an online Instagram web viewer

#tteokbokkimurah medias

Photos

❤️😂
وخلصت الحلقه ❤️😂
احلى شي فيدات بال حلقه كلها ❤️😂 بس لو يدري طاهر يبي يكسر الدنيا ❤️😂
. . . 
#اشرح_ايها_البحر_الاسود #senanlatkaradeniz #senanlatkaradeni̇z #SenAnlatKaradeniz #ulasastepe #lost #lōst #neftah #alperenduymaz #outfitoftheday #ulaştunaastepe #i̇remhelvacıoğlu #ulaştunaastepe #Legend_Designs #FHK #içerde #karasevda #yangazfatih #oyasi̇yemoyneymustafamney #ayrtonsenna #writingcommunity #ojesizgezmeyenlerkulubu #glassofig #arnavsinghraizada #tteokbokkimurah #aaliyahhaughton #hgiorangebeach #khadijahindonesia #lovekittens #jgnkataabgtakpayung #j7hairloungemünchen 
@ulasastepe 
@iremhlvcioglu
❤️😂 وخلصت الحلقه ❤️😂 احلى شي فيدات بال حلقه كلها ❤️😂 بس لو يدري طاهر يبي يكسر الدنيا ❤️😂 . . . #اشرح_ايها_البحر_الاسود  #senanlatkaradeniz  #senanlatkaradeni ̇z #SenAnlatKaradeniz  #ulasastepe  #lost  #lōst  #neftah  #alperenduymaz  #outfitoftheday  #ulaştunaastepe  #i ̇remhelvacıoğlu #ulaştunaastepe  #Legend_Designs  #FHK  #içerde  #karasevda  #yangazfatih  #oyasi ̇yemoyneymustafamney #ayrtonsenna  #writingcommunity  #ojesizgezmeyenlerkulubu  #glassofig  #arnavsinghraizada  #tteokbokkimurah  #aaliyahhaughton  #hgiorangebeach  #khadijahindonesia  #lovekittens  #jgnkataabgtakpayung  #j7hairloungemünchen  @ulasastepe @iremhlvcioglu
Marah unnie ke tue⠀
Jangan marah marah hihi⠀
⠀
Sebab wassap unnie diserang⠀
Kenapa post gambar gambar seksi menggiur ⠀
Ade siap nak saman unnie⠀
⠀
Seksi menggiur perut diorang katenye⠀
Semua buat melelehhh je kann⠀
Oo unnie insofff⠀
Tak post dah⠀
Unnie up je 😂⠀
⠀
Selamat petang korang ☔️⠀
Sekarang musim sejukkk gitu kan⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Marah unnie ke tue⠀ Jangan marah marah hihi⠀ ⠀ Sebab wassap unnie diserang⠀ Kenapa post gambar gambar seksi menggiur ⠀ Ade siap nak saman unnie⠀ ⠀ Seksi menggiur perut diorang katenye⠀ Semua buat melelehhh je kann⠀ Oo unnie insofff⠀ Tak post dah⠀ Unnie up je 😂⠀ ⠀ Selamat petang korang ☔️⠀ Sekarang musim sejukkk gitu kan⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Ready stock❗️
Tteokbokki jajanan hits korea (frozen)
💸 37K

#tteokbokkibali #tteokbokkisanur #tteokbokkimurah #tteokbokkihits
Untuk tidak menambah rasa bersalah⠀
Untuk tidak rasa terlalu berdosa kerana terlalu menikmati⠀
Unnie suggest,⠀
Add CHEESE⠀ ⠀
Yihaaaaaaaa 🥳🥳🥳⠀
⠀
Kalau tambah cheese⠀
Kurang sikit rasa bersalah⠀
Kurang sikit rasa berdosa⠀
Sebab akan jadi lapanpuluhlapan kali sedap⠀
Lemak lemak masin dari 🧀⠀
Gabung dengan sos topokki⠀
Ampuni daku wahai perut ⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Untuk tidak menambah rasa bersalah⠀ Untuk tidak rasa terlalu berdosa kerana terlalu menikmati⠀ Unnie suggest,⠀ Add CHEESE⠀ ⠀ Yihaaaaaaaa 🥳🥳🥳⠀ ⠀ Kalau tambah cheese⠀ Kurang sikit rasa bersalah⠀ Kurang sikit rasa berdosa⠀ Sebab akan jadi lapanpuluhlapan kali sedap⠀ Lemak lemak masin dari 🧀⠀ Gabung dengan sos topokki⠀ Ampuni daku wahai perut ⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
.
Tteokbokki adalah penganan Korea berupa tteok dari tepung beras yang dimasak dalam bumbu gochujang yang pedas dan manis. Tteok yang dipakai berbentuk batang atau silinder. 
Sekarang kamu bisa bikin Tteokbokki sendiri dirumah. Dijamin halal dan sehat.

