDEO🙌🏽🙌🏽🙌🏽 GET RID OF DARK SCARS ON YOUR FACE HIT THE LINK IN MY BIO NOW FEEL FREE TO SHEAR 🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #loc  #naturalhairstyles  #tumericmask  #youtuber  #sub4sub . (PLEASE FOLLOW DIRECTIONS IN @makeupbyamica BIO)👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽
Tekstur halussssss sangat dan bau wangi. Sgt bagus untuk kulit muka yg sensitif plus dapat melambatkan penuaan diri terhadap kulit uols. Awet muda gittew. Umur dh 40-an tp muka awet muda mcm 20-an. Hihi rhsianya apa ek? Jeragat pun dah beransur pulih. Nk thu tak rhsia apa? Ofkos lah peach face scrub ! Dh rmai yg order dan repeat order pun ramai😍😍 okay uols bila pulak nk cuba ni? Takkan nk tgk je org lain order hehe. Jom grab urs now! -
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Tekstur halussssss sangat dan bau wangi. Sgt bagus untuk kulit muka yg sensitif plus dapat melambatkan penuaan diri terhadap kulit uols. Awet muda gittew. Umur dh 40-an tp muka awet muda mcm 20-an. Hihi rhsianya apa ek? Jeragat pun dah beransur pulih. Nk thu tak rhsia apa? Ofkos lah peach face scrub ! Dh rmai yg order dan repeat order pun ramai😍😍 okay uols bila pulak nk cuba ni? Takkan nk tgk je org lain order hehe. Jom grab urs now! - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Apa fungsi coffee scrub ni Husna? Nak tahu fungsi dia. Meh husna share
-
✔️Dapat melembapkan kulit yang kering
✔️Memudarkan parut
✔️Menghilangkan sunburn
✔️Menanggalkan sel2 mati pada kulit
✔️Menghaluskan kulit yg kasar
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Apa fungsi coffee scrub ni Husna? Nak tahu fungsi dia. Meh husna share - ✔️Dapat melembapkan kulit yang kering ✔️Memudarkan parut ✔️Menghilangkan sunburn ✔️Menanggalkan sel2 mati pada kulit ✔️Menghaluskan kulit yg kasar - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Coffee scrub kesukaan orang ramai sebab boleh jadikan kulit makin halus dan licin. Nak apply foundation lagi best' sebab smooth je dan nampak lebih glowing. Dh tak payah makeup tebal2 tau. Yuhuuu. Happy gilsss uols bila kulit dah bersih so dah takyah nak makeup tebal2 sangat. So uols jgn lupa sblum tdur scrub muka ok😊
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Coffee scrub kesukaan orang ramai sebab boleh jadikan kulit makin halus dan licin. Nak apply foundation lagi best' sebab smooth je dan nampak lebih glowing. Dh tak payah makeup tebal2 tau. Yuhuuu. Happy gilsss uols bila kulit dah bersih so dah takyah nak makeup tebal2 sangat. So uols jgn lupa sblum tdur scrub muka ok😊 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Hei selamat petang uols. Dah scrub badan ke harini utk tanggalkan sel2 mati pada kulit? Whitening body scrub sgt bgus utk kulit yg kering tau. Dan bg sesape bdn berbau pun boleh guna whitening body scrub sebab bau yg sgt wangi ok😍😍 bau mxm perfume! Harga? Rm18  sahaja utk 350gram. Valid smpai 14 jun je tau
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Hei selamat petang uols. Dah scrub badan ke harini utk tanggalkan sel2 mati pada kulit? Whitening body scrub sgt bgus utk kulit yg kering tau. Dan bg sesape bdn berbau pun boleh guna whitening body scrub sebab bau yg sgt wangi ok😍😍 bau mxm perfume! Harga? Rm18 sahaja utk 350gram. Valid smpai 14 jun je tau - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