Pict by Google
.
.
.
.
.
#Tteokbokkifrozen #Tteokbokkihalal #Tteokbokkimurah
#Tteokbokkimadiun
#Tteokbokkicaruban
#Tteokbokkingawi
#camilankorea
#topokkienak
#Topokkihalal
#Topokkimurah
#rabokkihalal
#rabokkimurah
#Tteokbokkiinstan
. Tteokbokki adalah penganan Korea berupa tteok dari tepung beras yang dimasak dalam bumbu gochujang yang pedas dan manis. Tteok yang dipakai berbentuk batang atau silinder. Sekarang kamu bisa bikin Tteokbokki sendiri dirumah. Dijamin halal dan sehat. Pict by Google . . . . . #Tteokbokkifrozen  #Tteokbokkihalal  #Tteokbokkimurah  #Tteokbokkimadiun  #Tteokbokkicaruban  #Tteokbokkingawi  #camilankorea  #topokkienak  #Topokkihalal  #Topokkimurah  #rabokkihalal  #rabokkimurah  #Tteokbokkiinstan 
Pagiku cerah ⠀
Secerah warna merah pada rice cake ini⠀
Sesedap mata memandang *yela mane boleh makan gambar 🤣⠀
⠀
Sebenanrnye unnie tengah fikir⠀
Ape perlu unnie buat dengan rice cake ni⠀
Dia cam dah mandrem unnie tau⠀
⠀
Bayangkan la⠀
Tengah fokus buat kerja⠀
Tiberrr je dia masuk dalam kepala pastu turun ke perut pastu dia buat konsert dalam perut unnie⠀
⠀
Unnie syak⠀
Rice cake ni memang nak kenekan unnie la⠀
Kene cari tok moh terer nampaknye⠀
⠀
Jap nak carik kat dapur 🤪⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #bts  #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Pagiku cerah ⠀ Secerah warna merah pada rice cake ini⠀ Sesedap mata memandang *yela mane boleh makan gambar 🤣⠀ ⠀ Sebenanrnye unnie tengah fikir⠀ Ape perlu unnie buat dengan rice cake ni⠀ Dia cam dah mandrem unnie tau⠀ ⠀ Bayangkan la⠀ Tengah fokus buat kerja⠀ Tiberrr je dia masuk dalam kepala pastu turun ke perut pastu dia buat konsert dalam perut unnie⠀ ⠀ Unnie syak⠀ Rice cake ni memang nak kenekan unnie la⠀ Kene cari tok moh terer nampaknye⠀ ⠀ Jap nak carik kat dapur 🤪⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #bts  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Alhamdulillah jika cust semua pada suka..
.
#tteobokki.aie 
#testi.teobokki.aie #makanankorealangsa #makanankekinian #makanankoreamurah #kimchimurah #tteokbokkimurah #alaalakoreanstyle
❤️😭
كوبل قلبي ❤️😭
حبيتم الكوبل؟ 😭❤️
. . . 
#الاصطدام #çarpışma
❤️😭
ويلي مت عليهم ❤️😭
رايكم؟ ❤️😭
. . . 
#الاصطدام #çarpışma
Annyeong haseyo 📣
Kpop & Kdrama lovers..
Pengen ngemil ngemil k-street food ala-ala Oppa/Hyung/Noona/Eonni?? Mari merapaat.. Open Order! 🍜 #Jjajangmyeon 🍜 #Tteokbokki
Yukk kepoin jajanan aLa Oppa~! Di @halalinoppa yg diracik langsung dari tangan eomma.. Dijamin #mashita deh.. 😍

Hot Deal! 😉
Tteokbokki+Odeng+Telur 💸 11k
Jjajangmyeon+Telur 💸 13k

Ask & Order?
Line us on 📲 halalinoppa

Manhi saranghae deuseyo 🙆💕 #Topoki #Hotteok #Jjajangmyun #Jajangmyun #Jajangmyeon #Kfood #KoreanStreetFood #JajananSemarang #KulinerSemarang #ExploreSemarang #TopokiSemarang #TteokBokkiSmg #TopokiSmg #TteokbokkiSemarang #JajanDiSemarang #TopokiSemarang #TopokiMurah #TteokbokkiMurah #OriginalTteokbokki #CodSemarang #MakanDiSemarang #Semarang #CemilanSemarang #Exolsemarang #BtsSemarang #ArmySemarang #Tlogosari// #repost from @halalinoppa
Annyeong haseyo 📣 Kpop & Kdrama lovers.. Pengen ngemil ngemil k-street food ala-ala Oppa/Hyung/Noona/Eonni?? Mari merapaat.. Open Order! 🍜 #Jjajangmyeon  🍜 #Tteokbokki  Yukk kepoin jajanan aLa Oppa~! Di @halalinoppa yg diracik langsung dari tangan eomma.. Dijamin #mashita  deh.. 😍 Hot Deal! 😉 Tteokbokki+Odeng+Telur 💸 11k Jjajangmyeon+Telur 💸 13k Ask & Order? Line us on 📲 halalinoppa Manhi saranghae deuseyo 🙆💕 #Topoki  #Hotteok  #Jjajangmyun  #Jajangmyun  #Jajangmyeon  #Kfood  #KoreanStreetFood  #JajananSemarang  #KulinerSemarang  #ExploreSemarang  #TopokiSemarang  #TteokBokkiSmg  #TopokiSmg  #TteokbokkiSemarang  #JajanDiSemarang  #TopokiSemarang  #TopokiMurah  #TteokbokkiMurah  #OriginalTteokbokki  #CodSemarang  #MakanDiSemarang  #Semarang  #CemilanSemarang  #Exolsemarang  #BtsSemarang  #ArmySemarang  #Tlogosari // #repost  from @halalinoppa
Manjang gamba makanannnnnnn je unnie ji⠀
Dah takde gamba lain kerr⠀
⠀
Haaa ok ok ⠀
Jangan maghoh. Nanti unnie jual kang 😆⠀
⠀
Ni feedback first timer customer⠀
Ade je yang cam takut takut⠀
Sedap ke?⠀
Boleh masuk tekak ke?⠀
Ape rase itam itam tu?⠀
Rase cam hangit ke?⠀
⠀
Unnie persembahkan testimoni buat korang⠀
Ori. No edit edit tipu tipu⠀
A big no no⠀
Ini memang pengakuan ikhlas dari customer⠀
⠀
Biarlah gambar berbicara⠀
Unnie nak uli karipap sat. Babai⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Manjang gamba makanannnnnnn je unnie ji⠀ Dah takde gamba lain kerr⠀ ⠀ Haaa ok ok ⠀ Jangan maghoh. Nanti unnie jual kang 😆⠀ ⠀ Ni feedback first timer customer⠀ Ade je yang cam takut takut⠀ Sedap ke?⠀ Boleh masuk tekak ke?⠀ Ape rase itam itam tu?⠀ Rase cam hangit ke?⠀ ⠀ Unnie persembahkan testimoni buat korang⠀ Ori. No edit edit tipu tipu⠀ A big no no⠀ Ini memang pengakuan ikhlas dari customer⠀ ⠀ Biarlah gambar berbicara⠀ Unnie nak uli karipap sat. Babai⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Annyeong haseyo 📣
Kpop & Kdrama lovers..
Pengen ngemil ngemil k-street food ala-ala Oppa/Hyung/Noona/Eonni?? Mari merapaat.. Open Order! 🍜 #Jjajangmyeon 🍜 #Tteokbokki
Yukk kepoin jajanan aLa Oppa~! yg diracik langsung dari tangan eomma.. Dijamin #mashita deh.. 😍

Hot Deal! 😉
Tteokbokki+Odeng+Telur 💸 11k
Jjajangmyeon+Telur 💸 13k <Min.Order 2Porsi per item>

Ask & Order?
Line us on 📲 halalinoppa

Manhi saranghae deuseyo 🙆💕 #Topoki #JjajangmyeonSemarang #Jjajangmyun #Jajangmyun #Jajangmyeon #Kfood #KoreanStreetFood #JajananSemarang #KulinerSemarang #ExploreSemarang #TopokiSemarang #TteokBokkiSmg #TopokiSmg #TteokbokkiSemarang #JajanDiSemarang #TopokiSemarang #TopokiMurah #TteokbokkiMurah #OriginalTteokbokki #CodSemarang #MakanDiSemarang #Semarang #CemilanSemarang #Exolsemarang #BtsSemarang #ArmySemarang #Tlogosari
Annyeong haseyo 📣 Kpop & Kdrama lovers.. Pengen ngemil ngemil k-street food ala-ala Oppa/Hyung/Noona/Eonni?? Mari merapaat.. Open Order! 🍜 #Jjajangmyeon  🍜 #Tteokbokki  Yukk kepoin jajanan aLa Oppa~! yg diracik langsung dari tangan eomma.. Dijamin #mashita  deh.. 😍 Hot Deal! 😉 Tteokbokki+Odeng+Telur 💸 11k Jjajangmyeon+Telur 💸 13k Ask & Order? Line us on 📲 halalinoppa Manhi saranghae deuseyo 🙆💕 #Topoki  #JjajangmyeonSemarang  #Jjajangmyun  #Jajangmyun  #Jajangmyeon  #Kfood  #KoreanStreetFood  #JajananSemarang  #KulinerSemarang  #ExploreSemarang  #TopokiSemarang  #TteokBokkiSmg  #TopokiSmg  #TteokbokkiSemarang  #JajanDiSemarang  #TopokiSemarang  #TopokiMurah  #TteokbokkiMurah  #OriginalTteokbokki  #CodSemarang  #MakanDiSemarang  #Semarang  #CemilanSemarang  #Exolsemarang  #BtsSemarang  #ArmySemarang  #Tlogosari 
Annyeong haseyo 📣
Kpop & Kdrama lovers..
Pengen ngemil ngemil k-street food ala-ala Oppa/Hyung/Noona/Eonni?? Mari merapaat.. Open Order! 🍜 🍜 #Tteokbokki
Yukk kepoin jajanan aLa Oppa~! yg diracik langsung dari tangan eomma.. Dijamin #mashita deh.. 😍

Hot Deal! 😉
Tteokbokki+Odeng+Telur 💸 10k <Min.Order 2Porsi per item>

Ask & Order?
Line us on 📲 halalinoppa

Manhi saranghae deuseyo 🙆💕 #Topoki #Hotteok #Jjajangmyun #Jajangmyun #Jajangmyeon #Kfood #KoreanStreetFood #JajananSemarang #KulinerSemarang #ExploreSemarang #TopokiSemarang #TteokBokkiSmg #TopokiSmg #TteokbokkiSemarang #JajanDiSemarang #TopokiSemarang #TopokiMurah #TteokbokkiMurah #OriginalTteokbokki #CodSemarang #MakanDiSemarang #Semarang #CemilanSemarang #Exolsemarang #BtsSemarang #ArmySemarang #Tlogosari
Annyeong haseyo 📣 Kpop & Kdrama lovers.. Pengen ngemil ngemil k-street food ala-ala Oppa/Hyung/Noona/Eonni?? Mari merapaat.. Open Order! 🍜 🍜 #Tteokbokki  Yukk kepoin jajanan aLa Oppa~! yg diracik langsung dari tangan eomma.. Dijamin #mashita  deh.. 😍 Hot Deal! 😉 Tteokbokki+Odeng+Telur 💸 10k Ask & Order? Line us on 📲 halalinoppa Manhi saranghae deuseyo 🙆💕 #Topoki  #Hotteok  #Jjajangmyun  #Jajangmyun  #Jajangmyeon  #Kfood  #KoreanStreetFood  #JajananSemarang  #KulinerSemarang  #ExploreSemarang  #TopokiSemarang  #TteokBokkiSmg  #TopokiSmg  #TteokbokkiSemarang  #JajanDiSemarang  #TopokiSemarang  #TopokiMurah  #TteokbokkiMurah  #OriginalTteokbokki  #CodSemarang  #MakanDiSemarang  #Semarang  #CemilanSemarang  #Exolsemarang  #BtsSemarang  #ArmySemarang  #Tlogosari 
Ade yang kurang dalam gambar ni⠀
Ape eh? ⠀
Cer bagitau unnie⠀
Ape yang kurang? Apeee⠀
Haha tak marah 😅⠀
Tu macam soal diri sendiri sebab puas memikir⠀
⠀
Ok unnie tau dah!⠀
Sempat gugel jap tadi heheh⠀
⠀
Ape yang kurang?⠀
Slide je. Dah ado jawapan haaa⠀
⠀
Ok komen sikit ⠀
Pe bende warne kuning kuning tu⠀
Dah macam kuning diraja gitu⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Ade yang kurang dalam gambar ni⠀ Ape eh? ⠀ Cer bagitau unnie⠀ Ape yang kurang? Apeee⠀ Haha tak marah 😅⠀ Tu macam soal diri sendiri sebab puas memikir⠀ ⠀ Ok unnie tau dah!⠀ Sempat gugel jap tadi heheh⠀ ⠀ Ape yang kurang?⠀ Slide je. Dah ado jawapan haaa⠀ ⠀ Ok komen sikit ⠀ Pe bende warne kuning kuning tu⠀ Dah macam kuning diraja gitu⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Sailing Out Today ke hati awak~😘 ciaciacia.... Hana Onnie tengah cari sesiapa yang nak tambah pendapatan, atau ingin memulakan perniagaan kecil-kecilan. Jom Hana Onnie bantu....😉 . Student
. Housewives
. Graduates
. Mereka yang masih tak tahu nak jual apa🤔

Come and join our team. Hana Onnie akan ajar uolls cara nak masak, sediakan, market your business.