We love reading your reviews 💛
Repost @xshazxbeautyx ・・・
I’m such a big fan of skin care and I love constantly switching up my routine 💆🏻‍♀️
———————————————————————
I recently purchased the @naturylglow face mask and oils from @beautyinnovationzone in Debanams
————————————————————————
For as long as I can remember tumeric has always been a major key 🔑 in my beauty routine from taking tumeric tablets to numerous tumeric masks, Aswell as the naturyl glow mask having tumeric it also has lemon 🍋 so it’s great for acne and acne scars.  Absolutely In love with these products they leave ur skin ✨✨✨G L O W I N G ✨✨✨
————————————————————————
#skincareroutine #skincare #glowingskin #tumericmask #tumeric #happytuesday #makeupblog #makeupbloggers #mua #beautybloggers #beautyblog #skincareaddict #beauty #sfxmua #sfxartist #sfx #natural #naturalskincare #naturalskincareproducts #naturylglow #tuesday #birmingham #modeststreet #tumerictuesday #goodskin #feelgoodlookgood
We love reading your reviews 💛 Repost @xshazxbeautyx ・・・ I’m such a big fan of skin care and I love constantly switching up my routine 💆🏻‍♀️ ——————————————————————— I recently purchased the @naturylglow face mask and oils from @beautyinnovationzone in Debanams ———————————————————————— For as long as I can remember tumeric has always been a major key 🔑 in my beauty routine from taking tumeric tablets to numerous tumeric masks, Aswell as the naturyl glow mask having tumeric it also has lemon 🍋 so it’s great for acne and acne scars. Absolutely In love with these products they leave ur skin ✨✨✨G L O W I N G ✨✨✨ ———————————————————————— #skincareroutine  #skincare  #glowingskin  #tumericmask  #tumeric  #happytuesday  #makeupblog  #makeupbloggers  #mua  #beautybloggers  #beautyblog  #skincareaddict  #beauty  #sfxmua  #sfxartist  #sfx  #natural  #naturalskincare  #naturalskincareproducts  #naturylglow  #tuesday  #birmingham  #modeststreet  #tumerictuesday  #goodskin  #feelgoodlookgood 
Ada masalah kulit badan kering smpai bersisik? Haa ni mestti sebab tak pernah tanggalkan sel2 mati. Sbbtu mudah kulit jd kasar dan kering. Salah satu cara yg blh rawat masalah tersebut ialah uols prlu scrub 3x smnggu tau utk dptkan kulit yg licin dan segar. Now ada promo utk whitening body scrub. Harga asal rm20, skrg rm18 sahaja. Mengandungi mineral salts utk melembapkan kulit uolss yg kering tu. tggu apa lg jom grab hrga promo skrg🌟
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Ada masalah kulit badan kering smpai bersisik? Haa ni mestti sebab tak pernah tanggalkan sel2 mati. Sbbtu mudah kulit jd kasar dan kering. Salah satu cara yg blh rawat masalah tersebut ialah uols prlu scrub 3x smnggu tau utk dptkan kulit yg licin dan segar. Now ada promo utk whitening body scrub. Harga asal rm20, skrg rm18 sahaja. Mengandungi mineral salts utk melembapkan kulit uolss yg kering tu. tggu apa lg jom grab hrga promo skrg🌟 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
The new "Herbalicious" fresh clay mask is loaded with goodies!!! Aside from looking like Frankenstein, my skin has never felt so balanced, this one is a winner!!
・・・・・・
#herbalism #claymask #frenchclay #kaolinclay #loveyourskin #luxuryskincare
I’m such a big fan of skin care and I love constantly switching up my routine 💆🏻‍♀️
———————————————————————
I recently purchased the @naturylglow face mask and oils from @beautyinnovationzone in Debanams
————————————————————————
For as long as I can remember tumeric has always been a major key 🔑 in my beauty routine from taking tumeric tablets to numerous tumeric masks, Aswell as the naturyl glow mask having tumeric it also has lemon 🍋 so it’s great for acne and acne scars.  Absolutely In love with these products they leave ur skin ✨✨✨G L O W I N G ✨✨✨
————————————————————————
#skincareroutine #skincare #glowingskin #tumericmask #tumeric #happytuesday #makeupblog #makeupbloggers #mua #beautybloggers #beautyblog #skincareaddict #beauty #sfxmua #sfxartist #sfx #natural #naturalskincare #naturalskincareproducts #naturylglow #tuesday #birmingham #modeststreet #tumerictuesday #goodskin #feelgoodlookgood
I’m such a big fan of skin care and I love constantly switching up my routine 💆🏻‍♀️ ——————————————————————— I recently purchased the @naturylglow face mask and oils from @beautyinnovationzone in Debanams ———————————————————————— For as long as I can remember tumeric has always been a major key 🔑 in my beauty routine from taking tumeric tablets to numerous tumeric masks, Aswell as the naturyl glow mask having tumeric it also has lemon 🍋 so it’s great for acne and acne scars. Absolutely In love with these products they leave ur skin ✨✨✨G L O W I N G ✨✨✨ ———————————————————————— #skincareroutine  #skincare  #glowingskin  #tumericmask  #tumeric  #happytuesday  #makeupblog  #makeupbloggers  #mua  #beautybloggers  #beautyblog  #skincareaddict  #beauty  #sfxmua  #sfxartist  #sfx  #natural  #naturalskincare  #naturalskincareproducts  #naturylglow  #tuesday  #birmingham  #modeststreet  #tumerictuesday  #goodskin  #feelgoodlookgood 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Siapa dekat sini ada masalah kulit berminyak? Haa jgn risau rice milk soap kan ada. Best sgt pakai sabun ni. Sabun ni mmg khas utk kulit berminyak je. Dh ramai yg cuba dan bg feedback kulit sekarang dh tak macam dlu yg asyik berminyak je. 😖😖 smenjak ada rice milk soap ni dah lama tak beli oil absorbing hehe. Haa dh rmai yg cuba awk bila lgi? -
Harga murah je uols. Rm16 je utk promo raya. Murah je kan? Sgt berbaloi. Boleh tahan lama tau. -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Siapa dekat sini ada masalah kulit berminyak? Haa jgn risau rice milk soap kan ada. Best sgt pakai sabun ni. Sabun ni mmg khas utk kulit berminyak je. Dh ramai yg cuba dan bg feedback kulit sekarang dh tak macam dlu yg asyik berminyak je. 😖😖 smenjak ada rice milk soap ni dah lama tak beli oil absorbing hehe. Haa dh rmai yg cuba awk bila lgi? - Harga murah je uols. Rm16 je utk promo raya. Murah je kan? Sgt berbaloi. Boleh tahan lama tau. - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Morning uols. Dah cuci muka dgn rice milk soap ? Segar tak? Mesti segaar. Kulit berminyak pun makin lama makin berkurang. Parut jerawat pun dah pudar. Wahh😍😍 harga? Rm18 je uols🙈
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Morning uols. Dah cuci muka dgn rice milk soap ? Segar tak? Mesti segaar. Kulit berminyak pun makin lama makin berkurang. Parut jerawat pun dah pudar. Wahh😍😍 harga? Rm18 je uols🙈 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
GINGER 
Farming is the new oil, although this form of oil my people requires some hard work(toil)..It isn't for the faint hearted at all at all..😃.#seedtime #harvesttime #process #farming #farm #farmers #huts #greenlife #dirtyfingers #documentaryphotography #environment #lifestyle #yams #beans #corn #maize #ginger #tumeric #tumericmask #medicine #plants #kachia #kaduna #Abuja #lagos #nigeria #world
YAMS

Farming is the new oil, although this form of oil my people requires some hard work(toil)..It isn't for the faint hearted at all at all..😃.#seedtime #harvesttime #process #farming #farm #farmers #huts #greenlife #dirtyfingers #documentaryphotography #environment #lifestyle #yams #beans #corn #maize #ginger #tumeric #tumericmask #medicine #plants #kachia #kaduna #Abuja #lagos #nigeria #world
CORN HEAD
Farming is the new oil, although this form of oil my people requires some hard work(toil)..It isn't for the faint hearted at all at all..😃.#seedtime #harvesttime #process #farming #farm #farmers #huts #greenlife #dirtyfingers #documentaryphotography #environment #lifestyle #yams #beans #corn #maize #ginger #tumeric #tumericmask #medicine #plants #kachia #kaduna #Abuja #lagos #nigeria #world
BEANS
Farming is the new oil, although this form of oil my people requires some hard work(toil)..It isn't for the faint hearted at all at all..😃.#seedtime #harvesttime #process #farming #farm #farmers #huts #greenlife #dirtyfingers #documentaryphotography #environment #lifestyle #yams #beans #corn #maize #ginger #tumeric #tumericmask #medicine #plants #kachia #kaduna #Abuja #lagos #nigeria #world
DIY Tumeric/Honey/Yogurt Indian Mask
.