Laiii laii...siapa segan dia rugi😎

Whatsapp: 0106663522

#dropship #agent #agentwanted #dropshipper #dropshipperwanted #viral #parttime #bisnes #businessparttime #tteokbokki #tteokbokkimurah
#tteokbokkimalaysia #tteokbokkihalal #koreanricecake #ricecake #kpop #dropshipkpop #ramen
Sailing Out Today ke hati awak~😘 ciaciacia.... Hana Onnie tengah cari sesiapa yang nak tambah pendapatan, atau ingin memulakan perniagaan kecil-kecilan. Jom Hana Onnie bantu....😉 . Student . Housewives . Graduates . Mereka yang masih tak tahu nak jual apa🤔 Come and join our team. Hana Onnie akan ajar uolls cara nak masak, sediakan, market your business. Laiii laii...siapa segan dia rugi😎 Whatsapp: 0106663522 #dropship  #agent  #agentwanted  #dropshipper  #dropshipperwanted  #viral  #parttime  #bisnes  #businessparttime  #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkimalaysia  #tteokbokkihalal  #koreanricecake  #ricecake  #kpop  #dropshipkpop  #ramen 
The way dituangkan kuah ke atas mi tu⠀
Memang 🤤🤤🤤⠀
Memang rupe dia tak la sehensem tteokbokki⠀
Tapiii⠀
Rasa dia setanding sehebat sebaris tteokbokki⠀
Rasa lain sesangat⠀
Tak same!!!⠀
⠀
Sebab tu ade kombo NAMI⠀
Kombo tu dah ade dua set berbeza⠀
Iaitu jjajangmyeon dan tteokbokki⠀
So korang tak pening dah nak beli mane eh⠀
Beli je set⠀
Dua dua dapat rasaaa⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
The way dituangkan kuah ke atas mi tu⠀ Memang 🤤🤤🤤⠀ Memang rupe dia tak la sehensem tteokbokki⠀ Tapiii⠀ Rasa dia setanding sehebat sebaris tteokbokki⠀ Rasa lain sesangat⠀ Tak same!!!⠀ ⠀ Sebab tu ade kombo NAMI⠀ Kombo tu dah ade dua set berbeza⠀ Iaitu jjajangmyeon dan tteokbokki⠀ So korang tak pening dah nak beli mane eh⠀ Beli je set⠀ Dua dua dapat rasaaa⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
❤️😂
ههههههههههه ❤️😂
بضبط ❤️😂 . . . 
#الاصطدام #çarpişma
❤️😂
مادري ويش جاب الأغنيه بس لا شفته قلت هلا 😂❤️ احبه 😂❤️
. . . 
#اشرح_ايها_البحر_الاسود #senanlatkaradeniz #senanlatkaradeni̇z #SenAnlatKaradeniz #ulasastepe #lost #lōst #neftah #alperenduymaz #outfitoftheday #ulaştunaastepe #i̇remhelvacıoğlu #ulaştunaastepe #Legend_Designs #FHK #içerde #karasevda #yangazfatih #oyasi̇yemoyneymustafamney #ayrtonsenna #writingcommunity #ojesizgezmeyenlerkulubu #glassofig #arnavsinghraizada #tteokbokkimurah #aaliyahhaughton #hgiorangebeach #khadijahindonesia #lovekittens #jgnkataabgtakpayung #j7hairloungemünchen 
@ulasastepe 
@iremhlvcioglu 
@mehmetalinuroglu_
❤️😂 مادري ويش جاب الأغنيه بس لا شفته قلت هلا 😂❤️ احبه 😂❤️ . . . #اشرح_ايها_البحر_الاسود  #senanlatkaradeniz  #senanlatkaradeni ̇z #SenAnlatKaradeniz  #ulasastepe  #lost  #lōst  #neftah  #alperenduymaz  #outfitoftheday  #ulaştunaastepe  #i ̇remhelvacıoğlu #ulaştunaastepe  #Legend_Designs  #FHK  #içerde  #karasevda  #yangazfatih  #oyasi ̇yemoyneymustafamney #ayrtonsenna  #writingcommunity  #ojesizgezmeyenlerkulubu  #glassofig  #arnavsinghraizada  #tteokbokkimurah  #aaliyahhaughton  #hgiorangebeach  #khadijahindonesia  #lovekittens  #jgnkataabgtakpayung  #j7hairloungemünchen  @ulasastepe @iremhlvcioglu @mehmetalinuroglu_
#yummyyykoreanfood 
New! instant Jjeolbokki
porsi 2 orang 420g 140.000

bisa dikirim jauh ke seluruh Indonesia
tidak perlu simpan di kulkas
Masak praktis 5 menit saja

Tteokbokki dengan mie kenyal (bukan mie ramen kyk di rabokki) dengan saus ESTRA PEDAS

Halal

#jualgochujang #jualgochujanghalal #jualgochujangmurah #jualgochujangready #jualchilipaste #jualchilipowder #gochujanghalal #gochujangmurah #gochujangpaste #jualbubukcabe #jualcabebubuk #cabaikorea #jualtteokbokkimurah #jualtteokbokki #jualtteokboki #jualtteokbokkisauce #jualtopokkimurah #jualtopoki #jualtopokicheese #tteokbokkimurah #tteokbokkihomemade #tteokbokkisurabaya #tteokbokkihalal #tteokbokkicheese #topokienak #topokikorea #topokijakarta #topokimurah #topokicheese
#yummyyykoreanfood  New! instant Jjeolbokki porsi 2 orang 420g 140.000 bisa dikirim jauh ke seluruh Indonesia tidak perlu simpan di kulkas Masak praktis 5 menit saja Tteokbokki dengan mie kenyal (bukan mie ramen kyk di rabokki) dengan saus ESTRA PEDAS Halal #jualgochujang  #jualgochujanghalal  #jualgochujangmurah  #jualgochujangready  #jualchilipaste  #jualchilipowder  #gochujanghalal  #gochujangmurah  #gochujangpaste  #jualbubukcabe  #jualcabebubuk  #cabaikorea  #jualtteokbokkimurah  #jualtteokbokki  #jualtteokboki  #jualtteokbokkisauce  #jualtopokkimurah  #jualtopoki  #jualtopokicheese  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihomemade  #tteokbokkisurabaya  #tteokbokkihalal  #tteokbokkicheese  #topokienak  #topokikorea  #topokijakarta  #topokimurah  #topokicheese 
Gochugaru adalah nama Korea dari bubuk cabai, terbuat dari cabai yang di keringkan kemudian di haluskan hingga menyerupai bubuk..
*bahan utama untuk membuat kimchi.. Gochugaru kasar
200gr 82.000 (kemasan share)
250gr 110.000 (kemasan share)
500gr 145.000
1kg 290.000
1.3kg 325.000

Gochugaru halus
200gr 80.000 (share)
250gr 105.000 (share)
500gr 185.000 (share)
1 kg 335.000