.
This mask is simply amazing! I have been using this for the past year and always see a difference after using it.
My skin feels glowy, brighter and super soft!
.
.
What do you need:
-1 tbsp Organic Raw Honey from @traderjoes -1 tbsp Yogurt
-1/4 tbsp Tumeric powder (Haldi)
.
.
What to do?
Combine all ingredients in a bowl and mix and apply all over your face. Leave on for 10-15 mins
.
.
Why?
Tumeric (Haldi):
-Anti-inflammatory properties, great for acne/blemished skin.
-Helps with Eczema/Rosacea helps with redness and soothes skin.
-Lightens uneven pigmentation and promotes supple, soft skin.
Honey:
-Natural facial cleanser (anti-bacterial/clarifying)
-Also, great for Acne prone skin/unclogging pores
-High in Antioxidants
-Hydrating
Yogurt
-Has anti-aging properties (naturally reduces fine lines/wrinkles)
-Contains Lactic acid, which helps dissolve dead cells/tighten pores
.
.
🎶 Music by JT, Say Something
DIY Tumeric/Honey/Yogurt Indian Mask . . This mask is simply amazing! I have been using this for the past year and always see a difference after using it. My skin feels glowy, brighter and super soft! . . What do you need: -1 tbsp Organic Raw Honey from @traderjoes -1 tbsp Yogurt -1/4 tbsp Tumeric powder (Haldi) . . What to do? Combine all ingredients in a bowl and mix and apply all over your face. Leave on for 10-15 mins . . Why? Tumeric (Haldi): -Anti-inflammatory properties, great for acne/blemished skin. -Helps with Eczema/Rosacea helps with redness and soothes skin. -Lightens uneven pigmentation and promotes supple, soft skin. Honey: -Natural facial cleanser (anti-bacterial/clarifying) -Also, great for Acne prone skin/unclogging pores -High in Antioxidants -Hydrating Yogurt -Has anti-aging properties (naturally reduces fine lines/wrinkles) -Contains Lactic acid, which helps dissolve dead cells/tighten pores . . 🎶 Music by JT, Say Something
TUMERIC 
Farming is the new oil, although this form of oil my people requires some hard work(toil)..It isn't for the faint hearted at all at all..😃.#seedtime #harvesttime #process #farming #farm #farmers #huts #greenlife #dirtyfingers #documentaryphotography #environment #lifestyle #yams #beans #corn #maize #ginger #tumeric #tumericmask #medicine #plants #kachia #kaduna #Abuja #lagos #nigeria #world
GINGER
Farming is the new oil, although this form of oil my people requires some hard work(toil)..It isn't for the faint hearted at all at all..😃.#seedtime #harvesttime #process #farming #farm #farmers #huts #greenlife #dirtyfingers #documentaryphotography #environment #lifestyle #yams #beans #corn #maize #ginger #tumeric #tumericmask #medicine #plants #kachia #kaduna #Abuja #lagos #nigeria #world
⬅⬅swipe left for more pictures⬅⬅
Dh nak raya ni mesti nak pakai lipstick kan tapi yang tak bestnya kalau bibir menggelupas teroxxx! Nak apply lipstick sah2 mmg tak nampak cantik langsung. Emmm. Ni mesti tak pernah scrub bibir. Uols tahu tak? Scrub bibir ni sgt penting tau especially musim2 mcm gni. Panas je dan air kosong jgn lupa mnum jgk okay. Bila dh scrub bibir, sel2 baru akan tumbuh tau dan bibir jd makin sihat. Potensi bibir nk jd menggelupas tu sgt tggi hihi. So uols jom grab lipscrub skrg. Konfem tak rugi💕