Beda nya apa ?
Beda di teksturnya saja. Biasa gochugaru halus digunakan untuk membuat bumbu atau sebagai seasoning. Klo yg kasar digunakan untuk kimchi dan masakan.. ORDER :
📱 WA : 082226247470 (❎no call)
📱 LINE : @niarellyanti2 or @mvg1113a (pake @)
No keep ❎ , serious buyer ✅ (PILIH SALAH SATU!)
#gochukaru #bubukcabekorea #jualtteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokki #osindo #jktshop #trustedsupplier #snackkoreamurah #aslikorea #makanankoreamurah #niarellyantibumbu #koreanindo #jualoden #jualkimchi #jualkimbab #jualkfood #instagram #instashop #jualramyun #importkorea #serbakorea #jajanankorea #koreashopina #Regrann #Regrann #jakartajualan #jualan #jakarta #indonesia
Gochugaru adalah nama Korea dari bubuk cabai, terbuat dari cabai yang di keringkan kemudian di haluskan hingga menyerupai bubuk.. *bahan utama untuk membuat kimchi.. Gochugaru kasar 200gr 82.000 (kemasan share) 250gr 110.000 (kemasan share) 500gr 145.000 1kg 290.000 1.3kg 325.000 Gochugaru halus 200gr 80.000 (share) 250gr 105.000 (share) 500gr 185.000 (share) 1 kg 335.000 Beda nya apa ? Beda di teksturnya saja. Biasa gochugaru halus digunakan untuk membuat bumbu atau sebagai seasoning. Klo yg kasar digunakan untuk kimchi dan masakan.. ORDER : 📱 WA : 082226247470 (❎no call) 📱 LINE : @niarellyanti2 or @mvg1113a (pake @) No keep ❎ , serious buyer ✅ (PILIH SALAH SATU!) #gochukaru  #bubukcabekorea  #jualtteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokki  #osindo  #jktshop  #trustedsupplier  #snackkoreamurah  #aslikorea  #makanankoreamurah  #niarellyantibumbu  #koreanindo  #jualoden  #jualkimchi  #jualkimbab  #jualkfood  #instagram  #instashop  #jualramyun  #importkorea  #serbakorea  #jajanankorea  #koreashopina  #Regrann  #Regrann  #jakartajualan  #jualan  #jakarta  #indonesia 
Malam malam
Rase lapar
Lepastu macam dah bosan nasik
Lepastu bukak peri ais
Takde ape yang boleh nak makan
Nak ringan ringan tapiii
Taklaaa ringan sangat hahah
Sebab petang tadi tak sempat beli kuih kat makcik sempang tu..dah habes 😢

Bukak laci, ade mee je
Acane ni takkan makan mee mentah?

Ok sekian sahaje
Unnie nak bismillah makan jjajangmyeon dulu HAHAHA 😈

Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Malam malam Rase lapar Lepastu macam dah bosan nasik Lepastu bukak peri ais Takde ape yang boleh nak makan Nak ringan ringan tapiii Taklaaa ringan sangat hahah Sebab petang tadi tak sempat beli kuih kat makcik sempang tu..dah habes 😢 Bukak laci, ade mee je Acane ni takkan makan mee mentah? Ok sekian sahaje Unnie nak bismillah makan jjajangmyeon dulu HAHAHA 😈 Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
[REAL FOTO - TTEOKBOKKI]
Tteokbokki Salmon

Kemasan : Plastik
Berat : 375gr
Rasa : Salmon + Seafood roll
Isi : tteokbokki, saus gocujang, seafood roll
IDR 45K

ORDER 👇 (For FIX Only)
LINE : patriciaap231
WA : 081358609779

#cemilansurabaya #snackcoklat #cemilancoklat #cemilankekinian #snackkekinian #snacksurabaya #suskeringsurabaya #suskeringcoklat #suskeringsby #makanankekinian #coklatsurabaya #snackkiloan #snackmurah #rujakcirengsurabaya #rujakcireng #basoacisurabaya #basoacicingcay #basoacimurah #basoaci #jajanansd #jajananjadul #milidi #mibitingsurabaya #tteokbokkisby #tteokbokkisurabaya #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkireadystock
[REAL FOTO - TTEOKBOKKI] Tteokbokki Salmon Kemasan : Plastik Berat : 375gr Rasa : Salmon + Seafood roll Isi : tteokbokki, saus gocujang, seafood roll IDR 45K ORDER 👇 (For FIX Only) LINE : patriciaap231 WA : 081358609779 #cemilansurabaya  #snackcoklat  #cemilancoklat  #cemilankekinian  #snackkekinian  #snacksurabaya  #suskeringsurabaya  #suskeringcoklat  #suskeringsby  #makanankekinian  #coklatsurabaya  #snackkiloan  #snackmurah  #rujakcirengsurabaya  #rujakcireng  #basoacisurabaya  #basoacicingcay  #basoacimurah  #basoaci  #jajanansd  #jajananjadul  #milidi  #mibitingsurabaya  #tteokbokkisby  #tteokbokkisurabaya  #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkireadystock 
[REAL FOTO - TTEOKBOKKI]
Tteokbokki Original Mozzarella

Kemasan : Plastik
Berat : 375gr
Rasa : Original
Isi : tteokbokki, saus gocujang, seafood roll, mozzarella
IDR 45K

ORDER 👇 (For FIX Only)
LINE : patriciaap231
WA : 081358609779

#cemilansurabaya #snackcoklat #cemilancoklat #cemilankekinian #snackkekinian #snacksurabaya #suskeringsurabaya #suskeringcoklat #suskeringsby #makanankekinian #coklatsurabaya #snackkiloan #snackmurah #rujakcirengsurabaya #rujakcireng #basoacisurabaya #basoacicingcay #basoacimurah #basoaci #jajanansd #jajananjadul #milidi #mibitingsurabaya #tteokbokkisby #tteokbokkisurabaya #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkireadystock
[REAL FOTO - TTEOKBOKKI] Tteokbokki Original Mozzarella Kemasan : Plastik Berat : 375gr Rasa : Original Isi : tteokbokki, saus gocujang, seafood roll, mozzarella IDR 45K ORDER 👇 (For FIX Only) LINE : patriciaap231 WA : 081358609779 #cemilansurabaya  #snackcoklat  #cemilancoklat  #cemilankekinian  #snackkekinian  #snacksurabaya  #suskeringsurabaya  #suskeringcoklat  #suskeringsby  #makanankekinian  #coklatsurabaya  #snackkiloan  #snackmurah  #rujakcirengsurabaya  #rujakcireng  #basoacisurabaya  #basoacicingcay  #basoacimurah  #basoaci  #jajanansd  #jajananjadul  #milidi  #mibitingsurabaya  #tteokbokkisby  #tteokbokkisurabaya  #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkireadystock 
[REAL FOTO - TTEOKBOKKI]
Tteokbokki Original

Kemasan : Plastik
Berat : 375gr
Rasa : Original
Isi : tteokbokki, saus gocujang, chicken roll
IDR 40K

ORDER 👇 (For FIX Only)
LINE : patriciaap231
WA : 081358609779

#cemilansurabaya #snackcoklat #cemilancoklat #cemilankekinian #snackkekinian #snacksurabaya #suskeringsurabaya #suskeringcoklat #suskeringsby #makanankekinian #coklatsurabaya #snackkiloan #snackmurah #rujakcirengsurabaya #rujakcireng #basoacisurabaya #basoacicingcay #basoacimurah #basoaci #jajanansd #jajananjadul #milidi #mibitingsurabaya #tteokbokkisby #tteokbokkisurabaya #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkireadystock
[REAL FOTO - TTEOKBOKKI] Tteokbokki Original Kemasan : Plastik Berat : 375gr Rasa : Original Isi : tteokbokki, saus gocujang, chicken roll IDR 40K ORDER 👇 (For FIX Only) LINE : patriciaap231 WA : 081358609779 #cemilansurabaya  #snackcoklat  #cemilancoklat  #cemilankekinian  #snackkekinian  #snacksurabaya  #suskeringsurabaya  #suskeringcoklat  #suskeringsby  #makanankekinian  #coklatsurabaya  #snackkiloan  #snackmurah  #rujakcirengsurabaya  #rujakcireng  #basoacisurabaya  #basoacicingcay  #basoacimurah  #basoaci  #jajanansd  #jajananjadul  #milidi  #mibitingsurabaya  #tteokbokkisby  #tteokbokkisurabaya  #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkireadystock 
Hi Guys! Selamat Petang. 👋💜🙋‍♀️ Guys! Sekarang ni kami dah jual dua benda ni tau. 😍❤️😘 Haaaaa, siapa yang suka makan Rice Cake atau Makanan Korea, korang patut dapatkan sekarang!  Available untuk COD & POS ye guys. 🚘🚚📦 Untuk korang yang minat untuk order, Whatsapp kami di +601117963106 atau DM kami sekarang! 📲  Sementara stok masih ada guys. 😘😏☺️ #ricecakes #ricecake #ricecakeporn #tteokbokki #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #ricecakemalaysia #tteokbokkimalaysia #rabokki #rabokkicheese #rabokkimurah #rabokkimalaysia #rabokkihalal #gochujangsauce #gochujanghalal #gochujangmalaysia #gochujangsaucemalaysia #gochujangsauce😋 #ganu #ganukite #terengganu #ganurians #ganumolekdoh  #samyang #samyangnoodle #samyangmurah #samyangramen #samyanghalal #samyangspicy #samyangcarbonara
Hi Guys! Selamat Petang. 👋💜🙋‍♀️ Guys! Sekarang ni kami dah jual dua benda ni tau. 😍❤️😘 Haaaaa, siapa yang suka makan Rice Cake atau Makanan Korea, korang patut dapatkan sekarang! Available untuk COD & POS ye guys. 🚘🚚📦 Untuk korang yang minat untuk order, Whatsapp kami di +601117963106 atau DM kami sekarang! 📲 Sementara stok masih ada guys. 😘😏☺️ #ricecakes  #ricecake  #ricecakeporn  #tteokbokki  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #ricecakemalaysia  #tteokbokkimalaysia  #rabokki  #rabokkicheese  #rabokkimurah  #rabokkimalaysia  #rabokkihalal  #gochujangsauce  #gochujanghalal  #gochujangmalaysia  #gochujangsaucemalaysia  #gochujangsauce 😋 #ganu  #ganukite  #terengganu  #ganurians  #ganumolekdoh  #samyang  #samyangnoodle  #samyangmurah  #samyangramen  #samyanghalal  #samyangspicy  #samyangcarbonara 
Bende ni dia CHEWY and ADDICTED⠀
Kalau sejenis suka mengunyah tapi taknak bende cepat kenyang⠀
Haaaaaa nindiaaa⠀
⠀
Seswai sangattt sangattt⠀
Sebab tu korean panggil ni snack⠀
Bukan main dish ke ape⠀
Sebab dia buat kita mengunyah tapiiiiii⠀
TAK CEPAT KENYANG⠀
So kita akan kunyahhh je ⠀
Tapi cam ooo baru makan sikit⠀
Padahal nak habis sepeket dah haha⠀
Bahaye tau 🤪 ⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Bende ni dia CHEWY and ADDICTED⠀ Kalau sejenis suka mengunyah tapi taknak bende cepat kenyang⠀ Haaaaaa nindiaaa⠀ ⠀ Seswai sangattt sangattt⠀ Sebab tu korean panggil ni snack⠀ Bukan main dish ke ape⠀ Sebab dia buat kita mengunyah tapiiiiii⠀ TAK CEPAT KENYANG⠀ So kita akan kunyahhh je ⠀ Tapi cam ooo baru makan sikit⠀ Padahal nak habis sepeket dah haha⠀ Bahaye tau 🤪 ⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Ape yang dia makan ni eh? ⠀
Rase cam kenal⠀
Eh jap nak zoom jap⠀
Tak jelas laaa⠀
⠀
Cer korang komen bagitau unnie⠀
Dia tengah makan ape ni eh?⠀
Sebab tengok cam sedap je 😩⠀
⠀
Sajeeeeeee je dia ni⠀
Nak ruin diet unnie ke ape ni aaa⠀
Halu pulisss 👨🏻‍✈️⠀
Tangkap ini orang⠀
Dia buat saya lapaaa setiap masa⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blink #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Ape yang dia makan ni eh? ⠀ Rase cam kenal⠀ Eh jap nak zoom jap⠀ Tak jelas laaa⠀ ⠀ Cer korang komen bagitau unnie⠀ Dia tengah makan ape ni eh?⠀ Sebab tengok cam sedap je 😩⠀ ⠀ Sajeeeeeee je dia ni⠀ Nak ruin diet unnie ke ape ni aaa⠀ Halu pulisss 👨🏻‍✈️⠀ Tangkap ini orang⠀ Dia buat saya lapaaa setiap masa⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blink  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
Jom tengok, apA menu #cravinghunter , apA kata mereka? #customerfeedback 
Assalammualaikum wbt.
Ada sesiapa yg craving/teringin nak makan sushi? Teringin nak makan Rice Cake/Tteobokki Korean Food?