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Dh nak raya ni mesti nak pakai lipstick kan tapi yang tak bestnya kalau bibir menggelupas teroxxx! Nak apply lipstick sah2 mmg tak nampak cantik langsung. Emmm. Ni mesti tak pernah scrub bibir. Uols tahu tak? Scrub bibir ni sgt penting tau especially musim2 mcm gni. Panas je dan air kosong jgn lupa mnum jgk okay. Bila dh scrub bibir, sel2 baru akan tumbuh tau dan bibir jd makin sihat. Potensi bibir nk jd menggelupas tu sgt tggi hihi. So uols jom grab lipscrub skrg. Konfem tak rugi💕 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Tertanya2 tak kenapa bibir merekah sampai berdarah? Kering sangat dan pedih. Ok jawapannyaa uols mesti tak pernah scrub bibir betul tak? Haa kalau tak scrub macam mana bibir nak tumbuh sel2 yg baru. Okay skrg dah ada belum lipscrub ? Kalau belum ada meh lerrr cuba lipscrub temyracle yg 100% natural. Best sgt uols. Teksturnyaa sedikit kasar boleh menanggalkan sel2 mati serta melembapkan bibir. -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Tertanya2 tak kenapa bibir merekah sampai berdarah? Kering sangat dan pedih. Ok jawapannyaa uols mesti tak pernah scrub bibir betul tak? Haa kalau tak scrub macam mana bibir nak tumbuh sel2 yg baru. Okay skrg dah ada belum lipscrub ? Kalau belum ada meh lerrr cuba lipscrub temyracle yg 100% natural. Best sgt uols. Teksturnyaa sedikit kasar boleh menanggalkan sel2 mati serta melembapkan bibir. - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
I tried the @thecremeshop Turmeric mask a couple of days ago. I liked it. It had a yellow tint and a very light scent from the tumeric. It was actually a bit big for my face which honestly I liked because so many masks are too small especially around the eyes. It had a lot of extra essence that I used on my chest and arms. Once I removed the mask from my face and tapped in the essence it absorbed completely within a couple of minutes and wasn't tacky. 👍👍 #thecremeshop #koreanbeauty  #koreanskincare #tumericmask #sheetmasks #producttester #honestreview
I tried the @thecremeshop Turmeric mask a couple of days ago. I liked it. It had a yellow tint and a very light scent from the tumeric. It was actually a bit big for my face which honestly I liked because so many masks are too small especially around the eyes. It had a lot of extra essence that I used on my chest and arms. Once I removed the mask from my face and tapped in the essence it absorbed completely within a couple of minutes and wasn't tacky. 👍👍 #thecremeshop  #koreanbeauty  #koreanskincare  #tumericmask  #sheetmasks  #producttester  #honestreview 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Hai sayang2 ku semua, buat apa sekarang? Husna nk bagitahu yang Detox mask yang super best ni diperbuat daripada manuka honey yang diimport dr new zealand, geranium essential oil yang dihasilkan daripada proses distillation dan juga kunyit organik tau. -
Tekstur dia.. Rich. Kaya dengan khasiat daripada bahan bahan premium yang digunakan. Kesan dia? Of course maveles!😍Sebaik sahaja di sapukan pada muka kulit, kita akan rasa rileks sangat. Kalau letak dalm peti sejuk, lagi best. Sejuk sejuk.. Letak kat muka. Heaven nya!
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody
Hai sayang2 ku semua, buat apa sekarang? Husna nk bagitahu yang Detox mask yang super best ni diperbuat daripada manuka honey yang diimport dr new zealand, geranium essential oil yang dihasilkan daripada proses distillation dan juga kunyit organik tau. - Tekstur dia.. Rich. Kaya dengan khasiat daripada bahan bahan premium yang digunakan. Kesan dia? Of course maveles!😍Sebaik sahaja di sapukan pada muka kulit, kita akan rasa rileks sangat. Kalau letak dalm peti sejuk, lagi best. Sejuk sejuk.. Letak kat muka. Heaven nya! - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody 
"Husnaaa, jerawat dah kecut! Best tau pakai detox mask ni. Nak repeat order. Tggal skit lg jerawat dan parut. Tak sabar nk floles sblum raya!"