Mai Mai pm sis.. OPEN ORDER SABTU (15/12/2018) 🍲 TTEOBBOKI
# Plain (RM10)
# Add Egg + Fishcake (RM13)
# Add Sosej + Cheese (RM15) 🍣 SUSHI
# Mix : Egg, Tuna, Sosej, Crab, Vege,

1 Pack (Small) : RM6 
1 Pack (Large) : RM12

COD : Min 2 pack, 
Area K.Batas Charge (RM3)
Luar Kawasan K.Batas charge (RM5), Berminat ?
Order sekarang !! PM/WA : http://www.wasap.my/60162966354

#tteobokkihalal 
#tteokbokkimurah 
#cravinghunter 
#sushihomemade 
#sushi🍣 
#sushimalaysia 
#codkepalabataspenang
Jom tengok, apA menu #cravinghunter  , apA kata mereka? #customerfeedback  Assalammualaikum wbt. Ada sesiapa yg craving/teringin nak makan sushi? Teringin nak makan Rice Cake/Tteobokki Korean Food? Mai Mai pm sis.. OPEN ORDER SABTU (15/12/2018) 🍲 TTEOBBOKI # Plain (RM10) # Add Egg + Fishcake (RM13) # Add Sosej + Cheese (RM15) 🍣 SUSHI # Mix : Egg, Tuna, Sosej, Crab, Vege, 1 Pack (Small) : RM6 1 Pack (Large) : RM12 COD : Min 2 pack, Area K.Batas Charge (RM3) Luar Kawasan K.Batas charge (RM5), Berminat ? Order sekarang !! PM/WA : http://www.wasap.my/60162966354 #tteobokkihalal  #tteokbokkimurah  #cravinghunter  #sushihomemade  #sushi 🍣 #sushimalaysia  #codkepalabataspenang 
Pagi koranggg⠀
Mesti pagi pagi ni busy nak pergi kerja ⠀
Since cuti sekolah takdela terkejar sangat kan⠀
Eh tapi sekarang bukan nak pergi kerja⠀
Sekarang waktu makan ringan ringan⠀
Kan kan?? Hehe⠀
⠀
Tiberrr unnie teringat tteokbokki yang unnie post semalam 😂⠀
Adakah hukum karma yang unnie lalui sekarang? Huuuu⠀
⠀
Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#teok #teokbokki #tteokbokki #topokki #jjajangmyeonmalaysia #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon #marimogo #halalkoreanfood #koreanfoodporn #blackpink #blinks #btsbighitofficial #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #koreanricecake #blackbeannoodles  #topokkiexpress #topokkimurah #tteokbokkimurah #tteokbokkihalal #bazarpaknil #pickledradish #blackbeannoodle #jajangmyeon
Pagi koranggg⠀ Mesti pagi pagi ni busy nak pergi kerja ⠀ Since cuti sekolah takdela terkejar sangat kan⠀ Eh tapi sekarang bukan nak pergi kerja⠀ Sekarang waktu makan ringan ringan⠀ Kan kan?? Hehe⠀ ⠀ Tiberrr unnie teringat tteokbokki yang unnie post semalam 😂⠀ Adakah hukum karma yang unnie lalui sekarang? Huuuu⠀ ⠀ Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teok  #teokbokki  #tteokbokki  #topokki  #jjajangmyeonmalaysia  #jjajanginstantpaste  #jjajangmyeon  #marimogo  #halalkoreanfood  #koreanfoodporn  #blackpink  #blinks  #btsbighitofficial  #malaysiahalalfood  #kimchi  #kimchimurah  #kimchihalal  #koreanfoodmurah  #makanankorea  #danmunji  #koreanricecake  #blackbeannoodles  #topokkiexpress  #topokkimurah  #tteokbokkimurah  #tteokbokkihalal  #bazarpaknil  #pickledradish  #blackbeannoodle  #jajangmyeon 
떡볶이 (Tteokbokki)
HALAL
- rice cake 100gr
- gochujang (halal MUI)
- dashima & anchovies
- bubuk cabai
- wijen
.
Cara memasak
•	Rebus 300ml air bersama dashima dan anchovies selama 15 menit dengan api sedang, jika air sudah berwarna kehijauan, ambil dashima dan anchovies
•	Masukan ricecake, gochujang dan bubuk cabai (jika suka)
(opsi) Bisa ditambah pelengkap seperti telur. daun bawang atau yang lain
•	Masak sambil di aduk terus sampai mengental
•	Hidangkan dengan taburan wijen
.
setelah barang datang, bisa langsung dikonsumsi atau disimpan dulu dalam freezer.
.
#topokijepara #tteokbokkijepara #toppokimurah #toppokkijepara #toppokisemarang #tteokbokkimurah #tteokbokkisemarang
떡볶이 (Tteokbokki) HALAL - rice cake 100gr - gochujang (halal MUI) - dashima & anchovies - bubuk cabai - wijen . Cara memasak • Rebus 300ml air bersama dashima dan anchovies selama 15 menit dengan api sedang, jika air sudah berwarna kehijauan, ambil dashima dan anchovies • Masukan ricecake, gochujang dan bubuk cabai (jika suka) (opsi) Bisa ditambah pelengkap seperti telur. daun bawang atau yang lain • Masak sambil di aduk terus sampai mengental • Hidangkan dengan taburan wijen . setelah barang datang, bisa langsung dikonsumsi atau disimpan dulu dalam freezer. . #topokijepara  #tteokbokkijepara  #toppokimurah  #toppokkijepara  #toppokisemarang  #tteokbokkimurah  #tteokbokkisemarang 
떡볶이 (Tteokbokki)
HALAL
Rp. 10.000
.
- rice cake 100gr
- gochujang (halal MUI)
- dashima & anchovies
- bubuk cabai
- wijen
.
Cara memasak
•	Rebus 300ml air bersama dashima dan anchovies selama 15 menit dengan api sedang, jika air sudah berwarna kehijauan, ambil dashima dan anchovies
•	Masukan ricecake, gochujang dan bubuk cabai (jika suka)
(opsi) Bisa ditambah pelengkap seperti telur. daun bawang atau yang lain
•	Masak sambil di aduk terus sampai mengental
•	Hidangkan dengan taburan wijen
.
setelah barang datang, bisa langsung dikonsumsi atau disimpan dulu dalam freezer.
.
#topokijepara #tteokbokkijepara #toppokimurah #toppokkijepara #toppokisemarang #tteokbokkimurah #tteokbokkisemarang
떡볶이 (Tteokbokki) HALAL Rp. 10.000 . - rice cake 100gr - gochujang (halal MUI) - dashima & anchovies - bubuk cabai - wijen . Cara memasak • Rebus 300ml air bersama dashima dan anchovies selama 15 menit dengan api sedang, jika air sudah berwarna kehijauan, ambil dashima dan anchovies • Masukan ricecake, gochujang dan bubuk cabai (jika suka) (opsi) Bisa ditambah pelengkap seperti telur. daun bawang atau yang lain • Masak sambil di aduk terus sampai mengental • Hidangkan dengan taburan wijen . setelah barang datang, bisa langsung dikonsumsi atau disimpan dulu dalam freezer. . #topokijepara  #tteokbokkijepara  #toppokimurah  #toppokkijepara  #toppokisemarang  #tteokbokkimurah  #tteokbokkisemarang 
❤️😭
للأبد احبهم مع بعض ❤️😭
. . . 
#اشرح_ايها_البحر_الاسود #senanlatkaradeniz
~~ SEMUA SEPATU DIBUAT SESUAI PESANAN ~~ hasil jadi : @realpic_ameliyacustomshoes
sepatu anak : @sepatuanakameliya
Sepatu pria : @sepatucustompria
Sepatu Wanita : @ameliyacustomshoes
Ready stock : @ready_ameliyacustomshoes
... Ayo pesan sekarang juga kamu bisa mix and match sepatu cantik ini .
> sepatu ini bisa kamu rubah sesuai keinginan kamu loh
> Foto  ini hanya contoh sepatu yang bisa dibuat. kemiripan 80 s/d 95% atau sesuai kesepakatan awal.
> Tersedia dua pilihan bahan Sintetis grade A dan Kulit Asli.
😍 Menerima pesanan sepatu karakter/foto dan nama > tersedia untuk size 25 sampai dengan 47++ ( spesial size bisa pesan yah).
> Terima pesanan untuk Pria,  wanita,  Anak dan dewasa
> KHUSUS GROSIR/SERIAN HARGA SESUAI BUDGET
> Tinggi hak/wedges/heels maksimal 25cm.
> Size, Bahan, tinggi heels/wedges Sesuai Pesanan
> Bisa pakai nama sendiri
> Bisa Pakai Merek Sesuai Keinginan ( syarat dan ketentuan Berlaku)
> Satuan, Couple, Grosir, Serian.
=> BISA PAKAI MODEL SEPATU SENDIRI, 
tinggal kirim gambar sepatu/sample yang dinginkan ~~ Kenapa Harus Belanja di Ameliya Custom Shoes ~~~
@semua sepatu dibuat sesuai pesanan ( fresh)
@semua sepatu dibuat oleh para ahli dan dibuat dengan ketelitian yg tinggi.
@semua sepatu menggunakan bahan berkualitas
@lem sepatu tidak akan copot walaupun direndam selama 24jam. atau dipakai hujan-hujanan selama berhari2. bahkan dipakai saat sepatu masih basah.
@Garansi kerusakan Lem selama 1 bulan ~~~~~~~~~ UNTUK INFO  PEMESANAN CEK BIO/PROFILE ~~~~~~~ #gochukaru#bubukcabekorea #jualtteokbokki#tteokbokkimurah #tteokbokki #osindo#jktshop #trustedsupplier#snackkoreamurah #aslikorea#makanankoreamurah#niarellyantibumbu #koreanindo#jualoden #jualkimchi #jualkimbab#jualkfood #instagram #instashop#jualramyun #importkorea #serbakorea#jajanankorea #koreashopina #Regrann#Regrann #jakartajualan #jualan #jakarta#indonesia
~~ SEMUA SEPATU DIBUAT SESUAI PESANAN ~~ hasil jadi : @realpic_ameliyacustomshoes sepatu anak : @sepatuanakameliya Sepatu pria : @sepatucustompria Sepatu Wanita : @ameliyacustomshoes Ready stock : @ready_ameliyacustomshoes ... Ayo pesan sekarang juga kamu bisa mix and match sepatu cantik ini . > sepatu ini bisa kamu rubah sesuai keinginan kamu loh > Foto ini hanya contoh sepatu yang bisa dibuat. kemiripan 80 s/d 95% atau sesuai kesepakatan awal. > Tersedia dua pilihan bahan Sintetis grade A dan Kulit Asli. 😍 Menerima pesanan sepatu karakter/foto dan nama > tersedia untuk size 25 sampai dengan 47++ ( spesial size bisa pesan yah). > Terima pesanan untuk Pria, wanita, Anak dan dewasa > KHUSUS GROSIR/SERIAN HARGA SESUAI BUDGET > Tinggi hak/wedges/heels maksimal 25cm. > Size, Bahan, tinggi heels/wedges Sesuai Pesanan > Bisa pakai nama sendiri > Bisa Pakai Merek Sesuai Keinginan ( syarat dan ketentuan Berlaku) > Satuan, Couple, Grosir, Serian. => BISA PAKAI MODEL SEPATU SENDIRI,  tinggal kirim gambar sepatu/sample yang dinginkan ~~ Kenapa Harus Belanja di Ameliya Custom Shoes ~~~ @semua sepatu dibuat sesuai pesanan ( fresh) @semua sepatu dibuat oleh para ahli dan dibuat dengan ketelitian yg tinggi. @semua sepatu menggunakan bahan berkualitas @lem sepatu tidak akan copot walaupun direndam selama 24jam. atau dipakai hujan-hujanan selama berhari2. bahkan dipakai saat sepatu masih basah. @Garansi kerusakan Lem selama 1 bulan ~~~~~~~~~ UNTUK INFO  PEMESANAN CEK BIO/PROFILE ~~~~~~~ #gochukaru #bubukcabekorea  #jualtteokbokki #tteokbokkimurah  #tteokbokki  #osindo #jktshop  #trustedsupplier #snackkoreamurah  #aslikorea #makanankoreamurah #niarellyantibumbu  #koreanindo #jualoden  #jualkimchi  #jualkimbab #jualkfood  #instagram  #instashop #jualramyun  #importkorea  #serbakorea #jajanankorea  #koreashopina  #Regrann #Regrann  #jakartajualan  #jualan  #jakarta #indonesia