-
Yazzz jerawat cust dh kecut uols. Parut pun dah pudar. In sha allah sempat je nk ploles sblum raya hihi. Amalkan detox mask setiap hari untuk bersihkan kulit dr dalam. Bila dalam kulit dh bersih, pertumbuhan miss J dah tak berlaku. Yeayy. Tekstur detox mask pekat likat, disiap bancuh dgn 3 bahan premium seperti manuka honey, geranium oil & kunyit asli. Khasiat dlm detox mask nk sgt kaya tauu dan bagus utk merawat kulit muka. Dh rmai yg cuba plus repeat order pun ada! Jom cuba😘 pembelian rm80 ke atas akan dapat free paperbag temyracle. 💕
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
"Husnaaa, jerawat dah kecut! Best tau pakai detox mask ni. Nak repeat order. Tggal skit lg jerawat dan parut. Tak sabar nk floles sblum raya!" - Yazzz jerawat cust dh kecut uols. Parut pun dah pudar. In sha allah sempat je nk ploles sblum raya hihi. Amalkan detox mask setiap hari untuk bersihkan kulit dr dalam. Bila dalam kulit dh bersih, pertumbuhan miss J dah tak berlaku. Yeayy. Tekstur detox mask pekat likat, disiap bancuh dgn 3 bahan premium seperti manuka honey, geranium oil & kunyit asli. Khasiat dlm detox mask nk sgt kaya tauu dan bagus utk merawat kulit muka. Dh rmai yg cuba plus repeat order pun ada! Jom cuba😘 pembelian rm80 ke atas akan dapat free paperbag temyracle. 💕 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Hostelowe SPA, Good vibes only! 🌱🌸✌🏽
#kiehlsmask #beachspa #bodyshop #tumericmask
Tekstur halussssss sangat dan bau wangi. Sgt bagus untuk kulit muka yg sensitif plus dapat melambatkan penuaan diri terhadap kulit uols. Awet muda gittew. Umur dh 40-an tp muka awet muda mcm 20-an. Hihi rhsianya apa ek? Jeragat pun dah beransur pulih. Nk thu tak rhsia apa? Ofkos lah peach face scrub ! Dh rmai yg order dan repeat order pun ramai😍😍 okay uols bila pulak nk cuba ni? Takkan nk tgk je org lain order hehe. Jom grab urs now! -
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Tekstur halussssss sangat dan bau wangi. Sgt bagus untuk kulit muka yg sensitif plus dapat melambatkan penuaan diri terhadap kulit uols. Awet muda gittew. Umur dh 40-an tp muka awet muda mcm 20-an. Hihi rhsianya apa ek? Jeragat pun dah beransur pulih. Nk thu tak rhsia apa? Ofkos lah peach face scrub ! Dh rmai yg order dan repeat order pun ramai😍😍 okay uols bila pulak nk cuba ni? Takkan nk tgk je org lain order hehe. Jom grab urs now! - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
Betul ke peach face scrub ni blh melambatkan penuaan kulit? Aishh kenapa tak betulnyaa. Ofkoslah betul sebab extract peach yg ada dlm peach face scrub tu mengandungi antioksidan yg sgt tinggi dan berpotensi melambatkan penuaan diri trhdp kulit uols. Bkn tu je grapeseed oil pun boleh melambatkan penuaan kulit. Jom dptkan peach face scrub skrg! Confirm tak nyesal💕
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
Betul ke peach face scrub ni blh melambatkan penuaan kulit? Aishh kenapa tak betulnyaa. Ofkoslah betul sebab extract peach yg ada dlm peach face scrub tu mengandungi antioksidan yg sgt tinggi dan berpotensi melambatkan penuaan diri trhdp kulit uols. Bkn tu je grapeseed oil pun boleh melambatkan penuaan kulit. Jom dptkan peach face scrub skrg! Confirm tak nyesal💕 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu  #teamhusnaa 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik